Risør
Trenere og spillere klare for avslutningsturnering
Selv om fotball er en helårsidrett og klubben ikke har noen planer om å ta noe særlig pause, så er det gøy med en sesongavslutning. Den skjer til lørdag. 
00:10 iRisør
Kunst fra vest på besøk i Kunstparken
To kunstnere med helt ulike uttrykksformer, men allikevel med en link. Nå har de tatt med sine kunstverk til Risør Kunstpark.
00:01 iRisør
Fikk jobben han aldri trodd han skulle søke
Neste uke er det Svein Schøgren som skriver refleksjonene på iRisør.no. Schøgren ble nylig innsatt som prostidiakon, og har tatt over etter Per Emanuelsen. 
00:01 iRisør
Turkonkurranse til Idun ble en umiddelbar suksess
Tidlig i høst merket Idun IL opp ti fine turer  folk kan gå i løpet av høsten 2018 og våren 2019. Det ble en suksess fra dag en.
00:01 iRisør
Trenger fortsatt bøssebærere og sjåfører
Tv-Aksjonen nærmer seg da den skal gjennomføres til søndag. Aksjonskomitéen trenger cirka 110 bøssebærer til sammen, pluss flere sjåfører. 
torsdag 15:15 iRisør
Nytt samarbeid gir bedre tilbud til alle
Et helt nytt samarbeid mellom Risør og Vegårshei, gjør at enda flere jenter får spilt håndball denne sesongen. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Stine Marlene Ellefsrud Det er en stor gjeng spillere som løper rundt i gult inne i Risørhallen en tirsdagskveld. For selv om...
torsdag 14:00 iRisør
Solgte mat for nesten 20 000 kroner
Resultatet for høstmarkedet til Risør barneskole ble langt høyere enn man først trodde. Det viste seg nemlig at pengene fra ett klassetrinn var utelatt.
torsdag 13:52 iRisør
Harald Lassen spiller og Jazzklubben feirer 15 år
Harald Lassen er ikke gamle karen, men har rukket å motta flere priser, spilt med forskjellige band og vært på turner over hele verden.
torsdag 00:01 iRisør
AGDER

Stor innsats ga 46 000 til TV-aksjonen
Opptellingen fra høstmarkedet ved Risør barneskole, viser at man klarte å samle inn 46 000 kroner som nå går videre til årets TV-aksjon.
onsdag 15:47 iRisør
Et dyreliv uten like – og det i sentrum
Det finnes utrolig mange forskjellige dyr i Risør sentrum. I hvert fall om du leter blant de folk har til pryd for hus, hage og vinduer. Sjekk selv:
onsdag 13:35 iRisør
Vil betale tilbake til de som har fått bøter
Mangel på å betale én krone har ført til parkeringsbøter i Risør denne høsten. Nå kan det være at de bøtelagte får pengene tilbake.
onsdag 10:21 iRisør
Mona savner gutta´s findresser
Lørdagens popup butikk får flere og flere ballkjoler til salg, men hvor er dressene? For Mona vil ha inn guttas findresser også.
onsdag 00:01 iRisør
Sjekk denne bildeserien fra barneskolens høstmarked
Denne tirsdagen var det stort høstmarked på Risør barneskole. Folk strømmet til skoleområdet, og pengene strømmet inn til et godt formål.
tirsdag 18:39 iRisør
Lavterskel og mye moro med Hope IL
Hope IL er et lite idrettslag som holder til på Hope. Idrettslaget er for alle som ønsker å bli med, og de har et bredt utvalg med aktiviteter.
tirsdag 00:03 iRisør
Vil «stemple» inkluderende bedrifter
Det foregår en inkluderingsdugnad som skal få flere mennesker ut i jobb. Nå skal dette synliggjøres på Sørlandet gjennom Inkludering Sør.
tirsdag 00:01 iRisør
Et liv med sinnsro
Da har vi kommet til den siste refleksjonen fra tidligere prostidiakon Per Emanuelsen, og benytter anledningen til å takke ham for mange kloke ord. Vi vet gjennom responsen fra våre lesere at refleksjonene har blitt satt pris på. For de som ønsker å lese flere av hans refleksjoner...
mandag 20:24 iRisør
Fant to søppelsekker med slakteavfall
Lørdag fant Knut Ove Eriksen to sekker fylt med slakteavfall av geit i Håkleiv inne ved Åmlandsveien. Dette syntes han ikke noe særlig om.
mandag 18:10 iRisør
Ordførerne møtes i Kristiansand
Arbeidet med E18 går videre, men det blir også turer til Arendal og Kristiansand for å delta på en rekke møter denne uken for ordfører Per Kristian Lunden. Sjekk oversikten her: Ordførerens uke 15. – 21. oktober: E18-kommunedelplan Også denne uka blir det...
mandag 07:41 iRisør
Samler næringslivet til frokostmøte om E18
Næringssjefen i Risør håper på godt frammøte fra lokalt næringsliv når det om en drøy uke holdes frokostmøte om nye E18 forbi Risør. 
mandag 00:01 iRisør
Hvem stiller du til valg for?
Her er et innlegg fra Ada Sofie Austegard, hvor hun ber de som skal stille til kommunevalget sette krav til lokale partiprogram til beste for de svakeste.
søndag 18:42 iRisør
Fikk 20 000 til klubben for seieren i seilsportsligaen
Premieutdelingen for årets Seilsportsliga ble en morsom seanse for Risør. I tillegg til pokaler og heder, vanket det en sjekk på 20 000 kroner til klubben.
søndag 13:38 iRisør
Hjelper risørfolk tilbake på jobb
Med gode tall å vise til, har Lisand blitt en stadig viktigere bedrift for folk som vil tilbake i jobb i østregionen. Nå ønsker de å bli mer synlig også i Risør.
søndag 00:01 iRisør
Bildeserie fra Skolemusikkorpset og jazztrioen
Lørdag kveld var det konsert i Risørhuset. Da ble det spilt mye underholdende musikk fra både jazztrioen, Frioms.org og Skolemusikkorpset.
lørdag 20:34 iRisør
Skal selge strøsand for å hjelpe veldedige formål
Lions Club Risør er en nøytral organisasjon som har fokus på å hjelpe veldedige formål og de som trenger det. Nå er de klare for ny runde med dugnad.
lørdag 18:19 iRisør
Stortap av de sjelden for fotballgutta
Risørs herrelag i fotball tapte stygt i bortekampen mot den suverene serielederen fredag kveld. Hisøy ga seg ikke før det sto 11-1 på resultattavla.
lørdag 04:31 iRisør
En pågrepet mistenkt for trusler, vold og skadeverk
En person ble fredag kveld pågrepet i Risør, mistenkt for trusler, vold og skadeverk. Det melder politiet på sin twitterkonto i 22-tiden fredag.
lørdag 04:21 iRisør
Håper på fruktposesuksess under skolens høstmarked
I et klasserom på barneskole sitter sju elever og jobber på spreng. De er i sluttfasen med å lage produkter som skal selges på årets høstmarked.
lørdag 13. oktober iRisør
Magnus skal til Oslo på Frps elitekurs
Magnus Stø Kittelsen er en av 16 lokalpolitikere i hele landet som skal delta på et elitekurs i FrP. Der skal han blant annet kurses av regjeringsmedlemmer.
lørdag 13. oktober iRisør
Løvdal og Wemö spiller Cornelis ballader
Underholderduoen Stine Solberg Løvdal og Peter Wemö har flere strenger å spille på. Nå spiller de Cornelis ballader og besøker Risør hotel.
fredag 12. oktober iRisør
Lady Gaga på Risør kino
Det går mot helg, og kinosjefen har som vanlig et par premierer å by på.
fredag 12. oktober iRisør
Få hjelp til å slutte i «Stopptober»
Frisklivssentralen er en helsetjeneste som holder til på Frydenborgsenteret her i Risør. I år er de med å markere røykesluttkampanjen "Stopptober"
fredag 12. oktober iRisør
På Likemannskafé med LHL Risør
Har du hjerte- og karsykdom, eller er pårørende til noen som har, er likemannskaféen til LHL Risør stedet hvor man kan prate med noen som vet.
fredag 12. oktober iRisør
Nei til trapp, kan bli parkeringsplasser
En søknad om å få sette opp en trapp på kommunal grunn i Nygata på Tangen, ble stemt ned av formannskapet i Risør torsdag kveld.
torsdag 11. oktober iRisør
AUST-AGDER

Motorsykkel i brann i Caspersensvei
Kokken 18:16 informerer Politiet i Agder, via Twitter, om en motorsykkel i brann i Caspersensvei.
torsdag 11. oktober iRisør
Fylket har bestilt planlegging av ny Risørvei
I dag ble det klart at Vegvesenet nå skal i gang med planlegging av ny fylkesvei 416, også kalt Risørveien. Tekst og foto: Tore Myrberg Administrasjonen i Risør kommune var i dag i møte med Statens vegvesen og fylkeskommunen, og fikk gode nyheter. – Dette er veldig gode...
torsdag 11. oktober iRisør
Røyk fra motor førte til utrykning til videregående
Det automatiske brannvarslingssystemet slo ut da det kom mye røyk fra en motor i et undervisningslokale ved Risør videregående skole i dag.
torsdag 11. oktober iRisør
Terjes klage gir trolig nytt skiltreglement
Jokerdriver Terje Larsen likte ikke forskjellsbehandlingen innen bruk av reklamebanner i sentrum. Nå gjør hans klage at det kommer nye regler.
torsdag 11. oktober iRisør
Kinoklubben får stadig flere medlemmer
Film er best på kino sies det, så hvorfor ikke like godt få rabatt på kinobilletten? Kvalitetsfilm til halvpris er ikke noe å si på.
torsdag 11. oktober iRisør
Petter Uteligger berørte alle med sin egen raushet
Du kunne høre en knappenål falle da Petter Nyquist snakket til to fullsatte saler under inspirasjonsdagen i Risørhuset onsdag.
onsdag 10. oktober iRisør
Fikk stående applaus for sin raushet
Gyda Hansen i Frelsesarmeen i Risør er ikke den som liker å stikke seg fram på egen bekostning. Men, hun er utrolig god på raushet overfor andre.
onsdag 10. oktober iRisør
Hadde fortjent to seire på to dager
Risørs G13 har en god sesong. Tirsdag tok de i mot Hisøy på Kjempesteinsmyra. Etter et forsmedelig tap mot Øyestad dagen før, var viljen til å vinne stor.
onsdag 10. oktober iRisør
Lukket åpning for «ÅPEN/STENGT» på galleriet
Det er en utstilling til ettertanke som åpner hos Galleri Nylund Larsen førstekommende helg. Nettopp derfor er åpning forbeholdt damer.
onsdag 10. oktober iRisør
Fikk ikke bukt med Birkenes-spøkelset
Risør har ikke slått Birkenes i en A-kamp i fotball for herrer siden juni 2015. Tirsdag kveld så det lenge ut som om seieren endelig skulle komme.
tirsdag 9. oktober iRisør
Bilder fra en rolig høstdag i Risør
Høstferien er over, og vi er tilbake til det normale. Her noen bilder fra en stille tirsdag i Risør. Tekst og foto: Marcus Aanonsen
tirsdag 9. oktober iRisør
Rykket ut til branntilløp i sengetøy
Mannskapene ved brannstasjonen i Risør måtte rykke ut tirsdag ettermiddag, etter et branntilløp.
tirsdag 9. oktober iRisør
Spiller viktig kamp mot tabellnabo
Serieinnspurten i 5. divisjon avgjør hvilken plass Risør ender opp på i årets sesong. I kveld kommer Birkenes på besøk i en utsatt kamp.
tirsdag 9. oktober iRisør
Ordførernes hummerkrav tatt på alvor
Fiskeridirektoratet er glad for at ni ordførere på Sørlandet, der i blant Per Kristian Lunden, viser engasjement rundt bestanden av hummer langs kysten.
tirsdag 9. oktober iRisør
Gleder seg til en litt annerledes konsert
I helgen vil Risør Skolemusikorps, sammen med Frioms.org, holde en litt annerledes konsert på Risørhuset. Dette gleder dirigent Eirik Dørsdal seg til.
tirsdag 9. oktober iRisør
Good times er klar for årets kundekveld
Med stor suksess på fjorårets kundekveld, satser Good times på at det kan bli en slager blant kundene. De håper på samme suksess i år.
mandag 8. oktober iRisør
Har fortsatt en stor jobb å gjøre med søppel
Selv om det på enkelte steder så bedre ut en før under søppelaksjonen i Risør tidligere i høst, er situasjonen langt fra bra. Det betyr nye ryddeaksjoner.
mandag 8. oktober iRisør
La de gode minnene leve
Per Emanuelsen har ukentlig sine refleksjoner her på iRisør og i Åmliavisa. Denne uken handler det om å la gode minner leve:
søndag 7. oktober iRisør
E18 og formannskapet
Ordførerens uke handler denne gangen om E18, statsbudsjett, psykisk helse, regionarbeid og formannskapet.
søndag 7. oktober iRisør
Tar amerikansk politi inn på Brygga
Forfatteren av boka "Bernies USA, ikke bare Trump" kommer denne mandagen til Brygga i Risør. Det er Rødt i Risør som har fått Reidar Strisland til Risør.
søndag 7. oktober iRisør
Spennende multiforestilling på Risørhuset
Folkeakademiet i Risør har fått på plass et spennende arrangement når Christian Stejskal mandag kveld besøker byen.
søndag 7. oktober iRisør
Kjørt hjem etter slossing i sentrum
Politiet måtte rykke ut etter at det litt over klokken 03 natt til søndag kom melding om slossing og krangling på et utested i Risør.
søndag 7. oktober iRisør
Fornøyde etter en lang uke med aktiviteter
I går ettermiddag ryddet Risør Festuke ned gjerder og telt, og dermed er årets arrangement avsluttet. 
søndag 7. oktober iRisør
Se den ville leken på flyboard
Avslutningsdagen til Risør Festuke bød på et spektakulært vannshow som både trosset og brukte naturkreftene for å lage moro.
lørdag 6. oktober iRisør
Markus (16) fra Risør vant Kiwanisbåten 2018
Markus Kolmannskog (16) trodde først det var en spøk da han lørdag fikk telefon om at han hadde vunnet en motorbåt på henger.
lørdag 6. oktober iRisør
AGDER

Vil inspirere til enda større raushet
For fjerde året på rad har denne gjengen fått på plass et stort navn til å inspirere ansatte i Risør kommune. Alt ligger til rette for nok en suksess.
lørdag 6. oktober iRisør
Jakter ny daglig leder til Sørlandsporten Næringshage
Michel Esnault synes det er litt vemodig, men samtidig nødvendig når Sørlandsporten Næringshage nå er på jakt etter en ny daglig leder.
lørdag 6. oktober iRisør
Sto i kø for å hoppe stille lengde
Ungene fikk prøve både løp, hopp og kast da den lokale friidrettsklubben og kretsen gikk sammen om å holde friidrettstevne på torvet under Risør Festuke.
fredag 5. oktober iRisør
Ga alt under hopprenn på torvet
Det ble en hyggelig dag på torvet for de som trosset de mørke skyene torsdag. For med Bringsværbakken på plass ble det mye latter på de frammøtte.
torsdag 4. oktober iRisør
Lunden med på opprop for å sikre hummerbestanden
Minstedybde for krabbeteiner hele året, krav om bomullstråd i leppefiskteiner og returordning for funnet redskap, er krav også Risørs ordfører står bak.
torsdag 4. oktober iRisør
Storkoser seg på treningsleir, vant treningskamp
Risørs damelag i fotball er på Spania-tur. Etter å ha samlet inn penger i flere måneder, nyter de nå godt av å spille i langt varmere vær enn i Risør.
torsdag 4. oktober iRisør
Stjal båt i Risør – må møte i tingretten
En mann i midten av 40-årene fra Kragerø, må 22. november møte i Aust-Agder tingrett siktet for en rekke lovbrudd i Risør, Gjerstad og Froland.
torsdag 4. oktober iRisør
Åtte med da Urheia Velforening ble stiftet
Initiativtakerne hadde nok håpet på bedre oppmøte. Men, de som kom på Brygga onsdag kveld var samstemte i at Urheia Velforening skulle komme på plass.
torsdag 4. oktober iRisør
Samlet mange til yoga på Damskipsbrygga
Høstlige temperaturer og vind til tross, damene strømmet til da det ble arrangert friluftsyoga på Damskipsbrygga onsdag ettermiddag.
onsdag 3. oktober iRisør
Må tømme hyllene for å få plass til nytt
NMS Gjenbruk i Risør er en av de 50 gjenbruksbutikkene NMS har rundt om i Norge. Her er det hele 30 stykker som jobber helt frivillig.
onsdag 3. oktober iRisør
Nå har billettsalget til «Oliver» åpnet
Det er ikke mer en litt over en måned til teppet går opp for "Oliver". Sverre Aukland råder de som vil ha de beste plassene om å kjøpe billett nå.
onsdag 3. oktober iRisør
Krigshistorisk vandring i «Festung Urheia»
Selv om regnet sprutet og vinden blåste, var det en gjeng som ville være med Jan Einar på tur i «Festung Urheia» for å høre historien bak festningsanlegget.
onsdag 3. oktober iRisør
Helt topp med Gøyale Idrettsdager i høstferien
Otiilie og Karen Serine fra Hope, storkoser seg de første dagene av høstferien. For på Gøyale Idrettsdager får de prøvd nye idretter, noe som er morsomt.
tirsdag 2. oktober iRisør
Oktoberfest med stand-up og latter til helga
Til helgen blir det Oktoberfest hos Brygga Restaurant. Her vil det bli stand-up, god mat, øl og veldig mye latter.
mandag 1. oktober iRisør
Risørmann dømt for 22. gang i tingretten
En risørmann i slutten av 40-årene må sone fem måneder i fengsel etter at han ble tatt med noe over ti gram Amfetamin og metamfetamin i januar.
mandag 1. oktober iRisør
Første delen av Festuka gikk som den skulle
Festuka i Risør er godt i gang, og de fleste er veldig fornøyde med hvordan det har gått så langt. De neste fem dagene er fulle av gøye arrangementer, så her er det bare å glede seg.
mandag 1. oktober iRisør
G15 sløste med sjansene i toppkampen
Risørs G15 var klart best i spillet og hadde flest sjanser. Likevel endte toppkampen mot Trauma med 1-2. Banens beste var Ahmad Shah Barakzai.
mandag 1. oktober iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL