Risør
Kammermusikkfesten med talentprogram for blåsere
Trompetisten Tine Ting Helseth skal sammen med Risørkammermusikkfest lage et helårlig talentprogram for de største talentene på blåseinstrumenter.
14min iRisør
Helga delte ut Fangenes Testamente
Til stående applaus fra publikum i Risørhuset fikk psykiater Lars Weisæth (77) lørdag prisen Fangenes Testamentet for sin innsats innen katastrofepsykiatri.
00:01 iRisør
Nok en brannutrykning i Risør i kveld
Nødetatene rykket raskt ut da det kom inn melding om brann i ei brakke på Akland søndag kveld. Ingen kom til skade i brannen.
22:48 iRisør
Vil bli omstillingskommune
Kommende uke starter for ordfører Per Kristian Lunden med et møte som er en del av forberedelsene til en søknad om å bli omstillingskommune.
21:58 iRisør
Ordførerens hilsen til 20-årsjubilanten
Ordfører Per Kristian Lunden holdt en hilsningstale til Aktive Fredsreiser i forbindelse med markeringen av 20-årsjubileet i helgen. Her har du talen:
søndag 18:11 iRisør
Skårungen vant Asbjørn Østerholts minneseilas
12,5-eren C102 Skårungen, med Frode Halvorsen ved roret, vant da Asbjørn Østerholts minneseilas ble avholdt lørdag.
søndag 00:01 iRisør
Det Lille Hotel har tatt steget opp blant de store
Smilene er brede hos Oddvar Halvorsen og og David Arnesen etter at bladet Motor har vært på uanmeldt besøk hos Det Lille Hotel.
lørdag 19:48 iRisør
Blytung hjemmekamp mot Hisøy
Det åpent på verst mulig måte da Risørs herrelag i 5. divisjon møtte Hisøy lørdag ettermiddag. Før kampuret viste to minutter hadde bortelaget scoret.
lørdag 17:14 iRisør
AGDER

Magisk stemning da folk inntok torvet for byfrokost
Risør torv var som en stor restaurant denne lørdagen da fire av byens dagligvarebutikker gikk sammen og serverte gratis frokost.
lørdag 11:24 iRisør
Transitions – Overganger i kunstparken
I dag åpner utstillingen "Transitions - Overganger" i Risør kunstpark. Dette er et samarbeids prosjekt med Malcolm Ashman og Inger Karthum.
lørdag 00:01 iRisør
Ungdom lanserer nytt kuponghefte for Risør
Et helt nytt kuponghefte er på vei til Risør. Dette er det 5 Risørgutter fra videregående skole som står bak.
lørdag 00:01 iRisør
Opphever totalforbudet mot grilling og bål
Østre Agder Brannvesen har opphevet totalforbudet mot grilling og bål. Samtidig påpekes det at skogbrannfaren fortsatt er stor.
lørdag 00:01 iRisør
Den store byfrokosten
Risør By AS ønsker i morgen alle velkommen til å spise en deilig frokost i hyggelig samvær i nydelige omgivelser. 
fredag 16:45 iRisør
Myggen ansatt som spillerutvikler i Start
Erik Mykland ble på en pressekonferanse i dag presentert som ny spillerutvikler i Start. Hovedoppgaven blir inn mot G16 og G19 i klubben.
fredag 16:06 iRisør
En bildeserie fra Risør akvarium
Med sommervarme i vannet yrer livet i havet. Sånn er det også i akvariet. Med gyting og egglegging er det ellevill glede.
fredag 07:57 iRisør
Sommerkonsert med Risør musikkorps
I kveld arrangerer Risør musikkorpset sin årlige sommerkonsert på Urheiaplatået, en konsert som vanligvis trekker mange publikummere.
fredag 07:36 iRisør
– Morten regnes som Norges beste på dette
Det ble en intens dag for alle kursdeltakerne som på Risør rådhus torsdag lærte mer om hvordan de skal få ting gjort på en effektiv måte.
fredag 00:01 iRisør
Politikerne øker bidraget til Risør By
Flertallet i formannskapet synes Risør By bør få mer enn de 630 000 kronene i støtte i 2019 som rådmannen hadde foreslått.
torsdag 22:12 iRisør
Brannmann, kjærlighet og Jurassic World
Nok en gang et allsidig tilbud for de som vil bruke helgen på et kinobesøk.
torsdag 20:43 iRisør
Delte kunnskap om skatepark med formannskapet
Politikerne i Risør fikk før formannskapsmøtet torsdag besøk av Risør Freerideklubb som fortalte om mulighetene med en fast betongpark på Kjempesteinsmyra.
torsdag 19:57 iRisør
Feirer 20 år og deler ut Fangenes Testamente
Aktive Fredsreiser står foran en stor lørdag i Risørhuset med utdeling av Fangenes Testamente og feiringen av Aktive Fredsreisers 20-årsjubileum.
torsdag 10:52 iRisør
Ber folk sikre gjenstander før «høststorm»
Meteorologisk institutt ber folk om å sikre løsegjenstander før det de selv omtaler som en høststorm inntar Sør-Norge. I Risør er det meldt liten kuling.
torsdag 08:40 iRisør
Setter standarden med store navn i galleriet
Når Galleri Nylund Larsen åpner sommerutstillingen 2018, er flere kjente navn med. Både Ørnulf Opdahl og Morten Krogvold er representert med kunstverk.
torsdag 00:01 iRisør
Herman fikk drømmestipend på 15 000 kroner
Drømmen er å bli skikkelig god på orgel, og allerede etter snaue to år er Herman Bakke Karlsen (16) så god at han har fått Norsk Tippings Drømmestipend.
onsdag 20:13 iRisør
Takket Sagjordets venner med pengegave
Lions Club Risør opprettholder sin tradisjon med å gi overskuddet fra Lionslekene på Sagjordet til Sagjordets venner. I år ble gaven på 2000 kroner.
onsdag 16:35 iRisør
Holder kultur- og familiedag på Moland Gård
På Moland gård er historien lang og er datert helt ned til jernalderen. Kommende lørdag vil eierne av gården gjerne fortelle oss historien.
onsdag 08:40 iRisør
Alle gode ting er 7
Her er denne ukens refleksjon fra Per Emanuelsen, som for øvrig blir å finne på morgensamlinger i flere lokale kirker denne uken.
onsdag 08:32 iRisør
Jordbærene fra Hjembu gård er klar til å nytes
Nå er jordbær sesongen virkelig i gang på Hjembu gård, Hanne plukker fra tidlig om morgenen for å få bærene ut i butikken.
onsdag 00:01 iRisør
Risørveien måtte stenges etter trafikkulykke
Politiet fikk ved 12.30-tiden i dag melding om en trafikkulykke på Risørveien ved Bossvika.
tirsdag 13:09 iRisør
To til sykehus etter kollisjon på Risørveien
Begge sjåførene ble sendt til sykehus etter en ulykke på Risørveien tirsdag ettermiddag. Det oppsto lange køer i begge retninger.
tirsdag 13:00 Agderposten
Passerte 100 båter i går, forventer venteliste
Risør Trebåtfestival fikk i går påmelding fra båt nummer 100 til årets festival 2. - 4. august. Festivalsjefen regner med det blir venteliste også i år.
tirsdag 00:08 iRisør
Markus scoret da Risør tapte bortekamp
Markus Sørbø Eriksen utlignet for Risør i det 59. minutt da Risør spilte bortekamp mot Froland mandag kveld. Så raknet det for grønntrøyene.
mandag 23:50 iRisør
Har politiet i Risør mistet kontrollen over hva som skjer?
I dette leserinnlegget stiller FAU-leder Vanja Egeland spørsmål ved om politiet i Risør har oversikt på narkotikaproblemene i byen.
mandag 23:19 iRisør
AUST-AGDER

Det kom godt med folk på «Kystens Dag»
Grått med varmt var en perfekt kombinasjon som gjorde at mange la turen til båtbyggeriene på Moen under "Kystens Dag". Vi var det med kamera.
søndag 10. juni iRisør
Tett med oppdrag
Kommende uke blir travel for ordfører Per Kristian Lunden. Tre oppdrag hver dag mandag til onsdag, og to hver dag til og med lørdag.
søndag 10. juni iRisør
79-åring slått ned i egen hage i Buvika
En 79-år gammel mann fra Risør måtte til legevakt for en kontroll etter at han ble slått ned i sin egen hage lørdag kveld.
søndag 10. juni iRisør
Bil i fjellvegg i Hasdalen lørdag kveld
Sjåføren ble sendt til sykehus for sjekk og blodprøve etter at en bil kjørte i fjellveggen i Hasdalgata sent fredag kveld.
søndag 10. juni iRisør
Risørmann domfelt for tolvte gang
En risørmann i 30-årene må sone 40 dager i fengsel etter at han solgte seks gram amfetamin til en annen risørmann og oppbevarte fem gram til eget bruk.
lørdag 9. juni iRisør
Starter opp enda et parti til høsten
Fredag kveld var energinivået skyhøyt inne i Risørhallen da det var gradering hos Risør Kickboxingklubb.
lørdag 9. juni iRisør
Sjørøverne kommer til Moen på Kystens dag
Vil du lære litt lokal kysthistorie er Moen stedet å befinne seg til mandag. Barna kan få se ekte sjørøvere, se dukketeater å bygge sin egen strikkbåt.
lørdag 9. juni iRisør
Alt i rute og bedre billettsalg enn i fjor
Risør kammermusikkfest har solgt 40 prosent flere billetter til årets festival enn ved tilsvarende tidspunkt i fjor. Det får Eirik Raude til å smile bredt.
lørdag 9. juni iRisør
Arrangerte sommerleker for 17. gang
Det var ekstra mye liv på Sagjordet denne fredagen, hvor Lions Club Risør hadde invitert til årets sommerleker. Vi stilte med kamera.
fredag 8. juni iRisør
Synger både på hotellet og på Sandnes
Det er ikke tilfeldig om du har hørt sang i Risør i går og i dag. For Tik Un Tã fra Latvia er på besøk, og skal synge på Risør Hotel og Sandnes bedehus.
fredag 8. juni iRisør
Viktig å bruke hverandres gode tilbud
Med en uke igjen til Gjerstad LIVE, håper primus motor Rune Hagestrand at mange fra Risør tar turen opp for å ha det gøy før turistene invaderer landsdelen.
fredag 8. juni iRisør
Feiret 15-årsjubileum med aktiviteter og Hompetitten band
Det var mange aktiviteter å velge mellom da ressurssenteret på Sandnes stelte i stand til aktivitetsdag denne torsdagen.
torsdag 7. juni iRisør
Bilbrann på Lagveien torsdag kveld
Ingen personer kom til skade, men bilen ble totalskadet i en bilbrann på Lagveien i Risør rett etter klokken 21 torsdag kveld. 
torsdag 7. juni iRisør
«Utedassen» fikk luftetur til Vakthusheia
Det skal ikke mangle på fasilitetene for de som legger ut på tur til Vakthusheia. Nå har Lions Club Risør flydd på plass en utedo til utsiktspunktet.
torsdag 7. juni iRisør
– Er noe rart med å sette punktum
Prostidiakon Per Emaunulsen, også kjent gjennom våre spalter med sine refleksjoner, er i ferd med å gå over i pensjonistenes rekker - på en måte.
torsdag 7. juni iRisør
Avsluttet barneskolen med å spille «Annie»
Syvendeklassene ved Risør barneskole valgte å sette skikkelig spor etter seg ved å levere en strålende musikal som avslutning på syv års skolegang.
onsdag 6. juni iRisør
Tett kloakkrør skaper problemer på Øysang
Lokalbefolkningen i Skarvann-området frykter at Rønningstranda i Skarvann skal bli forurenset etter at kloakken løp tett der ute nå i kveld.
onsdag 6. juni iRisør
Avsluttet barneskolen med å spille «Annie»
Syvendeklassene ved Risør barneskole valgte å sette skikkelig spor etter seg ved å levere en strålende musikal som avslutning på syv års skolegang.
onsdag 6. juni iRisør
Blandet mottakelse for Sentrumsutvalgets rapport
Det har kommet mange kommentarer på de mest ekstreme forslagene i Sentrumsutvalgets rapport. Men, det er nok av forslag som er mindre ekstreme i sin form.
onsdag 6. juni iRisør
Ny tilførselsvei og tilkoblingen til ny E18 viktigst for Risør
Nye tilførselsvei med få avkjøringer og fremtidsrettet løsning for tilknytning til nye E18 er viktigst, sier Jan Einar Henriksen i dette leserinnlegget.
onsdag 6. juni iRisør
Slukket skogbrann på Akland i natt
Brannmannskapene fikk en tøff jobb med å komme fram til brannstedet da det brøt ut skogbrann på toppen av Husfjell på Akland natt til i dag.
onsdag 6. juni iRisør
Sesongavslutning For Håndballen
Tirsdag var det sesongavslutning for Risør Håndballklubb. Kamp mot foreldre, kiosk og blide håndballspillere resulterte i en vellykket avslutning.
onsdag 6. juni iRisør
Eirik inviterer til spontankonsert i Risør kirke
En plateinnspilling i Risør kirke denne uken gjør at folk kan få med seg en ekstra konsert med Fym, trioen til Eirik Dørsdal. 
onsdag 6. juni iRisør
Bystyret delte ut 30 000 kroner ekstra
Både Kalstadheia Vel på Søndeled og Sagjordets Venner kunne smile litt ekstra etter tirsdagens bystyremøte. For da fjorårets overskudd skulle fordeles, regnet det lett på dem begge.
tirsdag 5. juni iRisør
Livsstyrketrening
Hver uke kommer Per Emanuelsen med nye refleksjoner her på iRisør.no. Denne uken handler det om håp.
tirsdag 5. juni iRisør
AGDER

– Politibåten skal være like mye i Risør som Grimstad
Politibåten i Arendal skal brukes nesten dobbelt så mye i sommer som tidligere, og skal gå like mye i Risør som Grimstad.
tirsdag 5. juni iRisør
Vil ha halv eiendomsskatt for byboerne
Politikerne i Risør får mye å ta stilling til etter at Sentrumsutvalget dag leverte over sin rapport om hvordan man skal øke befolkningstallet og attraktiviteten i sentrum. Rapporten inneholdt 115 konkrete forslag.
tirsdag 5. juni iRisør
Sebastian anbefaler deg å bruke solkrem uansett
Solkrem er veldig viktig når himmelen er blå og solen steiker. Å passe på huden sin er å forebygge ubehagelige tilstander og sykdommer, sier Sebastian Lawicki.
tirsdag 5. juni iRisør
Motettkoret presenterer menyen på Fredshuset
I kveld synger motettkoret på Fredshuset. Hva de har på menyen i år er like spennende som de to foregående år. Finværet vi har gjør at de kan synge både ute og inne.
tirsdag 5. juni iRisør
Knakk strømstolpe i utforkjørsel
To voksne og et lite barn kom fra det uten skader da en bil kjørte ut på Risørveien mellom Garthe Hagesenter og avkjøringen til Laget i kveld.
mandag 4. juni iRisør
E18 og bystyret
Nye E18 og bystyremøte er blant oppgavene ordfører Per Kristian Lunden skal jobbe med denne uken. Men, det skjer også mer. Sjekk selv:
mandag 4. juni iRisør
To menn fant fire sykler under tremeteren
En spontan bunnryddeaksjon førte til at det etter hvert lå fire rustne sykler og en campingstol ved tremeteren i Mindalen.
mandag 4. juni iRisør
Magnus inn i det nye fylkesstyret
Magnus Stø Kittelsen var nominert til varaplass da Agder FrP skulle velge sitt første styre. I stedet ble det fast plass som styremedlem for de neste to årene.
mandag 4. juni iRisør
Grønn inn i som første vara i landsstyret
Ole Henrik Grønn er i helgen valgt inn som første vararepresentant i landsstyret i Foreningen Norden. – Dette var veldig hyggelig, sier Grønn til iRisør.no. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Foreningen Norden Som første vara skal Grønn møte hver gang landsstyret...
søndag 3. juni iRisør
Ungdommene skinte i egen jubileumskonsert
Mens solen var på sitt varmeste på utsiden, skinte Risør Skolemusikkorps vel så mye inne på Risørhuset dette søndagen. Med et variert program fikk publikum strålende, men UV-fri, søndagsunderholdning.
søndag 3. juni iRisør
Grillforbud på Sagjordet og andre badeplasser
Det er nå totalforbud mot all type grilling på badeplassene i Risør. Likevel dukker folk opp med ved for å lage søndagsmiddagen på Sagjordet. 
søndag 3. juni iRisør
Hytte brant ned på Sundsåsen i natt
Alle seks personene som var i hytta kom seg ut da det begynte å brenne i Sundsåsen i Risør i natt. Brannmannskapene måtte konsentrere seg om at ikke vegetasjonen rundt skulle ta fyr.
søndag 3. juni iRisør
Finnes grense for hvor lav ledigheten bør være
Siden årtusenskiftet er det kun én periode i 2008 at arbeidsledigheten var lavere i Risør enn det den er nå. Men, det finnes en grense på hvor lav ledigheten bør være.
lørdag 2. juni iRisør
Kjempet hardt og sikret ett poeng
Etter fire kamper på rad med tap, ble det endelig ett poeng for Risørs herrelag mot Øyestad i dag. Det kunne også fort blitt seier, samtidig som 4-4 og ett poeng også var å anse som litt heldig.
lørdag 2. juni iRisør
Varmt – men moro for ungene på torvet
Kiwanis Club Risør har nok hatt arrangementer med flere mennesker til stede enn det som kom på torvet i dag. Men, de som kom hadde det veldig gøy i varmen.
lørdag 2. juni iRisør
Har mye å stå til rette for
En mann fra Gjerstad må i begynnelse av juli møte i retten med en en lang tiltaleliste i mot seg. Blant annet skal han ha stjålet et DAB-adapter hos Circle K i Risør, men dette er kanskje det minst alvorlig lovbruddet i tiltalen..
lørdag 2. juni iRisør
Kiwanis sørger for moro for barna i morgen
Kiwanis er kjent for å arrangere ting for barn og unge. Og i morgen blir det Barnas dag fra 10.00 til 14.00 på torvet, akkurat som tidligere år.
fredag 1. juni iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

FAVORITTER

Hordaland Sarpsborg 08 Telemark Utenriks IT Innenriks Hedmark Kjendis Nordland Oppland Bergen Næringsliv Aust Agder Båt Vestfold Fotboll Karlskrona Mobil Rogaland Østfold
flere?
Sport Kultur Akershus Møre og Romsdal Vest Agder Troms Hässleholm Skåne Svedala Oslo Odda Kalmar Sogn og Fjordane Buskerud Mat Forsvar Trøndelag Kristianstad Kvinnherad Fiske Skien Molde FK Molde Inrikes Menn Oskarshamn Fotball Kongelig USA Sandnes Rendalen Tynset Finnmark Kultur Malmö Tinn Stavanger Eslöv Sport Kragerø Stabæk Politikk Åstorp Trening Sunndal Fredrikstad Barn Karmøy Musikk Sverige Mandal Blekinge Lillesand Lyngdal Poker Hyllestad VM Hälsa Håndball Steigen Mote Aurskog-Høland Kunst Sigdal Lund Stockholm Android IK Start Reise Tomelilla Drangedal Tesla Sjakk Fauske Osterøy Landskrona Vestby Hvaler Bolig Grane Nittedal Tvedestrand Russland 17. mai Motor Bil Trav Näringsliv Risør Lindås Universet Sund Turn Vietnam Nesodden Get-ligaen Spill Salangen Vefsn Sørreisa Øygarden Helsingborg Ringsaker Helse Askøy Stord Meløy Eidskog Friidrett X-games Skiskyting Ski Alpint Berlevåg Eliteserien Kristiansand Fedje Nordkapp Suldal Kryptovaluta Masfjorden Staffanstorp Utrikes Hörby Båt Bil Horten Langrenn Vellinge Lesja Åsnes Jakt Klippan Kongsvinger Mat Jevnaker Ballangen World Series of Poker Enebakk Gausdal Vågan Time Trysil Narvik Mörbylånga Jølster Kommunesammenslåing Tranøy Karasjok Gloppen Åmot Bromölla Aurdal Kävlinge Askvoll FK Haugesund Porsanger Leirfjord Sogndal Utsira Økonomi Førde Spania Film Russ Nedre Eiker Solund Tana Målselv Bamble Båstad Norway Cup Hemnes Kviteseid Alstahaug Øksnes Skurup Grue Ronneby Vadsø Vær Nore og Uvdal Brønnøy Skiptvet Porsgrunn Roing Vinje Sandøy Stranda Flekkefjord Nord-Odal Nissedal Svalbard Sarpsborg Meland Forskning Sauherad Nord-Korea Høyanger Nybro Bremanger Lund Interiør Valle Kvinesdal Øyer Bundesliga Selje Stavanger Oilers Skedsmo Fitjar Eiker E-sport Våler OBOS-ligaen Moskenes Østre Toten Eid Teknik Tyrkia Naustdal Notodden Nes Tromsø IL Austrheim Eidfjord Liverpool Arendal Landbruk SK Brann Saltdal Frankrike Svelvik Voss Vitenskap Larvik Trøgstad Emmaboda Askim Klima Moss Jönköping Litteratur Rauma Farsund Eurovision Radøy Gjøvik Andøy Øystre Slidre Kristiansund Skodje Øvre Eiker Motorsport Forsand Re Skisport Løten Lier Årdal Drammen Film Tysvær Lyngen Forskning Flakstad Torsken Bodø/Glimt Ukraina Borgholm Sjöbo NHL FA-cupen Volvo Aure Arvika Sola Lillestrøm SK Fræna Politik Kvæfjord Flora Trollhättan Sölvesborg Ålesund Surnadal Norway Chess Filippinene Tønsberg Åmli Giske Halden Audnedal La liga Rælingen Olofström Engerdal Rakkestad Musik Tjeldsund Kvinner Søgne Asker Ulstein Seljord Hattfjelldal Rømskog Hockey Eidsberg Odds BK Viking FK Værøy Dyr Evenes Bodø Sørfold Dovre Hamarøy Tysfjord Råde Sortland Mjölby Svømming Mjøndalen IF Jobb Tolga Sykkel Polen Skånland Klatring Syria Mönsterås Foto Rygge Boksing Kina Ulvik Östra Göinge Ishockey Tingvoll Tour of Norway Hole Rana Røyken Fjaler Kvænangen Rennesøy
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL