Risør
Sa ja til millionstøtte til Risør By AS
Forrige uke sa formannskapet i Risør ja til å støtte Risør By AS med en million kroner årlig i tre år. I kveld fulgte bystyret opp med å si ja til millionstøtten.
18:55 iRisør
Sa ja til inngangsløsning for Hollenderhagen
Et enstemmig bystyre sa torsdag ja til at det inngås en avtale mellom kommunen og Sollie Bygg AS om en inngangsløsning til Hollenderhagen gjennom Havnegata 8.
18:04 iRisør
Lenger unna god avtale med Nye Veier
Samtalene mellom Risør kommune og Nye Veier om kompensasjon til utbedringer av Risørveien har gått ett skritt i feil retning denne uken. 
17:05 iRisør
Frelsesarmeen vil tømme «banken»
Det høres nesten litt mistenkelig ut at Frelsesarmeen i Risør vil tømme "banken". Men, det hele handler om at de trenger å få frigjort plass.
08:45 iRisør
Høyt spill om ny E18
Stian Lund og Jan Einar Henriksen mener at Risør spiller et høyt spill i E18-saken. De har sendt oss dette leserinnlegget:
onsdag 13:16 iRisør
Derfor foreslår Venstre salg på Tangen
Risør Venstre har sendt oss sin begrunnelse på hvorfor de ønsker å selge noen av eiendommene på Tangen som i dag er omtalt som friområder.
onsdag 11:00 iRisør
Må utsette morgendagens herrekamp
Birkenes sliter med å stille lag til torsdagens seniorkamp i fotball. Det betyr at Risør nok kunne "tjent" tre poeng, men det er ikke aktuelt.
onsdag 08:21 iRisør
Sommerens fremkomstmiddel
Flere og flere skaffer seg elsykler. Nå som sommeren er her kan det være ekstra praktisk, da det både kan være dyrt og vanskelig å få parkert i sentrum.
onsdag 08:00 iRisør
AGDER

I dag åpner fiskemottaket butikken igjen
Det er en liten merkedag for Risør Fiskemottak når de i dag endelig igjen kan tilby kundene ferske varer fra disk, noe mange har ventet på.
tirsdag 00:01 iRisør
– Nedslående tall, hva gjøres nå?
Rigmor Aino Bjordammen står på Høyres liste til kommunevalget i Risør. Hun har sendt oss dette leserinnlegget som tar utgangspunkt i de lokale tallene fra Ungdata 2019.
mandag 22:24 iRisør
– Lytt til Nye Veier
I Vinterkjær, der Tvedestrand kommune har plassert et kart over hele kommunen, har Risør kommune derimot kun et kart over Risør bysentrum.
mandag 08:13 iRisør
En lørdag med nedstressing
Duftende oljer, massasjeteknikker og en utsikt som i seg selv gir ro til sjelen. Det er hva man får når det arrangeres yoga på Buene.
mandag 00:01 iRisør
Vet du hvem gutten er?
Inne i antikvitetsbutikken Claire de Lune står det et maleri i kommisjon. Helt siden de fikk maleriet inn har Vivi vært nysgjerrig på hvem som er avbildet.
mandag 00:01 iRisør
E18, Risør By og Bystyret
Nok en travel uke står for døren for ordfører Per Kristian Lunden (Ap). Mye av tiden skal brukes på kommunedelplanen for E18.
søndag 11:32 iRisør
Vil pensjonere 45 år gammelt piano
Risør Frikirke har startet en innsamlingsaksjon for å kunne skaffe seg et nytt piano. De håper folk vil bidra til at de når målet om rundt 100 000 kroner.
søndag 00:01 iRisør
Ønsker velkommen til «Kystens dag»
Det er et omfattende program man kan få med seg om søndagsturen denne helgen går til Trebåtbyggeriene på Moen. For der arrangeres "Kystens dag".
lørdag 17:38 iRisør
Delte ut «Fangenes testamente» til Gunter Demnig
Fredshuset i Risør var fullsatt da Helga Arntzen i Aktive Fredsreiser i dag delte ut prisen "Fangenes testamente" til den tyske kunstneren Gunter Demnig.
lørdag 16:55 iRisør
Bjørn Arntzens tale i Fredshuset
Bjørn Arntzen i Aktive Fredsreiser holdt en viktig tale under utdelingen av Fangenes Testamente i dag. Her kan du lese den i sin helhet. OM AKTIVE FREDSREISER – FANGENES TESTAMENT TIL GUNTER DEMNIG 2019 Aktive Fredsreiser er en fredsorganisasjon som ble etablert i 1998 av Helga Arntzen....
lørdag 16:29 iRisør
Ordførerens tale under prisutdelingen
Her er talen ordfører Per Kristian Lunden holdt under utdelingen av Fangenes Testamente i Fredshuset lørdag ettermiddag:
lørdag 16:28 iRisør
Sjekk bildene fra den store byfrokosten
Mange lot seg lokke til sentrum av Risør i dag for å være med på den store byfrokosten. Vi sendte Thomas Østerholt for å dokumentere det hele med kamera.
lørdag 12:58 iRisør
Et fyrverkeri i farger og bevegelse
Det er bare å la seg imponere over danseforestillingen "Verden rundt", som er satt opp på Risørhuset denne helgen. 180 dansere fra 5 til 19 år gir alt på scenen.
lørdag 00:01 iRisør
Støtte gir grunnlag for vekst
Daglig leder Unni Olimb Norman i Risør By AS er glad for at formannskapet i Risør denne uken sa ja til å gi selskapet en million kroner i støtte årlig i tre år.
fredag 23:55 iRisør
Tolkien og Men in Black
Kinosjef Elen Lauvhjell holder som vanlig våre lesere oppdatert på hva som kommer av nye filmer. Denne fredagen er det to godbiter. Tolkien og Men in Black Det nærmer seg sommer, og vi lader opp til ferien med to knallsterke norgespremierer som mange har ventet på! Sommerbrosjyren med det...
fredag 14. juni iRisør
Politiet flytter til Østebøsletta
Nå er det klart hvor Risør og Gjerstad lensmannskontor skal ligge i framtiden. Senest ved årsskifte er kontoret på plass i Risørveien 185.
fredag 14. juni iRisør
Fem klassiske høydepunkter i festivalsommeren
Om du er fast inventar eller debutant blant det klassiske festivalpublikumet: Her er fem av sommerens høydepunkter.
fredag 14. juni $ Aftenposten
Knepent tap, men god vårsesong
Risørs G16 i fotball holdt på å ta med seg tre poeng hjem i siste kamp før ferien. I stedet ble det tap, men spillerne har uansett grunn til å være fornøyd med vårsesongen.
fredag 14. juni iRisør
Byfrokost og bruktmarked
Førstkommende lørdag er det igjen klart for den store Byfrokosten. Risør by inviterer til en hyggelig frokost for fastboende og gjester.
fredag 14. juni iRisør
Vil ha bedre tid og mer informasjon
Det ble ingen reell behandling av strandsonesaken i formannskapet i dag. Dette fordi flere partier ønsket både mer informasjon og bedre tid.
torsdag 13. juni iRisør
Antall arbeidsplasser i Risør er oppadgående
Det ble etablert 39 nye arbeidsplasser i Risør i løpet av første kvartal i 2019. Det viser tall næringssjefen la fram for formannskapet i dag. Tekst og foto: Tore Myrberg Bård Birkedal la fram grafer som viser at det er en positiv utvikling når det gjelder arbeidsplasser i...
torsdag 13. juni iRisør
Slik ser byboka ut
I dag kunne kultursjef Torolf Kroglund vise formannskapet omslaget til det første bindet om Risør Byhistorie.
torsdag 13. juni iRisør
Vil ha med risørfolk «Heimover»
Fredag og lørdag arrangeres musikkfestivalen "Heimover" i Åmli, hvor rådmannen i Risør er festivalsjef. Han håper mange besøker hjembygda denne helga.
torsdag 13. juni iRisør
Dans, musikk og trebåtbyggeri
Her er kultursjef Torolf Kroglunds faste spalte om noen av tingene som skjer på kulturfronten de neste dagene.
torsdag 13. juni iRisør
Flertall i teknisk komité for å selge
Venstre i Risør fikk i går med seg flertallet i Miljø- og teknisk komité på at fire eiendommer i Kastellveien skal få kjøpe kommunal grunn mot sjøen.
torsdag 13. juni iRisør
AUST-AGDER

Snart kommer de første VM-seilerne
Det er ikke mer enn snaue tre uker til junior-VM i seiling arrangeres i Risør. Og allerede helt i begynnelsen av neste uke, ankommer de første seilerne.
torsdag 13. juni iRisør
Vil redde utrydningstruede salamandere
Klasse 3A ved Risør barneskole kan mer om salamandere enn de fleste. Nå vil de ha kommunen med på laget for å redde salamandrene på Krana og i Urheia.
onsdag 12. juni iRisør
Stephen Ackles spiller på trebåtfestivalen
Risør Trebåtfestival har konsertslipp på hvem som skal underholde på torvet under årets festival. Nå er det klart at Stephen Ackles kommer for å spill på fredagen.
onsdag 12. juni iRisør
Brøt seg inn i fiskemottak
Fiskehandleren i Risør har hatt ubudne gjester.
onsdag 12. juni $ Agderposten
Marsj, samba, blues og «Ut mot havet»
Denne onsdagen er det på ny klar for Risør Musikkorps utekonsert i Urheia. Bente Arntsen lover en konsert med stor variasjon og en tradisjonsrik avslutning.
onsdag 12. juni iRisør
Vanskelig å skaffe ekstrahjelp
Cornelius Knudsen og Markus Kolmannskog trives godt med å jobbe hos Montér i Risør ved siden av skolen. Men, det blir stadig vanskeligere å skaffe ungdom som vil jobbe. Tekst og foto: Tore Myrberg Til tross for at Ståle Waasjø Øylandsdal hos Montér Risør...
onsdag 12. juni iRisør
Tre til lege etter at bil kjørte i fjellvegg
Politiet fikk rett etter klokken 21.30 tirsdag kveld melding om at en bil hadde kjørt i en fjellvegg i Caspersensvei i Risør.
tirsdag 11. juni iRisør
Bil med tre personer kjørte i fjell­vegg
Tre personer fremstår som uskadet etter at en bil kjørte i en fjellvegg i Risør.
tirsdag 11. juni $ Fædrelandsvennen
Feiret 10 år som NAV
I går var det nøyaktig ti år siden NAV-kontoret i Risør åpnet sine dører. Det ble feiret i dag, med kaffe og kake til alle som besøkte kontoret på Tjenna.
tirsdag 11. juni iRisør
Gjentar suksessen med middag for 60+
Risør Frivilligsentral merker stor pågang når de nå gjentar suksessen med «Bli med ut å spise middag». Godt over 30 er så langt påmeldt kommende mandags arrangement. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Knut Erik Liane Under middagen helt i slutten av mai kom det 35...
tirsdag 11. juni iRisør
Sjekke denne store bildeserien fra Risørløpet
Her er en lang bildeserie hvor du finner de fleste som var med å løpe Risørløpet i dag.
mandag 10. juni iRisør
Utklasset de andre på langdistansen
Det gikk utrolig raskt unna da Sebastian Marker i dag vant ti-kilometeren under Risørløpet. I mål skilte det over tre og et halvt minutt til nestemann.
mandag 10. juni iRisør
Khalid vant 5 kilometeren
Khalid Muktar var raskest av alle i den korte løypa under Risørløpet andre pinsedag. I mål var han ni sekunder foran nestemann.
mandag 10. juni iRisør
Her er bildene fra barnløpet
Risørløpet har lange løyper for de store, og litt kortere for de små. Nesten 50 deltok i barneløpet, og her er mange med på bildeserien vår.
mandag 10. juni iRisør
Ser lyst på årets grillsesong
Grillsesongen er igang, og med over 30 forskjellige grillmodeller på lager, er Jernia Knudsen Risør klar for årets grillkunder.
mandag 10. juni iRisør
Truet med at han ønsket å ta livet av noen
En mann er satt under tiltale for å ha kommet med trusler av både generell karakter og konkret mot en lege på legevakta i Arendal.
søndag 9. juni iRisør
Befaring Risørveien
Det er mange som er opptatt av Risørveien, og tirsdag er en befaring langs denne på ordførerens agenda. Men, det er bare en av mange ting gjennom uken:
søndag 9. juni iRisør
Modellbåtbyggerens siste store prosjekt.
I leiligheten på sykehjemmet sitter modellbåtbygger Jørgen Pedersen og holder på med sitt siste store prosjekt.
søndag 9. juni iRisør
Alt klart for årets store vandring
Pinsevandringen til Søndeled og Risør Historielag trekker hvert år mange ut på tur. I år kombineres turen med åpningen av Sandneshalvøya kulturløype.
fredag 7. juni iRisør
Vant siste hjemmekamp før ferien
Risør G16 i fotball spilte godt da serieleder Froland var på besøk på Kjempsteinsmyra torsdag kveld.
fredag 7. juni iRisør
Plantet ny hekk på Sagjordet
Dugnadsgjengen i Sagjordets Venner har hatt en arbeidsøkt hvor det ble plantet ny hekk ved den populære badeplassen.
fredag 7. juni iRisør
Debuterer som arrangør av Risørløpet
Mandag skal det på nytt løpes terrengløp med utgangspunkt i Måkeveien. Og denne gangen med et idrettslag som arrangør av det hele.
fredag 7. juni iRisør
Risør på en fredag
Kaja Cis er ny i iRisør, og vi sendte henne ut for å lage en bildeserie. Her er resultatet:
fredag 7. juni iRisør
Latter og lek da håndballen avsluttet sesongen
Det ble mye moro for liten og stor i Risørhallen torsdag kveld. Showkamper, medaljeutdeling og kåring av Fairplay-spillere sto på programmet.
fredag 7. juni iRisør
Søndag starter sesongen for Seilsportsligaen
Risør Seilforeningen er tittelforsvarer når årets Seilsportsliga starter opp søndag. Men, det er få som forventer at bragden fra i fjor skal gjenta seg. Tekst: Tore Myrberg Det er store utskiftninger på Risørs lag, da Mads og Tomas Mathisen naturlig nok prioriterer 49er i...
fredag 7. juni iRisør
AGDER

Har forslag om aktiviteter for Frivillighetssentralen
To av Risør Rødt sine listekandidater har tatt utfordring fra Risør Frivillighetssentral om å komme med forslag til aktiviteter. Sjekk her hva de foreslår:
torsdag 6. juni iRisør
Risa signerte kontrakt om veidrift
Nye Veier har signert kontrakt med Risa AS for drift av selskapets veier i fem år. Først ut er de to strekningene på E18 som står klare i år.
torsdag 6. juni iRisør
– Lite sannsynlig med tornado i Risør
Det virket dramatisk da det ble meldt muligheter for tornado på Sør/Øst-landet i dag. Meteorolog John Smith kan berolige de som ble bekymret.
torsdag 6. juni iRisør
Allerede turister i den hvite by
Førstkommende mandag holder turistkontoret i Risør åpent alle dager fra 10-16. Og Kristofer Torkildsen gleder seg til å ta imot og hjelpe sommergjestene.
torsdag 6. juni iRisør
– En takk til Sara og Jon-Olav
Gunstein Dalane har på vegne av Torbjørnsdalen og Moland Vel sendt oss dette leserinnlegget for å takk to av våre fylkespolitikere.
onsdag 5. juni iRisør
På besøk fra Frankrike
Tirsdag og onsdag denne uken har Risør besøk av en gruppe studenter og lærere fra Sciences Po Rennes i Frankrike. Foto: Bynett Sør – De er i Risør for å lære mer om byutvikling og vurdere muligheter for småbyer på Risørs størrelse,...
onsdag 5. juni iRisør
Inn mot pinsa
Kultursjefens anbefalinger for de kommende dagene starter med noe som skjer allerede i kveld. Sjekk selv hva Torolf Kroglund fremhever denne uken.
onsdag 5. juni iRisør
Kom med gave til «The Sound of Risør»
Kristofer Torkildsen smiler bredt etter at han tirsdag fikk besøk av Østre Agder Sparebank. De hadde nemlig med seg en hyggelig pengegave.
onsdag 5. juni iRisør
Fikk kalenderen på plass før sommersesongen
Risør Musikkorps håper i år på ekstra godt salg av sin tradisjonsrike kalender. For allerede nå er kalenderen klar for salg.
onsdag 5. juni iRisør
Slutt på gratisparkeringen i sentrum for sommeren
Første juni var det slutt på ordningen med to timers gratis parkering i Risør sentrum. Nå er det sommertakstene som gjelder ut august.
tirsdag 4. juni iRisør
Sommeren er på vei
Vi sendte ut Adrian Lokander og Thomas Østerholt for å ta en bildeserie nå som sommeren nærmer seg.
tirsdag 4. juni iRisør
Dømt for å ha lastet ned overgrepsbilder
En risørmann i 20-årene må sone åtte måneder i fengsel for å ha lastet ned over 8000 overgrepsbilder og 120 videofiler med seksuelle overgrep mot barn.
tirsdag 4. juni iRisør
Har åpnet for stolpejakt i den hvite by
En ny farsott har inntatt Risør. Denne gangen er det ikke Pokemon eller geocaching som gjelder, men stolper med egne koder.
tirsdag 4. juni iRisør
Siste sjanse for seniortur før sommeren
De spreke seniorene i Risør, som er på tur hver onsdag, avslutter vårsesongen i morgen. Det blir en kortreist turopplevelse i nærområdet.
tirsdag 4. juni iRisør
Stjeler småpenger fra frivillige
Irritasjonen er stor blant de som liker å bruke Sagjordet som friområde. For selv her kommer det langfingrede tyver på besøk.
mandag 3. juni iRisør
Se dagens E18-møte i opptak
Det er styremøte i det interkommunale plansamarbeidet for ny E18 klokken 10 denne mandagen. Her kan du følge møtet direkte: Det er Knut A. Dyvik som filmer og legger ut streamingen fra møtet på oppdrag fra kommunene/planutvalget.  
mandag 3. juni iRisør
En søndag i Den Lille Dyrehage
To dyktige karer fra Risør driver Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia, og en dyktig kar med fotoapparat dro på besøk. Slikt blir det bildeserie av.
mandag 3. juni iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

AGDER

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL