Risør
Mateusz med hattrick mot Lillesand i kveld
Mateusz Radgowski ble den store helten på Risør mandag kveld ved å score alle målene da Risør slo Lillesand 3 - 0 i en viktig 5. divisjonskamp.
mandag 23:05 iRisør
Ønsker flere risørfolk til Arendalsuka
Med nesten 1100 arrangementer i løpet av kort tid er det mye som skjer i Arendal denne uken. Mitt i det hele sitter Agnes Norgaard fra Risør. Tekst og foto: Tore Myrberg Til vanlig er Norgaard distriktssekretær for LO i Agder-fylkene. Det gjør at hun også er med i rådet for...
mandag 23:00 iRisør
Barnebokavdelingen slo an hos sommerturistene
Anette Lindstøl og Tuva Axselsen ønsker deg smilende velkommen, når du tar turen innom Libris. I sommer har turistene vært godt representert i butikken.
mandag 23:00 iRisør
Risør i augustdrakt – en bildeserie
En rusletur i byens gater en formiddag i august, kan by på mange fine motiver. Dagens bilder viser en by badet i august sol.
mandag 13:10 iRisør
Hadde seks gram amfetamin i bukselomma
En risørmann i 50-årene er dømt til 14 dagers betinget fengsel og 5 000 kroner i bot etter at han ble pågrepet med amfetamin i lomma.
søndag 23:00 iRisør
7 gode grunner til takknemlighet 
Hver uke deler Per Emanuelsen sine refleksjoner med oss alle. Ord til trøst og oppbygging i hverdagen!
søndag 22:58 iRisør
Risør ligger an til å vinne Seilsportsligaen sammenlagt
Nok en toppplassering i Larvik gjør at Risør har en klar ledelse i Seilsportsligaens eliteserie før siste runde i Arendal.
søndag 16:35 iRisør
Sommeroppsummering
Ordførerens uke er tilbake, og Per Kristian Lunden starter med en liten oppsummering før kommende ukes planer blir avslørt.
søndag 11:18 iRisør
AGDER

Tatt i av UP i 109 km/t i 60-sonen på Moen
En bilist var alt for tung på gassen på vei fra E18 mot byen i går kveld. Vedkommende ble målt til 49 km/t over fartgrensen på Risørveien ved Moen.
søndag 07:54 iRisør
Risør tapetserte pallen under NM for 12,5-kvm
Det var lite med båter utenfra da NM i seiling for 12,5-kvm ble arrangert i Risør i helgen. Karl Johnny og Fritz Lundberg ble norgesmestere 2018.
lørdag 23:57 iRisør
Padlet 19 kilometer på femte tur i kajakk
Padlekarrieren til Agyad Alhamwi har gått i rekordfart. I juni tok han introkurset, og på sin femte tur i kajakk padlet han Barmen Rundt.
lørdag 23:22 iRisør
Sjekk bildene og resultatene fra Barmen Rundt
Det var perfekte forhold da den 35. utgaven av Barmen Rundt ble arrangert i dag. Vi har bilder av samtlige deltakere og en komplett resultatliste.
lørdag 19:45 iRisør
Går mot en spennende duell om store summer
Ungdomsteaterets deltakelse i Drømmefinalen hos LOS, blir en thriller om førsteplassen. For det er ikke bare i Risør folk stemmer på sin favoritt.
lørdag 11:31 iRisør
Sendte råtten strømstolpe på sjøen
Vinden i går ble langt roligere enn meldt, og skapte ikke de helt store problemene i Risør. Noen trær og stolper gikk imidlertid med.
lørdag 08:40 iRisør
4000 på kino siden sankthans
Sommeren i år har vært het for Risør kino. I går kveld bikket de 4000 besøkende siden  sankthans. Det er en økning på 21 % sammenlignet med fjoråret.
lørdag 00:01 iRisør
Fra Skagen – Til Risør
Kunstmaleren Vidar Mørch vokste opp i Vega, men har bodd mange år i Skagen i Danmark. Etter mange år i utlendighet valgte han å vende nesen hjemover.
fredag 23:59 iRisør
Vinden løyer mot kvelden
Det ble meldt om langt sterkere vind i Risør enn det som ble realiteten. Likevel har det vært enkelt utfordringer som følge av vindkastene.
fredag 17:15 iRisør
Agder-kommunene samler seg til kamp mot Kristiansand
Kristiansand kommune fortsetter ordningen med gratis busskort til alle nye student-innflyttere. Det får de andre Agder-kommunene til å se rødt. Nå har de sendt en anmodning til ordfører Harald Furre om at de unntas ordningen.
fredag 15:25 $ Fædrelandsvennen
Nå er det lov med kullgrill i hagen igjen
Østre Agder Brannvesen har opphevet totalforbudet mot aktivitet i skog og utmark. Samtidig bøor det lov med kullgrill på egen eiendom.
fredag 11:02 iRisør
– Sommeren er definitivt ikke over ennå
Sommeren er ikke over selv om Trebåtfestivalen er over. Leder i Risør By, Unni Olimb Norman ønsker seg en sesong som varer ut september.
torsdag 23:00 iRisør
Starter høstsesongen med viktig hjemmekamp
Førstkommende mandag er fotballsesongen i gang igjen for Risørs herrelag i 5. divisjon. Lillesand kommer på besøk, et lag som ligger bak Risør på tabellen.
torsdag 23:00 iRisør
Rett fra VM til jakt på pallen i Seilsportsligaen
Det blir ikke mye hvile på Mads og Tomas Mathisen for tiden. Ikke før er de ferdig med VM i Danmark, så er det igang igjen med Seilsportsligaen.
torsdag 19:57 iRisør
Kjøpte tyvgods – må møte i retten
En risørmann i slutten av 30-årene må 27. september møte i Aust-Agder tingrett, tiltalt blant annet for heleri av en batteridrill.
torsdag 11:52 iRisør
Håper på flere lokale i Barmen Rundt
Olav H. Fismen håper på større lokale deltagelse når Barmen Rundt feirer 35-årsjubileum med sitt arrangement førstkommende lørdag.
onsdag 22:20 iRisør
Stjålet båt og mistanke om ruskjøring
Politiet har fått inn to meldinger om to helt forskjellige forhold de siste timene i Risør.
onsdag 14:45 iRisør
Kommunen fikk minihoppbakke i gave
Risør kommune har fått en gave litt utenom det vanlige. For det er ikke dagligdags at ordførere Per Kristian Lunden mottar en minihoppbakke.
onsdag 13:48 iRisør
Vetles andre låt med Drabant Music
For litt over to uker siden slapp Vetle Sigmundstad (Goneo) sin helt nye låt, Snake Eyes. Han håper på å slippe to til tre sanger til i løpet av høsten.
onsdag 13:21 iRisør
Inviterer til «3 Regler For September»
Paret som styrer Atletix inviterer nå til "3 Regler For September" som er en facebook-gruppe der du vil bli oppfordret til å følge disse tre reglene.
onsdag 00:01 iRisør
Små storfiskere i indre havn
Når Oliver er med bestefar på hytta er de ofte i i byen for å fiske. Der drar han opp fisk etter fisk. Bare i sommer har det blitt mange.
tirsdag 23:00 iRisør
Kan vinne 200 000 kroner med din hjelp
Risør Ungdomsteater er videre til Drømmefinalen hos LOS, og kan vinne 200 000 kroner til få ferdigstilt Scenehuset. Til det trenger de mange stemmer.
tirsdag 18:21 iRisør
Karine hentet båten og kjørte syklistene til Øysang
Hva gjør man når båten man skulle ta ikke går? Har du bare sykkel så må du vel sykle da. Det vil si, ikke hvis Karine Uppstad Mac Donald er i nærheten.
tirsdag 13:53 iRisør
Vil ha gründerspirer fra Risør til Arendalsuka
Ellen Saltermark håper de som har en gründer i magen eller som er ferske i næringslivet ser muligheten i et miniseminar som arrangeres under Arendalsuka.
tirsdag 12:33 iRisør
Her sykler hjemmehjelperne syngende rundt
To unge jenter på sommerjobb sprer glede på flere måter når de sykler rundt i byen. For Sophia og Anna er de syngende hjemmehjelperne.
tirsdag 7. august iRisør
AUST-AGDER

Fortsatt meget stor brannfare
Selv om yr.no har nedgradert fra meget stor til stor brannfare er det lite som tyder på at brannrisikoen er blitt noe mindre av den grunn.
mandag 6. august iRisør
Rykket ut til liten skogbrann på Røysland
Brannmannskapene ved ØABV Risør rykket rett etter klokken 21.30 i kveld ut til Røysland etter melding om røyk i skogen.
mandag 6. august iRisør
Ingen skadd i bilbrann mandag
Ingen personer kom til skade da det begynte å brenne i en kassebil på Gamle Songevei i Risør mandag ettermiddag.
mandag 6. august iRisør
Fiskeren Markus 
Per Emanuelsen er vår fast skribent som gir deg en refleksjon med på veien til trøst, oppbyggelse eller ettertanke. Her er ukens refleksjon:
mandag 6. august iRisør
– Salget av caps tok bare helt av
Galleri Nylund Larsen opplever en toppsommer etter flyttingen fra Storgata. Og det er ikke bare kunsten hvor omsetningen har gått i været.
søndag 5. august iRisør
Lisand hadde trebåtfestivalens størst stand
Med aktiviteter for barn, produkter til salgs og mye informasjon, var Lisand en stor aktør under trebåtfestivalen. Men, viktigst var det å synes.
søndag 5. august iRisør
Klatret sju plasser på resultatlista, men må høyere
Etter en god første seilas søndag var brødrene Mathisen på vei oppover på resultatlistene under VM for 49'ers. Men, det varte dessverre ikke lenge.
søndag 5. august iRisør
Klart budsjettet etter en flott trebåtfestival
Mange forlot Risør med et smil om munnen etter å ha deltatt på årets trebåtfestival i den hvite by. Også arrangøren går rundt og smiler bredt.
søndag 5. august iRisør
Fire til sykehus etter utforkjøring på E18
Ingen skal være alvorlig skadet, men fire personer ble likevel fraktet til sykehuset i Arendal for kontroll etter en trafikkulykke i Risør i ettermiddag.
søndag 5. august iRisør
Sjakkmester med sjarmoffensiv på Risør Hotel
Mens det var regatta utenfor dampskipsbrygga, pågikk en viktigere kamp inne på Risør hotel. Der møtte Aryan Tari turister og Risørfolk til simultansjakk.
søndag 5. august iRisør
Ikke fornøyd med resultatene fra første dag
Tomas og Mads Mathisen er fornøyd med farten i båten, men ikke med resultatene etter første dag i VM i seiling for 49'ers.
søndag 5. august iRisør
To pågrepet mistenkt for tyveri av motorbåt
To personer ble rett over midnatt pågrepet i Risør av politiet, mistenkt for tyveri av en motorbåt. 
søndag 5. august iRisør
– Vi takker for en utrolig hyggelig dag
I går fikk vi en ordentlig avslutning av trebåtfestivalen da Trang Fødsel spilte for oss på storscenen på torvet.
søndag 5. august iRisør
Fylte lokalene med foredrag om Jon Michelet
Folk strømmet til Frelsesarmeens lokaler da Atle Nilsen skulle holde foredrag om Jon Michelet lørdag ettermiddag. Og tilhørerne ble ikke skuffet.
lørdag 4. august iRisør
Disse nye trebåtene ble Årets Båter
Flere priser ble delt ut under prisutdelingen på torvet i dag. En av prisene som ble delt ut var "Årets Båt" som gikk til Peder Jensen. 
lørdag 4. august iRisør
Ny skogbrann i Gjerstad denne lørdagen
Det settes nå helikopter inn i slukkingen av en skogbrann i Vrangvassheia i Gjerstad. På grunn av vind er brannen under utvikling.
lørdag 4. august iRisør
Sommeren er høysesong for RTA
I sommermånedene blir det kastet mye mer søppel en vanlig. Da er det godt at vi har RTA som jobber og står på for å hente søppelet.
lørdag 4. august iRisør
Thea fra Risør fylte opp torvet
I 2012 fikk Thea Glenton Raknes (Thea & The Wild) spille på flytebrygga utenfor Kast Loss under Trebåtfestivalen. I går hadde hun hovedkonserten på torvet.
lørdag 4. august iRisør
Gleder seg over å være en del av festivalen
Wenche Olsen driver Havfruens hjørne. Hun gleder seg hvert år til å være med på Trebåtfestivalen for vise fram sine produkter.
lørdag 4. august iRisør
Tok med ambassadøren og stakk til havs
Båtbygger og trebåtfestivalgründer Leif Nilsen fra Risør fant raskt tonen med den amerikanske ambassadøren Kenneth Braithwait da han hoppet om bord.
lørdag 4. august iRisør
Bilder rundt Sordal-konserten
I kveld spilte Sordal for oss på torvet. Se bildene her mens du gjør deg klar for Thea & The Wild senere i kveld.
fredag 3. august iRisør
Drøbak er tilbake i Risør
Kittelsens båtbyggeri i Risør bygde "Drøbak" i 1970 for Sam og Randi Sanved fra Drøbak. Den ble brukt i flere regattaer på 70 tallet med bra resultater.
fredag 3. august iRisør
Trebåtfestivalen gjennom Niclas sin linse
Niclas Halvorsen har tatt en rekke flotte bilder så langt under årets trebåtfestival. Her kan du få kose deg med et utvalg av bildene.
fredag 3. august iRisør
Dette skjer den siste dagen av Trebåtfestivalen
Årets Trebåtfestival nærmer seg slutten. Heldigvis er det fortsatt en dag igjen og da smeller det skikkelig.
fredag 3. august iRisør
Fraråder bading i Barbulibassenget
Risør kommune har i dag gått ut med en advarsel mot å bade i Barbulibassenget. Dette på grunn av for høyt innhold av E.coli-bakterier.
fredag 3. august iRisør
AGDER

Elgkebab fra Hjembu, det er festival sommer det
Gode råvarer og gode folk gjør som oftest kjempegod mat. Hjembu har som kjent disse ingrediensene, så da går festival maten ned på høykant.
fredag 3. august iRisør
Ambassadøren kommer gjerne med egen trebåt
Risør Trebåtfestival har også i år tiltrukket seg prominente gjester. Fredag ettermiddag ankom den amerikanske ambassadøren Kenneth Braithwaite.
fredag 3. august iRisør
Viktig inntekt for lokale lag og foreninger
Mange foreninger er i sving med dugnad under Trebåtfestivalen. For Risør FK er inntekten viktig for å kunne holde et høyt aktivitetsnivå i klubben.
fredag 3. august iRisør
– Vakker Risør-reklame 
Nylig var det en kjærlighetsfest over tre dager i Risør, som innbefattet både bryllup og barnedåp. Nå vil brudeparet takke Risør gjennom dette innlegget:
fredag 3. august iRisør
Kystlagene er på plass på trebåtfestivalen
Både Kystlaget Øster Riisøe og Kragerø Kystlag er på plass på trebåtfestivalen i år også, med sine respektive stander og båter.
fredag 3. august iRisør
– Dere klarer å trekke fram det særegne
Fylkesmann Stein A. Ytterdahl holdt en god og innholdsrik tale under åpningen av årets trebåtfestival. Her kan du lese talen i sin helhet:
fredag 3. august iRisør
– Kunne ikke vært noe særlig bedre
Torsdag kveld holdt Alexander Hermansen en underholdende konsert fra Risør II på torvet.
torsdag 2. august iRisør
20 bilister for tunge på gassen ved Moen i kveld
Det ble skrevet ut hele 20 forenklede forelegg da UP stilte seg opp og målte farten på bilene som passerte Moen på Risørveien torsdag kveld.
torsdag 2. august iRisør
Dette skjer på dag to av Trebåtfestivalen
En vellykket torsdag nærmer seg ferdig. Vi gjør oss klare for flere trebåter og mer god stemning da det snart er klart for en ny dag med trebåtfestival.
torsdag 2. august iRisør
Odd Bjørn bygger smykker til havet
Eikeli Trebåtbyggeri bygger båter etter tradisjonelle metoder og moderne prinsipper. Odd Bjørn Jørgensen er på plass i Risør og viser frem to av dem.
torsdag 2. august iRisør
Skrøt av Risør og fokuserte på muligheter
Tradisjonen tro la kanonjolla til ved kongebrygga med åpningstaleren til årets trebåtfestival ombord. Han lot seg rive med følelsemessig av turen. 
torsdag 2. august iRisør
Aud baker pizza i steinovn til inspirasjon
Nok en gang har Aud Vegerstøl inntatt Risør for å servere pizza til trebåtfestivalens gjester, stekt i italiensk importert steinovn.
torsdag 2. august iRisør
Kastet seg på telefonen da Granlund meldte seg syk
Sørlandsbandet Sordal er hentet inn etter at Trond Granlund måtte melde forfall til fredagens konsert under trebåtfestivalen grunnet sykdom.
torsdag 2. august iRisør
Kjørte inn i båt ved ankomst trebåtfestivalen
Det oppsto mye roping og kjefting da ei skute ikke klarte å stoppe som planlagt da den ankom Risør Trebåtfestival rett før midnatt onsdag.
torsdag 2. august iRisør
Dette er bokstavelig talt en god historie
Kombinasjonen håndarbeidsglede og en skipssekk ligger til grunn  for det som er en bokstavelig talt god historie i Carstenses gate.
torsdag 2. august iRisør
Popper opp med maritime bilder
For andre året på rad stiller Halvard Ellefsen ut bilder hos Claire de Lune under trebåtfestivalen. Og en ting har han lært fra i fjor.
onsdag 1. august iRisør
Alltid ærleg og sann
Dette er den siste refleksjonen Per Emanuelsen skriver som prostidiakon, da han fra 1. august ikke lengre har den stillingen.
onsdag 1. august iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL