Ringerike
Sommertoget kommer til Hønefoss 2. august!
NRKs Sommertoget kommer til Hønefoss og da blir det folkefest på Hønefoss stasjon 2.august 13.00-22.30.
torsdag 13:26 Ringerike kommune
Fastlegenes sommerferieavvikling 2017
Fastlegene i Ringerike tar sommerferie. Husk å fornye resepter hos din fastlege før sommerferien.
tirsdag 13. juni Ringerike kommune
Eie bolig i stedet for å leie?
Boligtjenesten inviterer til informasjonsmøte om startlån onsdag 21.6. kl. 16.30 til 17.30 i Rådhuset. Startlån skal bidra til at personer med langvarige boligfinansieringsproblemer skal få mulighet til å kjøpe sin egen bolig.
tirsdag 13. juni Ringerike kommune
Driver din organisasjon aktiviteter som passer for nye innvandrere?
Onsdag 14. juni kl. 19.00 inviteres representanter for aktuelle organisasjoner og foreninger til møte på rådhuset. Her får du informasjon om kommunens arbeid med flyktninger og innvandrere og du får mulighet til å presentere ditt tilbud.
tirsdag 13. juni Ringerike kommune
Nå kan lag og foreninger søke momskompensasjon
Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,3 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2017. Søknadsfristen er 1. september.
mandag 12. juni Ringerike kommune
Skal du ut å reise med små barn som ikke har tatt MMR-vaksine?
Folkehelseinstituttet anbefaler å fremskynde vaksineringen av uvaksinerte barn hvis de skal til i Europa i sommer. Årsaken er meslingutbrudd i en rekke land. Også barn i Norge er smittet.
onsdag 7. juni Ringerike kommune
BUSKERUD

Kommuneplanens arealdel - høring og offentlig ettersyn
I henhold til plan- og bygningsloven § 11-14 legges forslag til kommuneplanen for Ringerike kommune ut til høring og offentlig ettersyn etter 1. gangs behandling i Formannskapet 25.04.2017 behandling nr. 20/17.
tirsdag 30. mai Ringerike kommune
Røsholmstranda
Ringerike kommune har inngått avtale med Ringerike og Hole Røde kors om administrasjon av lån og leie av Røsholmstranda. Det er også inngått avtale med Tonys om utleie av kjøkken i kafé-bygget.
fredag 19. mai Ringerike kommune
Ungdata tallene for 2017
Den nylig gjennomførte undersøkelsen Ungdata 2017 viser at de aller fleste ungdommene i Ringerike kommune har det godt.
mandag 15. mai Ringerike kommune
Interkommunal barnevernvakt
Hole, Jevnaker, Ringerike, Modum, Krødsherad og Sigdal samarbeider om en interkommunal barnevernvakt som er en akuttberedskap for de som trenger hjelp utenfor den ordinære kontortiden.
onsdag 3. mai Ringerike kommune
Bli valgmedarbeider i Ringerike!
Søndag 10. og mandag 11. september 2017 er det stortingsvalg. I den anledning trenger vi flere valgmedarbeidere. Oppgavene kan være registrering i manntallet, stempling av stemmeseddel, urnevakt og hjelpe folk til rette i valglokalet.
onsdag 19. april Ringerike kommune
Livsglede-dager 2017
9.-11. mai inviteres eldre på Ringerike til å være med på Livsglededager. Det er et variert program med aktiviteter for enhver smak.
onsdag 19. april Ringerike kommune
Åpningstider i påsken
Mandag og tirsdag: kl 09.00-15.00, onsdag kl. 09.-12.00.
mandag 10. april Ringerike kommune
Fastlegene påsken 2017
Noen av legekontorene i Ringerike har redusert åpningstid i forbindelse med påsken. Legevakten holder åpent kl. 16-08 hverdager og hele døgnet på helgedagene.
torsdag 6. april Ringerike kommune
Har du lyst å være støttekontakt?
Vi trenger fortløpende flere støttekontakter som kan jobbe mellom en og ti timer i uka. Som støttekontakt bidrar du til at et annet menneske får et mer sosialt liv og aktiv fritid. Det er særlig behov for voksne kvinner som snakker godt norsk.
onsdag 5. april Ringerike kommune
De gåtefulle Osebergkvinnene
Tirsdag 4. 4. kl. 19 inviterer biblioteket til foredrag ved arkeolog Ellen Marie Næss. Oseberggraven er en av de rikeste og mest kjente vikingtidsgravene vi har i Norge. Hvem var de to kvinnene som ble funnet i graven og hvorfor ble de gravlagt sammen?
tirsdag 4. april Ringerike kommune
Sykle til jobben-aksjonen er i gang!
Kampanjen startet 19. april og varer til 17. juni. Det er ikke for seint å melde seg på - hvis du ikke har gjort det allerede. Bor eller jobber du i Ringerike kan du melde deg på gratis!
onsdag 22. mars Ringerike kommune
Kvinnedagen 8. mars markeres med fortellerteater på biblioteket
I anledning kvinnedagen 8. mars inviterer Ringerike bibliotek i samarbeid med Ringerike Soroptimistklubb til forestillingen «Valgt det…», et fortellerteater om menneskehandel. Forestillingen begynner kl. 19.
onsdag 1. mars Ringerike kommune
Biblioteket utvider åpningstidene - "Meråpent bibliotek"
Trenger du et sted å lese, gjøre lekser, finne informasjon, låne? – Fra onsdag 22. februar kan du få adgang til Ringerike bibliotek også utenom betjent åpningstid. Det vil si klokka 09.00 - 21.00 alle dager, hele året!
torsdag 16. februar Ringerike kommune
Drømmestipendet 2017
Er du kulturutøver under 20 år? Nå er det klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet! Søk innen 15.februar!
tirsdag 31. januar Ringerike kommune
SFO-tilbud i vinterferien 2017
Vinterferietilbudet på SFO blir på Vang skole og frist for påmelding er 1. februar. Påmelding gjøres via oppvekstportalen.
søndag 15. januar Ringerike kommune
Bibliotekets avdeling på Nes åpner igjen tirsdag
Tirsdag 17. januar kl. 16 åpner bibliotekets avdeling på Nes igjen etter oppussingen. Biblioteket er nå lokalisert i underetasjen i skolebygningen. Vi ønsker både ny og gamle kunder velkommen!
torsdag 12. januar Ringerike kommune
Trafikkofrenes dag
15. januar markeres Trafikkofrene dag. I Buskerud starter arrangementet kl 16.00 ved Åmot kirke i Modum. Dette er et åpent arrangement, vi håper at så mange som mulig deltar.
tirsdag 10. januar Ringerike kommune
Innskriving i 1. klasse
Alle barn i Ringerike kommune som fyller 6 år i 2017 og barn født i 2010 som har fått utsatt skolestart, skal høsten 2017 begynne på 1. årstrinn. Innskrivingen gjøres via oppvekstportalen og åpner 10. januar.
mandag 9. januar Ringerike kommune
Utvidet frist for å lese av vannmåleren
6. februar er siste frist for den årlige avlesningen av vannmåleren. Avlesningsskjemaet kom i posten i desember. Dersom du ikke registrerer avlesing innen fristen påløper det et purregebyr på kr. 625,-.
8. desember 2016 Ringerike kommune
BUSKERUD

Jul i Ringerike bibliotek
Følg med på Bokrevens julekalender eller ta turen innom hovedbiblioteket. Kanskje DU får åpne dagens luke i kalenderen. Vi skal også ha juleverksted og høytlesning med Bokreven i desember. Velkommen til en fin førjulstid hos oss!
1. desember 2016 Ringerike kommune
Skumringstime på biblioteket 14. november kl. 19.
Ringerike bibliotek og Foreningen Norden Ringerike har gleden av å ønske velkommen til høytlesningsstund i biblioteket mandag 14. november klokka 19. Elever ved musikklinjen ved Ringerike vgs spiller. Velkommen!
8. november 2016 Ringerike kommune
Spedbarnstreff - Meetingplace for infants's parents
Har du små barn som ikke går i barnehage? Ønsker du å møte andre fremmedspråklige foreldre? Bli med på spedbarnstreff på biblioteket tirsdager kl. 11. ***** Are you at home with small children? Join us at the library Tuesdays at 11am.
10. oktober 2016 Ringerike kommune
Varsel om bruarbeider i Strømsoddbygda og på Veme
I løpet av høsten 2016 vil Ringerike kommune foreta rehabilitering av kommunale veibruer i Strømsoddbygda. Arbeidene vil gjelde Aure bru, Åmot bru, Nye Huskebru og Frisvannsbrua. Oppstart vil tidligst skje i uke 42.
21. september 2016 Ringerike kommune
Nyåpning av biblioteket på Sokna
Trollklang står for underholdningen på den offisielle åpningen av Ringerike bibliotek avdeling Sokna 22. september kl. 16. I den forbindelse deler vi ut 50 gratisbilletter til familieforestillingen.
14. september 2016 Ringerike kommune
Gratis søppeltårn i papp
Ringeriksdagen har produsert søppeltårn i papp. Skal du eller din forening ha et arrangement kan du få gratis søppeltårn hos teknisk drift. Tårnene er enkle å sette opp og greie å bli kvitt.
5. september 2016 Ringerike kommune
Nasjonal bibliotekdag
Torsdag 1. september markeres nasjonal bibliotekdag med flere arrangement i Ringerike bibliotek. Det er aktiviteter for både barn og voksne.
19. august 2016 Ringerike kommune
Skolestart høsten 2016
Ringerike kommune ønsker alle elever vel møtt til nytt skoleår. Første skoledag er onsdag 17. august.
1. august 2016 Ringerike kommune
Ringeriksdagen 2016
Lørdag 3. september arrangeres Ringeriksdagen, en arena for profilering av lag, foreninger, organisasjoner og næringslivet i regionen. Påmelding via www.ringeriksdagen.no
29. juni 2016 Ringerike kommune
Turistinformasjon på Servicetorget i sommer
Er du turist i Ringerike i sommer? Da kan kommunens servicetorg på rådhuset blant annet være behjelpelig med kart og brosjyrer. Servicetorget er åpent mandag - fredag kl. 0900-1500. Servicetorgets adresse er Osloveien 1, Hønefoss.
29. juni 2016 Ringerike kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RINGERIKE

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK 
FAVORITTER

BUSKERUD

ANNONSE

ANNONSE