Rennesøy
Samlivskurs for småbarnsforeldre!
Arr. Rennesøy kommune v/ Tidlig innsats Kursholdere er Inger Lise Bru og Preben Wolf Sted: Kulturbruket 44/4 på Bru 4 kurskvelder, oppstart onsdag 26.09.18 , kokka 18-21. Kurset er gratis Kursmateriell kr. 420,- Rennesøy kommune v/ Tidlig innsats-gruppen har gleden av å tilby samlivskurs...
fredag 11:07 Rennesøy kommune
Vanningsforbudet utvides - nå får du ikke vaske bilen eller terrassen
Onsdag ettermiddag ble det gjort endringer i vanningsforbudet som ble innført av IVAR tirsdag. Bakgrunnen er feil ordbruk, sier driftsjefen.
onsdag 11. juli $ Stavanger Aftenblad
Vanningsforbud
tirsdag 10. juli Rennesøy kommune
Vikevåg sentrum
Arkidea konsept as har på oppdrag fra Rennesøy kommune levert en mulighetsskisse for Vikevåg sentrum. Skissen kan være utgangspunkt for det videre arbeidet med utvikling av sentrum. Hva synes du? ER DU HELT GRØNN, ELLER?
onsdag 27. juni Rennesøy kommune
Ferieavvikling på byggesaksavdelingen
På grunn av ferieavvikling vil det kun være mulig å ha møte med byggesak etter avtale. Du kan ta kontakt på telefon 51 72 02 74 i telefontid 12:00-14:30, eller sentralbord på telefon 51 72 02 00. Eller send e-post: astri.thorsnes@rennesoy.kommune.no / post@rennesoy.kommune.no
onsdag 27. juni Rennesøy kommune
Sandnes kan få opp mot 100.000 innbyggere
Sandnes er kommunen i Rogaland som får størst økning i innbyggertall fram mot 2040, ifølge SSB.
tirsdag 26. juni $ Stavanger Aftenblad
Microsoft: Hemmelig adresse til datasenter i Stavanger-området
Microsoft bygger «hemmelig datasenter» i Stavanger-området. Equinor blir storkunde og har inngått milliardavtale med it-giganten som nå ser ut til å havne i Green Mountain på Rennesøy.
torsdag 21. juni $ Stavanger Aftenblad
Ikke bygg ned jordbruksarealer
DEBATT: Hele Rogaland sin omdisponering av jordbruksareal ønskes brukt på Rennesøy.
lørdag 16. juni $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Totalforbud mot å gjøre opp ild
fredag 1. juni Rennesøy kommune
Nå skal disse «ungdommene» ta tilbake makten for Arbeiderpartiet
Hun startet sin politiske karriere med å dele ut gratis kondomer i sentrum og flyers med påskriften «Bruk kondom. Det fødes Frp’ere hver dag». Han har ikke vært med i Antikviteter og Snurrepipperier. Nå skal de ta tilbake makten i Stavanger.
onsdag 30. mai $ Stavanger Aftenblad
Bor midt i Rogaland, men er en av de største utkantene
Innbyggerne på Ryfylke-øyene fortviler over det de kaller et «ekstremt dårlig rutetilbud».
mandag 28. mai $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy sier opp 15 barnehageansatte
15 ansatte i barnehagene på Rennesøy kommer til å få oppsigelse i løpet av neste uke. Befolkningsutvikling og nye krav til barnehagene får skylden.
fredag 25. mai $ Stavanger Aftenblad
Meir nynorsk i nye kommunar og fylke
DEBATT: 119 kommunar skal slåast saman til nye, større kommunar. Sju av samanslåingane er mellom nynorskkommunar og kommunar som er rekna som bokmålskommunar eller språknøytrale kommunar. Slik er det med samanslåinga av kommunane Finnøy, Rennesøy og...
fredag 18. mai $ Stavanger Aftenblad
Nytt kontonummer, eFaktura og AvtaleGiro
onsdag 16. mai Rennesøy kommune
Her er alle 17. mai-programmene
Hva skjer 17. mai? Her gir vi deg oversikten.
mandag 14. mai $ Stavanger Aftenblad
17. mai 2018 i Rennesøy kommune
Merknad: Taler på Bru og Sokn er Tore Harestad
onsdag 9. mai Rennesøy kommune
Har du forslag til nye gatenavn?
onsdag 9. mai Rennesøy kommune
Nå kan du bestemme nytt gatenavn
19 gater skal skifte navn når kommunene Stavanger, Finnøy og Rennesøy skal slås sammen. Forslag kan sendes inn frem til 15. juni.
tirsdag 8. mai $ Stavanger Aftenblad
Den viktigste båten i Ryfylke
Den er der for fødende kvinner, for hjertesyke, for det febersyke barnet og den urolige moren, for den som har kvestet seg eller den ulykkelige som ikke vil mer. For folk i Ryfylke representerer den gule legebåten trygghet.
tirsdag 1. mai $ Stavanger Aftenblad
Smil, her kommer våren først til Norge
Du er heldig hvis du lengter etter vår og bor i Randaberg. Men i år har en uventet sky dukket opp: Vil Slottet ikke lenger ha landets første poteter?
lørdag 21. april $ Stavanger Aftenblad
Familie omkom i campingvognbrann på Sokn: - En veldig dyster stemning
En campingplass på Sokn i Rennesøy kommune i Rogaland måtte evakueres da en brann spredde seg til flere campingvogner. Tre personer omkom.
lørdag 14. april VG
Varsel om stenging av vann!
Varsel om stengt vann i Hellandsveien. Onsdag 18.april mellom kl 08:30 og 16:00. Dette skyldes at Rennesøy kommune ved VA-avdelingen skal skifte ut eksisterende vannkum på offentlig forsyningsnett.
fredag 13. april Rennesøy kommune
Varsel om stenging av vei!
I forbindelse med gravearbeider i Asalveien, vil veien bli stengt i krysset Håvasteinbakken/Asalveien mandag 9. april. Omkjøring til boliger i Asalveien og kommunehuset via Håvasteinbakken/Håvasteinveien eller via Vikevågveien/Håvasteinveien.
fredag 6. april Rennesøy kommune
19 gater får nye navn
Kommunesammenslåingen fører til endring av 19 gatenavn i Stavanger, Finnøy og Rennesøy. Det gjøres for at utrykningskjøretøy, taxier, varelevering og andre som kjører etter GPS skal finne riktig adresse. Se oversikt over gatenavnene som må endres, og...
onsdag 4. april Rennesøy kommune
Disse stedene i Rogaland kan Google & co snart bygge datasenter
ROGALAND: Svensken som fikk Facebook til å etablere datasenter i Luleå, er nå hyret inn for å lokke verdens datagiganter til Rogaland. Ni steder i fylket legges det til rette tomter.
søndag 25. mars $ Stavanger Aftenblad
Årsrapport 2017
Velferdsteknologi, digitalisering og omstilling Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Dimensjonering, omstilling og digitalisering av kommunens tjenester har hatt stor oppmerksomhet. Kommunen har videreført arbeidet med å tilpasse seg til...
fredag 23. mars Rennesøy kommune
Rogalandskommunene med gigant-overskudd
De fleste kommunene i Rogaland hadde i 2017 et veldig godt år og gikk med solide overskudd i de foreløpige kommuneregnskapene. Samlet gikk kommunene med 1,6 milliarder i netto driftsresultat, og har samlet et udisponert overskudd på 670 millioner kroner.
onsdag 14. mars $ Stavanger Aftenblad
Kvitsøy-ordføreren: – Fornuftig å gi seg før folk blir lei meg
Kvitsøy-ordfører Mirjam Ydstebø tenker å gi seg med lokalpolitikk. Tre andre Ryfylke-ordførere ønsker å fortsette med politikk, mens fire ikke har bestemt seg.
mandag 12. mars $ Stavanger Aftenblad
Nytt Smedvig-selskap kan skape flere hundre nye arbeidsplasser
Stavangerbaserte Smedvig etablerer nytt IT-selskap, og vil bygge opp et sterkt teknologimiljø i Stavanger. Vekstambisjonene er store. Grunnleggerne tror at de i løpet av tre til fem år vil ha 300 ansatte og omsette for opp mot en milliard.
fredag 9. mars $ Stavanger Aftenblad
Viktig melding!
Isen på vann i kommunen er kontrollmålt i dag 09.03.2018, og er ikke lenger trygg. Ferdsel på isen frarådes. Håper mange fikk benytte anledningen når isen var trygg!
fredag 9. mars Rennesøy kommune
UKM lørdag 10.03.18
onsdag 7. mars Rennesøy kommune
Ismålinger i Rennesøy kommune
Rennesøy kommune har gjennomført ismålinger på Vikestemmen, Førsvollvatna og Dalestemmen fredag 2. mars. Rennesøy kommune har gjennomført kontrollmålinger av istykkelse tirsdag 6. mars og isen er fortsatt sikker. Alle målinger viser istykkelse over 13...
fredag 2. mars Rennesøy kommune
Påmeldingsfrist til UKM 2018
Påmeldingsfristen til UKM 2018 er 01.03.18.  Se kulturkalenderen for mer informasjon
tirsdag 27. februar Rennesøy kommune
ROGALAND

Glede på Rennesøy: - Dette er «A dream come true»
DATALAGRING: – Dette er «A dream come true». Dette har vi jobbet for i ni år, jubler toppfolkene på datalagringssenteret Green Mountain etter at to statsråder la fram regjeringens datasenterstrategi på Rennesøy.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføraren fryktar Sp-flukt i Nye Stavanger
RENNESØY: Ordførar Dagny S. Hausken(Sp) er redd samanslåinga med Stavanger og Finnøy vil føra til at mange Sp-folk frå Rennesøy ikkje stiller til val i 2019.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races!
Klar for en utfordring? I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races! Rennesøy kommune søker 2 ungdommer som ønsker å være medseilere i Tall Ships Race 2018. Mer informasjon kan du lese på kulturkalenderen til Rennesøy kommune. 
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Pressemelding - Foreløpig årsregnskap 2017
Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Drifts- og investeringsregnskapet viser kroner null på bunnlinjen når alle poster er gjort opp.   Det foreløpige regnskapet for Rennesøy kommune viser et netto driftsresultat på...
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Har du hørt om amerikaneren som ble norsk og flyttet til Rennesøy for å se på stjernene?
En steindyr bil, en båt til flere millioner kroner. Ingen reagerer. Men fortell at du skal bygge et observatorium til syv-åtte hundre tusen kroner i hagen – da blir det ramaskrik og heving av all verdens øyenbryn.
søndag 11. februar $ Stavanger Aftenblad
Varsel om perioder med stengt vann
Mandag-tirsdag 12.-13.febr kl 09-15 vil det bli perioder med stengt vann til abonnenter i området Skorpefjell-Askje kirke, og til enkelte abonnenter i Sjøveien på Østhusvik.  Dette skyldes vedlikehold på ledningsnettet. Sjøveien - Østhusvik IVAR IKS
fredag 9. februar Rennesøy kommune
Kompostkurs på Rennesøy
Det skal arrangeres kompostkurs på Rennesøy tirsdag 13. mars, kl. 19 i Bibmus på Meieriet i Vikevåg. Kurset holdes sammen med Rennesøy hagelag. Kursholder er: Bjarne Kvist, tidligere leder ved Ullandhaug Økologiske gård.  Påmelding til Anita.austigard@ivar.no...
tirsdag 6. februar Rennesøy kommune
Søke barnehageplass? Sjekk hvor fornøyd foreldrene er i sju kommuner
Her er resultatene fra Hå, Klepp, Rennesøy, Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes.
torsdag 1. februar $ Stavanger Aftenblad
Høyre og Frp sitt svik av ei viktig distriktsnæring
DEBATT: Høgre og Frp har no danna ny regjering saman med Venstre. På offerbordet ligg bl.a. norsk pelsdyrproduksjon, som dei er blitt einige om at skal avviklast innan 2024/25.
tirsdag 30. januar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy krever evakueringsrom, veivesenet setter trolig ned farten
Rennesøy kommune vil ha evakueringsrom i Rennfast, mens Statens vegvesen i første omgang tenker å sette ned fartsgrensen, hvitmale tunnelveggene og montere skilt som viser hvor fort trafikantene kjører.
fredag 19. januar $ Stavanger Aftenblad
Barnehageopptak 2018
Alle barnehagene i Rennesøy er med i samordnet opptak. Du må søke elektronisk via søknadsportalen. Søknadsfrist er 01.02.2018 Mer informasjon om barnehageopptak finner du her .
tirsdag 9. januar Rennesøy kommune
Kvinne (66) fremdeles på sykehus etter brann i sentrum
Kvinnen som ble skadd i en boligbrann i Rosenkildegata, ble rett før jul, flyttet til Stavanger universitetssjukehus (SUS).
tirsdag 2. januar $ Stavanger Aftenblad
De inviterer deg til mottakelse 1. nyttårsdag!
Heder og ære skal deles ut til dem som løp raskt og hoppet høyt. Frivillige skal få fortjent ros. Det skal også deles ut stipender og priser.
31. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Asfaltering av Hodnafjellveien
Rennesøy kommune skal asfaltere Hodnafjellveien i dag. Veien vil bli stengt i inntil én time i perioder hvor asfalteringsarbeidene foregår. Vi beklager ulemper dette medfører. 
18. desember 2017 Rennesøy kommune
Restevenn
I desember braker det løs! Da lanserer Stavanger kommune, i samarbeid med Sandnes kommune og IVAR IKS Restvenn . Restevenn er en holdnings og informasjonskampanje som gjennom økt kunnskap vil kunne hjelpe den enkelte til å redusere matsvinn i hjemmet. Kampanjen starter med en julekalender...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Nye resirkulerbare poser til matavfallet:
Gi gass! Fyll posen!   I løpet av høsten og fram mot jul 2017 får alle husstander i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Hå, Time, Rennesøy og Gjesdal nye resirkulerbare poser til å kaste matavfallet i. De nye posene er større, sterkere, enklere å...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Nedslående rapport om folkeavstemningene
LEDER: Det er avdekket store svakheter ved kvaliteten på folkeavstemningene om kommunesammenslåinger i fjor. Dette kunne fort blitt en katastrofe for renommeet til det norske folkestyret.
18. november 2017 Stavanger Aftenblad
Tømming av hytterenovasjon
Siste tømming for hytterenovasjon blir fredag 13. oktober. Rute 3,4 og 5 blir avsluttet i uke 40 og rute 8,9 og 10 i uke 41.
6. oktober 2017 Rennesøy kommune
Inviterer til felles møte for de nye kommunene
Fylkesmannen i Rogaland inviterer til felles kommunestyremøte for de sammenslåtte Stavanger, Rennesøy og Finnøy, samt for Sandnes og Forsand.
10. juli 2017 Stavanger Aftenblad
Alarm! Stor omlegging på gang!
Stavanger er i ferd med å bytte ut 1900 trygghetsalarmer hjemme hos eldre og andre hjelpetrengende. Den nye løsningen byr på så mange nye muligheter at hjemmesykepleien kan risikere at det piper i alarmer i ett sett..
28. juni 2017 Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføreren: - Synd det ble slik
Høyre, Frp og KrF går sammen i Rennesøy og setter Sp-ordfører Dagny Sunnanå Hausken på sidelinjen.
14. juni 2017 Stavanger Aftenblad
God påske!
Rennesøy kommune ønsker alle en riktig god påske. Vi minner også om at Rennesøy kommunehus stenger kl 1200 onsdag 28.03.2018
31. mars 2015 Rennesøy kommune
Rådmannens forslag til handlings- og økonomiplan 2018-2021
Rådmannen legger frem sitt forslag til årsbudsjett for 2018 og økonomiplan 2018-2021. Forslaget presenteres for formannskapet og politiske gruppeledere fredag 10. november. Formannskapet behandler budsjettet i sitt møte torsdag 30.november og kommunestyret i møtet torsdag 14....
3. november 2014 Rennesøy kommune
Vannprøver av sjøvann på badevannslokasjoner
Rennesøy kommune har den 26. juni 2018 tatt vannprøver av sjøvann for å sjekke badevannskvaliteten på følgende lokasjoner: * Breivik, Vestre Åmøy * Berlandsbru, Fjøløy * Kadlaneset, Mosterøy * Sandvik, Østhusvik * Eltarvåg *...
21. juni 2012 Rennesøy kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RENNESØY

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Karlskrona Båt Næringsliv Oppland Svedala Bergen Vestfold Hedmark Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Hässleholm Rogaland Kultur Oslo Østfold Fotboll Kalmar Vest Agder Akershus Odda Kvinnherad Skåne Sogn og Fjordane Buskerud Troms Trøndelag Kristianstad Forsvar Mat Menn Oskarshamn Thailand Rendalen Inrikes Kongelig Fiske Finnmark Eslöv Tynset Molde FK Sandnes Vellinge Karmøy USA Kultur Skien Åstorp Kragerø Mandal Vær Fotball Sport Politikk Bolig Musikk Blekinge Tinn Sverige Fredrikstad Norway Cup Malmö Stavanger VM Trening Mote Kunst Grue Spill 17. mai Stockholm IK Start Russland Reise Trav Osterøy Helse Lyngdal Turn Grane Risør Sigdal Android Vestby Nittedal Tvedestrand Kristiansand Lesja Tesla Barn Fauske Sjakk Motor Økonomi Lund Lillesand Stord Lindås Aurskog-Høland Røros Håndball Askvoll Sortland Hyllestad Båstad Bamble Jølster Salangen Seljord Nore og Uvdal Hälsa Landbruk Steigen X-games Sund Hvaler Tranøy Ringsaker Horten Näringsliv Utrikes Askøy Nesodden Gausdal Film Vågan Øksnes Moss Ronneby Porsgrunn Lund Andøy Eidskog Leirfjord Åmot Kongsvinger Sogndal Eurovision Alpint Friidrett Suldal Vefsn Landskrona Staffanstorp Solund Nes SK Brann Gjøvik Bremanger Kommunesammenslåing Fedje Hemnes Bodø/Glimt Stabæk Kvinesdal Vadsø Nybro Karasjok Helsingborg Enebakk Drangedal Tomelilla Narvik Høyanger Aurdal Strängnäs Bil Alstahaug Meløy Klima Tønsberg Austrheim Boksing Bil Jönköping Russ Molde Bromölla Dyr Mat Liverpool Lødingen Eidfjord Spania Farsund Trøgstad Hörby Svelvik Saltdal Kvinner Nordre Land Hole Radøy Øyer E-sport Time Musik Polen Bærum Ski Engerdal Tysvær Flekkefjord Gjerstad Skedsmo Hobøl Rygge Frankrike Jevnaker Gloppen Kviteseid Roing Interiør Dovre Karlshamn Masfjorden Arctic Race Voss Ballangen Vitenskap Meland Moskenes Stranda Stryn Friluftsliv World Series of Poker FK Haugesund Østre Toten Jakt Sandefjord Fotball Askim Rauma Tyrkia Nord-Korea Nissedal Øygarden Rælingen Bundesliga Flakstad Israel Sölvesborg Audnedal Eliteserien Lier Målselv Tromsø IL Ukraina Sola Halden Asker Rakkestad Hamar Mörbylånga Re Råde La liga Lillehammer Toyota Skånland Politik Skisport Mönsterås NM FA-cupen Giske Holtålen Volvo Kvalsund Eid Champions League Torsken Vindafjord Skodje Kampsport Flora Evenes Forskning Norway Chess Valle Danmark Lillestrøm SK Fildeling Stavanger Oilers Mjøndalen IF Øystre Slidre Sjöbo Motorsport Östra Göinge Svalöv Svalbard Sykkel Film Åsnes Foto Hockey Odds BK Frogn Vestre Slidre Værøy Hadsel Ulvik Birkenes Vinje Hammerfest Australia Bodø Tingvoll Poker Båt Olofström Berlevåg Aure Søgne Syria Nord-Odal Eidsberg Sandøy Rana Ulstein Tour of Norway Emmaboda Bømlo Larvik Hamarøy Nordkapp Fjaler Modum Nannestad Kryptovaluta Utsira Mjölby Arendal Skiskyting Porsanger Skurup Tysfjord Brønnøy Litteratur Løten Rennesøy Skiptvet Motorsport Teknik Kina Klatring Jobb Grimstad
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL