Rennesøy
Rennesøy sier opp 15 barnehageansatte
15 ansatte i barnehagene på Rennesøy kommer til å få oppsigelse i løpet av neste uke. Befolkningsutvikling og nye krav til barnehagene får skylden.
fredag 11:07 $ Stavanger Aftenblad
Meir nynorsk i nye kommunar og fylke
DEBATT: 119 kommunar skal slåast saman til nye, større kommunar. Sju av samanslåingane er mellom nynorskkommunar og kommunar som er rekna som bokmålskommunar eller språknøytrale kommunar. Slik er det med samanslåinga av kommunane Finnøy, Rennesøy og...
fredag 18. mai $ Stavanger Aftenblad
Nytt kontonummer, eFaktura og AvtaleGiro
onsdag 16. mai Rennesøy kommune
Her er alle 17. mai-programmene
Hva skjer 17. mai? Her gir vi deg oversikten.
mandag 14. mai $ Stavanger Aftenblad
17. mai 2018 i Rennesøy kommune
Merknad: Taler på Bru og Sokn er Tore Harestad
onsdag 9. mai Rennesøy kommune
Har du forslag til nye gatenavn?
onsdag 9. mai Rennesøy kommune
Nå kan du bestemme nytt gatenavn
19 gater skal skifte navn når kommunene Stavanger, Finnøy og Rennesøy skal slås sammen. Forslag kan sendes inn frem til 15. juni.
tirsdag 8. mai $ Stavanger Aftenblad
Den viktigste båten i Ryfylke
Den er der for fødende kvinner, for hjertesyke, for det febersyke barnet og den urolige moren, for den som har kvestet seg eller den ulykkelige som ikke vil mer. For folk i Ryfylke representerer den gule legebåten trygghet.
tirsdag 1. mai $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Smil, her kommer våren først til Norge
Du er heldig hvis du lengter etter vår og bor i Randaberg. Men i år har en uventet sky dukket opp: Vil Slottet ikke lenger ha landets første poteter?
lørdag 21. april $ Stavanger Aftenblad
Sterke inntrykk for brannmannskapene
Brannmannskaper fra tre stasjoner deltok i slukkingen på Sokn lørdag.
lørdag 14. april $ Stavanger Aftenblad
Stavangerpar «rømte» fra russearrangement, ble øyenvitner til branntragedie
Marit Wang og mannen sov i campingbilen like ved den utbrente campingvogna og fikk berget seg ut sammen med sine fire hunder.
lørdag 14. april $ Stavanger Aftenblad
Familie omkom i campingvognbrann på Sokn: - En veldig dyster stemning
En campingplass på Sokn i Rennesøy kommune i Rogaland måtte evakueres da en brann spredde seg til flere campingvogner. Tre personer omkom.
lørdag 14. april VG
Tre personer funnet omkommet etter campingvognbrann på Sokn
Beboere i én campingvogn er ikke gjort rede for.
lørdag 14. april $ Stavanger Aftenblad
Varsel om stenging av vann!
Varsel om stengt vann i Hellandsveien. Onsdag 18.april mellom kl 08:30 og 16:00. Dette skyldes at Rennesøy kommune ved VA-avdelingen skal skifte ut eksisterende vannkum på offentlig forsyningsnett.
fredag 13. april Rennesøy kommune
Varsel om stenging av vei!
I forbindelse med gravearbeider i Asalveien, vil veien bli stengt i krysset Håvasteinbakken/Asalveien mandag 9. april. Omkjøring til boliger i Asalveien og kommunehuset via Håvasteinbakken/Håvasteinveien eller via Vikevågveien/Håvasteinveien.
fredag 6. april Rennesøy kommune
19 gater får nye navn
Kommunesammenslåingen fører til endring av 19 gatenavn i Stavanger, Finnøy og Rennesøy. Det gjøres for at utrykningskjøretøy, taxier, varelevering og andre som kjører etter GPS skal finne riktig adresse. Se oversikt over gatenavnene som må endres, og...
onsdag 4. april Rennesøy kommune
Disse stedene i Rogaland kan Google & co snart bygge datasenter
ROGALAND: Svensken som fikk Facebook til å etablere datasenter i Luleå, er nå hyret inn for å lokke verdens datagiganter til Rogaland. Ni steder i fylket legges det til rette tomter.
søndag 25. mars $ Stavanger Aftenblad
Årsrapport 2017
Velferdsteknologi, digitalisering og omstilling Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Dimensjonering, omstilling og digitalisering av kommunens tjenester har hatt stor oppmerksomhet. Kommunen har videreført arbeidet med å tilpasse seg til...
fredag 23. mars Rennesøy kommune
Byfjordtunnelen stengt pga istapper
Byfjordtunnelen mellom Rennesøy til Stavanger er stengt på grunn av istapper.
lørdag 17. mars $ Stavanger Aftenblad
Rogalandskommunene med gigant-overskudd
De fleste kommunene i Rogaland hadde i 2017 et veldig godt år og gikk med solide overskudd i de foreløpige kommuneregnskapene. Samlet gikk kommunene med 1,6 milliarder i netto driftsresultat, og har samlet et udisponert overskudd på 670 millioner kroner.
onsdag 14. mars $ Stavanger Aftenblad
Kvitsøy-ordføreren: – Fornuftig å gi seg før folk blir lei meg
Kvitsøy-ordfører Mirjam Ydstebø tenker å gi seg med lokalpolitikk. Tre andre Ryfylke-ordførere ønsker å fortsette med politikk, mens fire ikke har bestemt seg.
mandag 12. mars $ Stavanger Aftenblad
Nytt Smedvig-selskap kan skape flere hundre nye arbeidsplasser
Stavangerbaserte Smedvig etablerer nytt IT-selskap, og vil bygge opp et sterkt teknologimiljø i Stavanger. Vekstambisjonene er store. Grunnleggerne tror at de i løpet av tre til fem år vil ha 300 ansatte og omsette for opp mot en milliard.
fredag 9. mars $ Stavanger Aftenblad
Viktig melding!
Isen på vann i kommunen er kontrollmålt i dag 09.03.2018, og er ikke lenger trygg. Ferdsel på isen frarådes. Håper mange fikk benytte anledningen når isen var trygg!
fredag 9. mars Rennesøy kommune
UKM lørdag 10.03.18
onsdag 7. mars Rennesøy kommune
Ismålinger i Rennesøy kommune
Rennesøy kommune har gjennomført ismålinger på Vikestemmen, Førsvollvatna og Dalestemmen fredag 2. mars. Rennesøy kommune har gjennomført kontrollmålinger av istykkelse tirsdag 6. mars og isen er fortsatt sikker. Alle målinger viser istykkelse over 13...
fredag 2. mars Rennesøy kommune
Påmeldingsfrist til UKM 2018
Påmeldingsfristen til UKM 2018 er 01.03.18.  Se kulturkalenderen for mer informasjon
tirsdag 27. februar Rennesøy kommune
Glede på Rennesøy: - Dette er «A dream come true»
DATALAGRING: – Dette er «A dream come true». Dette har vi jobbet for i ni år, jubler toppfolkene på datalagringssenteret Green Mountain etter at to statsråder la fram regjeringens datasenterstrategi på Rennesøy.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføraren fryktar Sp-flukt i Nye Stavanger
RENNESØY: Ordførar Dagny S. Hausken(Sp) er redd samanslåinga med Stavanger og Finnøy vil føra til at mange Sp-folk frå Rennesøy ikkje stiller til val i 2019.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races!
Klar for en utfordring? I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races! Rennesøy kommune søker 2 ungdommer som ønsker å være medseilere i Tall Ships Race 2018. Mer informasjon kan du lese på kulturkalenderen til Rennesøy kommune. 
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Pressemelding - Foreløpig årsregnskap 2017
Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Drifts- og investeringsregnskapet viser kroner null på bunnlinjen når alle poster er gjort opp.   Det foreløpige regnskapet for Rennesøy kommune viser et netto driftsresultat på...
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Rennesøy og Finnøy skvist i nye Stavanger Ap og Frp
Rennesøy har bare en fast representant i de nye styrene i Stavanger Ap og Stavanger Frp. Finnøy har ingen. I Stavanger Høyre derimot, er begge de nye nestlederne fra Rennesøy og Finnøy. - Uklokt av Ap og Frp, mener statsviter Svein Tuastad.
torsdag 15. februar $ Stavanger Aftenblad
Har du hørt om amerikaneren som ble norsk og flyttet til Rennesøy for å se på stjernene?
En steindyr bil, en båt til flere millioner kroner. Ingen reagerer. Men fortell at du skal bygge et observatorium til syv-åtte hundre tusen kroner i hagen – da blir det ramaskrik og heving av all verdens øyenbryn.
søndag 11. februar $ Stavanger Aftenblad
Varsel om perioder med stengt vann
Mandag-tirsdag 12.-13.febr kl 09-15 vil det bli perioder med stengt vann til abonnenter i området Skorpefjell-Askje kirke, og til enkelte abonnenter i Sjøveien på Østhusvik.  Dette skyldes vedlikehold på ledningsnettet. Sjøveien - Østhusvik IVAR IKS
fredag 9. februar Rennesøy kommune
ROGALAND

Kompostkurs på Rennesøy
Det skal arrangeres kompostkurs på Rennesøy tirsdag 13. mars, kl. 19 i Bibmus på Meieriet i Vikevåg. Kurset holdes sammen med Rennesøy hagelag. Kursholder er: Bjarne Kvist, tidligere leder ved Ullandhaug Økologiske gård.  Påmelding til Anita.austigard@ivar.no...
tirsdag 6. februar Rennesøy kommune
Søke barnehageplass? Sjekk hvor fornøyd foreldrene er i sju kommuner
Her er resultatene fra Hå, Klepp, Rennesøy, Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes.
torsdag 1. februar $ Stavanger Aftenblad
Høyre og Frp sitt svik av ei viktig distriktsnæring
DEBATT: Høgre og Frp har no danna ny regjering saman med Venstre. På offerbordet ligg bl.a. norsk pelsdyrproduksjon, som dei er blitt einige om at skal avviklast innan 2024/25.
tirsdag 30. januar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy krever evakueringsrom, veivesenet setter trolig ned farten
Rennesøy kommune vil ha evakueringsrom i Rennfast, mens Statens vegvesen i første omgang tenker å sette ned fartsgrensen, hvitmale tunnelveggene og montere skilt som viser hvor fort trafikantene kjører.
fredag 19. januar $ Stavanger Aftenblad
Fire barn ikke sikret på vei til barnehagen
Politiet stilte i morges opp ved en barnehage på Rennesøy i tidsrommet da barna blir levert.
torsdag 18. januar $ Stavanger Aftenblad
Rennfast kan få 70-grense og traktorforbud
Lavere fartsgrense og forbud mot traktor og moped er noen av tiltakene som kan bli aktuelt å innføre i Rennfast.
onsdag 17. januar $ Stavanger Aftenblad
Kurs i mestring av belastning
Vi starter opp med Kurs i mestring av belastning.  Kurset er for deg som har behov for å bedre evnen til å regulere og mestre belastninger.  Belastningene kan være knyttet til både helse, arbeids- og privatliv. Kurset går over 8 ganger og blir holdt av 2 godkjente kursholdere....
tirsdag 16. januar Rennesøy kommune
Barnehageopptak 2018
Alle barnehagene i Rennesøy er med i samordnet opptak. Du må søke elektronisk via søknadsportalen. Søknadsfrist er 01.02.2018 Mer informasjon om barnehageopptak finner du her .
tirsdag 9. januar Rennesøy kommune
Kvinne (66) fremdeles på sykehus etter brann i sentrum
Kvinnen som ble skadd i en boligbrann i Rosenkildegata, ble rett før jul, flyttet til Stavanger universitetssjukehus (SUS).
tirsdag 2. januar $ Stavanger Aftenblad
De inviterer deg til mottakelse 1. nyttårsdag!
Heder og ære skal deles ut til dem som løp raskt og hoppet høyt. Frivillige skal få fortjent ros. Det skal også deles ut stipender og priser.
31. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Her er sykefraværet rekordlavt
VIKEVÅG: Sykefraværet i Rennesøy er langt lavere en det som er vanlig i kommunenorge. Aller lavest er det ved bo- og rehabiliteringssenteret. Her er fraværet 1,9 prosent. Hvordan klarer de det?
21. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Sykefravær: Barnehagene sliter mest
ROGALAND: Barnehagene topper sykefraværsstatistikken. Det viser både lokale og nasjonale tall. Da fraværet barnehagene i Rennesøy kom opp i 10-18 prosent, fant kommuneledelsen ut at de måtte trø til.
21. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Asfaltering av Hodnafjellveien
Rennesøy kommune skal asfaltere Hodnafjellveien i dag. Veien vil bli stengt i inntil én time i perioder hvor asfalteringsarbeidene foregår. Vi beklager ulemper dette medfører. 
18. desember 2017 Rennesøy kommune
Restevenn
I desember braker det løs! Da lanserer Stavanger kommune, i samarbeid med Sandnes kommune og IVAR IKS Restvenn . Restevenn er en holdnings og informasjonskampanje som gjennom økt kunnskap vil kunne hjelpe den enkelte til å redusere matsvinn i hjemmet. Kampanjen starter med en julekalender...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Nye resirkulerbare poser til matavfallet:
Gi gass! Fyll posen!   I løpet av høsten og fram mot jul 2017 får alle husstander i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Hå, Time, Rennesøy og Gjesdal nye resirkulerbare poser til å kaste matavfallet i. De nye posene er større, sterkere, enklere å...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Barnefattigdom
Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom er en Nasjonal tilskuddsordning som skal bidra til at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet sammen med andre. Om tilskuddsordningen...
22. november 2017 Rennesøy kommune
Friske museumsmillioner kan være på vei
Rådmannen i Stavanger har foreslått å gi MUST 2,8 millioner kroner i økte driftsmidler i 2018.
21. november 2017 Stavanger Aftenblad
Nedslående rapport om folkeavstemningene
LEDER: Det er avdekket store svakheter ved kvaliteten på folkeavstemningene om kommunesammenslåinger i fjor. Dette kunne fort blitt en katastrofe for renommeet til det norske folkestyret.
18. november 2017 Stavanger Aftenblad
Tømming av hytterenovasjon
Siste tømming for hytterenovasjon blir fredag 13. oktober. Rute 3,4 og 5 blir avsluttet i uke 40 og rute 8,9 og 10 i uke 41.
6. oktober 2017 Rennesøy kommune
Inviterer til felles møte for de nye kommunene
Fylkesmannen i Rogaland inviterer til felles kommunestyremøte for de sammenslåtte Stavanger, Rennesøy og Finnøy, samt for Sandnes og Forsand.
10. juli 2017 Stavanger Aftenblad
Alarm! Stor omlegging på gang!
Stavanger er i ferd med å bytte ut 1900 trygghetsalarmer hjemme hos eldre og andre hjelpetrengende. Den nye løsningen byr på så mange nye muligheter at hjemmesykepleien kan risikere at det piper i alarmer i ett sett..
28. juni 2017 Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføreren: - Synd det ble slik
Høyre, Frp og KrF går sammen i Rennesøy og setter Sp-ordfører Dagny Sunnanå Hausken på sidelinjen.
14. juni 2017 Stavanger Aftenblad
Vannmåleravlesning
24. november 2015 Rennesøy kommune
SMS-varsling ved stengte tuneller
De som ønsker å melde seg på SMS-tjenesten må sende SMS til 2252 med følgende alternativ:  RENNFAST eller RENNFAST START for å melde seg på RENNFAST STOPP for å melde seg av RENNFAST STATUS for gjeldende status om åpen/stengt veg uten å melde seg...
16. november 2015 Rennesøy kommune
God påske!
Rennesøy kommune ønsker alle en riktig god påske. Vi minner også om at Rennesøy kommunehus stenger kl 1200 onsdag 28.03.2018
31. mars 2015 Rennesøy kommune
ROGALAND

Rådmannens forslag til handlings- og økonomiplan 2018-2021
Rådmannen legger frem sitt forslag til årsbudsjett for 2018 og økonomiplan 2018-2021. Forslaget presenteres for formannskapet og politiske gruppeledere fredag 10. november. Formannskapet behandler budsjettet i sitt møte torsdag 30.november og kommunestyret i møtet torsdag 14....
3. november 2014 Rennesøy kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RENNESØY

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Næringsliv Bergen Nordland Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Vest Agder Rogaland
flere?
Båt Mat Troms Mobil Oslo Sport Skåne Hässleholm Møre og Romsdal Buskerud Trøndelag Sogn og Fjordane Odda Kalmar Forsvar Fiske Svedala Kristianstad Finnmark Fotball Oskarshamn Molde FK Skien Molde Kvinnherad Fredrikstad Kongelig Inrikes Tinn Get-ligaen USA Karlskrona Sandnes Malmö Kultur Stabæk Karmøy Rendalen Sport Sunndal Stavanger Eslöv Blekinge Musikk Bolig Poker Barn Ringsaker Stord Porsgrunn Bodø Sørreisa Steigen Kragerø Tesla Lyngdal Näringsliv Kongsvinger Lillesand Fauske Motor Tvedestrand Risør Grane Hyllestad Sverige Meløy Aurskog-Høland Vestby Stockholm Bil Askøy Åstorp Politikk Svelvik Haugesund Tomelilla Elverum Nittedal Android Dyr Landskrona Håndball Kunst 17. mai Drangedal Tynset Bamble Osterøy Trening Økonomi IK Start Mote Vestvågøy Mandal Drammen Nesodden Sjakk Eliteserien Åsnes Helsingborg Lund Vietnam Ballangen Bil Sund Øksnes Lier Eidskog Fedje Narvik Lindås Universet Nordkapp Hvaler Vefsn Båt Reise Kryptovaluta Kristiansand Salangen Film Turn Russland Sigdal X-games Hälsa Trav Berlevåg Langrenn Klippan Kvænangen Trysil Vinje Tranøy Moss Sarpsborg OBOS-ligaen Forskning Gloppen Grue Nedre Eiker Karasjok Vågan Staffanstorp Filippinene Førde Mörbylånga Utrikes Tolga Utsira Friluftsliv Notodden Menn Austrheim Russ Radøy Larvik Frogn Målselv FK Haugesund Svalbard Ålesund Farsund Kävlinge Tingvoll Jakt Vadsø Sande Vær Forskning Lyngen Hörby Jevnaker Vitenskap Gausdal Ski Tønsberg Sogndal Modum Askim Ronneby World Series of Poker Horten Tana Gjøvik Aurdal Spill Skurup Øygarden Porsanger Odds BK Sölvesborg Askvoll Åmli Åmot Jølster Meland Eurovision Fitjar Kongsberg Bromölla Mat Hemnes Båstad Skiskyting VM Svømming Suldal Sandøy Andøy Hammerfest Eidfjord Skiptvet Alstahaug Bodø/Glimt Skøyter Jönköping Moskenes Kommunesammenslåing Hamar Sauherad Våler Øyer Rana Olofström Nord-Odal OL Time Naustdal Re Stavanger Oilers Stranda Eiker Nord-Korea Ekonomi Halden Skedsmo Rauma Høyanger Teknik Enebakk Selje Tromsø IL Norway Cup Halsa Masfjorden Hadsel Valle Kvinesdal SK Brann Klatring Brønnøy Kviteseid Løten Helse Lesja Herøy Spania Landbruk Friidrett Vålerenga Sykkel Tysvær Kvæfjord FA-cupen Trollhättan Flora Birkenes Torsken Odal Flakstad Røyken Skjervøy Emmaboda Interiør Dovre Rælingen Mjölby Hole Arvika Skodje Roing Östergötland Bundesliga Giske Borgholm Surnadal Mjøndalen IF Østre Toten Forsand Nybro Påske Fræna Karlshamn Hattfjelldal NHL Åseral Skånland La liga Rygge Volvo Polen Alpint Vennesla Google Værøy Foto Viking FK Klima Liverpool Hamarøy Modalen Os Trøgstad Stryn Eidsberg Asker Arendal Sørfold Boksing Litteratur Nes Råde Sola Kristiansund Voss Tromsø Ishockey Sandefjord Hockey Fjaler Kvinner Flekkefjord Syria Ås Gran Årdal Øvre Eiker Aure Eid Rømskog Tour of Norway Tjeldsund Skisport Leirfjord Nesna Søgne E-sport Evenes Svalöv Motorsport Froland Bærum Jobb Lenvik
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL