Rennesøy
Byfjordtunnelen stengt pga istapper
Byfjordtunnelen mellom Rennesøy til Stavanger er stengt på grunn av istapper.
lørdag 14:06 $ Stavanger Aftenblad
Rogalandskommunene med gigant-overskudd
De fleste kommunene i Rogaland hadde i 2017 et veldig godt år og gikk med solide overskudd i de foreløpige kommuneregnskapene. Samlet gikk kommunene med 1,6 milliarder i netto driftsresultat, og har samlet et udisponert overskudd på 670 millioner kroner.
onsdag 14. mars $ Stavanger Aftenblad
Kvitsøy-ordføreren: – Fornuftig å gi seg før folk blir lei meg
Kvitsøy-ordfører Mirjam Ydstebø tenker å gi seg med lokalpolitikk. Tre andre Ryfylke-ordførere ønsker å fortsette med politikk, mens fire ikke har bestemt seg.
mandag 12. mars $ Stavanger Aftenblad
Nytt Smedvig-selskap kan skape flere hundre nye arbeidsplasser
Stavangerbaserte Smedvig etablerer nytt IT-selskap, og vil bygge opp et sterkt teknologimiljø i Stavanger. Vekstambisjonene er store. Grunnleggerne tror at de i løpet av tre til fem år vil ha 300 ansatte og omsette for opp mot en milliard.
fredag 9. mars $ Stavanger Aftenblad
Viktig melding!
Isen på vann i kommunen er kontrollmålt i dag 09.03.2018, og er ikke lenger trygg. Ferdsel på isen frarådes. Håper mange fikk benytte anledningen når isen var trygg!
fredag 9. mars Rennesøy kommune
UKM lørdag 10.03.18
onsdag 7. mars Rennesøy kommune
Ismålinger i Rennesøy kommune
Rennesøy kommune har gjennomført ismålinger på Vikestemmen, Førsvollvatna og Dalestemmen fredag 2. mars. Rennesøy kommune har gjennomført kontrollmålinger av istykkelse tirsdag 6. mars og isen er fortsatt sikker. Alle målinger viser istykkelse over 13...
fredag 2. mars Rennesøy kommune
Tiden er inne, takk for meg etter neste valg!
KRONIKK: Det finnes en tid for alt og nå er tiden inne for å avslutte en epoke i livet mitt og gå inn i en ny. Jeg har bestemt meg for ikke lenger å være en del av stavangerpolitikken. Når vi går til valg på en ny storkommune i 2019, vil det være uten meg. Det er...
fredag 2. mars $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Påmeldingsfrist til UKM 2018
Påmeldingsfristen til UKM 2018 er 01.03.18.  Se kulturkalenderen for mer informasjon
tirsdag 27. februar Rennesøy kommune
SV-Sakariassen: - Større sjanse for raud-grønt regime i Nye Stavanger
STAVANGER: Samanslåinga av Stavanger, Finnøy og Rennesøy vil gjera det lettare for dei raud-grøne å koma til makta, meiner Eirik Faret Sakariassen. Han vil gjerne vera SV sin toppkandidat i 2019. Nå vil han ta seg sommarjobb på omsorgssenter på Rennesøy og...
søndag 25. februar $ Stavanger Aftenblad
Gjødsel renner ut over vei på Rennesøy
Lekkasje i en gjødselkum er årsaken.
lørdag 24. februar $ Stavanger Aftenblad
Glede på Rennesøy: - Dette er «A dream come true»
DATALAGRING: – Dette er «A dream come true». Dette har vi jobbet for i ni år, jubler toppfolkene på datalagringssenteret Green Mountain etter at to statsråder la fram regjeringens datasenterstrategi på Rennesøy.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføraren fryktar Sp-flukt i Nye Stavanger
RENNESØY: Ordførar Dagny S. Hausken(Sp) er redd samanslåinga med Stavanger og Finnøy vil føra til at mange Sp-folk frå Rennesøy ikkje stiller til val i 2019.
torsdag 22. februar $ Stavanger Aftenblad
I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races!
Klar for en utfordring? I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races! Rennesøy kommune søker 2 ungdommer som ønsker å være medseilere i Tall Ships Race 2018. Mer informasjon kan du lese på kulturkalenderen til Rennesøy kommune. 
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Temakveld - Stine Sofies Stiftelse
Temakveld for foreldre, ansatte og andre interesserte STINE SOFIES STIFTELSE V/ Harald Dean Sted. Meieriet, Vikevåg Tid: Tirsdag 10.04 18 klokka 19-21 Tema: Vold og overgrep Arr: Tidlig innsats samordningsgruppe For barnas beste må du tørre å tenke det verste Situasjonen i Norge i dag. Hva...
mandag 19. februar Rennesøy kommune
Pressemelding - Foreløpig årsregnskap 2017
Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Drifts- og investeringsregnskapet viser kroner null på bunnlinjen når alle poster er gjort opp.   Det foreløpige regnskapet for Rennesøy kommune viser et netto driftsresultat på...
mandag 19. februar Rennesøy kommune
KrF får nøkkelrolle i Nye Stavanger
NYE STAVANGER: Trass i at KrF er eit lite parti i Stavanger, vil det bli mektig i Nye Stavanger. Målet er å få ordførar eller varaordførar, og vedkomande treng ikkje bu i Stavanger.
søndag 18. februar $ Stavanger Aftenblad
Hun er den nye sjefen for 2900 ansatte i skole og barnehage
HELGEINTERVJUET: En tydelig og direkte dame som ikke er redd for kamp. Barnehagene, skolene, barnevernet og helsestasjonene i Stavanger har fått en sterk direktør i Helene M. Ohm.
søndag 18. februar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy og Finnøy skvist i nye Stavanger Ap og Frp
Rennesøy har bare en fast representant i de nye styrene i Stavanger Ap og Stavanger Frp. Finnøy har ingen. I Stavanger Høyre derimot, er begge de nye nestlederne fra Rennesøy og Finnøy. - Uklokt av Ap og Frp, mener statsviter Svein Tuastad.
torsdag 15. februar $ Stavanger Aftenblad
Har du hørt om amerikaneren som ble norsk og flyttet til Rennesøy for å se på stjernene?
En steindyr bil, en båt til flere millioner kroner. Ingen reagerer. Men fortell at du skal bygge et observatorium til syv-åtte hundre tusen kroner i hagen – da blir det ramaskrik og heving av all verdens øyenbryn.
søndag 11. februar $ Stavanger Aftenblad
Varsel om perioder med stengt vann
Mandag-tirsdag 12.-13.febr kl 09-15 vil det bli perioder med stengt vann til abonnenter i området Skorpefjell-Askje kirke, og til enkelte abonnenter i Sjøveien på Østhusvik.  Dette skyldes vedlikehold på ledningsnettet. Sjøveien - Østhusvik IVAR IKS
fredag 9. februar Rennesøy kommune
Kompostkurs på Rennesøy
Det skal arrangeres kompostkurs på Rennesøy tirsdag 13. mars, kl. 19 i Bibmus på Meieriet i Vikevåg. Kurset holdes sammen med Rennesøy hagelag. Kursholder er: Bjarne Kvist, tidligere leder ved Ullandhaug Økologiske gård.  Påmelding til Anita.austigard@ivar.no...
tirsdag 6. februar Rennesøy kommune
Søke barnehageplass? Sjekk hvor fornøyd foreldrene er i sju kommuner
Her er resultatene fra Hå, Klepp, Rennesøy, Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes.
torsdag 1. februar $ Stavanger Aftenblad
Høyre og Frp sitt svik av ei viktig distriktsnæring
DEBATT: Høgre og Frp har no danna ny regjering saman med Venstre. På offerbordet ligg bl.a. norsk pelsdyrproduksjon, som dei er blitt einige om at skal avviklast innan 2024/25.
tirsdag 30. januar $ Stavanger Aftenblad
Kreativ sydame på Rennesøy
Folk-intervjuet: Suzanna Freeman-Fanuelsen startet sin sykarriere med å klippe i stykker morens finkjole for å lage dukkeklær. Nå driver hun Suzannas lille systue på Rennesøy der hun satser miljøvennlig.
søndag 28. januar $ Stavanger Aftenblad
Trafikkontroll: 165 kjøretøy ble stoppet på Rennesøy
Mangelfull lastesikring, dårlig merking av bred last, for tung last og manglende dokumenter. Det var noen av merknadene etter trafikkontroll på Sokn kontrollplass og ved Mortavika mandag.
mandag 22. januar $ Stavanger Aftenblad
Rennesøy krever evakueringsrom, veivesenet setter trolig ned farten
Rennesøy kommune vil ha evakueringsrom i Rennfast, mens Statens vegvesen i første omgang tenker å sette ned fartsgrensen, hvitmale tunnelveggene og montere skilt som viser hvor fort trafikantene kjører.
fredag 19. januar $ Stavanger Aftenblad
Fire barn ikke sikret på vei til barnehagen
Politiet stilte i morges opp ved en barnehage på Rennesøy i tidsrommet da barna blir levert.
torsdag 18. januar $ Stavanger Aftenblad
Rennfast kan få 70-grense og traktorforbud
Lavere fartsgrense og forbud mot traktor og moped er noen av tiltakene som kan bli aktuelt å innføre i Rennfast.
onsdag 17. januar $ Stavanger Aftenblad
Kurs i mestring av belastning
Vi starter opp med Kurs i mestring av belastning.  Kurset er for deg som har behov for å bedre evnen til å regulere og mestre belastninger.  Belastningene kan være knyttet til både helse, arbeids- og privatliv. Kurset går over 8 ganger og blir holdt av 2 godkjente kursholdere....
tirsdag 16. januar Rennesøy kommune
Barnehageopptak 2018
Alle barnehagene i Rennesøy er med i samordnet opptak. Du må søke elektronisk via søknadsportalen. Søknadsfrist er 01.02.2018 Mer informasjon om barnehageopptak finner du her .
tirsdag 9. januar Rennesøy kommune
Kvinne (66) fremdeles på sykehus etter brann i sentrum
Kvinnen som ble skadd i en boligbrann i Rosenkildegata, ble rett før jul, flyttet til Stavanger universitetssjukehus (SUS).
tirsdag 2. januar $ Stavanger Aftenblad
De inviterer deg til mottakelse 1. nyttårsdag!
Heder og ære skal deles ut til dem som løp raskt og hoppet høyt. Frivillige skal få fortjent ros. Det skal også deles ut stipender og priser.
31. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Offisiell tømmekalender app 2018
På side 4 i tømmekalenderen 2018 er det henvist til offisell tømmekalder app. Denne henvisninger er feil.  Tilgang til riktig app ligger her.
21. desember 2017 Rennesøy kommune
Her er sykefraværet rekordlavt
VIKEVÅG: Sykefraværet i Rennesøy er langt lavere en det som er vanlig i kommunenorge. Aller lavest er det ved bo- og rehabiliteringssenteret. Her er fraværet 1,9 prosent. Hvordan klarer de det?
21. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Sykefravær: Barnehagene sliter mest
ROGALAND: Barnehagene topper sykefraværsstatistikken. Det viser både lokale og nasjonale tall. Da fraværet barnehagene i Rennesøy kom opp i 10-18 prosent, fant kommuneledelsen ut at de måtte trø til.
21. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Asfaltering av Hodnafjellveien
Rennesøy kommune skal asfaltere Hodnafjellveien i dag. Veien vil bli stengt i inntil én time i perioder hvor asfalteringsarbeidene foregår. Vi beklager ulemper dette medfører. 
18. desember 2017 Rennesøy kommune
Restevenn
I desember braker det løs! Da lanserer Stavanger kommune, i samarbeid med Sandnes kommune og IVAR IKS Restvenn . Restevenn er en holdnings og informasjonskampanje som gjennom økt kunnskap vil kunne hjelpe den enkelte til å redusere matsvinn i hjemmet. Kampanjen starter med en julekalender...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Nye resirkulerbare poser til matavfallet:
Gi gass! Fyll posen!   I løpet av høsten og fram mot jul 2017 får alle husstander i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Hå, Time, Rennesøy og Gjesdal nye resirkulerbare poser til å kaste matavfallet i. De nye posene er større, sterkere, enklere å...
7. desember 2017 Rennesøy kommune
Juletreet er på plass på Bybrua
Juletreet på toppen av Bybrua i Stavanger var fredag på plass. Søndag kommer samtlige julegraner i distriktet til å skinne.
1. desember 2017 $ Stavanger Aftenblad
Barnefattigdom
Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom er en Nasjonal tilskuddsordning som skal bidra til at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet sammen med andre. Om tilskuddsordningen...
22. november 2017 Rennesøy kommune
Friske museumsmillioner kan være på vei
Rådmannen i Stavanger har foreslått å gi MUST 2,8 millioner kroner i økte driftsmidler i 2018.
21. november 2017 Stavanger Aftenblad
Nedslående rapport om folkeavstemningene
LEDER: Det er avdekket store svakheter ved kvaliteten på folkeavstemningene om kommunesammenslåinger i fjor. Dette kunne fort blitt en katastrofe for renommeet til det norske folkestyret.
18. november 2017 Stavanger Aftenblad
Skøyter og sjøulker fra Rennesøy
Rennesøy historielag har prøvd å samle alle Rennesøy-båter over 30 fot mellom to permer.
9. november 2017 Stavanger Aftenblad
Velkommen til en ny spennende temakveld for foreldre
Tid: Tirsdag 21. november klokka 18-19 Sted: Rennesøy kulturhus (Meieriet) i Vikevåg sentrum Foredragsholder: Kjartan Eide Arrangør: Tidlig innsats – Rennesøy kommune På oppdrag fra Utdanningsdirektoratet og i samarbeid med mobbeforskere og FUG (Foreldreutvalget for...
6. november 2017 Rennesøy kommune
Tømming av hytterenovasjon
Siste tømming for hytterenovasjon blir fredag 13. oktober. Rute 3,4 og 5 blir avsluttet i uke 40 og rute 8,9 og 10 i uke 41.
6. oktober 2017 Rennesøy kommune
Ueinigheiter om nye Stavangers kommunevåpen
Rennesøy-ordførar Dagny Sunnanå Hausken vil behalde Stavangers kommunevåpen når Stavanger, Finnøy og Rennesøy blir slått saman til Norges fjerde største kommune i 2020.
17. juli 2017 Stavanger Aftenblad
Inviterer til felles møte for de nye kommunene
Fylkesmannen i Rogaland inviterer til felles kommunestyremøte for de sammenslåtte Stavanger, Rennesøy og Finnøy, samt for Sandnes og Forsand.
10. juli 2017 Stavanger Aftenblad
Alarm! Stor omlegging på gang!
Stavanger er i ferd med å bytte ut 1900 trygghetsalarmer hjemme hos eldre og andre hjelpetrengende. Den nye løsningen byr på så mange nye muligheter at hjemmesykepleien kan risikere at det piper i alarmer i ett sett..
28. juni 2017 Stavanger Aftenblad
Rennesøy-ordføreren: - Synd det ble slik
Høyre, Frp og KrF går sammen i Rennesøy og setter Sp-ordfører Dagny Sunnanå Hausken på sidelinjen.
14. juni 2017 Stavanger Aftenblad
Ordførerens nyttårstale 2018
Kjære alle sammen. Når vi nå står ved begynnelsen av et nytt år vil jeg benytte anledningen til og å se tilbake på det året som er gått. Det har vært et tøft år politisk i Rennesøy. Stortinget fattet vedtak om sammenslåing av...
15. januar 2016 Rennesøy kommune
Vannmåleravlesning
24. november 2015 Rennesøy kommune
SMS-varsling ved stengte tuneller
De som ønsker å melde seg på SMS-tjenesten må sende SMS til 2252 med følgende alternativ:  RENNFAST eller RENNFAST START for å melde seg på RENNFAST STOPP for å melde seg av RENNFAST STATUS for gjeldende status om åpen/stengt veg uten å melde seg...
16. november 2015 Rennesøy kommune
Rådmannens forslag til handlings- og økonomiplan 2018-2021
Rådmannen legger frem sitt forslag til årsbudsjett for 2018 og økonomiplan 2018-2021. Forslaget presenteres for formannskapet og politiske gruppeledere fredag 10. november. Formannskapet behandler budsjettet i sitt møte torsdag 30.november og kommunestyret i møtet torsdag 14....
3. november 2014 Rennesøy kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RENNESØY

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Telemark Bergen IT Sarpsborg 08 Hedmark Innenriks Næringsliv Troms Akershus Oppland Kjendis Østfold Nordland Vestfold Trøndelag Mat Fotboll Odda
flere?
Vest Agder Båt Buskerud Rogaland Kultur Aust Agder Sport Finnmark Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Forsvar Mobil Oslo Get-ligaen Kalmar Fiske Skåne Kvinnherad Ringsaker Bolig Inrikes Elverum Bodø Fotball Haugesund Blekinge Oskarshamn Drammen Landbruk Kongsvinger Sport Økonomi Tinn Trav Bamble Karmøy Porsgrunn Tromsø Kryptovaluta Motor Radøy Kragerø Hammerfest OL Reise Sandnes Lindås Fredrikstad Jul Fauske Östra Göinge Kultur Vestvågøy Kristianstad Näringsliv Osterøy Svelvik Politikk Risør Nedre Eiker Bærum Dyr Skien Landskrona Odds BK Vestby Horten Førde Film Stord Narvik Musikk Øvre Eiker Meløy Tolga Askøy Forskning Salangen Nord-Korea Russland Tingvoll Helsingborg Karlskrona Forskning Kongsberg Sykkel Kristiansand Sandefjord Stockholm Sørfold Vær Tvedestrand Malmö Lier Tesla Stavanger Eliteserien Frogn Håndball Suldal Kvænangen Kunst Game of Thrones Åmot Kristiansund Hvaler Tynset Evje og Hornnes Sarpsborg Helse Eslöv Askim Sigdal Kongelig Drangedal Rosenborg BK Barn Utsira Svedala Poker Trysil Vefsn Løten Moss Hadsel Filippinene Tana Eidsberg Vålerenga Friluftsliv Nannestad Gjøvik Svalbard Mote Larvik Lesja Sande Råde FK Haugesund Re Tour de Ski Asker Hamar Sørreisa Mat Åsnes Kommunesammenslåing Skøyter Lenvik Modum Jakt Fjell Grue Øksnes Meland Bil Tønsberg Jølster Målselv Vinje Bil Nore og Uvdal Ålesund Jobb Notodden Lyngdal Steigen Åmli Stavanger Oilers Ås Stryn Våler Øygarden Halsa Austrheim Tomelilla Google Klima Hemne Mörbylånga Rana Vitenskap Vaksdal Norway Cup Friidrett Vestre Slidre Hörby Skiskyting Aurdal Hässleholm Skjervøy Masfjorden USA Farsund Klippan Gjerstad Skisport Teknik Nittedal Mandal Eidskog Herøy World Series of Poker Lyngen Nesodden Foto Nissedal Dovre Ekonomi Motorsport Hurum Svalöv Klepp Berlevåg Brønnøy Frankrike Lødingen Harstad Grane Halden Eiker Porsanger Strand Spill Romfart OBOS-ligaen Båt Ski Langrenn Universet Kina Olofström Brexit VM Fitjar Litteratur Sortland Aurskog-Høland Lillesand Nesseby Fedje NHL Eurovision Sölvesborg Modalen Trøgstad Nesna Alpint Sande Gran Turn Russ Bromölla Odal Hyllestad Hattfjelldal Tour of Norway Volda Ballangen Årdal Enebakk Vennesla Vietnam Tydal Træna Sør-Varanger Ronneby Resor Rendalen Mönsterås Emmaboda Frosta Åseral Östergötland Halloween Herøy Birkenes Påske Lomma Karlshamn Froland Leirfjord Hemnes Kävlinge Arendal Sverige Hockey Klatring Bremanger Bjørnefjorden Voss Alta Nordkapp Andøy Lund Menn Jevnaker Syria Snowboard Seljord Viking FK Ulstein Os Svømming Hälsa Skedsmo Skurup Bodø/Glimt Fet Ishockey Evenes Polen Stabæk Musik Nybro Sjakk Røros Film Måsøy Nesset Tromsø IL Staffanstorp Ullensvang Sund Sandøy Gloppen Nes 17. mai Eidfjord E-sport
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL