Rana
Bostøtte
​ Hvem kan søke? Bostøtte er for personer og husholdninger med lav inntekt og høye boutgifter. Du må være fylt 18 år for å få bostøtte. Boligen din må være godkjent helårsbolig med egen inngang, bad og toalett og med mulighet for hvile og...
17min Rana kommune
Høring - samiske parallellnavn i Rana
​Saken og høringen handler om samiske parallellnavn på Rana kommune, Mo by, Mo kirke, Mo jernbanestasjon og Mo i Rana lufthavn. Navneskjema og brev med begrunnelse samt sakbehandlers notat er lagt ut til høring. Foreløpig tilrådning i Rana kommune.PDF navneliste RANA 210617.pdf.PDF...
17min Rana kommune
Rana kommune innrømmer at regelverket ikke ble fulgt for hogsten i Fagerlia: – Kommunen risikerer et overtredelsesgebyr
Da Rana kommune satte i gang hogst på området der det skal bygges flyplass satt Magne Pedersen i Salten Skogservice AS og så på hendelsen. Selskapet hadde tidlig i prosessen meldt sin interesse for å legge inn anbud på hogsten, og Pedersen var derfor overrasket over at det bare...
22:03 $ Rana Blad
SE BILDENE: Trøkk 16 i hjerne og hjerte. Fire fulle hus for Zombies, med tema som mobbing og identitet
Zombies med Janne & Company er forestillingen som var i front for 20 år siden da den hadde premiere under den første Vinterlysfestivalen. Dessverre like aktuell ennå og Zombies anno 2021 slår fortsatt fra seg så det kjennes i hjerte og hjernebark, med tema som mobbing, utenforskap,...
17:43 $ Rana Blad
Vannkvaliteten i Rana: Dette sier de om fargen på vannet og når det er ventet at man igjen får normal drikkevannskvalitet tilbake
Vannkvaliteten, misfarging, lukt og smak på drikkevannet i Rana har vært en gjenganger i avisspaltene siden abonnenter tilknyttet Mo vannverk gikk over til å få vann fra Andfiskvatnet i stedet for Akersvatnet, i forbindelse med at Statkraft satte i gang med den varslede utbedringen av...
onsdag 13:39 $ Rana Blad
Per, du lyser. Se hvor vakkert det er i parken: – Kjærestepar tar bilder her, det er koselig. Dette er mitt hjertebarn
Teaterparken er alltid vakkert lyssatt under Vinterlysfestivalen. I år gir høstbladene en ekstra fin effekt og Rugekassa med hele 6500 piksler tilfører Nordland Teater et nytt spennende lyspunkt (Bildeserie i saken)
onsdag 11:39 $ Rana Blad
Rana kan ikke vente på dypvannskai og ber Kystverket framskynde prosjektet: – Vil vurdere raskere oppstart
Dypvannskai må på plass i god tid før Freyers fire fabrikker er oppe og går, poengterte ordfører i Rana kommune, Geir Waage, under møte med kystdirektør, Einar Vik Arset.
onsdag 06:32 $ Rana Blad
Helse Nord: – Utvikling av hovedsykehuset i Sandnessjøen og omegn skal ha høyest prioritet med hensyn til framdrift
Det regionale helseforetaket ser for seg at penger som spares når bygningsmassen i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen om få år er nedskrevet, kan brukes til å finansiere nye investeringer.
onsdag 06:31 $ Rana Blad
NORDLAND

Åshild (23) har etablert egen bedrift: – Veldig spent
Åshild Kolstad (23) har interessert seg for klær og design i mange år, og sydde sin første kjole allerede i femte klasse på barneskolen. Nå har hun tatt hobbyen et steg videre, og etablert sin egen bedrift, Kolstad Design.
tirsdag 22:00 $ Rana Blad
Fem tatt for fart ved Røssvoll
Politiet i Nordland melder via Twitter at utrykningspolitiet har avholdt en laserkontroll på E6 ved Røssvoll i Rana. Det ble skrevet ut fem forenklede forelegg der høyeste målte hastighet var 99 km/t i en 80-sone.
tirsdag 21:47 $ Rana Blad
Robin er en av to norske hoppere som skal til Østerrike i helga
Landslagssjef Alexander Stöckl er spent foran en helg med renn på ulike nivåer. I tillegg til COC i Klingenthal, er det Grand Prix-renn i Hinzenbach.
tirsdag 18:12 Rana Blad
Caroline (24) og samboeren Jonas (25) har prøvd å komme seg inn på boligmarkedet i et halvt år uten hell: – Håpløst
Siden mars har Caroline Skogmo (24) og Jonas Bjørhusdal (25) vært på utkikk etter bolig å kjøpe i Rana. De har begge vært klare på at de ønsket å etablere seg i hjemkommunen etter endt utdanning. Det skulle imidlertid vise seg å bli utfordrende.
tirsdag 17:37 $ Rana Blad
Ranværingen mente utsikten ville bli ødelagt av naboens byggeplaner. Påklagde Rana kommunes vedtak helt til Statsforvalteren. Nå er nabokrangelen avgjort
Det er av et brev fra Statsforvalteren i Nordland det fremgår at en boligeier i Rana ikke nådde frem med sin klage på naboens byggeplaner.
tirsdag 13:26 $ Rana Blad
Ett år siden 1000-årsflommen «Sally»: Se bildene fra den dramatiske flomdagen i Rana
Den 21. september 2020 er en dag som kommer til å bli husket lenge i Rana.
tirsdag 11:08 $ Rana Blad
Siv dropper kommunal toppjobb, for å få en bedre arbeidshverdag: – Jeg har fått kjenne på hvordan det er å bo i en liten kommune og jobbe i en framskutt posisjon
I to år har Siv Bårdsen vært enhetsleder for helse og velferd i Hemnes kommune. Nå har hun sluttet i den kommunale toppjobben og startet opp igjen som rådgiver ved enhet for kultur og oppvekst i Rana kommune.
mandag 22:01 $ Rana Blad
Her får treet i Klokkerhagen en god klem av Anne Katrine: - Det gir meg energi og er helt fantastisk i disse koronatider
– Det gir meg energi og er helt fantastisk i disse koronatider. Du blir jo ikke smittet av et tre, sier Anne Katrine Haugen som har gitt klemmer til flere tre i Klokkerhagen i helga.
mandag 19:12 $ Rana Blad
Kjøper opp familiebedrift med 17 ansatte i Rana og Bodø
Det er i en pressemelding det fremgår at Nordland Lås & Sikkerhet AS, en familiebedrift startet opp i Mo i Rana i 1995, kjøpes opp av svenske Prosero Security Group.
mandag 18:49 $ Avisa Nordland
Motorsykkelen til Andreas (23) er stjålet:- Håper vi får den tilbake
Da Andreas Nygård kom på jobb mandag merket han at hans motorsykkel var borte.
mandag 18:07 $ Rana Blad
Trond Morten fra Mo i Rana (37) mønstrer av Hurtigruta - blir daglig leder i Gjøvik
Trond Morten Solbakken (37) overtar roret som daglig leder ved Heim i Gjøvik.
mandag 17:27 $ Rana Blad
Nordisk sikkerhetsgigant kjøper opp familiebedrift med 17 ansatte i Mo i Rana og Bodø
Det er i en pressemelding det fremgår at Nordland Lås & Sikkerhet AS, en familiebedrift startet opp i Mo i Rana i 1995, kjøpes opp av svenske Prosero Security Group.
mandag 13:41 $ Rana Blad
Fra og med i dag av kan du bli stående i kø på fylkesvei 810 i inntil 40 minutter av gangen
I dag tidlig ble det startet opp veiarbeid på strekningen Straumelva - Utskarpen på fylkesvei 810, og det kan føre til lange køer i perioder.
mandag 13:01 $ Rana Blad
Flere båtmotorer stjålet i løpet av helga. Politiet ber båteiere sjekke naust og båter, og ber om tips: –Tyder på mobile vinningskriminelle
Det er Nordland politidistrikt som opplyser om at de i løpet av helga, fra fredag 17. september og til søndag 19. september, har mottatt melding om at tre båtmotorer har blitt stjålet på strekningen Aldersundet - Sjona.
mandag 12:43 $ Rana Blad
14 nye smittede i Rana. Uvaksinerte dominerer blant de smittede - og nå åpner kommunen opp for drop-in vaksinasjon
Det er i en pressemelding Rana kommune melder at det er registrert 14 nye smittede i Rana siste fire dager. Det betyr at 203 personer er registrert som smittet siden 3. august.
mandag 11:36 $ Rana Blad
Rana-firma meldt oppløst 50 år etter at selskapet ble etablert
Det er av en melding fra Brønnøysundregistrene det fremgår at selskapet NORKOPI AS med adresse Mo i Rana er meldt oppløst.
mandag 11:13 $ Rana Blad
Therese (25) kapret stillingen hun snuste på for tre år siden: – Jeg tenkte bare søren heller, jeg sender en melding
Nå ser Therese Morken fram til å være med på utviklinga av treningssenterkjeden. Samtidig ønsker hun selv å utvikle seg i jobben.
mandag 08:27 $ Rana Blad
Brukte seks sekunder på å slukke brann: – Vi sto bare og måpte
(Rana Blad): Like før klokken 1530 lørdag kom meldingen om en bilbrann ved Sagbakken i Rana, like før rundkjøringen i Vikaåsen.
mandag 07:02 $ Avisa Nordland
Nye satser i barnehage og SFO fra januar 2020
​​Du finner de nye satsene under priser og gebyrer på kommunens hjemmeside.
mandag 04:19 Rana kommune
Besøksstopp og besøkskontroll
​Det er satt opp plakater i alle sykehjem og omsorgsboliger.  Rana kommune ber publikum om å respektere dette. Det handler om solidaritet med utsatte grupper.​​  
mandag 04:19 Rana kommune
Følg pressekonferansen om skjerpet reisevirksomhet kl 1800
​Du kan følge pressekonferansen her
mandag 04:19 Rana kommune
Rana bibliotek innfører restriksjoner
mandag 04:19 Rana kommune
Nå kan du ta jegerprøveeksamen i Rana
For å kunne ta jegerprøveeksamen må du melde deg opp og betale eksamensavgiften på 330 kroner. Du melder deg på og betaler avgiften her: Påmelding jegerprøveeksamen >> Jegerprøveeksamen gjøres elektronisk på internett. Det er viktig...
mandag 04:19 Rana kommune
Mo Dyreklinikk ser flere hunder med dette problemet etter korona: – Dessverre kan det ende med avlivning
De ansatte ved Mo Dyreklinikk AS legger bak seg et godt år resultatmessig. Det har blant annet gjort det mulig å investere i nytt utstyr og tilby nye tjenester i klinikken.
søndag 20:03 $ Rana Blad
Laila og Nils-André tryller frem kortreiste nydeligheter på Instagram: – Vi håper det kan inspirere andre til å bruke nærområdet mer
Laila Eliassen Gruben og hennes kjære Nils-André Gruben elsker kortreist mat. Sammen har de en egen Instagram-konto der det handler om delikatesser fra natur og nærområder. Paret tryller fram godsaker som pulled-rein, rein i kål, souvas, hjemmerøkt bacon og blåbærshots.
søndag 17:08 $ Rana Blad
NORDLAND

Isak, Hilde Karin og Halvard holder festivalhjertet i gang: – Stort sett jobber jeg jo alene på et "bøttekott", nå får jeg en helt annen direktekontakt med folk
– Vi har det veldig, veldig bra i lag og det tror jeg publikum merker. De synes det er så hyggelig å møte oss og være på teatret, sier Halvard Leirvik. 
søndag 15:45 $ Rana Blad
Kollegene kunne ikke skjønne noen ville ha det. Jarle kjøpte det likevel: – Uendelig med muligheter
Her har fuglene egen villa, puben er noe for seg og før jul skal ny vinkjeller på plass. Det er ikke rart hunden Dot kommer sporenstreks når Jarle roper Dot kom! For her er det lett å trives.
søndag 10:44 $ Rana Blad
Celleforandringene ble ikke oppdaget - Linn (35) fikk livmorhalskreft tross normale prøvesvar: – Jeg velger å fokusere på det som er positivt, som at jeg får følge barna tettere
Celleprøven fra 2016 ble feiltolket og Linn Ragnvaldsen utviklet livmorhalskreft.
søndag 08:33 $ Helgelendingen
Ke tenk du - spørreundersøkelse om bærekraftig byutvikling
​Gjennom spørreundersøkelsen kan alle som ønsker det, enten de bor i Rana eller ikke, være med å påvirke utviklingen av byen. Spørreundersøkelsen er anonym. Resultatene vil bli brukt i kommunens medvirkningsprosess for ny kommunedelplan for byutvikling...
søndag 00:41 Rana kommune
Varsel om oppstart av planarbeid og offentlig ettersyn av planprogram - plan 2188 detaljregulering for Nye Helma Hotell
I kommunedelplan for Mo er området regulert til næring, og området grenser til sentrums-trekanten langs Sørlandsveien. Gjeldende detaljreguleringsplan er 2133 Holmen hotell som ble vedtatt i 2013. Dagens Helma hotell og Thomas von Westens gate 3 er regulert...
søndag 00:41 Rana kommune
Satser 12,3 millioner på de unge i Rana. Olav (18) åpnet Rugekassa: – Teatret er en ekstremt fin plass å bli kjent med folk
Rugekassa er klar, Vinterlysfestivalen 2021, nummer 20 i rekken, er åpnet. – Her blir drømmer til virkelighet, sa Birgitte Strid.
lørdag 19:50 $ Rana Blad
Brannvesenet i Rana fikk testet den nye tankbilen på bilbrannen. De brukte seks sekunder på å slukke den: – Vi sto bare og måpte
Like før klokken 1530 kom meldingen om en bilbrann ved Sagbakken i Rana, like før rundkjøringen i Vikaåsen.
lørdag 16:21 $ Helgelendingen
Kirsti, Lena-Kristin og Tove-Lise har 20 ting å skåle for: - Vær på vakt. Nå kommer vi ut av korona-dvalen!
Vinterlyseran elsker Vinterlysfestivalen hardere enn noen andre. Nå skal det konsumeres kultur, mat og drikke ei uke til ende. Det føles deilig med vennetid og opplevelser i fleng igjen.
lørdag 15:59 $ Rana Blad
Brann i kjøretøy i Mo i Rana
Det er Nordland politidistrikt som litt før klokken 1530 lørdag melder at det er brann i et kjøretøy på Sagbakken i Mo i Rana.
lørdag 15:26 Rana Blad
HISTORISKE BILDER: Elgjakta på Helgeland gjennom de siste 20 årene
lørdag 14:27 $ Rana Blad
Anita og Sonja fra Mo samarbeider under internasjonal designhelg i København: – Vi blir sterkere sammen
At de to ranværingene sammen kan representere Mo i Rana under design-eventet, er de glade for.
lørdag 12:25 $ Rana Blad
Camilla (38) oppdaget noe mystisk i myra, men ingen aner hva det er: – Halvparten er uidentifisert materiale, sier museumsleder Kristin
(Rana Blad): Forsteinet egg eller urinstein? Spørsmålene er mange, men foreløpig finnes det ingen svar. Steinen Camilla Ranfjordnes (38) tilfeldig oppdaget er ingen vanlig stein.
lørdag 11:23 $ Avisa Nordland
Anne Cathrine har samlet inn underskrifter mot å bygge Nye Helma Hotell rett utenfor terrassen hennes: – Det vil bli uutholdelig
20. september går høringsfristen ut for detaljregulering av Nye Helma Hotell. Beboer ved Mo Bo og servicesenter, Anne Cathrine Tvete, har nå levert sin høringsuttalelse i form av en underskriftskampanje som taler mot byggingen på det planlagte området.
lørdag 07:55 $ Rana Blad
Hammerveien blir forkjørsveg
​Forkjørsvegen vil bli fra avkjøring fra Svenskveien til bakketopp på Hammeren før tettbebyggelsen. Reguleringen gjøres etter en vurdering av vegens funksjon og eksisterende vegnett. De som ferdes på vegen bes følge skiltingen som blir satt opp.
lørdag 04:16 Rana kommune
Syv unge lovende en og samme kveld. Mathias (23): - Vi skal lage STOR stemning og vise hva vi kan
Mathias Kjelstad fra Rana, kjent under artistnavnet Unge Matheus, har trommet sammen syv av Norges mest lovende hip hop og R&B-artister. I alle fall i følge Kjelstad selv.
fredag 09:22 $ Rana Blad
Roger håper at denne bilen skal bli deres nye superhelt: – Den passer perfekt inn
I juli startet Bil i Nord opp med salg av MG i Rana, men bilmerket er ikke det man kjenner fra før. MG ble startet opp i 1924 og var et engelsk merke som er mest kjent for å produsere åpne sportsbiler med to seter. Men nå har kineserne kjøpt opp merket og kastet seg for alvor på...
fredag 07:44 $ Rana Blad
Arnt Frode Jensen etter bråket: – Jeg står fast ved mine flyplassuttalelser
Arnt Frode Jensen fra Herøy, som tidligere var kommunens ordfører for Ap og som nylig trakk seg som leder i Herøy Næringsforening, ønsker ikke være en sentral aktør i en debatt rundt storflyplass i Rana.
fredag 06:32 $ Rana Blad
Byr på gratis moro i høstferien: – Hovedmålet er å bidra til at barn og unge har det artig, føler mestring og får nye venner
Høstferien for barn og unge trenger ikke tilbringes hjemme i sofaen eller på farten med familien. Fritidstjenesten har et tilbud som er åpnet både dag- og kveldstid – og alt er gratis.
torsdag 16. september $ Rana Blad
SE BILDENE: Disse var til stede da Thom Hell kom til Kroglia
Eldbjørg Fagerjord var spent før konserten med Thom Hell, trolig den siste på Kroglia kulturgård denne sesongen. Hun har oppfordret folk til å benytte seg av kulturtilbudene i ei tøff tid for mange i bransjen. Og det kan tyde på mange hørte på henne, for kun...
torsdag 16. september $ Rana Blad
Anna (17) fikk første vaksinedose: – Det har tært på meg i perioder at jeg ikke fikk møte vennene mine
Det har vært en jevn strøm av ungdommer innom gymsalen gjennom dagen. Etter torsdag og fredag skal alle elevene som ønsker det, ha fått første vaksinedose.
torsdag 16. september $ Rana Blad
Krasjlanding på Hauan
Etter at staten tok flyplassprosjektet fra Polarsirkelen Lufthavnutvikling AS, ligger bare ubetalte regninger igjen i selskapet. Et underskudd i 2020 på 12,3 millioner, og udekkede tap på 26 millioner ved årsskiftet, må leses i lys av at firmaet kun har hatt utgifter, og har levd på...
torsdag 16. september Helgelands Blad
Stengingen av Søndre gate skulle skje på søndag, men utsettes, til 2022
Grunnet arbeider på jernbanen skulle Søndre gate stenges i perioder.
torsdag 16. september $ Rana Blad
Problemer med å ringe inn til Rana kommune?
torsdag 16. september Rana kommune
Kinobilletter til halv pris førstkommende lørdag!
​Rana kino åpner dagen kl. 08.00 med vaffel- og bollefrokost før filmene «Brillebjørn på ferie» og premierefilmen «Familien Addams» drar det hele i gang.Program "Den store kinodagen 2019" - lørdag 2. november:kl. 08.45   (M)...
torsdag 16. september Rana kommune
Hovedplan vannforsyning 2019- 2030 ute til høring
​Dokumentene er også tilgjengelige på:Servicetorget i Rådhusets 1. etasjeRana Bibliotek, Torggata 1A
torsdag 16. september Rana kommune
NORDLAND

Hjemmekarantene - Rana kommune
​Personer som er i hjemmekarantene kan gå ut av eget hjem, men bør unngå nær kontakt med andre. Det omfatter å:ikke gå på jobb eller skole unngå reiser og ikke ta offentlig transport unngå andre steder der man lett kommer nær andre Vi ser at denne...
torsdag 16. september Rana kommune
Kommuneplanens samfunnsdel 2017-2027
​Alle kommuner skal ha en kommuneplan som består av en samfunnsdel og en arealdel. Samfunnsdelen skal gi retning for utvikling av kommunesamfunnet og for kommunen som organisasjon. Samfunnsdelen er kommunens viktigste plan, og skal legge føringer for alle andre planer i kommunen. Kommunen...
torsdag 16. september Rana kommune
Slik får du en sikker Jul
I desember er brannfarene mange. Det er stor aktivitet på kjøkkenet, vi fyrer mer i peisen og koser oss med levende lys og dekorasjoner. Her får du noen tips til enkle grep som reduserer brannfaren i julen (og ellers i året).Sjekk røykvarsleren Røykvarsleren vekker deg i tide...
torsdag 16. september Rana kommune
Pass på landbruksplasten
​Fylkesmannen har lagt ut informasjon om landbruksplasten og tips for håndtering. I tillegg viser de til forurensingsloven og kommunens myndighet til å avkorte produksjonstilskuddet om gårdbrukeren bryter bestemmelsene om avfallshåndtering.
torsdag 16. september Rana kommune
Endelig kan vi lansere et meråpent Rana bibliotek!
​Du må signere en kontrakt for å få tilgang til meråpent bibliotek. Dette kan du gjøre digitalt, eller ved å møte opp på biblioteket. Det er montert 20 kameraer inne i biblioteklokalet samt noen få utenfor. Disse skal ivareta din sikkerhet, samt sikre at...
torsdag 16. september Rana kommune
Blomsterpikene i Rana er i farta
​- Vi har 30.000 planter som vi skal plante ut, som vi har produsert sjøl. Men arbeidet er væravhengig. Det gode været den siste tida gjør at vi er litt foran ruta. Vi er begynt å rense opp i bedene rundt om kring, og gjøre klart for utplanting, forteller Anita Lauvås,...
torsdag 16. september Rana kommune
Fritidsklubbene går online
torsdag 16. september Rana kommune
Informasjon om smittesituasjonen i Rana
​De som deltok var kommuneoverlege Frode Berg, skolesjef i Rana Pål Stian Sjåvik og rektor ved Polarsirkelen videregående skole Thomas Skonseng. Her kan du se pressekonferansen 29. oktober i opptak. På grunn av tekniske problemer hos vår leverandør av nett-TV, ble ikke...
torsdag 16. september Rana kommune
Informasjon om anleggsarbeid i Nordlandsveien, skoleplass og Talvikparken i 2020
​Prosjektet omfatter: Masseutskifting og etablering av gang- og sykkelvegtraseer og veg Overvannsarbeider og fordrøyningsanleggOpparbeidelse av grøntanlegg Etablering av ny belysningBygging av aktivitetsanleggDet er Magne Opland AS som skal utføre arbeidet for Rana...
torsdag 16. september Rana kommune
To nye smittede onsdag kveld
​Rana kommune har i kveld fått melding om to nye smittetilfeller i Rana. Smittesituasjonen er uoversiktlig og vi har ikke kontroll på alle nærkontakter. Smitteoppsporingsteamet jobber med å kartlegge nærkontakter, kontakte dem og få satt i karantene de som skal i karantene.
torsdag 16. september Rana kommune
Kunngjøring av vedtatt reguleringsplan - Plan 8064 - Detaljregulering for Løkberg
​Formålet med planen Formålet med planen er å tilrettelegge for variert småhusbebyggelse i bratt terreng. Ved maksimal utnyttelse vil reguleringsplanen kunne romme ca. 100 nye boenheter. Det legges opp til private og felles uteoppholdsareal, lekeplasser, felles parkeringsplasser,...
torsdag 16. september Rana kommune
Arbeid på egen tomt til sommeren?
​Hva kan du gjøre og ikke gjøre selv?Du kan grave på egen tomt, men dersom du skal grave i eller nærmere enn 3 meter fra offentlig veg kan du ikke gjøre dette selv. Da må du bruke maskinentreprenør som er godkjent for å arbeide på eller ved veg.Du kan ikke...
torsdag 16. september Rana kommune
Ny gebyrordning for feiing og tilsyn
torsdag 16. september Rana kommune
Hva bør du være oppmerksom på om du bor i områder med kvikkleire
​NVE har kartlagt kvikkleiresoner i Rana. Hele kommunen er ikke kartlagt og kartleggingen er grov. Det betyr at det kan være kvikkleire også utenom disse sonene. Her finner du oversikt over de områdene som er kartlagt. Hva er kvikkleire? Kvikkleire er opprinnelig leirpartikler som er avsatt i...
torsdag 16. september Rana kommune
Høring - forslag til lokale retningslinjer for graving
Nærmere detaljer om arbeidet og forslag til retningslinjer følger av saksdokumentet som ligger vedlagt Hensikten med disse retningslinjene er å sikre at kommunal vei, grunn og infrastrukturanlegg som f.eks. vei, vann- og avløpsanlegg, ikke blir påført skader eller andre...
torsdag 16. september Rana kommune
24 nye smittetilfeller i Rana de tre siste dagene: - Høyere enn vi liker, men ikke uventet
De siste tre dagene har Rana kommune registrert 24 positive koronaprøver. Smittevei er kjent for alle. 191 personer har testet positivt siden 3. august, skriver Rana kommune i en pressemelding.
torsdag 16. september Rana Blad
Nå er rasområdet på Ytteren sikra, men både kommunen og NVE advarer over 200 husstander i området: – Ikke gjør noe med tomta uten å søke
I april 2020 gikk et større ras på Ytteren. Jordraset skjedde i Brennstadmoen, ikke langt fra ungdomsheimen og flere hus ble evakuert. I juni 2020 ble det klart at NVE skulle prioritere midler til området for å sikre at det ikke gikk flere ras, og i september startet arbeidet. Nå er...
torsdag 16. september $ Rana Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RANA KOMMUNE

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL