Rakkestad
Filmsjefer på tur til Rakkestad kino
Rakkestad kino er en veldrevet kino med snittbesøk på øverste nivå i Norge. Kinosjef Magne Bjørnstad, som også er leder i Norsk Kinoforbund (NK), et av tre forbund kinoene i Norge er organsiert i og som i hovedsak har sine medlemmer fra små og
fredag 15:03 Rakkestad kommune
Sommerforestilling med Rakkestad Kulturskole
Hjem
fredag 13:04 Rakkestad kommune
Oppsummering - informasjonsmøte ny renovasjonsordning
Torsdag 24. mai avholdt Rakkestad kommune et informasjonsmøte om ny renovasjonsordning som trer i kraft 1. juni 2018. Her følger en oppsummering av møtet.
fredag 10:18 Rakkestad kommune
Sommerles 2018 starter 1. juni
Sommerles er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere (fra 1. juni) bøkene du leser, samle poeng, prøv det nye spillet , få kule premier og lesetips, lese den eksklusive sommerlesfortellingen, løse oppgaver og...
onsdag 14:37 Rakkestad kommune
Sykepleier - 100% fast stilling
Skautun rehabliterings- og omsorgssenter søker deg som er sykepleier. Les hele utlysningen her:
fredag 18. mai Rakkestad kommune
Biblioteket stengt fra kl. 15.00 i dag.
onsdag 16. mai Rakkestad kommune
Informasjonsmøte om ny renovasjonsordning
Lurer du på noe ang den nye renovasjonsordningen som trer i kraft 1. juni. Da vil dette møtet være noe for deg. Du vil få praktisk informasjon om den nye renovasjonsløsningen og mulighet til å komme med egne spørsmål. orsdag 24/5 kl. 19.00, Rakkestad kulturhus,...
onsdag 16. mai Rakkestad kommune
Asfaltering før 17. mai
For å gjøre sentrum klart til 17. mai asfalteres det følgende steder 16. mai: Vei ved Rakkestad dagsenter Parkering v/Familiesenteret (opprydding etter vannlekkasje) Noen mindre områder (vedlikehold) v/Rådhuset
tirsdag 15. mai Rakkestad kommune
ØSTFOLD

Bekjempelse av brunskogsneglen
Flere innbyggere i Rakkestad opplever brunskogsneglen som et problem. For å hjelpe til med bekjempelsen av brunskogsnegler har Rakkestad kommune organisert gratis utdeling av Nemaslug til kommunens innbyggere.
tirsdag 15. mai Rakkestad kommune
Ledige sykepleierstillinger
Det er ledig to stillinger som sykepleier i Rakkestad kommune. 100 % fast stilling på Skautun rehabiliserings- og omsorgssenter og et 90 % svangerskapsvikariat fra 01.09.2018 - 01.09.2019 i hjembaserte tjeneste. Sistnevnte stillingen er tilknyttet enhet
fredag 11. mai Rakkestad kommune
Avfallshenting i forbindelse med helligdager i mai.
onsdag 9. mai Rakkestad kommune
Kakekort til 17. mai - tilbud til alle arrangører av 17. mai arrangementer
Alle arrangører av 17. mai kafeer og andre arrangementer kan hente kakekort på servicekontoret (Kl 09-14.00) og biblioteket (se åpn.tider).
onsdag 9. mai Rakkestad kommune
Rakstinger vant 10.000 kroner i returkartonglotteriet
Svein Ludvik Femmen og Gunda Sofie Skrikerud leverte en kubbe med kartonger og fikk belønning for strevet.
mandag 7. mai Rakkestad kommune
Flexx - busstilbud i Rakkestad
Østfold kollektivtrafikk tilbyr busstilbudet/bestillingstjenesten Flexx også i Rakkestad. Østfold Fylkesting har vedtatt å gjøre tilbudet gratis for hele Østfold i en prøveperiode på ett år, fra 1. mai 2018. Ungdomstilbudet Flexx natt vil fortsatt...
mandag 7. mai Rakkestad kommune
Byggeprosjekter i Rakkestad kommune
Her følger en oversikt over vedtatte byggeprosjekter i Rakkestad kommune, som er igangsatt og/eller under prosjektering, og prosjekter som skal politisk behandles før eventuell iverksettelse.
mandag 7. mai Rakkestad kommune
Program for 17. mai 2018
Programmet for grunnlovsdagsfeiringen i Rakkestad og Degernes kan du lese her. Programmet ligger også som en pdf det er mulig å skrive ut.
mandag 7. mai Rakkestad kommune
Dans - nytt tilbud i kulturskolen
Rakkestad Kulturskole starter opp med dans som nytt, permanent fag i kulturskolen fra høsten. Stedet er speilsalen i Rakkestadhallen, på mandager. Lenke til innmeldingsskjema her.
onsdag 2. mai Rakkestad kommune
Hele Norge rydder - TML bidro langs Rakkestadelva og Dørja
En gjeng velvillige mannskaper fra TML bisto i 2 timer med å rydde langs kantene av Rakkestadelva og Dørja, og plukket en god mengde avfall i dette tidsrommet.
onsdag 2. mai Rakkestad kommune
Eldrebølgen - Musikk-Brunch Rakkestad
fredag 27. april Rakkestad kommune
Badet stengt fredag 27. april
Badet må desverre stenges imorgen, fredag 27. april. Dette gjelder folkebadet ettermiddag/kveld, ikke skolebadet på dagtid.
torsdag 26. april Rakkestad kommune
NAV mottak og servicekontoret endrer åpningtider 30. april
Mandag 30. april endrer NAV mottak og servicekontoret sine åpningstider.
torsdag 26. april Rakkestad kommune
Pianolærer - 40 % fast ved Rakkestad kulturskole
Er du vår nye Pianolærer? Vi søker en kreativ og engasjert lærer som liker å undervise barn og unge på alle nivåer. Du må ha bredde og allsidighet og vi ønsker at du har ditt hovedfokus på rytmisk musikk. Til utlysningsteksten:
onsdag 25. april Rakkestad kommune
Assisterende rektor - Rakkestad ungdomsskole
Det er fra 01.08.2018 ledig 100 % fast stilling som assisterende rektor i Rakkestadskolen med for tiden arbeidssted Rakkestad ungdomsskole. Rakkestad ungdomsskole har ca. 320 elever og mottar elever fra bygdas tre barneskoler. Les hele utlysningen her:
onsdag 25. april Rakkestad kommune
Kinomaraton på Rakkestad kino
Rakkestad ungdomsråd og Rakkestad kino arrangerer i samarbeid med Stallen pizzapub kinomaraton. 3 helt nye filmer + pizza for kr. 100,- Filmene er: "Love Simon" - dramafilm - 12 års grense "Rampage" - action/eventyrfilm - 12 års grense "A quiet place" -...
mandag 23. april Rakkestad kommune
Kommunestyremøte 26. april 2018
Les møteinnkallingen og sakspapirene her:
torsdag 19. april Rakkestad kommune
Sykepleier natt - to faste stillinger ved Skautun sykehjem
Faste stillinger som sykepleier stillingsstørrelse 62,44% og 66,9 %. Særtillegg for nattevakter. Om ønskelig kan stillingene kombineres i en to-delt turnus. Større stilling er mulig om ønskelig. Les hele utlysningen her:
onsdag 18. april Rakkestad kommune
Helsesøster - vikariat og prosjektstilling
Det er ledig følgende vikariat i helsestasjons- og skolehelsetjenesten 50 % prosjektstilling fra 01.08.18 - 31.07.19 50 % vikarstilling fra 01.07.18 - 31.12.18 med mulighet for forlengelse Disse stillingene kan evt slås sammen til en 100 % stilling i tidsrommet som fremkommer ovenfor. Les hele...
tirsdag 17. april Rakkestad kommune
Jaktkort kommuneskogen
Søknader om jaktkort på småvilt og rådyr i Rakkestad kommunale skoger må sendes til Rakkestad kommune, postboks 264, 1891 Rakkestad – eller postmottak@rakkestad.kommune.no - innen 20. mai 2018. Jaktkort på rådyr og småvilt blir tildelt separat, men det kan...
tirsdag 17. april Rakkestad kommune
Bygdelegene stengt fredag 20. april
På grunn av omlegging av datasystemet holder Bygdelegene stengt fredag 20.april. Ved behov for legehjelp kontakt Rakkestad legesenter tlf. 69228000 - Øyeblikkelig hjelp 69223800
tirsdag 17. april Rakkestad kommune
Barnebibliotekar - 60% fast stilling
Vi søker en engasjert bibliotekar med fokus på barne- og ungdomslitteratur, som liker å være ute blant barn og unge og formidle leselyst. Les hele utlysningsteksten her:
tirsdag 17. april Rakkestad kommune
Grytelandsveien stengt for gjennomkjøring
På grunn av vanskelige kjøreforhold ble Grytelandsveien stengt for gjennomkjøring i dag, fredag 13. april. Veien åpnes igjen når kjøreforholdene blir bedre.
fredag 13. april Rakkestad kommune
Vårpussen er igang - målet er å være ferdig til 17. mai
Rakkestad kommune er godt i gang med årets vårfeiing. Vinteren 2018 har vært krevende med mye snø og ikke minst et stor behov for strøing. I vinter har det gått med mer en dobbelt så mye strømidler som på en normalvinter.
fredag 13. april Rakkestad kommune
Temakveld: Velferdsteknologi
Velkommen til foredrag med Helge Kolstad fra Pensjonistforbundet om velferdsteknologi.
onsdag 11. april Rakkestad kommune
ØSTFOLD

Miljøterapeut i Rakkestadskolene
Rakkestad-skolen består av 3 barneskoler og en ungdomsskole. Fra 01.08.2018 er det ledig 80% fast stilling som miljøterapeut i Rakkestadskolen med for tiden arbeidssted Bergenhus skole. Les utlysningen her:
onsdag 11. april Rakkestad kommune
Deler du brønn med naboen?
Nå skal alle små vannforsyningssytem registreres. Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann.
onsdag 11. april Rakkestad kommune
RETNINGSLINJER FOR KULTURSTIPEND, forlenget frist 1. mai
Det er nå forlenget søknadsfrist for årets Kulturstipend til 1.mai 2018. Rakkestad kommune kan årlig dele ut kulturstipend til barn og ungdom i alderen 15-25 år. Tildeling skjer etter innstilling fra Ungdomsrådet.
torsdag 5. april Rakkestad kommune
Rakkestad Kulturskole inviterer til vårkonsert
Velkommen til vårkonsert! Her vil kulturskolens elever og lærere vise frem et variert program. Gratis inngang.
torsdag 5. april Rakkestad kommune
Rakkerungene fremfører "Olsenbanden jr. på Cirkus"
Det vil bli salg av billetter hos Cirkle K og billetto.no og i døra. Billett kr. 185,- kr.
onsdag 4. april Rakkestad kommune
"Der fløy genser`n te`n Johansen"- Musikk-Brunch Rakkestad
Hjem
onsdag 4. april Rakkestad kommune
Avfallshenting i forbindelse med påsken.
Hjem
mandag 26. mars Rakkestad kommune
Kultur- og frivillighetsprisen 2018 til isleggerlaget i RIF
Kultur- og oppvekstutvalget vedtok i sitt møte tirsdag 20. mars å tildele Kultur- og frivillighetsprisen 2018 til RIFs isleggerlag, representert ved dagens trio med lang fartstid, Trond Heyerdahl og brødrene Glenn og Robert Jelsnes.
onsdag 21. mars Rakkestad kommune
Sykepleier i omsorgsbolig - 100% fast stilling
Enhet omsorgsbolig er organisert under seksjon Hjembaserte tjenester. Enhet omsorgsbolig består av 4 boenheter og er i en utviklingsfase. Omsorgsboligene er boliger med livsløpsstandard for beboere i alle aldersgrupper og sykdomsfaser. Les hele utlysningen her:
tirsdag 20. mars Rakkestad kommune
Barnevernkonsulenter - to 100% stillinger
Barneverntjenesten er organisert som en kommunal enhet i seksjon Familiesenter sammen med Psykisk helsearbeid og rustjeneste, Helsestasjon- og skolehelsetjeneste, Fysioterapi- og ergoterapitjeneste, Frivilligsentral og Helse- og velferdstjeneste. Barneverntjenesten er nå utvidet til 11 årsverk og er en...
tirsdag 20. mars Rakkestad kommune
TV2 dropper nyhetene i beste sendetid for å vise sykkelfest i Indre Østfold
Det er bare å hake av datoen fredag 17. august på kalenderen allerede. Da blir det tidenes sykkelfest i Indre Østfold.
mandag 19. mars $ Smaalenenes Avis
Rørleggere satser frisk i nyoppussede lokaler i Skiptvet
Rørlegger Safin Nerwai (26) fra Rakkestad satser frisk i nyoppussede lokaler i Skiptvet med kollega Ronny Lenhardt Hagen (40).
mandag 19. mars $ Smaalenenes Avis
Leverandør på kunstgress-befaring: - Vi må se under gresset for å se hva som er årsaken
Fredag hadde Rakkestad kommune invitert leverandør av kunstgress, Unisport og entreprenør Leif Grimsrud AS til en befaring på Rakkestad stadion. Det ble ne resultatløs affære.
lørdag 17. mars $ Rakkestad Avis
Her kan du gå på ski i helgen
Lokal ildsjel Øyvind Dahl har kjørt opp flere fine skiløyper rundt omkring sentrumsområdet i Rakkestad.
fredag 16. mars $ Rakkestad Avis
– Det er med et visst vemod jeg står her og skal lukke dørene for Rakkestad lensmannskontor
Det sier leder for Østfold-politiet, John-Rune Lunder. Nedleggelsen av Rakkestad lensmannskontor var tema da Lunder møtte i torsdagens kommunestyremøte sammen med Rakkestad-lensmann Svein Midtskog…
fredag 16. mars $ Smaalenenes Avis
Ungt Entreprenørskapsmessen 2018 i Rakkestad
Denne uka er det fylkesmesse i Ungt Entreprenørskap (UE) i Rakkestadhallen. Mange elever, lærere og besøkende fyller hallen med spennende, kreative og fremtidsrettede produkter og tjenester. Det deles ut mange premier og temperaturen, spenningen og
torsdag 15. mars Rakkestad kommune
Dobbelt så mye brøyting og strøing som tidligere vintre:- Budsjettet har sprukket for lengst
Vinteren har krevd hyppig brøyting og strøing av kommunale veier og plasser. - Budsjettet har sprukket for lengst, men med hvor mye er…
torsdag 15. mars $ Rakkestad Avis
Lensmann besøker kommunestyret
Torsdag kveld har kommunestyret satt av en time til å diskutere Politireformnen med lensmann Svein Midtskog.
tirsdag 13. mars Rakkestad Avis
Her flyter det olje i Rakkestadelva: - Nedgravd tank som lekker
Spilloljen fra det lokale bilverkstedet lå fortsatt og fløt i Rakkestadelva ti dager etter lekkasjen.
tirsdag 13. mars Rakkestad Avis
Ny avfallsløsning fra 1. juni - snart kommer dunkene
Dunkene kjøres snart ut til alle husstander. I perioden 13.03 til 31.05 vil alle husstander motta dunkene. De må oppbevares på et forsvarlig sted (abonnentens ansvar), fram til 1. juni. Husk å ikke bruk de før denne datoen. Les mer om den nye renovasjonsløsningen i brosjyren...
mandag 12. mars Rakkestad kommune
Hvilke friluftsområder i Rakkestad er viktige?
Det skal du få muligheten til å være med og kartlegge.
mandag 12. mars Rakkestad Avis
Jobber med hjelpemidler på hverdagene og spiller med Rune Rudberg i helgene
I 2011 tok bandet til Egil Brattås en telefon til Rune Rudberg og spurte om han ville spille med dem. Det ble starten på Rune Rudberg Band.
mandag 12. mars $ Rakkestad Avis
Signerte avtale om næringsutvikling: – Rakkestad kan ikke stå alene om alt.
Her feirer Ellen Solbrække og tre ordførerkollegaer at de har skrevet under på en felles avtale om næringsutvikling. Målet er flere arbeidsplasser og mer verdiskapning i regionen.
fredag 9. mars $ Rakkestad Avis
Signerte avtale om næringsutvikling: – Vi vil spille hverandre gode!
Her skriver Sindre Martinsen-Evje og tre ordførerkollegaer under på en felles avtale om næringsutvikling. Målet er flere arbeidsplasser og mer verdiskapning i regionen.
fredag 9. mars Sarpsborg Arbeiderblad
Bosetter inntil fem flyktninger
På tross av Rådmannens forslag om å ikke imøtekomme Integrering- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) sin anmodning om å bosette 10 flyktninger i 2018, ble Formannskapet til slutt enige om å ta imot inntil fem flyktninger dette året.
torsdag 8. mars $ Rakkestad Avis
ØSTFOLD

Formannskapets gir skolen og FAU ansvaret for Polen-turene: - Det vil kreve engasjerte foresatte
Leder i foreldreutvalget, Anne Kristin Syverstad satt spent som tilhører og fulgte med da formannskapet skulle stemme om forslaget til fremtidige Polen/tema-turer i Rakkestad-skolen.
torsdag 8. mars $ Rakkestad Avis
Kommunestyremøte 15. mars 2018
Les møteinnkallingen og sakspapirene her:
torsdag 8. mars Rakkestad kommune
Signe (28) er daglig leder i multinasjonalt firma: – Bedre å bli undervurdert enn overvurdert
For et halvt år siden ble Signe Marie Jahren daglig leder i det multinasjonale firmaet BioControl. Hun hadde opprinnelig ikke tenkt å jobbe i familiebedriften på Gautestad.
torsdag 8. mars $ Smaalenenes Avis
Informerer om avløp
Onsdag 14. mars er det informasjonsmøte om avløpsløsninger i Rakkestad.
onsdag 7. mars Rakkestad Avis
Temamøte : Hvordan bekjempe brunsneglene?
Rakkestad Hagelag i samarbeid med Rakkestad kommune arrangerer temamøte vedr. hvordan bekjempe brunsneglene i Rakkestad kulturhus, festsalen onsdag 7. mars kl. 19.00. Alle velkommen.  
onsdag 7. mars Rakkestad kommune
Eidsberg-bønder vil flytte gården til Rakkestad kommune: – Tungvint å ha adresse i Eidsberg
Mens de fleste forbereder seg på en samling i Indre Østfold kommune forsøker familien Degnes helt sør i Eidsberg å melde overgang til Rakkestad kommune for seg og gården sin.
onsdag 7. mars $ Smaalenenes Avis
Foreslår tematurer istedenfor Polen-turer - Elevene må selv jobbe for oppholdet
Leder for Polen-komiteen 2019, Bjørn Erik Glomsrud sier i samarbeid med foreldreutvalget FAU at Polen-turene kan bli erstattet med tematurer i skoletiden som elever og foreldre selv finansierer.
tirsdag 6. mars $ Rakkestad Avis
Bli med som publikum på "Martin & Mikkelsen"
Sett av onsdag 21. mars fra kl.1600 om du blir med transporten fra Rakkestad eller møt oss på NRK huset kl.18.00 Bli med når vi fyller opp publikumsbenkene med RAKSTINGER Gå inn her å kjøp billetter for Martin & Mikkelsen:
tirsdag 6. mars Rakkestad kommune
Ledige stillinger som barnehagelærere fra 01.08.2018
I Rakkestad kommune har vi ledige 100 % barnehagelærerstillinger både faste og vikariater fra 01.08.2018. Som barnehagelærer vil du ha medansvar for å veilede øvrig personale, og et selvstendig ansvar for planlegging og dokumentasjon av pedagogisk arbeid. Les hele utlysningen her:
tirsdag 6. mars Rakkestad kommune
– Det har blitt enklere å selge de dyrere eiendommene
Eiendomsmegler Bent Cato Kirkeng solgte to boliger til rundt 5 millioner på en uke.
søndag 4. mars $ Smaalenenes Avis
Fortviler over elendig bredbåndsforbindelse og telefondekning i Rakkestad
– Jeg kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig å få dekning i Rakkestad, sier Steinar Erthe.
lørdag 3. mars $ Smaalenenes Avis
Ellen Solbrække: – Forstår at det er like nødvendig å ha internett som strøm
Ordfører Ellen Solbrække er kjent med de dårlige bredbåndsforbindelsene i bygda, og forstår nettfrustrasjonen som mange rakstinger sliter med.
fredag 2. mars $ Rakkestad Avis
PP-rådgiver
Rakkestad kommune etablerer fra 01.08.2018 en egen PP-tjeneste i samarbeid med Marker kommune. I den forbindelse skal det fra samme dato ansettes PP-rådgiver som kan bidra til kvalitetsarbeid, kompetanse- og organisasjonsutvikling for barn, elever og
fredag 2. mars Rakkestad kommune
Fortviler over elendig bredbåndsforbindelse og telefondekning i Østbygda
– Jeg kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig å få dekning i Rakkestad, sier Steinar Erthe.
fredag 2. mars $ Rakkestad Avis
Slik så det ut i bilen etter at Morten Erik prøvde å lade batteriet
– Det begynte å tute. Deretter så jeg svart røyk som sev forbi kjøkkenvinduet.
torsdag 1. mars $ Smaalenenes Avis
Margit Katharine jobber med de store stjernene
Margit Katharine Bøhn (28) fra Rakkestad er på listen over de 20 unge mest innflytelsesrike i den nordiske musikkbransjen. Torsdag hedres hun under by:Larm med blant annet kronprins Haakon Magnus til bords.
onsdag 28. februar $ Smaalenenes Avis
I dag er "følt" temperatur 21 minusgrader! I morgen skal det bli enda verre
Temperaturen viser 12 minusgrader i Rakkestad i formiddag, men følt temperatur er mye lavere.
onsdag 28. februar Rakkestad Avis
Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Rakkestad kommune Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Smaalenenes Avis Rakkestad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RAKKESTAD

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ØSTFOLD

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Næringsliv Nordland Bergen Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Båt Vest Agder
flere?
Rogaland Mobil Mat Troms Sport Oslo Hässleholm Skåne Møre og Romsdal Buskerud Trøndelag Sogn og Fjordane Odda Kalmar Forsvar Fiske Svedala Kristianstad Finnmark Fotball Oskarshamn Molde FK Molde Skien Kvinnherad Fredrikstad Kongelig Tinn Inrikes Get-ligaen Karlskrona USA Sandnes Malmö Kultur Stabæk Karmøy Rendalen Sport Sunndal Stavanger Musikk Eslöv Bolig Blekinge Barn Poker Lyngdal Steigen Ringsaker Lillesand Sørreisa Näringsliv Kragerø Tesla Kongsvinger Bodø Hyllestad Sverige Aurskog-Høland Fauske Stord Grane Politikk Stockholm Motor Meløy Porsgrunn Landskrona Askøy Vestby Risør Bil Åstorp Kunst Haugesund 17. mai Nittedal Hälsa Tomelilla Dyr Android Drangedal Helsingborg Tvedestrand Bamble Elverum Håndball Osterøy Lund Mote Nesodden Vestvågøy IK Start Drammen Mandal Eliteserien Sjakk Åsnes Trening Svelvik Tynset Økonomi Vefsn Horten Vietnam Kristiansand Kryptovaluta Salangen Narvik Russland Hvaler Universet Reise Eidskog Nordkapp Film Øksnes Bil Sund Fedje Ballangen Turn Lindås Lier Båt Berlevåg Tolga Gloppen Sigdal Utsira Klippan Sarpsborg X-games Langrenn Mörbylånga Vågan Tranøy Nedre Eiker Utrikes Grue OBOS-ligaen Forskning Staffanstorp Friluftsliv Trysil Karasjok Trav Notodden Filippinene Vinje Førde Svalbard Ålesund Frogn Radøy Vadsø Askim Porsanger Tønsberg Eurovision Bromölla Hörby Målselv Moss Tingvoll Sande Kävlinge Larvik Austrheim Menn Jakt Russ Åmli Skurup Kongsberg Ski Vitenskap Forskning Jevnaker Sölvesborg Hemnes Mat Meland Båstad Skiskyting Kvænangen Vær Askvoll Gausdal Spill VM World Series of Poker Ronneby Tana FK Haugesund Sogndal Lyngen Modum Gjøvik Aurdal Odds BK Fitjar Åmot Jølster Øygarden Masfjorden Sauherad Landbruk Halden Skedsmo Bodø/Glimt Enebakk Sykkel Spania Olofström Suldal Eidfjord Stavanger Oilers Teknik Alstahaug Skiptvet Hamar Kvinesdal Naustdal Lesja Rauma Høyanger Time Kommunesammenslåing Skøyter Jönköping Moskenes Løten Halsa Nord-Odal Svømming Brønnøy Andøy Helse Tromsø IL Kviteseid Farsund SK Brann Friidrett Hadsel Herøy Vålerenga Valle Re Øyer Nord-Korea Hammerfest Selje Eiker Rana Stranda Østre Toten Våler Ekonomi Sandøy Norway Cup Hole Hattfjelldal Birkenes Tysvær Odal Torsken Dovre Flakstad Arvika Rælingen Östergötland Giske Mjøndalen IF Fræna Mjölby Borgholm Interiør NHL Skånland Nybro Surnadal La liga Skodje Karlshamn FA-cupen OL Rygge Kvæfjord Åseral Forsand Bundesliga Volvo Trollhättan Flora Roing Påske Jobb Vennesla Klima Liverpool Hockey Værøy Alpint Tromsø Trøgstad Hamarøy Ishockey Vellinge Modalen Viking FK Foto Voss Råde Litteratur Arendal Sola Kristiansund Nes Klatring Asker Boksing Eidsberg Stryn Sørfold Google Sandefjord Os Rømskog Skisport Gran Ås Kvinner Fjaler Eid Aure Skjervøy Røyken Lenvik Øvre Eiker Årdal Polen Flekkefjord Leirfjord Evenes Nesna Søgne E-sport Svalöv Bærum Tour of Norway Syria Tjeldsund Motorsport Froland Emmaboda
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL