Rakkestad
Varsel om oppstart av planarbeid
I henhold til plan og bygningslovens § 12-8 varsels igangsetting av arbeid med detaljregulering av eiendommer slik det fremgår av kartutsnittet.
torsdag 09:54 Rakkestad kommune
Ledige stillinger i hjembaserte tjenester
Seksjon Hjembaserte tjenester består av omsorgsboliger, hjemmesykepleie og hjemmehjelpstjeneste fordelt på to tjenesteenheter. Seksjon Hjembaserte tjenester er i en spennende utvikling for å tilpasse tjenestene til morgendagens oppgaver. Gå til utlysningsteksten:
onsdag 09:53 Rakkestad kommune
Enhetsleder - 100 % fast stilling i Hjembaserte tjenester - hjemmesykepleien
Seksjon Hjembaserte tjenester består av omsorgsboliger, hjemmesykepleie og hjemmehjelpstjeneste fordelt på to tjenesteenheter. Er du en engasjert leder som vil være med å videreutvikle en fremtidsrettet hjemmebasert omsorg i Rakkestad Kommune? Seksjon Hjembaserte tjenester er i en spennende...
onsdag 01:00 Rakkestad kommune
Det siste Kommuneslaget 2019
Mandag 28. januar blir billettene til Det siste Kommuneslaget som går av stabelen lørdag 23. mars lagt ut på Servicekontorene til deltakerkommunene. Unntakene er Hobøl, hvor de selges på biblioteket, og Rømskog, hvor de blir å få tak i på kommunehuset.
tirsdag 08:52 Rakkestad kommune
Velkommen til småbarnstreff for barn i alderen 0-3 år!
Ønsker du å finne på noe nytt med barnet ditt? Kunne du tenke deg å treffe andre foresatte med barn? Er du nysgjerrig på hvordan det kan se ut på en småbarns avdeling? Eller vil du bare komme deg litt ut?
mandag 10:01 Rakkestad kommune
Trening for å forebygge fall
To ganger i uka samles deltagerne til trening på familiesenteret. Her trener de under veiledning av fysioterapeutene June Natalie Fjelle og Therese Vaage Høyland. Aldersspennet er fra 73 til 90 år på deltagerne. Fellesnevneren er at de ønsker å være bedre rustet fysisk og...
torsdag 10. januar Rakkestad kommune
Gratis strøsand kan hentes i Televeien 6
Ikke fyll opp bøtter eller trillebårer fra sandkasser langs veier og i byggefelt for å strø i din egen gårdsplass. Hent heller sanden til eget bruk hos teknisk drift i Televeien 6.
mandag 7. januar Rakkestad kommune
Kommunale barnehager i Rakkestad er godkjent som helsefremmende
I dag markeres det at Bergenhus, Byggeklossen, Elle Melle, Fladstad og Kirkeng barnehage er godkjent som helsefremmende barnehager av Østfoldhelsa.
mandag 7. januar Rakkestad kommune
ØSTFOLD

Hentetider husholdningsavfall 2019
Hentetidene husholdningsavfall for 2019 fortsetter i forlengelse av hentetidene fra 2018. Avfallet vil bli hentet samme dag som tidligere. Restavfall hentes hver uke. Plast og papp/papir vil bli hentet etter kalenderen under.  Plast: uke: 3, 7, 11, 15,
fredag 4. januar Rakkestad kommune
Tilkallingsvikar i kommunale barnehager
Seksjon barnehage består av fem kommunale barnehager. Alle de kommunale barnehagene bygger på et felles verdigrunnlag og har stor innflytelse på eget arbeid. Kommunen har pedagogbemanning over lovfestet norm. Les hele utlysningsteksten:
fredag 4. januar Rakkestad kommune
Årsrapport for Rakkestad Lokalsamling 2018
Rakkestad Lokalsamling har i år hatt følgende 8 frivillige medarbeidere: Roger Torper, Ragnar Kristiansen, Ragnhild Haug, Gerd Rud, Judith Hellerud Andersen, Asbjørn Tange, Anne Mari Holøs og Carsten Andersen. Leder er Eva Bjørnstad.
fredag 4. januar Rakkestad kommune
Svøm deg til Albania!!
Rakkestad kommunale bad inviterer til årets landsdekkende konkurranse "Svøm Langt". Hovedpremien er en ukestur til Albania. Konkurransen varer fra 1. januar til og med 31. mars.
onsdag 2. januar Rakkestad kommune
Nå kan du få varsel om avfallshenting rett på mobilen!
Renovasjonsappen «Min Renovasjon» er nå tilgjengelig for deg. Her kan du få full oversikt over hentetider ved din adresse, informasjon om hvilke avfallsfraksjoner som tømmes og varsel før tømming.
20. desember 2018 Rakkestad kommune
Første politiråd etter oppstart av nærpolitireformen
Onsdag var deltakerne i politirådet i Rakkestad samlet for første gang etter at nærpolitireformen trådte å kraft, som en del av samarbeidsavtalen mellom Rakkestad kommune og politidistrikt Øst. Denne avtalen ble godkjent av kommunestyret og signert 25.10.2018.
20. desember 2018 Rakkestad kommune
Ordføreren delte ut erkjentlighetsgaver
Ordfører Ellen Solbrække delte fredag ut erkjentlighetsgaver for lang og tro tjenetse til ansatte i Rakkestad kommune.
14. desember 2018 Rakkestad kommune
Detaljregulering for "Rv. 111 utbedring Tranga"
I henhold til plan- og bygningsloven (pbl) § 12-12, 1. ledd har Rakkestad Kommunestyre i møte 06.12.2018 egengodkjent ovennevnte reguleringsplan med tilhørende bestemmelser.
13. desember 2018 Rakkestad kommune
Åpningstider julen 2018
Rakkestad kommune ønsker alle innbyggere riktig god jul og et godt nytt år. Åpningstidene i forbindelse med julen 2018 er slik:
12. desember 2018 Rakkestad kommune
Hentetider husholdningsavfall julen 2018
Vi nærmer oss jul og høytid med flere helligdager. Mange har mye husholdningsavfall i denne perioden og det er ekstra viktig at avfallet blir hentet. Her finner du en oversikt over hentetidene i julen 2018. Husk at gavepapir sorteres som restavfall og at all glass og metallemballasje skal leveres til...
12. desember 2018 Rakkestad kommune
Julekonsert - Rakkestad Kulturskole inviterer
10. desember 2018 Rakkestad kommune
KOFA gir Rakkestad kommune medhold i renovasjonssaken
KOFA (Klagenemd for Offenlige Anskaffelser) uttaler at Rakkestad kommune ikke har brutt regelverket om offentlige anskaffelser i saken om renovasjonstjenester.
7. desember 2018 Rakkestad kommune
Regnskaps- og økonomikonsulent - 100% stilling
Stabsenhet økonomi består per i dag av 7 ansatte med ansvar for kommunens regnskap, økonomioppfølging, budsjett, skatteinnkreving og arbeidsgiverkontroll. Rakkestad kommune benytter Visma Enterprise sitt økonomisystem, og vi er opptatt av å benytte digitale verktøy for...
7. desember 2018 Rakkestad kommune
Nedgravde oljetanker
7. desember 2018 Rakkestad kommune
Kommunestyremøte 13. desember 2018
Les møteinnkallingen og sakspapirene her:
7. desember 2018 Rakkestad kommune
Ledig stilling - pedagog med tegnspråkkompetanse
Rakkestad-skolen består av 3 barneskoler og en ungdomsskole. Det er for tiden ledig 100% fast lærerstilling for pedagog med tegnspråkkompetanse i Rakkestad kommune. Les hele utlysningen her:
4. desember 2018 Rakkestad kommune
Mørke gatelys fra Circle K ved Bergenhus til avkjøringen til Rakkestad kirke
Statens vegvesen skal f.o.m. mandag kveld utføre arbeider med gatelysene fra Circle K ved Bergenhus og ut til avkjøringen til Rakkestad kirke. Dette kan ta noen dager så i denne perioden blir det mørke gatelys denne strekningen. Kan bli mørkt i noen
3. desember 2018 Rakkestad kommune
Kommunestyremøte 6. desember 2018
Les møteinnkallingen og sakspapirene her:
29. november 2018 Rakkestad kommune
Varsel om oppstart detaljregulering
I medhold av Plan- og bygningslovens §12-8, jfr §12-3, varsles det om oppstart av detaljregulering av Rådhusplassen, planident 20190001.
28. november 2018 Rakkestad kommune
Nå kan du lese post fra kommunen på "Min side"
27. november 2018 Rakkestad kommune
Brukerrådet i BOAK arrangerte nissefest
Tirsdag kveld arrangerte Brukerrådet i seksjon Bo- og aktivitetstjenester nissefest i Kulturhuset, og over 50 gjester deltok. Det ble servert grøt og pepperkaker, og det ble gått rundt juletre.
27. november 2018 Rakkestad kommune
Nok en raksting vant på Returkartonglotteriet
Berit Thorsen ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10.000 kroner. Berit er med dette årets andre vinner av returkartonglotteriet fra Rakkestad kommune
27. november 2018 Rakkestad kommune
Verdenspremiere i Rakkestad! Velkommen på danseforestilling
26. november 2018 Rakkestad kommune
Enhetsleder - 100 % fast stilling i Hjembaserte tjenester,hjemmesykepleien
Seksjon Hjembaserte tjenester består av omsorgsboliger, hjemmesykepleie og hjemmehjelpstjeneste fordelt på to tjenesteenheter. Les hele utlysningen her:
23. november 2018 Rakkestad kommune
Hjalp innbyggere med å fjerne trær - bruker de til juletrær
Både Hege Lindemark og Darius og Erika Rimkus benyttet anledningen til å kvitte seg med store trær da Rakkestad kommune kom og hugget de ned for å bruke de til juletrær på Rådhusplassen og Brandkassetorvet. Ola Rønsen i Rakkestad kommune syntes det er flott at...
23. november 2018 Rakkestad kommune
ØSTFOLD

Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2019
22. november 2018 Rakkestad kommune
Budsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022 - Rakkestad formannskaps innstilling til Rakkestad kommunestyre - alminnelig ettersyn
Rakkestad formannskaps innstilling til Rakkestad kommunestyre Budsjett 2019 - økonomiplan 2019 - 2022 Vedlegg til budsjett 2019 - økonomiplan 2019 - 2022 Kontrollutvalgets innstilling til budsjett for kontroll og tilsyn 2019
22. november 2018 Rakkestad kommune
Ledig 1-2 undervisningsstillinger ved Rakkestad ungdomsskole fra 01.01.2019
Rakkestad-skolen består av 3 barneskoler og en ungdomsskole. Rakkestad ungdomsskole søker 1-2 lærere med undervisningskompetanse på ungdomstrinnet for ansettelse i vikariat i perioden 1. januar til 31. juli 2019. Det kan være aktuelt med fast ansettelse for lærere med...
21. november 2018 Rakkestad kommune
Julegavetips fra Rakkestad kommune
Hos oss her i Rakkestad kommune har vi mange flotte julegavetips, både til den de som liker å svømme, gå på kino eller å lese om bygdas historie.
19. november 2018 Rakkestad kommune
Eggum og Sivertsen på Linnekleppen 17. august 2019
Jan Eggum og Halvdan Sivertsen er to av Norges mest folkekjære artister. De er snart ute med et nytt show som de kaller Eggum & Sivertsen - VI TO (er ikke Romeo og Julius).
15. november 2018 Rakkestad kommune
Førjulskveld på Familiesenteret
Velkommen til en hyggelig førjulskveld på Familiesenteret torsdag 13. desember kl. 18.00. Vi skriver julerim til julepakker og julekort (ta med skrivesaker). Det blir servert gløgg og pepperkaker. Påmelding til Rakkestad Frivilligsentral, tlf. 46809590,
15. november 2018 Rakkestad kommune
Her er digitalversjonen av "Rakstingen"
Klikk på denne lenken og les Rakstingen digitalt. Har du ikke fått magasinet innen utgangen av uke 46 kan du hente et eksemplar på servicekontoret og biblioteket.
15. november 2018 Rakkestad kommune
Rakkestad kommune søker tilkallingsvikar til badet
Les hele utlysningsteksten:
13. november 2018 Rakkestad kommune
Mye vann i veiene - ikke ta sjanser!!
Tekniks drift har i dag vært på en runde i Rakkestad og observert overvann i veiene. Både på Stiksmoveien og Murtnesveien settes det ut skilt med varsel om flom. På Grytelandsveien settes det ut bukker. Bilistene oppfordres til å kjøre pent og ikke ta noen sjanser hvis...
12. november 2018 Rakkestad kommune
Lansering av "Storskogen i Østfold" av Svein Syversen
12. november 2018 Rakkestad kommune
Big Easy Jazz
12. november 2018 Rakkestad kommune
Rakkestad kommune tilknytter seg Sarpsborg Krisesenter fra 1.1.2019
Rakkestad kommune avslutter kontrakten med Indre Østfoldkommunene om Indre Østfold Krisesenter IKS fom 31.12.2018
9. november 2018 Rakkestad kommune
Ledige stillinger - Hjembaserte tjenester
Seksjon Hjembaserte tjenester består av hjemmesykepleie, omsorgsboliger og hjemmehjelpstjeneste fordelt på to tjenesteenheter. 
9. november 2018 Rakkestad kommune
Ledig stilling - Saksbehandler i Forvaltningsenhet helse 100% fast
8. november 2018 Rakkestad kommune
Vernepleier/sykepleier i seksjon Bo- og aktivitetstjenesten
Beskrivelse av seksjon/enhet: Seksjon Bo- og aktivitetstjenester yter tjenester til mennesker som har behov for aktivisering, målrettet miljøarbeid og boveiledning. Seksjonen er organisert i tre enheter. De ulike enhetene samarbeider tett, og det er også et bredt tverrfaglig samarbeid med andre...
8. november 2018 Rakkestad kommune
Helsefagarbeidere i seksjon bo- og aktivitetstjenesten
Beskrivelse av seksjon/enhet: Seksjon bo- og aktivitetstjenester yter tjenester til mennesker med ulike bistandsbehov, med behov for aktivisering, målrettet miljøarbeid og boveiledning. Seksjonen er organisert i tre enheter. De ulike enhetene samarbeider tett, og det er også et bredt tverrfaglig...
8. november 2018 Rakkestad kommune
Miljørabeider i bo- og aktivitetstjenesten
Beskrivelse av seksjon/enhet: Seksjon bo- og aktivitetstjenester yter tjenester til mennesker med ulike bistandsbehov, med behov for aktivisering, målrettet miljøarbeid og boveiledning. Seksjonen er organisert i tre enheter. De ulike enhetene samarbeider tett og det er også et bredt tverrfaglig...
8. november 2018 Rakkestad kommune
Forestillingen "Fabelaktig"!
Høstens store begivenhet fra Kulturskoeln blir forestillingen Fabelaktig lørdag 10. november i kinosalen, Rakkestad Kulturhus. Her skal Kulturskolen i samarbeid med Sparebankstiftelsen vise fram en forestilling som speiler mangfoldet av kunstutrykk i
5. november 2018 Rakkestad kommune
Rådmannens forslag til budsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022
Her kan du lese rådmannens forslag til Budsjett 2019 og Økonomiplan for perioden 2019 - 2022.  Dokumentet kan leses ved å klikke denne lenken.  
5. november 2018 Rakkestad kommune
Rødhette og ulven
Velkommen til en forestilling om en gammel og glemsk bestemor og en morsom bajas av en ulv som heller enn å skremme liker å fremkalle latter og engasjement! Forestillingen passer for barn fra 3 år, og har vært spilt i fullversjon bl.a. på Chat Noir og på
5. november 2018 Rakkestad kommune
Kulturhælja 8. - 10. februar 2019
Kulturhælja arrangeres i Rakkestad kommune for 3.gang, i helga 8. - 10. februar 2019. Hele helgen er full av store og små arrangementer for alle, med fokus på barn og unge. Det vil bli: UKM (konserter, utstillinger, opptredener) Korslaget (bygdas 6.klassinger kappes i korsang) Karnevalsdisco...
5. november 2018 Rakkestad kommune
Velkommen på forestillingen "Fabelaktig"!
Høstens store begivenhet fra Kulturskoeln blir forestillingen "Fabelaktig" lørdag 10. november i kinosalen, Rakkestad Kulturhus. Her skal Kulturskolen i samarbeid med "Sparebankstiftelsen" vise fram en forestilling som speiler mangfoldet av kunstutrykk i Rakkestad. Det vli bli en...
5. november 2018 Rakkestad kommune
Magasinet "Rakstingen" utgis 12. november
Litt på overtid, mest fordi vi ønsker å lage et så godt produkt som mulig, utgis den aller første utgaven av magasinet Rakstingen mandag 12. november. (i postkassene til alle rakstinger 13. og 14. november). Magasinet utgis av Rakkestad kommune, i
1. november 2018 Rakkestad kommune
Hverdagsrehabilitering hjalp Åse til en mer aktiv hverdag
Åse satt mye i sofaen, var engstelig for å bevege seg og måtte ha hjelp til noen oppgaver i hverdagen. Ved hjelp av en god porsjon stahet, «stå-på» vilje og hjelp fra hverdagsrehabiliteringsteamet i Rakkestad kommune klarer hun nå de fleste oppgaver selv, har...
31. oktober 2018 Rakkestad kommune
Pressemelding: Reaksjoner på matservering fra kjøkkenet på Skautun
31. oktober 2018 Rakkestad kommune
ØSTFOLD

Høstkonsert med Rakkestad Kulturskole
29. oktober 2018 Rakkestad kommune
Quiz-kveld - med Rockebandet Queen i fokus!
Velkommen til Quiz -kveld før vi viser Norgespremieren på Bohemian Rhapsody kl. 22.00!
29. oktober 2018 Rakkestad kommune
Fylkesmann og assisterende fylkesmann i Viken på besøk i Rakkestad
Fra 1.1.2019 er Valgerd Svarstad Haugland fylkesmann i Viken. Med seg som assisterende fylkesmann får hun Trond Rønningen, nåværende fylkesmann i Østfold. Onsdag var de på en offisiell visitt i rakkestad og møtte ordfører Ellen Solbrække og assisterende
24. oktober 2018 Rakkestad kommune
Hvem tror du at du er ?
22. oktober 2018 Rakkestad kommune
Teaterlærer - 25 % stilling fast ved Rakkestad kulturskole
Er du vår nye teaterlærer? Vi søker en kreativ og engasjert lærer som liker å undervise barn og unge på alle nivåer. Du må ha en bredde og allsidighet som innebærer det pedagogiske ansvar for våre 30 teaterelever Du må ha evnen til å stå...
22. oktober 2018 Rakkestad kommune
Foreløpig har rakstingene gitt over 309.000,- til TV-aksjonen
Det er klart etter at opptellingen av bøsser, vipps og diverse bidrag er ferdig i Marker Sparebank søndag kveld. – En fantastisk innsats fra mange har ført til dette flotte resultatet. Jeg er stolt og glad over rakstingene sin giverglede og engasjement, sier ordfører Ellen...
21. oktober 2018 Rakkestad kommune
Kommunestyremøte 25. oktober 2018
Les møteinnkallingen og sakspapirene her:
18. oktober 2018 Rakkestad kommune
AVLYST - foredrag med Anja Hammerseng Edin idag avlyses p.g.a. sykdom. Kommer tilbake etter nyttår.
17. oktober kommer den tidligere landslagsspilleren i håndball, Anja Hammerseng Edin, til Rakkestad og festsalen i kulturhuset med sitt foredrag "Talentets indre kamp". Der vil hun først snakke til ungdomsskoleelevene på dagtid og foresatte, trenere, ledere og andre interesserte på...
17. oktober 2018 Rakkestad kommune
Ljom varmer opp med minikonsert til filmen"For vi er Gutta!"
Hjem
15. oktober 2018 Rakkestad kommune
Vi trenger bøssebærere til tv-aksjonen 2018
12. oktober 2018 Rakkestad kommune
Ledig stilling ingeniør vann og avløp - 100% fast stilling
Arbeidsoppgavene til stillingen ingeniør vann og avløp vil i hovedsak bestå av å  jobbe med prosjektoppfølging, kontroll og oppfølging av pålegg og  forvaltning - som kundekontakt og saksbehandling. Stillingen vil ha tett kontakt og samarbeid med
12. oktober 2018 Rakkestad kommune
Ledig stilling - driftstekniker i vaktmestertjenesten
Det er ledig 100 % fast stilling som driftstekniker i enhet kommunal eiendom, drift og forvaltning. Vi søker deg som har god praktisk tilnærming og en positiv serviceinnstilling.Enhet kommunal eiendom,drift og forvaltning er en del av Rakkestad kommunes seksjon teknikk, miljø og landbruk....
10. oktober 2018 Rakkestad kommune
Plan for idrett og fysisk aktivitet - siste frist for tilbakemelding er 20. oktober !!
Hva tenker du om anlegg for idrett, fysisk aktivtet og frisluftsliv i Rakkestad? Vi vil gjerne høre din mening.
10. oktober 2018 Rakkestad kommune
Sensasjonelt funn av 1600 år gammel runestein på Øverby
Lu irilaR raskaR runoR - "Hogg runer, dyktige runemester!" står det på den største runologiske sensasjonen i Norge siden Hoggaviksteinen ble funnet i Mandal i 2009.
9. oktober 2018 Rakkestad kommune
Influensavaksine - Vaksinasjonsdag 19. oktober
Vinteren og influensasesongen nærmer seg og det er snart tid for influensavaksine.
8. oktober 2018 Rakkestad kommune
Begrenset fremkommelighet - Bærbyveien
Det varsles om at arbeidet med utbedring av Bærbyveien vil bli forlenget til mandag den 22.10.2018. Veien vil ha begrenset fremkommelighet.
5. oktober 2018 Rakkestad kommune
Sykepleier 100% stilling fast og helsefagarbeiderstillinger i vikariater.
Les utlysningsteksten her:
3. oktober 2018 Rakkestad kommune
Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Rakkestad Rakkestad Avis Rakkestad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RAKKESTAD

ØSTFOLD

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL