Rælingen
Redusert fremkommelighet på grunn av veiarbeid
Det vil være redusert fremkommelighet i Hammarsvegen, Mads Klokkers veg, Taijevegen og del av Kirkebyvegen på grunn av veiarbeid tirsdag den 21. og onsdag den 22. mai. Mandag 27. Mai er det planlagt veiarbeid i Toppvegen og Knut Thorstensensveg. Vi beklager ulempen dette medfører.
mandag 15:40 Rælingen kommune
Bli med på sommerens kuleste lesekampanje!
Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse delta på Sommerles 2019! Sommerles skal gjøre lesing enda litt morsommere og motivere til lystlesing i sommerferien.
torsdag 15:25 Rælingen kommune
Detaljreguleringsplan for Haugen gård - varsel om utvidet planområde
Forside
onsdag 15. mai Rælingen kommune
Godkjente valglister til kommunestyrevalget (8. og) 9. september 2019
Valgstyret behandlet i sitt møtet 13. mai 2019 partienes forslag til valglister. Les saksframlegget her Godkjente lister (trykk på partinavnet for å se listene) Fremskrittspartiet Arbeiderpartiet Miljøpartiet De Grønne SV - Sosialistisk Venstreparti Høyre Kristelig Folkeparti...
tirsdag 14. mai Rælingen kommune
Smestad skoles påbygg er tatt i bruk
Fredag 3. mai var det en markering av ferdig utbygging på Smestad skole. Elevene bidro med sang, dans og engasjerte innslag fra klima- og miljøprosjekter. Etterpå fikk vi høre om samarbeidet og gjennomføringen av prosjektet som har fungert veldig godt.
fredag 10. mai Rælingen kommune
Helsestasjon for ungdom holdes stengt onsdag den 8. mai
Vi holder åpent som vanlig  fra onsdag den 15. mai.  Velkommen!
tirsdag 7. mai Rælingen kommune
Ny nettportal for kultur og aktivitet
Har du savnet et sted der du som innbygger kan få oversikt over hva som foregår i Rælingen? Eller et sted der du som arrangør kan synliggjøre aktiviteten din for de andre som bor i kommunen? Denne uka lanserte vi den nye nettportalen iRælingen, som blir
tirsdag 7. mai Rælingen kommune
17. mai-program i Rælingen
Her finner du program for arrangementer som FAU arrangerer på barneskolene i Rælingen kommune 17. mai. Vi ønsker alle en fin 17. mai-feiring.
mandag 6. mai Rælingen kommune
AKERSHUS

Trodde du en dråpe er nok?
Forebyggende helse i Rælingen kommune fokuserer på temaet hånddesinfeksjon i uke 18. Håndhygiene og rene hender er viktig og holder deg og de rundt deg friske! En dråpe er ikke nok - bruk mer. Se kort og nyttig filmsnutt og tegninger i denne artikkelen.
mandag 6. mai Rælingen kommune
Når en dråpe ikke er nok
Søndag 5. mai er håndhygienedagen. Forebyggende helse i Rælingen kommune markerer temaet i uke 18. Lær mer om tema hånddesinfeksjon og se filmsnutt i denne artikkelen. Rene hender – hold deg og de rundt deg friske!
fredag 3. mai Rælingen kommune
Aktiv fritid i Rælingen
I denne brosjyren får du inspirasjon og oversikt over aktivitetstilbud for barn og unge i Rælingen kommune. Ta med deg familie og venner og vær aktiv.
tirsdag 30. april Rælingen kommune
Byggesak innfører telefontid fra den 02.05.19
Grunnet lite bemanning vil det fra torsdag den 02.05.19 bli innført telefontid for våre byggesaksbehandlere. Du vil kunne treffe en saksbehandler alle dager mellom kl. 1300 - 1430.
tirsdag 30. april Rælingen kommune
Kulturleir for ungdom 28. juli - 2. august
Leiren arrangeres av Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR). Dette er et ikke-kommersielt arrangment, støttet av Akershus fylkeskommune, for ungdom i alderen 13 - 17 år i hele det kommende Viken-området. Påmelding skjer nå. Skjema, priser og mer kan du se
mandag 29. april Rælingen kommune
Vårryddeaksjonen 2019 i uke 18 og 19
Tiden er inne for å rydde i nærmiljøet før 17. mai. Fjern papir, rask og rusk i nærmiljø, langs kommunale veier og gater. Borettslag, velforeninger, barnehager og skoler oppfordres til å gjøre en jobb i sitt nærmiljø.  
mandag 29. april Rælingen kommune
Bli med å rydde! Strandryddeuka 29. april - 5. mai.
Strandryddeuken er en årlig nasjonal dugnad i regi av Hold Norge Rent. Flere tusen frivillige rydder strender, bekker, elver og innsjøer, for avfall på avveie over hele landet.
mandag 29. april Rælingen kommune
Varsel om oppstart av detaljreguleringsplan og utbyggingsavtale for Hansefellåsen sør
Forside
fredag 26. april Rælingen kommune
Smestad skole har doblet arealet
Selv om skolen stod ferdig i 2010, er befolkningsveksten i Rælingen kommune så stor at en utvidelse av skolen allerede var nødvendig. Påbygget på Smestad skole stod ferdig 1. mars i år og offisiell åpning for skolens elever og flere er 3. mai. Se bilder
fredag 26. april Rælingen kommune
Kommunestyremøte 24.april
Protokoll og film fra møtet er nå tilgjengelig på våre nettsider. Se behandling av sakene her Møtedokumentene finner du her Saker som ble behandlet var blant annet: Kommunalt tilskudd private barnehager og finansiering av bemanningsnorm, Strategi fremtidig innkjøpsarbeid,...
onsdag 24. april Rælingen kommune
Avlastning har ny avtale
Er du eller har du avlaster? Avtalen er reforhandet og gjelder fra 1. april. Forslag til endringer i forskrift for avlastere om arbeidstid er også ute til høring. Mer om dette kan du lese i artikkelen.
onsdag 24. april Rælingen kommune
Følg Rælingen kommune på Facebook
Vi minner om at vi også publiserer på Facebook om du vil like og følge oss der.
fredag 12. april Rælingen kommune
Kulturskolen presenterer musikalen «Grease»
  Rælingen kulturskole er stolt av å kunne presentere musikalen Grease siste uken i april. Premieren går av stabelen mandag 29.april kl.18.00 i Marikollen kultursal. Det blir fire forestillinger i løpet av uken.   
fredag 12. april Rælingen kommune
Miljøbilen uteblir i 2019
Roaf har besluttet at miljøbilen ikke vil kjøre rundt i kommunen i 2019. Dette skyldes dårlig oppmøte. Roaf jobber nå mot en ny løsning for 2020. Du kan lese mer om farlig avfall på ROAF sin hjemmeside.
fredag 12. april Rælingen kommune
24. april er neste kommunestyremøte
Møtet og sending via Kommune-TV starter kl. 18.00. Stedet er Ramstadslottet i Rælingen rådhus. Saker som behandles er blant annet Kommunalt tilskudd private barnehager og finansiering av bemanningsnorm, Strategi fremtidig innkjøpsarbeid, Kompetanseplan
onsdag 10. april Rælingen kommune
Veterandagen 8. mai
Veterandagen er en merkedag for å hedre alle krigsveteraner fra 2. verdenskrig og frem til dagens internasjonale operasjoner. Dagen markeres over hele landet.
onsdag 10. april Rælingen kommune
Bålforbud og tørt i skog og mark
  Med fjorårets skogbrannsommer friskt i minne, ønsker brannvesenet å gjøre oppmerksom på BÅLFOBUDET som inntrer mandag 15. april. Selv om været er kjølig og det fortsatt ligger flekker av snø i skyggen, må publikum respektere forbudet. Vi ber...
onsdag 10. april Rælingen kommune
Bålforbud og tørt i skog og mark!
Med fjorårets skogbrannsommer friskt i minne, ønsker brannvesenet å gjøre oppmerksom på BÅLFOBUDET som inntrer mandag 15. april. Selv om været er kjølig og det fortsatt ligger flekker av snø i skyggen, må publikum respektere forbudet. Vi ber også...
onsdag 10. april Rælingen kommune
Etablering av fortau i øvre del av Nordbyvegen
Øvre del av Nordbyvegen får etablert nytt fortau på ca 150 meter og nytt veilys, som sikrer trafikksikker ferdsel.
tirsdag 9. april Rælingen kommune
Strategi for skoleeier 2019-2022
Strategien som ble vedtatt av kommunestyret 27. mars 2019 er en revisjon og erstatter forrige Strategi for skoleier 2015-2018. Den gjelder for de neste tre årene. Se lenke til strategien i artikkelen og les om hvordan vi vil jobbe for å iverksette den.
torsdag 4. april Rælingen kommune
Melding om vedtak av detaljreguleringsplan for område F5 på Hektneråsen
Kommunestyret i Rælingen har i møte 27.03.2019 vedtatt detaljreguleringsplan for område F5 på Hektneråsen.
torsdag 4. april Rælingen kommune
SNR inviterer til middag for veteraner 8. mai
Er du eller noen du kjenner veteran? På veterandagen 8. mai inviterer Samarbeidsrådet på Nedre Romerike (SNR) til middag på Lørenskog hus. Ordførerne vil være til stede for å hedre alle dem som har risikert sitt liv for Norge. Se lenke i artikkelen til
onsdag 3. april Rælingen kommune
Rælingen årets varmepumpekommune 2019
Rælingen kommune er stolt over å ha mottatt årets varmepumpepris! Vi har gjort innovativt og utradisjonelt arbeid med boring av 86 energibrønner i utviklingen av Fjerdingby sentrum. I prosjektet har vi utmerket oss med teknologi for fornybar energi, prosjektdesign og anskaffelsen i prosjektet.
mandag 1. april Rælingen kommune
Meslinger - informasjon fra vaksinekontoret
Det har de siste årene vært noen tilfeller av meslinger i Norge. Nå sist et tilfelle i Oslo og et mistenkt tilfelle på Nes. Andelen meslingetilfeller og meslingedødsfall er økende i Europa og dette skyldes dårlig vaksinedekning av forskjellige
fredag 29. mars Rælingen kommune
Detaljreguleringsplan for Tjonåsen, del av gnr/bnr 82/2, m.fl. - varsel om utvidet planområde
Hensikten med tilleggsarealet som varsles øst for fylkesvegen er å tilrettelegge for gangvei fra Nordby skole til planlagt undergang under fylkesveg 120 Nedre Rælingsveg. Gangveien planlegges lagt langs dagens hovedadkomstvei til skolen (Tomterstien).
fredag 29. mars Rælingen kommune
AKERSHUS

Listeforslag til kommunestyrevalget 2019 i Rælingen
Forside
torsdag 28. mars Rælingen kommune
Mistanke om nytt tilfelle av meslinger
- Reiste du med toget klokken 06.10 fra Haga til Oslo S med ankomsttid 06.56 den 26. mars? Det er sterk mistanke om at en av de reisende var smittet med meslinger og Folkehelseinstituttet anbefaler alle som ikke er vaksinert om umiddelbart å kontakte
torsdag 28. mars Rælingen kommune
Kommunestyremøte 27. mars
Film og protokoll fra møtet er nå lagt ut her på kommunens nettsider. Saksliste og film finner du på lenke i denne saken.
onsdag 27. mars Rælingen kommune
Rælingen kommune innfører nytt telefonisystem 25.03.19 kl. 1200
Forside
mandag 25. mars Rælingen kommune
Telefonproblemer hos reisevaksinasjonskontoret
Reisevaksinasjonskontoret har dessverre problemer med telefonen. De kan nås på telefon 48 12 02 94. Vi beklager!
fredag 22. mars Rælingen kommune
Marikollen bad er åpent igjen
Fra og med torsdag 21. mars er Marikollen bad i drift igjen. Det er offentlig bad som normalt kl. 17.00 til 21.00.
torsdag 21. mars Rælingen kommune
Utvidelse av Nordbyvegen og etablering av fortau
Deler av Nordbyvegen skal utbedres etter at gang- og sykkelveien har rast ut. Det blir etablert ca 200 meter med to-veisregulert vei med fortau og nytt veilys, som sikrer trafikksikker ferdsel.
torsdag 14. mars Rælingen kommune
Marikollen bad er fortsatt stengt
Marikollen bad må desverre fortsatt holde stengt grunnet tekniske problemer, foreløpig frem til tordsag 21. mars.  Vi minner også om at det ikke blir lørdagsbad på Sandbekken 16. mars grunnet et svømmestevne. 
torsdag 14. mars Rælingen kommune
Varsel om oppstart av detaljreguleringsplan for sentralrenseanlegget på Strømmen
Forside
mandag 11. mars Rælingen kommune
Rælingen kommune dementerer gårdagens artikkel i Romerikets Blad vedrørende tilknytningsgebyrer
Rælingen kommune dementerer gårdagens artikkel i RB angående tilknytningsgebyrer for vann og avløp. I RBs eksempel blir prisen det dobbelte av hva den i realiteten er. En bolig på 200m2 vil i Rælingen kommune får en tilknytningsavgift på totalt 55.500,- og ikke...
torsdag 7. mars Rælingen kommune
Godkjent utbyggingsavtale for Hektneråsen nord
Utbyggingsavtale for Hektneråsen nord ble godkjent av kommunestyret 13.02.2019.
tirsdag 5. mars Rælingen kommune
Melding om vedtak av detaljreguleringsplan for Hektneråsen nord
Detaljreguleringsplan for Hekternåsen nord - område nord for Tristilvegen ble vedtatt av kommunestyret den 13.02.2019. 
tirsdag 5. mars Rælingen kommune
Melding om vedtak av detaljreguleringsplan for Del av Nedre Rælingsveg - undergang ved Myrvold sør
Detlajreguleringsplan for Del av Nedre Rælingsveg - undergang ved Myrvold sør ble vedtatt av kommunestyret den 13.02.2019.
tirsdag 5. mars Rælingen kommune
Melding om vedtak av detaljreguleringsplan for ny Fjerdingby skole
Detaljreguleringsplan for ny Fjerdingby skole ble vedtatt av kommunestyret den 13.02.2019.
mandag 4. mars Rælingen kommune
Invitasjon til Vårball 2019
Hvert år arrangeres det interkommunalt vårball for mennesker med psykisk utviklingshemming og andre utfordringer. Arrangementet går på rundgang mellom Rælingen, Skedsmo og Lørenskog - og denne gangen er det Skedsmo som inviterer til fest!
fredag 1. mars Rælingen kommune
Skolenes skoleruter
Skolerute for 2019-2020 for alle grunnskoler, SFO og barnehager i Rælingen er klar.  
torsdag 28. februar Rælingen kommune
Hun puttet 15 mål da Tertnes herjet hjemme
Madeleine Hilby har 55 mål fra syvmeteren for Tertnes denne sesongen. Det er nær en sjettedel av lagets mål totalt.
onsdag 27. februar $ Aftenposten
Ungdataundersøkelse
onsdag 27. februar Rælingen kommune
Faktura fra Rælingen kommune
Rælingen kommune ønsker å sende fakturaer til sine innbyggere elektronisk. På denne måten sparer vi miljøet for transport og papir, og kommunen sparer penger som vi i stedet kan benytte til å levere gode tjenester til våre innbyggere.
tirsdag 26. februar Rælingen kommune
18 161 innbyggere
1. januar 2019 var antall innbyggere i Rælingen kommune 287 flere enn for et år siden. Befolkningsvekten i 2018 var 1,6 prosent. Se mer fakta om Rælingen på nettsidene.  
tirsdag 26. februar Rælingen kommune
Selvhjelp til å endre helsevaner og livsstil
HelseNorge.no tilbyr nyttige verkøy og apper som du kan teste om du vil endre livsstil og lykkes med sunnere hverdagsvaner. Du kan for eksempel teste kroppens fysiske alder og komme i gang med gå-app.
tirsdag 26. februar Rælingen kommune
Vi søker etter valgmedarbeidere til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019
Kan du tenke deg å delta i arbeidet med valggjennomføring i Rælingen? Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 avvikles i Rælingen over to dager, Søndag 8. september kl. 13.00 – 20.00 og mandag 9. september kl. 12.00 – 20.00.
tirsdag 19. februar Rælingen kommune
Økning i kommunale eiendomsgebyrer for 2019
Du vil snart motta faktura for kommunale eiendomsgebyrer (kommunale avgifter) for 1. halvår 2019. På denne fakturaen vil du se at det er en vesentlig økning enn ordinær prisstigning. 70% av økningen skyldes økte kostnader knyttet til kommunens kjøp av vann, avløp...
tirsdag 19. februar Rælingen kommune
Ledige stillinger i Rælingen kommune
Vi har lansert ny portal for ledige stillinger. Nå kan du lagre dine opplysninger og dele lenke til en stilling. Ta en titt.
fredag 15. februar Rælingen kommune
Protokoll og film fra kommunestyremøtet er klar
torsdag 14. februar Rælingen kommune
AKERSHUS

Rehabilitering av vannledning
Rælingen kommune er nå i gang med rehabilitering av vannledningen ved Hammarsvegen og opp til Kirkevegen ved Bygdetunet. Vannledningen som ble lagt 1962 er en 100mm støpejernsledning som vil bli oppgradert til 180mm PE. Dette gjøres om vinteren da jordet ikke er i bruk, og bygdetunet ikke...
torsdag 14. februar Rælingen kommune
Aktiviteter for barn i vinterferien
Rælingen bibliotek tilbyr aktiviteter i vinterferien. Se også informasjon om muligheter for aktiviteter under idrettsanlegg på nettsidene.
onsdag 13. februar Rælingen kommune
Offentlig ettersyn av utbyggingsavtale for område F5 på Hektneråsen
Planutvalget i Rælingen har i møte 05.02.2019, vedtatt at forslag til utbyggingsavtale for område F5 på Hektneråsen skal legges ut til offentlig ettersyn. Frist for merknader er 15. mars 2019.
onsdag 13. februar Rælingen kommune
Offentlig ettersyn av detaljreguleringsplan for gang- og sykkelvei i Strømsdalen
Planutvalget i Rælingen har i møte 05.02.2019, vedtatt at forslag til detaljreguleringsplan for gang- og sykkelvei i Strømsdalen skal sendes på høring og legges ut til offentlig ettersyn. Frist for merknader er 27. mars 2019.
onsdag 13. februar Rælingen kommune
Har du lyst til å være meddommer?
Rælingen kommune har behov for flere personer som ønsker å stå på reservelisten vår. Er du født mellom 1950 og 1997 og kan tenke deg å være kandidat til ulike meddommerutvalg ved Nedre Romerike tingrett, Eidsivating lagmannsrett,...
mandag 11. februar Rælingen kommune
Rælingen på 4. plass i fylket i kommunetest
Rælingen kommune kom på 24. plass blant alle landets 422 kommuner i Forbrukerrådets omfattende test via e-post, telefon og nettsider.
mandag 11. februar Rælingen kommune
Veienmin.no - om du vil melde noe om brøyting og strøing
Veienmin.no er stedet om du vil melde noe om brøyting, strøing, vei, vann og avløp og annet du bør følge med på om dette.
fredag 8. februar Rælingen kommune
Program for Barnerekka våren 2019
Vårens program for Barnerekka er endelig her! Sjekk det ut HER
fredag 8. februar Rælingen kommune
Snørydding kommunale veier pågår
Mer om snørydding av kommunale veier denne uken og hva du må passe på kan du lese på veienmin.no. Det er også stedet om du vil melde noe om snøbrøyting, strøing, veilys og avløp.
onsdag 6. februar Rælingen kommune
Vis dovett!
Prøv dovettspillet!
tirsdag 5. februar Rælingen kommune
Kommunestyremøte 13. februar 2019
Innkalling og saksliste er klar. Se saker som skal behandles.
tirsdag 5. februar Rælingen kommune
Trenger du å låne sports- og fritidsutstyr?
BUA Rælingen i lokalene til Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsveg 176 er en gratis utlånsordning av sport- og fritidsutstyr for Rælingen kommune sine innbyggere. Du kan låne splitter nytt vinterutstyr som ski, skøyter og mer i en uke - gratis. Alle er velkomne.
mandag 4. februar Rælingen kommune
Vil du melde inn saker om snøbrøyting eller strøing?
Veienmin.no er stedet om du vil melde inn saker som gjelder vei, vann, avløp, idrett og friluftsliv.
mandag 4. februar Rælingen kommune
Invitasjon til brukerdialog i PPT
Tid: Tirsdag 26. februar kl 18-19.30 Sted: Utsikten møterom- PPTs lokaler i 1 etasje på Fjerdingby omsorgssenter
mandag 4. februar Rælingen kommune
Vil du søke barnehageplass? Frist 1. mars!
Kommunale og ikke-kommunale barnehager i Rælingen har samordnet opptak til plass med oppstart august 2019. Søknad endrer og registrerer du på barnehageportalen.
tirsdag 29. januar Rælingen kommune
Gode forhold for vinteraktiviteter
Det er gode forhold på fire skøytebaner, en rekke skiløyper og alpinanlegg. Vi har også fotballbaner i Rælingen som er åpne hele året, om du vil være ute. Les mer om tilbud og planer under Idrettsanlegg og Natur og friluftsliv og se egen meldingsboks for status...
fredag 25. januar Rælingen kommune
Kjenner du til BUA Rælingen?
BUA Rælingen i lokalene til Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsvei 176 er en gratis utlånsordning av sport og fritidsutstyr for Rælingen kommune sine innbyggere. Du kan låne splitter nytt vinterutstyr som ski, skøyter og mer i en uke - gratis. Alle er velkomne.
mandag 21. januar Rælingen kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RÆLINGEN

AKERSHUS

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL