Pakistan
Det norskpakistanske miljøet slår tilbake etter SIAN-hets
SIAN spurte TV 2s reporter Kadafi Zaman hva pakistanere gjør i Norge. Nå har flere hundre svart og emneknaggen #HvaPakistanereGjørINorge tar av på sosiale medier.
torsdag 14. januar TV 2
SV utfordrer justisministeren: – Mustafa-saken må sees i nytt lys
Et søskenpar som vant over den norske stat i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg trekkes inn i debatten om utvisningen av Mustafa Hasan (18).
7. desember 2020 VG
«25 under 25»: Prioriter forfulgte religiøse minoriteter!
I mange land blir religiøse minoriteter utsatt for tortur, mishandling og straff. Regjeringens beslutning om å prioritere religiøse minoriteter som kvoteflyktninger er derfor hensiktsmessig.
4. desember 2020 VG
Innvandrere er den store bekymringen
En av ti pakistanere som tar en test, tester positivt for corona i Norge. I Sverige er faren for å dø mye høyere for innvandrere. Nå vil myndighetene masseteste innvandrere.
3. desember 2020 VG
Politiet har funnet Thereses DNA-profil
Mer enn 30 år etter at Therese Johannessen forsvant sporløst, har DNA-profilen hennes dukket opp. Samtidig lukker politiet det omdiskuterte Pakistan-sporet.
8. november 2020 VG
Tyrkia raser mot fransk Erdogan-karikatur: – Rasisme
Tyrkiske myndigheter varsler onsdag at de vil ta juridiske og diplomatiske grep for å svare på en karikaturtegning av president Erdogan som ble trykket samme dag.
28. oktober 2020 VG
Det han aldri har fortalt
30. mai 2020 VG
IMF gir 1,4 milliarder dollar til Pakistan
Det internasjonale pengefondet (IMF) gir 1,4 milliarder dollar, nærmere 15 milliarder kroner, i bistand til Pakistan for å hjelpe landet overkomme koronakrisen.
17. april 2020 TV 2
VERDEN

Ni døde av lungevirus i Kina
): Antall mennesker som har dødd av det nye lungeviruset, har steget til ni. 440 personer er smittet i Kina, opplyser helsemyndighetene.
22. januar 2020 VG
Stavanger-hardhaus gjør comeback 12 dager etter stjernesmellen – har to stålplater i ansiktet
12 dager etter operasjonen hvor han sitter igjen med to stålplater i ansiktet, ni skruer og 40 sting, er Stavangers Dennis Sveum (33) tilbake på isen mot Sparta lørdag.
22. januar 2020 VG
Bolsonaros kulturkrig
Da Jair Bolsonaros kultursjef presenterte sine vyer for Brasil, viste det seg at de var plagiat av Joseph Goebbels. Han fikk sparken. Men Brasils president har vunnet flere slag mot «kulturmarxistene».
22. januar 2020 VG
Den borgerlige skuten seiler videre
Vi hadde selvfølgelig ønsket at Frp fortsatte i regjering, men vi vil alltid jobbe for å gjennomføre mest mulig borgerlig politikk, uavhengig av hvem som kjører rundt i sorte biler.
22. januar 2020 VG
Erna må kutte
Statsminister Erna Solberg har nå en god anledning til å gjøre noe hun har tenkt på lenge: Kutte i byråkrati og unødvendige lag i styringen av Norge.
22. januar 2020 VG
Solskjær stilt til veggs
MANCHESTER Ole Gunnar Solskjær (46) måtte svare på kritiske spørsmål om skader og spillerlogistikk før midtukekampen mot Burnley.
22. januar 2020 VG
Telenor gransker omfattende svindel i bank i Pakistan
Den Telenor-eide mikrofinansbanken Telenor Microfinance Bank skal ha blitt svindlet for store verdier i Pakistan. Både ansatte i banken og eksterne aktører er involvert, bekrefter Telenor.
4. desember 2019 VG
Demonstranter i Pakistan tente på norsk flagg
Et norsk flagg ble påtent da demonstranter i Karachi i Pakistan protesterte mot at en Koran ble satt fyr på under en SIAN-demonstrasjon i Kristiansand nylig.
26. november 2019 $ Aftenposten
Norge står opp for ytringsfrihet og religionsfrihet, både hjemme og ute
Norges ambassadør til Pakistan har på vegne av norske myndigheter formidlet at for Norge er ytringsfriheten et grunnleggende prinsipp.
26. november 2019 VG
Personlig konkurs i Norge – mangemillionær i Pakistan
Gullhandler Saleem Ahmad (55) fra Oslo skylder Norge 4,6 millioner kroner, men erklærte i april at han ikke har penger til å betale. VG kan avsløre at 55-åringen fem måneder tidligere oppga verdier for 36 millioner kroner til pakistanske myndigheter.
7. november 2019 VG
Første gong heimanfrå
Korleis er livet for unge flyktningar som nettopp har kome til Europa?
12. november 2015 NRK P3
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL