Os
Treningsbrev fra Magni
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Langrennsløper Magni Smedås har sponsoravtale med Os kommune, og har sendt oss dette treningsbrevet.
lørdag 13:49 Os kommune i Østerdalen
Utviklingsstipend til Jørgen
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Skiskytter JØrgen Solhaug Sæter er tildelt Ungdommens utviklingsstipend innen idrett og kultur for 2018.
fredag 12:40 Os kommune i Østerdalen
4 ledige sykepleierstillinger i Os kommune
Vi har nå 4 ledige stillinger som sykepleier i Omsorgstjenesten i Os kommune. 1 fast stilling og 3 vikariater.
torsdag 16:14 Os kommune i Østerdalen
Landbruksavd. har begrensa kapasitet i perioden fom. uke 46 tom. 48.
Landbruksavdelingen vil ha begrensa kapasitet for besøk og andre henvendelser i perioden ukene f.o.m. 44 t.o.m. 48.I uke 44 er kontoret og telefonen vår 62470326 bemannet mandag 29. og onsdag 31. I uke 45 er vi tilgjengelig mandag 5. og onsdag 7. Send e-post postmottak@os.kommune.no dersom noe haster....
torsdag 14:45 Os kommune i Østerdalen
Gro nominert til Folkelarm-prisen 2018
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Gro Kjelleberg Solli, folkesongar og musikar er nominert til Folkelarm prisen i Oslo.
mandag 5. november Os kommune i Østerdalen
Mange tilskuddsordninger i Hedmark fylke med frist 1. desember
Vi anbefaler å følge med på Hedmark fylkes tilskuddsordningerFørste desember har følgende ordninger søknadsfrist:Generelle kulturmidlerProfesjonell musikkArrangementsutvikling idrett, fysisk aktivitet og friluftslivBarne- og ungdomsaktivitetKulturminneverntiltak til...
mandag 29. oktober Os kommune i Østerdalen
Landbruksavd. har begrensa kapasitet i perioden fom. uke 46 tom. 48.
Landbruksavdelingen vil ha begrensa kapasitet for besøk og andre henvendelser i perioden ukene f.o.m. 44 t.o.m. 48.I uke 44 er kontoret og telefonen vår 62470326 bemannet mandag 29. og onsdag 31. I uke 45 er vi tilgjengelig mandag 5. og onsdag 7. Send e-post postmottak@os.kommune.no dersom noe haster....
lørdag 27. oktober Os kommune i Østerdalen
Aktivitetspark – inspirasjonstur til Melhus
Eldrerådet var sammen med representanter for driftsstyret for Verjåhagen og ergoterapi- og fysioterapitjenesten i Os kommune på besøk til aktivitetsparken i Melhus sentrum tirsdag 16. oktober. 
torsdag 25. oktober Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Barnas velferd under øvelsen Trident Juncture
Informasjon til alle foreldre/foresatte og ansatte i skole og barnehage ifm Trident Juncture. Finn råd og informasjon om barnas velferd under øvelsen her.
tirsdag 23. oktober Os kommune i Østerdalen
Sjekk om du kan få bostøtte
Har du høy husleie, men lav inntekt? Du kan ha rett til bostøtte! Sjekk om du kan få bostøtte på www.husbanken.no eller les mer her.
tirsdag 23. oktober Os kommune i Østerdalen
Har du husket å registrere brønnen din?
Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små.
tirsdag 23. oktober Os kommune i Østerdalen
Ny tilskuddsordning for organisasjoner til ulike typer arrangementer
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Nasjonalbiblioteket utlyser midler til arrangementer i nasjonalt Bokår2019.
fredag 19. oktober Os kommune i Østerdalen
Omkjøring i forbindelse med graving
Ramlos utfører graving i forbindelse med Os vannanlegg tirsdag 16. oktober, og en tid framover. Dette medfører omkjøring for enkelte berørte i Midteggveien.
mandag 15. oktober Os kommune i Østerdalen
Stenging av vei i forbindelse med graving
Ramlos utfører graving i Kjurrudalsveien onsdag 17. oktober i tidsrommet 08.30 - 15.00. Dette kan medføre noe ventetid. Les mer her.
mandag 15. oktober Os kommune i Østerdalen
Eldredagen markert i Narjordet
Eldredagen ble markert i Solvang i Narjordet fredag 5.10. Eldrerådet var arrangør og oppmøtet var godt! Les mer og se bilder her.
mandag 15. oktober Os kommune i Østerdalen
Valdkart og jaktfeltkart i Os kommune
Kart som viser elgvaldene og elgjaktfeltene i Os kommune er nå ferdig digitalisert. Les mer om kartene her og hvordan du finner disse.
tirsdag 9. oktober Os kommune i Østerdalen
Opptak av kommunestyremøte den 20. september publisert
Nå er opptaket av sendingen fra kommunestyremøtet den 20. september publisert. Det var 49 personer som fulgte sendingen via internett. Alle var  i Norge.Bildet i dag er fra Pixabay.com, som er en gratis tjeneste og har bilder som alle kan bruke. Kanskje ikke så lurt å kombinere rips og...
mandag 8. oktober Os kommune i Østerdalen
Influensavaksinasjon 2018
Influensavaksinasjon kan tas ved Os legekontor onsdag 17. og torsdag 18. oktober mellom kl. 13.00 og 15.00. 
mandag 8. oktober Os kommune i Østerdalen
Søknad om produksjonstilskudd del 2
Del 2 av søknad om produksjonstilskudd i jordbruket kan leveres fra og med 1. oktober 2018. Søknadsfristen er 15. oktober 2018.
tirsdag 2. oktober Os kommune i Østerdalen
Ny buss på plass i Os kommune etter stor innsamlingsaksjon
Helselaget og eldrerådet har stått i spissen for innsamling av penger til den nye bussen til Os kommune. Nå er bussen klar til bruk!
tirsdag 2. oktober Os kommune i Østerdalen
Melkekvoter – hvordan regulere markedet?
Onsdag 10. oktober klokka 19.30 i Tronsalen ved Nord Østerdal videregående skole, Tynset. Erling Aas- Eng, leder i Bondelaget i Hedmark, innleder.
mandag 1. oktober Os kommune i Østerdalen
Informasjonsbrosjyre fra Os kommune – høst 2018
NATO-øvelsen Trident Juncture nærmer seg, og årets tredje informasjonsbrosjyre handler i hovedsak om denne. Her finner du informasjonsbrosjyre nr 3 fra Os kommune. 
onsdag 26. september Os kommune i Østerdalen
Eldrerådet inn i møtekalenderen
På samme måte som for kommunestyret og formannskapet blir nå også eldrerådet med i møtekalenderen for Os kommune. I skrivende stund må sakslista for eldrerådet pulbliseres utenfor via vanlig link.--->Følg denne linken for å komme til sakslista for...
tirsdag 25. september Os kommune i Østerdalen
Tilskudd til nydyrking i Os kommune – søknadsfrist 1. oktober
mandag 24. september Os kommune i Østerdalen
NAV Os holder stengt 1 – 2 oktober pga. intern kursing.
I prosessen med ett felles NAV kontor Røros, Os og Holtålen skal kontorene være sammen for å finne gode løsninger for å organisere det nye kontoret.
mandag 24. september Os kommune i Østerdalen
UKM-kickoff for ungdom
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. UKM arrangerer kickoff-helg for alle ungdommer mellom 10 og 20 år helga 20.-21. oktober.
fredag 21. september Os kommune i Østerdalen
Søknad om tilskudd til generelle miljøtiltak
Søknadsfristen for Regionalt Miljøprogram 1.oktober nærmer seg, og vi på landbrukskontoret vil gjerne være til hjelp med å levere søknaden!
onsdag 19. september Os kommune i Østerdalen
Prosjektleder, «Fremtidsrettet reindrift og jordbruk»
Dette prosjektet er et samarbeid mellom Os kommune, Fylkesmannen i Trøndelag og Fylkesmannen i Hedmark. Sistnevnte er arbeidsgiver.
tirsdag 18. september Os kommune i Østerdalen
Kick off med Stigogstein til Fjellregionen den 17 september
Stig Hjerkinn Haug fra Stigogstein idélaboratorium kommer til Tynset for å holde kurs for alle som har idéer, som har hatt idéer eller som ønsker seg nye. På dagtid skal han ha kick off for alle som vil ha Ungdomsbedrift ved skolene i Fjellregionen, og på kveldstid er...
torsdag 13. september Os kommune i Østerdalen
Vannproblemer – oppdatert 14.09.
«Os vannanlegg har siden i går hatt problemer med vanninntaket sitt, og det er usikkert når de få orden på det. I mellomtiden har vi koblet over slik at Os sentrum får vanntilførsel fra Os kommunale vannverk. Trykket vil være litt dårligere enn normalt , og...
onsdag 12. september Os kommune i Østerdalen
Avduking av kunstverk i barnehagen
Avduking av kunstverk av Linda Bakke i Os barnehage, med Kunstbanken Hedmark til stede
torsdag 6. september Os kommune i Østerdalen
Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter?
Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter? Mandag 17.09.18 kl. 19.00 arrangerer NAV Os ALLEMED- dugnad i kommunehuset på Os.
onsdag 5. september Os kommune i Østerdalen
Avtale med mål om å gjøre Os til en demensvennlig kommune
Os kommune og Nasjonalforeningen for folkehelse har inngått avtale som innebærer at Os kommune skal bli et demensvennlig samfunn. Avtalen ble undertegna mandag 3. september på Frivilligsentralen.
onsdag 5. september Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Pårørendeskole høsten 2018
Os kommune og Røros kommune i samarbeid med Os helselag og Røros og Holtålen demensforening tilbyr 'Pårørendeskole' høsten 2018.Tilbud er for personer som har et familiemedlem med en demenssykdom eller for andre som ønsker å vite mer om...
fredag 31. august Os kommune i Østerdalen
Opptaket av direktesendinga fra kommunestyremøtet er nå publisert.
Opptaket av direktesendinga fra kommunestyremøtet den 30.08. er nå publisert. Sakene som ble behandlet var sluttbehandling av reguleringsplan Svensegga, kommunens 1. linjetjeneste for næringslivet, regional plan for kompetanse og arbeidskraft, regionplan for Røros Bergstad og Cirkumferensen...
fredag 31. august Os kommune i Østerdalen
Sundmoen Bofellesskap for enslige mindreårige flyktninger legges ned
I disse dager avvikles driften av Sundmoen bofellesskap. Bofellesskapet har vært i drift siden 2011 , og har vært hjemmet til mange ungdommer her i Norge.
onsdag 29. august Os kommune i Østerdalen
Informasjonsmøte om Tolga kraftverk
Det blir arrangert åpent informasjonsmøte om utbyggingen av Tolga kraftverk. Tolga kommune, Eidsiva Vannkraft AS og Skanska Norge vil være til stede.
onsdag 29. august Os kommune i Østerdalen
Nytt anbud på veterinærvakt for Tolga og Os
Det kjøres nå anbudsrunde på veterinærvakt i Tolga og Os. Gjeldende fra 1.11.2018. Les mer om anbudsrunden i denne linken.
onsdag 29. august Os kommune i Østerdalen
Nysgjerrig? Musikk og naturvitenskap er høstens temaer
Nysgjerrig er i gang igjen. Nysgjerrig er Nord-Østerdalsbibliotekenes vitenskaps-serie for barn 3.-7. trinn. Høstens arrangementer er musikk og komposisjon med Rune Rebne og naturvitenskap med Andreas Wahl
onsdag 29. august Os kommune i Østerdalen
3 x Sandbeck i september
I år er det 100 år siden Vidar Sandbeck ble født. I Os markeres jubileet med tre fine arrangementer. Søndag 2. september arrangerer Os bibliotek foredrag med en gjest fra dikterens hjembygd - Åse Grønlien Østmoe fra Åmot. Hun forteller om Vidar Sandbecks liv og...
torsdag 23. august Os kommune i Østerdalen
Trenger du noen å snakke med?
Det er ganske mange – både unge og voksne – som kan gå med tanker og følelser som det er vanskelig å snakke om. Se hvem du kan kontakte i Os kommune.
onsdag 22. august Os kommune i Østerdalen
Hva gjemmer seg bak presenninga?
Torsdag 23. august kl 14.00 arrangerer «Kunstprosjekt Os barnehage» høytidelig avduking av to flotte kunstverk laget av kunstner og skulptør Linda Bakke.
tirsdag 21. august Os kommune i Østerdalen
Fra dreng til rektor ved Dalsbygda skole
Geir Moseng (53) konstitueres som rektor ved Dalsbygda skole fra og med 1. august, i første omgang fram til nyttår.
tirsdag 14. august Os kommune i Østerdalen
Skolestart i Os kommune
Det er skolestart mandag 20. august både for Dalsbygda skole og for Os skole. Her finner du mer informasjon og tidspunkter.
mandag 13. august Os kommune i Østerdalen
Vaksine mot HPV (humant papillomavirus)
HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus).Les mer om HPV-vaksinen ved å...
mandag 6. august Os kommune i Østerdalen
Os vannanlegg, problem med vannforsyningen
Det er problemer med vannforsyningen fra Os vannanlegg. Feilen er utbedret og vannet vil komme etterhvert.
onsdag 1. august Os kommune i Østerdalen
Stem på seterveien Røros-Alvdal!
Seterveien Røros - Alvdal er blant de 100 nominerte turrutene som konkurrerer om å bli kåret til Norges beste turrute.  Avstemmingen har pågått et par dager og i skrivende stund ligger vi på 11. plass med 110 stemmer, et godt stykke bak lederen som har fått 456...
mandag 23. juli Os kommune i Østerdalen
Fórsituasjonen – viktig informasjon!
Meld inn behov for fór/halm innen 25. juli. Med tanke på den vanskelige fôrsituasjonen mange nå er oppe i ser vi behovet for å fremskaffe halm til lokale bønder. I samarbeid med de lokale bondelagene samt den lokale FK-konsulent undersøker nå Erik Aaen v/ Storstu...
mandag 23. juli Os kommune i Østerdalen
Trenger du noen å snakke med?
Fôrkrisen, med alle de ringvirkninger det kan ha, kan bli en stor psykisk belastning for svært mange bønder i Hedmark og Oppland.
torsdag 12. juli Os kommune i Østerdalen
Landbruksnytt nr 2 – juli 2018
  Informasjon om kommende NATO-øvelse (Trident Juncture) I forbindelse med den store militære øvelsen, Trident Juncture til høsten, vil det være risiko for at ulike skader kan oppstå. Ta kontakt med Forsvarets egen skade- og miljøgruppe, som kan svare på...
onsdag 11. juli Os kommune i Østerdalen
Velkommen til Den store tilskuddsdagen!
Hedmark fylkeskommune inviterer til «Den Store Tilskuddsdagen». Fylkeskommunen ønsker å hjelpe til slik at kunst og kultur i fylket får mer penger.
mandag 9. juli Os kommune i Østerdalen
Vannpumper til utlån
Os kommune har 4 bensindrevne vannpumper til utlån til gårdbrukere/grender som trenger å pumpe vann fra elv/innsjø. Ove Person kan kontaktes på tlf 952 66 510.
fredag 6. juli Os kommune i Østerdalen
Fôrsituasjonen i Fjellregionen
På grunn av tørken har fôrsituasjonen blitt prekær flere steder i fjellregionen. Det oppfordres til å nytte alt av dyrkaareal til vinterfôrråd.
fredag 6. juli Os kommune i Østerdalen
Høstens NATO-øvelse i Os kommune
Øvelsen "Trident Juncture" nærmer seg. Her har vi samlet informasjon om hvordan dette vil påvirke innbyggerne i Os kommune.
onsdag 4. juli Os kommune i Østerdalen
Reis med buss for 10 kroner i hele juli
I hele juli kan man reise for kun 10 kroner på alle linjer i Hedmark og Oppland. Mulighetene er mange; man kan la ungene reise med bussen i stedet for at foreldrene kjører til stranda, venner, shopping og andre aktiviteter. Reis til Charlottenberg i sør, til Os i nord, eller bruk...
onsdag 4. juli Os kommune i Østerdalen
Nytt totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
En kombinasjon av høye temperaturer, vind og lite nedbør har igjen medført meget stor fare for skogbrann/brann i utmark i hele vår region.
tirsdag 3. juli Os kommune i Østerdalen
Slutt på trege PC-er!
Med mål om styrking og utvikling av elevers og ansattes digitale ferdigheter, innføres Chromebooks i skolene i Os kommune.
fredag 29. juni Os kommune i Østerdalen
Lærevillige ansatte i omsorgstjenesten
De ansatte ved omsorgstjenesten i Os kommune har flittig tatt i bruk tilbudet om e-læringskurs. Vinneravdelingen har tatt 5,12 kurs per ansatt.
onsdag 20. juni Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Ida hedret for lang og tro tjeneste
Ida Ousten Johnsen har valgt å gå av med pensjon for å bli mere aktiv sammen med barn, barnebarn og foreningsarbeid i Dalsbygda. Denne dama vil ikke sitte stille selv om hun nå går av med pensjon i Nav Os!
mandag 18. juni Os kommune i Østerdalen
informasjonsblad til beitebrukere og rovviltkontakter
Fylkesmannen informerer 2018: Et informasjonsblad til beitebrukere, rovviltkontakter og kommunene i Hedmark. Les mer her.
onsdag 13. juni Os kommune i Østerdalen
Reguleringsplan for Svensegga
Planområdet ligger ved Langen i Os kommune og tett opp til grensen mot Tolga kommune. Langen ligger 12 km vest for Os sentrum.
onsdag 13. juni Os kommune i Østerdalen
Markering av 20 årsjubileet til Os Frivilligsentral
Os Frivilligsentral feiret 20 år, først med jubileumsmarkering på frivilligsentralen den 5.juni og senere med en hyggelig og vel fortjent middag for frivillige på Kølbua 11.juni.
tirsdag 12. juni Os kommune i Østerdalen
8 ting du kan gjøre i Os i sommer
Her finner du listen over 8 ting du kan gjøre i Os i sommer. I tillegg skjer det mye mer, så se også vår Sommerguide! Begge deler finner du her.
mandag 11. juni Os kommune i Østerdalen
Vannforsyningen under kontroll
Vi har nå kontroll på vannforsyningen langs Øvre Dalsbygdvei, men vi henstiller til fortsatt moderasjon i vannforbruket.
søndag 10. juni Os kommune i Østerdalen
Angående vannlekkasjen
Det henvises til gårsdagens melding om vannlekkasje. Nå er det vann, men det oppfordres til moderasjon i bruk av vann. Bassenget er tomt og vi klarer ikke å fylle det med nåværende vannbruk.
lørdag 9. juni Os kommune i Østerdalen
Vannlekkasje øvre Dalsbygdvei
Vi har lekkasje på den kommunale vannledningen.  Vannet er derfor borte langs øvre Dalsbygdvei fra Smedåskrysset og til Os, og innover Kjurrdalen.  Vi jobber med å finne lekkasjen, og legger ut mer informasjon når vi vet mer.     Os kommune.
fredag 8. juni Os kommune i Østerdalen
Sommerles 2018 – Os bibliotek
Sommerens kuleste lesekampanje for barn har startet på Os bibliotek Bjørnsons minde - bli med på sommerles.no! Fakta om Sommerles: Lesekampanje som varer fra 1. juni til 31. august Alle elever i 1. til 7. trinn kan delta på nettsiden sommerles.no Barn under skolealder kan delta ved å...
torsdag 7. juni Os kommune i Østerdalen
Sommerguiden 2018 – Os kommune
Hva skjer i Os i sommer? Vi har samlet noen av de viktigste arrangementene og aktitvitetene som skjer i løpet av sommeren og høsten i denne guiden.
onsdag 6. juni Os kommune i Østerdalen
Søk kulturskolen – søknadsfrist 10. juni
Søknadsfristen er 10. juni, men interesserte oppfordres til å søke når som helst i året. (Disse vil bli tatt inn dersom det er ledig plass på instrumentet.)
tirsdag 5. juni Os kommune i Østerdalen
Fortsetter å kartlegge setrer i Os kommune
Os kommune fortsetter i 2018 prosjektet med å samle og strukturere informasjon om seterdriften i kommunen. Sætersjøen, Nørdervollia, Narjordet, Nørdalen, Gammelvollia og Os-Åsan står for tur.
mandag 4. juni Os kommune i Østerdalen
Landbrukskontoret er stengt 4. – 5. juni 2018
Alle ansatte ved landbrukskontoret for Os, Røros og Holtålen er på samling disse to dagene. Send oss gjerne epost om det haster.Her finner du kontaktinformasjon. 
fredag 1. juni Os kommune i Østerdalen
Markering av verdens miljødag 5.juni i Os kommune
Tirsdag 5.juni er det verdens miljødag og den ønsker Os kommune å markere. Årets tema er bekjemp plastforurensning.
torsdag 31. mai Os kommune i Østerdalen
– Det blir spennende å komme ut i arbeidslivet
Spente lærlinger besøkte i dag Os kommune for å bli kjent med sin nye arbeidsplass. I høst starter de opp, og Oppvekstsjef Martin Løvø håper de vil trives.
onsdag 30. mai Os kommune i Østerdalen
Informasjonsmøte NATO-øvelsen 2018
Kommunene Tynset , Alvdal, Folldal, Os og Tolga , Fylkesmannen i Hedmark og HV 05 inviterer innbyggerne til informasjonsmøte om høstens NATO øvelse.
onsdag 30. mai Os kommune i Østerdalen
Totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
En kombinasjon av høye temperaturer, vind og lite nedbør gjør at det er meget stor fare for skogbrann / brann i utmark i hele vår region.
torsdag 24. mai Os kommune i Østerdalen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

OS

HEDMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL