Os
Omstillingsarbeid i Os kommune
Innspill fra gruppene etter møtet den 30. april. Hovedoppgaven for gruppene er å kvalitetssikre konsekvenser av tiltak som foreslås.
tirsdag 14. mai Os kommune i Østerdalen
Områdeplan for Stasjonsbyen
Planen med plankart, bestemmelser, planbeskrivelse, ROS-analyse og andre sentrale dokumenter for Stasjonsbyen i Os sentrum.
tirsdag 14. mai Os kommune i Østerdalen
17. mai i Os kommune – program
Her finner du program for 17. mai i Os kommune 2019! Tufsingsdalen, Os, Narjordet og Dalsbygda.
mandag 13. mai Os kommune i Østerdalen
Os-ungdommer på UKM fylkesmønstring
Her er den flotte ungdomsgjengen fra Os som var med på UKM fylkesmønstring på Flisa forrige helg (+ Maria og Marius som ikke var til stede da blidet ble tatt). Alle gjorde super innsats på film, media, arrangør, dans, kunst og lyd, og var med på inspirerende og lærerike...
mandag 6. mai Os kommune i Østerdalen
Økt ledighet i Innlandet
Ved utgangen av april var det registrert 3 941 helt ledige arbeidssøkere i Innlandet. Dette tilsvarer 2,0 prosent av arbeidsstyrken. Arbeidsledigheten i landet var på 2,3 prosent. – Mens ledigheten i landet fortsetter å være lavere enn i tilsvarende måned i fjor, har den...
fredag 3. mai Os kommune i Østerdalen
Opptaket av kommunestyremøtet er publisert
Opptaket av kommunestyremøtet den 25. april er nå publisert. Lyden ble dessverre borte under presentasjonen i sak 19/19 om felles strategi for digital transformasjon i Røros, Os og Holtålen. Her vises det til Os kommunes Facebookside , der er det lyd på presentasjonen. Saker som ble...
fredag 26. april Os kommune i Østerdalen
Direktesending av kommunestyremøtet
Det blir som vanlig direktesending fra kommunestyremøtet i kveld, 25.04., kl 19:00.⇒ Klikk her for å komme til sendingen! 
torsdag 25. april Os kommune i Østerdalen
Barnas verdensdager på Tynset
Tynset kommune arrangerer Barnas verdensdager lørdag 27. april kl 12 - 16. Barnas verdensdager er et GRATIS familiearrangement. Les mer her!
onsdag 24. april Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Ledige stillinger i Os kommune
Nå har vi flere ledige stillinger i Os kommune, rektorstillinger, pedagogisk leder og barnehagelærere, allmenlege og helsefagarbeider - lærling. Les mer!
lørdag 13. april Os kommune i Østerdalen
Tilskudd til verneverdige bygg i Narjordet
Riksantikvaren har bevilga kr 200.000,- til verneverdig bebyggelse i Narjordet. Huseiere i Narjordet kan søke Os kommune om støtte til vedlikehold og restaurering av bygninger fra denne potten. Huseiere med strakstiltak for å redde bygninger, konkrete tiltak der antikvariske løsninger...
onsdag 10. april Os kommune i Østerdalen
Stipend til deltagelse på Handverksdager
Rørosmuseet arrangerer for 20. gang handverksdager på Røros i perioden 21. – 25. august. Kursene er særlig rettet mot handverkere, handverkslærere og museumshandverkere, men er også for andre som ønsker mer kunnskaper om tradisjonelle handverksteknikker. Årtes...
tirsdag 9. april Os kommune i Østerdalen
Ledigheten i Innlandet øker
Ved utgangen av mars var det registrert 4 037 helt ledige arbeidssøkere i Innlandet. Dette tilsvarer 2,1 prosent av arbeidsstyrken. Arbeidsledigheten i landet var på 2,4 prosent. – Selv om ledigheten i Innlandet var en god del høyere enn i samme måned i fjor, var den fortsatt...
tirsdag 9. april Os kommune i Østerdalen
Åpningstider NAV påsken 2019
Her finner du åpningstider for NAV i påsken 2019. Mandag 15. april kl. 12.00 – 14.00 Tirsdag 16. april stengt. Onsdag 17. april kl. 10.00 – 12.00.
mandag 8. april Os kommune i Østerdalen
Inspirasjonskveld om salgsprosesser
Inspirasjonskveld om salgsprosesser. Salg er først og fremst kommunikasjon, men det er også en prosess. Torsdag 11. april på Tynset.
fredag 5. april Os kommune i Østerdalen
Os svømmehall stengt fredag 5. og lørdag 6. april
Over helga er svømmehallen åpen som vanlig igjen fram til vi stenger for sesongen. Siste åpningsdag før sommeren er lørdag 27.april.
onsdag 3. april Os kommune i Østerdalen
Tilskudd til kulturlandskapstiltak – søknadsfrist 1. Mai
Det er felles søknadsfrist for tilskudd til Spesielle miljøtiltak i jordbrukets kulturlandskap (SMIL) og tiltak innenfor Utvalgte kulturlandskap i jordbruket (UKL). 
tirsdag 2. april Os kommune i Østerdalen
Opptak av kommunestyremøtet er publisert
Opptaket av kommunestyremøtet den 28. mars er nå publisert. Bruk bokmerkene for å 'navigere' mellom sakene! ==> Klikk her for å komme direkte til opptaket! I møtet ble det blant annet behandlet en sak om omsorgsboliger/ sykehjemsplasser. I den forbindelse har vi tatt et lite blikk...
mandag 1. april Os kommune i Østerdalen
Kulturmidler 2019
Kulturmidler fordeles etter skriftlig søknad på eget skjema. Søknadsskjema og retningslinjer for tilskudd får du på Servicetorget på kommunehuset eller her:
fredag 29. mars Os kommune i Østerdalen
Reguleringsplan for Jakobsåsen
Gjeldende reguleringsplan for Jakobsåsen Hyttegrend er regulert til 24 hyttetomter. Her finner du vedtak og tilhørende dokumentasjon.
onsdag 27. mars Os kommune i Østerdalen
Åpent møte om områdeplan i Os sentrum
Os kommune og Feste landskapsarkitekter inviterer til åpent møte med informasjon og drøfting av områdeplan for Stasjonsbyen – Os sentrum.
torsdag 21. mars Os kommune i Østerdalen
Nå søker vi lærlinger for 2019-2021
Akkurat nå ser vi etter helsefagarbeider, barne- og ungdomsarbeider, IKT-servicemedarbeider og institusjonskokk. Er dette noe for deg? 
mandag 18. mars Os kommune i Østerdalen
Løsninger i livet – Bokåret 2019
Det er 500 år siden den første norske boka ble trykket, og dette feires over hele landet i Bokåret 2019. Nasjonalbiblioteket har fordelt 27 millioner kroner til feiringen, og det blir minst 500 arrangementer i minst 500 forskjellige bibliotek. I fjellregionen er det tradisjon for samarbeid mellom...
fredag 15. mars Os kommune i Østerdalen
Dialogkonferanse om ny rammeavtale på vintervedlikehold
Os kommune ønsker dialog med leverandørmarkedet for å få innspill i forbindelse med utlysning av ny anbudskonkurranse. Torsdag 4. april kl. 10.00 - 13.00.
onsdag 13. mars Os kommune i Østerdalen
Når elghund er best – på biblioteket
Utstillingen «Når elghund er best» er laget som takk for at enka etter Johs. Bredalslien, Margit Bredalslien (91 år), ga premiesamlinga til Anno Norsk skogmuseum i 2016. Samtidig markerer utstillingen 50-årsjubileene for Østerdalen Elghundklubb og Hedmark Elghundklubb....
mandag 11. mars Os kommune i Østerdalen
Utskifting av vannkum
På grunn av utskifting av vannkum ved gamle Os skole stenges vannet ved Os kirke i morgen, fredag 8. mars mellom kl. 09.00 og 14.00.
torsdag 7. mars Os kommune i Østerdalen
Kulturmidler 2019
Kulturmidler fordeles etter skriftlig søknad på eget skjema. Søknadsskjema og retningslinjer for tilskudd får du på Servicetorget på kommunehuset eller her:
onsdag 6. mars Os kommune i Østerdalen
Ungdommens kulturpris 2019
Ungdommens kulturpris 2019 gikk til DALSBYGDA UNGDOMSLAG Ordfører Runa Finborud og kultursjef Anne Kristin Rødal overrakte prisen på UKM i Os samfunnshus i går kveld. Her er formannskapets begrunnelse for prisen: Ungdommens kulturpris gis til ungdom, enkeltpersoner eller grupper som gjennom...
onsdag 6. mars Os kommune i Østerdalen
Skatteliste – offentlig ettersyn 2019
Eiendomsskattelistene for Os kommune ligger for offentlig ettersyn i 4 uker fra 01.mars 2019.Listene ligger også i papirutgave på servicetorget, Os kommunehus.» Se eiendomsskattelistene herEventuelle tilbakemeldinger om feil eller klager på utskrevet skatt sendes Os kommune innen 6 uker.
tirsdag 5. mars Os kommune i Østerdalen
Kommunestyremøtet er nå publisert.
Opptak av kommunestyremøtet den 28. februar er nå publisert. Følg linken under for å komme til opptaket. Du kan gå rett til den enkelte saken ved å klikke på tilhørende 'bokmerke'.==> Klikk her for å komme til opptaket av kommunestyremøtet...
fredag 1. mars Os kommune i Østerdalen
Chatbot aktivert i Os kommune!
Som første kommune i regionen har vi nå lansert chatbot for våre innbyggere og brukere. Chatboten er tilknyttet alle sider på www.os.kommune.no, og har som funksjon å gi raske svar på spørsmål om tjenester og andre relaterte ting i kommunen – også utenom...
torsdag 28. februar Os kommune i Østerdalen
Kulturminneplan i Os kommune
Kommunedelplan for kulturminne og kulturmiljø, Os kommune - varsel om oppstart av planarbeid og høring av forslag til planprogram.
onsdag 27. februar Os kommune i Østerdalen
Mimre-suksess på Os
Innpå 25 personer møtte opp til den første mimrekvelden på Os. Neste kveld er allerede bestemt – 19.mars!
tirsdag 26. februar Os kommune i Østerdalen
Etablererkurs Trøndelag
Rørosregionen Næringshage vil i samarbeid med Proneo og Innovasjon Norge tilby etablererkurs i mars 2019. Etablererkurs i Trøndelag har som mål å gi en kort innføring i hva som er viktig å tenke på ved oppstart av bedrift. Kurset er ment som...
torsdag 21. februar Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Søk barnehageplass høsten 2019
Søknadsfrist for barnehageplass høsten 2019 er 15. mars. Søknad kan sendes via Os kommunes nettsider, eller få skjema via barnehagene og servicetorget.
onsdag 20. februar Os kommune i Østerdalen
Mimrekveld på Os
Den første kvelden er det året 1956 som er utgangspunktet for tilbakeblikket. Kvelden er for alle – her er det bare å stille opp. Og stedet er Frivilligsentralen. Første runde kjøres tirsdag 19. februar kl 1900.
tirsdag 19. februar Os kommune i Østerdalen
Er landbruksutdanning noe for deg?
Vi inviterer interesserte ungdommer, ungdomskolelever og foresatte til informasjonsmøte om landbruk og landbruksutdanning!
tirsdag 19. februar Os kommune i Østerdalen
– Vi ønsker å levere gode tjenester til innbyggerne også i framtida!
Arbeidet er i gang for å finne de gode svarene for framtida i Os kommune. Tillitsvalgte, eldreråd, politikere, administrasjon og ungdomsråd har deltatt på det som er starten på arbeidet med omstilling i kommunen.
fredag 15. februar Os kommune i Østerdalen
Ovedie med imponerende skyting
Den taltentfulle skytteren Ovedie Bråten (12) viste seg virkelig frem under et skytterstevne på Os i helga. Under et stevne på Os i helga skjøt Ovedie Bråten hele 249 på 25-skuddene. Hun traff ikke like godt på de ti siste omgangs-skuddene, men uansett er ikke Hans...
tirsdag 12. februar Alvdal midt i væla
Dalsbygda skole feiret Samefolkets dag
Onsdag 6. februar feiret Dalsbyda skole Samefolkets dag. Arbeid med ulike tema og servering av retten "bidos" sto på programmet.
mandag 11. februar Os kommune i Østerdalen
Skadene etter vannlekkasje er reparert
Skadene er reparert og vannforsyningen går som normalt etter helgas vannlekkasje. Abonnenter fra Brattåsen i Dalsbygda til Strand i Os har ikke hatt vann.
mandag 11. februar Os kommune i Østerdalen
Beskjed fra Os kommunale vannverk
Etter lekkasjen i går har vi problemer med å fylle øvre basseng. Vi ber derfor abonnenter langs Øvre Dalsbygdvei fra Smedåskrysset og fram til Strandveien/Vangskåsen i Os om å være moderat i vannforbruket i dag.MvhOs kommune
lørdag 9. februar Os kommune i Østerdalen
Vannlekkasje
Os kommune har lekkasje på vannledning ved Moseng.  Abonnenter fra Brattåsen i Dalsbygda til Strand i Os har ikke vann eller har redusert trykk.  Vi har lokalisert lekkasjen, og stenger de nærmeste ventilene og åpner for vann fra begge sider.  De fleste abonnenter vil derfor...
fredag 8. februar Os kommune i Østerdalen
Supert kulturtilbud til barnefamilier
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Landbruk, med melk og kjøttproduksjon, har historisk sett vært den dominerende næringsveien i kommunen. Os bibliotek Bjørnsons minde arrangerer barnetimer med lokale kunstnere
torsdag 7. februar Os kommune i Østerdalen
Tilskudd til tiltak i beiteområder 2019
Fylkesmannen i Innlandet forvalter ordningen «Tilskudd til tiltak i beiteområder», og vi oppfordrer beitelag og enkeltbrukere til å søke støtte til tiltak
onsdag 6. februar Os kommune i Østerdalen
Opptak av kommunestyremøte den 24. januar publisert
Nå er opptaket av sendingen fra kommunestyremøtet den 24. januar publisert. Det var 61 personer som fulgte sendingen via internett. De var  i Norge og i USA.==>Klikk her for å komme til opptaket! 
fredag 25. januar Os kommune i Østerdalen
Ser på muligheter for produksjon av biogass
Med muligheter for en betydelig miljøgevinst, ses det på muligheter for produksjon av biogass i FIAS 10 medlemskommuner. Møte om dette holdes 28. januar.
onsdag 23. januar Os kommune i Østerdalen
Gebyrer og betalingssatser i Os kommune
Her finner du oversikt over kommunale gebyrer, betalingssatser og eiendomsskatt i Os kommune.
onsdag 23. januar Os kommune i Østerdalen
Nye omsorgsboliger i Os kommune
Det skal bygges 8 omsorgsboliger i Os, og det blir anleggsstart tidlig i vår. Boligene skal stå ferdig før jul senere i år. Se tegninger her - også i 3D.
mandag 21. januar Os kommune i Østerdalen
Nå har vi flere ledige stillinger!
I Os kommune har vi nå flere spennende stillinger ledig! Vi ser etter sykepleiere, ruskonsulent og fysioterapeut. Les mer her!
tirsdag 15. januar Os kommune i Østerdalen
Fjerdeplass til Brynjar
Til tross for ni bom på standplass ga skiskytter Brynjar Thorshaug alt i sporet, og dermed sikret han seg fjerdeplassen under søndagens fellestart under NØK-cup.  Men det så lenge ut som at unggutten skulle klare å ta tredjeplassen. Dessverre kjempet folldøl Andreas...
søndag 13. januar Alvdal midt i væla
Åpningstider på biblioteket – endring
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Landbruk, med melk og kjøttproduksjon, har historisk sett vært den dominerende næringsveien i kommunen. Os bibliotek Bjørnsons minde har endring i åpningstidene fra Nyttår.
tirsdag 8. januar Os kommune i Østerdalen
Har du forslag til kandidater til Ungdommens kulturpris 2019?
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Landbruk, med melk og kjøttproduksjon, har historisk sett vært den dominerende næringsveien i kommunen. Os kommune ønsker forslag til kandidater til Ungdommens kulturpris 2019. Frist for innsending er 30. januar.
mandag 7. januar Os kommune i Østerdalen
Felles NAV-kontor for Røros, Os og Holtålen
Røros, Os og Holtålen etablerer felles NAV-kontor fra 1. januar 2019. NAV Røros, Os og Holtålen har kontorlokaler i andre etasje i Kjerkgata 15 på Røros.
torsdag 3. januar Os kommune i Østerdalen
Åpningstider Os kommune jula 2018
Her finner du åpningstider for Os kommune jula 2018. Servicetorg, Legekontor, Svømmehall, bibliotek, tannlege, NAV. Vi ønsker alle en riktig god jul!
18. desember 2018 Os kommune i Østerdalen
200.000 til bibliotek i Fjellregionen
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Biblioteken i Fjellregionen har fått kr 600.000 til arrangementer i det nasjonale bokåret 2019.
7. desember 2018 Os kommune i Østerdalen
Budsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022
Formannskapets innstilling med alle forslag til vedtak er i henhold til kommunelovens § 44.7 og 45.3 lagt ut til alminnelig ettersyn i våre kanaler.
4. desember 2018 Os kommune i Østerdalen
Hembygda til salgs
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Hembygda - Os kommunes julehefte er i salg. Mye interessant lokalhistorie
30. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Fagmøter om framtidsrettet sauehold
Landbrukskontoret for Alvdal og Tynset kommuner samt Fylkesmannen i Hedmark, til fagmøter for alle sauebruk i Nord-Østerdalen.
26. november 2018 Os kommune i Østerdalen
HEDMARK

Direktesending via Facebook i dag.
Torsdag den 22. november blir det direktesending kun på kommunens Facebook-side. Sendingen starter som vanlig kl. 19:00.==> Klikk her for å komme til kommunens Facebook- side!
22. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Treningsbrev fra Magni
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Langrennsløper Magni Smedås har sponsoravtale med Os kommune, og har sendt oss dette treningsbrevet.
10. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Utviklingsstipend til Jørgen
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Skiskytter JØrgen Solhaug Sæter er tildelt Ungdommens utviklingsstipend innen idrett og kultur for 2018.
9. november 2018 Os kommune i Østerdalen
4 ledige sykepleierstillinger i Os kommune
Vi har nå 4 ledige stillinger som sykepleier i Omsorgstjenesten i Os kommune. 1 fast stilling og 3 vikariater.
8. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Landbruksavd. har begrensa kapasitet i perioden fom. uke 46 tom. 48.
Landbruksavdelingen vil ha begrensa kapasitet for besøk og andre henvendelser i perioden ukene f.o.m. 44 t.o.m. 48.I uke 44 er kontoret og telefonen vår 62470326 bemannet mandag 29. og onsdag 31. I uke 45 er vi tilgjengelig mandag 5. og onsdag 7. Send e-post postmottak@os.kommune.no dersom noe haster....
8. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Gro nominert til Folkelarm-prisen 2018
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Gro Kjelleberg Solli, folkesongar og musikar er nominert til Folkelarm prisen i Oslo.
5. november 2018 Os kommune i Østerdalen
Mange tilskuddsordninger i Hedmark fylke med frist 1. desember
Vi anbefaler å følge med på Hedmark fylkes tilskuddsordningerFørste desember har følgende ordninger søknadsfrist:Generelle kulturmidlerProfesjonell musikkArrangementsutvikling idrett, fysisk aktivitet og friluftslivBarne- og ungdomsaktivitetKulturminneverntiltak til...
29. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Landbruksavd. har begrensa kapasitet i perioden fom. uke 46 tom. 48.
Landbruksavdelingen vil ha begrensa kapasitet for besøk og andre henvendelser i perioden ukene f.o.m. 46 t.o.m. 48.I uke 48 er kontoret og telefonen vår 62470326 bemannet tirsdag 27. og onsdag 28. Send e-post postmottak@os.kommune.no dersom noe haster.
27. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Aktivitetspark – inspirasjonstur til Melhus
Eldrerådet var sammen med representanter for driftsstyret for Verjåhagen og ergoterapi- og fysioterapitjenesten i Os kommune på besøk til aktivitetsparken i Melhus sentrum tirsdag 16. oktober. 
25. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Barnas velferd under øvelsen Trident Juncture
Informasjon til alle foreldre/foresatte og ansatte i skole og barnehage ifm Trident Juncture. Finn råd og informasjon om barnas velferd under øvelsen her.
23. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Sjekk om du kan få bostøtte
Har du høy husleie, men lav inntekt? Du kan ha rett til bostøtte! Sjekk om du kan få bostøtte på www.husbanken.no eller les mer her.
23. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Har du husket å registrere brønnen din?
Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små.
23. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Ny tilskuddsordning for organisasjoner til ulike typer arrangementer
Os er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Nasjonalbiblioteket utlyser midler til arrangementer i nasjonalt Bokår2019.
19. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Omkjøring i forbindelse med graving
Ramlos utfører graving i forbindelse med Os vannanlegg tirsdag 16. oktober, og en tid framover. Dette medfører omkjøring for enkelte berørte i Midteggveien.
15. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Stenging av vei i forbindelse med graving
Ramlos utfører graving i Kjurrudalsveien onsdag 17. oktober i tidsrommet 08.30 - 15.00. Dette kan medføre noe ventetid. Les mer her.
15. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Eldredagen markert i Narjordet
Eldredagen ble markert i Solvang i Narjordet fredag 5.10. Eldrerådet var arrangør og oppmøtet var godt! Les mer og se bilder her.
15. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
Valdkart og jaktfeltkart i Os kommune
Kart som viser elgvaldene og elgjaktfeltene i Os kommune er nå ferdig digitalisert. Les mer om kartene her og hvordan du finner disse.
9. oktober 2018 Os kommune i Østerdalen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

OS

HEDMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL