Os
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 27. mai
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag 27. mai i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
onsdag 12:44 Os kommune
Biblioteket åpner igjen
Vi er glade for å informere om at biblioteket gjenåpner tirsdag 26. mai kl 12! Åpningstidene er tirsdag og torsdag kl 12-17. Det er viktig å merke seg at tilbudet vil være annerledes enn du er vant til, og dreier seg i korte trekk om utlån og innlevering i første omgang....
mandag 10:41 Os kommune
Verjåtunet sykehjem åpner for besøk etter avtale
Besøk må avtales på forhånd, de må ringe avdelingen det gjelder å avtale tid. I første omgang er det nå kun de nærmeste pårørende som får lov til å komme.
fredag 22. mai Os kommune
Flere kan få bostøtte fra Husbanken
Den øvre inntektsgrensen for å motta bostøtte er midlertidig økt slik at flere som er rammet økonomisk av koronapandemien kan få rett til støtte.
torsdag 21. mai Os kommune
Flomfare i Os kommune
Vi nærmer oss en periode med vårflom nå framover, og i år er det fare for en relativt stor flomtopp. Os kommune har pumper som kan benyttes.
torsdag 21. mai Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 20. mai
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag 20. mai i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
onsdag 20. mai Os kommune
Sommerjobb for ungdom 2020
Et tilbud til deg som er mellom 16 og 18 år og bor i Os kommune. Sommerjobben skal gi deg arbeidserfaring der Os kommune er arbeidsgiver.
tirsdag 19. mai Os kommune
Taler for dagen – 17. mai i Os kommune
søndag 17. mai Os kommune
INNLANDET

17. mai 2020 i Os kommune
Det blir 17. mai-feiring i Os sentrum, Narjordet, Dalsbygda og Tufsingdalen, men selvfølgelig anderledes enn vanlig på grunn av Korona-situasjonen.
torsdag 14. mai Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 13. mai
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag 13. mai i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
onsdag 13. mai Os kommune
17. mai 2020 i Os kommune
Det blir 17. mai-feiring i Os sentrum, Narjordet, Dalsbygda og Tufsingdalen, men selvfølgelig anderledes enn vanlig på grunn av Korona-situasjonen.
onsdag 13. mai Os kommune
Kommunedirektør i Os kommune
Ledig stilling som kommunedirektør i Os kommune. Vi søker etter en samlende leder som er motiverende, tydelig og synlig overfor hele kommunen og i regionen.
onsdag 13. mai Os kommune
Muligheter i bioenergi og flisfyring
Os kommune skal anlegge ny varmesentral, og det er ønskelig at denne kan benytte bioenergi fra nærområdet. Møte i Fensal mandag 18. mai 2020.
mandag 11. mai Os kommune
Skolene åpner igjen for fullt mandag 11. mai
Skolene i Os kommune åpner opp for alle trinn fra og med mandag 11. mai. Les alt om gjenåpningen her. Velkommen tilbake! 
fredag 8. mai Os kommune
Ønsker du å jobbe med barn og unge i Os?
I Os kommune vil det bli et antall ledige stillinger, faste og vikariater i virksomhet oppvekst fra og med 1. august 2020.
fredag 8. mai Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 6. mai
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag 6. mai i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
onsdag 6. mai Os kommune
100% fast stilling som landbrukskonsulent
I Os, Holtålen og Røros kommuner er det ledig 100 % fast stilling som landbrukskonsulent. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist: 24. mai 2020.
mandag 4. mai Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune torsdag 30. april
Her er siste nytt fra Os kommune torsdag 30. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
torsdag 30. april Os kommune
Veteranplan for Nord-Østerdal til høring
Kommunene Os, Tolga, Tynset, Rendalen, Folldal og Alvdal har samarbeidet om en felles veteranplan. Med veteran menes det personellet som har deltatt i militære operasjoner i inn- og utland. Målet med planen er at kommunene på en bedre måte skal anerkjenne, ivareta og følge opp...
onsdag 29. april Os kommune
Tilskudd til kulturlandskapstiltak – søknadsfrist 15. mai
Det er felles søknadsfrist for tilskudd til Spesielle miljøtiltak i jordbrukets kulturlandskap (SMIL) og tiltak innenfor Utvalgte kulturlandskap i jordbruket (UKL). 
onsdag 29. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune mandag 27. april
Her er siste nytt fra Os kommune mandag 27. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
mandag 27. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune fredag 24. april
Her er siste nytt fra Os kommune fredag 24. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
fredag 24. april Os kommune
Skolene fra 1-4 trinn og SFO åpner 27. april
Hør hva oppvekstsjef Martin Løvø og rektorene ved Os skole, Sverre Hovind, og Dalsbygda skole, Geir Moseng, sier om gjenåpningen av skolene fra 1-4 trinn.
torsdag 23. april Os kommune
Take-away på Biblioteket
Os bibliotek åpner for takeaway-bestillinger igjen! Vi plukker materialet med rene, hanskebekledte hender, og pakker i pose som hentes utenfor biblioteket, merket med navn. Slik gjør du: 1. Søk etter titler og sjekk hva som er ledig i katalogen vår her. 2. Send bestillingen din til oss via...
torsdag 23. april Os kommune
Melding fra Os kommunale vannverk
På grunn av reparasjon av lekkasje på hovedvannledningen, blir vannet stengt i morgen tirsdag 21. april fra kl. 10.30 og noen timer framover.
mandag 20. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune mandag 20. april
Her er siste nytt fra Os kommune mandag 20. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
mandag 20. april Os kommune
Ung musiker? Søk stipend!
Innlandet musikkråd deler ut stipend til videreutvikling for ungdom mellom 13 og 19 år. I år er stipendsummen kr 15 000,-. Stipendet deles ut til en eller flere unge, talentfulle musikere, og kan brukes til reise, kurs, spilletimer eller annet som kan bidra til å ta noen skritt videre...
mandag 20. april Os kommune
Klimasmart landbruk og god økonomi
Landbruksavd. for Os, Røros og Holtålen kommune og inviterer bønder i Os kommune til nettmøte (på Teams) om klimasmart agronomi og god økonomi.
mandag 20. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune fredag 17. april
Her er siste nytt fra Os kommune fredag 17. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
fredag 17. april Os kommune
Løvfloveien i Dalsbygda midlertidig stengt
Løvfloveien i Dalsbygda er midlertidig stengt f.o.m. i dag. Det er på grunn av høye brøytekanter og at det kan oppstå farlige situasjoner.
fredag 17. april Os kommune
Barnehagene i Os åpner igjen mandag 20. april
Kommunelege Sofie Holden Utne, oppvekstsjef Martin Løvø og styrer for barnehagene i Os, Lene Westvold Eggen, om åpning av barnehagene i Os mandag 20. april.
torsdag 16. april Os kommune
Informasjon om krisepakke til idrett, kultur og frivillighet
Over hele Norge har en rekke arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet blitt avlyst, utsatt eller stengt. Krisepakken, en stor kompensasjonsordning på en milliard kroner, er ment å avhjelpe situasjonen. Frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren kan søke om...
onsdag 15. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune tirsdag 14. april
Her er siste nytt fra Os kommune tirsdag 14. april i forbindelse med koronaviruset. Praktisk informasjon, kontaktinformasjon og siste nytt.
tirsdag 14. april Os kommune
INNLANDET

Den smittede av Covid-19 er utskrevet fra sykehus
Den smittede i Os kommune er nå utskrevet fra Sykehuset Innlandet Tynset og er satt i isolasjon hjemme. Vedkommende blir fulgt opp av kommunen. 
torsdag 9. april Os kommune
En har testet positivt for covid-19 på Os
En eldre person har testet positivt for covid-19 i Os kommune. Vedkommende er innlagt ved Sykehuset Innlandet HF Tynset og er i god form pr. nå.
onsdag 8. april Os kommune
Koronaviruset: punkter for Os kommune
Etter regjeringens pressekonferanse har vi samlet punktene som er mest aktuelle i Os kommune.
tirsdag 7. april Os kommune
Folkehelsearbeid – prosjektplan
Folkehelsearbeid i Os kommune, 'prosjekt for folkehelseplan.'Kommunene er gjennom lov forpliktet til å ha oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i sin befolkning. Det stilles krav til at denne oversikten skal være skriftlig og identifisere folkehelseutfordringer i kommunen. Denne...
tirsdag 7. april Os kommune
Kirkens SOS
ALLE kan kontakte Kirkens SOS. Man kan snakke om det man vil, f.eks. ensomhet/har behov for å snakke litt. Her kan du kontakte Kirkens SOS.
mandag 6. april Os kommune
Helge Lund om 30 år som kommunelege i Os
Helge Lund forteller her hvordan årene som kommuneoverlege i Os kommune har vært - både med skjemt og litt alvor. Se hele intervjuet her.
fredag 3. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune fredag 3. april
Her er siste nytt fra Os kommune fredag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
fredag 3. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune torsdag 2. april
Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
torsdag 2. april Os kommune
Status for bedrifter og næringsliv i Os
Slik oppsummerer Morten Sandbakken fra Rørosregionen Næringshage status for bedrifter i Os etter koronavirusutbruddet. Han har snakket med flere bedrifter.
torsdag 2. april Os kommune
NAV-leder Hanna Tollan om NAV og koronaviruset
NAV var med oss live i dag! NAV-leder Hanna Tollan deltok fra NAV Røros, Os og Holtålen. Hun snakket om det mange spør om vedrørende NAV og koronaviruset.
torsdag 2. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 1. april
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
onsdag 1. april Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune tirsdag 31. mars
Her er siste nytt fra Os kommune tirsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
tirsdag 31. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune mandag 30. mars
Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
mandag 30. mars Os kommune
Kontakttelefon for alle barn og unge opp til 18 år
Kommunepsykologen i Tynset kommune og PPT i Nord Østerdal har opprettet en støttetelefon med tilbud til ALLE barn og unge i Nord Østerdal, opptil 18 år.
mandag 30. mars Os kommune
Os Røde Kors Hjelpekorps er i beredskap
I dag tok vi en prat med Jan Arvid Aamo som er nestleder i Røde Kors i Os kommune. De er også i beredskap i disse dager, og har et hjelpekorps tilgjengelig.
mandag 30. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune fredag 27. mars
Her er siste nytt fra Os kommune fredag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
fredag 27. mars Os kommune
– Ta kontakt med oss om du kjenner på bekymring
Vi vet at mange har ekstra bekymringer og belastninger nå, med usikkerhet knyttet til egen helse, permitteringer, økonomi og mindre sosial omgang.
fredag 27. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune torsdag 26. mars
Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
torsdag 26. mars Os kommune
Tilbud til barn og unge som trenger det mest
Helsedirektoratets retningslinjer for stenging av skole og barnehage gjør unntak for barn og unge med særskilte omsorgsbehov.
torsdag 26. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 25. mars
Her er siste nytt fra Os kommune onsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
onsdag 25. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune tirsdag 24. mars
Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
tirsdag 24. mars Os kommune
Psykisk helse og Rustjeneste kan nås på telefon
Psykisk helse og Rustjeneste er stengt på ubestemt tid på grunn av Coronaviruset. Vi ønsker å være til stede for innbyggerne i kommunen, men vi kan ikke ta imot for samtaler på kontoret eller ta hjemmebesøk inntil videre. Vi kan tilby telefonsamtaler eller...
tirsdag 24. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune mandag 23. mars
Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
mandag 23. mars Os kommune
Tilskudd til verneverdige bygg i Narjordet
Riksantikvaren har også i år bevilga penger til verneverdig bebyggelse i Narjordet. Huseiere i Narjordet kan søke Os kommune om støtte til vedlikehold og restaurering av bygninger fra denne potten. Huseiere med strakstiltak for å redde bygninger, konkrete tiltak der antikvariske...
mandag 23. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune fredag 20. mars
Her er siste nytt fra Os kommune fredag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
fredag 20. mars Os kommune
INNLANDET

Øyvind er en av de frivillige som har meldt seg i Os
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune. Berg er legestudent og kan kontaktes om du trenger noen å snakke med om koronaviruset.
fredag 20. mars Os kommune
Anbefalinger for smittevern – barn og unge
Skoler og barnehager er nå stengte og arbeidsplasser innfører hjemmekontor. Hva betyr dette i praksis for familier med barn og unge i Os kommune?
fredag 20. mars Os kommune
Barnehagene i Os hilser barna med samlingstund på Facebook
Her kan du se en liten samlingsstund fra Os barnehage på Facebook. Barna er kjent med Mammø Mø, Kråka og bonden! Så de måtte få være med!
fredag 20. mars Os kommune
Kulturmidler 2020, frist fredag 24. april
Kulturmidler fordeles etter skriftlig søknad på eget skjema. Søknadsskjema og retningslinjer for tilskudd får du på Servicetorget på kommunehuset eller her:
fredag 20. mars Os kommune
Internett-LAN for alle ungdommer i helga
Ungdommens hus på Røros arrangerer Internett-LAN i helga. Alle os-ungdommer er også hjertelig velkommentil å bli med - hjemmefra!  Meld deg på her!
fredag 20. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune torsdag 19. mars
Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
torsdag 19. mars Os kommune
Fysioterapien i Os holder videokonferanser med pasientene
Fysioterapien i Os er stengt på ubestemt tid pga situasjonen rundt koronaviruset. Fysioterapeutene Mette Langslet og Oliver Langen ønsker likevel å være tilstede for å hjelpe både nye og gamle pasienter.
torsdag 19. mars Os kommune
– Snakk med barna om koronaviruset
I dag tok vi turen innom helsestasjonen vår, og Runa fikk en god prat med helsesykepleierne Inga Iversen Aasen og Sigrun Aa Engzelius om koronaviruset.
torsdag 19. mars Os kommune
Nye telefonnummer – Verjåtunet sykehjem
Verjåtunet sykehjemmet har fått nye telefonnummer på avdelingene. Det er nå ett nummer til hver avdeling.
torsdag 19. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune onsdag 18. mars
Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
onsdag 18. mars Os kommune
Avlyst – samling om strategisk næringsplan
Samling om strategisk næringsplan som var planlagt for i kveld 18.03. er avlyst
onsdag 18. mars Os kommune
Koronaviruset: dette sier kommunelegene i Os
Ordfører Runa Finborud tok en prat med en av våre dyktige kommuneleger, Sofie Holden Utne, for å gi dere en kort status fra helse!
onsdag 18. mars Os kommune
Foreldre slipper å betale for barnehage og SFO
Siden barnehager og SFO nå er stengt vil vi følge regjeringens føring om å ikke kreve foreldrebetaling for den perioden barnehage og SFO er stengt.
onsdag 18. mars Os kommune
Må årsmøtet avlyses?
I disse tider har mange lag og foreninger årsmøter som må avlyses på grunn av korona-situasjonen.Innlandet musikkråd har laget en informasjons-side om hvilke regler som gjelder her.Se informasjonen her 
onsdag 18. mars Os kommune
Koronaviruset: Vi kartlegger frivillige i Os
Har du enten formell eller uformell helsefaglig kompetanse? Ønsker du å bidra? Da vil vi gjerne høre fra deg! Skjema finner du her.
onsdag 18. mars Os kommune
Problemer med sentralbord i Os kommune
Os kommune har i dag kl. 12.00 skiftet leverandør av sentralbordtjenester og har noen innkjøringsproblemer. Det jobbes med saken.
tirsdag 17. mars Os kommune
Koronaviruset: status fra Os kommune tirsdag 17. mars
Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Krisestaben i Os kommune holder møte hver dag kl. 09.00. Om vi har ny informasjon kommer dette rett etter møtene er avsluttet. 
tirsdag 17. mars Os kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

OS

INNLANDET

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL