Ørsta
Adel stukket med skrutrekker i hodet - millimeter fra å bli drept
Helt uten forsvarsel ble Adel (44) angrepet og stukket i hodet med en skrutrekker mens han var på jobb. Han var millimeter unna fra å bli drept.
torsdag 23. juli TV 2
DNA-funn bekrefter at Maja (25) er funnet
Det var levningene etter den savnede polske Maja Justyna Herner (25) som ble funnet i fjellet i Ørsta 5. juni.
tirsdag 16. juni TV 2
Odd kan ha funnet foten til Maja Herner (25): – Et uvanlig sted å gå
ØRSTA : Den erfarne turgåeren Odd Staurset fant levningene etter det som antas å være savnede Maja Herner (25) i Sunnmøre.
lørdag 6. juni TV 2
Nye søk etter Maja (25): – Vil være en lettelse å få en avklaring
ØRSTA / OSLO : Fredag ble det som trolig er skoen til savnede Maja Herner funnet i Ørsta. Lørdag gjøres det omfattende søk.
lørdag 6. juni TV 2
Håndballag rammes hardt
Ørsta IL satset alt på opprykk. Nå mener de at de sitter igjen med svarteper etter at koronaviruset tvang frem en alternativ løsning fra forbundet.
tirsdag 14. april TV 2
BM 0120: Bankpalass i tre
Med tre kan du bygge Stavangers flotteste kontorbygg og reparere Magnethuset i Tromsø! I BM 0120 møter du pensjonistene på Koppang som reddet driften, ser an fremtiden for bygningsvern i Agder og besøker villaen på Nøtterøy som fikk stilen sin tilbake etter 100 år.
torsdag 16. januar Byggmesteren
Én time etter at dette bildet ble tatt, var Maja sporløst borte
ÅSTED NORGE : Politiet i Ørsta på Sunnmøre leter ennå etter polske Maja Herner (25) i fjellene. Folk i bygda begynner å tvile på om Maja forsvant der.
30. september 2019 TV 2
Nye søk etter Maya (25)
Maya Justyna Herner (25) har vært savnet i Ørsta på Sunnmøre siden november. Søndag melder politiet at et helikopteret vil gjøre ytterligere søk i området rundt Saudehornet.
22. september 2019 TV 2
MØRE OG ROMSDAL

Her er Hollywood-stjernen på Joker på Sæbø: – En stor opplevelse
Onsdag ble skuespillerinnen Scarlett Johansson observert på Joker på Sæbø i Ørsta.
29. mai 2019 TV 2
– Som en vond drøm
Etter tre uker er det fortsatt ingen spor etter Maja Justyna Herner (25), og i hjemlandet Polen er venner og familie sjokkerte over forsvinningen. Nå har de engasjert privatdetektiver.
8. desember 2018 TV 2
Maja-mysteriet: – Etterforsker om det kan ha skjedd noe kriminelt
Maya (25) hadde bare bodd på Ørsta i ni dager, da hun forsvant under en gåtur. I helgen deltok over 300 personer i søket etter 25-åringen, uten å finne et eneste spor.
26. november 2018 TV 2
Sperret av fjellområde i Ørsta
Politiet har sperret av et område i nærheten av Skåla og Saudehornet i Ørsta i forbindelse med leteaksjonen etter en 25 år gammel polsk kvinne.
24. november 2018 TV 2
Politiet går ut med bilde av kvinne (25) som er savnet etter fjelltur
Politiet har gått ut med en etterlysning av den savnede kvinnen i Ørsta.
22. november 2018 TV 2
Lærlingordninga gir Hauken skreddarsydd kompetanse
– Å ta inn lærling er den beste måten å rekruttere våre framtidige fagarbeidarar på, seier Anders Hauken, dagleg leiar for Volda-bedrifta Hauken Handverksteneste AS.
6. november 2018 Byggmesteren
By og land, klart det går an
Nynorsken fortener sitt eige bergenshus. Spørsmålet er kor høgt det er under taket i denne byen.
25. september 2018 $ Bergens Tidende
Håpløst!
Gjennomført håpløst endimensjonalt fyllesnakk, forkledd som godt humør.
28. mai 2018 VG
Musikkanmeldelse Vassendgutane: Menn som viser fram retorikken sin
Gjennomført håpløst endimensjonalt fyllesnakk, forkledd som godt humør.
28. mai 2018 VG
Oppgjør med homokritisk pastor
- Er det ikke på tide å la Herren ta seg av dømmingen av levende og døde, spør Jon Georg Dale (Frp) i et Facebookinnlegg.
21. november 2017 TV 2
Ørsta og Ulstein i pilotprosjekt om heiltidskultur
Ørsta er i lag med Ulstein kommune valt ut til å vere med i eit pilotprosjekt om heiltidskultur. Pilotprosjektet er i regi av Kommunenes Sentralforbund (KS) i Møre og Romsdal. To einingar eller seksjonar i kommunen vil få tilbod om støtte frå KS-konsulentar for å kome i...
7. november 2017 Regionavisa
Handverksmesse på Bjørke
Tradisjonen tru blir det også i år handverksmesse på Bjørke i Ørsta kommune, andre helga i november. –Her på Ungdomshuset Haukly har vi no i mange år hatt handverksmesse, fortel arrangørane frå Skjåstadalen Frilynde Ungdomslag, og legg...
9. oktober 2017 Regionavisa
Handverksmesse på Bjørke
Tradisjonen tru blir det også i år handverksmesse på Bjørke i Ørsta kommune, andre helga i november. –Her på Ungdomshuset Haukly har vi no i mange år hatt handverksmesse, fortel arrangørane frå Skjåstadalen Frilynde Ungdomslag, og legg...
9. oktober 2017 Regionavisa
Slik blir nye Ørsta
–Utbyggingane som skjer no framover vil styrkje Ørsta som eit sentrum for heile Søre Sunnmøre, meiner Ørsta-ordførar Stein Aam. Av Svein Nordal Etter mange år på Robek-lista og dermed inga mulegheit for storinvesteringar, losnar det no i Ørsta....
14. august 2017 Regionavisa
–Topp å vere bygdehomo!
I alle år har homofile frå bygda konvertert til å bli byfolk. Må dei distrikts-homofile bli seksuelle flyktningar, eller er dette fenomenet gått ut på dato? Av Svein Nordal Første gong publisert 15/4-2015 –At det skal vere så jævlig å vere homo...
1. august 2017 Regionavisa
Ny brannbil i Ørsta
Brannberedskapen i Ørsta har blitt betra sidan ein flunkande ny hovud-brannbil no er på plass. Nyebilen erstattar ein 1995-modell. Det var i fjor at Ørsta brann og redning bestilte ny hovudbil W.1.1 til brannstasjonen i sentrum. Bilen er no framkomen til stasjonen og det er kun tilpassingar for...
31. juli 2017 Regionavisa
Stragulum med Fjørefestival
Stragulum inviterar til Fjørefestivalen 2017 i fjøra på Sætre.I tillegg til både ny og kjent musikk av Stragulum har dei med seg gjesteartistar, mellom andre: – Even Sævik – Jeki Villanueva – Con Moto – Louise Engeseth Konserten foregår i...
28. juli 2017 Regionavisa
Egil Olsen – intimkonsert på Bjørke
I Bakketunet på Bjørke får vi høyre både ny og gamal musikk med Egil Olsen i ein intim setting i nydlege omgivelsar. Egil Olsen er omtala som “ein av landets aller beste låtskrivarar” (DN) og som “noko av det vakraste og mest underfundige vi har” med...
28. juli 2017 Regionavisa
Sunnmørsk klatreklubb: Molladalssamling
Sunnmørsk klatreklubb arrangerar tur til Molladalen.Det vert frukost om morgonen, bålbrenning og sosialiserer på kvelden. The post Sunnmørsk klatreklubb: Molladalssamling appeared first on Regionavisa.
17. juli 2017 Regionavisa
AnkerLive
I forbindelse med Saudehornet Rett Opp vert det konsert-/festkveld i småbåthavna til Ørsta Småbåtlag fredag 4. august. Last Rebel, Mathea Lødemel, Skapsmak og Dj Danny (Daniel Klepp) gir ein heilaften verdt å få med seg. The post AnkerLive appeared first on...
17. juli 2017 Regionavisa
Sikta for promillekøyring
7. mai 2017 Sunnmørsposten
Det at Solveig (86) bor akkurat her gjør henne unik
5. mai 2017 Sunnmørsposten
Senka bil blei avskilta
Ein bil blei avskilta etter kontroll i Ørsta natt til torsdag.
4. mai 2017 Sunnmørsposten
Kollegaer hjelper kvarandre
– Vi vil jo gjerne hjelpe kvarandre når vi er i same huskjede og er kollegaer, seier Roar Eiken som er dagleg leiar utbyggjarfirmaet Norgeshus Din Bolig AS.
25. februar 2017 Byggmesteren
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ØRSTA

MØRE OG ROMSDAL

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL