Opel
Halvledermangel stenger Opel-fabrikk ut året
Bilprodusenten Opel stenger sin fabrikk i Eisenach i Tyskland fram til begynnelsen av 2022. Grunnen er den globale mangelen på halvledere.
torsdag 30. september ABC Nyheter
Smart bilkjøp – nå blir denne ny
Utvendig handler det om små endringer. Du ser dem best i fronten, som har fått Opels nye «ansikt». Støtfangere og hjulbuer er nå lakkert i bilens farge. Det tar bort litt av «offroad-preget», men nå var heller ikke SUV-faktoren veldig høy her i...
tirsdag 28. september TV 2
Ny modell senker prisen 60.000 kroner
Nå er det ikke bare 4x4 som gjelder, nye Grandland får du også som ladbar hybrid med forhjulsdrift. Den utgaven senker også startprisen betydelig, nærmere bestemt 60.000 kroner. Innstegsmodellen Business Edition med 225 hestekrefter og forhjulsdrift har en startpris på 439.900...
torsdag 23. september TV 2
Flere tusen norske bileiere fikk et kjempeproblem – nå kommer løsningen
På elbilen Opel Ampera-e må batteriene skiftes på samtlige biler. Det vi si rundt 4.000 i Norge. En jobb importøren planlegger å fullføre i løpet av neste år. Batteriene før økt kapasitet og ny garanti på 80 år / 160.000 kilometer.
fredag 3. september TV 2
Denne bilen er en ekte helgardering
Her tar Opel en skikkelig helgarderingen. Ja, vi skal få den som elbil, i tillegg kommer den som ladbar hybrid, med bensinmotor - og med dieselmotor under panseret. Det siste virker jo nesten litt eksotisk på en helt ny bil. Det sier naturligvis mye om at dieselmotoren i flere andre markeder fortsatt...
fredag 3. september TV 2
Se hvem som leker seg med bitteliten morobil
Rekkevidden er estimert til 75 kilometer. Batteriet bittelite sammenlignet med de fleste andre elbiler, ikke mer enn 5.5 kWt. Det kan fullades på tre timer fra en vanlig stikkontakt. Det gjør at det kreves minimalt med spesialtilpasset infrastruktur. Bilen kan selvsagt også lades fra en veggboks...
søndag 29. august TV 2
«En skrekkelig opplevelse!»: – Bilen vår startet helt av seg selv – to ganger
Ekteparet fra Saltnes var inne og handlet da bilen startet av seg selv og prøvde å kjøre av gårde. – Slike hendelser er ekstremt sjeldne, men jeg har sett biler starte av seg selv, sier Audun Bergerud i NAF.
tirsdag 20. juli $ Fredriksstad Blad
– Det er Europas mest solgte elbil og den ser kjempebra ut
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» er det elbiler og hvordan de har begynt å flomme innover det europeiske markedet som er tema
fredag 16. juli ABC Nyheter
MOTOR

Opel Ampera-e-eiere bes om å parkere utendørs etter å ha ladet bilen
Bilforhandler Bertel O. Steen ber eiere av bilen Opel Ampera-e om å parkere utendørs etter lading og å ikke lade om natten på grunn av brannrisiko.
fredag 16. juli ABC Nyheter
Frykter bilen kan begynne å brenne: – Parker utenfor!
Bilgiganten General Motors (GM) ber nå eierne av biler produsert fra 2017-2019 om å parkere utendørs etter ladning. Dessuten at de ikke setter bilene til lading på natten, mens saken blir videre utredet. To nye branntilfeller i Vermont og New Jersey er bakgrunnen for dette. I fjor var det...
fredag 16. juli TV 2
Kjører du Ampera-e? Ikke parker den i garasje etter lading
General Motors advarer eiere av elbilen Chevrolet Bolt mot risiko for brann og ber dem ta forholdsregler ved lading. I Europa har bilmodellen blitt solgt som Opel Ampera-e.
torsdag 15. juli Teknisk Ukeblad
Én bekymring er den samme nå som for 200 år siden
Batteriene har alltid vært en hemsko i utviklingen av elbiler. Tunge, store og ikke minst kostbare om de må bytters. Men er de egentlig noe å frykte om man vurderer å kjøpe elbil.
onsdag 14. juli TV 2
Nye Opel Astra: Ladbar, sportslig og effektiv
Når Opel lanserer nye Astra, følger den en 30 år lang suksesshistorie som startet da den overtok for Kadett.
onsdag 14. juli ABC Nyheter
Bekreftet: Et ekte bilikon gjør comeback
Opel har nå bekreftet at den legendariske coupemodellen fra 70 og 80-tallet skal gjenoppstå. Da som elbil. Her er den første skissen:
onsdag 14. juli TV 2
Nå kan det bli ny fart på salget i Norge
Når Opel lanserer nye Astra følger den en 30 år lang suksesshistorie som startet da den overtok for Kadett. I første omgang lanseres den i to hybridversjoner i kombinasjon med åttetrinns automatkasse.
tirsdag 13. juli TV 2
Om bare få år skal alt herfra være elektrisk
Det er klart for neste kapittel i elektrifiseringen av Opel. Den tradisjonsrike tyske bilprodusenten skal ikke bare utvide sitt elektriske modellutvalg, men fra 2028 vil Opel utelukkende ha elbiler i sin europeiske portefølje.
lørdag 10. juli TV 2
Opel blir elbilmerke
Stellantis presenterer sin elbilstrategi.
fredag 9. juli Teknisk Ukeblad
Denne bilen kan du også bo i
Her får storfamilien et interessant elbil-alternativ. Og et ekstra pluss: For et ikke alt for høyt pristillegg kan den enkelt gjøres om til en smart campingbil.
lørdag 26. juni TV 2
Tre dager med denne på tysk motorvei – det takker du ikke nei til
For mange står Opel som et synonym for fornuftige familiebiler, men i Rüsselsheim kan man langt mer enn som så - hør bare her om Monza 1983!
fredag 18. juni TV 2
Slik gjør «dame-magneten» fra 70-tallet comeback
Legendariske Opel Manta A fra 70-tallet gjenoppstår som konseptet GSe ElektroMOD, altså som en elbil.
tirsdag 1. juni TV 2
Kjørte for fort med lånt bil – ble avslørt av mobilen
Bilappen på mobilen gir mange nye og nyttige muligheter for både oversikt og enklere bilhold, sier Broom Benny.
fredag 28. mai TV 2
Elbilskolen: – Nei batteriene i en elbil er ikke noe å bekymre seg for.
torsdag 20. mai TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL