OL
Klopp om Solskjær-stjernen: – Wow!
Manchester Uniteds Bruno Fernandes ble kåret til månedens spiller i Premier League for fjerde gang på syv forsøk. Liverpool-manager Jürgen Klopp er imponert foran toppkampen.
44min VG
Gjensidige varsler «full diskusjon» om erstatning i Gjerdrum
Forsikringsselskapet Gjensidige varsler «full diskusjon» om erstatning etter katastrofen i Gjerdrum. I tillegg saksøker de utbyggere etter Sørum-skredet i 2016.
48min VG
Riiber-seier i Val di Fiemme: – Det er deilig å starte året med å vinne
Jarl Magnus Riiber (23) klarte å beholde deler av ledelsen fra hopprennet og gikk inn til seier på fredagens 10-kilometer kombinert i Val di Fiemme.
48min VG
Tidligere Ap-ordfører: Vil skifte ut Jonas med Jens
Tidligere Ap-ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, ber Jens Stoltenberg komme hjem fra NATO for å ta over som partileder for Jonas Gahr Støre.
52min VG
USA: Corey Johnson henrettet
Dødsdømte Corey Johnson ble natt til fredag henrettet i USA. Flere føderale henrettelser blir nå gjennomført før Donald Trump forlater Det hvite hus.
56min VG
Håndballpresidenten sterkt uenig med Erevik: – Jeg føler meg trygg
KAIRO/OSLO TV 3-ekspert Ole Erevik får ingen støtte hos Norges Håndballforbund etter uttalelsen om at VM må stoppes etter 10 positive coronatester i inngangen til mesterskapet i Egypt.
12:36 VG
Graham Hansen forlenger med Barcelona: – Veldig fornøyd
Caroline Graham Hansen er enige med Barcelona om en ny kontrakt. Den strekker seg til 2023.
12:36 VG
Gjerdrum-skredet: Rørende gravferd for familien Grymyr Jansen
GJERDRUM/OSLO Charlot (31) og ektemannen Bjørn Ivar Grymyr Jansen (40) skulle bli foreldre til Isak i februar. Sammen med datteren Alma (2) mistet de livet i kvikkleireskredet.
12:35 VG
Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa
Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI.
12:22 VG
Laila Anita Bertheussen dømt for angrep på demokratiet
OSLO TINGRETT Tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen er dømt til ett år og åtte måneder fengsel for trusler og angrep på demokratiet.
12:05 VG
Dopinglegen fra Seefeld-VM dømt til nesten fem års fengsel
Den tyske bloddopinglegen Mark Schmidt skal ha hjulpet en rekke utøvere med å oppnå suksess på en ulovlig måte. Han ble til slutt tatt under en antidoping operasjon under ski-VM i Seefeld.
11:36 VG
Opplysninger til VG: Layouni enig med Vålerenga
Amor Layouni (28) blir trolig Vålerenga-spiller. Etter det VG forstår er Vålerenga enig med både Layouni og den egyptiske klubben Pyramids om en overgang for den hurtige kantspilleren, etter diskusjoner over tid.
11:18 VG
«Bølgen»-Niklas: Kamera bør være valgfritt
Elever og studenter reagerer på at de blir snikfotografert på Teams og delt på Snapchat og Messenger etterpå. TikTok-stjernen Niklas «Bølgen» Paulsen skrur helst av kamera.
10:37 VG
Rashford hyllet av Ferguson i telefonsamtale : – Han ville hjelpe meg også
Manchester United-stjernen Marcus Rashford (23) vinner på alle arenaer om dagen. Nå høster han ros fra trenerlegenden Alex Ferguson (79).
10:31 VG
Ap er ikke et parti
Skal Arbeiderpartiet gjenvinne statusen som landets mektigste politiske kraftsenter må det bli en bevegelse igjen. Et fryktinngytende kollektiv.
10:29 VG
Norsk klippe kan rekke neste VM-kamp: - Han er mye bedre
KAIRO Ballfordeler Christian O’Sullivan manglet i Norges VM-tap mot Frankrike på grunn av sykdom. Nå kan 29-åringen rekke den viktige Sveits-matchen på lørdag.
10:17 VG
Vil forby macheter og deling av voldsvideoer
– Det er veldig ille nå! Det vi ser der ute på gata er skremmende, spesielt med bruken av våpen, sier Ghulam Abbas, som tidligere var med i B-gjengen.
10:02 VG
Norsk vaksineproduksjon: Vi må gripe muligheten!
Vi foreslår å etablere et Senter for norsk vaksineproduksjon og innovasjon. Dette senteret bør bygge og drifte en fabrikk for beredskapsproduksjon, pre-kommersiell og kommersiell produksjon av vaksiner.
09:55 VG
Influencer Wanda Mashadi bekrefter ny kjæreste
Wanda Mashadi (28) er ikke lenger singel.
09:29 VG
Roger (75) fikk den første dosen av Moderna-vaksinen i Norge
Dermed er en andre coronavaksine tatt i bruk i Norge.
09:12 VG
«25 under 25»: Ikke avlys eksamen!
Å avlyse eksamen nå er å gjøre elevene en bjørnetjeneste.
08:50 VG
AUFs medlemsverving skaper strid: – Lite demokratisk
Med medlemskap til ti kroner, verver AUF tusener av medlemmer. Det gir organisasjonen svært stor innflytelse i mange lokale Ap-lag. Praksisen er omstridt.
07:59 VG
EU diskuterer vaksinepass
Vaksinesertifikater kan bli nøkkelen til gjenåpning av grensene i Europa. Men regjeringen har ikke tatt stilling til om vaksinerte skal få fordeler i Norge.
07:40 VG
Eriksen Søreide om brexit-avtalen: Kan ikke erstatte EØS
Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at hun ikke finner noe i Brexit-avtalen med EU, som ville gi Norge en bedre posisjon mot EU enn dagens EØS-avtale.
07:15 VG
Elverum frykter flere smittede spillere: – Leit å høre rapportene
Elverum har sendt fem spillere til håndball-VM og synes rapportene fra mesterskapet er bekymringsfulle. Espen Nakstad forstår at de norske spillerne reagerer på VM-kaoset.
06:56 VG
Berg advarer Bodø/Glimt: – Tror ikke man skal bli uvenner
Patrick Berg (24) mener Bodø/Glimt må passe seg for å kreve for mye for spillerne sine når utenlandske klubber banker på døren.
06:54 VG
Slik vil helsetoppene stoppe virusmutasjonen
Å hindre mer smittsomme mutasjoner i å etablere seg i Norge er en kamp mot klokken. Nå har Folkehelseinstituttet (FHI) utviklet egne metoder for å stoppe viruset.
05:29 VG
Avfeier Klopps United-påstand: – Høres ut som en hykler
Tidligere toppdommer Mark Clattenburg er ikke veldig imponert over Jürgen Klopps uttalelser om antall straffer som tildeles Manchester United.
05:23 VG
I dag faller dommen mot Laila Anita Bertheussen
Fredag ettermiddag vil Oslo tingrett avsi dom mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer, Laila Anita Bertheussen (55).
05:17 VG
AFP: Minst 26 døde etter kraftig jordskjelv i Indonesia
Et sykehus er blant bygningene som er jevnet med jorden etter et kraftig jordskjelv i Indonesia. Ti personer er bekreftet døde, og flere hundre skal være skadet.
04:19 VG
USA setter smitterekorder midt i politisk kaos
Mens det pågår stor politisk uro i USA, står landet samtidig midt i en coronabølge som tar livet av tusenvis hver dag.
03:18 VG
Historisk mafia-rettssak i Italia – 900 skal møte i retten
I Calabria-regionen i Italia er det rigget for en usedvanlig rettssak. Både politihelikoptre og spesialsoldater skal overvåke området når den beryktede ’Ndrangheta-mafiaen nå skal møte i retten.
03:18 VG
VGs oversikt: Nå er smittetrenden i Norge flat
Tre uker etter julaften er smittetrenden i Norge igjen flat, viser VGs oversikt.
02:09 VG
Joe Biden lanserer redningspakke for USA: – Det er ingen tid å miste
USAs påtroppende president lover 16 billioner kroner til å håndtere USAs såkalte «tvillingkrise»: Økonomien og coronaviruset.
02:01 VG
Les dagens VG her!
Drømmer du om sydenferie til sommeren? I dagens avis kan du sjekk tilbudene og hvilke vilkår du må sikre deg før du bestiller en utenlandstur i år.
00:37 VG
Flere smittetilfeller i VM – Erevik mener mesterskapet bør avlyses
KAIRO/OSLO TV3-ekspert Ole Erevik mener håndball-VM i Egypt bør avlyses etter ytterligere ni positive coronatester.
torsdag 23:23 VG
Kjetting-Jan knuste Per Sandberg: - Passer ikke inn på Stortinget
«Kjetting-Jan» Vindenes (51) fra Sotra knuste Per Sandberg fullstendig i kampen om førsteplassen på stortingslisten til Liberalistene i Vestland.
torsdag 23:07 VG
Etterforskere vil snakke med Trump Jr.
Presidentens sønn må forklare seg om bruken av penger under innsettelsen av Donald Trump i 2017.
torsdag 22:38 VG
Slik forbereder USA seg på bråk
WASHINGTON, D.C. / OSLO Etter at FBI har advart mot «væpnede demonstrasjoner» i dagene som leder opp til innsettelsen av Joe Biden som president, er Washington, D.C. iferd med å bli barrikadert. Også i resten av landet forbereder man seg på bråk.
torsdag 22:09 VG
Folkebørsen: Bergerud-tap mot overmakten
(Norge-Frankrike 24–28) Han holdt Norge inne i kampen lenge, men til slutt tapte Torbjørn Bergerud keeperkampen mot Wesley Pardin. Mens Frankrike knakk de norske håndballgutta i VM-åpningen.
torsdag 22:02 VG
Norsk VM-smell mot Frankrike: – Vi har kniven på strupen
KAIRO (Norge-Frankrike 24–28) Norge tapte åpningskampen mot Frankrike med fire mål. Plutselig ser veien mot VM-gull tøffere ut enn ventet for Christian Berges menn.
torsdag 22:02 VG
Klagestorm mot TV-bildene fra håndball-VM: – Skandale
TV-bildene fra Norges VM-åpningskamp mot Frankrike varierer i lysstyrke. Problemene skal skyldes feil innstillinger på kameraene i Egypt.
torsdag 21:08 VG
USA: Arrestert for å ha kastet brannslukkingsapparat
Politimyndighetene i USA fortsetter arrestasjonene etter Trump-tilhengernes storming av Kongressen.
torsdag 21:00 VG
Enda en krisemåling for Ap - Sp fosser frem i Oslo
Mens Arbeiderpartiet får katastrofale 18 prosent på landsbasis, så suser Senterpartiet avgårde med 5.9 prosent i Oslo og tidligere Ap-topp Jan Bøhler rett inn på Tinget. Det viser en måling fra flere Amedia-aviser.
torsdag 20:48 VG
Wizz Air kutter kraftig i antall flyvninger
Wizz Air har midlertidig kuttet kraftig i antall flyvninger i Norge på grunn av covid-19. Noen destinasjoner er lagt på is til februar og mars.
torsdag 20:05 VG
Tandrevold etter kollapsen: – Jeg fikk hjerteflimmer
Ingrid Landmark Tandrevold (24) sier i en pressemelding at hun fikk hjerteflimmer etter andre skyting under torsdagens sprint i Oberhof.
torsdag 19:45 VG
Hevder Jared og Ivanka nektet Secret Service å bruke toaletter
Secret Service-agentene som har passet på Donald Trumps datter og svigersønn skal ha blitt nektet å bruke noen av de seks badene i deres luksushjem i Washington, D.C. Til slutt måtte de leie en leilighet for mer enn 25.000 skattekroner i måneden for å gjøre sitt...
torsdag 19:35 VG
Teateret og truslene: Dette er Bertheussen-saken
I mange måneder etterforsket Politiets sikkerhetstjeneste (PST) truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara uten noen mistenkt gjerningsperson.
torsdag 19:32 VG
Gjerdrum-skredet: Stopper byggearbeid og oppretter tilsyn etter «alvorlig tvil»
Etter kvikkleireskredet varslet Stig og Kari Utnes om rystelser i leiligheten under bygging i nærheten av Nystulia. Nå har kommunen gitt stoppordre til det nye boligprosjektet – og opprettet tilsyn med eget arbeid.
torsdag 19:24 VG
FHI snur – tar ut 40.000 ekstra doser fra lager
FHI har 100.000 vaksinedoser på lager. Nå har de bestemt seg for å sende ut 40.000 av dem i slutten av januar.
torsdag 18:47 VG
Jonas har sitt å slite med
torsdag 18:41 VG
Dette er spillerne som drømmer om norsk VM-gull
KAIRO Superstjernen Sander Sagosen (25) omtaler kveldens VM-åpning mot Frankrike som en nøkkelkamp for å oppfylle drømmen om å bli verdensmester. Her er ekspertdommen over Norges tropp.
torsdag 18:24 VG
Britisk strategi kan føre til vaksine-resistent mutasjon
Storbritannia velger å vaksinere mange med en dose i stedet for få med to. Det kan føre til vaksineresistente virus, mener immunolog.
torsdag 18:04 VG
Båtsfjord sa nei til de første vaksinene: – Helt uforståelig
Ordføreren i Sokndal begriper ikke at Båtsfjord takket nei til det første glasset med vaksiner: – Det er da ikke meningsløst å begynne å vaksinere de mest sårbare i kommunen, sier Jonas Andersen Sayed (KrF).
torsdag 18:01 VG
Magnus Carlsen: Så lenge skal jeg spille sjakk
Norges beste sjakkspiller gjennom tidene har begynt å tenke på når han skal legge brikkene tilbake i skapet. I podkasten Løperekka snakker han helt ufiltrert om fremtiden.
torsdag 18:00 VG
TV-anmeldelse «Stolthet og forfall»: Best når det ikke er morsomt
Middels om hva middelaldrende folk egentlig bruker livet sitt til.
torsdag 17:54 VG
Endelig «Partey time» for Arsenal
Plutselig smiler Arsenal-supporterne igjen. Og nå kommer endelig Thomas Partey (27).
torsdag 17:40 VG
Fylkesledere om Ap-krisen: – Ikke vært gode nok som opposisjonsparti
Etter flere krisemålinger mener Aps fylkesledere at partiet må forenkle budskapet. – Senterpartiet har vært dyktige på sine korte onelinere, sier fylkesleder.
torsdag 17:05 VG
Conor McGregor høyt oppe: – Han ser ut som en liten, fet elefant
Siden november 2016 har Conor McGregor (32) vært i buret bare to ganger. Nå er det endelig dags igjen. Men iren lover at det blir en kort oppvisning. Kan det bli revansjmøte med Khabib Nurmagomedov (32)?
torsdag 16:52 VG
Da «Ex on the Beach» kom til bygda: – Sender ut feil signaler
HEMSEDAL «Ex on the beach: Afterski» har kommet til Hemsedal. Sjokk-realityen møter familie- og naturverdier, og for noen blir kontrasten for stor.
torsdag 16:51 VG
Influencer Emma Ellingsen: – Jeg ser ut som en bitch
I den kommende sesongen av «Bloggerne» gleder Emma Ellingsen (19) seg til å vise litt flere sider av seg selv, foruten det å være født i feil kropp.
torsdag 16:14 VG
Solbakken til TV 2 om Elabdellaoui: – Det er mulig vi ser Omar på banen i fremtiden
Landslagstrener Ståle Solbakken sier at han tror Omar Elabdellaoui kan komme tilbake på fotballbanen igjen etter fyrverkeriulykken.
torsdag 15:39 VG
Smitte blant 70 utenlandske arbeidere i Vestnes
Siden nyttår har 70 utenlandske arbeidere fått påvist coronavirus i vestlandskommunen Vestnes med kun 6532 innbyggere. Ordfører Geir Inge Lien (Sp) forsikrer likevel om at de har kontroll på utbruddet.
torsdag 15:32 VG
Få kontroll på grensene
Etter at VG avslørte at en stor del av dem som lander på Gardermoen ikke tester seg på flyplassen, strammer regjeringen til.
torsdag 15:28 VG
Eckhoff vant - Tandrevold kollapset og måtte få hjelp
Supersesongen fortsetter for Tiril Eckhoff. Selv med én strafferunde tok 30-åringen sin tredje verdenscupseier på rad.
torsdag 15:14 VG
Slipper operasjon: – En VM-medalje i super-G er realistisk
Adrian Smiseth Sejersted (26) fikk torsdag bekreftet at han kan stille til start i VM.
torsdag 15:09 VG
Kjendissønn Amadeus Søgaard TV-debuterer
Amadeus Søgaard (22), fotballspiller og sønn av Carola Häggkvist (54) og Runar Søgaard (53), letter på sløret.
torsdag 14:52 VG
Lege Wasim Zahid coronasmittet: – Føler jeg snubler på oppløpssiden
Nå deler han sine erfaringer med sykdommen på YouTube og håper det fører til mer åpenhet.
torsdag 14:13 VG
Norge trente på møterom før VM-åpningen
KAIRO Gullfavoritt Norge så seg nødt til å gjøre de siste forberedelsene til kveldens VM-åpning mot Frankrike inne på et møterom på hotellet.
torsdag 14:12 VG
VGs corona-nyhetsbrev: Dette er ukens talltrender
Det har vært 49 dødsfall på institusjon siden julaften. Bli med en tur bak tallene.
torsdag 13:38 VG
Magikeren Siegfried er død
Den tyske avisen Bild melder at magikeren Siegfried Fischbacher er død, 81 år gammel.
torsdag 13:38 VG
Kilder om Trump: Isolert, sint og hevngjerrig
Ifølge kilder nær presidenten, er han rasende for at han ikke har fått mer hjelp av sine allierte. I Kongressen spisses nå knivene mot senatorene som støttet Trumps forsøk på å endre valgresultatet.
torsdag 13:17 VG
Helbom for Stina Nilsson i debuten: Nummer 99
Stina Nilsson mislyktes med det meste i sin internasjonale skiskytterdebut. Hun fikk fire strafferunder og ble slått i ren langrennstid av 53 løpere.
torsdag 12:09 VG
Har undersøkt 13 dødsfall: Vanlige bivirkninger kan ha bidratt til dødsfall hos de svakeste
Bivirkninger som er ufarlige for de fleste kan ha bidratt til enkelte av dødsfallene blant de svakeste pasientene som har fått Pfizer-vaksinen, ifølge Legemiddelverket.
torsdag 12:05 VG
Eirik Grønolen (31) gravlagt: «Etterlater deg et stort tomrom»
– All omsorg og omtanke har vært overveldende, skriver Grønolens familie i et minneord.
torsdag 11:44 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL