OL
Isabel Raad svarer på romanseryktene: – Vi har veldig god kjemi
Influenseren og Benjamin Jayakoddy har danset seg gjennom «Skal vi danse» i høst. Nå svarer hun på romanseryktene.
50min VG
Alli reddet Spurs-poeng: – Vet at vi har et lag i verdensklasse
(Tottenham – Watford 1-1) Tottenham var på vei mot tap mot Premier Leagues svakeste lag denne sesongen. Dele Alli reddet London-klubben, minutter før slutt.
17:58 VG
Lederen for verdens største overgrepsnettverk dømt: «Vi har mesteparten av markedet, lol»
NASHVILLE, USA Han ledet verdens største nettverk av overgripere. I august ble han dømt til livstid, pluss 35 år i fengsel. Jakten på ham er blitt høstens internasjonale podkast.
17:52 VG
Tre på rad for Chelsea
(Chelsea – Newcastle 1-0) Newcastle holdt unna i over 70 minutter, men så klinket Marcos Alonso til - og fikk drømmetreff. Det holdt til tre nye poeng.
17:52 VG
«Stjernekamp»: Sesongen for underdogs
De har kjempet seg gjennom syv sjangre og åtte konkurrenter, flere av dem mer kjente enn de selv. Nå er de tre igjen. Bilal Saab (20) var sikker på at han skulle ryke tidlig.
17:12 VG
Norwegen is great!
FRANKFURT : Skulle noen ennå være i tvil: Tyskerne elsker norsk litteratur! Det er et kjærlighetsforhold som har vart i mange år, og som nådde sitt romantiske klimaks under bokmessen denne uken.
17:03 VG
Amerikanske demokrater vil ha norske nynazister på terrorliste
Høytstående demokrater i USA ber utenriksminister Mike Pompeo om å føre opp Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) på en liste over terrororganisasjoner.
16:42 VG
Bokanmeldelse: Olga Tokarczuk - «Før plogen din over de dødes knokler»: Nobel krim
Eksistensiell øko-krim fra Nobelprisvinner Olga Tokarczuk
16:12 VG
Filip Ingebrigtsen sliter med magesmerter: – Vi må se alvorlig på dette
HOLE Allerede etter et par kilometer av Hytteplanmila merket Filip Ingebrigtsen (26) smerter i magen. Det var de samme smertene som gjorde at han måtte bryte 5000 meter-finalen i VM.
16:07 VG
Jostein Gaarders elleville suksess: Selger to bøker i minuttet - i Kina!
FRANKFURT Du store kineser! «Sofies verden» har plutselig tatt av i Kina - 25 år etter den kom ut.
16:01 VG
Eksperter om brexit-drama: – Boris går for nyvalg
Boris Johnson har gått på et nytt brexit-nederlag. Nå manøvrerer han mot et nyvalg som kan sikre brexit-seier, tror norske Storbritannia-eksperter.
16:00 VG
Barcelonas borgermester: – Dette kan ikke fortsette
Borgermesteren i Barcelona, Ada Colau, maner til ro etter flere døgn med opptøyer der over 400 mennesker er skadet.
15:23 VG
Opprykket glipper trolig for FFK, Bergersen kan rykke opp - igjen
(Fredrikstad- Kvik Halden 2-0/Egersund-Stjørdals/Blink 2-3) Han hjalp Fredrikstad med å rykke opp fra nivå tre til to i 2002. Nå ser det ut som Kent Bergersen (52) snyter FFK for opprykket og kan ta Kvik Halden opp til 1. divisjon.
15:03 VG
Gutt siktet for Dagbladet-hacking
Politiet har siktet en ungdom etter at Dagbladet torsdag måtte stenge nettavisen som følge av at en artikkel med grove utsagn dukket opp.
14:36 VG
Jakob Ingebrigtsen satte norsk rekord
HOLE Jakob Ingebrigtsen (19) rakk ikke å kaste overtrekksdrakten før starten på Hytteplanmila i Hole. Likevel slo han storebror Henriks løyperekord – og også den norske rekorden.
14:07 VG
Premier League-kommentatoren: – Jeg trodde alt var harmoni i Tottenham. Det er det tydeligvis ikke.
For fire og en halv måned siden var Tottenham i Champions League-finalen. Nå frister de tilværelsen som nummer ni i Premier League.
13:46 VG
Helseminister Høie kraftig ut mot homohets
I et innlegg på Facebook tar helseminister Bent Høie (H) et kraftig oppgjør med hets mot homofile og nedrige kommentarer
13:29 VG
Byrådsdrama i Bergen: KrF brøt med venstresiden
Etter flere uker med forhandlinger bryter Kristelig Folkeparti byrådsforhandlingene med Ap, MDG, SV og Venstre i Bergen. Senterpartiet er tause om hva de gjør.
12:33 VG
Volden kan vende tilbake til Nord-Irland. Brexit får skylden.
Republikaneren Paddy (27) og unionisten Jamie (29) var barn da volden tok slutt. 21 år etter ønsker de en hard brexit velkommen – for begge håper det vil ødelegge fredsavtalen i Nord-Irland en gang for alle.
12:19 VG
Deila svarer på Oslo-kritikken mot VIF: – Helt håpløst
Trener Ronny Deila (44) føler ikke Vålerenga har dårlig rykte blant unge fotballspillere fra Oslo i dag. Han tror nesten alle talenter må innom andre klubber før de kan returnere som «skikket» for Vålerenga.
11:55 VG
«Hunting Warhead» – hør høstens krimpodkast her
Hvordan stopper du et kriminelt nettverk av overgripere? Følg politiet og VGs journalister i arbeidet med å sette lys på de mørkeste hjørnene av Internett.
11:13 VG
Politiet advarer mot trusler om publisering av bilder
Politiet advarer folk mot å betale etter utpressingsmail om bilde-publisering.
10:44 VG
Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding
Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt.
10:20 VG
Everton har brukt milliarder: – Har prøvd alt etter at Lukaku forsvant
TV 2-ekspert Petter Myhre fastslår at Everton ikke har klart å hente inn en ny målscorer etter at Romelu Lukaku (26) forsvant sommeren 2017.
10:14 VG
Kampen om bygda
Regjeringens nye distriktspolitikk vil gi Trygve Slagsvold Vedum en god latter. Men for kommunene der nyttårsbarnet fødes på sankthansaften, har verken regjeringen eller Senterpartiet gode svar.
10:06 VG
Sjalu Jørgine: – Hadde aldri latt Morten være med i «Skal vi danse»
Jørgine Massa Vasstrand (30) er såpass sjalu at hun ikke ville tåle å se ektemannen Morten Sundli (29) i «Skal vi danse».
09:57 VG
Erna innrømmer: For stor Oslo-dominans i offentlige utvalg
Statsminister Erna Solberg (H) innrømmer at Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og i styrende organer i selskaper eid av staten, ifølge avisen Nationen.
09:47 VG
Får ikke lønn - lot motstanderen score to mål
Aldri har det vært enklere å vinne en fotballkamp. I protest mot manglende utbetalinger av lønn lot spillerne på Veracruz motstanderen score to ganger før de startet kampen.
09:27 VG
Eg er kjærast med ein alkoholikar
Eg er heldig: Kjærasten min er alkoholikar, men på grunn av ei sjølvhjelpsgruppe treng eg ikkje vere redd han byrjar å drikke igjen. 
09:24 VG
Anders Jacobsen blir sportssjef - i motorsport
TOPPIDRETTSSENTERET Anders Jacobsen (34) hopper tilbake til idretten. Nå som sportssjef. I motorsport.
09:00 VG
Underhuset stemmer i dag: Jevn innspurt om brexit
Boris Johnson går nervepirrende timer i møte: Ingen vet om han oppnår flertall i Underhuset for avtalen som tar Storbritannia ut av EU. Det blir uhyre jevnt.
08:56 VG
Advarer om Sivilforsvaret: Kan ikke evakuere befolkningen i krig
I en fersk rapport til Justisdepartementet advares det kraftig om tilstanden til Sivilforsvaret, med gammelt utstyr, gamle biler og lite øving.
06:57 VG
Brexit: «Få det gjort»
Utbrytere fra erkerivalen Labour, det britiske arbeiderpartiet, kan sikre Boris Johnsons brexit-avtale i dag.
06:01 VG
Kvinne slått og ranet i Oslo
En kvinne ble slått flere ganger og fraranet sin mobiltelefon på Tøyen i Oslo. Gjerningsmannen løp fra stedet, men politiet har pågrepet antatt riktig gjerningsperson da han kom ut av en taxi på Skullerud, og viftet med en kniv.
05:41 VG
Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo
Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner.
04:32 VG
Intervju: Slet som mor under voldsomt medietrykk
Hertuginne Meghan snakker åpenhjertig om hvordan det var å gå gravid, og være småbarnsmor med den britiske pressen halsende etter seg til en hver tid.
02:06 VG
Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har steget
De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett.
01:11 VG
Grusomt seriemorder-åsted til salgs
John Wayne Gacy drepte 33 unge gutter og begravde dem i og rundt huset utenfor Chicago. Nå er eiendommen til salgs.
01:09 VG
Sto i de voldelige opptøyene: – Jeg vil skrive historie
BARCELONA En svartkledd 20-åring som har stått på barrikadene i de voldelige opptøyene stinker tåregass når vi treffer ham. Kampene har ført til mange skadede og store ødeleggelser i byen.
fredag 23:28 VG
Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse
Åtte personer ble drept da mexicanske styrker mislyktes med å pågripe narkokongen Joaquin «El Chapo» Guzmáns sønn. Myndighetene innrømmer dårlig planlegging.
fredag 23:21 VG
Fiket til motspiller – fikk lagets andre røde på to minutter
(OGC Nice – Paris Saint Germain 1-4) OGC Nice-spiller Christophe Hérelle pådro hjemmelaget sitt andre røde kort på to minutter da han fiket til Leandro Paredes.
fredag 22:55 VG
Thingnes Bø: – Fødselen er sesongens hovedmål
Johannes Thingnes Bø (26) vant absolutt alt av kuler i verdenscupen sist sesong. Denne sesongen går konas fødsel foran alt.
fredag 22:14 VG
Installerer enorme nedkjølingsanlegg i gatene
Qatar forbereder seg til fotball VM med å installere stadig flere nedkjølingsanlegg utendørs.
fredag 22:03 VG
Her er Tysklands første pandaunger
De to pandaungene har denne uken åpnet øynene for første gang.
fredag 21:47 VG
VG-fotografenes beste bilder i september
Månedens bilde for september går til fotografene som dekket valget i september. VG var tett på både politikere i Oslo og rundt om i landet. Hver måned kårer VGs bildesjefer de beste fotografiene tatt av avisens fotografer.
fredag 21:23 VG
Norske Toms familie i Skottland har fire ulike statsborgerskap. Etter brexit venter en ny hverdag
ABERDEEN Sjekk denne familien! Tom er norsk, stedatteren Maja er britisk, mannen hennes Roman er latvisk, og helt til høyre er Toms danske kone Anni. Pluss på tre hunder og en pus, og hva ender du opp med? En familie med «hundre spørsmål» om brexit.
fredag 20:51 VG
Høyre ut mot Thorkildsen (SV): Feil å forby kommersielle aktører i barnevernet
Leder for Helse- og sosialkomiteen i Oslo kommune, James Stove Lorentzen (H), mener bystyret må ta selvkritikk – i stedet for å rette blikket mot private aktører.
fredag 20:48 VG
Rally-stjernen og modellen går fra hverandre – skylder på media
Rally-stjernen Jari-Matti Latvala (34) og modellen Maisa Torppa (28) meddeler på Instagram at de går hver til sitt.
fredag 20:25 VG
TV-anmeldelse: «Looking For Alaska» – Den våte high school-drømmen 2.0
«Looking for Alaska» maler et nostalgisk bilde av den amerikanske high school-drømmen anno 00-tallet, med norske Kristine Frøseth i en sentral rolle.
fredag 20:08 VG
Bokanmeldelse: Jussi Adler-Olsen – «Offer 2117»: Hardtslående fra Danmarks krimkonge
Jussi Adler-Olsen viser hvorfor han er Danmarks ubestridte krimkonge i en av sine beste og mest aktuelle bøker.
fredag 19:25 VG
Oilers-eieren om Sparta-trenerens utspill: – Alle er enige
Stavanger Oilers-profilen Tore Christiansen (57) applauderer utspillet til Sparta-trener og landslags-assistent Sjur Robert Nilsen (51) om at han frykter for sportens fremtid.
fredag 19:04 VG
Kraftig nedbør i sør: Blir grått og vått
Høstværet blir best i vest, mens deler av Norge må finne frem paraplyen.
fredag 18:49 VG
Svenske om emosjonell TV-middag med Johaug: – Helt klart den verste
Sebastian Samuelsson (22) har markert seg både som skiskytter og i dopingdebatten. Nå forteller svensken om deltagelsen i TV 2-programmet «Landskampen» med blant andre Therese Johaug (31).
fredag 18:20 VG
Opptøyene i Libanon fortsetter
Etter to dager med opptøyer har statsministeren nå satt en tidsfrist for å finne en løsning. Samtidig ønsker protestantene at han og regjeringen som styrer Libanon skal gå av.
fredag 18:17 VG
Brexit-sjef Nigel Farage til VG: – Avtalen til Boris Johnson blir stemt ned
PÅ TOGET FRA BRUSSEL TIL LONDON Øverst på listen over Nigel Farages politiske mål er kravet om at britene bryter med EU, uten en avtale.
fredag 17:50 VG
Prins Harry i ny dokumentar: Kamerablits minner om morens død
Den britiske prinsen forteller at morens død fortsatt er som et åpent sår.
fredag 16:54 VG
Fotballforbundet setter ned arbeidsgruppe mot vold: – Savner at NFF er mer tydelige
Jurister savner mer handlekraft enn at Norges Fotballforbund (NFF) setter ned en arbeidsgruppe mot vold. Samtidig åpner Riksadvokaten for dialog med forbundet for å få redusert fotballvolden.
fredag 16:18 VG
Trump hyller historisk romvandring: – Fantastisk
For første gang i historien ble en romvandring ved Den internasjonale romstasjonen (ISS) utført bare av kvinner.
fredag 16:07 VG
Vil undersøke Lan Marie Bergs etater
Kommunerevisjonen vil undersøke alle etatene som er underlagt MDG-byråd Lan Marie Berg i Oslo etter det ble avdekket 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven.
fredag 16:06 VG
Minst 62 drept i angrep mot afghansk moské
Minst 62 personer ble drept og 60 såret da en moské øst i Afghanistan ble angrepet under fredagsbønnen, opplyser tjenestemenn.
fredag 15:47 VG
Tyrkia: Hundrevis av krigsmotstandere fengslet
På hjemmebane hylles president Erdogan for krigføringen i Syria. De som ytrer seg kritisk, risikerer å bli fengslet for å spre terroristpropaganda. Også det som skrives på sosiale medier i utlandet, overvåkes av tyrkiske myndigheter.
fredag 15:18 VG
«Funkygines» bror Silas om «Idol»-kjæresten: – Hun ser sykt bra ut, men vet det ikke selv
TV-aktuelle Silas Massa Vasstrand (22) tok med seg pop-kjæresten Victoria Karlskås Andersen (19) på premierefest.
fredag 15:02 VG
Solberg nekter å se – en tragedie i flere akter
Det er nok bortforklaringer og unnskyldninger fra regjeringen om det smålige kuttet i støtte til briller til barn. Når skal Erna Solberg innse det?
fredag 14:27 VG
Norsk finansnæring inntar Brussel
Spillereglene for europeisk finansnæring skrives i Brussel. Derfor må norsk finansnæring være tilstede og samarbeider nå med nordiske kolleger om et kontor i EU-hovedstaden.
fredag 14:09 VG
Klopp reagerte på Solskjær-spørsmål: – Tror du virkelig du kan fly over fra Norge og spørre om det?
LIVERPOOL Jürgen Klopp (52) hadde en lignende start som Ole Gunnar Solskjær (46) i Premier League, men nekter å gi nordmannen råd.
fredag 14:02 VG
Johaug-debatten: Ingrid Kristiansen mener Egebergs Ærespris er utvannet
Ingrid Kristiansen synes at Therese Johaugs fortid ikke bør stoppe henne fra å få Egebergs Ærespris. Derimot mener den tidligere vinneren at prisen er blitt utvannet med årene.
fredag 13:45 VG
Hordaland i forslag: Freder ikke Trine Skei Grande
I Hordaland Venstres foreløpige forslag til ny partiledelse forslår de Abid Raja, og nevner ikke Trine Skei Grande.
fredag 13:44 VG
Egeland frykter mer Syria-vold om USA mislykkes
Den midlertidige våpenstillstanden i Syria kan bli kortvarig dersom USA ikke klarer å få til en avtale som både omfatter Tyrkia og kurdiske SDF, ifølge Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.
fredag 13:35 VG
Fullt på føden: – Fødselsomsorgen må prioriteres!
Som førstegangsfødende fikk jeg beskjed om å gå en tur på området etter at jeg ble tatt imot ved mottaket på Ullevål sykehus. De sa fødselen kunne ta tid, men årsaken var nok først og fremst at det var fullt oppe på føden. –...
fredag 12:53 VG
Høyesterett skjerper straffen mot Mohyeldeen Mohammad
Høyesterett skjerpet i dag straffen mot islamisten Mohyeldeen Mohammad, som er dømt for terrortrusler mot stortingsrepresentant Abid Raja (V).
fredag 12:45 VG
NFF tar publikumsgrep etter Romania-nedturen
Den store interessen for landslagets kommende hjemmekamp mot Færøyene forsvant med to ganger 1–1 i Bucuresti og Stockholm. Nå dumper Norges Fotballforbund billettprisene.
fredag 12:29 VG
Kong Harald til Old Trafford som Solskjær-gjest
MANCHESTER Kongen kommer til Old Trafford for å se Manchester Uniteds kamp mot Liverpool på søndag.
fredag 12:07 VG
Ukens kuskekommentarer: – Avsluttet enormt til seier sist
Her kan du lese kuskekommentarer på alle V75-hestene på Momarken Travbane lørdag.
fredag 12:03 VG
Lørdagens travtips: Gulljackpot i V75
De unge hoppene står i fokus i Oaks-sammenheng i denne gulljackpot-omgangen, hvor Norsk Rikstoto dobler syverpotten.
fredag 12:03 VG
Det er ikke bare i barnevernet barn skyves ut
I en artikkelserie i VG kan vi lese om barnevernsbarna som må bo isolert fra andre barn. Dette gjelder de mest sårbare barna i samfunnet, og i månedene eller årene frem til enetiltaket har mange av dem opplevd omsorgssvikt hjemme, hatt store vansker på skolen, og blitt rammet av...
fredag 12:02 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL