Notodden
Anne Lise trer inn i lederjobben: – Jeg får sommerfugler i magen
Den nye lederen for Notodden i Sentrum er nå på plass. Anne Lise Tjønn takket mandag ja til jobbtilbudet, og kribler etter å sette i gang med arbeidet.
06:15 $ Telen
- Har maling, nå trenger de hender og nye medlemmer
Heddalshuset er vaska og tørka. Nå skal det
22:00 $ Telen
-Ikke glem at flåtten også elsker kjæledyrene dine
Den sitter i skyggen på et strå og venter tålmodig på at et dyr skal passere. Som gjedda i sivet er den klar til angrep og gleder seg til et blodig måltid. Flåtten er aktiv halve året - fra april til november. I denne perioden er kjæledyrene våre utsatt for denne...
21:00 $ Telen
Stoppet av strømprisen: Kloke og kreativer hoder i kommunen må komme sammen for å hjelpe denne gjengen
De flyttet inn i leide lokaler i Storgata «koronavinteren 2021» – og har skapt et godt og alternativt tilbud til mange unge folk i Notodden. De fikk «Fagforeningens Pris» fra LO 1. mai. Rotary har støttet. Den tidligere olje- og energiministeren var der og møtte unge folk...
20:30 $ Telen
Brann i halm
Notodden brannvesen melder om at de ved 18.55-tiden rykker ut etter melding om brann i halm.
torsdag 18:58 $ Telen
Nok en av de ærverdige gamle bygårdene i Notodden til salgs
Nok en av de gamle ærverdige bygårdene i Notodden er nå til salgs. Den gamle meierigården i Heddalsveien, opprinnelig reist i år 1900, kan nå bli din for 10 millioner kroner.
torsdag 18:00 $ Telen
Se hvordan byen har forandret seg på 12 år
Google Street View fyller 15 år og feirer med en funksjon hvor du nå kan se deres gamle bilder og sammenligne. Bildene viser at det har skjedd ett og annet i Notodden gjennom disse årene.
torsdag 15:07 $ Telen
La fram et overskudd på 110 millioner kroner for eierne sine. Etter at skatten var betalt....
2021 ble et rekordår for Notodden-selskapet Tinfos AS. Administrerende direktør Øyvind Frydenberg kunne legge fram et overskudd for styret sitt på hele 110 millioner kroner. Før skatt...
torsdag 13:00 $ Rjukan Arbeiderblad
VESTFOLD OG TELEMARK

Et selskap er konkurs. Et annet snuser på storsatsing i Nord-Makedonia. Også Ole Richard satser
Det skjer stadig noe i det lokale næringslivet. Dette er noen av de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret i Brønnøysund fra Notodden og Hjartdal.
torsdag 11:00 $ Telen
La fram et overskudd på 110 millioner kroner for eierne sine. Etter at skatten var betalt....
2021 ble et rekordår for Notodden-selskapet Tinfos AS. Administrerende direktør Øyvind Frydenberg kunne legge fram et overskudd for styret sitt på hele 110 millioner kroner. Før skatt...
torsdag 09:00 $ Telen
Sommerværet lar vente på seg – kjølig langhelg i vente
Om få dager er sommeren offisielt i gang. Men Telemark og resten av landet vil ikke bade i sommersol med det første, og den kommende langhelgen blir av det mer kjølige slaget.
torsdag 07:21 Telen
Mann skal ha tvunget samboeren til å spise kaloririk mat – tiltalt for mishandling
NOTODDEN: Samboeren i 30-årene skal ha holdt kvinnen i et skrekkregimé der han mishandlet henne og tvang henne til å spise kaloririk mat.
torsdag 06:17 $ Telemarksavisa
Mina starter Spleis for å sikre Yumecon gjennom sommeren
Engasjementet er stort etter at Yumecon-leder Odd Arne Lia fortalte i Telen at de ser seg nødt til å stenge møteplassen for ungdom om en måned fordi strømregningene ble for tøffe. Nå samles det inn penger til dem.
onsdag 20:59 $ Telen
Blir «Helvetesveien» til «Himmelveien»?
Fylkesvei 3342 er en av få fylkesveier som fremdeles er grusvei. Nye metoder ble testet ut i fjor og de var vellykkede. Så spørs det om samferdselsutvalget om få dager finner de 13,5 millionene som trengs for å fullføre utbedringene.
onsdag 18:51 $ Telemarksavisa
160 bobilturister ruller inn til Notodden
Det er langhelg, og til anledningen benytter mange muligheten til å lufte bobilen. Norsk bobilforening arrangerer i år et treff på Notodden, noe som betyr en proppfull bobilcamp.
onsdag 18:00 $ Telen
Du må smøre deg med tålmodighet nå
Det går smått på E134 langs Kongsbergveien onsdag ettermiddag på grunn av veiarbeid.
onsdag 16:27 $ Telen
Var dette forsikringssvindel eller ikke?
1. juledag 2018 rykket brannvesenet ut på en husbrann i Sauheradvegen. Politiet etterforsket brannen i to år, men henla den etter bevisets stilling. Eika forsikring nekter likevel å betale erstatning – på bakgrunn av hva man fant i kjelleren.
onsdag 15:00 $ Telen
Her var det bare edru bilister
Sør-Øst politidistrikt har tvitret om Utrykningspolitiet, som onsdag hadde promillekontroll mellom klokka 09.30 og 10.30 i Heddalsvegen i Notodden.
onsdag 13:03 $ Telen
Skal kjempe for Notoddens og Norges bluesære: - Må jo bare "gønne" på!
- Det å skulle stå som ett av 24 europeiske bluesband på den 10. utgaven av European Blues Challenge 2022 i Malmø 3. juni, er som å vinne i lotto. Jeg kjenner nervene nå, men når første linja er satt i teksten og vi er gang, er det full rulle. Helt rått at vi...
onsdag 13:00 $ Telen
Ubesatte stillinger fører til lengre ventelister
Jevnt og trutt er det utlyst ledige stillinger ved sykehuset i Notodden, og søkerne er få. Men, det er ingen krise, ifølge avdelingsleder medisin Anne Olaug Aase ved sykehuset i Notodden: – Og vi har bra rekruttering blant studentene som har vært her, sier hun.
onsdag 11:34 $ Telen
Det har stormet rundt selskapet etter oppkjøpet – nå er de konkursbegjært på nytt
SKIEN/OSLO: Det har vært en turbulent tid for selskapet med aksjonærer fra Telemark. Nå skal ny konkursbegjæring behandles.
onsdag 10:11 $ Telemarksavisa
Yumecon må stenge møteplassen for unge
Foreningen Yumecon har tatt en vanskelig avgjørelse. De stenger den populære møteplassen for barn og ungdom i Storgata etter halvannet års drift.
onsdag 09:00 $ Telen
Flåtten tok nesten livet av Bjørn Åge (59): -Jeg trodde jeg skulle dø...
-Jeg vet ikke hvor jeg var da den slo til, eller når det skjedde. Høsten i 2018 slo den til - en liten djevel av en flått holdt nesten på å ta livet av Bjørn Åge Langrind. Først nå er han tilbake i arbeid, men preges fortsatt av angrepet fire år siden.
onsdag 07:00 $ Telen
Sju-dobla på fem år!
Dette er tømreren fra Notodden som har gjort kjempesuksess. Peter Karlsen (39) og hans KTS Bygg AS har sjudoblet omsetningen sin på fem år - til 37 millioner. Og samtidig femdoblet antallet ansatte til 25!
onsdag 05:00 $ Telen
- En liten seier - vi trenger flere
- Det er ikke alltid enkelt å ta seg fram i det offentlige rom for blinde og svaksynte. Vi påpekte feilplasserte blomsterkrukker langs Industripromenden og kommunen fikset det på null komma niks. En seier for oss!
tirsdag 22:00 $ Telen
Mistenker at bilfører var ruspåvirket
Politiet i Notodden kontrollerte tirsdag kveld ved 20.45-tiden en bilfører som fremstod som ruspåvirket.
tirsdag 21:37 $ Telen
Var dette forsikringssvindel eller ikke?
1. juledag 2018 rykket brannvesenet ut på en husbrann i Sauheradvegen. Politiet etterforsket brannen i to år, men henla den etter bevisets stilling. Eika forsikring nekter likevel å betale erstatning – på bakgrunn av hva man fant i kjelleren.
tirsdag 20:59 $ Telemarksavisa
Denne eiendommen gikk for 1,2 millioner over takst
Nyhus gård i Heddal lå bare ute i en uke før den ble solgt. Prisantydningen var på 5,5 millioner kroner, og mandag kunne noen la champagnekorken gå i været etter at budet på 6,7 millioner kroner ble akseptert.
tirsdag 20:00 $ Telen
– Se til Notodden og finn drømmejobben, sier arrangørene av sommerens store jobbmesse
Næringslivet i Notodden slår på stortromma for å vise byens unge voksne, utflyttede og potensielle tilflyttere at Notodden har flere spennende jobbmuligheter enn de trolig vet om.
tirsdag 18:00 $ Telen
Nå har Eivind solgt stasjonen sin
Forretningsmannen Eivind Lia på Notodden har solgt sitt Ramberghjørnet Servicesenter AS, med bilvaskeanlegg og bensinstasjon.
tirsdag 15:00 $ Telen
Siste: Storstreik avverget
Storstreiken i offentlig sektor er avverget. Partene i kommuneoppgjøret kom til enighet nå tirsdag ettermiddag - over et halvt døgn på overtid.
tirsdag 13:40 $ Telen
- Dette vedtaket kan sette fart i arbeidet med ny isflate og skøytebane
Anders Fossøy er ikke overrasket over at eiendomssjefen i kommunen, Thor Hauge har satt ned foten med tanke på å legge is på friidrettsdekket på Sætre.
tirsdag 13:00 $ Telen
Ingen avklaring i meklingen: 48 kommuneansatte i Notodden og 6 i Hjartdal kan gå ut i streik umiddelbart i dag
Det er fortsatt stor fare for streik i kommunesektoren. 48 kommuneansatte i Notodden og 6 i Hjartdal er i dag klare for å iverksette streiken umiddelbart - om det blir brudd i den pågående meklingen sentralt. Som allerede er langt på overtid.
tirsdag 10:52 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Vil holde drapsdømt selvmordssjåfør på institusjon
NOTODDEN: Mannen var på vei hjem fra en institusjon da han angrep primærkontakten sin og stjal bilen. Fem minutter senere kjørte han inn i en møtende bil og drepte en mann (74).
tirsdag 10:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Koronaen tok knekken på helseprosjektet, men nå skal man endelig i gang
Nå er endelig apoteker Karl Mårten Paalzow og Notodden Fotball klare til å realisere sitt helseprosjekt. Målet er å tilby hele befolkningen det samme tilbudet neste år.
tirsdag 09:00 $ Telen
Denne flotte bygården kan bli din!
10,4 millioner kroner er prislappen når to tre-deler av denne flotte bygården på Notodden fra 1905 nå ligger ute for salg.
tirsdag 06:50 $ Telen
Denne flotte bygården kan bli din!
10,4 millioner kroner er prislappen når to tre-deler av denne flotte bygården på Notodden fra 1905 nå ligger ute for salg.
tirsdag 06:48 $ Telen
Denne eiendommen har vært i samme slekt siden 1810 - nå kan den bli din: – Helt unik
GRANSHERAD: – Eiendommen er veldig, veldig spesiell, sier eiendomsmegler Lars-Ole Frøland.
tirsdag 06:10 $ Telemarksavisa
Denne flotte bygården kan bli din!
10,4 millioner kroner er prislappen når to tre-deler av denne flotte bygården på Notodden fra 1905 nå ligger ute for salg.
tirsdag 05:00 $ Telen
Ruben og Lene: - Nå må Telemark på Tinder
PORSGRUNN: – Ja, etter skilsmissen med Vestfold er jo Telemark singel igjen, sier Lena og Ruben, som lover nye parodier og mye gøy også denne sommeren.
mandag 22:00 $ Telen
Nå er neste cupmotstander klar
Mandag ettermiddag kom cupoppsettet for den andre runden. Notodden får besøk av Stabæk, mens Odd skal til Flekkerøy og møte Fløy.
mandag 20:00 $ Telen
Voldshendelsen: De mistenkte er avhørt og løslatt
De to mistenkte som ble pågrepet fredag kveld etter at en person ble angrepet på en privatadresse på Tinnesmoen fredag kveld, ble løslatt etter avhør allerede lørdag.
mandag 19:00 $ Telen
Motorsykkelulykka i Gransherad: – Det viktigste er at han får den hjelpen han trenger
Nederlenderen som kjørte av veien på motorsykkel søndag ettermiddag, ble fløyet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus Ullevål, og etter det politiet foreløpig vet så skal det gå bra med mannen.
mandag 17:00 $ Telen
Arbeidsmarkedet og NAV Notodden: -Tar all den ungdommen vi kan få...
Situasjonen i arbeidsmarkedet er prekær for mange - og da er det ikke stor arbeidsledighet som er hovedproblemet. Problemet er derimot mangel på arbeidskraft. -Jeg er redd for at dette vil vedvare en stund inn i framtida, sier NAV-sjef Tove Merethe Birkelund, til Telen.
mandag 15:21 $ Telen
Nå skal denne tomta på Tuven ryddes og bygges ut...
Semsvegen 76 på Tuven har vært en stridssak i årevis. Notodden kommune har forlangt tomta ryddet - men lite har skjedd. Nå kjøper Schia Eiendom AS på nabotomta Semsvegen 78 eiendommen og utvider plass for Auto S - som trenger bedre plass. Notodden kommune tar ansvaret for...
mandag 15:00 $ Telen
Innbrudd i Idrettsveien - ber om tips
Søndag kveld undersøkte politiet et bopel i Idrettsveien i Notodden, etter å ha fått melding om at det hadde vært innbrudd på stedet.
mandag 13:00 $ Telen
Nå starter både Viggo, Hilde Annie og Morten Jarl nye selskaper på Notodden
Det skjer stadig noe i det lokale næringslivet. Flere nye selskaper er nå etablert i Notodden. Dette er noen av de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret i Brønnøysund fra Notodden og Hjartdal.
mandag 10:59 $ Telen
Nå har endelig Narvik-filmen fått premieredato
Nå er det klart at
mandag 07:00 $ Telen
Ulykke mellom bil og UTV
NOTODDEN: Trafikkulykke søndag kveld.
søndag 19:11 $ Telemarksavisa
Til sykehus med luftambulanse etter MC-ulykke
NOTODDEN: En person blir fraktet til sykehus etter en ulykke søndag ettermiddag.
søndag 14:41 $ Telemarksavisa
Nå kan du snart dra på sider-safari til Trine og Ole Christoffer på NeRø
Fra slutten av juni vil det to dager i uken komme en busslast med turister til Nedre Røste gård på Hjuksebø. Da starter nemlig Søstrene Storaas opp med sider-safari for sine gjester, i samarbeid med tre sider-produsenter i distriktet, blant dem NeRø Frukt og Sider....
søndag 13:16 $ Telen
Gården har vært i slekta siden 1810 – nå selges den for 4,9 millioner
Haukedal gård i Gransherad har vært i slekta til Kirsten Rydne siden 1810. Nå har hun og sine to søstre bestemt seg for å selge idyllen.
søndag 13:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Markus Bailey omfavner sitt nye liv i Los Angeles, men én ting tør han ikke
– Det ser ut som en kult, sier programlederen, som er ansiktet utad for PortalOne, hybridspill-selskapet til Notodden-brødrene Stig Olav og Bård Anders Kasin.
søndag 11:00 Telen
Gården har vært i slekta siden 1810 – nå selges den for 4,9 millioner
Haukedal gård i Gransherad har vært i slekta til Kirsten Rydne siden 1810. Nå har hun og sine to søstre bestemt seg for å selge idyllen.
søndag 09:00 $ Telen
Dømt for fyllekjøring: Hevdet hun drakk 1,5 liter vin rett før politiet kom
Politiet fikk i mai i fjor melding om en bil som holdt på å kollidere flere ganger og melder fryktet promillekjøring. Føreren hadde i retten en helt annen forklaring på hva som hadde skjedd.
søndag 07:55 $ Telen
Sylvia har vært fotterapeut i 25 år: – Jeg stelte over 200 føtter bare i april
Sylvia Lind er kjent som det glade ansiktet bak Go'foten, som nylig endret navn til K5. Nå har hun også dyktige hudpleiere med på laget. Da landet stengte ned fikk hun endelig tid til å freshe opp lokalet.
søndag 06:01 $ Telen
Kanskje dette blir din nye arbeidsplass?
Notodden bibliotek utvider tilbudet sitt, og er nå på jakt etter en helt ny medarbeider. Stillingsutlysningen etterlyser en motivert person som kan være overhodet for de framtidige arrangementene på huset.
lørdag 18:00 $ Telen
Dropper kravet om fangstbegrensninger, men innfører maksmål på ørret
Det blir ingen fangstbegrensninger på ørret i den nye fiskeforskriften for Heddalsvannet, men all ørret over 50 centimeter skal settes ut igjen. Dette for å bevare storørretstammen i vassdraget.
lørdag 15:00 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Telemark Airshow slår ut vingene etter to år
Endelig – etter to år med koronapause er Telemarks største flyshow tilbake for fullt. Telemark Airshow røk på håret i fjor – nå kan Odd Hansen med glede åpne «dørene» for publikum i 2022.
lørdag 13:13 $ Telen
Trygdeoppgjøret: – Jeg føler meg lurt
Under årets trygdeoppgjør vil staten tilby alderspensjonister 4,12 prosent økning og uførepensjonister 4,84 prosent økning. Lise Wiik i Notodden Pensjonistforbund er langt fra fornøyd.
lørdag 13:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Voldshendelsen med kniv: Begge de mistenkte pågrepet
Politiet opplyser til Telen lørdag morgen at begge de to mistenkte gjerningspersonene nå er under politiets kontroll.
lørdag 09:30 $ Rjukan Arbeiderblad
Voldshendelsen med kniv: Begge de mistenkte pågrepet
Politiet opplyser til Telen lørdag morgen at begge de to mistenkte gjerningspersonene nå er under politiets kontroll.
lørdag 21. mai $ Laagendalsposten
Voldshendelsen med kniv: Begge de mistenkte pågrepet
Politiet opplyser til Telen lørdag morgen at begge de to mistenkte gjerningspersonene nå er under politiets kontroll.
lørdag 21. mai $ Telen
Torunns konebil er ikke som alle andres
Torunn Øverbø vekker oppsikt når hun drar på bytur i konebilen – en militær jeep fra 1943.
lørdag 21. mai $ Telen
– Jeg tok meg litt vann over hodet, men kom i mål til slutt
Studentene på leire, tre med metall og tekstil åpnet på fredag avgangsutstillingen sin. Telen tok en tur innom og snakket med noen av studentene!
fredag 20. mai $ Telen
Person fraktet til sykehus etter vold med skarp gjenstand i Notodden
En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold med skarp gjenstand i Notodden.
fredag 20. mai ABC Nyheter
Derfor kjørte politiet gjennom Vestfjorddalen for fulle sirener
Klokka 20.02 suste en politibil med blålys gjennom Rjukan sentrum. Patruljen er på vei mot en voldshendelse på Notodden.
fredag 20. mai Rjukan Arbeiderblad
Person skadet med «skarp gjenstand» – en person pågrepet
Politiet fikk melding om en voldshendelse med en «skarp gjenstand» fredag kveld.
fredag 20. mai $ Telemarksavisa
En av to mistenkte pågrepet - person utsatt for vold med skarp gjenstand
Politiet rykker fredag kveld ut på en adresse der en person skal være utsatt for vold.
fredag 20. mai $ Telen
- Dette redder trolig driften av Gatelaget resten av året
- Vanligvis støtter vi prosjekter, og ikke drift. Men da vi leste om de økonomiske utfordringene til gatelaget så gjorde vi et unntak, sier regionsjef Linda Velta i SpareBank 1 Sørøst-Norge.
fredag 20. mai $ Telen
Studentes siste prosjekt - se bildene her
På fredag klokka 12 åpnet studentene på Leire, Tre & metall og tekstil sin siste utstilling på USN. Det har vært mye fokus på bærekraft, natur og inspirasjon fra nærområdet i Notodden.
fredag 20. mai $ Telen
Satser på en halv milliard omsetning om fem år
BRI Agri og Notodden-selskapet Telemark Technologies etablerer felles selskap for leveranse av biogassanlegg over hele landet med BRI Agri som hovedeier.
fredag 20. mai $ Telen
Lørdag inviterer prest Terje til drop-in-dåp i stavkirken
Lørdag blir det for første gang i historien drop-in-dåp i Heddal stavkyrkje. – Mennesker er forskjellige og vi ta alle på alvor, sier sokneprest Terje Nyvoll.
fredag 20. mai $ Telen
Trygdeoppgjøret: – Jeg føler meg lurt
Under årets trygdeoppgjør vil staten tilby alderspensjonister 4,12 prosent økning og uførepensjonister 4,84 prosent økning. Lise Wiik i Notodden Pensjonistforbund er langt fra fornøyd.
torsdag 19. mai $ Telen
Se denne videoen med Trym - en protest mot krig og en bønn for jorda
- Da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å spille inn en musikkvideo med John Mayalls antikrig-låt
torsdag 19. mai $ Telen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL