Notodden
Slipper ny single til bluesfestivalen
Rita Engedalen slipper idag en ny låt som fronter et nytt album som kommer neste år, like før hun skal spille på Notodden Bluesfestival.
04:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Festivalen er i gang: – Endelig får vi smake litt på livet igjen
Sola skinner, det er øl i glassa, store smil på alle til stede og ikke minst: festivalen er åpnet: – Nå er vi endelig sammen igjen, det er fint vær og som vi da pleier å si: Gud liker blues, smiler festivalsjef Jostein Forsberg.
20:54 $ Telemarksavisa
Sjekk den bilen Hans Olav (60) har skaffet seg: – Jeg fyller 15 liter diesel i måneden og har et framkomstmiddel som er helt perfekt for meg
– Jeg fyller 15 liter diesel i måneden og har et framkomstmiddel som er helt perfekt for meg. I byen lager jeg ikke i kø, på landeveien blinker jeg til side, jeg vil ikke irritere de som har det travlere enn meg …
18:42 $ Telemarksavisa
– 50 km/t er nok for meg og bikkja nyter mopedlastebilen
– Jeg fyller 15 liter diesel i måneden og har et framkomstmiddel som er helt perfekt for meg. I byen lager jeg ikke i kø, på landeveien blinker jeg til side, jeg vil ikke irritere de som har det travlere enn meg …
18:00 $ Telen
– Hadde ikke Geir våknet, hadde vi nok ikke vært i live i dag
Det har gått noen dager siden fire voksne opplevde det verst tenkelige, at hytta man ligger og sover i begynner å brenne. Inger-Lise Olsen priser seg lykkelig over at mannen Geir Børre Jensen våknet, slik at alle fire kom seg velberget og fysisk uskadde ut.
torsdag 16:51 $ Telemarksavisa
Det er sosialt, gratis og veldig gøy
Blues på anlegget, grilling og trommespilling på frivillig-campen. De frivillige har samlet seg og er klare for å gjøre det de kan for å lage en god festival.
torsdag 13:00 $ Telen
Nå kommer de snart for å taksere boligen din
Forrige gang takstmenn gikk rundt i nabolaget og vurderte verdien på boligen din var i 2006. I høst kommer det en ny runde med taksering, og det er denne takseringen som blir grunnlaget for hva du og jeg skal betale i eiendomsskatt i 2022 og framover.
torsdag 11:00 $ Telen
Nå har Hans Olav fem bygårder igjen
Fra en balkong i Telegata 3, ser vi rett bort på Telegata 7. Denne bygården lyser nymalt og lysegul mot oss, og har nylig skiftet eier. Selger er mannen bak Skildrud Eiendom AS, Hans Olav Skildrud.
torsdag 09:00 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

-Her "strippes" sjøvann til borebrønnene
Minox - navnet har selskapet fått fra prosessen der oksygen blir fjernet fra sjøvann som injiseres i borebrønner - rett og slett for å unngå rust og korrodering. Til daglig kalt stripping. -Det er rett og slett stripping vi driver med, sier daglig leder Bjørn Kristian Neumann.
torsdag 07:00 $ Telen
– Først tenkte jeg Notodden var lite og kjedelig, nå stortrives jeg!
Da Simen Horgen kom til Notodden som student hadde han aldri trodd han skulle bli boende her, nå har han bodd på Notodden i 10 år – og har ingen planer om å dra herfra med det første.
torsdag 05:00 $ Telen
- Interessert i Notoddens framtid, det er plass på bluesymposiet i dag
- Det blir garantert m ange kreative innspill. En av Norges fremste navn, arkitekt Petter Grimm, kommer. Han har vist vei innen tenkning rundt den moderne by og et bærekraftig samfunn. Notodden trenger slike innspill.
onsdag 21:26 $ Telen
FOLKESTEMMEN: Martine (45): - Vi trenger flere steder som byr på opplevelser
- Det er så mange som bare kjører gjennom Notodden. Mitt håp er at flere vil stoppe fordi det er hit de har tenkt seg. Og det håper jeg vi kan være med å bidra til at de gjør, sier Martine Grette (45).
onsdag 20:00 $ Telen
Utsolgt: – Dette må vel bli en av de største konsertene i Norge i år
– Gladnyhet! Nå er konsertene på brygga på lørdagen utsolgt, sier festivalsjef Jostein Forsberg ivrig. Dette vil si 1700 billetter, og Jostein tipper at dette vil bli blant de største konsertene i Norge i år.
onsdag 19:18 $ Rjukan Arbeiderblad
Det er yrkesfag som er mest populært nå: - Flere står på ventelister
Studieleder Karl Agnar Wåle er fornøyd med årets søkertall på Notodden videregående skole. Dette er de mest populære linjene i år:
onsdag 18:00 $ Telen
Jeanett-sakene: – Jeg er skamfull, loven er klinkende klar, det må en system- og holdningsendring til
– Det gjør oppriktig vondt å lese «Jeanett-sakene» hvor pasienter og pårørende har blitt møtt på en avvisende måte av kommunen. Jeg er skamfull.
onsdag 13:00 $ Telen
Vi slo ikke rekorden, men fikk det bekreftet nok en gang at Notodden er en sommerby.
Notodden endte opp med 61 sammenhengende sommerdager på rad i år. Dermed lever den gamle norgesrekorden på 66 sommerdager på rad fra 2006 videre.
onsdag 11:00 $ Telen
– Notodden kommune er stolte av deg, Vebjørn!
Vebjørn Hovdejord fikk tirsdag kveld besøk på trening av selveste ordføreren, han fikk nemlig utdelt både diplom, blomster, sjokolade-medalje og bøff som en oppmerksomhet og gratulasjon for norgesmesterskaps-tittelen.
onsdag 09:23 $ Telen
– Alle leilighetene har vært fullbooket i hele sommer
Hans Olav Skildrud var tidlig ute med å leie ut leiligheter i Notodden sentrum via Airbnb. Senere har han fått hele porteføljen inn på de store søkemotorene. – I sommer har jeg hatt helt fullt i deler av juni, hele juli, og nå er nesten hele august fullbooket også.
onsdag 07:00 $ Telen
Vi kjøpte og solgte for 87 mill med priser fra 1,1 til 5,65 millioner i juli
Vi kjøpte og solgte eiendommer for 87 millioner kroner i juli. Se hvem som kjøpte hva og hva selger fikk for eiendommen.
onsdag 05:00 $ Telen
Ingen ekstraavganger under årets bluesfestival
– Det vil ikke bli satt opp noen ekstraavganger på de lokale bussene under årets bluesfestival, dette har vi blitt enige med festivalen om, forteller driftsassistent hos Vy, Thorolf Kasin.
tirsdag 22:00 $ Telen
– Jeg har aldri sett det så ille. Her kunne det gått skikkelig galt
Et moderne sikringsskap med overspenningsvern kan være forskjellen på en brann eller ikke. Da folkene fra Elektriker'n Sauherad rykket ut til et hus i Rugdeveien lørdag, åpenbarte det seg et syn Marius Stokker aldri hadde sett før.
tirsdag 20:28 $ Telemarksavisa
Dropper politisk stand til fordel for festivalen
Notodden Blues Festival nærmest skriker etter dugnadshender for å få gjennomført helgens bluesfestival. En av håndsrekningene kommer fra det politiske miljøet som sammen oppfordrer alle sine medlemmer om å stille seg til disposisjon. For fire år siden ble denne...
tirsdag 16:30 $ Telen
– Jeg er ikke bekymret, men forberedt på mer smitte
Riggingen til Notodden bluesfestival er for lengst i gang, og på sosiale medier har noen innbyggere gitt uttrykk for at de frykter festivalen vil føre til mer koronasmitte i byen. – Det er vi forberedt på, sier kommuneoverlegen.
tirsdag 15:40 $ Telen
Pasienter flyttes til andre fastleger: – Dette er vi utrolig leie oss for
Mange innbyggere får i disse dager tildelt ny fastlege, uten at de har bedt om det selv. Dette kan skje med innbyggere som har hatt den samme fastlegen i årevis, eller bare en kort stund. Dette er noe Notodden kommune ikke rår over, og beklager sterkt.
tirsdag 13:00 $ Telen
Fredag blir det drop-in for koronavaksine
- Vi tilbyr alle som en eller annen grunn ikke har fått tatt første dose av koronavaksinen, drop-in på Huset Vårt fredag. Det er viktig at alle som ser dette sprer budskapet.
tirsdag 11:00 $ Telen
En gang i tiden vasset Truls rundt i bukser som hadde vært for store for en mann på 200 kilo
Truls Norheim har blitt kjendis på på Kongsberg og Notodden for sitt store engasjement for skating. Men han har også et stort hjerte for dem som faller utenfor den såkalte normalen.
tirsdag 10:00 $ Laagendalsposten
En gang i tiden vasset Truls rundt i bukser som hadde vært for store for en mann på 200 kilo
Truls Norheim har blitt kjendis på Notodden for sitt store engasjement for skating. Men han har også et stort hjerte for de som faller utenfor den såkalte normalen.
tirsdag 07:00 $ Telen
Ny prisrekord: Dette huset gikk for 7,7 millioner
Olaf Ryes gate 11 er solgt for 7,7 millioner. Huset med et bruksareal på drøye 400 kvadrat og svømmebasseng er solgt til et ungt par bosatt i Oslo. – Jeg kunne ha tenkt med 10 millioner for husert med det som vel er Notoddens beste utsikt.
tirsdag 05:00 $ Telen
Erlend (28) og Kristiane (27): – Notodden er fortsatt byen med gnisten
Tidligere i år satte Notodden kommune i gang spørreundersøkelsen
mandag 22:00 $ Telen
Hittil har 105 registrerte innbyggere i Notodden kommune hatt covid-19
Dette viste den offentlige statistikken til FHI (Folkehelseinstituttet) ved 14-tida mandag. Kommuneoverlege Mie Jørgensen opplyser at dette ikke betyr at alle 105 er bosatt eller oppholder seg i Notodden.
mandag 20:00 $ Telen
Rødt om «Jeanett-sakene»: – Dette vil vi til bunns i!
– Vi tror på Jeanett Hagen og tror på de andre som har stått fram med liknende saker i Telen. Når vi også vet at det er familier og pårørende som ikke har orket å ta belastningen det er å stå fram fordi de frykter det kan gå utover...
mandag 15:00 $ Telen
Herligheten – her går det unna
Fra oppstarten har Wenche Odden og hennes ansatte solgt mellom 800 og 900 liter softis, og enda mer populært er to kuleis i beger eller kjeks. – Det har til tider vært voldsomt med kø til langt utpå parkeringsplassen, sier en overveldet nyetablerer.
mandag 13:00 $ Telen
En uke igjen av Reventyr på Heddal Bygdetun: – Har du sett denne reven før?
Har du lagt merke til reven som står ved Heddal Stavkirke? Den er en del av aktivitetstilbudet på Heddal Bygdetun, hvor det er flere rever og figurer. Nå er det en uke igjen av sommeraktivistene som har slått godt an hos barna som har sett programmet Reventyr på NRK.
mandag 09:00 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Høyre vil ha rask orientering om "Jeanett-sakene"
- Vi mener det er for lenge å vente til 2. september før formannskapet får en orientering i de såkalte
mandag 07:00 $ Telen
- Jeg savnet et musikkmiljø da jeg var ung, sier Jens (27) fra Notodden
Og det er kanskje derfor han er så opptatt av å få de unge med inn i musikkmiljøet som nå finnes på Notodden. Nå samler bandet han er en del av, Musikk Kollektivet, unge talenter fra distriktet og setter sammen en konsert til Bluesfestivalen.
mandag 05:00 $ Telen
Målscoreren har satt lærerstudiene på vent: – Er en drøm å kunne satse på fotball
Sivert Engh Øverby nyter tilværelsen som profesjonell fotballspiller.
søndag 21:48 $ Drammens Tidende
De får en vond følelse
Ansvaret i det som i Telen har gått under vignetten «Jeanett-sakene», har avdekket forhold som har rammet mennesker som har større omsorgsoppgaver enn de selv makter. Telen har fokusert på problemstillingene og takket være at noen har orket å stå fram, har politikerne...
søndag 20:30 $ Telen
- Hva med et krepselag på Tinnemyra? Svaret ble nei
Reidar Solberg har sett at det bugner av kreps på Tinnemyra. Det er bare et problem, all fisking av kreps er forbudt på Tinnemyra.
søndag 20:00 $ Telen
Stopperduo sørget for cupavansement
Takket være tre mål fra midtstopperne tar Mjødnalen seg enkelt videre til tredje runde.
søndag 19:49 Drammens Tidende
0-3 på Optime Arena - fortløpende oppdatering i 1. omgang
I utgangspunktet rått parti: NFK fra 8. plass i PostNordligaen, Mjøndalen fra 11. plass i Tippeligaen.
søndag 18:21 $ Telen
Se NFK-Mjøndalen direkte her
NFK møter eliteserielaget Mjøndalen på Optime Arna i dag klokken 18.00.
søndag 17:50 $ Telen
Brannutrykning i Heddalsveien
Brannvesenet rykker ut til Heddalsveien søndag ettermiddag. Heldigvis var det bare noe som hadde svidd seg hos Pizzabakeren.
søndag 17:40 $ Telen
Tre smittet på Notodden - høyeste smittetall på tre uker i Telemark
TELEMARK: 31. juli ble det meldt om det høyeste smittetallet i Telemark siden 9. juli.
søndag 15:00 $ Telen
Lynet startet brann i Gransherad
Det ble meldt om brann i et uthus, og muligens flere andre bygninger på stedet. Nødetatene rykket ut lørdag kveld.
søndag 14:33 $ Rjukan Arbeiderblad
Kristine (24) får ilddåpen under Arendalsuka
Fredag skrev Kristine Kivle flere saker for Telen, og allerede mandag er hun på plass som informasjonsrådgiver hos Den norske Atlanterhavskomiteen i Oslo. Det blir litt som å komme hjem for henne – yrkesmessig.
søndag 13:00 $ Telen
"Jeanett-sakene" er et politisk ansvar og bare det!
Historiene fra pårørende gjør inntrykk. All respekt til pårørende som stiller opp for sine der de kommunale tjenestene kommer til kort, og all respekt til de pårørende som tar merbelastningen ved å fronte og sette fokus på hva som fremstår som...
søndag 11:21 $ Telen
Har tennis blitt en trend på Notodden?
Har suksessen til Casper Ruud eller den hyppige delingen av tennisbilder fra influencer Sophie Elise påvirket interessen for tennis på Notodden?
søndag 11:00 $ Telen
Hun kjenner seg godt igjen i "Jeanett-sakene" og håper på endringer
– Da jeg fikk avslag på søknad om brukerassistert personlig assistanse (BPA) og ble nektet å lese begrunnelsen for avslaget eller få muntlig redegjørelse, var nok nok. Det ble nødvendig med advokat for å få belyst rettighetene vi har. En rekke historier i...
søndag 07:00 $ Telen
Lyn nedslag og brann i uthus i Gransherad
Politiet og brannvesenet melder om brann i Gransherad og lynnedslag i Notodden i ni-tiden lørdag kveld.
lørdag 21:17 $ Telen
Nødetatene rykket ut etter meldinger om brann
Det ble meldt om brann i et uthus, og muligens flere andre bygninger på stedet. Nødetatene rykket ut lørdag kveld.
lørdag 20:55 $ Telen
TRE: – Jeg tror tidsplanen holder for avduking 1. mai
I koronatiden har også Erik Pirolt måttet jobbe digitalt, men i slutten av august får han vaksine nummer to, og etter det er planen å komme seg til Kina for å jobbe mer konkret med TRE.
lørdag 20:00 $ Telen
– Vi har mistet en av våre nærmeste, og to barn står igjen uten en mor fordi helsevesenet sviktet!
Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har opprettet tilsynssak mot en Notodden-lege etter at en kvinne i 30-årene mistet livet. De etterlate mener kvinnen fikk mangelfull helsehjelp og ble utsatt for graverende feil. Nå oppfordrer de andre til å si ifra om de blir utsatt for noe liknende.
lørdag 18:00 $ Telen
Det var ikke helt tilfeldig at Bror (22) havnet på Notodden
Spiller nummer 12, Bror Ness Grøtterud, kom til Notodden for å spille fotball, men det var ikke helt tilfeldig at han søkte i nettopp denne byen. Han har nemlig familie her og nå bor han sammen med farmor i Tinnegrend. 
lørdag 15:00 $ Telen
Facebook-bestilling av lokal mat: – Susanne Jeanette vil ha REKO-Ringen til Notodden
Annenhver torsdag samles det lokale produsenter og forbrukere i Bø for bestilling og overlevering av kortreiste matvarer. Dette kalles REKO-Ringen, og er en facebook-gruppe hvor alle og enhver kan melde seg inn og bestille mat rett fra bonden. Susanne Jeanette Johansen fra Johansen skog og grønt i...
lørdag 12:00 $ Telen
Truls gleder seg over positivitet og håper på skatebar park neste sommer
Under kommunestyremøtet 18. juni 2021 ble etableringen av en aktivitetspark i kombinasjon med skatepark på Notodden enstemmig vedtatt. Truls Norheim våger ikke sprette champagnen før gravemaskinen har tatt første gravetak - men han er allerede så smått i gang med...
lørdag 07:00 $ Telen
Her kan du reise 200 år tilbake i tid – for kun 375 kroner natta!
Stulen har årstall risset i veggen helt tilbake til 1814, på den tiden ble den brukt av Jønsi gård for å ha dyrene på beite om sommeren. Nå kan du reise tilbake i tid og leie hytta for kun 375 kroner natta, det er nemlig Bø og Sauherad jakt og fiskeforening som leier...
fredag 30. juli $ Telen
– Jeg håper dette blir en tradisjon og bidrar mer enn gjerne!
Notodden Trafikkskole AS er blant hovedsponsorene for Natteravnenes alkotest-lotteri under Notodden Blues Festival. Fredag ble premiene overrakt Natteravnene.
fredag 30. juli $ Telen
NM-vinner: Feirer seieren med en løpetur
Vebjørn Hovdejord (18) vant 3000 meter hinder i Junior NM i dag. Nå er han klar for 5000 meter på søndag og ferier dagens seier med en løpetur.
fredag 30. juli $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

– Flere kommer til å stoppe på Notodden. Og dette er ingen døgnflue mener mossefolket
– Vi tilhører ikke de ivrigste stolpejegerne, men da vi kom til Notodden mandag dro vi ut på stolpejakt klokken 20.50 om kvelden.
fredag 30. juli $ Telen
21 førsteklassinger til Notoddens montessoriskoler: Hjuksebø er i vekst
I tillegg til de 132 elevene som starter i Notodden kommunes skoler denne høsten, begynner det også 21 førsteklassinger ved Notoddens montessoriskoler. På Hjuksebø har elevtallet steget med 20 på tre år.
fredag 30. juli $ Telen
Tunge løft og flott natur: Her er denne ukens sommerbilder
Vi er over halvveis i Telens sommerbildekonkurranse - fire av seks ukesvinnere er med dette kåret. Men - det er fortsatt muligheter for å stikke av med seieren i to uker til. Det strømmer inn bilder - fra fjellturer, stranddager, spreke hopp i havet og uforglemmelige øyeblikk. Her er et...
fredag 30. juli $ Telen
Må betale 700 kroner for koronatest: – Hos fylkesnaboene er det gratis
Avisa har ved flere anledninger blitt kontaktet av lesere som stiller seg svært kritisk til at det i kommunen koster 700 kroner å teste seg for covid-19, mens det i andre kommuner er gratis. Kommuneoverlegen sier det er vanlig praksis.   
fredag 30. juli $ Telemarksavisa
– Det er ingen kommuner som ønsker et slikt negativt fokus
De mye omtalte «Jenanett sakene» har skapt enorm samfunnsdebatt på Notodden blant både politikere og innbyggerne for øvrig. Ordfører Gry Fuglestveit ønsker å understreke at hun som kommunens øverste politiske leder tar saken på alvor.
fredag 30. juli $ Telen
FOLKESTEMMEN: – Hvorfor funker det ikke her, når det funker andre plasser?
Spør Torhild Aase Jenssen (39). Hun syns Notodden er full av ildsjeler og kreative mennesker som vil få til ting, likevel så må butikker og organisasjoner stenge ned. Kanskje vi bryr oss for lite?
torsdag 29. juli $ Telen
Ingrid (29) og Espen (35) overrasket med bryllup i datterens dåp: - Var redd pappa sitt hjerte ikke skulle tåle det
Da de fikk vite at de kunne ha Heddal stavkirke for seg selv kom de på ideen om å overraske gjestene med bryllup i datterens dåp. På to måneder slag deg seg rundt og gjorde alle forberedelser. Mange trodde det hadde tilta for Ingrid da hun hadde bestilt fotograf til barnedåpen og...
torsdag 29. juli $ Telen
Bil har kjørt i fjellvegg
NOTODDEN: Trafikkulykke torsdag kveld.
torsdag 29. juli $ Telemarksavisa
Bil kjørt i fjellveggen ved Elgsjø
Fører har trolig hvert på vei fra Kongsberg mot Notodden. Hva som har vært årsaken til ulykken vet de ikke enda.
torsdag 29. juli $ Telen
Rjukan i enda bedre selskap
37 nye områder er nå skrevet inn på Unescos verdensarvliste. Byen Nice i Sør-Frankrike og fire øyer med subtropisk regnskog sørvest i Japan er blant områdene som nå har fått status som verdensarv.
torsdag 29. juli Rjukan Arbeiderblad
Med 1-1 til pause var vi klare for å gi alt: - Trodde det skulle gå
- Det er tre enkle mål vi slepper inn, sier en litt skuffet NFK-trener. Magnus Erga syns laget presterte godt og jobbet bra mot den planen de hadde satt. 
torsdag 29. juli $ Telen
Firhjuling veltet i Storgata
Firhjuling veltet rett utenfor Hjartdalsbanken i Storgata torsdag kveld.
torsdag 29. juli $ Telen
NFK scoret to mål mot Vard, men det holdt ikke...
Vard Haugesund ligger tre poeng foran NFK før dagens kamp. Det er en viktig kamp for begge lag, men en ekstra viktig kamp for Notodden for å holde seg oppe på tabellen.
torsdag 29. juli $ Telen
Kalle Kanin har inspisert timebussen
– Jeg fikk besøk av en passasjer på fredag ettermiddag, som ikke lot seg registrere på billettmaskinen, forteller Håvard Moen, med en liten latter. Han passet selvfølgelig på å ta bilde av kaninen, som kom om bord på kollektivterminalen i Notodden.
torsdag 29. juli $ Telen
Ytterligere én smittet - tre i karantene
Kommuneoverlegen i Notodden kommune fikk i dag bekreftet at ytterligere én person hjemmehørende i Notodden har testet positivt for Covid-19.
torsdag 29. juli $ Telemarksavisa
Kattungen Mirakel (9 uker) klorte seg fast i 90 km/t: – Vi hørte tynne pip
Mirakel (9 uker) brukte sannsynligvis ett av sine ni liv sist lørdag. Kattungen som aldri har vært utenfor gardstunet hjemme i Hagenveien på Hjuksebø, endte opp i Mjøndalen. I over en time klorte den seg fast i et lite hulrom mellom forskjermen og hjulkassa.
torsdag 29. juli $ Telemarksavisa
– Dropp ølen så kan du vinne både el-sparkesykkel og gavekort på 15,000 kroner
Natteravnene på Notodden hadde i utgangspunktet et stort ønske om å arrangere et alternativt rusfritt arrangement for ungdommen under årets bluesfestival. Dessverre lot ikke det seg gjøre, men Natteravnene ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå drar de i gang et...
torsdag 29. juli $ Telen
Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Sandefjords Blad Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Sandefjords Blad Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Sandefjords Blad Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Sandefjords Blad Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NOTODDEN

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL