Nissedal
Disse to elsker jobben sin: – Vi er ikke gift, men vi er veldig glad i hverandre. Alle venninne mine tror det er noe mer mellom oss
NISSEDAL: Sammen har Hege Heimdal og Nottov Homme drevet med høylandsfe i over 20 år. Dyrevelferd står høyt på lista, og kjøttet er økologisk. Selv om mange i bygda kanskje mener noe annet, opplyser begge to at de bare er bestevenner.
mandag 21:29 $ Telemarksavisa
Stiller opp for folket: – Det er kanskje mer dugnadsånd på landsbygda
NISSEDAL: På denne frivilligsentralen blir de eldre tatt vare på av omsorgsfulle ildsjeler. Sentralen er en attraktiv møteplass i bygda, hvor de frivillige strekker seg langt for at de eldre skal kunne benytte seg av dem.
mandag 26. juli Telemarksavisa
Alis sønn kan verken se, høre eller snakke: Endelig har han fått hjelp
NISSEDAL: Ali Hannan kom sammen med kona og den syke sønnen sin til Norge i 2017. I dag bor han i Nissedal, og takker spesielt ett hjelpekorps for hjelpen med sosial integrering i lokalsamfunnet.
søndag 25. juli $ Telemarksavisa
Bare én kommune kunne melde om nye smittede
Natt til lørdag er det bare meldt om én ny koronasmittet person i Telemark.
lørdag 24. juli $ Telemarksavisa
Hver sommer kommer Tone hjem for å drive kaféen
NISSEDAL: Tone Gautefald Tveit har pendla mellom Oslo og hjembygda for å drive kunstnerkaféen Turine hver sommer i tre år. I fjor fullførte hun bachelorgraden sin, men hva framtida bringer er fremdeles usikkert.
torsdag 22. juli $ Telemarksavisa
Adrian (14) har funnet sin egen vei: – Jeg føler meg mer hjemme her
NISSEDAL: I 2019 tok Nina Elisabeth Øksholt en skjebnesvanger sjanse da hun flyttet fra by til bygd sammen med sønnen. Det skulle komme til å lønne seg, for det var først da Adrian virkelig fikk muligheten til å blomstre.
onsdag 21. juli $ Telemarksavisa
Kjell (42) er så redd for tannleger at han trengte psykologhjelp: Det ble veldig dyrt
NISSEDAL: – Nå har jeg vel 350 kroner på kontoen. Så det å betale husleie på ti tusen i måneden, det er ikke så lett å få til, sier Kjell Kaarstein (42), som har satt opp en spleis for å samle inn penger til verksted med mekkeklubb for ungdom.
tirsdag 13. juli $ Telemarksavisa
Vil hurtigteste 8000: – Bygda og publikum fortjener en festival
Neste år kan Jørgen Solberg (48) feire 20-årsjubileum for Treungenfestivalen. Og planleggingen av den festivalen er han godt i gang med. Men først må han bare få unnagjort årets festival.
torsdag 1. juli $ Telemarksavisa
VESTFOLD OG TELEMARK

Ann Julie (39) ble invitert til homoterapi: – Frekt og skremmende
NISSEDAL: I slutten av forrige uke sjekket Ann Julie Bjørgulfson postkassa si, hvor det lå en invitasjon til konverteringsterapi.
mandag 28. juni $ Telemarksavisa
I denne kommmunen slutter 31 prosent på skolen: – Det bekymrer oss
Antall elever som faller ut av videregående skole varierer. Noen skoler har større frafall enn andre, og noen kommuner mener de har bedre forutsetninger for å lykkes enn hva antall av de som dropper ut tilsier.
torsdag 17. juni $ Telemarksavisa
Har ventet i to år på endring av navn: – De skulle prioritert saken da feilen ble oppdaget
NISSEDAL: Jon Bjørn Sollid har søkt Kartverket om navnsetting av både området rundt hytta hans og et tjern i nærheten som familien hans eier. Søknaden ble sendt for to år siden, men er enda ikke ferdig behandlet.
mandag 14. juni $ Telemarksavisa
Terningkast 6: – Dette er garantert noe av det gøyeste å gjøre i hele Telemark
Vi reiser rundt i Telemark og tester badesteder man kan kose seg på i sommer. Vi sjekker blant annet om det er rent og ryddig, hvor mye plass det er til solslikkende besøkende og hvordan det er å komme seg uti og opp fra vannet.
torsdag 10. juni $ Telemarksavisa
Har du vært på denne stranda? – Dette er det nærmeste man kommer Maldivene i Telemark
Vi reiser rundt i Telemark og tester badesteder man kan kose seg på i sommer. Vi sjekker blant annet om det er rent og ryddig, hvor mye plass det er til solslikkende besøkende og hvordan det er å komme seg uti og opp fra vannet.
lørdag 5. juni $ Telemarksavisa
16 nye smittetilfeller
Det siste døgnet er det registrert 89 nye smittetilfeller i Vestfold og Telemark.
lørdag 22. mai $ Telemarksavisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NISSEDAL

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL