Nissan
Dette var bilen som ikke lignet på noe annet
Nissan Prairie var en av de første virkelige flerbruksbilene da bilen dukket opp tidlig på 1980-tallet.I Norge ble den en god modell for merket.
fredag 6. mai TV 2
Tatt i 159 km/t i 50-sonen – da ble bilen beslaglagt
Nå deler politiet bilde av bilen. Eieren av denne Nissan GT-R-en må belage seg på at det blir lenge til han får kjøre bilen sin igjen. Han ble nemlig målt til 159 km/t i 50-sona i Rotterdam.
onsdag 4. mai TV 2
Nå er det slutt – legger ned bilmerke
Her fulgte Nissan samme oppskrift som sitt søstermerke Renault. De har hatt stor suksess med Dacia, som tilbyr enkle og ukompliserte biler, til lav pris. Like bra har det ikke gått med Datsun. Begrenset modellutvalg og salg i relativt få markeder medvirket til det. Og nå er det klart at...
mandag 2. mai TV 2
Fransk arrestordre mot tidligere Nissan-sjef på rømmen
Frankrike har utstedt en internasjonal arrestordre på Carlos Ghosn, den tidligere Nissan-toppsjefen som rømte da han var løslatt mot kausjon i Japan.
fredag 22. april ABC Nyheter
Var storselger i Norge – nå er det lenge siden vi fikk kjøpe den
Men Nissan Patrol lever videre på andre markeder.
mandag 18. april ABC Nyheter
Var storselger i Norge – nå er det lenge siden vi fikk kjøpe den
Tilbake på 1980-tallet solgte trekløveret Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero og Toyota Land Cruiser godt i Norge. Feirer 70 år Nå er det bare sistnevnte som har overlevd og fortsatt selges i Norge. De to andre har forsvunnet. Men i andre markeder lever de videre. Som bilen du ser på...
søndag 17. april TV 2
Denne finnes det bare én av i verden
I sommer kommer endelig SUV-en Ariya. Og mye fra den er også til stede i SuperLeaf. Her har nemlig Nissan tatt drivlinjen fra kommende Ariya og montert den inn i en Leaf. Batteripakken er riktignok beholdt og er på 62 kWt. Men resten er nytt, inkludert firehjulstrekksystemet e-4orce som mange kommer til...
mandag 11. april TV 2
Dette er Norges topp 10 bilmerker 2022
Ved hjelp av 6 forskjellige imageparametere utarbeider YouGov en norsk og en global rangering av bilmerker som presterer spesielt bra.
onsdag 6. april ABC Nyheter
MOTOR

SuperLeaf: Denne finnes det bare én av i hele verden
Nissan leker seg og har gitt Leaf 4x4.
mandag 4. april TV 2
Snart forsvinner kamuflasjen – kommer i sommer
Etter det vi erfarer, skal den komme til Norge over sommeren. I seg selv er det ingen selvfølge. X-Trail kommer nemlig ikke i elektrisk utgave, i alle fall ikke fra starten av. I stedet er det snakk om en hybridutgave, med såkalt rekkeviddeforlenger. e-Power kaller Nissan denne løsningen, som...
mandag 28. mars TV 2
Vi netthandler stadig mer – det er gode nyheter for noen biler
Korona-pandemien har også gitt en kraftig økning i netthandel. Det har gitt høyere etterspørsel etter mindre varebiler. Timingen er derfor god når Nissan nå lanserer en helt ny og elektrisk varebil. Deres Townstar er oppfølgeren til EV-200 som har vært på...
lørdag 26. mars TV 2
Snart offisiell: Her er nye Nissan X-Trail
Nissan store SUV kommer i ny utgave - og som e-Power hybrid
fredag 25. mars TV 2
God nyhet for de som vil ha den billigste
Ariya kommer med to batteripakker og drift på forhjul eller alle fire. Startprisen er på 399.6500 kroner med batteripakken på 63 kWt. Og nå har Nissan akkurat gått ut med en god nyhet for de som vurderer denne. Vi i Broom har akkurat vært med på et arrangement for pressen i...
onsdag 23. mars TV 2
Slik så en ekte folkebil ut i 1985
Nissan Bluebird var en svært populær mellomklassebil i mange år her i landet. Dette er 1985-modellen, som i utgangspunktet bare kom som sedan og stasjonsvogn.
fredag 4. mars TV 2
Nå endrer de på Norges mest solgte
Nissan gir nå sin suksessrike Leaf en forsiktig oppgradering. Den består primært av nye Felger, farger og den nye logoen.
tirsdag 1. mars TV 2
Første test: Denne venter tusenvis av nordmenn på
Nissan er endelig klar med sin el-SUV Ariya. Denne har mange i Norge ventet spent på. Utleveringene til kunder starter i juni. Her får du se den første testen av Nissans nye storselger. Se video:
torsdag 17. februar TV 2
Test: Nissan Qashqai - Deilig uten ledning og angst
Nissan skal straks komme med sin viktigste bil siden Leaf dukket opp, men testens Qashqai havner i en helt annen kategori.
torsdag 17. februar ABC Nyheter
Nissan Ariya: Denne setter en ny standard
Vi har testet el-SUVen mange venter på.
onsdag 16. februar TV 2
Blir denne bilen årets bestselger?
Vi liker å være tidlig ute med bilnyheter. Og denne bilen - som er en elektrisk SUV - kan bli en storselger i år! Hva synes du om bilen?
onsdag 16. februar TV 2
Dette er den mest ettersøkte elbilen på bruktmarkedet
Nissan Leaf treffer svært bredt og kan brukes av alle, sier Knut Arne Marcussen hos den norske importøren. Nå er dette den elbilen det norske folk søker mest etter på finn.no.
onsdag 9. februar TV 2
Nissan Newbird: Elektrisk gufs fra 80-tallet
For å feire et passe spesielt jubileum har Nissan fått bygget om en 1986 Nissan Bluebird til elbil. Resultatet er både merkelig og morsomt.
fredag 28. januar ABC Nyheter
Slik feirer de et helt spesielt jubileum
Dette er nemlig ikke helt de du tror. Nissan Bluebird var den første modellen som ble produsert på Nissan sin fabrikk i Sunderland tilbake i 1986. 35-årsjubileet markeres med å gjøre nettopp en Bluebird om til en elbil - med navnet Newbird.
17. desember 2021 TV 2
Test: Nissan Qashqai 2021
Gammel norgesfavoritt har blitt mye bedre – men har ett stort problem.
16. desember 2021 $ Fredriksstad Blad
– Trist at vi blir snytt for denne godbiten
Nissan med folkelig morobil - men ikke til Norge. Sportsbilen Z passer nemlig ikke inn i planene til Nissan i Europa/Norge. Se video:
25. november 2021 TV 2
Norges mest solgte – dette må du vite før du kjøper
Det er med Nissan Leaf som med brukbiler flest. Det er en del ting man bør vite og være oppmerksom på før man kjøper den. Nå har Broom-Benny tatt den med popå en brukbiltest. Har forteles det hva du må passe på, vite om og sjekke litt nøyere opp i...
21. november 2021 TV 2
Dette finnes i bare én bil – og er ganske genialt
Det er underlig at flere biler ikke har denne enkle og smarte funksjonen som kan spare forbrukerne for skyhøye utgifter om batteriet nærmer seg tid for utskifting, sier Broom-Benny i denne videoen.
20. november 2021 TV 2
Norges mest solgte: – Denne funksjonen er genial!
Nissan Leaf har en nyttig funksjon det kan være smart å sjekke ut før du kjøper den som bruktbil.
17. november 2021 TV 2
Fortsatt like populær – vi tester brukt Nissan Leaf
Se vår bruktbil-test av første generasjon Nissan Leaf. Her får du også vite hva du bør se opp for, dersom du skal kjøpe den brukt.
17. november 2021 TV 2
Det er over ti år siden Leaf ble lansert. Hva har Nissan somlet med?
Vi snakker med Nissans strategidirektør om Leaf og hva den har betydd for Ariya.
16. november 2021 Teknisk Ukeblad
Denne storselgeren kjenner du kanskje ikke igjen...
Vi har testet bestselgeren Nissan Qashqai og lar oss imponere over hva Nissan har gjort med bilen nå. Men vi er redde at så mange nordmenn ikke kommer til å kjøpe denne. Grunnene til det kan du lese her:
10. november 2021 TV 2
Christina fikk skadet bilen for 70.000 – så ringte telefonen
Parkeringsskaden på den nye Nissan Leaf-bilen kostet 70.000 å reparere.
13. oktober 2021 TV 2
Skal være skreddersydd for Norge – nå er prisene klare
Nissan er snart klar med en helt ny elbil, nemlig SUV-en / crossoveren Nissan Ariya. Dette er en mellomstor familiebil som kan leveres både med to- og firehjulsdrift og som får en rekkevidde på opp til 500 kilometer. Prisene er også klare.
9. september 2021 TV 2
Nissan Ariya: – Kommer til å bli en storselger
Nissans nye el-SUV Ariya nærmer seg – den venter mange på.
30. august 2021 $ Fredriksstad Blad
MOTOR

Denne venter mange på: – Kommer til å bli en storselger
Nissans nye el-SUV nærmer seg. Ariya får rekkevidde på opptil 500 kilometer - og kan leveres med firehjulsdrift.
28. august 2021 TV 2
Nå kommer denne legendariske bilen tilbake
– Skal være som en dansepartner.
26. august 2021 ABC Nyheter
Nå kommer denne legendariske bilen tilbake
Nissan har nå en helt ny generasjon av den legendariske Z-modellen klar. Den kommer allerede til våren, men ikke til Europa.
25. august 2021 TV 2
Var en av Norges mest populære – nå blir det tøffere
For Qashqai handler det nå om helt ny bil. Nissan sier kundenes tilbakemeldinger i stor grad var at de ønsket en ny bil som bevarte de kompakte målene. Den er blitt 3,5 cm lengre, 3,5 høyere og 2,9 cm bredere. Akselavstanden er forlenget med 2 cm. I sum gir alt dette en fortsatt kompakt...
24. august 2021 TV 2
Elbilen tar deg ti ganger så langt – for samme pris
Dette er kanskje den viktigste elbil-fordelen: Batteribilen tar deg nemlig opptil ti ganger så langt som en bensinbil til samme pris!
22. august 2021 TV 2
– Elbilenes svar på Folkevogna
Én ting mener mange av eierne kunne vært bedre.
18. juli 2021 ABC Nyheter
– Elbilenes svar på Folkevogna
Nissan Leaf var den første fullverdige elbilen i Norge og den har vært en suksess. Nå kan du høre hva eirene egentlig mener om den i vår podcast, Broompodden.
18. juli 2021 TV 2
Sjefen ble arrestert og mye var usikkert – nå slår de tilbake
Nissan har en ny og større elektrisk familiebil på trappene. Den skal bygges på et nytt og miljøvennlig anlegg i England hvor det investeres tungt i bærekraftig produksjon.
7. juli 2021 TV 2
Nissan etablerer ny batterifabrikk
Ny Aria-slektning på vei.
2. juli 2021 Teknisk Ukeblad
Møtes til duell på flystripe – her går det unna!
Britisk superbil, i form av McLaren 570S, møter japansk verstingbil - Nissan GT-R. To biler med 570 hk - og som har en toppfart på over 300 km/t. Hvem vinner dragracet? Se video:
20. juni 2021 TV 2
Var en kjempesuksess i Norge – så ble det bråstopp
Nye Qashqai blir Nissans første modell bygget i Europa med utstrakt bruk av lettvekt aluminiumspaneler. Både panser, dører og frontfangere er produsert av aluminiumslegering, noe som gjør karosseriet 60 kilo lettere enn på forgjengeren.
14. juni 2021 TV 2
Snart forsvinner denne tøffingen fra Norge
Nå er det snart over for Nissan og pickup i Norge. Deres Navara går nemlig mot slutten. Og nå er det klart at den ikke vil bli erstattet.
13. juni 2021 TV 2
Priskutt gjør den til en av Norges billigste
Samtlige modeller har blitt mellom 20.000 og 30.000 kroner rimeligere. I tillegg introduserer den norske importøren nå en ekte lavprismodell. Nå kan du nemlig bli eier av ny Leaf for svært gunstige 210.000 kroner. For den prisen har ikke bilen mange konkurrenter. Ser du i tillegg på...
9. juni 2021 TV 2
Renault vil slå seg sammen med Nissan – jakter også Fiat Chrysler
Slik kan de passere Totoya og Volkswagen.
28. mars 2019 ITavisen
Tesla Model S kjørte lengst i stor rekkeviddetest
Mens Norges-favoritten Nissan Leaf og Jaguar I-Pace skuffer.
22. august 2018 ITavisen
Storselger kalles tilbake – kan miste styringen
En av Norges mest solgte biler i fjor kan ha alvorlig feil med styringen.
10. mars 2015 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL