Nissan
– Elbilenes svar på Folkevogna
Én ting mener mange av eierne kunne vært bedre.
søndag 18. juli ABC Nyheter
– Elbilenes svar på Folkevogna
Nissan Leaf var den første fullverdige elbilen i Norge og den har vært en suksess. Nå kan du høre hva eirene egentlig mener om den i vår podcast, Broompodden.
søndag 18. juli TV 2
Sjefen ble arrestert og mye var usikkert – nå slår de tilbake
Nissan har en ny og større elektrisk familiebil på trappene. Den skal bygges på et nytt og miljøvennlig anlegg i England hvor det investeres tungt i bærekraftig produksjon.
onsdag 7. juli TV 2
Nissan etablerer ny batterifabrikk
Ny Aria-slektning på vei.
fredag 2. juli Teknisk Ukeblad
Møtes til duell på flystripe – her går det unna!
Britisk superbil, i form av McLaren 570S, møter japansk verstingbil - Nissan GT-R. To biler med 570 hk - og som har en toppfart på over 300 km/t. Hvem vinner dragracet? Se video:
søndag 20. juni TV 2
Var en kjempesuksess i Norge – så ble det bråstopp
Nye Qashqai blir Nissans første modell bygget i Europa med utstrakt bruk av lettvekt aluminiumspaneler. Både panser, dører og frontfangere er produsert av aluminiumslegering, noe som gjør karosseriet 60 kilo lettere enn på forgjengeren.
mandag 14. juni TV 2
Snart forsvinner denne tøffingen fra Norge
Nå er det snart over for Nissan og pickup i Norge. Deres Navara går nemlig mot slutten. Og nå er det klart at den ikke vil bli erstattet.
søndag 13. juni TV 2
Priskutt gjør den til en av Norges billigste
Samtlige modeller har blitt mellom 20.000 og 30.000 kroner rimeligere. I tillegg introduserer den norske importøren nå en ekte lavprismodell. Nå kan du nemlig bli eier av ny Leaf for svært gunstige 210.000 kroner. For den prisen har ikke bilen mange konkurrenter. Ser du i tillegg på...
onsdag 9. juni TV 2
MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL