Nesna
Astrid (9) yngste skytter fra Nesna
Ni år gamle Astrid Charlotte Mehus Pedersen er bare så vidt gammel nok til å delta på Landsskytterstevnet. Med 231 poeng skjøt ungjenta ny personlig rekord. Pedersen skyter for Nesna Skytterlag, og var en av åtte deltakere fra laget på stevnet i Stjørdal denne helga....
mandag 15:28 Helgelands Blad
Hvordan unngå Fosen-tilstander på Helgeland?
Næringsliv og kommuner på Helgeland trenger hjelp til å forene samiske interesser og behov i næringslivet. Kunnskapsmiljøene i regionen bør derfor ta initiativ til å få etablert et veiledningssenter, med et fagmiljø som kombinerer entreprenørskap med...
mandag 12:58 Helgelendingen
Solidaritet og enhetsfølelse. Kanskje det er ordene som best beskriver hva ranværinger er gode for? Det kan i alle fall se slik ut om du ser tilbake på noen av 1. mai-feiringene gjennom årene
1. mai er arbeidernes internasjonale kampdag som er en dag for å vise arbeiderklassens styrke og føre fram viktige saker for arbeidsfolk. Gjennom Ranas og omegns historie har dagen vært en viktig dag for å belyse problemene i samfunnet. Her finner du blant annet noen av de som har kjempet...
fredag 22:00 $ Rana Blad
Emma (19) gikk videre i The Voice: – Det er litt sykt, jeg har fått utrolig mange meldinger av folk jeg ikke kjenner. Det forventa jeg ikke
Emma Einmo (19) fra Nesna gikk videre i The Voice 2023.
fredag 20:10 $ Rana Blad
Ny sjef på Topcamp Havblikk
Victoria Åsmo er ny destinasjonssjef på Nesna.
fredag 15:00 Helgelands Blad
Victoria (29) er ansatt som destinasjonssjef Topcamp Havblikk på Nesna: – Vi har store utviklingsplaner
Kjeden Topcamp har store planer for campingplassen Topcamp Havblikk. Nå er Victoria Åsmo, som har bodd på Nesna i ti år, ansatt som destinasjonssjef.
torsdag 18:39 $ Rana Blad
Hvordan unngå Fosen-tilstander på Helgeland?
Næringsliv og kommuner på Helgeland trenger hjelp til å forene samiske interesser og behov i næringslivet. Kunnskapsmiljøene i regionen bør derfor ta initiativ til å få etablert et veiledningssenter, med et fagmiljø som kombinerer entreprenørskap med...
tirsdag 31. januar Rana Blad
Kun én mistenkt etter innbrudd
Politiet holder foreløpig kun én person siktet etter innbruddet hos fotograf Hans Petter Sørensen på Nesna sist helg. Det opplyser politiadvokat Hedda Hovda Skaug til Helgelands Blad. Onsdag fortalte vi om innbruddet hos Far Out Focus på Nesna, som eies og drives av naturfotograf...
lørdag 28. januar Helgelands Blad
NORDLAND

Har mistet hovedkunden, men rensefiskbedriften jobber med nye planer
Går vekk fra rognkjeks på Tomma. The post Har mistet hovedkunden, men rensefiskbedriften jobber med nye planer appeared first on Helgelands Blad.
fredag 27. januar Helgelands Blad
Kommunen vil bidra til mer boligbygging
Nesna kommune har mål om 100 nye boliger – utreder modeller for «starthjelp». The post Kommunen vil bidra til mer boligbygging appeared first on Helgelands Blad.
fredag 27. januar Helgelands Blad
Savner livsverket etter frekt innbrudd
Fotograf Hans Petter Sørensen på Nesna ble frastjålet store verdier i et innbrudd. Mye er funnet etter at politiet klarte å spore en stjålet iPad, men bildearkivet han har brukt år på å opparbeide seg, er fortsatt savnet. – Det er jo rett og slett livsverket...
onsdag 25. januar Helgelands Blad
Søndagsfreden forsvant da Hans Petter oppdaget at utstyr for store verdier var stjålet: – Det er arvesølvet mitt
Søndag fikk Hans Petter Sørensen en kjip overraskelse da han skulle innom jobben.
onsdag 25. januar $ Rana Blad
En transformativ periode for mange. Møt konfirmantene fra før-i-tida pyntet med både hvite slør, flotte dresser og bunader. Kjenner du noen igjen?
Å være å være konfirmant kan være både transformativt og spennende, en begivenhet mange minnes i lang tid. Hvis du kjenner noen igjen i disse bildene, del informasjonen i kommentarfeltet.
mandag 23. januar $ Rana Blad
Mål om byggestart i høst
Selskapet Kvarøy Landbasert AS er nå formelt største eier i Arctic Seafarm Holding. The post Mål om byggestart i høst appeared first on Helgelands Blad.
mandag 23. januar Helgelands Blad
Kvarøy Fiskeoppdrett overtar kontrollen av milliardinvestering på Nesna - og henter Magnus Kibsgaard som ny sjef
Det er i en pressemelding Arctic Seaform Holding AS, selskapet som står bak milliardsatsingen på et oppdrettsanlegg på land i Langsetvågen i Nesna kommune, melder at selskapet har hentet ny kapital i en emisjon.
fredag 20. januar $ Rana Blad
Leiligheten var den dyreste i Nordland. Så ble den satt ned med 3,6 millioner kroner. Fortsatt får de ikke solgt den
Et halvt år etter at prisantydningen ble satt ned med 3,6 millioner kroner er leiligheten fortsatt ikke solgt. Boligen har nå en prisantydning på 9,9 millioner kroner.
torsdag 19. januar $ Rana Blad
Stor spesialtransport skaper trafikktrøbbel på Kystriksveien opp Sjonfjellet
En stor spesialtransport på vei opp Sjonfjellet fikk tidlig tirsdag kveld problemer på å komme seg opp Fv. 17 (Kystriksveien) fra Nesna og opp på Sjonfjellet. I starten sperret transporten veien sånn at veien var stengt, men nå forteller trafikkoperatør Stine...
tirsdag 17. januar Rana Blad
Anna-Viktoria (21) jobber for å gi studentene bedre oversikt: – Ønsker oss aktivitetstilbud uten alkohol, som innendørs minigolf, lasertag og escaperoom
Anna-Viktoria Bjørsvik er glad for at flere tenker på studentene når de tenker tilbud, men ser gjerne at fokuset skjerpes ytterligere for å gjøre Mo i Rana enda mer studentvennlig.
mandag 16. januar $ Rana Blad
Nordlandsordførere går sammen om å redde sommerrutene fra Bodø til Myken og Sandnessjøen: – Vi ber om at NFK endrer sitt vedtak i dag
Åtte ordførere fra Nordland har i dag sendt brev til Nordland fylkeskommune om at sommerruten Bodø – Myken – Bodø, og også Sandnessjøen – Myken – Sandnessjøen må reddes.
mandag 16. januar $ Rana Blad
To lag fra Rana blant de som fikk mest i støtte fra Grasrotandelen i Nordland. Se oversikt over alle de 457 lokale mottakerne på Nord-Helgeland her
Det er i en pressemelding fra Norsk Tipping det fremgår at det ble gitt over 51 millioner kroner i støtte via Grasrotandelen til lag, klubber og organisasjoner i Nordland i løpet av 2022. Totalt i Nordland mottok grasrotmottakerne 51.682.356 kroner i støtte fra i alt 89.420 grasrotgivere.
mandag 16. januar Rana Blad
Starter egen nettbutikk med egenproduserte varer
Jørgen Paulsen (28) og Viktoria Oddøy (20) fra Nesna ønsker å starte opp sin egen nettbutikk hvor folk kan bestille lasergravert glass med valgfrie motiver. The post Starter egen nettbutikk med egenproduserte varer appeared first on Helgelands Blad.
lørdag 14. januar Helgelands Blad
Norcod har ansatt driftsleder i Nesna – setter ut fisk til sommeren
Forbereder seg på drift på Labukta til sommeren. The post Norcod har ansatt driftsleder i Nesna – setter ut fisk til sommeren appeared first on Helgelands Blad.
fredag 13. januar Helgelands Blad
Nye drivere inn ved havna
Spisestedet Smak og behag utvider på Nesna. The post Nye drivere inn ved havna appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 11. januar Helgelands Blad
Snøen. Enten hater du den eller så elsker du den - her finner du både de som elsker den, og omvendt
Vinter - snø og kulde, ja det er enten oppskriften til lek eller til en brøytekant utenfor parkeringsplassen din. Hat den, elsk den, den er en del av livet til oss i Rana. Noe den alltid har vært.
mandag 9. januar $ Rana Blad
Her finner du noen blinkskudd fra fortidens aksjoner. Aksjoner mot søppel, Apartheid, avstand mellom biler og langt mer. Kanskje finner du til og med gebisset ditt her?
Aksjoner, noen høres kanskje rare ut, enkelte høres kanskje utrolig viktige ut. Men de har alle en ting til felles, nemlig fellesskap. Her kan du se fellesskapet i Rana og omegn jobbe for en bedre fremtid. Har du mer informasjon om et bilde oppfordrer vi dere til å dele det i kommentarfeltet.
fredag 6. januar $ Rana Blad
Nesna-butikken har skiftet eiere
Men Spar Nesna skal fortsatt være Spar-butikk. The post Nesna-butikken har skiftet eiere appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 4. januar Helgelands Blad
Rask inngripen fra huseier med pulverapparat stoppet tilløp til husbrann på Nesna
Nesna brannvesen rykket litt over klokka 21 på nyttårsaften ut etter melding om husbrann. I det de kom fram til boligen viste det seg at huseier selv hadde gjort en god innsats for å stoppe brannen.
31. desember 2022 Rana Blad
Leker seg med digital sløyd
Les om kodeklubben på Nesna. The post Leker seg med digital sløyd appeared first on Helgelands Blad.
23. desember 2022 Helgelands Blad
Landbasert oppdrett på Nesna rammes ikke av midlertidig konsesjonsstopp fra staten: – Vi fikk ja til vårt prosjekt i 2021
Daglig leder Carsten Rimer i Arctic Seafarm AS ønsker å berolige alle som er opptatt av selskapets prosjekt på Langsetvågen i Nesna om at de ikke rammes av Nærings- og fiskeridepartementet innførte en midlertidig stans i muligheten til å søke om tillatelser til...
21. desember 2022 $ Rana Blad
Skatt 2021: Nesna kommune
7. desember 2022 $ Rana Blad
Skatt 2021: Se alle topplistene for din kommune på Nord-Helgeland
Skattelistene publiseres klokken 0500 tirsdag 7. desember. Ikke lenge etter skal våre topplister være oppdatert med informasjonen fra Skatteetaten.
7. desember 2022 $ Rana Blad
I dag er legobyen ikke lenger hemmelig
Ta en titt på byggverkene i utstillingsbyen Brikknes på Nesna. The post I dag er legobyen ikke lenger hemmelig appeared first on Helgelands Blad.
3. desember 2022 Helgelands Blad
Husker du da Jahn Teigen kom innom etter 11 års fravær og tviholdte seg på en lyktestolpe? Og er det noen som husker Rana skal leve-konserten med band som «Hits and Tits» med Halvdan Sivertsen i spissen? Se noen av de gamle konsert-øyeblikkene her!
Helgeland har opp gjennom årene hatt en hel masse flotte konserter, musikkinnslag og store arrangementer. Her får du se bilder fra Jahn Teigens hjemkomst hvor han tviholdte seg på en lyktestolpe og du får jo selvsagt se noen koselige skolekonserter.
28. november 2022 $ Rana Blad
NORDLAND

Nesna-lærerne Tommy og Tony tok tak for skolegården
Reviderte plan på fritida – og ga den til kommunen. The post Nesna-lærerne Tommy og Tony tok tak for skolegården appeared first on Helgelands Blad.
28. november 2022 Helgelands Blad
Nesna-forening selger huset sitt
Kvinne- og familielaget på Nesna selger forsamlingshuset Nesnastua. The post Nesna-forening selger huset sitt appeared first on Helgelands Blad.
25. november 2022 Helgelands Blad
Søker unntak fra regler om hviletid for å klare kveldsturene på Nesnaøyene
Torghatten Nord AS ønsker dispensasjon. Personskyss inntil videre. The post Søker unntak fra regler om hviletid for å klare kveldsturene på Nesnaøyene appeared first on Helgelands Blad.
21. november 2022 Helgelands Blad
Bryggeriet har gått inn i bruseri-bransjen – nå tredobler de mengden julebrus før jul
Raus Bryggeri på Nesna går nye veier. The post Bryggeriet har gått inn i bruseri-bransjen – nå tredobler de mengden julebrus før jul appeared first on Helgelands Blad.
19. november 2022 Helgelands Blad
Søker spillere til ny golfklubb på Nesna
Stiftelsesmøtet er søndag 20. november. The post Søker spillere til ny golfklubb på Nesna appeared first on Helgelands Blad.
18. november 2022 Helgelands Blad
Nesna-politikerne: Ganske enig om budsjett
Gjør ingen større endringer, men vil ha utredet en rekke nye tiltak. The post Nesna-politikerne: Ganske enig om budsjett appeared first on Helgelands Blad.
18. november 2022 Helgelands Blad
Kristian (36) ble tatt på senga av en enorm interesse for lokal julebrus: – Det har bruset over
Daglig leder Kristian Sivertsen (36) ved Raus Bruseri ante ikke hva han kunne vente av markedet da de bestemte seg for å satse på produksjon av brus, som et supplement til brygging av øl. Derfor startet han med å lage 3.000 liter brus, som tilsvarer 9.000 bokser.
18. november 2022 $ Rana Blad
Kun to kommuner på Nord-Helgeland har økning i folketallet siste kvartal - og økningen kan de takke ukrainske flyktninger for
Det er Statistisk Sentralbyrå (SSB) som har lagt frem tall som viser endringen i folketallet i løpet av tredje kvartal 2022.
17. november 2022 $ Rana Blad
Njordr-sjefen er ikke overrasket over at nordnorske ordførere vil ha vindkraft på land: – På veien utover fra Mo i Rana la jeg merke til to ting. Hyllesten til fotballaget Liverpool og plakater fra Motvind Sjonfjellet
Selskapet Njordr AS utreder på oppdrag av Sjonfjellet Vindpark Holding AS prosjektet om å bruke Sjonfjellet til vindkraftproduksjon.
15. november 2022 $ Rana Blad
Nesna-budsjettet: Vil styrke ledelse
Nesna formannskap behandler budsjett og økonomiplan denne uka. The post Nesna-budsjettet: Vil styrke ledelse appeared first on Helgelands Blad.
15. november 2022 Helgelands Blad
Nesna holder på sitt nei til vindkraft på Sjonfjellet, selv om flere nordnorske ordførere vil ha mer vindkraft på land: – Vårt bidrag er areal til produksjon av havvindmøller
Ordfører Hanne Davidsen i Nesna kommune er klar på at de ikke endrer sitt syn rundt vindmøller på land, selv om ordførerne i Rana, Bodø, Narvik, Harstad, Tromsø og Alta mener at tiden nå er inne for produksjon av vindkraft på land. Dette synet har de landet...
13. november 2022 $ Rana Blad
KVN vil utvide med havbrukslinje
Nesna-skole vil søke godkjenning for havbruksfag. The post KVN vil utvide med havbrukslinje appeared first on Helgelands Blad.
11. november 2022 Helgelands Blad
Feirer jubileum med førjulsmarked og fest
Nesna Kystlag fyller 15 år. The post Feirer jubileum med førjulsmarked og fest appeared first on Helgelands Blad.
10. november 2022 Helgelands Blad
Kafeen på Nesna har stengt dørene
Eierne har gitt opp driften av kafeen ved ferjeleiet på Nesna. «Det er med vemod vi vil annonsere at Brygge 66 vil holde stengt fra og med i dag. Vi vil takke så mye for følget til våre gjester og følgere i disse snart 3 årene vi har holdt åpent», meldte...
6. november 2022 Helgelands Blad
Må kansellere fergestrekning
Vegtrafikksentralen Nord melder at fergestrekningen Levang - Nesna er kansellert inntil videre.
6. november 2022 Rana Blad
Spennende tider for Nesna: Mye å hente fra erfaringene som er gjort ved andre studiesteder i Norge og internasjonalt
Da vi startet studieåret i høst, var det godt å møte studentene og de ansatte på studiested Nesna, klare for et nytt og spennende studieår. Det er inspirerende å oppleve stor positivitet og driv på campus og i utviklingsarbeidet som vi jobber med på Nesna,...
6. november 2022 Rana Blad
Herøy-høring bryter felles løp om landbrukskontor
Herøy-politikerne vil ha spørsmålet om felles landbrukskontor ut på høring før de går videre med prosjektet. The post Herøy-høring bryter felles løp om landbrukskontor appeared first on Helgelands Blad.
4. november 2022 Helgelands Blad
Blir leder for Plan og utvikling i Nesna
Oddrun Bårdgård går fra Alstahaug kommune til lederstilling i Nesna. The post Blir leder for Plan og utvikling i Nesna appeared first on Helgelands Blad.
4. november 2022 Helgelands Blad
Det var helt fullt i ambulansebåten da lille William ble født ved kaikanten på Nesna: – Det er galskap å stenge ned
Lille William hadde ekstremt hastverk med å bli født. Han kom nesten styrtende ut i verden.
4. november 2022 $ Rana Blad
Jobber med nye studietilbud på Nesna: – Havbruk peker seg ut
Jobber hurtig med delprosjekt 1 for utviklingsprosjektet på Nesna. The post Jobber med nye studietilbud på Nesna: – Havbruk peker seg ut appeared first on Helgelands Blad.
4. november 2022 Helgelands Blad
Iver (8) krevde at pappa Kristian (36) brygget noe han kunne drikke: – Nå er julebrusen klar
Helt siden Kristian Sivertsen (36), sammen med kameratene Hans Petter Sørensen og Jørn Ståle Pettersen for tre år siden stiftet og etablerte selskapet Raus Bryggeri AS, har han som daglig leder fått klare krav de tre småsjefene på hjemmefronten. De ønsket at pappa...
4. november 2022 $ Rana Blad
Vil leie inn bistand på ledelse
Nesna-politikerne «modererte» innstilling om hjemmetjenesten, men vil fortsatt kjøpe hjelp utenfra. The post Vil leie inn bistand på ledelse appeared first on Helgelands Blad.
4. november 2022 Helgelands Blad
Takker for seg med en ode til laget: Den ekte fotballen lever ennå. Den spilles på Moheia, på Sagbakken og i Stålhallen. På Storforshei, Skonseng, Hauknes og Ytteren. I Korgen og på Nesna
Nyhetsredaktør og kjegleflytter gjennom syv år, Kenneth J. Gabrielsen, skriver en ode til laget i sin Ukeslutt. Og linjene trekkes helt til Erling Braut Haaland.
3. november 2022 Rana Blad
En ekstern partner skal bistå Nesna i ledelse og utvikling av hjemmetjenesten: – Det er et enormt voksende overforbruk, uholdbart arbeidsmiljø og lovbrudd i levering av tjenester
– Nesna kommune har ikke klart å sikre solid, trygg og langsiktig ledelse i avdelinga, synliggjort gjennom 24 lederskifter på 20 år, oppgis blant annet som bakgrunn for saken som var til behandling i Nesna kommunestyre. Rådmann Lill Stabell presiserer samtidig at det er kommunen som har...
3. november 2022 $ Rana Blad
Første møte på Nesna
Styret i Nord universitet fikk omvisning på Nesna, onsdag, for første gang. Studiestedsleder Øyvind Steinslett viste styremedlemmene rundt på Campus Nesna før styremøtet startet. Barnehagebarn på Nesna hadde noen sangleker for styret i foajeen, og styret fikk også...
2. november 2022 Helgelands Blad
NORDLAND

– Skummelt, sa Åge til pappaen sin før han døde. Men pappa hadde god trøst til en som beriket manges liv
Åge Brattli ble 53 år. Gutten kom til i ei tid da mange foreldre fikk råd om å stue bort «slike som han». Dette er litt av historien til Åge, og dette er en historie om sorg, men aller mest om kjærlighet og evnen til å finne stor glede i de små tingene som...
30. oktober 2022 $ Rana Blad
– Åge gjorde andre klokere
Familien fra Nesna ga ut minnebok. The post – Åge gjorde andre klokere appeared first on Helgelands Blad.
28. oktober 2022 Helgelands Blad
Nesna vurderer privat partner i omsorg
Rådmann i Nesna foreslår endring av kommunens hjemmetjeneste, og har drøftet flere alternativer. Kommunestyret til uka får seg forelagt en utredning der rådmann i Nesna har sett på løsninger for å få kontroll med økonomien og andre interne forhold...
28. oktober 2022 Helgelands Blad
Nesna-robot skal prøves ut i industrien
Etter testing på Nesna, skal roboten som skifter ut anoder i aluminiumsverk ut i testkjøring i et foreløpig ikke navngitt industrianlegg. Et norsk selskap har satt seg fore å automatisere og robotisere en essensiell prosess i aluminiumsindustrien, nemlig anodeskiftene. Aluminium produseres...
27. oktober 2022 Helgelands Blad
Nesna kommune lanserer nye nettsider
Nesna kommune lanserte nye nettsider 25. oktober.
26. oktober 2022 Rana Blad
Ny subsea-hall på vei opp
Westcon Helgeland har tro på olje- og gassmarkedet for leverandører i nord. The post Ny subsea-hall på vei opp appeared first on Helgelands Blad.
25. oktober 2022 Helgelands Blad
11 386 286 kroner innsamlet i Nordland – Træna er fylkesvinner, igjen
Totalt ble det samlet inn totalt 266 211 650 kroner til Leger uten grenser, og i overkant av 11 millioner av disse ble samlet inn i Nordland. Det betyr 47,41 kroner per innbygger i fylket, der landsgjennomsnittet er 49,07 kroner.
24. oktober 2022 Rana Blad
Lokalt industrimiljø bidrar til oppgraderingen av Norneskipet: – Dette er en viktig jobb for oss
Industribedriftene Momek Services og Westcon Helgeland skal nå bidra til å forlenge levetiden til Equinor sitt produksjonsskip Norne, som har hentet opp olje og gass i 25 år. Siden skipet er over sin ungdomstid, er det sånn at det nærmer seg levetiden til viktige tekniske komponenter.
23. oktober 2022 $ Rana Blad
Hver oktober gjør et bilde så sterkt inntrykk på Lillian (42) at hun går rett på badet for å sjekke puppene. Denne gangen finner fingrene en kul: – Det var helt umulig ikke å tenke på ungene, uten meg
– Jeg er ikke redd for å dø, men jeg har veldig lyst til å leve, sier Lillian Mehus og stråler så det overskygger gråværet utenfor de store stuevinduene. Ett år er gått siden hun oppdaget kreftkulen. 42-åringen er nok et bevis på at tidlig...
23. oktober 2022 $ Rana Blad
Spillere fra Nesna trener med Mosjøen IL: – Bra for oss før kvaliken
De siste ukene har Mosjøen IL hatt besøk av flere spillere fra Sandnessjøen og Nesna på trening.
21. oktober 2022 $ Rana Blad
– Godt å se at det blir i orden
La etterlengtet ny asfalt på Nesna. The post – Godt å se at det blir i orden appeared first on Helgelands Blad.
21. oktober 2022 Helgelands Blad
SE BILDENE: Haik med høsten fra Nesna til Mo. Brøytestikker på vent, snø på toppene og båt i enden av regnbuen
Høsten jobber for å stå imot vinteren som er i ferd med å få overtaket og glefse seg fast her nord. Første snøfall og flere runder pudderdryss har krydret fjellene allerede. Vi fikk haik med høsten på veg mellom Nesna og Mo første dagen med vinterdekk....
20. oktober 2022 $ Rana Blad
Kommunene positive tilfelles landbrukskontor
Seks kommuner er aktuelle som deltakere i en ordning med felles landbrukskontor på ytre Helgeland. Næringssjef Stig Gøran Olsen har ambisjoner om oppstart i januar 2024. De fire Hald-kommunene med tillegg av Nesna og Vevelstad utreder i lag mulighetene for et felles kontor for landbruket. Ideen...
20. oktober 2022 Helgelands Blad
Nesna, Nesna, Nesna… ke dåkk får tel!
For makan til dyktige «amatører» skal man lete lenge etter! Den ene etter den andre står fram med nydelig solosang. Dere behersker dansetrinn, dere synger
17. oktober 2022 Helgelands Blad
Se bildene: Triumf for Nesna-musikalen
«Espen Alvims forestilling har blitt en helstøpt og gjennomført musikal – om håp, kampvilje og relasjoner. Resultatet var underholdene sterkt og rørende, skriver Halvor Hilmersen om forestillingen». Her er bilder Hilmersen tok på premieren (klikk på bildene...
17. oktober 2022 Helgelands Blad
– Mangler mannskap til å klare ruteplanen
Torghatten Nord kansellerer kveldsturer på Nesnaøyene. The post – Mangler mannskap til å klare ruteplanen appeared first on Helgelands Blad.
17. oktober 2022 Helgelands Blad
Fantastisk musikal
Espen Alvims forestilling har blitt en helstøpt og gjennomført musikal – om håp, kampvilje og relasjoner. Resultatet var underholdene sterkt og rørende. «Fantastisk flott musikal om Nesna sin kamp» 1       ...
16. oktober 2022 Helgelands Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL