Narvik
Ida Marie (15) zoomet inn på ørnen - så smalt det
Da en havørn satt seg på strømmasten utenfor hos familien Sandvik i Tjeldsund, tok Ida Marie opp mobilen. Så smalt det, og havørnen døde momentant. Se de dramatiske bildene i videoen over.
57min TV 2
Kjørt hjem til familie
NARVIK: Overstadig beruset mann påtruffet i sentrum. Kjørt hjem til familie av patrulje.
fredag 09:10 Ofoting
Spyttet mot politiet
NARVIK: Politiet har rykket ut til privatadresse etter melding om ordensfortyrrelse. En person som befant seg på adressen er pågrepet for vold og spytting mot politiet. Mannen blir også anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.
fredag 09:09 Ofoting
Fører uten førerkort
NARVIK: UP stanset bil med fører som ikke innehar førerkort. Fører, mann født 98, blir også anmeldt for å ha kjørt i 75 km/t i 60-sone.
torsdag 21:43 Ofoting
Narvik nordlysvarsel
onsdag 17:46 Ofoting
Sjekket et vogntog
NARVIK: UP har sjekket et vogntog etter tips om dårlig dekkutrustning. Dekk og kjettinger ihht regelverket. Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
tirsdag 11:09 Ofoting
Laserkontroll i Buveien
NARVIK, ANKENES: I Buveien har UP hatt laserkontroll. Det ble skrevet 1 FF, 45 km/t i 30-sone.
mandag 16:51 Ofoting
Tungbilkontroll i Bjerkvik
BJERKVIK: UP har gjennomført tungbilkontroll med fokus på promille. 23 kontrollerte, ingen reaksjoner.
mandag 16:50 Ofoting
NORDLAND

Aggressiv gjest
NARVIK: Aggressiv gjest (mann i 20-årene) som slo etter dørvakter og virket truende er nå tatt hånd om av politi. Blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.
søndag 17. februar Ofoting
Anmeldt for trusler
NARVIK: Melding om slåssing på utested. Tre personer involvert. Ingen skadet, men to av personene blir anmeldt for trusler.
lørdag 16. februar Ofoting
Tatt for urinering
NARVIK: Mann (i 50-årene) tatt for urinering på off. sted, på husvegg i Dronningens gt. Anmeldes for dette.
lørdag 16. februar Ofoting
Bil mot vogntog som sakset
BJERKVIK: E10 vest av Bjerkvik- Trafikkulykke. Bil og vogntog har kjørt i hverandre. Skal være personer fastklemt. Nødetater på vei til stedet. Oppdateres. Semitrailer har sakset på veien. Pr nå jobber nødetatene på stedet. Veien blir foreløpig stengt. ...
fredag 15. februar Ofoting
UNN har ikke råd, ambulansearbeidere samler penger til livsviktig utstyr
Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, har hatt lånte brystkompresjonsmaskiner i ambulansene, som nå er levert tilbake. De har ikke midler til å kjøpe egne, så ambulansearbeidere har på privat initiativ startet innsamlingsaksjon.
fredag 15. februar VG
Mistanke om ruspåvirkning
NARVIK: UP har stanset en bil der de mistenker fører å være ruspåvirket. Etterforsking startet.
søndag 10. februar Ofoting
Tatt hånd om sort hund
NARVIK: Politiet har tatt hånd om en sort hund med halsbånd som ble funnet i Øvre Jernbanegate. Eier bes kontakte oss på 02800.
torsdag 7. februar Ofoting
Kjørt av veien
NARVIK: Melding om en bil som har kjørt av veien på Håkvik. En person i bilen. Uskadd. Håkvik. (Arkivfoto: Robin Lund)
onsdag 6. februar Ofoting
Vogntogsjåfør utvist
Trailer på Bjørnfjell. Arkivfoto: Robin Lund PRESSEMELDING FRA POLITIET: Tirsdag 29.01.19 avholdt Statens vegvesen kontroll av kjøretøy ved Bjørnfjell overgangssted. Et vogntog fra Russland fikk pålegg om å kjøre med kjetting på to av dekkene bak på...
tirsdag 5. februar Ofoting
Mobilvettig
NARVIK: Politiet har gjennomført trafikkontroll med fokus på mobilbruk. Ingen reaksjoner. Politiet er fornøyd med at publikum ikke bruker mobiltelefonen mens de kjører bil.
søndag 3. februar Ofoting
Anmeldt for ulovlig snøscooterkjøring
BJERKVIK: Nord for Bjerkvik, ved Merkesforbakken, har patruljen hatt kontroll opp mot ulovlig snøscooterkjøring. En person blir anmeldt for ulovlig kjøring. Politiet kommer til å fortsette denne kontrollvirksomheten fremover.
lørdag 2. februar Ofoting
Anmeldt for veldig godt stekt pizza
NARVIK, Ankenes: Nødetatene rykker ut til bolighus der det er røykutvikling. Oppdateres her. Årsaken til røykutviklingen var den klassiske veldig godt stekt pizza i ovnen og beboer hadde sovnet. Beboer sjekkes ut av helsepersonell på stedet. Forholdet blir anmeldt.
tirsdag 29. januar Ofoting
Promillekontroller
BALLANGEN: Ruskontroll avsluttet. 15 kontrollerte førere, ingen reaksjoner. NARVIK: Promillekontroll avsluttet i sentrum. 29 kontrollerte førere, ingen reaksjoner.
lørdag 26. januar Ofoting
Bil ut av veien
NARVIK, Fagernes: Trafikkuhell. Singelulykke. Bil ut av veien. Ikke personskade.
fredag 25. januar Ofoting
Brannalarm fra privat bolig
NARVIK: Brannalarm fra privat bolig. Nødetater på tur. Brannalarm som er utløst. Brann og politi på stedet. Ingen brann eller røyklukt på stedet. Oppdateres. Ingen røyk eller brann. Brannvarsler som har hengt seg opp. Ingen sak for politiet.  
torsdag 24. januar Ofoting
Brøt vikeplikten
NARVIK: Melding om trafikkuhell på E6 i sentrum. Politiet på stedet. Ingen personskader, men noen materielle skader. Oppdateres. Møteulykke hvor ene parten har brutt vikeplikten. Partene ordner med bilberging. Politiet avslutter på stedet. Sak opprettes.
torsdag 24. januar Ofoting
20 fartsbøter langs Fagernesveien
NARVIK/Fagernesveien/UP: Laserkontroll – 20 FF for fart i 40-sonen. Høyeste fart va 63 km/t. 4 FF for mobilbruk i samme sone.
onsdag 23. januar Ofoting
Røykutvikling på skole
NARVIK: Melding om røykutvikling , Frydenlund Skole. Nødetater er på stedet. Oppdateres. Røykdykkere fra brannvesenet er inne bygget og sjekker. Skal ikke være andre personer i bygget. Brannvesenet har kontroll på stedet. Har vært en brann inne på et...
onsdag 23. januar Ofoting
Mye rein på E10
BJERKVIK: VTS melder at det ferdes mye rein på E10 mellom Bjerkvik og Bogen. Det er så høye brøytekanter at de ikke kommer seg av veien. Kjør forsiktig!
tirsdag 22. januar Ofoting
Brann i enebolig på Fagernes
NARVIK: Melding om brann i enebolig på Fagernes. Rekkehus, fare for spredning. Nødetater på stedet. Oppdateres. Kraftig brann i huset. Nabohus evakueres. Brannvesenet jobber med innsats mot brannen. Brannen er slukket. En person er evakuert ut av åstedet, er umiddelbart kjørt...
søndag 20. januar Ofoting
Én til sykehus etter brann
Nabohus ble evakuert da det brøt ut brann i et hus i Narvik søndag morgen.
søndag 20. januar TV 2
Trafikkulyke på Ankenes
ANKENES: Melding om trafikkulykke på E6. To biler og flere personer involvert. Nødetatene på stedet. Fire personer kjøres inn til sykehus for sjekk. Snakk om påkjørsel bakfra.
lørdag 19. januar Ofoting
Unormalt mye elg
Vi har fått melding fra Viltnemnd om at i området fra Hålogalandsbrua/Øyjorda mot Bjerkvik er det unormalt mye elg. Kjør forsiktig.
lørdag 19. januar Ofoting
Trafikkulykke uten personskade i Evenes
EVENES, E10: Melding om trafikkulykke. To biler involvert. Trafikale problemer på stedet. Nødetater på vei. Oppdateres. Amb. på stedet, kun snakk om mindre skader/smerter. Bilene er flyttet ut av veibanen, bilberging er på stedet og trafikken går som normalt. Politiet avbryter...
lørdag 19. januar Ofoting
Slagsmål
NARVIK: Politiet rykket ut etter melding om slagsmål. En person slått ned. En person frastjålet lommebok. Politiet etterforsker saken.
fredag 18. januar Ofoting
NORDLAND

Trafikkuhell i Fagernestunnelen
NARVIK: Fagernestunnelen stengt i forbindelse med et trafikkuhell. Ikke personskade. Bilberging er på stedet og veitrafikksentralen har sendt ut entreprenør. Fagernestunnelen i Narvik. Arkivfoto/illustrasjonsfoto: Robin Lund
fredag 18. januar Ofoting
Ruset i 99 km/t
ØYJORD/E6/UP: Mann i starten av 50 årene målt i 99 km/t i 80-sone. Ved videre sjekk viste det seg at mannen var ruset. Sak opprettet og førerkortet beslaglagt.
torsdag 17. januar Ofoting
Kontroll i Narvik
NARVIK: Politiet har gjennomført kontroll i Narvik sentrum. Fokus på sikt, lys,dekk og dokumenter. 18 biler kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp.
torsdag 17. januar Ofoting
Gravemaskin i sjøen
NARVIK: Melding om gravemaskin i sjøen ved Kai 7. Fører av maskin er kommet seg på land. Oppdateres. Nødetatene er på stedet. Fører taes hånd om av ambulansepersonell. Skal ikke være alvorlig.  
torsdag 17. januar Ofoting
Familievold
OFOTEN, Narvikområdet: Politiet har vært på en adresse der vi har pågrepet en mann for familievold mot sin kone. Fornærmede ikke alvorlig skadet. Mistenkte settes i arrest. Sak opprettes.
onsdag 16. januar Ofoting
Brenne søppel i tettbygd strøk
NARVIK: melding om bålbrenning på kaia ved Kleiva. Brann og politi på stedet. Kontroll på stedet. Ingen spredningsfare på bålet. Vedk. formant om å ikke brenne søppel i tettbygd strøk. Politi og brann avslutter på stedet.
tirsdag 15. januar Ofoting
Hadde ikke med seg førerkort
NARVIK: Patruljen har avholdt promillekontroll ved E6, Fagernestunnelen. 83 bilførere kontrollert, alle ok. 4 bilførere har fått gebyr for ikke å ha hatt med seg førerkortet. Fagernestunnelen i Narvik. Arkivfoto: Robin Lund .no
søndag 13. januar Ofoting
Tissatrengt
NARVIK: En person anmeldes for urinering på offentlig sted. I sentrum av Narvik.
søndag 13. januar Ofoting
Dempet festen
NARVIK: Melding om feststøy på en privat adresse. Patruljen har vært på stedet og dempet festen.
søndag 13. januar Ofoting
Festbråk
NARVIK: Festbråk på privatadresse. Festeier gitt pålegg av patrulje om at det må bli stillt.
lørdag 12. januar Ofoting
Slagsmål
NARVIK: Vært slagsmål på en ungdomsfest. Ingen skadet. En person bortvist.
lørdag 12. januar Ofoting
Is i veibanen
OFOTEN, sørenden av Skjomenbrua: Is har rast ut i veibanen. VTS orientert, sender entreprenør til stedet.
torsdag 10. januar Ofoting
Stor elgfare
NARVIK/BJERKVIK: Viltnemda melder om stor elgfare på strekningen Øyjord og Bjerkvik, spesielt området Geisvik.
torsdag 10. januar Ofoting
Lastebil og personbil involvert i uhell
BJERKVIK: Trafikkuhell mellom Bjerkvik og Narvik, E6. Lastebil og personbil involvert. Nødetater på tur. Oppdateres.
tirsdag 8. januar Ofoting
Trafikale problemer i Tøttaveien
NARVIK: Tøttaveien er stengt pga trafikale problemer. Tunge kjøretøyer sliter med å komme seg frem. Entreprenør på vei. Biler på stedet er berget og veien åpen for normal trafikk.
mandag 7. januar Ofoting
Førerkortbeslag ved Hålogalandsbrua
NARVIK: Ved Hålogalandsbrua har UP målt en ung bilfører til en fart av 125 km/t i 80-sone. Dette ved snittmåling. Var også vanskelige kjøreforhold på stedet. Førerkortet beslaglagt.
søndag 6. januar Ofoting
Uten førerkort
BJERKVIK, kl. 0350: En bil stanset. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Forholdet anmeldt.
fredag 4. januar Ofoting
Ruspåvirket på fjellet
BJØRNFJELL: Politiet har bistått toll i forbindelse med kontroll av bil. Bilfører tatt for ruspåvirket kjøring. Bilfører anmeldes og fremstilles for bevissikring. I tillegg er det tatt beslag i mindre mengder narkotika som passasjer hadde med seg.
torsdag 3. januar Ofoting
Mistenkes for promillekjøring
NARVIK: Mannlig fører mistenkes for promillekjøring. Sak opprettes.
onsdag 2. januar Ofoting
Brudd på vikeplikten
NARVIK: I sentrum har det vært en kollisjon mellom to kjøretøy, hvorav fører av den ene bilen mistenkes for brudd på vikeplikten. Lettere personskader: smerter i skulder og panne. Vi er ferdige på stedet og oppretter sak.
onsdag 2. januar Ofoting
Brann i garasje
NARVIK: Brann i garasje i Terrassen. Nødetatene er på stedet. Kraftig røykutvikling. To biler i garasjen. Kontroll på stedet. Brann driver med etterslukking. Brannårsak er uviss. En person pustet inn en del røyk. Tilses av ambulanse. Vi antar at brannen stammer fra den ene...
tirsdag 1. januar Ofoting
Kranglete gjest bortvist
NARVIK: Vakt på et utested tok kontakt med patruljen pga en kranglete gjest. Bortvist fra stedet.
tirsdag 1. januar Ofoting
Ungdomsfest gikk over styr
NARVIK: Patruljen avsluttet en større ungdomsfest på privatadresse som gikk over styr.
tirsdag 1. januar Ofoting
Ulovlig fyrverkeri i Bjerkvik
BJERKVIK: Kl. 1410 fikk politiet melding om oppskyting av fyrverkeri. Politiet til stedet. Oppretter sak på hendelsen.
30. desember 2018 Ofoting
Ut av veien ved Djupvik
NARVIK E6 Djupvik: En bil har kjørt ut av veien. Bilen står delvis i veibanen. Nødetatene rykker ut til stedet. Oppdateres her. Ikke personskade. Bilen er på veien igjen. Veien åpen. Nødetatene avbryter.
28. desember 2018 Ofoting
NORDLAND

Tatt i rutinekontroll
BJERKVIK/E6: mann i slutten av 20-årene tatt i rutinekontroll. Mistenkt for ruskjøring. Kjøres inn til bevisopptak.
28. desember 2018 Ofoting
Se Hålogalandsbrua i 360°
Fotograf Steve Nilsen har filmet strekningen fra Øyjord over Hålogalandsbrua og til Narvik med 360-kamera, slik at du kan se overfarten fra alle vinkler.  
27. desember 2018 Ofoting
Sparket inn feil dør
NARVIK/Wergelandsgata: en beruset mann i begynnelsen av 20 årene anholdt av politiet for å sparket inn en dør til leilighet. Viste seg at han var på feil adr. Kan komme anm fra eier.
27. desember 2018 Ofoting
Bil i grøfta
OFOTEN, E6 ved Øyjord: Trafikkuhell, bil i grøfta. Ikke personskade, bilfører ordner selv med berging.
24. desember 2018 Ofoting
Røykutvikling i leilighet
NARVIK/Dronningens gate: Melding om røykutvikling i leilighet. Nødetatene er på stedet og har kontroll. En person har pustet inn røyk og blir sjekket av helse. Politiet oppretter sak.
22. desember 2018 Ofoting
Hund funnet nær Skistua
Narvik: Vi har tatt hånd om en hund som ble funnet i nærheten av Skistua. Hunden har sort pels med hvit flekk på brystet og sort halsbånd. Eier bes kontakte oss på 02800.
21. desember 2018 Ofoting
Avskiltet moped
Narvik: UP har beslaglagt førerkortet til en mopedfører etter at han er stanset for tredje gang med trimmet moped. Mopeden avskiltet av SVV.
18. desember 2018 Ofoting
Røykutvikling i Narvik
NARVIK: Røykutvikling i en bedrift. Nødetater på stedet. Oppdateres. Kontroll på røykutviklingen, ikke brann, teknisk feil fra et lysarmatur. Åtte personer sjekkes av helse i forbindelse med at de har fått i seg røyk.
17. desember 2018 Ofoting
Punktert i Fagernestunellen
NARVIK, Fagernestunellen: Bil har punktert i den nordlige tunellåpningen. Bilberging pågår. Tunellen er stengt inntil bilen er fjernet. Bilen er fjernet, tunnelen er åpen. Fagernestunellen i Narvik. Arkivfoto: Robin Lund
16. desember 2018 Ofoting
Sammenstøt i Narvik
NARVIK, sentrum: Trafikkuhell, sammenstøt mellom to personbiler. Påkjørsel bakfra. Fører av det ene kjøretøyet har ryggsmerter. Nødetatene er på stedet.
15. desember 2018 Ofoting
Edrue i Narvik
NARVIK: Politiet har avholdt promillekontroll i sentrum. 17 førere kontrollert. Alle var edrue.
15. desember 2018 Ofoting
Droppes fra konferanse etter kritikk
Svarta Bjørn-konferansen har tatt foredragsholder Joshua French av programmet. De skriver at «det er sider ved bookingen som er problematiske».
14. desember 2018 VG
Dropper Joshua French fra konferanse etter kritikk: – Det er alltid lov å tenke seg om
Svarta Bjørn-konferansen har tatt foredragsholder Joshua French av programmet. De skriver at «det er sider ved bookingen som er problematiske».
14. desember 2018 VG
Kjørte på rødt lys
NARVIK: UP har avholdt rødlyskontroll i sentrum. 4 personer ilagt forenklet forelegg for kjøring på rødt lys.
13. desember 2018 Ofoting
Elgpåkjørsel
BALLANGEN, E6 ved Storkroken: Elgpåkjørsel. Ikke personskader. Viltnemda varslet.
13. desember 2018 Ofoting
Ruskontroll på Ankenes
NARVIK: Ruskontroll gjennomført i Ankenesveien. 48 kontrollerte, ingen reaksjoner.
13. desember 2018 Ofoting
Påvirket på Ankenes
Kl. 0340 ANKENES, E6: UP stanset en bil de fører var påvirket av alkohol. FK tatt i beslag. Etterforsking iverksatt.
9. desember 2018 Ofoting
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL