Narvik
Trafikkuhell ved Teknologihuset
NARVIK: Melding om trafikkuhell ved Teknologihuset. To personbiler involvert, ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetater på vei til stedet. Oppdateres her.
torsdag 16:54 Ofoting
Farlig gods av sporet på Ofotbanen
BJØRNFJELL: Kl. 21:40 meldte Ofotbanen at et godstog hadde sporet av mellom Katterat og Bjørnefjell. Flere av vognene inneholder farlig gods. Nødetatene er nå på stedet og jobber med å få oversikt over situasjonen. Ingen personer er skadet i uhellet. Oppdateres ...
torsdag 09:13 Ofoting
Pressemelding fra politiet i Nordland: Funn av død person på Øse utenfor Bjerkvik
tirsdag 19:12 Ofoting
Ufin mot vaktene
NARVIK: Mann i 30-årene bortvist fra utested i sentrum. Han var ufin i oppførselen mot vaktene på stedet.
søndag 09:07 Ofoting
Førerkortbeslag E6 Bjerkvik
BJERKVIK: Up har avholdt kontroll på E6 ved Bjerkvik. Resultat: 25 forenklede forelegg og 2 førerkortbeslag. Høyeste var 78 km/t i 50-sonen.
lørdag 20:55 Ofoting
Mistet førerrett
NARVIK, VIDREK E6: Politiet har hatt fartskontroll i 60-sone. Fire førere stanset. To avgjort med forenklet forelegg. To førere anmeldes og mister førerrett. Fører, født 94, kjørt i 92 km/t, Fører, født 87, kjørt i 86 km/t.
fredag 19. april Ofoting
Førerkort beslaglagt
NARVIK: UP har hatt fartskontroller mellom Narvik og Tjeldsund. 3 førerkort ble beslaglagt og 10 FF skrevet. Høyeste 79 km/t i 50-sone.
torsdag 18. april Ofoting
Tipset om vinglete kjøring
NARVIK: Tips fra publikum om vinglete kjøring. Patruljen har stanset vedkommende. Mannlig fører (i 70-årene) blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
onsdag 17. april Ofoting
NORDLAND

Prøvde å stikke av
NARVIK: Patruljen stanset kjøretøy der fører ikke hadde gyldig førerkort. Mistenkte prøvde også å stikke fra kontrollen. Mistenkte blir anmeldt. Han var i slutten av tenårene.
tirsdag 16. april Ofoting
Uvanlig mange førerkortbeslag
NARVIK – TJELDSUND: UP har idag skrevet ut 16 forenklede forelegg på hastighet, og gjort 2 førerkortbeslag. Høyeste 97 km/t i 60-sone. I løpet av helgen er det beslaglagt 10 førerkort på strekningen. Uvanlig mye for perioden.
søndag 14. april Ofoting
Branntilløp slukket
BJERKVIK: Branntilløp i verkstedbygg. Brannen er slukket. En person sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk.
søndag 14. april Ofoting
Fire førerkort beslaglagt
NARVIK: UP har avholdt kontroll mellom Narvik og Tjeldsund. Resultat: 4 førerkortbeslag og 6 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 90 i 60-sonen.
søndag 14. april Ofoting
Kvinne uten førerkort
NARVIK: Patruljen stanset et kjøretøy der fører ikke hadde førerkort. Fører er avhørt og blir anmeldt. Fører var en kvinne i begynnelsen av 30-årene.
onsdag 10. april Ofoting
Isklumper i veien
NARVIK: på Beisfjordveien / FV 751 ligger det isklumper i veibanen – til obs for trafikanter. VTS er varslet og sender entrepRenør for å rydde. Ett felt er åpent. Veien er ryddet.
onsdag 10. april Ofoting
Uønsket i sentrum
NARVIK: Beruset mann innbrakt til arrest tidligere i kveld, grunnet ordensforstyrrelse. Blir nå sendt hjem med pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natta.
onsdag 10. april Ofoting
Utforkjøring Bjørnfjellkrysset
NARVIK: Politiet rykker ut til en utforkjøring i Bjørnfjellkrysset. Ingen personskader. Mann i 20-årene mistenkt for promillekjøring. Bevissikring pågår. Det er satt opp varseltrekant i tilknytning til utforkjøringen, men bilen skal ikke stå til hinder for annen...
lørdag 6. april Ofoting
Politiet avsluttet stor privatfest
NARVIK: Politiet har avsluttet en privatfest som hadde kommet ut av kontroll. Over 100 ungdommer på stedet. Arrangør pålagt å holde det rolig resten av natta. En av festdeltakerne blir bortvist fra sentrum grunnet aggressiv opptreden. En annen anmeldes for å ha oppgitt feil...
søndag 31. mars Ofoting
Kr 13.000 i fiskebot
NARVIK: En mann i midten av 30-årene fra Litauere ble stoppet i tollen på Bjørnefjell. Han hadde med cirka 139 kg fisk som ikke ble forsøkt tolldeklarert. Politiet har opprettet anmeldelse og utstedet forelegg på kr 13000,- som mannen har vedtatt. Oversiktsbilde som viser grensen mot...
tirsdag 26. mars Ofoting
Trafikkuhell Skjombrua
NARVIK: Trafikkuhell, E6 Skjombrua. To biler involvert. Nødetater på tur. Oppdateres her. Skal ikke være personskader, men begge bilene må berges pga skader. Begge førerne tas med til helse for sjekk. Skjomenbrua. (Arkivfoto: Robin Lund)
mandag 25. mars Ofoting
Promillekontroll i sentrum
NARVIK: Patruljen har hatt promillekontroll i sentrum. 40 kontrollerte. Ingen med promille over lovlig verdi.
søndag 24. mars Ofoting
Ruspåvirket
NARVIK: En person i 20-årene anmeldt for ruspåvirket kjøring.
søndag 24. mars Ofoting
Vidrek laserkontroll
VIDREK E6, NARVIK: UP har hatt laserkontroll i tidsrommet 18 – 1915. Et fk tatt i beslag, 96 i 60 sone, et ff skrevet.
søndag 24. mars Ofoting
Dobbel slåssing
NARVIK, sentrum: Politiet fikk melding rundt kl. 0300 om slåssing på to utesteder. To personer kjørt legevakt og en person pågrepet. Sak opprettes.
lørdag 23. mars Ofoting
Settes i arrest og anmeldes
NARVIK: 2 personer ble bortvist fra sentrum grunnet beruselse og sjenerende oppførsel. Fikk pålegg om å holde seg unna sentrum. Overholdt ikke pålegget, og settes i arrest og anmeldes.
fredag 22. mars Ofoting
Mistenkt for promillekjøring på E6
NARVIK: Mann i 60-årene stoppet på E6, mistenkt for promillekjøring. Bevissikring foretatt. Sak opprettes.
fredag 22. mars Ofoting
Ufin oppførsel
NARVIK: Mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel overfor andre. Blir i tillegg anmeldt for urinering på offentlig sted.
fredag 22. mars Ofoting
Historisk opprykk for Narvik
Narvik blir historiens første nordnorske lag i Get-ligaen.
torsdag 21. mars TV 2
Historisk opprykk for Narvik
Narvik og Grüner er klare for Get-ligaen neste sesong.
torsdag 21. mars TV 2
Støre om ny nestlederkandidat: - Fin utvikling i Aps ledelse
NARVIK Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Bjørnar Skjæran vil gi partiet en viktig stemme fra Nord-Norge. - En stor tillitserklæring, sier Skjæran.
tirsdag 19. mars VG
Bortvist pga. slåssing
NARVIK: I forbindelse med arrangement i sentrum av Narvik ble patr. tilkalt i forbindelse med slåssing på stedet. Ikke snakk om personskade. Patruljen i kontakt med med de involverte. Mistenkte en mann i midten av 20-årene bortvist fra stedet.
søndag 17. mars Ofoting
Bortvist fra sentrum
NARVIK: I forbindelse med forebyggende patruljering ved arrangement i sentrum av Narvik kom patruljen over en beruset mann i 30-årene som kastet øl i nærheten av andre gjester. Mannen bortvist fra sentrum til i morgen tidlig. Mannen forlot frivillig.
søndag 17. mars Ofoting
Anmeldes for overlast
NARVIK: Utenlandsk varebil stoppet for kontroll. I lag med SVV er det dokumentert 500 kg overlast. Anmeldelse skrives.
onsdag 13. mars Ofoting
Vogntog sperrer E10
BJØRNFJELL, E10: Utenlandsk vogntog sperrer begge kjørefelt ved Pettersenvatnet. Store køer på begge sider. Patrulje på veg til stedet. Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
fredag 8. mars Ofoting
NORDLAND

Bobil skaper problemer på Bjørnfjell
BJØRNFJELL, E10: Utenlandsk bobil med dårlig dekkutrustning skaper problemer for øvrig trafikk nær grensen. Patrulje på veg til stedet. Patrulje vært på stedet. Dekkutrustning iht. lovverket. Bobilen parkeres til i morgen, fører legger på kjettinger...
fredag 8. mars Ofoting
Trailer sperrer
NARVIK: Melding om trailer som sperrer ett kjørefelt, E6. Vi har varslet VTS og sendt patr. til stedet. Oppdateres. Kødannelser på stedet. Omkjøring mulig via Strandveien. Entrepenør har strøbil som straks begynner å strø bakken, begge felt stenges mens dette...
onsdag 6. mars Ofoting
Nakkesmerter etter påkjørsel
NARVIK, sentrum: Trafikkuhell, påkjørsel bakfra. 3 kjøretøy involvert. En person sendes legevakt grunnet nakkesmerter. Politiet er på stedet.
tirsdag 5. mars Ofoting
Kjørte inn i trailer
BJERKVIK, E10: Mellom Bakkejordtunnelen og Bjerkvik har en personbil kjørt inn i en trailer bakfra. Nødetatene på vei til stedet. Ikke meldt om alvorlige personskader.
tirsdag 5. mars Ofoting
Lettere personskader Frydenlundsgata
NARVIK/Frydenlundsgata: Kollisjon mellom personbil og brøytebil. Meldt om lettere personskader på person i personbilen. En person i hvert kjøretøy. Nødetatene er på stedet.
tirsdag 5. mars Ofoting
Ruspåvirket kjøring i Bjerkvik
BJERKVIK: Mann i 20-årene tatt for ruspåvirket kjøring i bil. Personen har heller ikke gyldig førerkort. Sak opprettes.
tirsdag 5. mars Ofoting
Eglet til bråk
NARVIK: Patruljen har bortvist en beruset mann i slutten av 20-årene fra sentrum idet han eglet til bråk.
søndag 3. mars Ofoting
Bortvist fra sentrum
NARVIK: Mann i 40-årene bortvist fra sentrum grunnet beruselse.
søndag 3. mars Ofoting
Trafikkulykke i Fagernestunnelen
NARVIK: Fagernestunnelen. Melding om trafikkulykke, en bil involvert. Nødetater på vei. Oppdateres. Ikke personskade. Politiet jobber på stedet. Tunellen er stengt. Tunellen er åpnet. Fagernestunnelen stengt. (Arkivfoto: Robin Lund)
søndag 3. mars Ofoting
Siktet for lavpromille
NARVIK: UP har avsluttet promillekontroll i sentrum, totalt 60 kontrollerte. En siktet for promillekjøring for lavpromille. Anmeldes.
lørdag 2. mars Ofoting
Bystyre i Narvik kommune 28/2-2019 – redigert
fredag 1. mars Ofoting
Mistanke om ruspåvirket kjøring i Bjerkvik
BJERKVIK: UP har kontrollert en bilfører etter tips fra publikum om en merkelig opptreden fra fører. Fører mistenkes for ruspåvirket kjøring. Fremstilles for bevissikring.
onsdag 27. februar Ofoting
Vogntog sakset på Bjørnfjell
BJØRNFJELL: E 10. Vogntog sakset. Redusert fremkommelighet. Veien stengt i begge retninger. Politiet er på tur til stedet. Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
tirsdag 26. februar Ofoting
Påkjørsel bakfra
NARVIK, E6 ved Virak: Trafikkuhell. Påkjørsel bakfra. Patrulje på veg til stedet. To personbiler involvert. Ikke personskade. Ett av kjøretøyene er fortsatt på stedet, står ikke til hinder for trafikk.
tirsdag 26. februar Ofoting
Vogntog snurret
BJØRNFJELL: Statens vegvesen melder om at et vogntog har snurret på veg mot grensen. Vogntoget har truffet et trafikkskilt og skadet dette. Ikke personskader. Politipatrulje på veg til stedet for å sjekke dekkutrustning.   Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
mandag 25. februar Ofoting
Ida Marie (15) zoomet inn på havørnen – så smalt det
Midt under VM-innspurten mistet flere strømmen på grunn av en havørn som hadde satt seg fast i en høyspentmast.
søndag 24. februar TV 2
Ida Marie (15) zoomet inn på ørnen - så smalt det
Da en havørn satt seg på strømmasten utenfor hos familien Sandvik i Tjeldsund, tok Ida Marie opp mobilen. Så smalt det, og havørnen døde momentant. Se de dramatiske bildene i videoen over.
lørdag 23. februar TV 2
Kjørt hjem til familie
NARVIK: Overstadig beruset mann påtruffet i sentrum. Kjørt hjem til familie av patrulje.
fredag 22. februar Ofoting
Spyttet mot politiet
NARVIK: Politiet har rykket ut til privatadresse etter melding om ordensfortyrrelse. En person som befant seg på adressen er pågrepet for vold og spytting mot politiet. Mannen blir også anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.
fredag 22. februar Ofoting
Fører uten førerkort
NARVIK: UP stanset bil med fører som ikke innehar førerkort. Fører, mann født 98, blir også anmeldt for å ha kjørt i 75 km/t i 60-sone.
torsdag 21. februar Ofoting
Narvik nordlysvarsel
onsdag 20. februar Ofoting
Sjekket et vogntog
NARVIK: UP har sjekket et vogntog etter tips om dårlig dekkutrustning. Dekk og kjettinger ihht regelverket. Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
tirsdag 19. februar Ofoting
Laserkontroll i Buveien
NARVIK, ANKENES: I Buveien har UP hatt laserkontroll. Det ble skrevet 1 FF, 45 km/t i 30-sone.
mandag 18. februar Ofoting
Tungbilkontroll i Bjerkvik
BJERKVIK: UP har gjennomført tungbilkontroll med fokus på promille. 23 kontrollerte, ingen reaksjoner.
mandag 18. februar Ofoting
Aggressiv gjest
NARVIK: Aggressiv gjest (mann i 20-årene) som slo etter dørvakter og virket truende er nå tatt hånd om av politi. Blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.
søndag 17. februar Ofoting
NORDLAND

Anmeldt for trusler
NARVIK: Melding om slåssing på utested. Tre personer involvert. Ingen skadet, men to av personene blir anmeldt for trusler.
lørdag 16. februar Ofoting
Tatt for urinering
NARVIK: Mann (i 50-årene) tatt for urinering på off. sted, på husvegg i Dronningens gt. Anmeldes for dette.
lørdag 16. februar Ofoting
Bil mot vogntog som sakset
BJERKVIK: E10 vest av Bjerkvik- Trafikkulykke. Bil og vogntog har kjørt i hverandre. Skal være personer fastklemt. Nødetater på vei til stedet. Oppdateres. Semitrailer har sakset på veien. Pr nå jobber nødetatene på stedet. Veien blir foreløpig stengt. ...
fredag 15. februar Ofoting
UNN har ikke råd, ambulansearbeidere samler penger til livsviktig utstyr
Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, har hatt lånte brystkompresjonsmaskiner i ambulansene, som nå er levert tilbake. De har ikke midler til å kjøpe egne, så ambulansearbeidere har på privat initiativ startet innsamlingsaksjon.
fredag 15. februar VG
Tatt hånd om sort hund
NARVIK: Politiet har tatt hånd om en sort hund med halsbånd som ble funnet i Øvre Jernbanegate. Eier bes kontakte oss på 02800.
torsdag 7. februar Ofoting
Kjørt av veien
NARVIK: Melding om en bil som har kjørt av veien på Håkvik. En person i bilen. Uskadd. Håkvik. (Arkivfoto: Robin Lund)
onsdag 6. februar Ofoting
Vogntogsjåfør utvist
Trailer på Bjørnfjell. Arkivfoto: Robin Lund PRESSEMELDING FRA POLITIET: Tirsdag 29.01.19 avholdt Statens vegvesen kontroll av kjøretøy ved Bjørnfjell overgangssted. Et vogntog fra Russland fikk pålegg om å kjøre med kjetting på to av dekkene bak på...
tirsdag 5. februar Ofoting
Mobilvettig
NARVIK: Politiet har gjennomført trafikkontroll med fokus på mobilbruk. Ingen reaksjoner. Politiet er fornøyd med at publikum ikke bruker mobiltelefonen mens de kjører bil.
søndag 3. februar Ofoting
Anmeldt for ulovlig snøscooterkjøring
BJERKVIK: Nord for Bjerkvik, ved Merkesforbakken, har patruljen hatt kontroll opp mot ulovlig snøscooterkjøring. En person blir anmeldt for ulovlig kjøring. Politiet kommer til å fortsette denne kontrollvirksomheten fremover.
lørdag 2. februar Ofoting
Anmeldt for veldig godt stekt pizza
NARVIK, Ankenes: Nødetatene rykker ut til bolighus der det er røykutvikling. Oppdateres her. Årsaken til røykutviklingen var den klassiske veldig godt stekt pizza i ovnen og beboer hadde sovnet. Beboer sjekkes ut av helsepersonell på stedet. Forholdet blir anmeldt.
tirsdag 29. januar Ofoting
Promillekontroller
BALLANGEN: Ruskontroll avsluttet. 15 kontrollerte førere, ingen reaksjoner. NARVIK: Promillekontroll avsluttet i sentrum. 29 kontrollerte førere, ingen reaksjoner.
lørdag 26. januar Ofoting
Bil ut av veien
NARVIK, Fagernes: Trafikkuhell. Singelulykke. Bil ut av veien. Ikke personskade.
fredag 25. januar Ofoting
Brannalarm fra privat bolig
NARVIK: Brannalarm fra privat bolig. Nødetater på tur. Brannalarm som er utløst. Brann og politi på stedet. Ingen brann eller røyklukt på stedet. Oppdateres. Ingen røyk eller brann. Brannvarsler som har hengt seg opp. Ingen sak for politiet.  
torsdag 24. januar Ofoting
Brøt vikeplikten
NARVIK: Melding om trafikkuhell på E6 i sentrum. Politiet på stedet. Ingen personskader, men noen materielle skader. Oppdateres. Møteulykke hvor ene parten har brutt vikeplikten. Partene ordner med bilberging. Politiet avslutter på stedet. Sak opprettes.
torsdag 24. januar Ofoting
20 fartsbøter langs Fagernesveien
NARVIK/Fagernesveien/UP: Laserkontroll – 20 FF for fart i 40-sonen. Høyeste fart va 63 km/t. 4 FF for mobilbruk i samme sone.
onsdag 23. januar Ofoting
Røykutvikling på skole
NARVIK: Melding om røykutvikling , Frydenlund Skole. Nødetater er på stedet. Oppdateres. Røykdykkere fra brannvesenet er inne bygget og sjekker. Skal ikke være andre personer i bygget. Brannvesenet har kontroll på stedet. Har vært en brann inne på et...
onsdag 23. januar Ofoting
Mye rein på E10
BJERKVIK: VTS melder at det ferdes mye rein på E10 mellom Bjerkvik og Bogen. Det er så høye brøytekanter at de ikke kommer seg av veien. Kjør forsiktig!
tirsdag 22. januar Ofoting
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL