Narvik
Her blåser bekken oppover fjellsiden
Restene av den tropiske orkanen Sally førte til sterk vind i Nord-Norge mandag.
tirsdag 17:17 TV 2
Her blåser elva oppover fjellsiden
Restene av den tropiske orkanen Sally førte til sterk vind i Nord-Norge mandag.
tirsdag 08:21 TV 2
Telefonbøtelagt
NARVIK: Politiet har hatt adferdskontroll ved Narvik storsenter. 10 førere bøtelagt for bruk av håndholdt mobil.Mobilsamtale i bil. Illustrasjonsfoto: Can Stock Photo
onsdag 16. september Ofoting
Utagerende kafékunde
NARVIK: Politiet er tilkalt til kafé i sentrum, etter at en utagerende og beruset kunde skal ha kastet et kortterminal i ansiktet på en ansatt, samt kastet kassaapparat i gulvet. Mannen i 50-årene anmeldes og bortvises fra sentrum. Politiet har avhørt partene og oppretter sak.
mandag 14. september Ofoting
Ruspåvirket ved grensen
Bjørnfjell: I forbindelse med grensekontroll på stedet har politiet stanset mannlig fører i begynnelsen av 30-årene og mistenker han for kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet oppretter sak.Skilt som varsler om overgang til Sverige ved Bjørnfjell tollstasjon....
torsdag 10. september Ofoting
Dømt for halvt kilo amfetamin over grensa
OFOTEN: En mann fra Narvik er i sommer dømt til fengsel i Ofoten tingrett, etter at han ble tatt på vei inn i Norge over Bjørnfjell – i 2017.
fredag 4. september $ Bladet Vesterålen
Her blir fem tyskere stoppet på grensa med vrakdeler fra krigen
Tirsdag ettermiddag denne uken stanset politiet en bil med fem tyske menn. De fem var på vei ut av landet over Bjørnfjell i Nordland. Bilen var lastet med deler fra tyske flyvrak.
fredag 28. august TV 2
Fjøsbrann i Bjerkvik
BJERKVIK/Normoveien: Melding om brann i gammel fjøs. Nødetatene begynner å ankomme stedet. Skal ikke være dyr i fjøset. Ikke meldt om personskader pr. nå. Fjøset brenner ned – ikke meldt om perssonskader – brannvesenet sikrer nedbrenningen. Politiet oppretter...
søndag 16. august Ofoting
NORDLAND

Kr 5500,- for trimming
NARVIK, ANKENES: Utrykningspolitiet har stanset en fører av moped som var trimmet. Utstedt et forelegg på kr 5500,- for forholdet.
torsdag 13. august Ofoting
Flammer fra badstu
NARVIK: Melding om røykutvikling fra en badstue ved Narvik videregående skole avd. Oscarsborg. Brannvesenet er på stedet. Oppdateres her. Kontroll på stedet. Mindre flammer fra noe som har ligget oppå badstue ovnen. Vært mye røyk, som luftes ut nå.
onsdag 12. august Ofoting
Finne «glemte» førerkortet
E10, BJØRNFJELL: Finsk bilfører i 20-årene anmeldes for føring av bil uten gyldig førerkort. Sa han bare hadde glemt å ta med førerkortet. Finsk politi bekrefter at han ikke har gyldig førerkort. Passasjer med gyldig førerkort overtar...
tirsdag 11. august Ofoting
Mopedfører uten førerkort
NARVIK: Politiet har stoppet fører av moped. Fører er 15 år og har ikke gyldig førerkort. Foreldre er kontaktet. Føreren anmeldes.
tirsdag 4. august Ofoting
– Mann har falt sør av Stetind
På jakt etter nyheter fra Vesterålen? blv.no er regionens ledende nettavis. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, reportasjer og meninger fra distriktet.
tirsdag 28. juli Bladet Vesterålen
– Stjal to samuraisverd
SORTLAND/OFOTEN: En kvinne fra Harstad er tiltalt for flere innbrudd og tyveri – deriblant to grove tyveri.
onsdag 15. juli $ Bladet Vesterålen
Bil med bruksforbud avskiltet
OFOTEN, Bjørnfjell E10: Politiet stanset bil med bruksforbud, grunnet ikke fremstilt for periodisk kjøretøykontroll. Viste seg at fører, mann født 1970, ikke har gyldig førerkort. Vi har tatt skiltene til bil. Fører anmeldes.
onsdag 1. juli Ofoting
Inventar opp i røyk
ANKENES: Melding om bålbrenning i bakgård i nabolag. Politi og brannvesen på vei til stedet. oppdateres. Brannen er slukket. Snakk om brenning av inventar. Politiet gjør undersøkelser på stedet.
torsdag 25. juni Ofoting
Sjåfør sovnet i grøfta
BØSTRAND, Ballangen: Etter tips fra publikum har politiet tatt kontroll over formentlig beruset fører, som hadde stanset bilen midt i kjørebanen og sovne i grøfta ved siden av bilen. Politiet oppretter sak og midl. beslaglegger førerkortet.Loven er tydelig på at rus og...
søndag 21. juni Ofoting
Byttet bilnummerskilt
NARVIK, Utrykningspol.: Stanset bil med skilt tilhørende en annen bil. Fører, mann født 00, anmeldes og vi tar skiltene av bil. Vedkommende har erkjent de faktiske forhold.
torsdag 18. juni Ofoting
Bortvist fra sentrum
NARVIK: Ved patruljering ble politiet oppmerksom på en mann som urinerte i sentrum. Mannen i 20-årene bortvist fra sentrum. Anmeldes for forholdet.
søndag 14. juni Ofoting
Gikk i veibanen
NARVIK: Politiet har tatt hånd om overstadig beruset mann som gikk ute i veibanen. Han var ikke stand til å ta vare på seg seg selv. Mannen er satt i drukkenskapsarrest.Politilogg Ofoten grafikk for Facebook.
lørdag 13. juni Ofoting
Bilbrann Grindjord
GRINDJORD, Ofoten: Melding om bilbrann. Ikke mistanke om at det skal befinne seg noen i bilen. Utrykningsenheter på vei. Oppdateres. Brannvesenet har fått slukket bilbrannen. Politiet er i kontakt med eier og foretar avhør på stedet. Politiet oppretter sak og gjør undersøkelser...
torsdag 11. juni Ofoting
Nektet å vedta forelegg
NARVIK: Politiet har gjennomført trafikkontroll ved Narvik storsenter. 9 FF bruk av håndholdt mobil, 6 FF manglende bruk av bilbelte, og en anmeldelse pga. av nektet å vedta forelegg for bruk av håndholdt mobil.Mobilsamtale i bil. Illustrasjonsfoto: Can Stock Photo
tirsdag 9. juni Ofoting
«Maja» ble utsatt for mobbing og trakassering på skolen: – Vondt å ikke bli trodd
En ungdomsskole i Narvik kommune får hard kritikk for måten de har behandlet en elev som ble utsatt for trakassering og mobbing av en medelev. Nå er kommunen og rektor anmeldt for brudd på opplæringsloven.
søndag 7. juni TV 2
Skogbrann i Skjomen
SKJOMEN, Ofoten: Melding om skogbrann. Utrykningsenheter på vei. Oppdateres. Skal ikke være bebyggelse i området. Skal være i området Kobbesteinvika. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, mannskaper fra Sivilforsvaret varslet og helikopterbistand rekvirert. Hytteområdet...
lørdag 6. juni Ofoting
Ulovlig bål i Bjerkvik
BJERKVIK, Ofoten: Melding om røyk fra industriområdet. Utrykningsenheter på vei. Første informasjon på stedet er at det skal være et bål som er tent. Oppdateres. Politiet oppretter sak ifm ulovlig bålbrenning.  
tirsdag 2. juni Ofoting
Mobilbøtelagt
NARVIK, Frydenlund: Patruljer har gjennomført trafikkontroll med fokus på mobilbruk. 4 FF skrevet.Mobilsamtale i bil. Illustrasjonsfoto: Can Stock Photo
fredag 29. mai Ofoting
Rykket ut til oljelekkasje
På jakt etter nyheter fra Vesterålen? blv.no er regionens ledende nettavis. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, reportasjer og meninger fra distriktet.
onsdag 27. mai $ Bladet Vesterålen
Eventyret i nord
Se hele episoden på TV 2 Sumo fra lørdag.
mandag 25. mai TV 2
Førerkortbeslag mellom Narvik og Ballangen
E6, NARVIK: Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll mellom Ballangen og Narvik. 3 førerkort beslaglagt i 60-sone, hastighet hhv. 94, 97 og 99 km/t.
torsdag 21. mai Ofoting
Disse stedene anbefales til Norgesferien
Sykkelferie gjennom nasjonalparker eller roadtrip langs Nordvestlandet er noe av det som anbefales.
mandag 18. mai VG
Fikk ikke kjøre til Oslo
NARVIK, Bjørnfjell: Politiet som gjennomfører grensekontroll på grensen, stoppet en fører som ikke innehar gyldig førerkort for bil. Føreren skulle kjøre til Oslo. Mannen blir anmeldt. Han får ikke kjøre videre til Oslo.Oversiktsbilde som viser grensen mot...
torsdag 14. mai Ofoting
Oppdaget tabbe på den nye skolen
Eiendomssjefen i Narvik kommune forsikrer at de nå skal rette opp feilen på den nye ungdomsskolen.
tirsdag 12. mai TV 2
Brann i leilighet
NARVIK: Nødetatene rykker ut til leilighetsbygg på Fagernes etter melding om røykutvikling. Oppdatering kommer. Branntilløp i en leilighet. Brannen er slukket. Ingen personskader.
mandag 11. mai Ofoting
NORDLAND

Ser du hvorfor skiltet fra Narvik får folk til å flire?
Skiltet fra Narvik har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier den siste tiden.
onsdag 6. mai TV 2
Røykutvikling i Dronningens gate
NARVIK: Melding om røykutvikling fra leilighet i Dronningens gate. Nødetatene på vei. Eldre mann pustet inn røyk. Kommet seg ut. Muligens vært tørrkoking. Brann jobber med å lufte ut i leiligheten.
lørdag 2. mai Ofoting
Brann i ventilasjonsanlegg
NARVIK, Fagernesveien: Melding om brann i ventilasjonsanlegg i næringsbygg. Skal være slukket, men nødetatene er på vei. Oppdateres. Det skal ikke ha vært brann på stedet. Mulig varmgang i rør. Politiet er ferdig på stedet.
onsdag 29. april Ofoting
Koronadødsfall i Narvik
NARVIK: En eldre mann er død ved Universitetssykehuset i Nord-Norge i Narvik.
mandag 27. april $ Bladet Vesterålen
Hjullaster veltet på E6
NARVIK: Politiet rykket ut til trafikkuhell i Narvik mandag formiddag.
mandag 27. april $ Bladet Vesterålen
Hjullaster veltet
NARVIK, E6: Politiet rykket ut til et trafikkuhell. En hjullaster hadde veltet på E6. Noe trafikale utfordringer på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet. Trafikken går nå som normalt på stedet.
mandag 27. april Ofoting
Flere førerkortbeslag i Bjerkvik
BJERKVIK, Ofoten: Politiet har gjennomført en trafikkontroll på stedet. Resultat: 18 forenklede forelegg, samt 2 førerkortbeslag for hastighet, høyeste fart 83 km/t i 50-sonen.
søndag 26. april Ofoting
Isblokker på Skjomenveien
SKJOMEN: Melding om en del isblokker som har rast ut på E6, på sørsiden av Skjomenbrua. Går å passere, men vi ber bilister om å være oppmerksom. Politiet er på tur. VTS sender entreprenør for å rydde. Entrepenør er på stedet og rydder.
mandag 20. april Ofoting
Farfar og krigen – et 80-årsminne
Historikerne må ta rollen som den som tar et barn opp på fanget. Det er vår forpliktelse. For snart har vi ikke lenger et bestefarfang å krype opp i for å høre fortellingene om krigen.
fredag 17. april VG
40 ansatte ved sykehuset i Narvik er i karantene
Fungerende direktør Marit Lind ved Universitetssykehuset Nord-Norge sier aktiviteten ved sykehuset i Narvik er begrenset etter at 40 ansatte ble satt i karantene etter at en pasient testet positivt på covid-19.
torsdag 16. april TV 2
40 ansatte i karantene etter kontakt med coronasmittet pasient
Sykehuset i Narvik vil få utfordringer med driften som følge av at 40 ansatte nå er i karantene. – Stort inngripen i daglig drift, sier sykehusdirektør Marit Lind.
torsdag 16. april VG
40 sykehusansatte i karantene
En pasient som har vært innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) Narvik i vel en uke, testet onsdag positivt for covid-19. Om lag 40 ansatte er satt i karantene.
torsdag 16. april TV 2
Evenes forlenger - Narvik opphever
«Søringkarantenen» blir stadig mer oppstykket.
onsdag 15. april Bladet Vesterålen
Uaktsom kjøring inn i snøhaug
Fra Twitter: NARVIK: Trafikkuhell i Kongens gate. Bil kjørt inn i en snøhaug. Ikke personskade. Vi er på stedet og snakker med fører. Vi mistenker at uhellet skyldes uaktsom kjøring. Førerkort beslaglegges, sak opprettes.
onsdag 1. april Ofoting
Reagerer på karantene-kutt for utenlandske sykepleiere
Norsk Sykepleierforbund reagerer på at Narvik kommune har hentet inn sykepleiere fra Sverige og Latvia og så gitt unntak fra karantenebestemmelsene.
tirsdag 31. mars VG
Dobbelt ulovlig på Ankenes
Ankenes: etter tips fra publikum har patruljen stanset en kvinnelig bilist i 50-årene, mistenkt for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Tatt med til bevisopptak. Saker opprettes.La nøklene ligge når du har fått alkohol å drikke. Illustrasjonsfoto:...
lørdag 28. mars Ofoting
Martinsen sender Manglerud i ledelsen
Kjetil Martinsen fullfører comebacket og gir Manglerud Star ledelsen for første gang i kampen.
lørdag 7. mars TV 2
Elkins utligner for Manglerud Star
Corey Elkins utligner for Manglerud Star, og det er når 1-1 i Manglerud ishall.
lørdag 7. mars TV 2
Åström scorer kampens første for Narvik
Åström scorer kampens første mål og gir Narvik ledelsen i Manglerud Ishall.
lørdag 7. mars TV 2
To nasjoner trekker seg fra VM i Narvik etter korona-råd
Nå innfører arrangøren klemme- og hilseforbud.
torsdag 5. mars TV 2
Alkoholpåvirket
NARVIK: Politiet anmelder mann for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Bevissikring er utført og sak blir opprettet. Fører var en mann i 60-årene.Loven er tydelig på at alkohol og motorkjøretøy ikke hører sammen (Illustrasjonsfoto: Robin Lund)
tirsdag 3. mars Ofoting
– Trenger fremdeles drahjelp fra alle
SORTLAND: Trude Marie Wold er glad – men kampen er ennå ikke over for henne, tross at selve Vesterålen tingrett skal bestå.
tirsdag 3. mars $ Bladet Vesterålen
Frisk knuste Narvik 4-1
Sammendrag: Narvik - Frisk Asker 1-4
torsdag 27. februar TV 2
Manglerud Star med ny seier
Manglerud Star er bare to poeng bak Narvik etter 4-2-seier over tabelljumbo Grüner i eliteserien i hockey søndag. Vålerenga nærmer seg Lillehammer på 3. plass.
søndag 23. februar TV 2
Sammendrag: Vålerenga - Narvik 4-1
torsdag 20. februar TV 2
NORDLAND

Nå kan dette trollet bli ditt!
I 1997 var trollet med i den gjeve kåringen av Norges styggeste turistattraksjon - nå håper eierne å bli kvitt det.
onsdag 19. februar VG
Christoffer sikrer seieren for Stjernen i overtime
Braden Christoffer og Stjernen tar med seg seieren hjem til Fredrikstad.
søndag 16. februar TV 2
Lêman utligner for Larvik
Jonathan Lêman utligner for vertene og det står nå 3-3 på Nordkraft Arena
søndag 16. februar TV 2
Falk-Larssen reduserer for Narvik
Svein Falk-Larssen reduserer for vertene på Nordkraft Arena.
søndag 16. februar TV 2
Haugen setter inn 3-1 for Stjernen
Magnus Haugen scorer for Stjernen og nå står det 3-1 på Nordkraft Arena.
søndag 16. februar TV 2
O'Brien scorer nummer to for Stjernen og gir bortelaget ledelsen igjen
Andrew O'Brien scorer 2-1 for Stjernen og gir bortelaget ledelsen igjen.
søndag 16. februar TV 2
Murphy utligner for vertene
Wayne Murphy utligner for vertene og det står nå 1-1 på Nordkraft Arena.
søndag 16. februar TV 2
Ciampini sender Stjernen i ledelsen mot Narvik
Daniel Ciampini gir Stjernen ledelsen mot Narvik etter 3 minutter spilt i første periode.
søndag 16. februar TV 2
Ugunstig i Bjerkviklia
BJERKVIKLIA: Der står det fast en lastebil med henger. Veien ikke stengt, men den står ugunstig til. Politiet er akkurat ankommet stedet.
fredag 14. februar Ofoting
Anmeldes for ruskjøring
NARVIK, ANKENES: UP har stanset en fører som mistenkes for ruspåvirket kjøring. Bevissikring utført og fører blir anmeldt. Mannen var i midten av 60-årene.Loven er tydelig på at alkohol og motorkjøretøy ikke hører sammen (Illustrasjonsfoto: Robin Lund)
torsdag 13. februar Ofoting
Bøtelagt for mobilbruk
NARVIK: Politiet avholdt trafikkontroll i sentrum. Fem førere bøtelagt for bruk av håndholdt mobil.Mobilsamtale i bil. Illustrasjonsfoto: Can Stock Photo
tirsdag 11. februar Ofoting
Vogntog fullt av eksplosiver begynte å ryke
Med vogntoget fullt av eksplosiver kunne det går riktig ille da sjåføren oppdaget at det røk fra hjulene.
fredag 7. februar TV 2
Førte bil uten førerkort
NARVIK: Politiet stanset bil. Fører, mann født 1981, har ikke førerkort. Anmeldes.
fredag 7. februar Ofoting
Hurley setter inn 1-0 for Narvik mot Manglerud Star
1-0 i Narvikhallen
søndag 2. februar TV 2
Lasertatt i Ballangen
NARVIK: UP har avholdt laserkontroll i Ballangen. 2 førere fikk forenklede forelegg og en fører fikk førerkortet beslaglagt. Mannen som mistet førerkortet kjørte i 86 km/t. 60 km/t på stedet. Mannen var i slutten av 20-årene.Pass på å ikke kjøre for...
lørdag 1. februar Ofoting
Sammendrag: Narvik - Stavanger 2-3
fredag 31. januar TV 2
Mål: Brassart 2-3 (61)
fredag 31. januar TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL