Narvik
Branntilløp i leilighet
NARVIK: Det har vært et branntilløp i ei leilighet i Narvik sentrum. Brannen slukket av beboer. En person til helse for sjekk etter å ha pustet inn røyk. Brann lufter ut leiligheten. Politiet oppretter sak.
onsdag 18:43 Ofoting
Førerkortbeslag for 92 i 60-sona
NARVIK, E6 v Vidrek: Patrulje har avholdt trafikkontroll på stedet. Utstedt et ff. for å ha kjørt 84 km/t i 60-sona, og en anmeldelse med førerkortbeslag for kjøring i 92 km/t i 60-sona. Illustrasjonsfoto. Vidrek, eller Virak, langs E6.
fredag 14. juni Ofoting
Finsk mann måtte hentes ut av terrenget
OFOTEN: Norsk Folkehjelp bistår en finsk mann som har gått seg fast i terrenget i Rombaken. Mannen hentes ut med båt. Politiet koordinerer. Mannen er hentet av Norsk Folkehjelp. Han er i fin form og skysses til Narvik etter eget ønske.
onsdag 12. juni Ofoting
Stoppet for ruskjøring
BJERKVIK: Mann i 20-årene stoppet, mistenkt for ruskjøring. Bevissikring foretas. Kombinert stedsnavnskilt for Bjerkvik/Ráhka. Bjerkvik er et tettsted i Narvik kommune i Nordland.
tirsdag 11. juni Ofoting
Sognepresten mistenkt for å bryte seg inn i egen kirke
Melderen trodde mannen på taket av den katolske kirken i Narvik var en innbruddstyv og varslet politiet. Men det var det slett ikke.
mandag 10. juni VG
Hyttebrann
NARVIK: Hyttebrann på Ørnvatnet. Eier av hytta er på stedet. Ingen er skadd. Brannmannskap er på tur til stedet.
mandag 10. juni Ofoting
Sognepresten mistenkt for innbrudd
NARVIK: Melding om pågående innbrudd i den katolske kirke. Viste seg at det var sognepresten som var på taket for å tette lekkasje.
mandag 10. juni Ofoting
Tørrkoking i bolighus
NARVIK: Nødetatene rykker ut til bolighus der det er røykutvikling. Oppdateres her. Brannvesenet har kontroll på stedet. Tørrkoking.  
onsdag 5. juni Ofoting
NORDLAND

Fisketurister bøtelagt
BJØRNFJELL, OFOTEN: 4 fisketurister stoppet på grensen med for mye fisk ut av landet. Sak opprettet og forelegg for kr 14500 skrevet. Overgang langs grensen til Sverige ved Bjørnfjell tollstasjon. (Arkivfoto: Robin Lund)
tirsdag 4. juni Ofoting
Luftambulanse hentet klatrer
NARVIK: Nødetatene er sammen med Luftambulanse ved Klubban. En klatrer er skadet i fjellet. Det jobbes med å få hentet ut den skadde. OPPDATERES Luftambulansen har hentet ut pasienten. Vedkommende fraktes til UNN i Narvik for behandling.
tirsdag 4. juni Ofoting
Usikret barn
BJERKVIK: UP har ilagt forelegg til en forelder som har unnlatt å sikre barnet sitt i bil ved skolen.
mandag 3. juni Ofoting
Anmeldes for vold
NARVIK: Mann pågrepet for vold mot ansatt på utested. Fornærmede er ikke alvorlig skadd. Anmeldes.
søndag 2. juni Ofoting
Skadet katt i Narvik
NARVIK: Skadet katt funnet ved Breidablikk Gjestehus. Katten er spraglete. Katten er fraktet til veterinær. Eier kan kontakte politiet på 02800 for nærmere info.
onsdag 29. mai Ofoting
33 laserbøter
NARVIK: UP har gjennomført flere laserkontroller mellom Narvik og Fossbakken. 33 FF, høyeste 124 km/t i 90-sone.
mandag 27. mai Ofoting
Ung kvinne i 133 km/t
BJERKVIK: UP har beslaglagt førerkortet til kvinne 20 år, idet hun ble målt til å kjøre 133 km/t i 90-sonen. Erkjenner straffeskyld. Sak opprettet.
søndag 26. mai Ofoting
Røykutvikling i Narvik-hotell
NARVIK: Brann og politi er på Thon hotel Narvik ifm med røykutvikling. Årsak ikke funnet, ingen evakuert. Årsaken til røykutvikling er formentlig en kortslutning i det elektriske anlegget til en vaskemaskin. Politi og brann har dratt fra stedet.
søndag 26. mai Ofoting
Leteaksjon i Beisfjord
OFOTEN. Beisfjord. Redning. Luftambulansen, frivillige fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske redningshunder søker etter skadd scooterfører i fjellet. Mannen funnet. Smerter i skulder, ellers i god behold. Godt samarbeid mellom nødetater og frivillige. Pasienten fraktet til sykehuset.
lørdag 25. mai Ofoting
Bortvist fra Malmen
NARVIK: Mann i 40-årene vært ufin på Malmen. Bortvist fra stedet.
søndag 19. mai Ofoting
For fort over brua
NARVIK: Patruljen har hatt kontroll ved Hålogalandsbrua. En fører fikk forenklet forelegg for å ha kjørt i 99 km/timen. 80 km/timen på stedet. Fører var en mann i 60-årene.
fredag 17. mai Ofoting
Slåssing i Ornesvika
NARVIK: Melding om slåssing i Ornesvika. Politiet har vært på stedet. To personer involvert. Ingen er skadet. Ingen anmeldelse.
fredag 17. mai Ofoting
Fikk beskjed om å dempe seg
NARVIK: Melding om at russen forstyrrer natteroen på Fagernes. Politiet har vært på stedet. Russen fått beskjed om å dempe seg.
torsdag 16. mai Ofoting
Lasertatt i Beisfjord
BEISFJORD: UP har avholdt laserkontroll. 6 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 67 km/t i 50-sonen. Beisfjord er et tettsted som ligger 15 km sør for kommunesenteret Narvik, innerst i Beisfjorden.
onsdag 15. mai Ofoting
Bystyre i Narvik kommune 9. mai 2019 – redigert
025/19 – Referatsaker 026/19 – Finansiering av infrastruktur Fagernesfjellet næringsområde 027/19 – Økonomirapport 1/2019 028/19 – Narvik kommunes årsregnskap 2018 029/19 – Helseoversikt for Narvik kommune – 2018 030/19 – Temaplan for...
tirsdag 14. mai Ofoting
Kolliderte med et tre
HÅKVIK/Fagerli: En person i en bil har kollidert med et tre. Skal være meldt om personskade . Nødetatene er på veg mot stedet. Oppdateres. Nødetatene er kommet frem til stedet. En bil har kjørt av vegen, tippet rundt og ligger fast mot et tre. Sjåfør er bevist og...
søndag 12. mai Ofoting
Røykutvikling hos LKAB
NARVIK/LKAB: Røykutvikling i et rulleband inne i industritunellen – nødetatene er på stedet. To røykdykkere sjekker stedet. Ikke meldt om personskader. Ingen åpen flamme – røyk grunnet varmgang i bandet. Nedkjøles nå av brannv. Ingen personskader....
onsdag 8. mai Ofoting
Tenåring fratatt førerkortet
NARVIK: UP har avholdt laserkontroll i Beisfjord i kveld. Ett førerkort ble beslaglagt. Fører kjørte i 93 km/timen. 60 km/timen på stedet. Fører var i slutten av tenårene. Beisfjord er et tettsted som ligger 15 km sør for kommunesenteret Narvik, innerst i Beisfjorden.
onsdag 8. mai Ofoting
Brann i Skjomen-hytte
SKJOMEN: Melding om brann i hytte. Nødetatene på vei. Oppdateres. Nødetatene på stedet. Hytten er overtent, ikke fare for spredning.
lørdag 4. mai Ofoting
Fikk kjøreforbud
NARVIK: UP og politiet har gjennomført promillekontroll på Rombaksveien, rett før Narvik. 90 kontrollerte. 1 bil fikk kjøreforbud for overlast, og 1 bil avskiltet da den ikke var fremstilt for kontroll.  
lørdag 4. mai Ofoting
Pipebrann i Lødingen
LØDINGEN: Melding om pipebrann. Nødetatene på tur til stedet. Kontroll på brannen. Isolert pipebrann. Ikke skader på person eller bygning.
torsdag 2. mai Ofoting
Promillekontroll i Narvik
NARVIK: Politiet har utført promillekontroll i sentrum. 20 førere ble kontrollert. Ingen anmeldelser.  
onsdag 1. mai Ofoting
Kraftig røykutvikling
NARVIK, Frydenberg: Melding om kraftig røykutvikling i leilighetskompleks. Brannvesen er på stedet. Politi og ambulanse på vei. Oppdateres. Brannvesenet melder at de har kontroll på røykutviklingen på stedet. Ikke behov for evakuering av andre beboere per nå.
mandag 29. april Ofoting
Vold mot tjenestemann
NARVIK: Kvinne i slutten av 20-årene anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann, mann i slutten av 20-årene anmeldes for hindring av offentlig tjenestemann samt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.
lørdag 27. april Ofoting
Ingen reaksjoner
NARVIK: Politiet har gjennomført trafikkontroll med fokus på dokumenter og promille. 41 førere kontrollert, ingen reaksjoner.
lørdag 27. april Ofoting
NORDLAND

Brann i gress
Storhågen/Håkvik: Melding om brann i gress i forbindelse med bålbrenning. Etatene er på stedet. Skal ikke være fare for spredning til bygninger. En mann sjekkes av helse for røyk da han sto i vindretningen.
fredag 26. april Ofoting
Trafikkuhell ved Teknologihuset
NARVIK: Melding om trafikkuhell ved Teknologihuset. To personbiler involvert, ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetater på vei til stedet. Oppdateres her.
torsdag 25. april Ofoting
Farlig gods av sporet på Ofotbanen
BJØRNFJELL: Kl. 21:40 meldte Ofotbanen at et godstog hadde sporet av mellom Katterat og Bjørnefjell. Flere av vognene inneholder farlig gods. Nødetatene er nå på stedet og jobber med å få oversikt over situasjonen. Ingen personer er skadet i uhellet. Oppdateres ...
torsdag 25. april Ofoting
Pressemelding fra politiet i Nordland: Funn av død person på Øse utenfor Bjerkvik
tirsdag 23. april Ofoting
Ufin mot vaktene
NARVIK: Mann i 30-årene bortvist fra utested i sentrum. Han var ufin i oppførselen mot vaktene på stedet.
søndag 21. april Ofoting
Førerkortbeslag E6 Bjerkvik
BJERKVIK: Up har avholdt kontroll på E6 ved Bjerkvik. Resultat: 25 forenklede forelegg og 2 førerkortbeslag. Høyeste var 78 km/t i 50-sonen.
lørdag 20. april Ofoting
Mistet førerrett
NARVIK, VIDREK E6: Politiet har hatt fartskontroll i 60-sone. Fire førere stanset. To avgjort med forenklet forelegg. To førere anmeldes og mister førerrett. Fører, født 94, kjørt i 92 km/t, Fører, født 87, kjørt i 86 km/t.
fredag 19. april Ofoting
Førerkort beslaglagt
NARVIK: UP har hatt fartskontroller mellom Narvik og Tjeldsund. 3 førerkort ble beslaglagt og 10 FF skrevet. Høyeste 79 km/t i 50-sone.
torsdag 18. april Ofoting
Tipset om vinglete kjøring
NARVIK: Tips fra publikum om vinglete kjøring. Patruljen har stanset vedkommende. Mannlig fører (i 70-årene) blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
onsdag 17. april Ofoting
Prøvde å stikke av
NARVIK: Patruljen stanset kjøretøy der fører ikke hadde gyldig førerkort. Mistenkte prøvde også å stikke fra kontrollen. Mistenkte blir anmeldt. Han var i slutten av tenårene.
tirsdag 16. april Ofoting
Uvanlig mange førerkortbeslag
NARVIK – TJELDSUND: UP har idag skrevet ut 16 forenklede forelegg på hastighet, og gjort 2 førerkortbeslag. Høyeste 97 km/t i 60-sone. I løpet av helgen er det beslaglagt 10 førerkort på strekningen. Uvanlig mye for perioden.
søndag 14. april Ofoting
Branntilløp slukket
BJERKVIK: Branntilløp i verkstedbygg. Brannen er slukket. En person sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk.
søndag 14. april Ofoting
Fire førerkort beslaglagt
NARVIK: UP har avholdt kontroll mellom Narvik og Tjeldsund. Resultat: 4 førerkortbeslag og 6 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 90 i 60-sonen.
søndag 14. april Ofoting
Kvinne uten førerkort
NARVIK: Patruljen stanset et kjøretøy der fører ikke hadde førerkort. Fører er avhørt og blir anmeldt. Fører var en kvinne i begynnelsen av 30-årene.
onsdag 10. april Ofoting
Isklumper i veien
NARVIK: på Beisfjordveien / FV 751 ligger det isklumper i veibanen – til obs for trafikanter. VTS er varslet og sender entrepRenør for å rydde. Ett felt er åpent. Veien er ryddet.
onsdag 10. april Ofoting
Uønsket i sentrum
NARVIK: Beruset mann innbrakt til arrest tidligere i kveld, grunnet ordensforstyrrelse. Blir nå sendt hjem med pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natta.
onsdag 10. april Ofoting
Utforkjøring Bjørnfjellkrysset
NARVIK: Politiet rykker ut til en utforkjøring i Bjørnfjellkrysset. Ingen personskader. Mann i 20-årene mistenkt for promillekjøring. Bevissikring pågår. Det er satt opp varseltrekant i tilknytning til utforkjøringen, men bilen skal ikke stå til hinder for annen...
lørdag 6. april Ofoting
Politiet avsluttet stor privatfest
NARVIK: Politiet har avsluttet en privatfest som hadde kommet ut av kontroll. Over 100 ungdommer på stedet. Arrangør pålagt å holde det rolig resten av natta. En av festdeltakerne blir bortvist fra sentrum grunnet aggressiv opptreden. En annen anmeldes for å ha oppgitt feil...
søndag 31. mars Ofoting
Kr 13.000 i fiskebot
NARVIK: En mann i midten av 30-årene fra Litauere ble stoppet i tollen på Bjørnefjell. Han hadde med cirka 139 kg fisk som ikke ble forsøkt tolldeklarert. Politiet har opprettet anmeldelse og utstedet forelegg på kr 13000,- som mannen har vedtatt. Oversiktsbilde som viser grensen mot...
tirsdag 26. mars Ofoting
Trafikkuhell Skjombrua
NARVIK: Trafikkuhell, E6 Skjombrua. To biler involvert. Nødetater på tur. Oppdateres her. Skal ikke være personskader, men begge bilene må berges pga skader. Begge førerne tas med til helse for sjekk. Skjomenbrua. (Arkivfoto: Robin Lund)
mandag 25. mars Ofoting
Promillekontroll i sentrum
NARVIK: Patruljen har hatt promillekontroll i sentrum. 40 kontrollerte. Ingen med promille over lovlig verdi.
søndag 24. mars Ofoting
Ruspåvirket
NARVIK: En person i 20-årene anmeldt for ruspåvirket kjøring.
søndag 24. mars Ofoting
Vidrek laserkontroll
VIDREK E6, NARVIK: UP har hatt laserkontroll i tidsrommet 18 – 1915. Et fk tatt i beslag, 96 i 60 sone, et ff skrevet.
søndag 24. mars Ofoting
Dobbel slåssing
NARVIK, sentrum: Politiet fikk melding rundt kl. 0300 om slåssing på to utesteder. To personer kjørt legevakt og en person pågrepet. Sak opprettes.
lørdag 23. mars Ofoting
Settes i arrest og anmeldes
NARVIK: 2 personer ble bortvist fra sentrum grunnet beruselse og sjenerende oppførsel. Fikk pålegg om å holde seg unna sentrum. Overholdt ikke pålegget, og settes i arrest og anmeldes.
fredag 22. mars Ofoting
NORDLAND

Mistenkt for promillekjøring på E6
NARVIK: Mann i 60-årene stoppet på E6, mistenkt for promillekjøring. Bevissikring foretatt. Sak opprettes.
fredag 22. mars Ofoting
Ufin oppførsel
NARVIK: Mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel overfor andre. Blir i tillegg anmeldt for urinering på offentlig sted.
fredag 22. mars Ofoting
Historisk opprykk for Narvik
Narvik blir historiens første nordnorske lag i Get-ligaen.
torsdag 21. mars TV 2
Historisk opprykk for Narvik
Narvik og Grüner er klare for Get-ligaen neste sesong.
torsdag 21. mars TV 2
Støre om ny nestlederkandidat: - Fin utvikling i Aps ledelse
NARVIK Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Bjørnar Skjæran vil gi partiet en viktig stemme fra Nord-Norge, og avviser at han skal inn for å løse et problem. - En stor tillitserklæring, sier Skjæran.
tirsdag 19. mars VG
Bortvist pga. slåssing
NARVIK: I forbindelse med arrangement i sentrum av Narvik ble patr. tilkalt i forbindelse med slåssing på stedet. Ikke snakk om personskade. Patruljen i kontakt med med de involverte. Mistenkte en mann i midten av 20-årene bortvist fra stedet.
søndag 17. mars Ofoting
Bortvist fra sentrum
NARVIK: I forbindelse med forebyggende patruljering ved arrangement i sentrum av Narvik kom patruljen over en beruset mann i 30-årene som kastet øl i nærheten av andre gjester. Mannen bortvist fra sentrum til i morgen tidlig. Mannen forlot frivillig.
søndag 17. mars Ofoting
Anmeldes for overlast
NARVIK: Utenlandsk varebil stoppet for kontroll. I lag med SVV er det dokumentert 500 kg overlast. Anmeldelse skrives.
onsdag 13. mars Ofoting
Vogntog sperrer E10
BJØRNFJELL, E10: Utenlandsk vogntog sperrer begge kjørefelt ved Pettersenvatnet. Store køer på begge sider. Patrulje på veg til stedet. Fare for vogntog (Illustrasjon: Robin Lund .no)
fredag 8. mars Ofoting
Bobil skaper problemer på Bjørnfjell
BJØRNFJELL, E10: Utenlandsk bobil med dårlig dekkutrustning skaper problemer for øvrig trafikk nær grensen. Patrulje på veg til stedet. Patrulje vært på stedet. Dekkutrustning iht. lovverket. Bobilen parkeres til i morgen, fører legger på kjettinger...
fredag 8. mars Ofoting
Trailer sperrer
NARVIK: Melding om trailer som sperrer ett kjørefelt, E6. Vi har varslet VTS og sendt patr. til stedet. Oppdateres. Kødannelser på stedet. Omkjøring mulig via Strandveien. Entrepenør har strøbil som straks begynner å strø bakken, begge felt stenges mens dette...
onsdag 6. mars Ofoting
Nakkesmerter etter påkjørsel
NARVIK, sentrum: Trafikkuhell, påkjørsel bakfra. 3 kjøretøy involvert. En person sendes legevakt grunnet nakkesmerter. Politiet er på stedet.
tirsdag 5. mars Ofoting
Kjørte inn i trailer
BJERKVIK, E10: Mellom Bakkejordtunnelen og Bjerkvik har en personbil kjørt inn i en trailer bakfra. Nødetatene på vei til stedet. Ikke meldt om alvorlige personskader.
tirsdag 5. mars Ofoting
Lettere personskader Frydenlundsgata
NARVIK/Frydenlundsgata: Kollisjon mellom personbil og brøytebil. Meldt om lettere personskader på person i personbilen. En person i hvert kjøretøy. Nødetatene er på stedet.
tirsdag 5. mars Ofoting
Ruspåvirket kjøring i Bjerkvik
BJERKVIK: Mann i 20-årene tatt for ruspåvirket kjøring i bil. Personen har heller ikke gyldig førerkort. Sak opprettes.
tirsdag 5. mars Ofoting
Eglet til bråk
NARVIK: Patruljen har bortvist en beruset mann i slutten av 20-årene fra sentrum idet han eglet til bråk.
søndag 3. mars Ofoting
Bortvist fra sentrum
NARVIK: Mann i 40-årene bortvist fra sentrum grunnet beruselse.
søndag 3. mars Ofoting
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL