Narvik
Kvinne anmeldt for å ha kjørt bil
NARVIK: Kvinne i 30-årene, anmeldt for å ha kjørt bil – innehar ikke førerkort.
lørdag 09:06 Ofoting
Hasj på grensen
BJØRNFJELL: Tollkontroll; mindre mengde narkotika beslaglagt – hasjisj. Skilt som varsler om overgang til Sverige ved Bjørnfjell tollstasjon. (Arkivfoto: Robin Lund)
lørdag 00:54 Ofoting
Kastet stein
ANKENES: Mann har kastet stein mot rute på Kiwi. Patrulje på stedet. Patruljen i kontakt med mistenkte som erkjenner skadeverket. Avhøres. Sak opprettet.   Tospråklig stedsnavnskilt for tettstedet Ankenes/Onká, som ligger i Narvik kommune, distriktet Ofoten, Nordland fylke....
mandag 18. september Ofoting
Beslag i Bjerkvik
Kl. 0110, BJERKVIK. Bil kontrollert av patrulje. En person pågrepet, brudd på narkotikalovgivningen. Beslag i mindre mengder narkotika.
lørdag 16. september Ofoting
Brann i Narvik-leilighet
NARVIK: Nødetatene rykker ut etter brannmelding fra Ofotveien. Ingen flere opplysninger pr. nå. Har vært brann i en leilighet. Skal være slukket av beboer. En person har pustet inn endel røyk, sjekkes av helsepersonell.
fredag 15. september Ofoting
Foresatte varslet
NARVIK: 15-åring påtruffet overstadig beruset ved uteplass. Tatt hånd om av patrulje og ambulanse. Foresatte varslet.
fredag 15. september Ofoting
Krangel med vakter
NARVIK: Gjest havnet i krangel med vakter på utested. Tatt med inn på politistasjonen.
fredag 15. september Ofoting
Kjøring med rus uten førerkort
NARVIK: Person mistenkt for ruspåvirket kjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Fremstilt legevakt, sak opprettet.
onsdag 13. september Ofoting
NORDLAND

Hålogalandsbrua 360-video
Teknisk Ukeblad har tatt turen til Nord-Norge og laget reportasje om byggingen av Hålogalandsbrua, og samtidig laget en 360-graders video som nærmest lar deg være til stede øverst på brupilarene.  
onsdag 13. september Ofoting
Pågripelse i Håkvik
En mann pågrepet i Håkvik nær Narvik for skadeverk. Stedsnavnskilt for Håkvik, som er et tettsted i Narvik kommune i Nordland. (Arkivfoto: Robin Lund)
tirsdag 12. september Ofoting
Alkoholpåvirket kjøring
NARVIK: Fører av bil anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort.
søndag 10. september Ofoting
Naboene klaget på høy musikk
NARVIK: Mann pålagt å dempe musikken etter klage fra nabolaget.
lørdag 9. september Ofoting
Rar kjøring i Narvik
NARVIK: Politiet på vei for å undersøke rar kjøring. Oppdateres. Mann, født 1942, stanset. kjøring uten gyldig førerkort. Overtas helse.
fredag 8. september Ofoting
Løslatt etter avhør
NARVIK: 3 unge menn i 20-årene pågrepet, beslag av mindre mengder narkotika. Alle løslatt etter avhør.
mandag 4. september Ofoting
Ingen promille i Beisfjord
BEISFJORD: Politiet avholdt promillekontroll. 15 kontrollerte. 2 førere ilagt beltegebyr Ingen promille. Beisfjord er et tettsted som ligger 15 km sør for kommunesenteret Narvik, innerst i Beisfjorden.
søndag 3. september Ofoting
Motorsykkel tatt i 141 km/t
E10 HERJANGSFJELLET: UP har stoppet en motorsykkel som kjørte i 141 km/t, 90-sone på stedet. Førerkort tatt i beslag og saken anmeldt. 90-sone langs europavei 10 over Herjangsfjellet, sett fra luften. (Arkivfoto: Robin Lund)
fredag 1. september Ofoting
Bortvist fra Narvik sentrum
NARVIK: Beruset mann bortvist fra sentrum grunnet støyende opptreden. Kjøres hjem av patruljen.
fredag 1. september Ofoting
Trøblete dame i Narvik
NARVIK: Melding om rop og støy fra dame utenfor pub. Slo og sparket patruljen da de kom. Tatt med i arrest. Kvinnen (i 30-årene) anmeldes. Flerspråklig stedsnavnskilt for byen Narvik/Áhkánjárga, som ligger i regionen Ofoten i Nordland fylke.
torsdag 31. august Ofoting
Røyk fra leilighet i Narvik
NARVIK: melding om røyk fra leilighet. Nødetatene på stedet. Oppdateres. Brannvesen har kontroll. Dreier seg om tørrkoking. Ingen i leiligheta.
tirsdag 29. august Ofoting
Lundehundlignende hund alene på tur
NARVIK: Hund, lundehundlignende, beige/ hvit, observert alene på tur opp mot øvre fjellheisstasjon.
søndag 27. august Ofoting
Innbrudd i møbelforretning
BJERKVIK: I løpet av natten har uvedkommende gjort innbrudd hos Møbelringen i Bjerkvik. Uvisst om noe er stjålet fra forretningen. Politiet har vært på stedet og sikret spor.
fredag 25. august Ofoting
Innbruddsforsøk hos optiker – tips ønskes
NARVIK: I tiden fra torsdag kl. 1700 til fredag morgen har uvedkommende forsøkt å bryte opp døra til Frydenlund Optikk. Forsøket lyktes ikke. Politiet ønsker tips fra publikum om noen har sett noe unormalt i området ved forretningen.
fredag 25. august Ofoting
Klatret på brupilarer
NARVIK, Beisfjordbrua: Politiet på stedet etter melding om at noen klatrer på brupilarene. Beisfjordbrua, lokalt også omtalt som Ankenesbrua. (Arkivfoto: Robin Lund)
torsdag 24. august Ofoting
Branntilløp på Frydenlund vgs
NARVIK: Branntilløp på Frydenlund skole i Narvik. Brannen er slukket. Nødetatene er på stedet. Frydenlund vgs hovedinngang. (Arkivfoto: Robin Lund)
torsdag 24. august Ofoting
Brannvarsler utløst i Narvik
NARVIK: Melding om brannvarsler som er utløst, brann og politi på tur til stedet. Matos som har utløst brannalarmen. Ingen brann.
tirsdag 22. august Ofoting
To førerkortbeslag i Narvik
NARVIK: UP har gjennomført fartskontroll på E6. 2 førerkortbeslag. Kjørt i henholdsvis 97 km/t og 87 km/t i 60 sone. 4 sjåfører ilagt ff.
mandag 21. august Ofoting
På ringeklokka i en time
NARVIK: En irriterende og uønsket gjest har ringt på ringeklokka på en adresse i en time. Politiet kjørte til stedet og fikk fjernet personen.
lørdag 19. august Ofoting
NORDLAND

Melding om røyk på Ankenes
ANKENES: Nødetatene rykker ut for å sjekke melding om røyk. Uvisst hva som evt brenner. Oppdateres. Bålet på Ankenes er lokalisert. Foregikk i kontrollerte former på privat sted. Vi forlater.
fredag 18. august Ofoting
Husky savner eier
NARVIK: Noen i Narvik som savner en hvit Alaska Husky – brun flekk på ryggen, brune ører? Hunden er tatt hånd om. Kontakt politiet på 02800.
fredag 18. august Ofoting
Røykutvikling ved Skistua skole
NARVIK: Brann melder om røykutvikling ved Skistua skole. Nødetatene er på tur, saken oppdateres. Røykutvikling fra et sikringsskap. Ukjent årsak. Skistua skole er en offentlig barneskole i bydelen Oscarsborg i Narvik i Nordland. Skolebygningen ble tegnet av arkitektfirmaet...
torsdag 17. august Ofoting
Førtiåring for fort i førtisonen
NARVIK: UP har målt mannlig bilist (i 40-årene) til 72 km/t i 40-sona. Førerkortet er midl. beslaglagt. Sak opprettes. Pass på å ikke kjøre for fort. (Arkivfoto: Robin Lund)
torsdag 17. august Ofoting
Veltet gravemaskin stengte E6
NARVIK: Gravemaskin har veltet på Bane Nord mellom Djupvik og Strømsnes. Ligger på en slik måte at den kan velte ut på E6. Veien stenges. Politi og bergingsbil er på stedet. Veien er periodevis stengt. Gravemaskinen er berget og trafikken på E6 kan gå som normalt....
mandag 14. august Ofoting
Vold i sentrum
NARVIK: Voldshendelse i sentrum. En person slått ned av en mann i 20-årene. Politiet oppretter sak på forholdet.
søndag 13. august Ofoting
Bortvist fra byen
NARVIK: Ung mann laget bråk i sentrum. Kjørt hjem, gitt pålegg om å holde seg borte fra Narvik sentrum resten av natta.
søndag 13. august Ofoting
Siktet for promillekjøring i Bjerkvik
BJERKVIK: En mann i 50-årene er siktet for promillekjøring. Stoppet av UP i området Bjerkvik. Sak er opprettet.
søndag 13. august Ofoting
Arrestasjon etter slåssing i Narvik
NARVIK: En ung mann settes i arrest etter å ha sloss med to andre karer i Narvik sentrum. Nektet å etterkomme pålegg fra politiet. En av de andre fikk skriftlig pålegg om ikke å oppholde seg i Narvik sentrum resten av natta. Håndjern. Illustrasjonsfoto: Can Stock Photo
lørdag 12. august Ofoting
Bilulykke langs Ankenesveien
NARVIK: Melding om bil som har kjørt inn i en vegg eller støyskjerm i Ankenesveien. Nødeatetene på vei. Da vi kom fram var det ingen bil på stedet. Fører er trolig uskadet, men vi gjør undersøkelser på stedet. Fører har kommet tilbake,...
torsdag 10. august Ofoting
To førerkortbeslag onsdag kveld
E6 Nygård: Up har kjørt i området. fra kl 2100 har de stoppet to biler i 60 sone. En i 87 km/t og andre i 99 km/t – to fk tatt i beslag. Kontrollen ble holdt på Nygård, Ofoten. Pass på å ikke kjøre for fort. (Arkivfoto: Robin Lund)
torsdag 10. august Ofoting
Promillekjøring i Narvik sentrum
NARVIK: Mann i 60-årene er siktet for promillekjøring i Narvik sentrum. Nødvendige prøver er sikret. Fyllekjøring. (Illustrasjonsfoto: CSP/Fotofabrika)
torsdag 3. august Ofoting
Væpnet politi til Beisfjord
BEISFJORD, Narvik: Mottatt melding om skyting ved grustak. Væpnet politi på stedet for søk. Kontroll på to personer. Disse har drevet skytetrening. Vi tar en alvorlig prat med disse to. Udramatisk aksjon. Beisfjord er et tettsted i Narvik kommune i Nordland, og ligger 15 km sør for...
onsdag 2. august Ofoting
Danske med promille
NARVIK: Danske tatt for promillekjøring på E6. Fremstilt for blodprøve og anmeldes. Fyllekjøring. (Illustrasjonsfoto: CSP/Dolgachov)
tirsdag 1. august Ofoting
Fem nye fotgjengere i Narvik
NARVIK: UP har avholdt trafikkontroll. Resulterte fem førerkortbeslag. Pass på å ikke kjøre for fort. (Arkivfoto: Robin Lund)
tirsdag 1. august Ofoting
Trafikkulykke i Beisfjord
NARVIK: Melding om trafikkulykke i Beisfjordveien. En bil har kjørt i fjellveien. Fører lettere skadet, kjørt legevakta for sjekk. Veien forbi ulykkesstedet blir stengt i kortere tidspunkt i forbindelse med åstedsundersøkelse. Beisfjord er et tettsted som ligger 15 km sør...
mandag 31. juli Ofoting
Mann ligger ved tunell
Flere meldinger om en mann som ligger på et liggeunderlag nærheten av i Fagernestunnelen. Kan komme brått på. Vær obs.
mandag 31. juli Ofoting
Full fyr i Bjerkvik
BJERKVIK: Melding om full fyr i enebolig. Nødetatene er på vei. Alle beboerne skal være evakuert fra huset. Det ryker kraftig fra stedet. Brannvesenet har akkurat ankommet. Brannvesenet jobber med å få kontroll på stedet. En kvinne på stedet har fått i seg...
mandag 31. juli Ofoting
18-åring pågrepet med narkotika
NARVIK: 18 år gammel mann pågrepet og anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Sak opprettet.
søndag 30. juli Ofoting
NORDLAND

Aggressiv adferd i Narvik
NARVIK: Mann bortvist fra sentrum grunnet aggressiv adferd.
lørdag 29. juli Ofoting
Motorsyklist fratatt førerkortet
NARVIK: UP har beslaglagt førerkortet til en utenlandsk motorsyklist. Kjørt i 66 km/t i 40-sone. Pass på å ikke kjøre for fort. (Arkivfoto: Robin Lund)
fredag 28. juli Ofoting
Mistanke om rus bak roret
NARVIK: Båtfører fremstilles for lege etter mistanke om føring av båt i beruset tilstand.
onsdag 26. juli Ofoting
Ofoting.tv: Rombakstøtta 360
Se Tøttatoppen fra nord, sør, øst, vest og alt imellom i denne 360° visningen av Narviks fremste toppturmål. Filmet 25. juli 2017 av Robin Lund for Ofoting.tv Musikk: «Hip-Hop Corporate» av Cosmonkey, lisensiert via Audiojungle.
onsdag 26. juli Ofoting
Proffen Håkon har 30 års erfaring: - Jeg er imponert over hva de har fått til
Håkon Ramstad har vært profesjonell skuespiller i over 30 år. Philip Jonson (31) har aldri stått på en scene før.Det er stor forskjell på bakgrunnen…
onsdag 26. juli $ Fremover
Fikk ny jobb - vil ha permisjon fra bystyret
Marit Edvardsen fra SV ønsker ikke å stille i bystyret de neste 12 månedene. Hun ble nylig presentert som ny rektor ved Ballangen skole.…
onsdag 26. juli Fremover
Sponsorene følger nøye med på oppturen til Mjølner
Mjølner sin fotballopptur gjør ikke klubben noe mindre interessant verken for spillere og hovedsamarbeidspartner Sparebanken Narvik.
onsdag 26. juli $ Fremover
Merkelig kjøring skyldtes illebefinnende
NARVIK: Tysk bil stanset for kontroll etter meldinger om merkelig kjøring. Stanset av patruljen i Narvik sentrum. Eldre tysk mann fraktet til sykehus etter illebefinnende i bilen. Fraktet fra stedet i ambulanse. Ikke mistanke om ruskjøring.
onsdag 26. juli Ofoting
Narvik-regionen ligger best til for godværet nå
Varmen og godværet ser ut til å fortsette ei stund til i Ofoten. Årsaken er beliggenheten.
tirsdag 25. juli Fremover
Beruselse og våpen - hektisk ettermiddag for politiet
Tirsdag ettermiddag melder politiet at de har pågrepet en overstadig beruset mann i 30-årene i Narvik. Mannen var i besittelse av et våpen, og beskrives…
tirsdag 25. juli Fremover
Full mann tatt med våpen
En overstadig beruset mann i 30-årene ble pågrepet i besittelse av et våpen i Narvik.Det melder Nordland politidistrikt.- Patruljen oppretter sak, melder de.
tirsdag 25. juli Avisa Nordland
Stjernespiller forlater Mjølner
Ønsket av ny klubb umiddelbart. Men velger å spille to "ekstrakamper" for Mjølner.
tirsdag 25. juli Fremover
Det er nå det gjelder for Marit
Hun var så nærme et mesterskap i fjor. Nå har Marit Røsberg Jacobsen vært fast inventar på alle landslagssamlinger - og målet er klart.
tirsdag 25. juli $ Fremover
Alene på bytur
NARVIK: Alfred (3) er ute på bytur alene. Spiser nå is med en ferierende politidame ved Storåsen. Foreldre bes ringe 02800. Alfred har spist opp isen og fortsetter leken med sin storesøster i nærheten av der han ble påtruffet.
mandag 24. juli Ofoting
Knut Hamsuns dikterstue kan bli din: - En perle
Huset på Hamarøy har en spesiell forhistorie. Boligen er nemlig bygd på dikterstuen til den norske forfatteren Knut Hamsun. Eier av huset, Rolf Skogvold, er…
mandag 24. juli $ Fremover
Alfred (3) gikk seg bort - fikk is av politiet
Mandag melder politiet om en litt spesiell hendelse i Narvik. På Twitter skriver de om «Alfred (3)» som er på bytur alene, og åpenbart hadde…
mandag 24. juli Fremover
Alfred (3) borte fra foreldrene - spiste is med politikvinne
Politiet i Nordland skriver på Twitter at lille Alfred på tre år er ute på bytur alene i Narvik.– Han spiser nå is med ferierende…
mandag 24. juli Avisa Nordland
Mjølner-rival henter toppspiss
Christer Johnsgård går på utlån fra TUIL.
mandag 24. juli Fremover
Norges mest lønnsomme jernbane ligger i nord
Malmtransporten har i over hundre år utgjort den største verdien av alt som fraktes på Ofotbanen. Men nå skjer det noe. For nå er verdien av oppdrettslaksen som sendes ut i verden med Ofotbanen nesten like stor som verdien av den svenske jernmalmen! Trenger vi jernbane videre nordover?...
mandag 24. juli Fremover
NORDLAND

Fire førerkortbeslag
NARVIK/LØDINGEN: UP; 4 FK beslag. 128 og 117 km/t i 80-sone. norske sjåfører, 93 km/t i 60-sone og 118 km/t i 80-sone. Begge utenlandske statsborgere. 4 FF; derav 2 på fart og 2 på adferd. Pass på å ikke kjøre for fort. (Arkivfoto: Robin Lund)
mandag 24. juli Ofoting
UP gjorde både utlendinger og nordmenn til fotgjengere
Sent søndag kveld holdt Utrykningspolitiet (UP) fartskontroll mellom Narvik og Lødingen. Det resulterte i fire førerkortbeslag. To norske sjåfører ble stoppet i 128 og 117…
mandag 24. juli Fremover
Markussen bekrefter kontakt med Mjølner
Andreas Markussen ser store muligheter for Mjølner. Kanskje med seg selv i en fremtidig rolle. Men først vil han hjelpe Alta til mulig opprykk til 1. divisjon.
mandag 24. juli $ Fremover
Flest unge menn og flest voldssaker i Konfliktrådet
Konfliktrådet i Midtre Hålogaland har summert opp sakene de har behandlet så langt i 2017.De har mottatt 100 saker i løpet av første halvår. 38…
søndag 23. juli Fremover
Drømmeuke i vente!
Meteorologene har gode nyheter for folk i Ofoten.
søndag 23. juli Fremover
Bare to-tre meter unna Anita og datteren dundret steinraset forbi: – Det var en skikkelig ekkel opplevelse
Nå stenger Ti på Topp turmålet frem til 1. august.
søndag 23. juli $ Avisa Nordland
Bare to-tre meter unna Anita og datteren dundret steinraset forbi: – Det var en skikkelig ekkel opplevelse
Nå stenger Ti på Topp-turmålet frem til 1. august.
søndag 23. juli $ Fremover
Bil ut av veien ved Leirvik tunnel
NARVIK: Ved Leirviktunellen – singelulykke – utenlandsk bil av veien. Ambulanse på stedet. Passasjer fraktet til sykehus med kuttskader, muligens fra passasjervindu. Leirvik tunnel. Arkivfoto: Robin Lund
søndag 23. juli Ofoting
Trailersjåfør fikk illebefinnende
NARVIK, Fagernes: Politi og ambulanse rykker ut etter melding om trailersjåfør som har hatt et illebefinnende. Mannen ivaretas av ambulanse.
søndag 23. juli Ofoting
Trailersjåfør fikk illebefinnende - politi og ambulanse rykket ut
- Tenk om det hadde skjedd på E6, i 80 kilometer i timen.
søndag 23. juli Avisa Nordland
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FAVORITTER

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL