Narvik
Trafikkuhell ved hotell
NARVIK: Trafikkuhell ved Grandhotell. Nødeatene på tur til stedet – Oppdateres. Sak opprettet.
mandag 19:42 Ofoting
Avlivet elg
NARVIK E-6 Seines: Elg påkjørt av bil, Viltnemnd på stedet, avlivet elgen. Kollisjon med elg. Illustrasjon: Robin Lund
mandag 19:28 Ofoting
Kajakk søker eier
HÅKVIK: Sammenleggbar kajakk funnet drivende. Tatt vare på og befinner seg på Narvik politistasjon. Eier kan henvende seg på 02800. Kajakk funnet i Håkvik. (Foto via politiet)
søndag 11:39 Ofoting
Anmeldt av politiet
NARVIK, sentrum: Mann i 20-årene etterkom ikke politiets pålegg, blir anmeldt for forholdet.
søndag 09:10 Ofoting
10 FF på Hergot
NARVIK: UP har avholdt laserkontroll på Hergot. 10 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste var på 82 km/timen. 60 km/timen på stedet.
fredag 16:30 Ofoting
Bøtelagt ved Virak
NARVIK, E6 ved Virak: 3 førere bøtelagt ifbm fartskontroll. Høyeste hastighet målt til 85 km/t i 60-sone. Illustrasjonsfoto. Vidrek, eller Virak, langs E6.
fredag 08:19 Ofoting
Nakenhund observert
NARVIK: Kinesisk nakenhund observert uten eier i Dronningens gate. Eier kan kontakte oss på tlf 02800 for nærmere stedsbeskrivelse.
onsdag 18:41 Ofoting
Brann i jernbanetunell
BJØRNFJELL: Politi og brann rykker ut til en brann i en jernbanetunell. Tunellen er laget av tre. Oppdateres her. Tunellen er overtent. Det er fare for spredning til en hytte like ved. Mye giftig røyk. Folk som befinner seg i området bør evakuere seg selv. Det er også lagret...
onsdag 12:24 Ofoting
NORDLAND

Bortvist fra kjøpesenter
NARVIK: Mann bortvist fra Amfi-senteret grunnet ordensforstyrrelse.
mandag 6. august Ofoting
– Vi er helt i hundre over det vi har sett
- Jeg så noe stort som lå i vannskorpen, og det var et helt utrolig syn, forteller Kevin Christensen (32) fra Narvik. Haien han filmet er et sjeldent syn i norske fjorder.
mandag 6. august TV 2
Bøtelagt i Lødingen
LØDINGEN, E-10, Kanstadbotn: Fartskontroll avsluttet. 4 bilførere bøtelagt. Høyeste hastighet 106 km/t i 80-sonen. Vimpel med Lødingens kommunale symbol. (Arkivfoto: Robin Lund)
mandag 6. august Ofoting
Forelegg for farlig forbikjøring
NARVIK, UP- BALLANGEN/EVENES: Mobil overvåkning, 17 FF, høyeste hastighet 117 i skiltet 90-sone og 110 km/t 80-sone. 1 FF for farlig forbikjøring.
mandag 6. august Ofoting
Ordensforstyrrelse i Bjerkvik
BJERKVIK: Vi er på stedet i forbindelse med ordensforstyrrelse. Patrulje sender partene hjem. Dronefoto som viser Bjerkvik sett fra fugleperspektiv. (Arkivfoto: Robin Lund)
søndag 5. august Ofoting
Brannalarm på politistasjonen
NARVIK: Det går en brannalarm på politistasjonen på Narvik. Brannvesenet er på stedet og sjekker ut dette. Foreløpig ikke tegn til brann. Ikke brann på stedet, teknisk feil som er årsaken. Brannvesenet forlater. Narvik politistasjon ligger langs E6 i Narvik sentrum og...
lørdag 4. august Ofoting
Tipset om alkoholpåvirket fører
NARVIK: Alkoholpåvirket fører stanset av politiet etter tips fra publikum. Framstilt for blodprøve og førerkortet beslaglagt. Sak opprettes.
lørdag 4. august Ofoting
Trailer inn i personbil
BJERKVIK: Melding om trafikkuhell mellom Bjerkvik og Evenes. Trailer skal ha kjørt inn i en personbil. Alle er ute av bilene. Nødetatene er på vei. Ambulanse er på stedet. En person har smerter i ryggen, blir behandlet nå. Redusert framkommelighet forbi åstedet. ...
fredag 3. august Ofoting
Brann i dekk
NARVIK: Melding om brann i dekk i lastebil ved Kleiva. Patr. og brann på stedet. Brannen var allerede slukket da nødetatene kom fram. Trafikken går greit forbi stedet.  
fredag 3. august Ofoting
Påkjørsel bakfra
NARVIK: Melding om trafikkulykke ved Fagernesveien. Ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei. Det er snakk om påkjørsel bakfra, to personer er involvert i ulykken. De er begge lettere skadet. Det er full stans ved ulykkesstedet i begge retninger. Vi jobber så raskt som mulig for...
torsdag 2. august Ofoting
Brannalarm fra institusjon
ANKENES: Melding om brannalarm fra institusjon i Ankenesveien. Uklart om det er brann. Nødetatene er på vei til stedet.
torsdag 2. august Ofoting
Forstyrret natteroen
NARVIK: Fest på privatadresse, som forstyrre natteroen. Politiet på stedet. Har avsluttet festen.
torsdag 2. august Ofoting
Tørrkoking på Ankenes
NARVIK: Melding om brann i bolighus på Ankenes. Nødetater på vei til stedet. På stedet. Har vært tørrkoking, ifm matlaging, som har utløst en automatisk brannalarm. Ikke brann der nå. Ingen personskade. Nødetater avslutter på stedet.  
mandag 30. juli Ofoting
Ofoting.tv: Badedag i Ofoten
28 varmegrader førte til at mange ofotinger trakk mot havet.
søndag 29. juli Ofoting
Ofoting.tv: Badedag i Ofoten
28 varmegrader førte til at mange ofotinger trakk mot havet.
lørdag 28. juli Ofoting
Deler av Narvik uten strøm og mobilnett
NARVIK: Ifm arbeid er det en kabel som er gravd av. Dette medfører at deler av Narvik er uten strøm, mobilnett nede, som medfører at man ikke får kontakt med nødnumrene 110-112-113. Det jobbes med å få reparert skaden. Dersom man har behov for hjelp, dra til brann- evt....
lørdag 28. juli Ofoting
Hytte brant ned
BJERKVIK: Brann i hus/fritidsbolig i Kvanndalen. Nødetatene på tur til stedet. Oppdateres her. Det er en hytte som brenner. Hytta var overtent da brannvesenet ankom. Ikke mulig å redde. Brenner helt ned. Ingenting som tyder på at det er noen i hytta nå. Etterforsking iverksatt.
onsdag 25. juli Ofoting
Mye maling i veibanen
NARVIK, E6 Fagernes: Mye maling i veibanen grunnet lastesikring som har røket. Spylevogn bestilt. Politi på stedet – trafikkdirigering. Mange biler har kjørt gjennom malingssølet før dirigering ble etablert. Disse oppfordres til å spylt av bilene så snart som...
mandag 23. juli Ofoting
Feststøy
TARALDSVIK: Melding om feststøy fra småbåthavna. Politiet er på stedet.
søndag 22. juli Ofoting
Ta kontakt om du savner line
NARVIK: Line tatt opp fra yttersiden av Rombaksbrua. Ta kontakt på 02800 om du savner dette. Foto via politiet
søndag 22. juli Ofoting
Vanskelig gjest bortvist
NARVIK 0125: Melding om vanskelig gjest på utested. Nekter å forlate. Patrulje på stedet – bortviser personen.
lørdag 21. juli Ofoting
Brann i hytte
NARVIK, VIRAK: Nødetatene rykker ut. Brann i en hytte på Virak – oppdateres her. Brannen er slukket. Årsak til brannen var et lynnedslag i hytta. Ingen personer skadd som følge av brannen.   Illustrasjonsfoto. Vidrek, eller Virak (Arkivfoto: Robin Lund).
torsdag 19. juli Ofoting
Tørrkoking på Ankenes
ANKENES: Politi og brann er på stedet på en institusjon etter en tørrkoking. Ingen åpne flammer, bare røyk. Alt under kontroll.
tirsdag 17. juli Ofoting
Kranglete mann bortvist
NARVIK, kl. 0120: Mann er kranglete og nekter å forlate utested. Bortvist fra stedet.
tirsdag 17. juli Ofoting
Trainspottere bortvist
NARVIK, kl. 0025: NSB melder om to personer på toglinjen. Fotograferer. Patruljen i kontakt med to tyskere – bedriver trainspotting. Bortvist fra stedet.
tirsdag 17. juli Ofoting
NORDLAND

143 km/t i 60-sone
NARVIK: UP har avholdt laserkontroll i Narvik. Stoppet svensk MC-fører. Kjørte i 143 km/timen, 60 km/timen på stedet. Førerkort beslaglagt.
søndag 15. juli Ofoting
Anmeldt for roping
NARVIK: Person, mann fd 87, anmeldes for forulemping av politiet, etter å ha ropt «Jævla drittsekker» til patruljen.
søndag 15. juli Ofoting
Førerkort inndratt
HÅKVIK E6: Fartskontroll i 60-sone. En fører, kvinne fd 65, stanset i 99 km/t. Anmeldes og får førerkortet inndratt. Stedsnavnskilt for Håkvik, som er et tettsted i Narvik kommune i Nordland.
lørdag 14. juli Ofoting
Tre kjøretøy i kollisjon
NARVIK, Orneshaugen: Kollisjon – tre kjøretøy involvert – ikke personskade, 11X kjører til stedet. Nødetater på stedet. Kjedekollisjon mellom 3 kjøretøy. En av de involverte personene har smerter i nakken, de andre er uskadd.
fredag 13. juli Ofoting
Redningsaksjon på Bjørnfjell
BJØRNFJELL: Redningsaksjon. Tett tåke i området. Et par har gått seg vill.
fredag 6. juli Ofoting
Innlevert fjernkontroll
Politiet i Narvik har fått innlevert en fjernkontroll. Tenker det er noen som savner og har bruk for denne.   pic.twitter.com/Dq7OSuvzSn  
fredag 6. juli Ofoting
Laserkontroll i Skjomen
NARVIK: Skjomen. Patruljen har hatt laser kontroll i 80-sonen. 1 FF 104 km/t.
fredag 6. juli Ofoting
Unge rebeller tatt
NARVIK: 2 gutter stanset på moped. Den ene hadde ikke førerkort og blir anmeldt for dette. Den andre hadde økt ytelsen på mopeden og har fått forelegg og bruksforbud på mopeden til den er utbedret.
fredag 6. juli Ofoting
Bråk om kommunesammenslåing i Tysfjord: – Skaper uvennskap i generasjoner
I protest mot regjeringens deling av Tysfjord kommune, har Tysfjord, Narvik og Ballangen kommune stoppet arbeidet med kommunesammenslåingen.
torsdag 5. juli VG
Relativt rolig på Ankenes
NARVIK: Patr. har gjennomført laserkontroll på E6 – Ankenes. Resultat 2 forenklede forelegg. Høyeste måling 78 km/t i 60-sonen. Tospråklig stedsnavnskilt for tettstedet Ankenes/Onká, som ligger i Narvik kommune, distriktet Ofoten, Nordland fylke.
tirsdag 3. juli Ofoting
Bildeserie: Svarta Bjørn-marsjen og Folkefest i Rombaksbotn
Bilder fra Svarta Bjørn-marsjen og Folkefest i Rombaksbotn lørdag 30. juni 2018. Bildene er tatt på oppdrag for arrangøren Vinterfestuka.
mandag 2. juli Ofoting
Pågrepet etter verbale trusler
NARVIK: Mann i begynnelsen av 20-årene pågrepet etter skadeverk på bygning og verbale trusler ovenfor privat personer og politiet. Patruljen oppretter sak på forholdet.
søndag 1. juli Ofoting
Førerkortbeslag etter filming
NARVIK, E6: Etter tips fra publikum har politiet stanset en bil. Melder til politiet hadde filmet kjøreadferden til bilen som er stanset. Filmen viser bl.a. forbikjøring i uoversiktelig kurve. Fk t…
fredag 29. juni Ofoting
Laserkontroll i Hårvika
HÅRVIKA, TJELDSUND, E10: Up har hatt laserkontroll. 1 fk tatt i beslag. 91 i 60-sone. Videre er det skrevet 5 ff, høyeste hastighet 80 i 60-sone.
tirsdag 26. juni Ofoting
Trafikkfarlig i Bjerkvik
BJERKVIK: Melding om person i veibanen på E6. Svært trafikkfarlige situasjoner. Politiet er på vei, men bilister må være obs på dette. Sivile har fått delvis kontroll på personen. Vi ber fortsatt b…
søndag 24. juni Ofoting
Laserkontroll
ROMBAK: Patruljen har hatt laserkontroll på E6 ved Nygård. Resultat: 10 forenklede forelegg, høyeste hastighet 78 i 60-sonen.
lørdag 23. juni Ofoting
Fikk pålegg om å holde fred
NARVIK: Avsluttet en fest i sentrum etter klage på støy. Beboer har fått pålegg om å holde fred fram til i morgen tidlig.
lørdag 23. juni Ofoting
MC-fører fratatt førerkortet
NARVIK: MC-fører fratatt førerkortet etter at han kom kjørende på bakhjulet i sentrum.
onsdag 20. juni Ofoting
Skadet syklist
NARVIK: Røde Kors bistår AMK og henter ned en skadet person fra marka. Vedkommende har skadet skulderen sin etter fall på sykkel. Politi er ikke med på aksjonen, men det kan observeres en del frivi…
mandag 18. juni Ofoting
Pågrepet og siktet for hytteinnbrudd
NARVIK: Mann pågrepet, siktet for hytteinnbrudd på Bjørnefjell i vinter. Politiet har gjort beslag av gods som relateres til innbruddene.
mandag 18. juni Ofoting
Fant fremmed kvinne i en seng
NARVIK: Melding om knust verandadør på en privat adresse i sentrum. Under åstedsundersøkelsen finner patruljen en fremmed kvinne i en seng i huset. Kvinnen har vanskeligheter med å forklare seg.…
søndag 17. juni Ofoting
Rop og skrik i Narvik sentrum
NARVIK: Melding om rop og skrik fra adresse i sentrum. Melder tror det kan være slagsmål. Politiet på vei til stedet. Patruljen har kontroll på en kvinne og mann på adressen. Snakker med partene fo…
torsdag 14. juni Ofoting
Sperret Skjomenbrua
SKJOMEN, OFOTEN: I forbindelse med at politiet bistår helse, har vi sett oss nødt til å sperre E6 Skjomenbrua. De som står i kø, bli sittende i bil, vi ønsker ikke folk inn mot området. Vi ber også…
torsdag 14. juni Ofoting
Klager på byggestøy
NARVIK: Flere klager på byggestøy i Frydenlundsgata. Støyen skyldes uforutsette problemer på byggeplassen. Disse skal være løst senest kl. 0130. Arbeidet er nå avsluttet.
torsdag 14. juni Ofoting
Øvelseskjøring
NARVIK: Ambulanse vil trene på utrykningskjøring idag i området Narvik by, og E10 mot Harstad.
torsdag 14. juni Ofoting
NORDLAND

Tre personer i Narvik i konkurskarantene
Dagbladet har gravd i konkursregisteret og funnet over 600 navn der, deriblant noen registrert i Ofoten.
mandag 11. juni Ofoting
Pågrepet i Bjerkvik
BJERKVIK: En person pågrepet av politiet. Mistenkt for kroppsskade mot tre personer. Politi og ambulanse er på stedet.
lørdag 9. juni Ofoting
Samtykket til førerkortbeslag
HERJANGSFJELLET: UP målt bil til 128 km/t i 90-sone. Erkjent forholdet og samtykket i beslag.
fredag 8. juni Ofoting
Edruelig på Ankenes
ANKENES: UP gjennomført promillekontroll ved Nyborg. 34 kontrollerte, ingen reaksjoner. Politiet fornøyd.
fredag 8. juni Ofoting
– Her er det full vinter
På Bjørnfjell, kun 20 minutter fra Narvik i Nordland kom kong vinter tilbake nå i juni. Og mens søringene jubler over varmen, er nordlendingene litt misunnelige...
tirsdag 5. juni TV 2
Damenes Jens arrestert
Kl. 0208, NARVIK: Melding fra et utested om en mann som er svært så pågående i sine forsøk på å få kontakt med kvinner på stedet. Politiet til stedet. Mannen var svært beruset og fortsatte med ufin…
søndag 3. juni Ofoting
142 km/t på E10
BJERKVIK: UP-patr. har stanset mc-fører, målt til 142 km/t i 90-sone på E10 mellom Herjangen og Bjerkvik. Fratatt førerkortet på stedet. Anm.
lørdag 2. juni Ofoting
Arbeidsulykke var ikke arbeidsulykke
ANKENES: Melding om arbeidsulykke. Person skal ha fått kran over seg. Ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei. Ikke snakk om arbeidsulykke likevel, stor misforståelse grunnet språkproblemer hos me…
lørdag 2. juni Ofoting
Lå livløs i vannet
ANKENES, Narvik: Mann bragt til småbåthavn med båt. Gikk i land. Like etterpå registrerer båtfører at mannen ligger livløs i havet. Ringte etter hjelp og hoppet så på havet for berge kompisen. Nr 1…
lørdag 2. juni Ofoting
Mot alpin-VM i Norge tidligst i 2027
Hvis Trondheim satser igjen på VM 2025, er det neppe aktuelt å søke alpin-VM til Norge før tidligst 2027. Men Narvik og Kvitfjell vil gjerne ha avgjørelse om lokalisering allerede i år.
torsdag 31. mai VG
Evakuering i Dronningens gate
NARVIK: Meldt om røykutvikling fra bygg med flere leiligheter. Dette er i Dronningens gate. Nødetater på vei. Oppdateres. Uvisst hvor røyken kommer fra. Vi starter evakuering, mens brann jobber for…
mandag 28. mai Ofoting
Laget dårlig stemning
NARVIK: To menn laget dårlig stemning på et utested. Ene mannen bortvist, mens nr. 2 pågrepet, besittelse narkotika.
onsdag 23. mai Ofoting
21 fartsbøter på Hergot
NARVIK: Up har avholdt laserkontroll på Hergot på E6. Resultat: 21 forenklede forelegg, høyeste 85 i 60 sonen.
tirsdag 22. mai Ofoting
Flåte på drift
NARVIK/BALLANGEN: Rød/gul oppblåsbar flåte på drift. Driver mot Narvik.
mandag 21. mai Ofoting
Siktet for promillekjøring
NARVIK: Mann siktet for promillekjøring. Fremstilles for bevissikring.
mandag 21. mai Ofoting
Forstyrret trafikken
NARVIK: Mann bortvist fra sentrum. Gikk i veibanen og fortstyrret trafikken.
søndag 20. mai Ofoting
Siktet for bruk av narkotika
NARVIK: 3 personer pågrepet i sentrum lørdag kveld, siktet for bruk av narkotika. Beslag av mindre mengder narkotika. Løslatt etter avhør.
søndag 20. mai Ofoting
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NARVIK

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL