Moss
Invitasjon til en temasamling om velferdsteknologi og morgendagens omsorg
Tid: 27. mars kl. 17:00 - 19:30. Sted: kommunestyresalen, Rygge. Samlingen er gratis. 
fredag 13:58 Moss kommune
Tilskudd til lag og foreninger med kultur- og idrettsaktiviteter 2019
Lag og organisasjoner i Moss som har kultur- og idrettsaktiviteter for aldersgruppen 6 - 19 år som hovedformål kan søke om kommunalt drifts- og aktivitetstilskudd etter vedtatte retningslinjer. Søknadsfristen er 1. april.
torsdag 14. mars Moss kommune
Følg bystyrets møte 26.02 kl. 14.00 på Kommune-TV
 Fra kl. 14.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettsider.Følg med i den politiske debatten. For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Kommune-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler.Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
tirsdag 26. februar Moss kommune
Mann funnet død i Moss
En mann i 30-årene ble funnet død på utsiden av sin privatadresse i Moss.
tirsdag 26. februar $ Aftenposten
Kunngjøring om eiendomsskatt i Moss kommune – 2019
Skattelistene for alle eiendommer i Moss kommune er tilgjengelig for publikum i tre uker fra og med 22. februar 2019. Du finner listene i resepsjonen på Moss rådhus alle hverdager kl. 08.00 – 15.45.
torsdag 21. februar Moss kommune
Kvinne funnet død på islagt vann i Moss
Politiet anser dødsfalle som mistenkelig.
mandag 18. februar $ Aftenposten
Hedret for lang tjeneste i Moss kommune
       Ansatte som i løpet av 2017/2018 har vært i Moss kommune i henholdsvis 25 og 40 år, ble mandag 11. februar hedret av ordfører og rådmann.
fredag 15. februar Moss kommune
Åpent møte om tiltaksplanen: Hvordan bøte på køen langs riksvei 19?
I Moss er det i løpet av en dag perioder med mye kø. Det er derfor jobbet fram en tiltaksplan for hvordan vi kan bøte på køen langs riksvei 19 fram mot ny vei er på plass. Vi inviterer nå til åpent møte med dette som tema 27. februar kl. 18.00 i Moss...
torsdag 14. februar Moss kommune
ØSTFOLD

Ny søknadsrunde for tilskudd til arrangement og tiltak i 2020
Du kan nå søke tilskudd til bidrag i forbindelse med feiringen av Moss byjubileum, Rygge middelalderkirke og sammenslåingen av Moss og Rygge kommuner.
tirsdag 12. februar Moss kommune
Følg utvalgsmøter på KommuneTV
Denne uken er det møte i formannskapet og fellesnemnda. Møtene sendes direkte.For å følge sendingen fra formannskapets møte klikker du deg inn på KommuneTV på Moss kommunes hjemmesideFor å følge sendingen fra fellesnemndas møte klikker du deg inn...
mandag 11. februar Moss kommune
Vi trenger din hjelp for å få brøytet alle gatene
Det har falt mye snø i det siste, og mange opplever at det er vanskelig å få parkert bilen langs veien.Dette fører til at mange parkerer lenger ut i veien, og brøytemaskinene kommer ikke lenger til overalt.  
fredag 8. februar Moss kommune
Følg utvalgsmøtene på kommune-TV
Denne uken er det møte i helse og sosialutvalget, miljø og samferdselsutvalget og teknisk utvalg. Møtene sendes direkte. For å følge sendingene klikker du deg inn på KommuneTV. Se møteplan,sakskart og dagsorden og klikk deg inn på sakene. Møtene...
tirsdag 5. februar Moss kommune
Ferieklubben for unge i vinterferien
Kommunens ferieklubb er et tilbud til barn og unge i alderen 7 - 16 år om aktive dager i deler av skolenes ferier. Påmelding til ferieklubben i vinterferien 2019 er nå åpnet...    
tirsdag 5. februar Moss kommune
Moss kulturskoles fellesforestilling 2019 "Huset mitt"
I år blir kulturskolens store fellesforestilling «Huset mitt» på Verket scene. Gjennom dans, musikk, drama og visuell kunst, vil dere oppleve en stemningsfull og mangfoldig forestilling.   
torsdag 31. januar Moss kommune
Velkommen til kommunal hedersfest
Moss kommune vilfredag 25. januar 2019 hedre de mosseborgere som i løpet av 2018 har gjort seg bemerket gjennom en særlig god innsats innenfor sine felt.
onsdag 23. januar Moss kommune
Ville rekke bryllup – fikk NFF til å flytte kamp
Roy Kenneth Nilsbakken (36) har vært på hver eneste hjemme- og bortekamp med Moss siden 2001. Det skal han fortsette med så lenge han kan.
fredag 18. januar VG
Supersupporteren var klar til å droppe brorens bryllup. Så fikk han innfridd et uvanlig ønske.
– Det er litt sinnssykt, sier Roy Kenneth «Hjælmen» Nilsbakken. Norges Fotballforbund flyttet kampen som kræsjet med et bryllup.
fredag 18. januar $ Aftenposten
Gratis oppholdsplass i SFO
Moss kommune innfører gratis oppholdsbetaling i de kommunale skolefritidsordningene (SFO) for familier med en samlet personinntekt under 3G - kr 290 499,- . 
mandag 14. januar Moss kommune
Ingen vitner etter at mann ble slått ned og ranet i Moss
En mann i 40-årene ble natt til mandag truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i Moss sentrum. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot.
mandag 14. januar $ Aftenposten
Ingen vitner etter at mann ble slått ned og ranet i Moss
En mann i 40-årene ble natt til mandag truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i Moss sentrum.
mandag 14. januar TV 2
Strøsand
Det er glatt mange steder, og Moss kommune har tre strøsanddeponier hvor innbyggerne kan hente saltblandet strøsand.
fredag 4. januar Moss kommune
Politiet: Mann i Moss kan ha ligget død i flere dager
En mann i 40-årene som ble funnet død i en lagerbygning i Moss onsdag, kan ha vært død i flere dager. Foreløpig er dødsårsaken ikke kjent.
torsdag 3. januar $ Aftenposten
Neppe noe kriminelt bak dødsfall i Moss
En mann i 40-årene som ble funnet død i en lagerbygning i Moss onsdag, kan ha vært død i flere dager. Foreløpig er dødsårsaken ikke kjent.
torsdag 3. januar TV 2
Bil på taket etter politijakt i Moss
To personer ble pågrepet da de forsøkte å kjøre fra politiet og havnet på taket i Moss. Ingen ble skadd i hendelsen.
20. desember 2018 ABC Nyheter
Er du interessert i å lære besifringsspill på piano?
Kulturskolen tilbyr nå kurs i besifringsspill på piano, med oppstart i januar (uke 4). Besifringsspill vil si å spille akkompagnement til en melodi/sang, i stedet for å spille etter vanlige noter.
19. desember 2018 Moss kommune
Åpningstider og informasjon for julen 2018
            Rådhuset og tjenestekontoret Stengt julaften og nyttårsaften,og helligdager i romjulen. Åpent 27. og 28. desember Bylab Stengt 22. desember - 1. januar Helsestasjonen 0-6 år i Moss Mandag 24. desember: Stengt Torsdag 27. og fredag 28....
17. desember 2018 Moss kommune
Følg bystyrets møte 18.12.18 kl. 09.00 på Kommune-TV
Fra kl. 09.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettside. Følg med i den politiske debatten.   For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Kommune-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
17. desember 2018 Moss kommune
– Jeg elsker Norge, men det blir litt for traust for meg
Han startet ved kjøkkenbordet og har bygget opp Modulex Americas til 85 ansatte og en omsetning på 150 millioner kroner. På si har han startet flyselskapet SeaLand Airways.
16. desember 2018 ABC Nyheter
Moss kommune snur: - 100 kilo av skuldrene
Helsehjelpen til Edvan Bakkefjord (8) har vært god nok, mener Moss kommune. Nå etterkommer de likevel foreldrenes ønske om fast sykepleier.
12. desember 2018 VG
Moss kommune snur i Edvan-saken: – 100 kilo av skuldrene
Helsehjelpen til Edvan Bakkefjord (8) har vært god nok, mener Moss kommune. Nå etterkommer de likevel foreldrenes ønske om fast sykepleier.
12. desember 2018 VG
Følg utvalgsmøtene på Kommune-TV
Denne uken er det møte i teknisk utvalg og miljø og samferdselsutvalget. Møtene sendes direkte. For å følge sendingene klikker du deg inn på KommuneTV. Se møteplan,sakskart og dagsorden og klikk deg inn på sakene. Møtene avholdes i formannskapssalen, det...
12. desember 2018 Moss kommune
Tid for avlesning av vannmåleren - Registrer avlesningen her
Vannmåleravlesningskortene til eiendommer med manuell avlesning i Moss kommune sendes ut denne uken. Eiendommer som har fått montert vannmåler med automatisk avlesning vil ikke motta avlesningskort, disse vil leses av automatisk. Frist for registrering av din avlesning er 31.12.2018. 
5. desember 2018 Moss kommune
Følg Fellesnemndas møte fra kl. 16.30
Du kan nå følge møtene i fellesnemnda direkte via Kommune-TV på hjemmesiden til Nye Moss.   Fellesnemnda er det øverste politiske organ for byggeprosessen av Nye Moss, og skal ta stilling til alle prinsipielle forhold i prosessen med å bygge ny kommune frem mot 1. januar...
5. desember 2018 Moss kommune
ØSTFOLD

Følg utvalgsmøtene og formannskapet på Kommune-TV
Møtene sendes direkte. For å følge sendingene klikker du deg inn på KommuneTV.  Se møteplan,sakskart og dagsorden og klikk deg inn på sakene. Møtene avholdes i formannskapssalen, det er følgende møter denne uken: Skole, oppvekst og...
26. november 2018 Moss kommune
Hjertelig velkommen til julaften på Verket Scene 24. desember, vi gleder oss til å se dere!
Påmelding innen 14.12.18.
23. november 2018 Moss kommune
Frp-politiker delte et innlegg som sammenlignet flyktninger med nazister
– Dette er ikke forenlig med Frps politikk, sier Michael Torp, ordførerkandidat og Frps gruppeleder i Rygge.
15. november 2018 ABC Nyheter
Tilskuddsordningen for bytte til rentbrennende ildsted
I 2019 er det på nytt mulig å søke om tilskudd dersom du ønsker å bytte ditt gamle ildsted til et rentbrennende ildsted. I denne artikkelen finner du informasjon rundt ordningen. Ved å klikke på denne lenken kommer du til søknadsskjema.  . 
15. november 2018 Moss kommune
Følg bystyrets møte 13.11.18 kl. 14.00 på Kommune-TV
Fra kl. 14.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettsider. Følg med i den politiske debatten.   For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Kommune-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
12. november 2018 Moss kommune
Mann pågrepet etter knivstikking
En mann i 40-årene ble knivstukket i beinet ved et utested i Moss natt til søndag. Politiet har pågrepet en mann i 20-årene.
11. november 2018 TV 2
Mosseregionkonferansen 2018
Få med deg årets Mosseregionkonferanse på Verket scene! Grenser er i endring og utbygging av infrastruktur forstørrer de funksjonelle bo- og arbeidsmarkedsregionene. Hvordan kan vi samarbeide om å utnytte Mosseregionens fortrinn slik at vi kan ta en posisjon i dette landskapet? Hvordan...
8. november 2018 Moss kommune
Siste nytt fra Bane NOR
I Bane NOR sitt nyhetsbrev fra november 2018, kan dere lese mer om trafikksikkerhetskampanjen deres, et samarbeid med Trygg Trafikk, Statens Vegvesen, Moss kommune og Norsk Saneringsservice.Videre står det mer om rivingsarbeidene. De starter i området nærmest stasjonen og vil starte den fysiske...
6. november 2018 Moss kommune
Følg fellesnemndas møte 07.11.18 fra kl.16.30 via hjemmesiden til Nye Moss
Du kan nå følge møtene i fellesnemnda direkte via Kommune-TV på hjemmesiden til Nye Moss.Fellesnemnda er det øverste politiske organ for byggeprosessen av Nye Moss, og skal ta stilling til alle prinsipielle forhold i prosessen med å bygge ny kommune frem mot 1. januar 2020.For...
6. november 2018 Moss kommune
Kjenner du noen som fortjener heder og ære?
Moss kommune deler hvert år ut en rekke priser til innbyggere som har gjort en innsats utover det vanlige. For å finne disse menneskene er vi avhengige av forslag og innspill fra dere på hvem dere tenker fortjener litt ekstra heder og ære.
1. november 2018 Moss kommune
Krever svar etter Tolga-saken
Kommuner over hele landet må svare for om registreringen av psykisk utviklingshemmede skjer i tråd med regelverket.
1. november 2018 VG
Lokalpolitikere landet rundt krever svar etter Tolga-saken: – Blir bekymret
Kommuner over hele landet må svare for om registreringen av psykisk utviklingshemmede skjer i tråd med regelverket.
1. november 2018 VG
Tre svensker pågrepet
Politiet bekrefter at tre personer med tilknytning til nazigrupperingen Den Nordiske Motstandsbevegelsen er pågrepet på grensen til Sverige.
27. oktober 2018 TV 2
Nynazister holder markering i Østfold i helgen- møtes med regnbueflagg og mye politi
Den nordiske motstandsbevegelsen (DNF) har fått innvilget søknaden om å holde torgmøter i Fredrikstad og Moss lørdag.
25. oktober 2018 $ Aftenposten
Nynazister holder markering i Østfold - møtes med regnbueflagg og mye politi
Den nordiske motstandsbevegelsen (DNF) har fått innvilget søknaden om å holde torgmøter i Fredrikstad og Moss lørdag.
25. oktober 2018 $ Aftenposten
Ildsjelkalender 2018 - Moss og Rygge
Det er mange rundt om i lokalsamfunnet vårt som legger ned mange timer med frivillig innsats for å hjelpe andre. I desember vil vi takke 24 stykker spesielt gjennom vår nye ildsjelkalender som en flott mulighet til å synliggjøre mangfoldet, engasjementet og bredden i det frivillig...
24. oktober 2018 Moss kommune
Følg utvalgsmøtene på Kommune-TV
Møtene sendes direkte. For å følge sendingene klikker du deg inn på KommuneTV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Se møteplan,sakskart og dagsorden og klikk deg inn på sakene. Utvalgsmøtene avholdes i formannskapssalen og starter kl. 15.00.  
22. oktober 2018 Moss kommune
Bli med å gå årets viktigste søndagstur 21. oktober!
TV-aksjonen 2018 går til Kirkens bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Vi mangler fortsatt noen bøssebærere i Moss! Meld deg på i dag på: blimed.no.
18. oktober 2018 Moss kommune
Edvan-saken: Mener legens vurdering bør veie tyngst
Norsk pasientforening synes det er bemerkelsesverdig at Moss kommune ikke følger anbefalingene fra spesialisthelsetjenesten.
16. oktober 2018 VG
Fullt kaos i Moss Fotballklubb: Daglig leder sagt opp – spillere slutter i protest
Én time og et kvarter før lagets kamp mot Grorud lørdag mottok spillende daglig leder, Kjetil Berge (37), sin oppsigelse.
14. oktober 2018 VG
Mener Edvan (8) ikke får forsvarlig helsehjelp: - Begriper ikke at de tør
MOSS Hvis Moss kommune fortsetter å trosse spesialistlegenes råd, frykter Nina Bakkefjord at sønnen Edvan (8) kommer til å dø. – Jeg begriper ikke at de tør.
10. oktober 2018 VG
Mener Edvan (8) ikke får forsvarlig helsehjelp: – Kan koste ham livet
MOSS Hvis Moss kommune fortsetter å trosse spesialistlegenes råd, frykter Nina Bakkefjord at sønnen Edvan (8) kommer til å dø. – Jeg begriper ikke at de tør.
10. oktober 2018 VG
Følg fellesnemndas møte 10.10.18 kl.16.30 via hjemmesiden til Nye Moss
Du kan nå følge møtene i fellesnemnda direkte via Komune-TV på hjemmesiden til Nye Moss. Fellesnemnda er det øverste politiske organ for byggeprosessen av Nye Moss, og skal ta stilling til alle prinsipielle forhold i prosessen med å bygge ny kommune frem mot 1. januar...
9. oktober 2018 Moss kommune
Følg bystyrets møte 09.10.18 fra kl. 14.00
Fra kl. 14.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettsider. Følg med i den politiske debatten.   For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Kommune-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
4. oktober 2018 Moss kommune
Influensavaksine 5. og 12. oktober
Moss kommune tilbyr influensavaksinering for personer i risikogruppene 5. og 12. oktober kl. 08:30-14:00.  
4. oktober 2018 Moss kommune
ØSTFOLD

Elektromagnetiske felt
Lurer du på noe om elektromagnetiske felt? Her finner du faktainformasjon om elektromagnetiske felt, utredningsverdier og grenseverdier for strøm, elektromagnetisk stråling og høyspentledninger, og informasjon om høyspentanlegget og målepunkter ved...
25. september 2018 Moss kommune
Følg utvalgsmøtene og formannskapet på KommuneTV
Nå kan du følge møtene i skole,oppvekst og kulturutvalget, helse og sosialutvalget, miljø og samferdselsutvalget og teknisk utvalg direkte på KommuneTV.
24. september 2018 Moss kommune
Treningstilbud for pasienter med kreftsykdommer
Fysioterapitjenesten, i samarbeid med kreftkoordinatorer på Peer Gynt helsehus i Moss Kommune inviterer igjen til trening for pasienter med kreftsykdommer. 
14. september 2018 Moss kommune
Dømt for drapsforsøk: Forklarte at avdød rapper tok over kroppen hans
Mannen er dømt til tvungent psykisk helsevern etter å ha knivstukket kvinne i Moss i oktober i fjor.
10. september 2018 VG
Følg bystyrets møte 11.09.18 fra kl. 14.00
Fra kl. 14.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettsider. Følg med i den politiske debatten.   For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Bystyre-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
10. september 2018 Moss kommune
Kulturskolen har startet opp, men det er fortsatt noen ledige plasser.
Ledig kapasitet 2018/19.    
5. september 2018 Moss kommune
Fortsetter det tette samarbeidet for Mosseregionen
Partene i samarbeidsavtalen om areal- og transportutvikling i Mosseregionen signerte fredag en ny, revidert og forlenget avtale. Avtalen sikrer fem nye år med samarbeid for at Mosseregionen skal bli bedre å bo, leve, trives og arbeide i.          
31. august 2018 Moss kommune
Oppdaget naken mann på kjøkkenet
En kvinne våknet natt til onsdag av stemmer på kjøkkenet. Da kvinnen stod opp, oppdaget hun en naken mann.
29. august 2018 TV 2
Mann (33) døde etter arbeidsulykke i Moss
En 33 år gammel mann døde onsdag som følge av en arbeidsulykke på Contiga i Moss. Politiet etterforsker hendelsen.
16. august 2018 $ Aftenposten
Fra drabantby til småby
Drabantbyene representerer ikke bare fortellinger om fortiden, men også det mest interessante potensialet for videre byvekst.
13. august 2018 $ Aftenposten
Fire smittet av kjøttetende bakterie etter bading i Sør-Norge
Folkehelseinstituttet advarer mot høy smittefare i fjordene etter sommerens rekordtemperaturer. Har du et åpent sår, bør du passe på.
31. juli 2018 $ Aftenposten
Svært tidkrevende slukking av skogbrann – det brenner i bakken
Dagen etter skogbrannen i Moss, som førte til at 100 boliger ble evakuert, jobber mannskaper fra brannvesen og Sivilforsvaret med etterslukkingen.
20. juni 2018 $ Aftenposten
Skogbrannen er under kontroll
Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i Moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert.
20. juni 2018 TV 2
Skogbrann i Moss under kontroll
Vaktleder i Øst 110-sentral Leif Høyland sier til VG at de nå skal ha kontroll på skogbrannen i Moss. Togene går igjen mellom Moss og Vestby, men man må være forberedt på forsinkelser.
20. juni 2018 VG
Rundt 100 boliger evakuert på grunn av skogbrann ved Moss – utfordrende slukkingsarbeid
Det har brutt ut skogbrann ved Røysåsen i Moss kommune. Brannvesenet melder om mye røyk og et utfordrende slukkingsarbeid.
19. juni 2018 $ Aftenposten
15-åring truet medelev med våpen i friminutt
Eleven rettet en revolver mot hodet til en jevnaldrende gutt og tvang ham ned på kne.
19. juni 2018 ABC Nyheter
Følg bystyrets sending 19.06.18 fra kl. 09.00
Fra kl. 09.00 overføres bystyrets møte via kommunens nettsider. Følg med i den politiske debatten.   For å følge bystyredebattene klikker du deg inn på Bystyre-TV. Du kan velge mellom flere kameravinkler. Du kan også se bystyredebattene i ettertid via vårt...
14. juni 2018 Moss kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOSS

ØSTFOLD

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL