Menn
Norges nedadgående trend: – Mange ting som taler mot Norge nå
Etter VM-sølvene i 2017 og 2019 trodde «alle» at Norge var i ferd med å bli en stormakt i herrehåndball, men de siste mesterskapene viser de fleste tall at ting er på vei nedover.
onsdag 20:58 NRK
Ble historisk i sin siste kamp, men én ting plager Myrhol
TOKYO : En tårevåt Bjarte Myrhol (39) fikk ikke den avskjeden han hadde håpet på, men han drar likevel hjem fra Tokyo med en rekord som betyr svært mye.
tirsdag 14:25 NRK
Ber om 20 000 tilskuere på Ullevaal
Norges Fotballforbund håper å kunne utnytte 75 prosent av tilskuerkapasiteten på Ullevaal når Norge spiller VM-kvalifiseringskamp mot Nederland 1. september. Det melder TV 2, som refererer til et brev NFF sendte Kulturdepartementet i starten av juli. Der fremgår ønsket om å...
mandag 11:41 NRK
Sagosen-bråk etter kampslutt: – Måtte skille dem før ting eskalerte
TOKYO/OSLO : Norge var nødt til å vinne eller spille uavgjort mot håndballstormakten Frankrike for å slippe å bite negler og avansere på egenhånd til kvartfinale i OL. Det klarte de på imponerende vis.
søndag 10:41 NRK
Tallene som bekymrer: Kontringslaget Norge har «sluttet» å kontre
TOKYO : Så langt i OL har håndballguttas kontringsspillet virket ugjenkjennelig. Men ifølge landslagslagssjefen er det langt fra tilfeldig.
lørdag 19:21 NRK
Sagosens knallharde dom etter blytungt tap: – Må vise at vi er mannfolk utpå der og «steppe» opp
Norge kunne blitt klar for en kvartfinale i OL med seier over Tyskland, men greide aldri å hevde seg i en kamp preget av mange feil.
fredag 30. juli NRK
Krangel og høy temperatur da Norge tapte thriller mot Spania: – Det er en kjip følelse nå
Norge og Spania fulgte hverandre som skygger gjennom hele dagens OL-oppgjør, og det ble både munnhuggeri og temperatur. Til slutt var det Spania som vant med ett mål.
mandag 26. juli NRK
Fortviler over svett parkett: Håndballgutta begynte selv å tørke gulvet midt under kampen
TOKYO/OSLO : De norske håndballherrene er tydelig frustrerte over den svette parketten i Tokyo-OL. Nå frykter de skade fordi dommerne ikke vil bruke tid på å tørke banen.
lørdag 24. juli NRK
Vi griller mer enn noen gang: Her er nordmenns grillfavoritter
2020 var trolig det året nordmenn grillet oftere enn noen gang tidligere, ettersom pandemien første til at mange tilbrakte store deler av ferien hjemme. I tillegg har det blitt rapportert om en stor økning i salget av grill.
tirsdag 13. juli ABC Nyheter
Fire fra Vipers sikret OL-plass
Håndballandslagene får bare ta med 14 spillere til OL. Det gjorde at blant annet Emilie Hegh Arntzen ikke fikk plass.
lørdag 3. juli NRK
OL i dag: Warholm i superduell
­
mandag 21. juni NRK
Nei til boikott av Qatar-VM: – De har vekket dragen
­
søndag 20. juni NRK
Slik avgjøres boikott-dramaet: – Jeg er på ingen måte sikker på hva utfallet blir
ULLEVAAL STADION : Søndag går Fotball-Norge til valg. Her er alt du må vite om det som blir beskrevet som den viktigste saken i norsk fotball i 2021.
søndag 20. juni NRK
Menns magefett er farligere enn kvinners
Kvinner har mindre magefett enn menn. Dermed utgjør magefett en større risiko for menn enn for kvinner, viser ny forskning.
fredag 18. juni ABC Nyheter
Samling kostet NFF over tre mill.
Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges Fotballforbund, Gro Tvedt Andersen, har fått en oversikt over kostnaden knyttet til den siste samlingen landslaget gjennomførte i Marbella i Spania. – Samlingen kommer til å koste mer enn det dobbelte av det den ville gjort i...
mandag 7. juni NRK
Den mulige løsningen
Ståle Solbakken står igjen med mange spørsmål etter tapet mot Hellas. Men han kan endelig ha funnet svaret på hvordan Norge skal spille.
mandag 7. juni NRK
Dette er Solbakkens største bekymring
MARBELLA/OSLO : Landslagssjef Ståle Solbakken ser særlig én svakhet som må forbedres før Nederland kommer på besøk i VM-kvaliken.
søndag 6. juni NRK
Ødegaard med nådeløs dom: – Vi er horrible
MARBELLA/OSLO : To særdeles enkle mål ga Norge en verst tenkelig start mot Hellas. Nå får forsvarsspillet gjennomgå.
søndag 6. juni NRK
Zachariassen får debuten
Kristoffer Zachariassen debuterer med startplass på det norske laget i kveldens fotballandskamp mot Hellas. Det ble klart da Norges Fotballforbund la ut Ståle Solbakkens førsteellever mange timer før avspark i spanske Málaga. Zachariassen har vært svært målfarlig...
søndag 6. juni NRK
Solbakken vil ha mer av dette fra landslagsgutta
MARBELLA/OSLO : Brede Hangeland hylles av landslagsspillerne for sin innsats i det norske trenerteamet. Men etter et halvt år i jobben er det særlig én ting han savner fra spillerne.
lørdag 5. juni NRK
Fotballen har markert kraftig mot Qatar – men fleire langrennsprofilar er tause om Kina-kritikk
SOGNEFJELLET : Medan Ståle Solbakken og fotballandslaget fleire gonger har vore kritiske til forholda Qatar, var det ikkje mange langrennsløparar som hadde noko forhold til situasjonen i Kina berre ni månader før OL.
lørdag 5. juni NRK
Skotske journalister om Ajer-beskjed: – Uheldig timing
MARBELLA/OSLO : Kristoffer Ajer (23) har vært i Celtic i fem sesonger, men nå bekrefter midtstopperen at han ser etter en ny klubb i sommer.
fredag 4. juni NRK
Samtidig som han lovet at landet var på rett vei, arresterte Qatar en blogger
En migrantarbeider i Qatar risikerer ti år i fengsel for å ha blogget om forholdene i landet. Det får et medlem av det norske Qatar-utvalget til å reagere kraftig.
torsdag 3. juni NRK
Solbakken uenig med Lagerbäck: – Det siste jeg vil gjøre
MARBELLA/OSLO : Norge måtte tåle mye kritikk etter den knepne seieren over Luxembourg. Nå svarer Ståle Solbakken på forventningspresset, og er sterkt uenig med uttalelsene til Norges tidligere landslagssjef.
torsdag 3. juni NRK
Sørloth om Tyrkia-stormen: – Vil ikke kaste mer bensin på bålet
MARBELLA/OSLO : Tyrkiske supportere er så desperate etter å få Alexander Sørloth (25) tilbake til Trabzonspor at spissen måtte skifte telefonnummer for å unngå maset.
onsdag 2. juni NRK
Norge stanget – så stoppet Haaland måltørken
MARBELLA/OSLO : Erling Braut Haaland (20) stod med 401 målløse minutter for landslaget, men så kom utløsningen på overtid mot Luxembourg.
onsdag 2. juni NRK
Eksperter: Dette vinner Solbakken på Ødegaard-eksperiment
MARBELLA/OSLO : Mulighetene er større enn fallgruvene når Martin Ødegaard (22) skal testes i en ny rolle på landslaget, mener ekspertene.
onsdag 2. juni NRK
Hotell i særklasse
Regjeringen har bestemt seg for hvilke utøvere de skal hjelpe med å slippe karantenehotell. Det er de som skal til OL, og de som spiller fotball. Alle andre må belage seg på room service, også om du er i Oslo.
tirsdag 1. juni NRK
Ødegaard om Haaland-ordre: – Vi må steppe opp
MARBELLA/OSLO : Martin Ødegaard (22) erkjenner at skaden plaget han mer enn han ga uttrykk for under forrige samling, men nå er han klar for å finne Erling Braut Haaland (20) igjen.
tirsdag 1. juni NRK
Haalands forvandling: Styrkeøkter med «hemmelig» trener
MARBELLA/OSLO : Digital styrketrening, detaljstyrt kosthold og nære støttespillere. Erling Braut Haaland trekker frem noen nøkler for sin rekordraske utvikling.
mandag 31. mai NRK
Forsvarer Haaland: Solbakken: – Det er noe som heter mental helse i dette også
Landslagssjef Ståle Solbakken mener Erling Braut Haaland ideelt sett skulle levd helt isolert, men påpeker samtidig at det kan gi flere negative konsekvenser.
mandag 31. mai NRK
Forsvarar Haalands byliv før landslagssamling: – Må gå an å leve også
Landslagssjef Ståle Solbakken forsvarar at Erling Braut Haaland gjekk på byen i Marbella dagar før landslagssamlinga og er ikkje bekymra for smittevernet.
søndag 30. mai NRK
Nyland inn i landslagstroppen
Sten Grytebust har meldt forfall til de kommende landskampene mot Luxembourg og Hellas. Ny spiller inn i Ståle Solbakkens tropp er Ørjan Nyland, opplyser Norges Fotballforbund. Det oppgis ikke hva som ligger til grunn for Grytebusts forfall.
torsdag 27. mai NRK
Norge på stedet hvil på rankingen
Norge beholder 42.-plassen på den oppdaterte FIFA-rankingen i fotball. FIFA-rankingen toppes fortsatt av Belgia foran Frankrike og Brasil. På listen er det ingen endringer blant de 97 beste nasjonene, siden det ikke er spilt landskamper siden i mars.
torsdag 27. mai NRK
Dønnum én av fire debutanter i Solbakkens landslagstropp: – Ekstremt stort
Det var hele fire nye navn i landslagstroppen til Ståle Solbakken. I tillegg kunne han fortelle at spillere fra den hjemlige ligaen får unntak fra karantenereglene.
onsdag 26. mai NRK
Ingen avklaring for landslaget
Norges Fotballforbund har ikke fått svar på søknaden om karanteneunntak for landslagsspillerne foran onsdagens uttak til kampene mot Luxembourg og Hellas. Landslagssjef Ståle Solbakken offentliggjør troppen på en digital pressekonferanse 11.30. Om den inneholder hjemlige...
onsdag 26. mai NRK
Utsetter landslagsuttaket
Landslagssjef Ståle Solbakken utsetter denne ukens landslagsuttak med 26 timer i håp om å få klarsignal fra regjeringen til å ta ut hjemlige spillere. Det bekrefter Norges Fotballforbund i en pressemelding mandag. Solbakken skulle etter planen ha tatt ut troppen til de kommende...
mandag 24. mai NRK
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL