Mat
Du kan trygt gi barnet fast føde fra det er fire måneder gammelt
Det gir ikke økt sykdomsrisiko å introdusere barn som ammes for fast føde allerede ved fire måneders alder, ifølge Folkehelseinstituttet.
14:15 forskning.no
Sunne flyplassfavoritter
Det er ikke alltid like lett å finne sunne alternativer når man er på reise. Her får du noen gode tips til turen.
13:59 Elle
UKENS VIN: Her får du en hvitvin som er like god som den er inviterende
Du kan jo ikke bli annet enn sommerstemt ved å se en så glad etikett som på denne spanske hvitvinen. Best av alt er at den er veldig god og utrolig nok billig.
12:45 Apéritif
TEST: Sterkt, godt, vellagret og dyrt
Det er dommen over spesialpolets nyheter i juni. Her finner du smaksnotatene.
12:17 Apéritif
Roper varsko om ny type butikk-tyverier: - Advarer mot gulrot-trikset
Briter svindler selvbetjente butikker. Nordmenn oppfører seg annerledes.
09:10 Dagbladet
Sukkeravgiften beholdt i revidert nasjonalbusjett
Regjeringspartiene forstår ikke alvoret, mener administrerende direktør i NHO Mat og Drikke, Petter Haas Brubakk.
08:27 Bakeri.net
Grieg-konfekt skal utfordre Mozart-kulene
Grieg Suites er en ny norsk konfekt som lanseres i forbindelse med Edvard Griegs 175-årsjubileum.
08:25 Bakeri.net
Enorm utregning: Så ille er kjøtt for miljøet
Ifølge en ny, omfattende oversikt kan vi redusere klodens landbruksareal med 75 prosent og CO₂-utslippene fra landbruket med 50 prosent ved å dyrke korn og grønnsaker i stedet for å holde dyr.
05:00 forskning.no
DAGENS RETT: Stekt vårsild og lun nypotetsalat
Den delikate smaken av vårsild kombinert med søte nypoteter i en syrlig lun dressing, er for mange den virkelige smaken av sommer.
00:00 Apéritif
Milliardæren lo av Gunhild Stordalen. - Så fikk jeg en telefon
Jens Ulltveit-Moe (75) trodde lykken var en real biff til middag.
mandag 11:54 Dagbladet
Jordbær med råkrem – jordbærtrifli
Denne desserten er like smakfull som den er enkel å lage. En florlett råkrem kombinert med friske jordbær og sprø kjeks danner en dekorativ sommerdessert. Du lager den på få minutter.
mandag 09:51 NRK
Kylling du spiser får mat fra dette skipet: Omstridt selskap står bak
Datterselskapet går i bresjen for miljøet, morselskapet i Brasil kalles miljøversting.
mandag 09:37 Dagbladet
Baker Narum er konkurs
Det er begjært oppbud i selskapet Baker Narum Efterfølger AS.
mandag 08:55 Bakeri.net
Bergens-bakere besøkte kolleger i Krakow
Alt gikk ikke helt etter planen da to norske bakere dro til Krakow for å promotere bergenske skillingsboller.
mandag 08:51 Bakeri.net
For what reason can the Up-to- date Deal Rooms prove useful to the lawyer’s offices?
Acccording to the fact that the Virtual Rooms are known worldwide in these latter days, of course, you know that the  Virtual Repositories have many benefits which can be irreplaceable for the securities companies and other irreplaceable scopes of activity. But probably you do not know that they can also be...
søndag 11:25 Bakeri.net
– Kan du spise reker, kan du spise insekter
I fremtiden vil det trolig være helt normalt å spise insekter. Slik gikk det da ABC Nyheters journalist fikk smake på småkryp for første gang.
lørdag 16:05 ABC Nyheter
DAGENS RETT: Ørret på Bragança-vis
Denne supre måten å gi ekstra smak til den milde ferskvannsørreten er hentet fra Nord-Portugal.
lørdag 00:01 Apéritif
Findus trekker tilbake persille
Findus trekker tilbake det fryste produktet «Våra finaste persilja» etter funn av E. coli-bakterier.
fredag 22:30 ABC Nyheter
Findus trekker tilbake persille
Findus trekker tilbake det fryste produktet «Våra finaste persilja» etter funn av E. coli-bakterier.
fredag 22:11 Dagbladet
Her er det dyrest å spise ute
Oslo er blant de dyreste byene i verden å spise middag ute på en restaurant.
fredag 17:12 ABC Nyheter
UKENS DRINK: Rabarbracocktail
Har du  forvokst rababra i hagen, kan du lage rabarbrasaft som igjen er perfekt til en sommerlig cocktail som denne.
fredag 12:00 Apéritif
- Du kan spise hva du vil, men.....
- Du skal selv få velge hva du vil spise, men myndighetene bør legge til rette for at du kan ta sunnere og mer bærekraftig valg med skatter, avgifter og reguleringer det skriver Gunnhild Stordalen og Camilla Stoltenberg i en kronikk i Aftenposten.
fredag 11:06 TV 2
Nå skal McDonald's fjerne plastsugerørene i Norge
Hurtigmatkjeden har vedtatt å erstatte plastsugerør med papir i alle sine restauranter i Storbritannia. Også Norge følger etter.
fredag 10:51 Dagbladet
- Overvekt og sol er en farlig kombinasjon
Ny norsk forskning viser hvordan vekta påvirker hvor utsatt du er i forhold til føflekk-kreft.
fredag 09:50 Dagbladet
Brasilianske sjokoladeboller – brigadeiros
I Brasil er brigadeiro en dessert som kan serveres i kopper, små skåler, på en skje eller i vakre papirformer.
fredag 09:05 NRK
Billig-gourmet i sentrum: - Guri, dette er jo skikkelig godt
Restaurantanmeldelse av Arakataka
fredag 08:48 Dagbladet
Sveriges ølmekka er rett over grensen
Gøteborg er med sine 30 bryggerier Sveriges ledende ølby. Det går ikke uventet i ipa, med surøl på full fart oppover popularitetskalaen. Vi har besøkt Dugges, Beerbliotek og O/O.
fredag 08:00 Apéritif
Ville ikke ha Baker Hansen som nabo
Nina Stange har stengt dørene til Kvist Kafé og Vinbar i Asker. Årsaken er at Baker Hansen kommer rett ved siden av.
fredag 07:55 Bakeri.net
Disse er videre i Årets Bakeri
Seks bakerier har gått videre til nest siste runde i kåringen av Årets Bakeri.
fredag 07:54 Bakeri.net
DAGENS RETT: Sitronkylling med kikerter som i Marokko
Det er ikke til å unngå å legge merke til at fotball-VM er i gang, og denne kyllinggryta lager seg selv mens du følger kampen(e).
fredag 00:00 Apéritif
Kjendiskokk Trond Moi «reddet» av gjest: - Jeg måtte ha hjelp
Mesterkokken Trond Moi fikk ble medisinert på livstid.
torsdag 16:20 Dagbladet
Ny veileder om ernærings- og helsepåstander
Hva som er lovlig merking og markedsføring av næringsmidler er et vanskelig tema. Derfor har Mattilsynet gjort en grundig oppdatering av veilederen om korrekt bruk av ernæringspåstander og helsepåstander. Veilederen er først og fremst beregnet for de som produserer, importerer...
torsdag 15:00 Bakeri.net
UKENS KAKE: Det er ikke bare fordi den er så lett å lage at denne kalles verdens beste
Kombinasjonen av marengs, kakebunn og vaniljekrem er forførende god.  Det er ikke rart at kvæfjordingene er stolte av oppfinnelsen sin.
torsdag 11:00 Apéritif
Lag den beste VM-oppskriften og vinn gavekort
Da mener vi altså ikke oppskriften på hvordan VM skal vinnes på banen, men på kjøkkenet. Vi kårer en vinner hver dag.
torsdag 10:46 Apéritif
Bakerier gir rabatt for medbrakt kaffekopp
Stadig flere bakerier tar miljøansvar ved å bidra til at forbruket av engangskopper går ned.
torsdag 08:55 Bakeri.net
Kårer Norges beste frokost
19 fylkesvinnere og 12 semifinalister er valgt ut til den årlige kåringen av Norges beste frokost.
torsdag 08:51 Bakeri.net
DAGENS RETT: Hønsesalat fra Moskva
Og da snakker vi ikke om høy begerføring og flerstemt sang, men derimot om en ekstra god vri på russisk salat som skal stamme fra Moskva.
torsdag 00:00 Apéritif
Kyllinglevermousse
Danskene kaller den fjærkrelevermousse og brødrene Price sier det er en av de enkleste forrettene de vet om. Kyllinglever kan erstattes med andelever, hvis det er å få tak i. Det vil absolutt ikke gjøre moussen dårligere.
onsdag 19:04 NRK
Terrin av svineskank med karamelliserte sjalottløk
En terrin er en slags postei med gelé rundt. Denne terrinen med svinekjøtt er ikke stekt i ovnen, men stivner i formen, nærmest som en sylte.
onsdag 19:03 NRK
Paté de campagne
Denne klassiske pateen en av de mest vanlige i Frankrike. Den smaker godt med bare et par cornichoner og litt godt brød. Men prøv selleriremuladen til, den løfter måltidet et par hakk.
onsdag 19:01 NRK
Lakseterrin
Denne lakseterrinen fungerer godt som en lett forrett servert med godt brød og en liten finstrimlet salat.
onsdag 19:00 NRK
TEST: Med disse ølene i hus er det duket for minneverdige opplevelser
Blant ølnyhetene i spesialpolhyllene er det både sterke smaksopplevelser og noen skuffelser.
onsdag 14:55 Apéritif
Lær å lage den ultimate gin & tonic
Gin & tonic har vært nordmenns favoritt i alle år, og det ser ikke ut til å snu heller. På dette kurset lærer du nøkkelen til å skape de perfekte gin & tonic-ene slik du får dem servert på de beste barene.
onsdag 14:06 Apéritif
Han lager verdens beste øl
Bli med til New England hvor IPA-en har fått nytt liv og oppmerksomhet gjennom den maltsvake aromatiske og grumsete NEIPA-stilen, som blant andre «verdens beste bryggeri» Hill Farmstead og Shaun E. Hill har udødeliggjort.
onsdag 13:20 Apéritif
Fra får til furu
Guro K. Christensen slutter i Vossafår (Orkla) og blir ny produksjonssjef i Vestskog AS fra høsten av.
onsdag 13:03 KLF
Håland med kjøttfest på Jæren
Kjøttfesten «Håve te hale» er navnet på nyvinningen og lørdag 16. juni braker det løs.
onsdag 12:50 KLF
Gikk du glipp av denne? Da er det ny sjanse nå
Zind-Humbrechts imponerende grand cru-riesling som ble lansert i basis i mars, er nå inne i den lekre 2014-årgangen. Og i søt 2004-utgave.
onsdag 12:45 Apéritif
Scandza tilbake på norske hender
Leiv Vidar og Finsbråten får helnorsk eierskap etter at gründerne bak selskapet Scandza har kjøpt ut de utenlandske medeierne i selskapet.
onsdag 12:32 KLF
Ny konsernsjef i Grilstad
Jørgen N. Wiig (56) er ansatt som ny Konsernsjef i Grilstad AS. Han tiltrer stillingen 1. oktober 2018 og tar over etter Odd Arne Dalsegg som i ni år har vært konsernsjef i Grilstad AS.
onsdag 12:13 KLF
Tilbud, konkurranser og nye oppskrifter
Dette skjer i forbindelse med Skolebrødets dag 15. juni 2018.
onsdag 08:00 Bakeri.net
Bakeriet på Andenes midlertidig stengt
Eierne av Bakeriet på Andenes har endelig fått tak i nye drivere. Dermed kan det 100 år gamle bakeriet åpne igjen snart.
onsdag 07:46 Bakeri.net
DAGENS RETT: Shakshuka
Spiser du ikke egg, kan du erstatte med et vegansk alternativ etter behag. Alle andre kommer til å bli fascinert av kombinasjonen av de krydrete grønnsakene og de lettkokte eggene.
onsdag 00:00 Apéritif
Synnøve Finden og Leiv Vidar får helnorsk eierskap
Synnøve Finden, Finsbråten, Leiv Vidar og Sørlandschips har fått norske majoritetseiere etter at Scandza har kjøpt ut det britiske selskapet CapVest.
tirsdag 22:05 ABC Nyheter
Tok gull i Europa-finalen i Bocuse – uten norsk sjømat
Christian André Pettersen stakk av med seieren foran Sverige og Danmark, og er dermed klar for verdensfinalen i Lyon neste år.
tirsdag 21:34 Apéritif
Norsk kokk vant Bocuse d'Or Europa
Den norske kokken Christian André Pettersen og teamet hans vant Bocuse d'Or Europa. Nå venter verdensfinalen i Lyon.
tirsdag 19:03 ABC Nyheter
Christian vant en av verdens mest prestisjefulle kokkekonkurranser
Christan André Pettersen fra Bodø gjorde en solid innsats under årets Bocuse d'Or Europa, også kalt EM i kokkekamp, som ble avgjort i Torino i kveld.
tirsdag 18:59 NRK
Norsk kokk vant Bocuse d'Or Europa
Den norske kokken Christian André Pettersen vant Bocuse d'Or Europa.
tirsdag 18:49 Dagbladet
Grep mot matsvinn? - Lar folk gå på epleslang
Kronprins Haakon avslører hvordan familien hans løser matsvinn på Skaugum - og at solceller testes ut på Slottet.
tirsdag 12. juni Dagbladet
Trump og Kim spiste retten som Ingrid Espelid Hovig fikk Norge til å smelte for
Under lunsjen kunne Donald Trump og Kim Jong-un velge blant en rekke nostalgiske retter.
tirsdag 12. juni Dagbladet
UKENS VIN: Du tror det ikke før du smaker. Denne posen inneholder utrolig god vin
Lik det eller ei, men denne type vinposer - også kalt pouch - er kommet for å bli, men aldri før har jeg opplevd å kvalitet på dette nivået, nemlig en knallgod rimelig bordeauxvin.
tirsdag 12. juni Apéritif
Varmen fikk kjøttsalget til å eksplodere
Det er ikke bare ute i det fri det har vært brennhett de siste dagene. Salget av kjøttprodukter til grillen har bidratt til at maskiner og utstyr har gått varme i mange store kjøttbedrifter i Sør-Norge.
tirsdag 12. juni KLF
Baker følte seg motarbeidet av Mattilsynet
Fordi Morgan Berglis nye bakeri har en forbindelse til Cewex, følger Mattilsynet ekstra nøye med.
tirsdag 12. juni Bakeri.net
Vil ha enerett på dette kakedesignet
Flying Cakery AS har søkt om å få enerett på utseendet til sin nye kake, Flying Macaron Rings. Søknaden er nå til behandling hos Patentstyret.
tirsdag 12. juni Bakeri.net
Her behandles sågar saltstengene med respekt
Reneé Fagerhøi bærer sin t-skjorte med Thrasher på brystet med stolthet. Hun ikke bare elsker trashcooking, sørstatsmat og annet som andre «finkokka» rynker på nese av, hun vil provosere og vekke gjestene, men også ha det gøy. Dessuten gleder hun seg...
tirsdag 12. juni Apéritif
Hunder liker fett – katter vil ha karbohydrater
Katter er kanskje ikke like hypp på proteiner som antatt. Hundene bekrefter at fett er det beste de vet.
tirsdag 12. juni forskning.no
Nordmenn amok på Systembolaget: - Ekstreme tall
Vinsalget 1718 prosent over gjennomsnittskommunen i Strømstad.
mandag 11. juni Dagbladet
Frykter mer godvær: Tomme Oslo-restauranter sliter etter hetebølgen
Mens det yrer av sommerliv på uteserveringene, er det glissent mellom bordene på de tradisjonelle restaurantene.
mandag 11. juni Dagbladet
De sunnere nyhetene: - Er dette virkelig McDonald's?
Det er 13 år siden sist kokken var på McDonald's. Det blir ikke like lenge til neste gang.
mandag 11. juni Dagbladet
TEST: Dette er de beste sommerkjøpene i taxfreehyllene
Taxfreebutikkene har rustet seg for å ta imot horder av sommerturister. Det går i hvitt, rosa og litt bobler.
mandag 11. juni Apéritif
Stordalen mener Oljefondet må bidra til bedre matsikkerhet
Oljefondet må bidra til en mer bærekraftig matindustri, mener EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen. Utviklingsminister Nikolai Astrup (H) varsler handlingsplan.
mandag 11. juni ABC Nyheter
Meldestokk: Den spiselige ugrasplanten
For de fleste er meldestokk et plagsomt ugras som de gjerne vil bli kvitt, men den er også en god matplante.
mandag 11. juni Vi i Villa
Uvanlig lav prisøkning på mat i mai
Tall fra SSB viser at prisen på mat og alkoholfrie drikkevarer steg med 0,1 prosent i mai 2018. I løpet av det siste året, fra mai 2017 til mai 2018, har matprisene imidlertid økt mindre enn konsumprisindeksen generelt.
mandag 11. juni Bakeri.net
Svenskene er best i Europa
Svenska Konditorlandslaget er best i Europa.
mandag 11. juni Bakeri.net
Pizza med laks
Lars Erik Vesterdals pizza er av den hvite sorten, med crème fraîche, røykelaks pepperrot og dill.
søndag 10. juni NRK
Forsker smakte på 100 år gammel brødskive
I 1918 blir to brødskiver konfiskert i Bergen. 100 år senere ender den ene sine dager i laboratoriet til Havforskningsinstituttet.
søndag 10. juni forskning.no
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FAVORITTER

Hordaland Sarpsborg 08 Telemark Utenriks IT Innenriks Kjendis Hedmark Nordland Oppland Næringsliv Bergen Aust Agder Båt Vestfold Fotboll Karlskrona Østfold Rogaland Mobil
flere?
Sport Kultur Vest Agder Akershus Troms Møre og Romsdal Hässleholm Skåne Svedala Oslo Odda Kalmar Sogn og Fjordane Buskerud Mat Forsvar Trøndelag Kristianstad Kvinnherad Fiske Molde FK Molde Skien Inrikes Menn Oskarshamn Fotball Sandnes Kongelig Rendalen Tinn Kultur Malmö USA Tynset Finnmark Kragerø Stabæk Eslöv Sport Stavanger Åstorp Fredrikstad Trening Sunndal Politikk Karmøy Barn Mandal Blekinge Sverige Musikk VM Lyngdal Lillesand Hyllestad Steigen Lund Aurskog-Høland Mote Kunst Sigdal Håndball Hälsa Drangedal IK Start Vestby Reise Stockholm Android Tomelilla Poker Tesla Bolig Landskrona Sjakk Grane 17. mai Motor Osterøy Nittedal Russland Tvedestrand Trav Fauske Stord Nesodden Vietnam Universet Sund Helse Salangen Øygarden Spill Kristiansand Bil Askøy Helsingborg Näringsliv Lindås Sørreisa Vefsn Risør Gausdal Ballangen Bil Jevnaker X-games Horten Hvaler Ski Masfjorden Narvik Klippan Jakt Friidrett Båt Åsnes Turn Enebakk Mat Vågan Meløy Hörby Mörbylånga Karasjok Ringsaker Kryptovaluta Langrenn Lesja World Series of Poker Get-ligaen Utrikes Vellinge Kommunesammenslåing Trysil Tranøy Nordkapp Staffanstorp Eliteserien Alpint Jølster Suldal Time Fedje Leirfjord Førde Kongsvinger Økonomi Båstad Vær Spania Bamble Eidskog Kävlinge FK Haugesund Utsira Grue Film Bromölla Vadsø Sogndal Tana Porsanger Askvoll Brønnøy Gloppen Aurdal Alstahaug Solund Ronneby Målselv Nore og Uvdal Skurup Skiptvet Hemnes Åmot Kviteseid Andøy Liverpool Notodden Jönköping Svalbard Porsgrunn Russ Øksnes Farsund Vinje Sarpsborg Sandøy Eurovision Landbruk Klima Bremanger Emmaboda Vitenskap Nybro Frankrike Austrheim Nord-Odal Bundesliga Radøy Berlevåg Askim Våler E-sport Høyanger SK Brann Eid Tromsø IL Nissedal Skedsmo Sauherad Nes Moss Gjøvik Interiør Stranda Meland Rauma Larvik Saltdal Lund Svelvik Selje Naustdal Moskenes Eidfjord Stavanger Oilers Teknik Norway Cup Kvinesdal Østre Toten Tyrkia Arendal Forskning Valle Nord-Korea Øyer Flekkefjord Eiker Voss Skiskyting Trøgstad Roing Litteratur Fitjar OBOS-ligaen Tysvær Lyngen Rygge Rennesøy Borgholm Flakstad Årdal Rakkestad Israel Sölvesborg Flora Sola Audnedal Skisport La liga Rælingen Volvo Lillestrøm SK Arvika FA-cupen Skånland Kvæfjord Trollhättan Politik Giske Øystre Slidre Forsand Hattfjelldal Re Øvre Eiker Skodje Torsken Sjöbo NHL Polen Bodø/Glimt Surnadal Filippinene Engerdal Norway Chess Mjøndalen IF Søgne Boksing Løten Tønsberg Klatring Tingvoll Drammen Olofström Ålesund Åmli Sortland Hamarøy Aure Film Fræna Syria Dyr Östra Göinge Tysfjord Odds BK Svømming Eidsberg Hockey Tolga Foto Kina Værøy Friluftsliv Lier Kristiansund Kvinner Seljord Ulvik Dovre Råde Ulstein Tjeldsund Motorsport Kvænangen Ukraina Røyken Fjaler Hole Mönsterås Evenes Jobb Forskning Musik Viking FK Ishockey Sykkel Rana Tour of Norway Rømskog Bodø Asker Halden Mjölby
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL