Maserati
Finnes knapt i Norge – men nå kan det endre seg
Maserati Levante er en bil du virkelig legger merke til i trafikken. SUVen er en av de siste modellene fra Maserati, før storsatsningen på elektrifisering. Vi har kjørt den - og ble umiddelbart forelsket i lydbildet. Se video:
lørdag 7. mai TV 2
Test Maserati Levante: Denne bilen har en unik egenskap
Her snakker vi SUV utenom det vanlige.
torsdag 5. mai TV 2
Den kan gjøre noe bilen din ikke kan
Her snakker vi spesiell SUV!
tirsdag 3. mai TV 2
Derfor bør du glede deg til denne dukker opp på markedet
Og det er faktisk ikke så lenge til Maserati Gran Turismo Folgore er klar for markedet. Det skjer nemlig neste år. Og siden den er elektrisk, er den selvsagt ekstra aktuell for det norske markedet.
lørdag 9. april TV 2
Her er SUV-en for de som vil skille seg ut i hyttegrenda
Med lengde på 4,85 meter er ikke Maserati Grecale mye mindre enn storselgere som Porsche Cayenne, BMW X5 og Mercedes GLE. Bagasjerommet er på rommelige 535 liter. For det norske markedet er det ikke minst også interessant at dette blir Maseratis første ebil.
søndag 27. mars TV 2
Nytt bilmerke skal kutte bensin- og dieselmotorer
Denne uken har Maserati annonsert en stor satsing på elbiler under merkevaren Folgore. Samtidig har de sagt at de skal tilby elektriske utgaver av alle sine modeller fra 2025. I 2030 skal det så kun være elbiler igjen i produktmiksen til italienerne. Kommer med første elbil Dette kommer...
mandag 21. mars TV 2
Topp 10: Bilmerkene som solgte minst i Norge i fjor
Flere merker satte rekorder, helt til topps gikk Tesla som både var Norges største merke og tok førsteplassen på merkestatistikken med sin Model 3. Men langt fra alle merkene tok del i storsalget. Mye har blitt sagt og skrevet om de som solgte flest biler i Norge. Nå skal vi i stedet...
lørdag 8. januar TV 2
Egil måtte ta pause fra julebordet da denne dukket opp
Maserati Grecale er en ny SUV / crossover fra italienske Maserati. Den kommer etter alt å dømme til våren og den deler plattform og mekanikk med Alfa Romeo Stelvio.
20. desember 2021 TV 2
MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL