Lillehammer
Nye benker langs Strandpromenaden
10 nye benker er satt opp på strekningen Plantasjen-Mosodden og Mosodden-Korgen.
fredag 10:46 Lillehammer kommune
Martins matprat slår alle rekorder!
Martin Teigen har i mange år drevet Martins matprat på Villa Utsikten. Så mange år at det føles som om han alltid har vært her. Det er en egen atmosfære tirsdagsettermiddager. Martin lager middag til alle som vil ha. Han gjør det med letthet og sikrer at det er...
onsdag 09:00 Lillehammer kommune
Utsatt høringsfrist- frivillighetsmelding
Frist for å komme med høringsinnspill til Lillehammer kommunes frivillighetsmelding er utsatt. Ny frist er satt til 20. september 2019.
mandag 12:53 Lillehammer kommune
Forebygging av branner
Brannvesenet med nasjonal nettside i forebyggingen av branner.
mandag 10:39 Lillehammer kommune
Søknad om fritak for eiendomsskatt
Fristen for å søke fritak for skatteåret 2020 er den 20. september 2019.
fredag 9. august Lillehammer kommune
Informasjonsmøte om fosterhjem
Fosterhjemstjenesten avdeling Oppland holder informasjonsmøte om fosterhjem onsdag 21. august på Lillehammer. 
torsdag 8. august Lillehammer kommune
Søknader til næringsfondet
Fra Lillehammer kommune sitt næringsfond ytes det hvert år tilskudd på tilsammen omtrent 450 000 kroner. Neste søknadsfrist er 1. oktober 2019, og søknadene blir behandlet i formannskapet så raskt som mulig etter det.
torsdag 8. august Lillehammer kommune
Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019
tirsdag 6. august Lillehammer kommune
OPPLAND

Mye regn i vente
Fylkesmannen varsler om at det er ventet store mengder regn i Innlandet på kvelden mandag 5. august og natt til tirsdag 6. august. Det er likevel usikkert om de kraftige regnbygene på oransje farenivå kommer til å treffe Lillehammer.  ​
mandag 5. august Lillehammer kommune
Ikke giftig algevann
Vannprøvene fra Mjøsa i Lillehammer viser samme type blågrønnalge som er påvist andre steder i innsjøen. Norsk institutt for vannforskning, NIVA, har konkludert med at disse ikke var giftige.Algene består likevel av en type cyanobakterie som kan føre til...
tirsdag 30. juli Lillehammer kommune
- Ikke bade i grønt algevann
Kommuneoverlegen i Lillehammer kommune fraråder bading i Mjøsa der vannet er blitt grønt på grunn av algeoppblomstring. I Lillehammer gjelder det særlig Vignesvika og Vingromdammen fra og med fredag 26. juli.  - Der er det blitt en kraftig oppvekst av blågrønnalger...
fredag 26. juli Lillehammer kommune
Kjempesmell for verdenscup på Lillehammer: Minus 7,6 mill.
Verdenscuparrangøren på Lillehammer gikk på en smell på 7,6 millioner kroner. Nå er arrangørselskapet avviklet, men det garanteres likevel for verdenscuprenn i nordiske grener kommende vinter.
fredag 19. juli VG
Kjempesmell for verdenscup på Lillehammer: Minus 7,6 mill.
Verdenscuparrangøren på Lillehammer gikk på en smell på 7,6 millioner kroner. Nå er arrangørselskapet avviklet, men det garanteres likevel for verdenscuprenn i nordiske grener kommende vinter.
fredag 19. juli VG
Åpningstider i sommer
Noen tjenester har endrede åpningstider i sommer
onsdag 17. juli Lillehammer kommune
Brukerutstyr til injisering som smitteforebyggende tiltak.
Unngå smitte, sykdom og overdose, - bruk rent utstyr!
mandag 15. juli Lillehammer kommune
Gjør hagen mer insektsvennlig
Visste du at en tredjedel av alt du spiser og drikker er pollinert av bier?
onsdag 10. juli Lillehammer kommune
Smartere helsetjenester
Ny digital plattform for smartere helsetjenester.
mandag 8. juli Lillehammer kommune
Fjerning av nedgravde oljetanker
Regjeringen har vedtatt et forbud mot bruk av mineralolje i oppvarming av boliger fra 01.01.2020. Dette medfører at mange tanker blir tatt ut av bruk. 
torsdag 4. juli Lillehammer kommune
Forhåndsstemming
Dersom du velger å stemme før valgdagene, kan du avgi din forhåndsstemme i hvilken som helst norsk kommune. Ta gjerne med valgkortet ditt og husk legitimasjon!  
onsdag 3. juli Lillehammer kommune
Slik skal Lillehammer komme på rett kjøl
Etter å ha lagt frem en handlingsplan for Ishockeyforbundet i dag, er Lillehammer I.K positive før lisensutvalget skal avgjøre klubbens skjebne. Om det blir videre spill i Get-ligaen eller ei, avgjøres før helgen.
tirsdag 2. juli TV 2
Fødeavdelinger stengt over hele landet: Fire jordmødre på Gjøvik sluttet på grunn av sommerkutt
GJØVIK For første gang må fødeavdelingen på Gjøvik holde sommerstengt. – Det er en stille start på nedleggelse, sier jordmor.
tirsdag 2. juli VG
Fødeavdelinger stengt over hele landet: Fire jordmødre på Gjøvik sluttet på grunn av sommerkutt
GJØVIK For første gang må fødeavdelingen på Gjøvik holde sommerstengt. – Det er en stille start på nedleggelse, sier jordmor.
tirsdag 2. juli VG
Lillehammer kommune digitaliserer
Lillehammer kommune har et mål om én digital offentlig sektor. Lillehammer jobber for å ta i bruk eksisterende digitale løsninger for offentlige virksomheter og arbeider samtidig aktivt med å skaffe nye. 
mandag 1. juli Lillehammer kommune
Hovedplan for Vann og avløp
Utvalg for plan og samfunnsutvikling i Lillehammer vedtok 27. juni 2019 å legge ut forslag til planprogram for revisjon av Hovedplan for Vann og avløp til offentlig ettersyn.
mandag 1. juli Lillehammer kommune
Åpningstider i sommer
Under følger en oversikt over tilgjengeligheten til kommunen i sommer.
fredag 28. juni Lillehammer kommune
Høring- frivillighetsmelding
Utkastet til Lillehammer kommunes frivillighetsmelding er nå lagt ut til høring. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og tar i mot innspill frem til 23. august 2019.
fredag 28. juni Lillehammer kommune
Høring - revidert forskrift om vann- og avløpsgebyrer
Dagens forskrift om vann- og avløpsgebyrer av 17.oktober 2002 er under revisjon. Gjeldende forskrift er under revisjon fordi det er behov for tilpasninger og justeringer på bakgrunn av erfaringer siden sist revisjon. 
fredag 28. juni Lillehammer kommune
Sanitærmeldinger
Trenger du å søke om sanitærmelding i sommer? Det blir ingen behandling av sanitærmeldinger i perioden 5.- 30. august. ​Minner om at behandlingstiden kan være opptil 30 dager. Eventuelle søknader som kommer etter 2. august vil ikke bli behandlet før i september. Her...
onsdag 26. juni Lillehammer kommune
Ungdommer i barnevernet
Fylkesmannen har gjennomført tilsyn med NAV Lillehammer-Gausdal og barneverntjenesten i Lillehammer kommune. Målet med tilsynet er å sikre at ungdommer fra 18-23 år får et godt ettervern når de i stadig større grad skal ta vare på seg selv. Det er også et...
onsdag 26. juni Lillehammer kommune
Helsestasjon for ungdom
Åpningstider sommeren 2019: Onsdag 3 juli kl. 12 - 16 Onsdag 10 juli kl. 12 - 16 Onsdag 17 juli STENGT Onsdag 24 juli kl. 12 - 16 Onsdag 31 juli kl. 12 - 16 Mandager i juli holder vi stengt, vanlig åpningstider i august
onsdag 26. juni Lillehammer kommune
Kan miste lisensen
Lillehammer Ishockeyklubb gikk nærmere to millioner kroner i minus i 2018, og har ikke fått fornyet lisens for kommende sesong.
tirsdag 25. juni TV 2
Sterk og stødig
Sliter du med å komme over gata på grønt lys? Greier du mindre i dag enn for ett år siden? Synes du vinterføre har blitt en belastning? Ønsker du å bli sterkere og stødigere?
mandag 24. juni Lillehammer kommune
Til sykehus etter sykkelulykke
En kvinne i 20-årene er fløyet til sykehus på Lillehammer etter en sykkelulykke på Vinstra.
fredag 21. juni TV 2
OPPLAND

Deler av Strandpromenaden åpner
Strandpromenaden gjenåpner åpner torsdag 20. juni. Dette gjelder ikke hele Strandpromenaden, men inkluderer skateparken og treningsparken, samt et begrenset område i nord (på sørsiden av den lille gangbrua).
torsdag 20. juni Lillehammer kommune
Frist, skjenkebevillinger
Har du tenkt å søke om skjenkebevilling i sommer? Det blir ingen behandling av skjenkebevillinger i juli og siste frist for innlevering av søknad er mandag 24. juni.
mandag 17. juni Lillehammer kommune
Prosjekt snørydding
Kommunene Hamar, Ringsaker, Gjøvik og Lillehammer er sammen blitt tildelt 14 millioner kroner i støtte til et innovativt prosjekt for å finne nye løsninger til å rydde bort snø og vedlikeholde kommunenes veger på vinteren. Kommunene har et felles problem i at mye...
mandag 17. juni Lillehammer kommune
Trygt drikkevann i Lillehammer
I Lillehammer kommune jobber vi hele tiden for å sikre drikkevannet, fra grunnvannskilden via vannverket og høydebassenger, helt fram til abonnentene. Vi tar vannprøver hver uke i henhold til en prøvetakingsplan og i samsvar med drikkevannsforskriften. 
fredag 14. juni Lillehammer kommune
Frontkollisjon i 90-sone på Strynefjellet: - Voldsomme krefter
I 17-tiden onsdag smalt det på Oppland-siden av riksvei 15 på Strynefjellet. Frontkollisjonen mellom to biler skjedde i nærheten av fylkesgrensen til Sogn og Fjordane.
torsdag 13. juni $ Aftenposten
Reisefølgene skulle til og fra Vestlandet. Så skjedde dette.
– Det er voldsomme krefter.
torsdag 13. juni $ Bergens Tidende
Stargate er «Årets internasjonale suksess 2018»
Duoen Mikkel Storleer-Eriksen og Tor Erik Hermansen ble tirsdag overrakt Spellemann og Music Norways-pris av kronprins Haakon.
tirsdag 11. juni VG
Stargate er «Årets internasjonale suksess 2018»
Duoen Mikkel Storleer-Eriksen og Tor Erik Hermansen ble tirsdag overrakt Spellemann og Music Norways-pris av kronprins Haakon.
tirsdag 11. juni VG
Høring nytt vegnavn på Korsåsen
Lillehammer kommunes navnekomité foreslår at nytt vegnavn mellom Saksumsdalsvegen og Korsåsen får navnet Korsåsvegen. Høringsfrist er satt til 24.06.2019.
fredag 7. juni Lillehammer kommune
Mye nedbør
Fylkesmannen varsler om fare for kommende styrtregn i Oppland på oransje nivå torsdag 6. juni, natt til fredag 7. juni og utover dagen. Oransje nivå er det nest høyeste farenivået. Det er stor usikkerhet knyttet til hvor det kommer mest nedbør. Det varsles også om fare...
torsdag 6. juni Lillehammer kommune
Ordførerens time
Torsdag 6. juni er det klart for Ordførerens time i Lillehammer bibliotek. Møt opp mellom klokka 16.00-17.30, så har du en anledning til en direkte samtale med ordfører Espen Granberg Johnsen. 
mandag 3. juni Lillehammer kommune
Lillehammer rullatorfestival 2019
Velkommen til Lillehammer rullatorfestival onsdag 5. juni. I år er temaet
fredag 31. mai Lillehammer kommune
Unngå spredning av fremmede arter
Nå i sommerhalvåret kommer det frem mange fine og fargerike blomster i hager, parker, langs vegkanter og vassdrag. Dessverre utgjør mange av disse plantene en trussel for norsk natur, såkalte fremmedarter.
tirsdag 28. mai Lillehammer kommune
Bokanmeldelse: Norges skjulte mangfold
I skyggen av en kritthvit bokbransje har vi et mangfold av forfattere her til lands.
lørdag 25. mai $ Aftenposten
- Jeg drikker mindre enn før
Det var en litt villere drikkekultur da Vigdis Hjorth kom inn i det litterære miljøet. Nå feires hun snart 60-årsdag.
torsdag 23. mai Dagbladet
Nytt vannverk
Denne uka fremmes det forslag til politisk behandling om bygging av et nytt vannverk i Hovemoen. Det nye vannverket skal ha vannbehandlingsanlegg for mangan som skal sikre at Lillehammer kommune leverer vann til husholdninger, næringsvirksomhet og helseinstitusjoner med riktig kvalitet etter...
onsdag 22. mai Lillehammer kommune
- Kvinner kan være like voldelige som menn
Leïla Slimani har solgt en million eksemplarer av romanen om barnepiken som ble dobbeltmorder.
tirsdag 21. mai Dagbladet
Norsk Litteraturfestival 2019
I uke 21, fra 21. - 26. mai, arrangeres Norsk litteraturfestival 2019 på Lillehammer
tirsdag 21. mai Lillehammer kommune
Nedbørsvarsel - oransje nivå
Fylkesmannen varsler tirsdag 21. mai om fare for kommende styrtregn i Oppland på oransje nivå. Varselet er oppgradert fra gult til oransje, som er det nest øverste nivået. Et stort område med kraftige regnbyger og torden bygger seg opp over Østlandet tirsdag ettermiddag.
tirsdag 21. mai Lillehammer kommune
Utbedring av Nordre park
Nordre park skal gjennom en omfattende utbedring. Prosjektet medfører at parken stenges fra og med mandag 20. mai. Ferdigstillelse er planlagt høsten 2019.
onsdag 15. mai Lillehammer kommune
Oppgradering av Kristins Hall
Hallen oppgraderes på flere områder.
onsdag 15. mai Lillehammer kommune
Løyver for leiekjøring med snøscooter
Søknadsfrist 15 juni
mandag 13. mai Lillehammer kommune
Ombygging av gatelysanlegg
Veg og trafikk begynner i midten av mai med ombygging av gatelysanleggene.
mandag 13. mai Lillehammer kommune
Oppdatert folkehelseoversikt
Den oppdaterte folkehelseovesikten - Folkehelseoversikt 2019 - viser at innbyggerne i Lillehammer jevnt over har god helse og lever lenger enn i Oppland og landet for øvrig.
torsdag 9. mai Lillehammer kommune
Norbana barnehage 30. år
Norbana barnehage feiret 30.-årsdag med kaker, taler og barnas egenlagde kunst onsdag 8. mai.
torsdag 9. mai Lillehammer kommune
OPPLAND

Bruken av Lillehammer sentrum
Hvem bruker Lillehammer sentrum? Når er de der og hva gjør de? Hvordan kommer de seg til og fra? Dette er noen av spørsmålene som Byutvikling Lillehammer ønsker svar på i en spørreundersøkelse blant innbyggere og tilreisende i perioden fram til 19. mai.  
torsdag 9. mai Lillehammer kommune
Hageavfall i bekker og friområder
Lillehammer kommune registrerer at det flere steder blir kastet hageavfall i friområder og langs mindre vassdragene gjennom byen. Lillehammer kommune minner om at også hageavfall er å anse som avfall og skal leveres til godkjent mottak.
tirsdag 7. mai Lillehammer kommune
17. mai-program
Programmet for 17. mai på Lillehammer er klart.
tirsdag 7. mai Lillehammer kommune
Ungdomslekene for 5. gang
Helga 3.-5. mai arrangeres Ungdomslekene for 5. gang.
fredag 3. mai Lillehammer kommune
Kurs i velferdsteknologi
Lillehammer Seniorråd og Pensjonistforbundet arrangerer kurs 15. mai.
fredag 26. april Lillehammer kommune
Åpen dag på Jørstadmoen skole 
Velkommen til åpen dag ved ombygde Jørstadmoen skole! 
torsdag 25. april Lillehammer kommune
Åpningsfest av nye Kløverbakken
- Jeg ble litt ekstra nervøs da jeg så ordføreren dukket opp på åpningsfesten, men jeg syns talen min gikk bra likevel, sier Simen Borgen Wold. Som en del av Kløverbakken sin offisielle festkomité ønsket han en full sal velkommen til...
onsdag 24. april Lillehammer kommune
Sommerferietilbud 2019
Brosjyren kan også lastes ned her. Vi gjør oppmerksom på at oversikten delt ut på skolene i april 2019 inneholder en feil: Lillehammer dansesenters tilbud foregår i ukene 26 og 33, ikke 26 og 32 slik det står i den utdelte papiroversikten. Kontakt gjerne...
onsdag 24. april Lillehammer kommune
Meslingutbrudd i Norge
Det har vært noen tilfeller av meslingutbrudd i Norge den siste tiden, og vi må ta høyde for at meslinger kan dukke opp i vår region.
tirsdag 23. april Lillehammer kommune
Meld deg på Strandryddeuken
Bli med på en felles ryddeaksjon i Lillehammer!
mandag 15. april Lillehammer kommune
Nye hovedledninger for vann og avløp på Strandpromenaden
Denne vinteren har Lillehammer kommune og entreprenør arbeidet med å legge nye vann- og avløpsledninger på Strandpromenaden. Mye av arbeidene er utført, og det er lagt til sammen omtrent én kilometer med vann-og avløpstrase.
fredag 12. april Lillehammer kommune
Høring - Forskrift om gebyrer for saksbehandling, kontroll og tilsyn etter forurensningsregelverket for Lillehammer kommune
Det er utarbeidet en forskrift der kommunen er myndighetsutøver etter bestemmelser gitt i forurensningsforskriften. Høringsfrist: 24.05.2019.
fredag 12. april Lillehammer kommune
Åpningstider påsken 2019
I forbindelse med påsken informerer vi om endringer av åpningstider. Samtidig ønsker vi alle en riktig god påske!
onsdag 10. april Lillehammer kommune
Sykepleie og fond
Ønsker du etterutdanning innen sykepleiefaget? Da kan du søke fondsmidler fra Lillehammer Øl- og Vinsamlags sykepleiefond. I henhold til fondets vedtekter gis det tilskudd til ulike former for etterutdanning innenfor fagområdet sykepleie, men ikke grunnutdanning. Søkere bør...
tirsdag 9. april Lillehammer kommune
Podcastserie om Lillehammer
«Hvem bygger byen?» er en ny podcastserie fra Lillehammer UNESCO-litteraturby.
torsdag 4. april Lillehammer kommune
Terrassen rives
1.april startet rivearbeidet på Terrassen. Ordfører Espen Granberg Johnsen svingte slegga og gleder seg til nye Terrassen står ferdig i 2020.
tirsdag 2. april Lillehammer kommune
Søknadsfrist Lillehammer kulturskole 10.juni
mandag 1. april Lillehammer kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

LILLEHAMMER

OPPLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL