Larvik
Reaksjon mot forbrukshysteriet på Black Friday
Den amerikanske Black friday har blitt et begrep, også i Norge. Hos NMS Gjenbruk rigger man til en reaksjon, Grønn fredag der alle varene går for halv pris.
16:22 Tønsbergs Blad
Da politiet banket på lenge etter stengetid, hørte de innenfra: «Ikke noe drikking nå!»
John Wright Pub arrangerte nachspiel til langt etter tillatt stengetid. Og trolig var det ikke første gangen.
12:50 Østlands-Posten
Ny stasjon i Larvik
Vi har lest Per Manviks innlegg om mulige problemer med lokalisering av ny IC-stasjon i Larvik, lokalisering av sentral plassering av stasjonen. Som…
12:40 Østlands-Posten
Hvorfor dro kommunestyret til Tjøme?
Det var med stor undring vi kunne lese følgende i ØP tirsdag 14. november:Ordførerens dag 09:00 – 22:00: Samling for kommunestyret, administrative ledere og tillitsvalgte…
12:09 Østlands-Posten
Besøkstid ved Byskogen sykehjem
Av hva som andre pårørende til pasienter har fått opplyst etter hva som er kommet frem i avisene gis det anledning for noen å være…
tirsdag 11:51 Østlands-Posten
Brunla-skole?
Så går vi rundt om en enebærbusk, busk, enebærbusk, busk …Etter vedtak om ny 2-parallell 1-7 skole lokalisert på Brunla… Tidlig en mandags morgen, ……
tirsdag 11:48 Østlands-Posten
Uthus begynte å brenne
Brannvesenet rykket mandag kveld ut til brann i et uthus.
mandag 22:03 Østlands-Posten
– Det er viktig at dere ikke bare fokuserer på negative sider, men ser mulighetene
Beskjeden fra Bane Nors planleggingssjef, Hanne Sophie Solhaug, var klar; uansett hvilken trasé man velger og hvor jernbanestasjon i Larvik vil ligge i framtiden, så vil det få store konsekvenser for byen.
mandag 21:42 $ Østlands-Posten
VESTFOLD

«Seilet» klar for salg med helt ny type leiligheter
– Nå starter vi salget av den siste muligheten for å kjøpe leilighet i sjøkanten, sier Hedda Johannessen i Fritzøe Eiendom.
mandag 21:32 Østlands-Posten
Lusket inn åpent vindu hos skateklubben og stjal skatebordhjul og kameraer
Da Larvik-mannen oppdaget at vinduet sto åpent hos Larvik skateboard klubb på gamle Alfred Andersen, så han sitt snitt til å stjele fra skaterne.
mandag 21:32 Østlands-Posten
Tanja dropper julegave til de ansatte – oppfordrer andre til å gjøre det samme
I år får ikke de ansatte i Solve Forretningspartner den tradisjonelle julegaven. I stedet gir de hele potten til et veldedig formål.
mandag 19:30 Østlands-Posten
Har aldri bygget en restaurant så kjapt – over 200 har søkt jobb
– Det går unna, sier Frode Rønning, daglig leder i Ringdalskogen næringspark.
mandag 18:55 Gjengangeren
Starter monteringen av skøytebanen
Mandag startet kommunalteknikk i Larvik kommune å kjøre alle elementene til skøytebanen tilbake til Torget. 7. desember skal banen være klar til bruk for publikum.
mandag 18:10 Østlands-Posten
Ny ambulansestasjon fikk ja fra politikerne
Etter planutvalgets møte 13. november er det klart at Larvik får en ny ambulansestasjon på Elveveien, vis-à-vis brannstasjonen.
mandag 12:29 Østlands-Posten
Fortvilet over manglende mobildekning i populært turområde: – Vi frykter at det en dag skjer en tragisk hendelse
21 familier i Vestmarka nord for Larvik er så godt som helt uten mobildekning. Stadig blir de også kontaktet av fortvilte turgåere som må få låne fasttelefon i nødsituasjoner.
mandag 05:30 $ Østlands-Posten
Frederikshavn gjør som Larvik
Neste helg åpner Poesiparken i Frederikshavn i det nordiske samarbeides tegn.
søndag 20:51 $ Østlands-Posten
Mesterliga-exit for Larvik
Larvik røk ut av mesterligahåndballen for kvinner etter 21-30-tapet hjemme mot ungarske FTC Hungaria søndag.
søndag 16:36 TV 2
Derfor er denne Vestfold-kommunen mest attraktiv for næringslivsinvestorene
Store forskjeller på hvor eiendomsinvestorene ønsker å satse i fylket.
søndag 16:12 $ Jarlsberg Avis
Telemark-mann innrømmet at han delte bilder av Nora Mørk
Politiet i Larvik har sendt en sak videre til Telemark politidistrikt etter at en mann har innrømmet overfor Larvik -politiet at han delte private bilder av håndballstjernen.
søndag 15:53 Porsgrunns Dagblad
Torstrand Blomster har til og med Larvik Turn som kunder, men dit finner de alltid fram. Nå skifter 63 gater adresse. Det kan bli julestress.
De blå og hvite finner blomsterbutikken fram til når de skal ut med blomsterleveranser til Lovisenlund i Gunnar Thoresens vei, men når 63 gater i Larvik og Lardal skifter navn over natta om to uker, kan det bli forvirring rundt hvem som egentlig skal ha blomstene.
søndag 14:58 $ Østlands-Posten
Har aldri bygget en restaurant så kjapt – over 200 har søkt jobb
– Det går unna, sier Frode Rønning, daglig leder i Ringdalskogen næringspark.
søndag 10:08 $ Sandefjords Blad
Nå starter Ida sin tredje butikk: – Jeg kunne startet i Tønsberg, men hvorfor det? Det er bedre å gjøre noe kult i Larvik.
– Jeg klinker til med en butikk på Fritzøe Brygge som det ikke finnes mange av i Skandinavia . Vi har Eske i Oslo. Nå kommer Rått & Sanselig versjon tre på Brygga!
søndag 08:36 $ Porsgrunns Dagblad
Tove og Jan driver Norges nest mest populære overnattingssted
Hotellportalen Trivago har offentliggjort sin Award 2018. Lista over «alternative overnattingssteder» toppes av Reine Rorbuer i Lofoten. På andreplass: Toldgaarden Gjestegaard i Larvik. i klassen for 5 stjerners hotell topper Petters Stordalens "The Thief" på Aker Brygge i Oslo.
søndag 08:33 $ Porsgrunns Dagblad
10-åring funnet i god behold etter leteaksjon
Politiet i Vestfold satte natt til søndag i gang en større leteaksjon etter at en 10 år gammel gutt ble meldt savnet fra hjemmet sitt i Tjølling i Larvik.
søndag 08:27 Østlands-Posten
Susan har i 55 år bodd i et hus midt ute i skogen helt uten adresse – det har bydd på utfordringer
Ingen har helt oversikt over hvor mange hus og hytter Ulrik Hellum tegnet. Selv valgte han og kona Susan å bygge sitt hjem godt inni Eidstenskogen. 55 år etter har fortsatt ikke boligen blitt tildelt adresse.
søndag 08:26 $ Porsgrunns Dagblad
Savnet gutt i Larvik funnet i god behold
En omfattende leteaksjon på grensen mellom Larvik og Sandefjord kunne avblåses søndag morgen da en 10-årig gutt, som var meldt savnet, ble funnet i god behold.
søndag 06:44 Aftenposten
Tove og Jan driver Norges nest mest populære overnattingssted
Hotellportalen Trivago har offentliggjort sin Award 2018. Lista over «alternative overnattingssteder» toppes av Reine Rorbuer i Lofoten. På andreplass: Toldgaarden Gjestegaard i Larvik.
lørdag 17:54 $ Østlands-Posten
Ellen-Cathrine fikk beskjed om at katten Påsan var kastet – nå har han blitt funnet på brannstasjonen
En kommunikasjonssvikt førte til at eier Ellen-Catrine fikk beskjed om at katten hennes var blitt kastet på Grinda. Egentlig lå han fortsatt i et kjølerom på brannstasjonen.
lørdag 16:57 $ Porsgrunns Dagblad
Vil sjekke brennbarheten til skillevegg i Boligmappa arena
Torsdag kveld begynte det å brenne oppunder taket på Boligmappa arena under en stor kommunal festkonsert. Nå skal både brannvesen og politi etterforske saken.
lørdag 15:36 $ Østlands-Posten
Kloakken sendes rett i sjøen flere steder i Brunlanes
Larvik kommune har problemer med kloakkavløpene i Brunlanes. Torsdag oppsto en relativt alvorlig feil på Stretre pumpestasjon, noe som fører til at avløpsvannet ikke pumpes til Lillevik, men transporteres på gamlemåten, ut i sjøen.
lørdag 12:47 $ Østlands-Posten
Pangstart for åpningen av Gravity
Fredag kveld ble det full fart i trampolineparken Gravity på Hegdal med om lag 200 gjester under den offisielle åpningen.
lørdag 12:33 $ Telemarksavisa
Her gir Kjetil et helt spesielt tilbud til Rahmat
Rahmat Zahedi var ikke på Bedehuset for å få jobb, men det tok tre minutter før Kjetil Bruseth bestemte seg for å gi ham sjansen.
lørdag 10:48 $ Østlands-Posten
Nå starter Ida sin tredje butikk: – Jeg kunne startet i Tønsberg, men hvorfor det? Det er bedre å gjøre noe kult i Larvik.
– Jeg klinker til med en butikk på Fritzøe Brygge som det ikke finnes mange av i Skandinavia . Vi har Eske i Oslo. Nå kommer Rått & Sanselig versjon tre på Brygga!
lørdag 05:30 $ Østlands-Posten
VESTFOLD

Larvik fikk CL-hjelp. Har avansement i egne hender
Larvik vil med minst uavgjort i søndagens hjemmemøte med FTC Hungaria være sikret avansement i mesterligaen. Det ble klart da Vardar slo Thüringen fredag.
fredag 21:38 Dagbladet
Følger du @ostlandsposten?
– Bedre sent enn aldri, tenkte vi. Så da satset vi på @ostlandsposten på Instagram.
fredag 18:19 Østlands-Posten
Problemer med transportsystemet for avløp i Brunlanes
Larvik kommune har problemer med transportsystemet for avløp i Brunlanes. Det har oppstått en relativt alvorlig feil på Stretre pumpestasjon. Dette medfører at vi har stoppet flere pumpestasjoner.
fredag 16:47 Larvik kommune
Råd til gründere: Bare gjør det!
Dan Mario Røian var skoletaperen som ble gründer av appen som omtales som «Tinder» for jobbmarkedet. Da Colab inviterte til Gründeruke, var hans råd til de frammøtte: Bare gjør det.
fredag 15:41 $ Østlands-Posten
Åpne møter uke 47/2017
Formannskapet holder møte mandag 20. november kl. 16.00 i Feyers gate 7 (inngang Nedre Torggate), møterom Sentrum.  Dokumenter. Planutvalget holder møte tirsdag 21. november kl. 12.00 i Romberggata 4, møterom Brunlanes. Dokumenter. Befaringer: 09.10 Hummerbakkveien 396 09.50...
fredag 14:58 Larvik kommune
Mannen som delte informasjon om Nora Mørk-bilder: – Helt tragisk gjort av meg!
En familiefar fra Sarpsborg delte informasjon om hvor Nora Mørks private bilder var å finne på nettet. Nå risikerer han politianmeldelse.
fredag 14:27 $ Østlands-Posten
– Et kremeksempel på å sparke noen som ligger nede
Når den nye butikken på Farriseidet står klar til sommeren, øker trafikkmengden rett utenfor huset til Anette og Thor Arne med over 1.000 prosent.
fredag 13:08 $ Østlands-Posten
Hvem lager Norges beste pinnekjøtt?
Jo, Larvik-mannen Tore Sørensen og hans bedrift Per's Kjøkken. – Det er ekstra moro å ta NM-gull på Vestlandets nasjonalrett og være fra Larvik, sier Sørensen, som gir all ære til dyktige ansatte for de flotte resultatene i NM.
fredag 11:13 $ Østlands-Posten
1.200 ble evakuert da det begynte å brenne under kommunefest i Boligmappa arena
Torsdag kveld arrangerte Larvik kommune stor fest for ansatte og folkevalgte i forbindelse av avviklingen av gamle Larvik kommune. Under avslutningsnummeret gikk det helt galt.
fredag 09:03 $ Østlands-Posten
Nesten 200 i kø for bursdagsfeiring, uten at bookingen hadde åpnet
Norges største trampolinepark åpner lørdag den 18. november på Hegdal i Larvik, og har allerede fått flust av booking-forespørsler. – Vi er kjempeglad for responsen, sier markedsansvarlig Kristin Bache.
fredag 08:32 $ Porsgrunns Dagblad
Nesten 200 i kø for bursdagsfeiring, uten at bookingen hadde åpnet
Norges største trampolinepark åpner lørdag den 18. november på Hegdal i Larvik, og har allerede fått flust av booking-forespørsler. - Vi er kjempeglad for responsen, sier markedsansvarlig Kristin Bache.
fredag 07:16 $ Telemarksavisa
Utlysning av tilskudd fra Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) forvalter Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. Tilskuddsordningen skal være et virkemiddel for å bedre mulighetene for at flere barn og ungdom skal få delta på viktige sosiale arenaer, som ferie- og fritidsaktiviteter, uavhengig av...
fredag 06:00 Larvik kommune
Leszek begynte plutselig å snøvle ved frokostbordet. Da han ble skjev i kroppen, skjønte kona at noe alvorlig var i ferd med å skje.
Leszek satt ved frokostbordet sammen med kona Agnieszka da han plutselig begynte å snøvle. Da han ble skjev i hele kroppen, ringte kona til 113. Det berget mannens liv og sparte familien for måneder med knallhard opptrening.
fredag 05:30 $ Østlands-Posten
Han begynte å lure da vannet luktet rart - prøvene viste at noe var muffens
I forbindelse med byggearbeidene på E18 ved Sky måtte veivesenet erstatte en av grunneiernes brønner. I vår begynte grunneier Per Kåre Sky å mistenke at noe var galt med vannet i den nye brønnen.
torsdag 19:15 $ Østlands-Posten
Juleideen deres samlet inn 162.000 kroner – nå gjør de det igjen
Mona Moe Machava og et knippe andre skribenter og illustratører har nok en gang laget en julekalender uten kjøpepress og dårlig tid.
torsdag 18:56 $ Østlands-Posten
Tre til legevakt etter bilbrann
Politiet: – Mye røyk på stedet.
torsdag 18:44 Østlands-Posten
Fotgjenger påkjørt i Larvik - tatt hånd om av helse
Mann i 50-årene fikk førerkortet beslaglagt
torsdag 17:09 Østlands-Posten
Tre biler involvert i ulykke på E18
Klarte ikke å stoppe og kjørte inn i bilen foran.
torsdag 16:45 Østlands-Posten
Atle fra Larvik opplevde jubelstemningen da Oslo-kvinne vant 341 millioner i Vikinglotto
Atle Onsrud Jensen fra Larvik var bisitter da trekningsredaktør Nina Rundsveen fikk kontakt med Oslo-kvinnen som vant over 341 millioner kroner i Vikinglotto onsdag kveld. – Det gjør også noe med stemningen i Norsk Tippings lokaler på Hamar, sier han.
torsdag 13:04 $ Østlands-Posten
Ny trener har gitt resultater i svømmeklubben – sender to til junior-NM
En erfaren junior og en førstereisgutt skal forsvare LSK under junior-NM denne helga under veiledning av ny trener.
torsdag 11:20 $ Østlands-Posten
Haikere på E18 – inne i tunnel
Politiet kjørte ut etter melding om to haikere på E18.
torsdag 10:44 Sandefjords Blad
Vestfoldbanen åpnet igjen
Togreisende ble forsinket torsdag morgen og formiddag.
torsdag 07:24 Sandefjords Blad
Åpner tilsynssak mot kommunen etter påstått overdosering
Fylkesmannen starter gransking etter hendelse på sykehjem i Larvik.
torsdag 05:30 $ Østlands-Posten
Sjokkert av å høre hva somalisk ungdom blir utsatt for – Dette må andre få vite
Norsk-somaliske kvinner i Larvik skal møtes for å snakke om det å sende barn og ungdom på lange, ufrivillige utenlandsopphold.– Dette er viktig for å få mer kunnskap. Det er viktig at flere i Larvik får høre om dette, sier Ubah Mohammod.
onsdag 20:52 $ Østlands-Posten
Nå blir det slutt på lapper i sekken, meldingsbok og beskjedmapper
Når bare kommunens foreldre har klart å få med seg beskjeden som de har fått om at de må logge seg inn, ja da er det nye digitale systemet i skolen oppe og går.
onsdag 19:36 $ Østlands-Posten
VESTFOLD

– Vi savner møteplasser!
De går på Norskskolen og tar kurset som heter B2, som er det nest-høyeste nivået i språk for utlendinger. Men de savner møteplasser der de kan få snakket norsk.
onsdag 17:05 Østlands-Posten
Politiet må vente med Nora Mørk-anmeldelsen til de har tid
Politiet i Larvik har tolv personer i varetekt som må prioriteres. Anmeldelsen fra håndballstjernen Nora Mørk, som gjelder spredning av private bilder av henne, må vente. Søsteren Thea håper politiet ringer hver enkelt av de femten mennene som er anmeldt.
onsdag 17:01 $ Østlands-Posten
Ellen-Cathrine lette etter katten sin i én uke – Larvik kommune hadde kastet han i søpla
Eier Ellen-Cathrine er sjokkert over at kommunen kastet katten hennes, Påsan, på Grinda etter at han ble påkjørt og døde. De sjekket aldri om han var chippet.
onsdag 16:43 $ Østlands-Posten
Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom
SØKNADSFRIST: 8. DESEMBER 2017
onsdag 15:45 Larvik kommune
Ville ha 45 millioner for prakteiendom - solgt for 16 millioner
Etter tre år på markedet har endelig eiendomsinvestor Trygve Bøe klart å kvitte seg med Balders hage.
onsdag 15:27 ABC Nyheter
– Uten et attraktivt sentrum blir Larvik en by for de gamle
Hvis ikke Larvik legger en klar strategi for å lage et attraktivt sentrum, vil veksten i befolkningen mot 2040 være på over 4.600 pensjonister og bare 1.100 personer under 67 år – det mener plansjef Linda Lomeland.
onsdag 14:28 $ Østlands-Posten
Lager klær som lyser i mørket
Siri Urdal Bakke designer plagg som pynter, varmer og lyser i vintermørket. Alt inspirert av refleksen hun alltid måtte gå med på ryggen da hun var liten.
onsdag 13:43 $ Østlands-Posten
Sjokkerte naboer fikk stanset hogging av juletre til Torget
Hadde ikke fått informasjon om at trær på eller ved borettslagets område skulle bli til juletrær i Larvik sentrum og i Danmark.
onsdag 12:21 $ Østlands-Posten
Jenta havnet i feil miljø og sniffet kokain, prøvde ecstasy og tok MDMA
20-åringen ble avslørt da politiet spanet på boligen til en kamerat hvor hun oppbevarte kokain.
onsdag 10:50 $ Østlands-Posten
Da han brøt seg inn i klesbutikken, hadde han allerede 15 dommer på samvittigheten
40-åringen var en rutinert tyv da han brøt seg inn i klesbutikken Pers Garage 1. juledag. Nå angrer han og vil slutte med kriminalitet og rus.
onsdag 10:05 $ Østlands-Posten
Bybloggen: En bokorms bekjennelser
I går ryddet jeg stua så maleren kommer til med kost og ny farge på veggene. Ny og ny, en litt annen variant av…
onsdag 07:45 Østlands-Posten
Geir Olav blir nærmeste nabo til hjemmerestauranten «Villa Karen»: – Det føles som et overgrep med offentlig godkjenning.
Naboen reagerer på restaurantplanene.
onsdag 05:30 $ Østlands-Posten
Kameraten la dykkerutstyr i bilen hans – der fant tollerne også 100 tabletter med epilepsimedisin
Mannen hadde ikke sjekket tingene som ble lagt i bilen hans i Tsjekkia. Det fikk han betinget fengsel og bot for etter at tollerne på kaia i Larvik fant mer enn utstyr til dykking.
tirsdag 14. november $ Østlands-Posten
En av tre skoler i Larvik tilbyr ikke den tradisjonelle skolemelka
Melk til maten er ikke lenger en selvfølge ved Larviks skoler.
tirsdag 14. november $ Østlands-Posten
Derfor var Bølgen blå
Verdens diabetesdag markeres med blått. Dette året er ingen unntak.
tirsdag 14. november Østlands-Posten
Bane Nor beroliger: - Fortsatt mange runder før avgjørelse
Selv om det er mange år til ny jernbanetrasé skal etableres gjennom Larvik, og ny stasjon skal bygges, går diskusjonene høyt om hvilket valg politikerne bør ta, og hvilke konsekvenser valg av trasé vil få for byen og kommunen.
tirsdag 14. november $ Østlands-Posten
Anne-Maries hyttedrøm på fjellet har blitt et avgiftssjokk – nå har hun skrevet brev til ordføreren
For 17 år siden arvet Anne-Marie Flottorp fra Larvik ei hytte på Sjusjøen. Siden da har avgiftene økt med over 700 prosent - til 21.243 kroner i året.
tirsdag 14. november $ Østlands-Posten
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

LARVIK

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
VESTFOLD

FAVORITTER

Hordaland IT Telemark Innenriks Utenriks Bergen Næringsliv Akershus Aust Agder Kjendis Get-ligaen Fotboll Rogaland Vestfold Båt Sport Nordland Hedmark Oppland Buskerud
flere?
Trøndelag Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Kultur Troms Vest Agder Skåne Oslo Østfold Økonomi Fiske Mobil Halloween Kvinnherad Reise Mat Helse Game of Thrones Oskarshamn Kalmar Bolig Svalbard Finnmark Grue Tesla Landbruk Kultur Sport Fotball Jul Vær Östra Göinge Håndball Film Inrikes Litteratur Suldal Helsingborg Sverige Musikk Kunst Spill Forskning Motor Malmö Vestby Båt Odda Forsvar Boksing Landskrona Trav Hockey Kongsvinger Ishockey Masfjorden Hässleholm Mote Bil Russland Trening Holmestrand Brexit Fedje Odds BK Svelvik Arendal Trondheim Sjakk Stavanger Valg Polen Askøy Lillesand Nord-Korea Tour of Norway Bærum Osterøy Risør NM Lund Barn Musik Sykkel Eidfjord Os Langrenn Svømming Karmøy Mandal VM Jobb Seljord Tjøme Kristianstad Stockholm Fjell OL Molde Astronomi Øvre Eiker Tinn Vestre Slidre Skiskyting Agdenes Verdal Sørreisa Selje OBOS-ligaen Alta Kongelig Stord Israel Kävlinge Tour de France Fredrikstad Premier League Ledare Menn Norway Cup Gloppen NHL Tyskland Tønsberg Kommunesammenslåing Skøyter Politikk Harry Potter Evenes Jakt Moss Nedre Eiker Vellinge Sandnes Tvedestrand Vinje Emmaboda Skellefteå Poker Mercedes-Benz Aurdal Ringsaker Hadsel Hopp Holtålen Steinkjer Tromsø IL Sund Kampsport Porsgrunn Kina Universet Midsund Halden Europa League Meland Jevnaker Tomelilla Russ Eidsberg Lenvik Porsanger Klima Fitjar Nannestad Klatring Åstorp Rosenborg BK Voss Haugesund Rauma Drammen Eslöv Volda Ås Näringsliv Røros Nybro Snowboard Streik Frankrike Radøy Nes Ullensvang Tana Andøy Viking FK Narvik Vevelstad Kristiansand Trysil Nissedal Lyngdal Notodden Austrheim SK Brann Gjøvik Bremanger Alpint Android Dovre Svedala Motorsport Kvænangen Måsøy Lier USA
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL