Søndre Land
Mistenkelig dødsfall på Dokka
Politiet har startet etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i sitt eget hjem på Dokka i Oppland på lørdag. Kvinnen er sendt til obduksjon, og dødsårsaken er ukjent.
onsdag 6. september TV 2
Strenge straffer for båldrapet i Søndre Land
Moren (44) og sønnen (20) er dømt til 19 års fengsel for å ha drept Nils Olav Bakken i Søndre Land. Hovedmannen (36) fikk 20 års fengsel.
mandag 17. juli Aftenposten
Båldrapet: Ber om 20 års fengsel
Påtalemyndigheten mener alle de tre tiltalte for drapet på Nils Olav Bakken må straffes med fengsel i 20 år. Aktor Thorbjørn Klundseter mener drapet var planlagt.
torsdag 29. juni TV 2
Her fyller drapstiltalte bensinen han dynket Nils Olav Bakken med
En overvåkningsvideo som ble frigitt av statsadvokaten onsdag ble gjennombruddet i etterforskningen av drapet på Nils Olav Bakken (49).
onsdag 21. juni TV 2
Store skader på død kvinne
Kvinnen som ble funnet alvorlig skadd på Odnes i Søndre Land søndag, døde trolig av sykdom, men hun hadde store skader. Etterforskningen mot kvinnens kjæreste fortsetter.
tirsdag 13. juni TV 2
Tente på offeret mens han levde
36-åringen som er tiltalt for drap på Nils Olav Bakken (49) i Søndre Land, har i avhør fortalt at offeret var i live da han ble dynket i bensin og tent på.
mandag 12. juni TV 2
Kvinne er død etter voldshendelse i Søndre Land - kjæresten siktet
Kvinnen som ble brakt til sykehus etter en hendelse i Søndre Land, er bekreftet død. En mann er siktet, men dødsårsaken er ukjent, opplyser politiet.
søndag 11. juni ABC Nyheter
Mann siktet etter at kvinne døde
En mann er pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse etter at en kvinne ble funnet skadd i Søndre Land i Vestoppland. Søndag kveld ble det klart at kvinnen døde.
søndag 11. juni TV 2
OPPLAND

Båldrapet ferdig etterforsket
Drapet på Nils Olav Bakken (49) i september ifjor er ferdig etterforsket. Bakken ble funnet død og sterkt forbrent i et bål ved en skogsvei i Oppland.
torsdag 4. mai TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

HOV

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FAVORITTER

OPPLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL