Kvinesdal
Spennende - for hele regionen
Planene for byggingen av verdens største hydrogenfabrikk i Kvinesdal blir stadig mer konkrete. Nylig ble avtalen mellom det børsnoterte selskapet HydrogenPro og Kvina Energy Park undertegnet. Partene er enige om å etablere selskapet Kvina Hydrogen AS, som tar mål av seg å stå...
tirsdag 11. mai Lister24
Pengefunnet: – Mange av hundrelappene kan være verdt over 500 kroner per stykk
Barneskoleelevene fra Kvinesdal fant torsdag titusenvis av kroner i gamle hundrelapper. Noen av sedlene kan være verdt over 500 kroner per stykk, ifølge en mynthandler.
fredag 7. mai Fædrelandsvennen
Fikk milliardkontrakten om E 39-bygging
Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS har fått kontrakten for utbygging av ny firefelts E 39 gjennom Lyngdal og til Kvinesheia.
fredag 7. mai Fædrelandsvennen
Trær til glede eller besvær
Det er nok en del varierende meninger om trær og busker, til glede for noen og irriterende for andre. I disse siste dager av april og første dager av mai er trærne nokså nakne og gjennomsiktige. Våren og mai måned er selvsagt fantastisk når det begynner å sitre i...
lørdag 1. mai Lister24
HydrogenPro vil bygge hydrogenfabrikk
Børsnoterte HydrogenPro har inngått en intensjonsavtale med Kvina Energy Park om å bygge en hydrogenfabrikk i Kvinesdal.
onsdag 28. april Fædrelandsvennen
800 mål berørt av skogbrann
Ved 16-tiden tirsdag er 800 mål krattskog berørt av brannen ved Øvre Førland i Kvinesdal. Brannhelikopter og Sivilforsvaret er på vei for å bistå.
tirsdag 20. april Fædrelandsvennen
Brannvesenet advarer etter tre gressbranner
Både brannvesen og politi advarer etter tre gress- og krattbranner i regionen søndag.
søndag 18. april Lister24
– Det er nå det begynner
De kan senke skuldrene nå, og endelig begynne å se fremover, krigshistorie-entusiastene i Lister Forsvarshistoriske forening.
lørdag 17. april Lister24
AGDER

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

KVINESDAL

AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL