Kristiansund BK
Kampoppsettet i Eliteserien klart: Rosenborg kan innvie kunstgresset på Brann stadio
Spilleplanen for Eliteserien ble sluppet onsdag. Blir det kunstgress på Brann stadion til seriestart, blir Rosenborg første motstander på nytt dekke.
onsdag 17:11 Adresseavisen
Kampoppsettet i Eliteserien klart
Spilleplanen for Eliteserien ble sluppet onsdag. Blir det kunstgress på Brann stadion til seriestart, blir Rosenborg første motstander på nytt dekke.
onsdag 11:57 rbnett.no
Opplysninger til VG: Asiatisk bud på Pellegrino
Det begynner å bevege seg rundt Amahl Pellegrino (30). Kristiansund har mottatt et bud fra en kinesisk klubb på stjernespilleren.
søndag 15:09 VG
Kom med motbud på 1,8 millioner for Stjørdals-Blink-spiller: – Hinsides
Kampen om signaturen til Stjørdals-Blink-spiller Sander Erik Kartum (25) har startet, og Kristiansund er først ute med å prøve seg på Obosliga-kometen. De ble møtt med klar beskjed.
tirsdag 5. januar Adresseavisen
Kom med motbud på 1,8 millioner for Obosliga-profil: – Hinsides
Kampen om signaturen til Stjørdals-Blink-spiller Sander Erik Kartum (25) har startet, og Kristiansund er først ute med å prøve seg på Obosliga-kometen. De ble møtt med klar beskjed.
tirsdag 5. januar VG
Nå vil Pellegrino cashe inn: – Økonomi er første prioritet
Dubai eller Kina kan bli neste stoppested for Amahl Pellegrino (30). Han har nemlig et løfte å holde.
22. desember 2020 VG
Innbytterne reddet poenget for Kristiansund etter knallsterk opphenting
(Stabæk-Kristiansund 2–2) Stabæk var i ferd med å kontrollere inn seieren på Nadderud. Da gjorde Kristiansund fire bytter i «ett jafs», kjempet seg til to scoringer og sikret ett poeng.
13. desember 2020 VG
Pellegrino sikret tre poeng på overtid i en spinnvill fotballkamp
(Kristiansund - Odd 4–3) Da det så ut som Odd hadde sikret seg ett poeng, smalt det fra Amahl Pellegrino (30) godt inn i overtiden.
9. desember 2020 VG
ELITESERIEN

Sarpsborg-treneren om redningsmannen: – Jeg skammer meg
(Sarpsborg – Kristiansund 1–1) Et tamt Sarpsborg fikk én mann utvist. Det tente noe hos hjemmelaget, som slo tilbake på heltemodig vis på tampen av kampen.
2. desember 2020 VG
Godsets marerittrekke fortsetter – iskald Pellegrino med straffedobbel
Strømsgodset ledet lenge, men to straffescoringer av Amahl Pellegrino fikset Kristiansund-seier. Godsets rekke uten seier strekker seg nå til 12.
29. november 2020 ABC Nyheter
Pellegrino senket Strømsgodset – gikk glipp av viktige poeng i bunnstriden
(Kristiansund - Strømsgodset 2–1) Drammenserne øynet muligheten for å kopiere fjorårets seier på Nordmøre, men så straffet Amahl Pellegrino (30) gamleklubben.
29. november 2020 VG
Ulvestad sørget for økt press på Mjøndalen: – Veldig synd for oss
(Kristiansund - Mjøndalen 1–0) Dan Peter Ulvestad scoret kampens eneste mål. Det er dårlig nytt for Mjøndalen ettersom Start vant i Skien.
22. november 2020 VG
Forvandlet Pellegrino lovprises: – Mer enn en fotballspiller
AKER STADION For et drøyt år siden var Amahl Pellegrino (30) i karrierens mørkeste kjeller. Nå er KBK-spissen ikke bare toppscorer i Eliteserien. Han står også opp mot rasisme og hjelper personer som har det vondt.
9. november 2020 VG
Molde-sjefen gratulerer Glimt med gullet
AKER STADION (MFK-KBK 2–2) Molde var ett minutt unna å bli detronisert som seriemester, men en suser av Fredrik Aursnes (24) utsatte Bodø/Glimts gullfeiring. Trener Erling Moe deler likevel ut gullet til nordlendingene.
8. november 2020 VG
VG har sjekket eliteserieklubbene: Fra gigantunderskudd til pengejubel
Rosenborgs lommebok blør mest i coronaåret 2020. Vålerenga kunne vært i kjempetrøbbel. I Molde og Sarpsborg kan man smile hele veien til banken.
2. november 2020 VG
Ny Glimt-seier etter dramatiske sluttminutter: – Fotballen er brutal
(Kristiansund – Bodø/Glimt 2–3) Eliteserie-toppscorer Amahl Pellegrino (30) ordnet sitt 20. mål og burde i tillegg scoret i sluttminuttene. Isteden dukket Kasper Junker (26) opp og sikret serielederen en ny seier.
1. november 2020 VG
Toppdommer Tom Harald Hagen: – Jeg er homofil
Søndag kveld dømte han kampen hvor Flamur Kastrati ropte «jævla soper» til Dag-Eilev Fagermo. Et snaut døgn senere forteller dommer Tom Harald Hagen til lokalavisen Glåmdalen at han er homofil.
26. oktober 2020 VG
Pellegrino om «soper»-kommentaren: – Diskriminering er diskriminering
Amahl Pellegrino (30) tror på at Flamur Kastrati (28) ikke visste betydningen av ordet «soper», men er klar på at det ikke er noen unnskyldning.
26. oktober 2020 VG
Kristiansund har utestengt Kastrati inntil videre
Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati er midlertidig utestengt fra lagets treninger og kamper i påvente av intern gransking.
26. oktober 2020 ABC Nyheter
Flamur Kastrati til Dag-Eilev Fagermo: – Hold kjeft, jævla soper
VALLE Kristiansund-spissen Flamur Kastrati innrømmer overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper».
25. oktober 2020 VG
Hareide: – Vi kan ikke fortsette som det her ...
KRISTIANSUND (Kristiansund-Rosenborg 0–0) Åge Hareide (67) innrømmer at angrepsspillet til Rosenborg må kraftig forbedres hvis laget skal ta igjen Bodø/Glimt neste år, og komme foran Molde i år.
18. oktober 2020 VG
Hareide: - Vinner ikke RBK gull, har jeg feilet
MOLDE Åge Hareide (67) mener han har mislykkes hvis han ikke tar Rosenborg tilbake til toppen av norsk fotball - allerede neste år.
18. oktober 2020 VG
Idretten vil innføre regelverk mot rasisme: AaFK-supporter får tilleggsstraff
ULLEVAAL Som følge av at Eliteseriens toppscorer Amahl Pellegrino (30) ble utsatt for rasisme fra tribunen etter kampen mellom Aalesund og Kristiansund, tar nå både idretten og Aalesund ytterligere grep.
14. oktober 2020 VG
Fikk rasistiske rop mot seg etter kampen: – Det er vondt
Etter kampen mot Aalesund opplevde Amahl Pellegrino (30) rasistiske rop mot seg. Aalesund Fotballklubb beklager hendelsen.
4. oktober 2020 VG
Brann snytt for straffe: – En enorm håndballredning
(Kristiansund – Brann 1–1) Brann har bare vunnet én av seks kamper under Kåre Ingebrigtsens ledelse. Mot Kristiansund ble gjestene snytt for en straffe og muligens tre poeng.
27. september 2020 VG
Frisparkperler senket Start i Bolaños’ comeback
(Start – Kristiansund 1–2) Det ble frisparkperlenes aften på Sør Arena. Det er alltid ledig i krysset, heter det – en teori Kristiansund gjorde sitt for å bevise.
20. september 2020 VG
Toppscorer Pellegrino hyllet død Hollywood-helt i borteseier
(Sandefjord – Kristiansund 0–2) Regnet holdt på å stoppe kampen, men ingen kunne stoppe Amahl Pellegrino. Med to scoringer sikret han tre poeng for Kristiansund.
30. august 2020 VG
Pellegrino scoret to – Kristiansund feide Sarpsborg 08 av banen
(Kristiansund – Sarpsborg 08 4–1) Amahl Pellegrino inntok nok en gang hovedrollen for Kristiansund. Med to scoringer mot Sarpsborg 08 troner han øverst på toppscorerlisten i Eliteserien.
22. august 2020 VG
Kristiansund snudde til seier over Viking: – Kan ikke bli bedre
STAVANGER (Viking - Kristiansund 1–2) Viking ledet til pause, men Kristiansund snudde kampen i andre omgang. Tre minutter før slutt ble kaptein Dan Peter Ulvestad den store helten.
2. august 2020 VG
Kristiansund-kapteinen ødela Brann-festen like før slutt: – Det var på tide at han scoret
BERGEN (Brann - Kristiansund 1–1) Da det så ut som Brann skulle ta tre etterlengtede poeng, dukket Dan Petter Ulvestad opp og sikret ett poeng for Kristiansund.
25. juli 2020 VG
Michelsen om det høye tenningsnivået: – Ikke tilfeldig at det er Vålerenga
KRISTIANSUND (Kristiansund - Vålerenga 0–0) Det endte målløst i en tett og jevn kamp Kristiansund, til tross for at Matthias Vilhjalmsson satte ballen i nettet for gjestene. Temperatur ble det også både under, og etter kampen.
19. juli 2020 VG
KBK-sjefen: Snakker om fotball i søvne
KRISTIANSUND En dag sa kona til Christian Michelsen: «Christian, er du klar over at du snakker i søvne? Du driver med laguttak ...»
8. juni 2020 VG
Aftenbladets tabelltips: Nedturen kommer for KBK
FOTBALL: Kristiansund kom inn i Eliteserien som en frisk, nordmørsk bris i 2017. Men i år avtar medvinden for Christian Michelsen & co.
5. juni 2020 $ Aftenposten
MØRE OG ROMSDAL

Aftenbladets tabelltips: Nedturen kommer for KBK
FOTBALL: Kristiansund kom inn i Eliteserien som en frisk, nordmørsk bris i 2017. Men i år avtar medvinden for Christian Michelsen & co.
5. juni 2020 $ Aftenposten
Eliteserien kan måtte pågå til 20. desember
Dersom Det europeiske fotballforbundet (UEFA) skal gjennomføre tradisjonell høstsesong for klubber og landslag, ligger det an til at siste serierunde i Eliteserien spilles fjerde søndag i advent.
2. juni 2020 VG
Hoseth med advarsel til «illojale» spillere
KBK-treneren mener spillere som er permittert vil tape på å utnytte situasjonen for å skifte klubb
16. april 2020 $ Aftenposten
Hoseth med advarsel til «illojale» spillere
KBK-treneren mener spillere som er permittert vil tape på å utnytte situasjonen for å skifte klubb
16. april 2020 $ Aftenposten
Kastrati: – Det hadde vært kult å spille for Vålerenga
KRISTIANSUND Han trives veldig godt i Kristiansund BK. Men Flamur Kastrati (28) er fra Oslo. Og han legger ikke skjul på at Vålerenga SKAL være en fristende klubb for en Oslo-gutt.
21. februar 2020 VG
Bolsonaros kulturkrig
Da Jair Bolsonaros kultursjef presenterte sine vyer for Brasil, viste det seg at de var plagiat av Joseph Goebbels. Han fikk sparken. Men Brasils president har vunnet flere slag mot «kulturmarxistene».
22. januar 2020 VG
Den borgerlige skuten seiler videre
Vi hadde selvfølgelig ønsket at Frp fortsatte i regjering, men vi vil alltid jobbe for å gjennomføre mest mulig borgerlig politikk, uavhengig av hvem som kjører rundt i sorte biler.
22. januar 2020 VG
Erna må kutte
Statsminister Erna Solberg har nå en god anledning til å gjøre noe hun har tenkt på lenge: Kutte i byråkrati og unødvendige lag i styringen av Norge.
22. januar 2020 VG
Fra Putin til Putin
Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg.
22. januar 2020 VG
Solskjær stilt til veggs
MANCHESTER Ole Gunnar Solskjær (46) måtte svare på kritiske spørsmål om skader og spillerlogistikk før midtukekampen mot Burnley.
22. januar 2020 VG
Taylor Swifts mamma fikk kreft i hjernen: – En veldig tøff tid for familien
Popdronningens mor var midt i en cellegiftskur da hun fikk enda en nedslående beskjed.
22. januar 2020 VG
Festfotball da Kristiansund knuste Mjøndalen i målfest
Kristiansund slo tilbake etter tapet for Stabæk i forrige serierunde og knuste Mjøndalen 4-0 i eliteserien i fotball søndag.
25. august 2019 $ Aftenposten
Festfotball da Kristiansund knuste Mjøndalen i målfest
Kristiansund slo tilbake etter tapet for Stabæk i forrige serierunde og knuste Mjøndalen 4-0 i eliteserien i fotball søndag.
25. august 2019 $ Aftenposten
Cifuentes etter Sandefjord-tap: - Det gjør vondt
KRISTIANSUND (Kristiansund - Sandefjord 3–2) Kristiansund påførte Sandefjord sitt første tap siden 26. august.
28. oktober 2018 VG
Klubber og landslag uenige om neste seriestart – nå skal NFF avgjøre
Seriestarten og lengden på fotballsesongen deler norsk fotball i to leirer. Mandag skal styret i Norges Fotballforbund avgjøre når Eliteserien skal spilles de neste fire sesongene.
7. oktober 2018 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ELITESERIEN

MØRE OG ROMSDAL

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL