Kampsport
Kickbokser-Thea (36) venter barn – etter fire spontanaborter
Verdensmester og realityshow-deltager Thea Therese Vingmark Næss (36) roser ektemannen Christian Galvez (50) for måten han har støttet henne gjennom en tøff tid med fire spontanaborter – når de nå skal bli foreldre til en gutt.
fredag 21:57 VG
Se VM-kamp i ny vektklasse på VG+ Sport i natt
Colombianske Oscar Rivas (34) er favoritt til å sikre seg tidenes første VM-tittel i bridgevekt. Motstander er den ubeseirede kanadieren Ryan Rozicki (26). Den og fire andre kamper vises direkte på VG+ Sport i natt.
fredag 21:36 VG
MMA-Meek tilbake i buret – går kamp i Paris i desember
Emil Weber Meek (33) har signert for den franske organisasjonen ARES Fighting Championship og debuterer på et stevne i Paris 11. desember.
onsdag 09:51 VG
Marvik avslører VM-drama – tok bronse med ribbensbrudd
Oskar Marvik (25) sto for Norges eneste medalje i bryte-VM på hjemmebane i Oslo, men halvannen uke før mesterskapet pådro han seg en skade som kunne ødelagt alt.
tirsdag 12:57 VG
Live på VG+ Sport i natt: Verdens beste fjærvektsbokser forsvarer VM-tittel
Meksikanske Emanuel Navarrete (26) skal forsvare WBO-tittelen i fjærvekt mot amerikanske Joet Gonzalez (28) på et stevne i San Diego natt til lørdag. Den og to andre kamper kan du se på VG+ Sport.
fredag 15. oktober VG
Nytt tungvektsdrama da Fury vant på knockout mot Wilder igjen
Det ble et nytt oppgjør for historiebøkene da britiske Tyson Fury (33) og amerikanske Deontay Wilder (35) møttes i Las Vegas i natt. Begge bokserne var i kanvasen, før Fury vant på knockout i 11. runde.
søndag 10. oktober VG
Fury før storkampen: – Uten boksing vil jeg være veldig trist og ensom
Natt til søndag er det duket for et av de heteste tungvektssppgjørene i verden. Tyson «The Gypsy King» Fury (33) møter Deontay «The Bronze Bomber» Wilder (35) i den tredje og siste kampen i trilogien.
søndag 10. oktober VG
Emosjonell Marvik takket Berge etter bronsen: – Hentet inspirasjon fra mitt store forbilde
JORDAL AMFI Oskar Marvik (25) slo chilenske Yasmani Acosta Fernandez (33) og sikret bronse på Jordal Amfi.
lørdag 9. oktober VG
Karrieren til Stig-André Berge er over: – Som en enorm kjærlighetssorg
JORDAL AMFI Stig-André Berge (38) røk ut av VM på hjemmebane og tok et rørende farvel foran Kong Harald, fire tusen tilskuere, brytevenner og nærmeste familie.
lørdag 9. oktober VG
Berge tok emosjonelt farvel som bryter
Bryteveteran Stig-André Berge avsluttet karrieren med kona, sønnen og hans nærmeste støttespillere på tribunen i Jordal Amfi.
lørdag 9. oktober NRK
Se det tyske «hevnoppgjøret» mellom Krasniqi og Bösel på VG+ Sport i kveld
Nøyaktig ett år etter at Robin Krasniqi (34) klinket til med en voldsom knockoutseier mot Dominic Bösel (31) skal de to tyskerne møtes til ny duell om IBO-tittelen.
lørdag 9. oktober VG
Sannheten om spiseforstyrrelser i idretten
«Det er bare å ta seg sammen», «Hun bare klusser med maten», «De i idretten som får spiseforstyrrelser er uansett ikke vinnermateriale!» Mytene rundt spiseforstyrrelser i idretten er mange. Etter 30 år med forskningsbasert kunnskap om disse utfordringene er det...
fredag 8. oktober VG
Brytetalentet ut mot Aanes: – Fritz er ikke en god rolle- eller farsfigur
JORDAL AMFI Landslagstrener Fritz Aanes (43) var oppgitt da Exauce Mukubu (20) røk ut av VM etter et tøft vektkutt. 20-åringen mener han burde fått bedre hjelp i forkant.
torsdag 7. oktober VG
MMA-Hermansson går brytekamp mot UFC-kollega
JORDAL AMFI Jack Hermansson (33) er et stykke unna en ny kamp i MMA-buret. For å «holde seg varm» har han takket ja til en brytekamp i Sverige – mot UFC-kollega Khamzat Chimaev (27).
torsdag 7. oktober VG
Bullen ute av VM – angrer ikke på taktikken
JORDAL AMFI Grace Bullen (24) hadde god kontroll på regjerende verdenesmester Linda Morais (28) fra Canada, men tapte på fall. Håpet om rekvalifisering er også ute.
onsdag 6. oktober VG
Bullen er Norges store håp – Berge nekter å si «medalje»
Stig-André Berge (38) ligger våken om natten og tenker på Oslo-VM, som setter karrierepunktum. Grace Bullen (24) er Norges største medaljehåp, men møter verdensmesteren i første kamp.
onsdag 6. oktober VG
Bryterne med heftig OL-oppgjør: «Faen, nå må dere skjerpe dere»
Da konkurrentene spisset OL-formen, satt det norske brytelandslaget i et brutalt oppvaskmøte og planla hvordan de skulle unngå en ny fiasko.
onsdag 6. oktober NRK
Bryte-Berges rørende hyllest til mamma: – Tenker på henne hver dag
Stig-André Berge (38) mistet moren Anne Elisabeth noen få måneder før han tok OL-bronse i Rio. At han fortsatt bryter er mye på grunn av henne.
mandag 4. oktober VG
Følelsesladet Grace Bullen om tiden etter flukten: – Jeg ville helst bli glemt
Nøyaktig 20 år etter at Grace Bullen (24) kom til Norge som flyktning fra Eritrea, er hun vårt største medaljehåp i bryte-VM i Oslo i oktober.
søndag 26. september VG
Usyk overkjørte Joshua og tok VM-titlene
Utfordrer Oleksandr Usyk (34) tok en fortjent poengseier mot Anthony Joshua (31), og er ny tungvektsmester i proffboksing.
søndag 26. september VG
Nå smeller det i tungvektsklassen: – Endelig er de store profilene tilbake
I løpet av to uker må verdens beste tungvektere Anthony Joshua (31) og Tyson Fury (33) vinne hver sin kamp for at det etterlengtede «monsteroppgjøret» skal bli en realitet. Det blir ikke enkelt.
lørdag 25. september VG
UFC-stjernen Jones arrestert: – Denne fyren har mange demoner
Bare timer etter at hans egen tittelkamp mot svenske Alexander Gustafsson (34) fra 2013 ble innlemmet i UFC Hall of Fame, ble tidligere UFC-mester Jon Jones (34) arrestert i Las Vegas.
lørdag 25. september VG
Bryteprofilen VM-vraket etter alvorlig diagnose: – Ble forbannet
Oslo-VM går uten Felix Baldauf (26) på brytematten, men endelig har han fått en forklaring på alle skadeproblemene de siste årene.
tirsdag 21. september VG
Stig-André Berge om fremtiden: – Skremmende
LAMBERTSETER BRYTEKLUBB Stig-André Berge (38) gleder seg til å kunne stå opp om morgenen uten å ha vondt i hele kroppen. Samtidig innrømmer han at det er skremmende å skulle gjøre det uten å tenke «i dag skal jeg bli en bedre bryter».
mandag 20. september VG
Slo alarm - tynte kroppen
To år etter at trenerne hennes sa fra om at vektreduksjonen ble for heftig, tar bokseprofilen Katharina Thanderz (33) grep.
fredag 17. september Dagbladet
Stig-André Berge i ny TV-serie: – Mamma er død og pappa sitter i fengsel
Stig-André Berge (38) bærer på en tung personlig bagasje. OL-helten mener det er viktig å dele den med offentligheten.
torsdag 16. september VG
VM-håpets tannpine: Holdt på å besvime
EM-gullvinner Morten Thoresen (24) er glad smertefulle timer i tannlegestolen snart er over – to år etter at en finsk bryter ga ham en skikkelig kilevink.
onsdag 15. september VG
Tingretten mente drapstiltalt kampsportutøver handlet i nødverge – nå starter ankesaken
En 44 år gammel kampsportsutøver må tirsdag møte i Borgarting lagmannsrett, tiltalt for å ha drept en mann i 40-årene utenfor Fredrikstad i mars i fjor.
lørdag 11. september ABC Nyheter
Forbauser med nakenbilder
UFC-stjerna hev seg på OnlyFans-trenden, så opplevde hun marerittet.
lørdag 11. september Dagbladet
Live på VG+ Sport i kveld: Franske OL-helter bokser på Roland Garros
Tungvektsutfordrer og OL-gullvinner Tony Yoka (29) møter ubeseirede Petar Milas (26) fra Kroatia i hovedkampen på stevnet der flere franske OL-helter skal i aksjon på VG+ Sport i kveld.
fredag 10. september VG
Lanserer seg selv som «norske Ronda Rousey»: – Jeg er like ond i buret
VALLHALL ARENA Denne uken debuterer Cecilie Bolander (25) i MMA-buret. Den tidligere landslagsutøveren i judo legger listen høyt, og mener hun kan bli den som får kampsporten lovlig i Norge.
onsdag 8. september VG
Norges største MMA-talent (19) betaler alle mesterskap av egen lomme: – Flaut!
MMA-landslaget er på plass for World Cup i Praha etter å ha ligget brakk i fem år, men får ingen økonomisk støtte. Nå er en kronerulling satt i gang for utøverne.
onsdag 8. september TV 2
Tok et siste farvel med boksetrener Ulf Johansen
TØNSBERG Ole Klemetsen (50), Cecilia Brækhus (39) og Tim-Robin Lihaug (28) minnes den avdøde boksetreneren Ulf Johansen, som ble sendt til sitt siste hvilested i Tønsberg.
fredag 3. september VG
Filmanmeldelse «Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings»: Kampsport og krimskrams
Samme gamle, nå med kampsport og noen armbånd attåt.
fredag 3. september VG
Slo UFC-profil etter 13 sekunder
Den norske MMA-profilen Marthin Hamlet møtte i utgangspunktet tøff motstand i Cezar Ferreira, som har blant annet 15 UFC-kamper på CV-en. Dette var i semifinalen i turneringen PFL, som har en pengepremie på én million dollar. Men da det hadde gått få sekunder, fikk...
lørdag 28. august NRK
Hamlet vant etter 13 sekunder – klar for «million dollar»-finale!
Marthin Hamlet (29) brukte bare 13 sekunder på å vinne mot brasilianske Cezar Ferreira (36) på teknisk knockout. Nå er han én seier unna førstepremien på én million dollar.
lørdag 28. august VG
MMA-kjempen om «ballespark-marerittet»: – Måtte kaste opp
MMA-kjempen Thomas Narmo (27) dro alene til Singapore for å debuterte i organisasjonen ONE. Det endte med store smerter, sykehusinnleggelse og «blå baller», men han slapp unna med skrekken.
lørdag 28. august VG
Hamlet gir blaffen i millionene før skjebnekampen
I natt er det «vinn, eller forsvinn» for Marthin Hamlet (29). Han må slå MMA-veteranen Cezar Ferreira (36) for å komme til PFL-finalen der én million dollar ligger i potten.
fredag 27. august VG
Tobarnsfar Berge jakter VM-sparring: – Min siste dans
Stig-André Berge (38), Grace Bullen (24) og de andre norske VM-håpene må på grunn av karantenekravene reise Europa rundt på jakt etter sparring foran mesterskapet på hjemmebane i Oslo om seks uker.
mandag 23. august VG
Pacquiao tapte jevn VM-thriller – nå kan legendens karriere være over
Bokselegenden Manny Pacquiao (42) tapte på poeng mot cubaneren Yordenis Ugas (35) etter en tett og dramatisk kamp søndag morgen. Dermed beholder Ugas WBA-tittelen i weltervekt.
søndag 22. august VG
Pacquiaos VM-kamp på VG+ Sport: Kan bli legendens «siste dans»
Manny Pacquiao er blitt 42 år, men er fortsatt i stand til å trylle i bokseringen. Natt til søndag kan du se legenden live på VG+ Sport i VM-oppgjøret mot Yordenis Ugas (35).
lørdag 21. august VG
«Kill Bill»-skuespiller død etter coronasmitte
Den japanske skuespillere og kampsportutøveren Shinichi «Sonny» Chiba er død.
torsdag 19. august VG
Se internasjonale boksestjerner live på VG+ Sport: Legenden «PacMan» tilbake
Neste helg skal Manny «PacMan» Pacquiao (42) gå sin første kamp på to år – et VM-oppgjør i Las Vegas. Allerede fredag kveld kan du se toppboksing på VG, nemlig tidligere verdensmester Austin Trout (35) som starter en ny vei mot toppen.
fredag 13. august VG
Da The Beatles kom til OL-arenaen, ble de truet på livet 
The Beatles banet veien for at judosportens mekka ble en av verdens mest berømte konsertarenaer. Men det kostet. Først fikk de trusler for å rokke ved en hellig kultur. Deretter gikk det opp for dem at de spilte surt.
fredag 6. august NRK
Dette sier han til Paul-kamp
Den filippinske kampsport-legenden Manny Pacquiao er ikke interessert i møte influencere i ringen. Han holder likevel døren åpen for et annet gigant-møte.
fredag 6. august VG
Sølvvinnere måtte forlate OL-byen etter feiring
Georgia-duoen Vazha Margvelashvili og Lasha Shavdatuashvili tok hvert sitt OL-sølv i judo. Etterpå ble de kastet ut av Tokyo for å ha brutt koronareglene.
søndag 1. august ABC Nyheter
De dystre tallene som kaster mørkt lys over OL: 121 barn døde på Judo-trening i Japan siden 1983
TOKYO : Mens verdens beste utøvere kjemper om OL-gull i judo, er sannheten brutal i den japanske sporten. Human Rights Watch mener Japan svikter på menneskerettigheter.
onsdag 28. juli NRK
Richard Ordemann tapte bronsefinalen: Vil ikke skylde på corona
TOKYO Richard Ordemann (26) sparket og slo tappert - men måtte gi tapt for egypteren Seif Eissa (23) i bronsefinalen i taekwondo.
mandag 26. juli VG
Ordemann tapte åttedelsfinalen tre sekunder før slutt
Richard Ordemann tapte åttedelsfinalen i 80-kilosklassen i taekwondo. Saleh Elsharabaty fikk vinnerpoenget tre sekunder før slutt.
mandag 26. juli ABC Nyheter
Siv Jensen ble overfalt: – Han tok tak i strupen min
Den tidligere Frp-toppen åpner seg om da hun sloss mot en overfallsmann.
lørdag 24. juli TV 2
OL-utøver trekker seg for å slippe kamp mot israeler
Den algeriske judoutøveren Fethi Nourine trekker seg fra OL-konkurransen for å slippe kamp mot en motstander fra Israel.
lørdag 24. juli ABC Nyheter
Noregs mest ukjende OL-deltakar
Robert Hamara er med i ei eksklusiv gruppe som skal dømme karatekampane i OL. Dersom han kjem seg til Tokyo i tide, vel å merke.
torsdag 22. juli NRK
Ble overfalt: – Han tok tak i strupen min
Siv Jensen forteller om da hun måtte sloss mot en overfallsmann i ukens En kveld hos Kloppen. Se En kveld hos Kloppen lørdager klokken 21.45 på TV 2 og TV 2 Play.
onsdag 21. juli TV 2
McGregor brakk ankelen
Conor McGregor og Dustin Poirier møttes for tredje gang natt til søndag. I sluttsekundene av den første runden brakk McGregor ankelen og tapte. Tapet var McGregors tredje på de siste fire kampene, og hans andre på rad mot Poirier, etter at iren slo Poirier i deres første...
søndag 11. juli NRK
McGregor brakk ankelen – tapte igjen for Poirier
Conor McGregor og Dustin Poirier møttes for tredje gang natt til søndag. I sluttsekundene av den første runden brakk McGregor ankelen og tapte.
søndag 11. juli ABC Nyheter
McGregor med benbrudd – tapte mot Poirier: – Dette er ikke over!
I sluttsekundene av første runde pådro Conor McGregor (32) seg et stygt benbrudd, og tapte dermed kampen mot Dustin Poirier (32) i Las Vegas i natt.
søndag 11. juli VG
Skjebnekamp for McGregor: – Jeg skal vise tidenes opptreden
Trilogien mellom irske Conor McGregor (32) og amerikanske Dustin Poirier (32) har kommet til sin tredje, og mest sannsynlig siste «fight». Natt til søndag møtes kamphanene i UFC 264.
lørdag 10. juli VG
Han sette seg eit mål om å stilla opp til neve-slåstkamp i USA. Så blei trenaren hans lam
Han sette seg eit mål om å stilla opp til neve-slåstkamp i USA. Så blei trenaren hans lam. Nå er kampen viktigare enn nokon gong.
torsdag 1. juli NRK
Kritiske til Oslo kommune etter stupeulykke: – Dere har ikke gjort noen ting!
En måned etter at MMA-utøver Geir Kåre Nyland ble lam fra brystet og ned etter en stygg stupeulykke på Sørenga i Oslo mener han kommunen har gjort for lite. Kommunen mener flere skilt ikke er løsningen.
onsdag 30. juni NRK
Gutt (7) død etter hardhendt judotrening
En sju år gammel gutt på Taiwan er død etter at han gjentatte ganger ble kastet i gulvet av judolæreren sin.
onsdag 30. juni ABC Nyheter
Alis barnebarn blir proffbokser: – Et ansvar jeg ikke tar lett på
Boksepromotor Bob Arum (89) hevder han lærte jobben sin av legenden Muhammad Ali på 60-tallet. Nå har Arum signert proffkontrakt med Alis barnebarn, Nico Ali Walsh (20). Han debuterer i Las Vegas 14. august.
søndag 27. juni VG
Minst 18 døde i brann ved kinesisk kampsportskole
18 personer døde og 16 personer ble skadd da en brann rammet en kampsportskole sentralt i Kina fredag morgen, ifølge myndighetene.
fredag 25. juni ABC Nyheter
Boksestevne på VG+ i helgen: Felix Sturms jakter sin sjette VM-tittel
Felix Sturm (42) har fem VM-titler i mellomvekt og super mellomvekt. Nå går den tyske veteranen for å få VM-kamp i lett tungvekt også. Da må han slå den 18 år yngre, og hittil ubeseirede, landsmannen James Kraft i Hamburg lørdag kveld.
lørdag 19. juni VG
MMA-Hamlet tapte etter drama i Atlantic City – får likevel semifinaleplass
Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og siste runde tapte han på «rear naked choke» da 51 sekunder gjensto.
fredag 18. juni VG
Ny president i Kampsportforbundet
Tore Bigseth (51) fra Ålesund og Ålesund Ju Jitsu Klubb er valgt til ny president i Norges Kampsportforbund. Bigset har lang organisatorisk erfaring og satt senest i forbundsstyret i perioden 2016–2018.
torsdag 10. juni NRK
Lillebroren ble lam etter stupeulykke på Sørenga – skylder på kommunens skilting
MMA-utøver Geir Kåre Nyland ble lam fra brystet og ned etter en stygg stupeulykke på Sørenga. Nå får Oslo kommune kritikk fra venner og familie for dårlig skilting i området.
mandag 7. juni NRK
Youtubar heldt ut i kritisert boksekamp
Floyd Mayweather har slutta å bokse, men ikkje slutta i underhaldningsbransjen. Neste kamp er mot YouTube-stjerna Logan Paul, og det fell ikkje i god jord.
søndag 6. juni NRK
– Må gå ut og ta verdensmesteren
Mindaugas Gedminas (24) kan bli første nordmann i OL-bokseringen på 25 år – hvis han slår den russiske verdensmesteren Gleb Bakhsi (25) i Paris fredag kveld.
fredag 4. juni VG
Meeks venn lam etter ulykke: – Skal gjøre alt for å sikre Geir Kåres fremtid
For tre dager siden gjorde Emil Weber Meek (32) seg klar til å trene sammen med Geir Kåre Cemsoylu Nyland (29). Da fikk han sjokkbeskjeden: «GK har skadet seg, han er lam». Nå fronter MMA-profilen en innsamlingsaksjon for Nyland.
onsdag 2. juni VG
Floyd Mayweather (44): Boksesportens ultimate pengemaskin
Floyd Mayweather (44) lever definitivt opp til kallenavnet «Money».
onsdag 2. juni VG
Dopingtest slo ut norsk OL-håp
Fire dager før han skal bokse sitt livs viktigste kamp er fortsatt Mindaugas Gedminas (24) hemmet i høyre arm etter sprøytestikket som traff feil da han skulle avgi dopingprøve for fire uker siden.
tirsdag 1. juni VG
Latterliggjøres for Instagram-snutt
Youtuberen blir stadig mindre populær i boksemiljøet
tirsdag 25. mai VG
UFC-Hermansson med knallsterk seier i Las Vegas
TV-seere over hele verden trygler om en sesong to av TV-thrilleren. Forfatter Sarah Pinborough (49) er åpen for muligheten.
søndag 23. mai VG
MMA-profilen opplever hets etter nederlag: – Folk uttrykker hvor verdiløs du er
Det sure tapet før nyttår har preget Jack Hermansson (32) de siste månedene. Han mener tap i MMA er traumatisk.
lørdag 22. mai NRK
MMA-Hermanson corona-smittet – går kamp likevel
For to uker siden ble MMA-stjernen Jack Hermansson (32) corona-syk i Texas, men etter et kort sykdomsforløp velger han likevel å gå helgens kamp mot Edmen Shahbazyan (23).
fredag 21. mai VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL