Kampsport
OL-sjansen røk for Bullen med 32 sekunder igjen
Grace Bullen (24) var på vei til å kvalifisere seg til OL for første gang, men måtte se seg slått i den avgjørende kvalifiseringskampen.
fredag 19:05 VG
Floyd Mayweather gikk til angrep på Jake Paul: – Jeg skal drepe deg
Bokseikonet Floyd Mayweather (44) likte særdeles dårlig at youtuberen Jake Paul (24) stakk av med hodepryden hans under et medietreff i Miami.
torsdag 23:38 VG
Siste OL-sjanse for Berge og de norske bryterne - se helgens kvalik live på VG+
Norge står i fare for å stille uten brytere i OL for første gang siden 1980. Én sjanse gjenstår. Den ser du live på VG+ i helgen.
torsdag 16:24 VG
Siste OL-sjanse: – Himmel eller helvete
Veteran Stig-André Berge (37) og hans læregutt Morten Thoresen (24) mener det vil være en ekstrem skuffelse og medføre «utrolige konsekvenser» hvis ikke de to eller noe av de fem øvrige norske bryterne skulle klare å kvalifisere seg for Tokyo-OL.
mandag 19:18 VG
Hamlet med spektakulær PFL-debut: – Så deilig dette var!
MMA-utøver Marthin Hamlet (29) fikk en knallstart i PFL da han knuste motstander Dan Spohn (36), og vant på submission i andre runde.
fredag 30. april VG
Mener Hamlet-suksess vil få fart på MMA-legalisering i Norge
Idet Marthin Hamlet (29) entrer MMA-buret i sin PFL-debut torsdag kveld, hviler det et tungt ansvar på Tønsberg-fighterens kraftige skuldre. Teamet rundt ham mener sportens fremtid i Norge avhenger mye av hans suksess.
torsdag 29. april VG
MMA-stjerne om den ekstreme vektnedgangen: – Det er jo ikke sunt
­
onsdag 28. april NRK
Brækhus legger ikke opp: – Kommer til å bokse så lenge jeg har det moro
Cecilia Brækhus (39) bekrefter at hun fortsetter boksekarrieren, og at hun mest sannsynlig skal samarbeide med Mike Tysons trener Billy White.
onsdag 28. april VG
Krever MMA-duell med YouTube-stjerne: – Skal rive ham i stykker
Tidligere MMA-utøver Daniel Cormier konfronterte Jake Paul under helgens UFC-stevne etter en lengre feide i sosiale medier.
tirsdag 27. april VG
UFC: Tre tittelkamper – tre ville avslutninger og to «skrekkskader»
Tilskuere var på plass i arenaen i Jacksonville, Florida. De fikk se Valentina Shevchenko (33) og Kamaru Usman (33) befeste sine overlegne posisjoner, mens Rose Namajunas (28) tok tilbake stråvekttittelen. Stevnet ble også preget av to stygge skader.
søndag 25. april VG
Kutt-trøbbel for OL-håpet: – Har ikke tid til dette nå
Den OL-aktuelle bokseren Mindaugas Gedminas (24) pådro seg et kutt i fredagens kamp mot Sam Hickey, og skaden kan i verste fall skape store problemer med tanke på OL-kvalifiseringen i juni.
lørdag 24. april VG
Knockoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!
Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33). Da Salas gikk ned for andre gang – i andre runde – stoppet dommeren kampen.
fredag 23. april VG
Bernard Torres viser seg frem for stjernepromotor i kveld
I kveld går proffbokser Bernard Torres (24) fra Gran sin 14. proffkamp. Stevnet vises på DAZN for «hele bokseverden», og med stjernepromotor Eddie Hearn ringside håper Team Torres på at karrieren skal skyte fart.
fredag 23. april VG
MMA-Hamlet om sin «nye» kropp: – Er blitt ekstremt nøye
LAMBERTSETER Marthin Hamlet (29) er nå i USA for å starte et nytt kapittel i MMA-karrieren. Selv får han hakeslipp når han ser gamle bilder av sin muskuløse kropp.
fredag 16. april VG
Berge om NRK-dokumentar: – Har hatt lyst til å gi kamerafolkene en på kjeften
Stig-André Berge (37) forteller at han flere ganger har «angret» på at han takket ja til å bli med på NRKs dokumentarserie om de norske landslagsbryterne.
fredag 16. april VG
Landslagstrener om OL: – Vi burde stått først i vaksinekøen
LAMBERTSETER Brytelandslagets trener Fritz Aanes (42) mener de norske OL-kandidatene for lengst burde blitt vaksinert mot coronaviruset av hensyn til folkehelsen – og som forsikring for at befolkningen vil få noe å glede seg over under sommerlekene i Tokyo.
onsdag 14. april VG
Stig-André Berge: Smittebekymret for høygravid kone foran siste OL-sjanse
LAMBERTSETER Stig-André Berge (37) er bekymret for sykdomsfaren han vil utsette sin høygravide kone Rosell Utne Berge for – hvis han skulle bli coronasmittet under oppkjøringen til OL-kvalifiseringen i Bulgaria neste måned.
tirsdag 13. april VG
Brækhus om Tyson-besøk: – Jeg har aldri vært på cannabisfarmen hans
Cecilia Brækhus (39) presiserer at hun ikke har besøkt Mike Tyson (54) på farmen i California der det dyrkes cannabisplanter. Hun traff superstjernen på treningsstudioet i Los Angeles.
onsdag 7. april VG
Brækhus besøkte «Tyson Ranch»: – Han koste seg med en blås
Mike Tyson (54) brukte langfredagen på å få besøk av Cecilia Brækhus (39) og UFC-mester Francis Ngannou (34) på gymanlegget sitt i Los Angeles.
mandag 5. april VG
UFC-mesterens farlige reise til tungvektstronen
Francis Ngannou (34) er ny tungvektsmester i UFC etter at han knuste Stipe Miocic (38) på knockout i natt. Veien til toppen har vært alt annen enn enkel for mannen som i voksen alder var lutfattig og hjemløs i Marokko og Frankrike.
søndag 28. mars VG
Se knockout-kongens VM-kamp på VG+: – Kommer aldri i verden til å gå tiden ut
Artur Beterbijev (36) står med 15 knockoutseirer av like mange mulige som proffbokser, og etter halvannet år borte fra ringen skal han forsvare VM-titlene i lett tungvekt mot tyske Adam Deines (30).
fredag 19. mars VG
Fem personer på brytelandslaget med positiv coronatest: – Bare trist
To utøvere, to trenere og et medlem av det norske brytelandslagets støtteapparat har avgitt positiv coronatest. Slik det ser ut nå får Stig-Andre Berge (37), Morten Thoresen (24) og Per Anders Kure (22) likevel konkurrert.
torsdag 18. mars VG
Siste OL-sjanse i juni: Kjemper mot karantenereglene
Mindaugas Gedminas (24) håper Kulturdepartementet vil lette på karantenekravene slik at han slipper å bruke tid på å oppfylle disse frem mot hans eneste sjanse til å kvalifisere seg til OL – og bli første norske bokser som klarer det på 25 år.
torsdag 18. mars VG
Corona-syk Bullen var «helt skutt»: Nå går det første OL-toget
Teamet til Grace Bullen (24) turte ikke å ta sjansen på å konkurrere før fredagens OL-kvalifisering i Ungarn. Det blir første gang det norske medaljehåpet konkurrerer siden EM-gullet i februar i fjor.
onsdag 17. mars VG
Bekrefter Joshua mot Fury: – Nå får vi virkelig se hvem som er kongen
Det som kommer til å bli en av de største tungvektsoppgjørene i «moderne tid» er endelig avtalt. De britiske gigantene Anthony Joshua (31) og Tyson Fury (32) har signert en avtale om å bokse to kamper.
mandag 15. mars VG
Brækhus tapte returoppgjøret mot McCaskill – vil ha ny kamp
Cecilia Brækhus (39) kom sent i gang mot Jessica McCaskill (36), og da kampen gikk tiden ut var dommernes poengsummer overlegene i favør McCaskill. Brækhus sier hun vil fortsette å bokse.
søndag 14. mars VG
«Bokse-Norge» før returkampen: Ikke alle tror på Brækhus-seier
VG har sjekket hva boksekollegaer, trenere, eksperter og tidligere proffboksere tror om utfallet før nattens returkamp mellom Jessica McCaskill (36) og Cecilia Brækhus (39).
lørdag 13. mars VG
McCaskill hevder hun inviterte Brækhus «hjem»: – Rart hun ikke svarte
Da Cecilia Brækhus (39) var på treningsleir i Chicago ønsket Jessica McCaskill (36) å få henne til treningssenteret sitt for å lage litt show og blest rundt helgens bokseoppgjør.
lørdag 13. mars VG
Brækhus før skjebnekampen: – Tenker ikke på tap
Cecilia Brækhus (39) skal forsøke seg mot Jessica McCaskill (36) igjen, og hevder at hun ikke har tenkt på hva som skjer dersom hun taper for andre gang.
lørdag 13. mars VG
Bryte-Berge i vektkamp før OL-kvalifiseringen: – Går rundt som et vandrende lik
Stig-André Berge (37) «går rundt som et vandrende lik» for i løpet av syv dager å redusere kroppsvekten med fem kilo til innveiingen før OL-kvalifiseringen i Budapest neste helg.
fredag 12. mars VG
UFC-drama i natt: Mesteren disket – Nunes lekte med ny motstander
Nattens UFC-stevne i Las Vegas bød på hele tre tittelkamper, og mye drama. En gråtende Aljamain Sterling (31) slang fra seg beltet etter å ha blitt den første i UFC-historien til å vinne en tittel etter diskvalifisering.
søndag 7. mars VG
McCaskill-trener: – Viser at Cecilia ikke er mentalt stabil
Om 12 dager skal Jessica McCaskill (36) forsvare VM-titlene sine mot Cecilia Brækhus (39). I McCaskill-leiren hevdes det at den norske stjernen har vist over tid at hun ikke har det mentale på plass.
mandag 1. mars VG
MMA-Hamlets «million dollar plan»
Marthin Hamlet (29) har brukt corona-perioden til å trene seg opp. Nå er MMA-utøveren snart klar for turneringen der førstepremien er én million dollar.
torsdag 25. februar VG
Bryter-Berges OL-thriller: – Litt som russisk rulett
Stig-André Berge (37) innrømmer at han og brytelandslaget med tanke på covid-19-smitte har tatt – og vil fortsette å ta – en høy risiko i forberedelsene til OL-kvalifiseringen neste måned.
mandag 22. februar VG
Jake Paul skal i ringen igjen – møter avdanket MMA-utøver
YouTube-stjernen skal møte MMA-utøveren Ben Askren i en boksekamp i april. Begge er sikre på at de vil vinne.
tirsdag 26. januar VG
McGregor knocket ut i comebacket
Superstjernen Conor McGregor (32) var tilbake i MMA-buret i natt, men ble knust da Dustin Poirier (32) vant på teknisk knockout i andre runde.
søndag 24. januar VG
Brækhus trener i «fiendens by»: – McCaskill har mistet mange fans
Cecilia Brækhus (39) ofret jule- og nyttårsfeiringen hjemme i Norge, og er nå i Chicago for å starte oppkjøringen til hevnoppgjøret mot Jessica McCaskill (36). Tilfeldigvis bor rivalen i samme by.
mandag 18. januar VG
Emil Meek om Instagram-press: – Trist
MMA-utøver Emil Meek mener flere unge misforstår poenget med styrketrening, og lar seg villede av sosiale medier.
søndag 17. januar VG
MMA-Hermansson skadet seg på fisketur: – Legen sa jeg hadde flaks
Jack Hermansson (32) pådro seg brudd i tåa og øyehulen i sin siste UFC-kamp, mens skaden han pådro seg på dagens fisketur i Sverige fryktet han at var mye alvorligere.
lørdag 16. januar VG
Conor McGregor høyt oppe: – Han ser ut som en liten, fet elefant
Siden november 2016 har Conor McGregor (32) vært i buret bare to ganger. Nå er det endelig dags igjen. Men iren lover at det blir en kort oppvisning. Kan det bli revansjmøte med Khabib Nurmagomedov (32)?
torsdag 14. januar VG
Brytelandslagets ekstreme OL-plan: – Vi må på jobb
Stig-André Berge (37) og brytelandslaget øker faren for corona-smitte når de kommende månedene blir tilbrakt med trening og turneringer i utlandet.
tirsdag 12. januar VG
Bryte-Berge om VM-avlysning: – Fysisk og psykisk påkjenning
Usikkerheten preger hverdagen til Stig-André Berge (37). Nå må han igjen fokusere mot et nytt mål etter at VM i desember er avlyst.
11. november 2020 VG
Norges eks-trener: Ble tilbudt 100.000 dollar for å tape
Brytelandslagssjef Fritz Aanes (42) er ikke overrasket over påstanden fra Norges tidligere landslagstrener Jimmy Lidberg (38) om at han skal ha blitt tilbudt 100.000 dollar for å legge seg i en OL-kvalifiseringskamp.
25. oktober 2020 VG
Stig-André Berge: – Tvunget til å bryte i VM
Stig-André Berge (37) risikerer å gå glipp av sjansen til å kvalifisere seg til OL neste sommer hvis han ikke nå satser på å gå på matta i VM i Serbia om snaut to måneder.
22. oktober 2020 VG
Fortsetter til Paris-OL 2024: – Han ofrer alt
Stig-André Berge (37) er ikke overrasket over at hans mangeårige landslagstrener Fritz Aanes (42) er blitt enig med bryteforbundet om at han skal fortsette i jobben frem til Paris-OL 2024.
19. august 2020 VG
Mike Tyson (54) gjør comeback med oppvisningskamp: Får slakt av Tangstad
Bokselegenden Mike Tyson (54) gjør comeback i bokseringen. Han skal møte Roy Jones Jr. (51) i Los Angeles 12. september.
23. juli 2020 VG
Bokselegenden Mike Tyson åpner marihuana-plantasje i California
Bokselegenden Mike Tyson (51) kaster seg inn i marihuana-industrien.
2. januar 2018 VG
VG møtte Mike Tyson på jobb: «McGregor skal få det tøft, virkelig tøft»
LAS VEGAS Mens Floyd Mayweather (40) og Conor McGregor (29) gjør sine siste forberedelser til boksekampen som trolig knuser alle pengerekorder, sitter den gamle pengemaskinen Mike Tyson (51) i en suvenirbutikk i Las Vegas og skriver autografer mot betaling.
26. august 2017 VG
Tyson: – Mayweather kommer til å drepe McGregor
Bokselegenden Mike Tyson (51) mener MMA-stjernen Conor McGregor (29) er en idiot, og er ikke i tvil om hvem som vinner «milliardkampen».
25. juli 2017 VG
PacMan (38): Tittelkamp foran 50.000 i Australia
Manny «PacMan» Pacquiao (38) gir seg ikke. Nå vil senatoren fra Filippinene forsvare sin WBO-tittel i weltervekt mot australske Jeff Horn (29) foran 50.000 tilskuere i Brisbane.
25. juni 2017 VG
Tyson arrestert - banket til fotograf
Et saftig slag av bokselegenden Mike Tyson (43) sendte en fotograf rett i bakken. Tyson endte i arresten.
12. november 2009 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL