Jordan
Broren til Mustafa Hasan: – Skummelt å vitne
Onsdag vitnet Abdel Hasan (20) for lillebroren Mustafa Hasan (18) i retten. – Det er ufattelig vondt å se hva han går gjennom, sier Abdel til VG.
torsdag 17. juni VG
Prøvde å ta seg inn til Israel og ble drept: – Jerusalem, vi kommer!
AADLOUN, LIBANON Tusenvis av demonstranter har reist til grensene til Israel, og sier de vil ta tilbake det palestinske land. En av demonstrantene ble drept.
søndag 16. mai VG
Omgitt av fiender
Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet settes foran alt. Israel skal være jødenes siste fristed. Koste hva det koste vil.
lørdag 15. mai VG
Alarmen går i palasset
På overflaten virker Jordan som et stabilt land i en urolig region. Sammenlignet med de voldsomme omveltningene i nabolandene Syria og Irak har Jordan lenge vært en fredelig oase.
onsdag 7. april VG
Jordans konge vil mekle – prinsen lover lojalitet
Jordans prins Hamzah lovte mandag å være lojal mot kong Abdullah, samtidig som kongen godtar mekling i konflikten som sendte prinsen i husarrest.
tirsdag 6. april VG
Tidligere kronprins anklages for «ondsinnet komplott» i Jordan
Jordans visestatsminister anklager tidligere kronprins Hamzah (41) og flere personer rundt ham for å ha samarbeidet med utenlandske aktører i et forsøk på å destabilisere landet.
søndag 4. april VG
Høytstående personer pågrepet: Prins sier han er satt i husarrest
Jordanske myndigheter skal ha anholdt nesten 20 personer av sikkerhetsårsaker. Mens myndighetene sier at kongens halvbror slapp unna med en advarsel, hevder han selv at han er satt i husarrest.
lørdag 3. april VG
VG villeder i Mustafa-saken
Det vanskeliggjør Mustafa Hasans sak at VG etter vårt syn gjengir ukorrekt informasjon om Mustafa-saken på lederplass.
7. desember 2020 VG
VERDEN

Mustafas gode hjelpere
Hjelperne til unge asylsøkere har de beste hensikter. Men er det sikkert at resultatet alltid er det beste for ungdommene?
5. desember 2020 VG
Støttemarkering for 18-årige Mustafa Hasan: – Han er like norsk som meg
Utvisningen av videregåendeeleven Mustafa Hasan har vakt mye oppmerksomhet. Søndag fant en støttemarkering sted, mens pengene i en innsamlingsaksjon fortsetter å renne inn.
29. november 2020 VG
Derfor ble han kåret til årets mest sexy mann
Tidligere denne uken ble filmstjernen Michael B. Jordan kåret til årets mest sexy mann av magasinet People. Men hvorfor ble han egentlig det?
19. november 2020 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL