Jemen
Stort våpenbeslag i Arabiahavet
Den amerikanske marinen har beslaglagt flere tusen geværer, maskingeværer og snikskytterrifler som var gjemt om bord i et lasteskip i Arabiahavet. En talsmann sier til AP at våpnene var på vei til houthi-militsen i Jemen, og at fartøyet kom fra Iran.
søndag 9. mai NRK
– Tsunami av covid-pasienter
Mens vi hjemme i Norge sakte, men sikkert åpner opp, er smittesituasjonen katastrofal i mange land i Midtøsten. Så lenge utbruddene fortsetter der er også Norge i fare, advarer eksperter.
mandag 19. april TV 2
Jemen har 10.000 barnesoldater
Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren. I det borgerkrigsherjede landet er over 200.000 er døde og 4 millioner har flyktet fra hjemmene sine.
søndag 18. april NRK
Over 10.300 barnesoldater: – Jemen er det verste stedet i verden for barn å vokse opp i
søndag 18. april NRK
Myntfunn i USA kan løse piratmysterium: – Gikk fra vettet
En håndfull arabiske mynter som er funnet i en frukthage på den amerikanske østkysten, kan kaste lys over skjebnen til en av historiens mest fryktede sjørøvere.
fredag 2. april VG
FN: Brann i interneringsleir i Jemen – frykter mange døde
Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadet i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN.
søndag 7. mars VG
Stopp sviket!
Sivilbefolkningen i Jemen er rammet av verdens største humanitære krise.
søndag 7. mars VG
Haifa sulter: Nå går alarmen for 117 millioner barn
På et sykehus i katastroferammede Jemen kjemper den elleve måneder gamle jenta for å få i seg nok mat. Hun er ett av nærmere elleve millioner barn i landet som trenger nødhjelp for å overleve.
tirsdag 26. januar VG
VERDEN

Tar ansvar for angrep mot Saudi-Arabia
De jemenittiske Houthi-opprørerne sier de står bak et rakettangrep mot et Aramco-anlegg i den saudiarabiske byen Jeddah, skriver Reuters. Påstanden, som ble fremmet av en av houthienes militærtalsmenn på Twitter, har ikke blitt bekreftet av Saudi-Arabia, skriver nyhetsbyrået....
23. november 2020 Aldri mer
Cybertrusselen: Nerdenes hevn (+)
Han har snoket i Pentagon, plaget regjeringer og hjulpet opprørere i Midtøsten. Men razziaer, FBI-aksjoner og en internasjonal klappjakt truer de norske nettaktivistene. Hvem kan den 17-år gamle hackeren Fredrik stole på nå? Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no En liten minnepinne...
28. september 2020 Aldri mer
FN slår ny katastrofealarm i Jemen
FN har måttet stanse eller kutte i halvparten av sine hjelpeprogrammer i Jemen, som de betegner som verdens verste humanitære krise.
19. august 2020 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL