Jemen
UD bistår ikke med å hente terrorsiktet nordmann hjem fra Jemen
Den terrorsiktede nordmannen Anders Cameroon Østensvig Dale, som sitter fengslet i Jemens hovedstad Sana, får ikke hjelp av norske myndigheter til å komme hjem til Norge. Det skriver VG. Familien fikk beskjeden onsdag. Dale er den eneste nordmannen på FNs sanksjonsliste mot personer...
torsdag 7. september NRK
Søsteren til Anders Dale: UD vil ikke hente broren hjem
Onsdag fikk familien beskjeden: Den terrorsiktede nordmannen får ikke hjelp av norske myndigheter til å komme hjem fra Jemen.
torsdag 7. september VG
Ti soldater drept av Houthi-opprørere
Iran-støttede Houthi-opprørere skal søndag ha drept ti hærsoldater fra Jemen, melder AFP, som siterer to ikke navngitte militære kilder. Personene beskriver angrepet som et «overraskelsesangrep», etter lang tid med ro. Tolv andre skal ha blitt skadet i angrepet som fant...
søndag 27. august NRK
FN har startet gransking etter rapport om massedrap på migranter
«Sportsvasking» må ikke føre til at omverden ser en annen vei, mener Human Rights Watch. FN har startet gransking etter en rapport som anklager Saudi-Arabia for massedrap på migranter.
mandag 21. august NRK
Saudi-Arabia beskyldes for massedrap på migranter: - Barn blant de drepte
Saudiarabiske grensevakter har det siste året drept flere hundre etiopiske migranter og asylsøkere på grensen til Jemen, ifølge Human Rights Watch (HRW).
mandag 21. august VG
Fryktet forlatt oljetanker ville føre til miljøkatastrofe – nå er katastrofen avverget
Et lasteskip fylt med én million oljefat lå og rustet utenfor Jemen i åtte år. Nå er oljen endelig fjernet, sier FN.
fredag 11. august NRK
FN har fullført overføring av olje fra rustent tankskip utenfor Jemen
FN har fjernet over 1 million fat olje fra et rustent tankskip utenfor Jemen. Dermed er faren for en storstilt miljøkatastrofe over. Hvis oljen hadde rent ut i havet, ville opprydningsarbeidet ha kostet så mye som 20 milliarder dollar, ifølge FN-eksperter. De har i årevis advart om at...
fredag 11. august NRK
Fem FN-arbeidere satt fri i Jemen
Fem FN-ansatte sikkerhetsfolk som ble bortført i Jemen for halvannet år siden, er løslatt, opplyser FN. FNs generalsekretær António Guterres sier fredag at han synes det er bra at de fem er satt fri. Samtidig understreker han at det å bortføre mennesker er en...
fredag 11. august NRK
VERDEN

FN berger 1 million oljefat fra skip utenfor Jemen
FN sier tirsdag at de er i gang med å berge 1 million fat olje fra et tankskip utenfor Jemen. Det skriver nyhetsbyrået AFP. – Et komplekst maritimt bergingsarbeid pågår nå i Rødehavet utenfor kysten av det krigsherjede Jemen for å overføre 1 million fat olje...
tirsdag 25. juli NRK
Ansatt i Verdens matvareprogram drept i Jemen
En ansatt i Verdens matvareprogram skal være drept i et angrep i Taez-provinsen i Jemen, sier helseministeren i landet. Det melder nyhetsbyrået AFP.
fredag 21. juli NRK
Jemens Houthi-opprørere forbyr svensk import etter koranbrenning
Houthi-opprørerne i Jemen har forbudt import fra Sverige i protest mot brenningen av Koranen i Stockholm. – Jemen er det første islamske landet som forbyr import av svenske varer etter bruddet og skjendingen av muslimenes aller helligste, uttalte Houthi-handelsministeren Al Masirah. Han beskrev...
søndag 9. juli NRK
Venstre mener Norge bør hente hjem Anders Dale
Norske myndigheter bør jobbe aktivt for å få den terrorsiktede 44-åringen utlevert fra Jemen, mener Venstre.
fredag 7. juli VG
Utenriksminister Huitfeldt: Jemen må ikke bli en glemt krise
Utenriksminister Anniken Huitfeldt besøkte fredag 9. juni for første gang Jemen. I den midlertidige hovedstaden Aden møtte Huitfeldt Jemens statsminister og utenriksminister. Kvelden før møtte hun Jemens president i Riyadh. – Jemen må ikke bli en glemt krise. Langvarig...
fredag 9. juni NRK
Medfange sier terrorsiktet nordmann ble banket opp i fengsel i Jemen
I forrige måned ble journalist Akrem Saleh Al Walidi løslatt fra fengsel i Jemen. Journalisten sier han var vitne til at norske Anders Cameroon Østensvig Dale ble slått med kølle og sparket i ansiktet av fangevoktere.
onsdag 31. mai NRK
Terrorsiktet nordmann i Jemen: Frykter brutale soningsforhold
Terrorsiktede Anders Cameroon Østensvig Dale vil hjem til Norge fra fengselet i Jemen. Organisasjonen AMA beskriver svært tøffe soningsforhold i hovedstaden i landet.
onsdag 10. mai NRK
Broren mistenkt for å være bombemaker i Al Qaida: – Det var et sjokk
Anders Cameroon Østensvig Dale ble terrorlistet av USA og FN da han reiste fra Nesodden til Jemen. Nå kjemper Cathrine Østensvig Dale for å få broren hjem igjen.
tirsdag 9. mai NRK
Britisk fartøy angrepet i Jemen
Flere skudd ble fredag avfyrt mot et britisk fartøy i Adenbukta sør for Jemen, opplyser britiske Martine Transport Operation (UKMTO). Tre skip med tre til fire personer om bord i hvert skal ha jaget det britiske fartøyet og avfyrt skudd, skriver de på Twitter. Det er ikke kjent hvem som...
fredag 28. april NRK
Over 85 døde og mer enn 300 ble skadd under pengeutdeling i Jemen
Over 85 mennesker døde og over 300 ble skadd da noen kjøpmenn begynte å dele ut penger til fattige folk i hovedstaden Sana i Jemen. Det opplyser det Houthi-kontrollerte innenriksdepartementet natt til torsdag. Arrangementet fant sted innendørs i en skolebygning. Kvinner og barn er blant de...
torsdag 20. april NRK
Over 85 døde og mer enn 300 ble skadd under pengeutdeling i Jemen
Panikken brøt ut da noen kjøpmenn begynte å dele ut penger til fattige folk i hovedstaden Sana, uttaler en talsmann for Houthi-opprørerne natt til torsdag.
torsdag 20. april VG
Fangeutveksling i Jemen skal vere i gang
Fangeutvekslinga mellom den saudi-leia koalisjonen og houthi-opprørarane i Jemen er i gang, melder Den internasjonale Røde Kors-komiteen. Det skjer etter eit møte mellom partane i hovudstaden Sana denne veka. Utvekslinga av dei nesten 900 krigsfangane skal etter planen ta tre dagar.
fredag 14. april NRK
Håndtrykket som kan ende den glemte krigen
En av de verste krigene i verden det siste tiåret, kan gå mot slutten. Etter åtte år med bombemassakre og humanitær katastrofe, tok de krigende partene i Jemen hverandre i helgen i hendene.
fredag 14. april VG
Fangeutveksling i Jemen utsatt
Utvekslingen av nærmere 900 krigsfanger i Jemen vil begynne fredag, en dag senere enn opprinnelig varslet, opplyser en talsmann for eksilregjeringen. Fangeutvekslingen finner sted etter at en delegasjon fra Saudi-Arabia denne uka har hatt møter med houthiopprørerne i Jemens hovedstad Sana.
onsdag 12. april NRK
På plass for fredssamtaler i Jemen
En delegasjon fra Saudi-Arabia og Oman har ankommet Jemen der de skal møte houthienes leder til fredssamtaler.
søndag 9. april VG
Fredssamtaler i Jemen
En delegasjon fra Saudi-Arabia og Oman ankom hovedstaden Sana i Jemen søndag, der de skal møte houthienes leder til fredssamtaler. Det melder det houthikontrollerte nyhetsbyrået Saba. Målet med fredssamtalene er å avslutte den åtte år lange konflikten i landet.
søndag 9. april NRK
Saudi-Arabia skal holde fredssamtaler i Jemen
Saudiarabiske og omanske utsendinger planlegger å besøke Jemens hovedstad Sana neste uke for å forhandle fram en permanent våpenhvile med houthiene. Målet med fredssamtalene er å avslutte den åtte år lange konflikten i landet, opplyser to personer involvert i...
lørdag 8. april NRK
Avtalen som kan forandre alt
En oppsiktsvekkende avtale mellom Iran og Saudi-Arabia setter alt i bevegelse i Midtøsten. Ett håndtrykk mellom gamle fiender påvirker alle regionens konflikter.
torsdag 6. april VG
FN oppfordrer til fredssamtaler i Jemen
Etter den seks måneder lange våpenhvilen i Jemen i fjor har landet vært spart for en ny opptrapping. Nå er det kritisk å få til fredssamtaler, mener FN. Det nærmer seg ett år siden våpenhvilen i Jemen startet. I den anledning oppfordrer FNs utsending til Jemen,...
mandag 3. april NRK
Houthi-ledelsen kontaktet Martines far: – De ser for seg en snarlig løsning
Etter at Martine-dokumentaren ble vist på arabisk BBC, har Houthi-ledelsen forsikret Odd Petter Magnussen om at de vil gjøre alt de kan for å gi saken en løsning.
søndag 2. april TV 2
Terrorsiktet nordmann i Jemen vil hjem til Norge
Terrorsiktede Anders Cameroon Østensvig Dale, som er fengslet i Jemens hovedstad Sana, ønsker å komme hjem til Norge, opplyser forsvareren hans til NTB. Det var i mars i fjor at NRK kunne avsløre at Anders Cameroon Østensvig Dale var pågrepet. 43-åringen har vært...
onsdag 29. mars NRK
Hevder Farouk ville melde seg - men at faren nektet
Venner av den styrtrike faren til drapsmistenkte Farouk Abdulhak kommer med nye opplysninger om diskusjonene i familien etter at den norske studenten Martine Vik Magnussen ble funnet drept i London.
onsdag 29. mars TV 2
– En usikker og feig mann som ikke tar ansvar for egne handlinger
Henriette Hansson Nilssen (37) mistet sin bestevenninne Martine Vik Magnussen for 15 år siden. Hun reagerer sterkt på forklaringene til den drapsmistenkte.
tirsdag 28. mars TV 2
Elden om Martine-saken: – Presser på politiet
15 år etter drapet på Martine Vik Magnussen, lever den hovedmistenkte fremdeles et fritt liv. Hvordan kan det være mulig?
tirsdag 28. mars TV 2
Dette er Martine-saken
I 15 år har familien til Martine Vik Magnussen jobbet for rettferdighet. Nå håper de at den nye dokumentarserien fra BBC og TV 2 vil føre til en pågripelse av Farouk Abdulhak.
tirsdag 28. mars TV 2
ASIA

Farouk Abdulhak innrømmer ansvar
I en ny dokumentarserie på TV 2 snakker den drapsmistenkte milliardærsønnen for første gang offentlig om natten da den norske studenten døde.
tirsdag 28. mars TV 2
Amnesty hardt ut mot Vestens hykleri og dobbeltmoral
Amnesty International går hardt ut mot vestlige land som vier krigen i Ukraina stor oppmerksomhet, men som lukker øynene for massive overgrep andre steder.
tirsdag 28. mars VG
Kilder i Jemen: Minst ti drept i nye kamper
Ti soldater og et ukjent antall opprørere skal være drept i nye kamper i Jemen, tross diplomatiske forsøk på å få slutt på krigen i landet. To militære kilder forteller om sammenstøtet til nyhetsbyrået AFP. Kampene fant sted i provinsen Maarib....
onsdag 22. mars NRK
Fangeutveksling gir nytt håp om fredsløsning i Jemen
De Iran-støttede houthiopprørerne og Jemens internasjonalt anerkjente og saudistøttede eksilregjering har inngått en avtale om fangeutveksling. – Vi har inngått en avtale om fangeutveksling som vil føre til at totalt over 880 mennesker blir løslatt, skriver...
mandag 20. mars NRK
USA leverer tilbake plyndret kulturarv til Jemen
USA har sendt tilbake 77 antikviteter som var stjålet fra Jemen, opplyser amerikanske myndigheter. Inntil videre skal de likevel oppbevares på et museum i Washington. Den midlertidige plasseringen i den amerikanske hovedstaden er en del av avtalen som er inngått med regjeringen i krigsherjede...
onsdag 22. februar NRK
FN: 11.000 barn drept eller lemlestet i Jemen-krigen
Gjennom åtte år med krig i Jemen har mer enn 11.000 barn blitt drept eller lemlestet, ifølge FN. Organisasjonen sier krigen er verdens største humanitære krise. – De faktiske tallene er sannsynligvis langt høyere, sier administrerende direktør Catherine Russell i...
12. desember 2022 NRK
Leger uten grenser: Auke i feilernærte barn i Jemen
Talet på feilernærte barn i Jemen aukar, melder Leger uten grenser. Frå januar til oktober fekk 7600 barn behandling for feilernæring av organisasjonen, som vil seie 36 prosent fleire enn året før. Leger uten grenser meiner auken skuldast stigande matvareprisar, mangel på...
9. desember 2022 NRK
USA har senket båt som fraktet eksplosiver til Jemen
Amerikanske marinestyrker har senket en båt som skal ha vært på vei fra Iran til Jemen med eksplosiver, melder den amerikanske marinen. I en kunngjøring heter det at eksplosivene var på vei til houthi-opprørerne i Jemen. Båten ble oppbrakt 8. november og senket...
15. november 2022 NRK
Kreftsyke barn døde av farlig medisin i Jemen
Minst ti barn som ble behandlet for leukemi, er døde etter å ha fått forurenset kreftmedisin på et sykehus i Jemens hovedstad Sana. Ifølge Houthi-opprørerne, som kontrollerer Sana, var medisinen barna fikk, smuglet ulovlig inn i landet. Den skal ha vært utgått...
14. oktober 2022 NRK
Våpenhvilen løper ut i Jemen
Søndag løper våpenhvileavtalen i Jemen ut, uten at en forlengelse er kommet på plass. Houthi-opprørerne omtaler avtalen som «en blindvei». Krigen i Jemen mellom de Iran-støttede houthi-opprørerne og en koalisjon ledet av Saudi-Arabia har siden 2014 kostet...
2. oktober 2022 NRK
FN skal fjerne olje fra rustent tankskip utenfor Jemen
FN har fått løfte om pengestøtte og skal tømme 1 million fat olje fra en rusten supertanker som har ligget for anker utenfor kysten av Jemen siden 1988. Den japanske supertankeren FSO Safer har fungert som et flytende oljelager utenfor havnebyen Hodeida siden 1988. Skipet er ikke...
20. september 2022 NRK
Blinken Om våpenhvilen i Jemen
USAs utenriksminister Antony Blinken oppfordrer til forlengelse av den skjøre våpenhvilen i Jemen. Våpenhvilen har bedret situasjonen for folk i det krigsherjede landet, mener Blinken. – Jeg mener det er rett å kunne si at våpenhvilen, hvis effekt er merkbar i hele Jemen, har...
20. september 2022 NRK
Terrorsiktet nordmann kan bli løslatt i Jemen
Den terrorsiktede nordmannen Anders Dale fra Nesodden kan bli løslatt i Jemen i en fangeutveksling. Dale sitter fengslet i et fengsel i Jemens hovedstad Sana. Han har siden 2011 vært i Jemen der han skal ha sluttet seg til Al Qaida på Den arabiske halvøy (AQAP). Noen utlevering av...
6. september 2022 NRK
Mistenkt for å være Al Qaidas norske bombemaker: – Kan bli løslatt
Eksperter er overrasket over at terrorsiktede Anders Dale (43) fra Nesodden har overlevd i over 10 år i Jemen. Nå sier de at nordmannen kan bli løslatt i en lokal fangeutveksling.
6. september 2022 NRK
Forlenger våpenhvile i Jemen
Det blir to måneder ytterligere våpenhvile i Jemen, ifølge FN. Våpenhvilen ble inngått 2. april i år mellom regjeringen og Houthi-opprørerne. Den har ført til en forbedring av den humanitære situasjonen for landets sivilbefolkning. I juni ble våpenhvilen...
2. august 2022 NRK
Ti døde i flom i Jemen
Søndag mistet ti personer livet i en flom som preger området rundt Jemens hovedstad Sana. Fire av de omkomne var barn, opplyser myndighetene i byen. De fire barna ble drept i en bygningskollaps, mens ytterligere seks personer døde da bilen deres ble feid bort av flom i et distrikt nær Sana,...
24. juli 2022 NRK
Fire barn drept av landminer i Jemen
Fire barn ble drept torsdag da en av dem tråkket på en landmine i den jemenittiske havnebyen Hodeida. Til sammen sju barn mellom 10 og 15 år gikk gjennom et område i byen som er fullt av landminer. Hodeida ligger vest i Jemen, i området som kontrolleres av Houthi-militsen. En talskvinne...
22. juli 2022 NRK
Minst sju drept av bilbombe i Jemen
Minst sju personer ble drept da en bilbombe gikk av i den regjeringskontrollerte byen Aden i det sørlige Jemen, opplyser sikkerhetskilder. Eksplosjonen onsdag rammet en kolonne med Lahij-provinsens sikkerhetssjef Saleh al-Sayed i Khor Maksar-bydelen i den sentrale delen av Aden, uttaler en sikkerhetskilde....
30. juni 2022 NRK
Jemen-samtaler i gang i Stockholm
Et internasjonalt møte om situasjonen i krigsherjede Jemen holdes i Stockholm i helgen. En skjør våpenhvile er kommet på plass i landet. Møtet som startet fredag, skal pågå i tre dager. Rundt 150 personer er med. Deltakerlisten omfatter representanter for Jemen, FN,...
17. juni 2022 NRK
FN: 19 drept i Jemen tross våpenhvile
Tross våpenhvilen i Jemen registrerte FN 19 dødsfall som følge av konflikten i landet over en periode på to måneder. Våpenhvilen ble forlenget torsdag, etter å ha vart siden april. De 19 dødsfallene fant sted mellom 2. april og 1. juni. I de fleste tilfellene er det...
3. juni 2022 NRK
Våpenhvilen i Jemen forlenges
Våpenhvilen i Jemen forlenges med to måneder. Det opplyser FNs Jemen-utsending Hans Grundberg. På Twitter sier Grundberg at partene i krigen i Jemen er enige om forlengelsen, men han understreker at mer må gjøres for at den fullt ut skal innfri sitt potensial. Våpenhvilen som ble...
2. juni 2022 NRK
Våpenhvilen i Jemen i fare
Våpenhvilen i Jemen er i fare. Regjeringen og houthi-opprørerne har store problemer med å bli enige om en forlengelse. Våpenhvilen, som trådte i kraft 2. april, har de to siste månedene ført til en forbedring av den humanitære situasjonen for landets sivilbefolkning,...
1. juni 2022 NRK
Ber om forlengelse av våpenhvilen i Jemen
En rekke hjelpeorganisasjoner ber om forlengelse av våpenhvilen i Jemen, som ifølge FN er rammet av den verste humanitære krisen i verden. Partene i konflikten inngikk i april den første landsomfattende våpenhvilen i Jemen siden 2016. I utgangspunktet tar den slutt torsdag. Over 30...
1. juni 2022 NRK
Fastlåste forhandlinger om beleiring av by i Jemen
De stridende partene i Jemen har ikke klart å komme til enighet, og Houthi-opprørerne fortsetter dermed beleiringen av Taiz, landets tredje største by. Kunngjøringen legger en demper på håpene om at beleiringen vil avbrytes i tråd med en FN-meklet to måneder lang...
29. mai 2022 NRK
Første fly på seks år har tatt av fra Jemens hovedstad
Et kommersielt passasjerfly har for første gang på seks år tatt av fra Jemens hovedstad Sana. Om bord var 126 passasjerer på vei til Jordans hovedstad Amman. Noen av passasjerene var pasienter med behov for medisinsk behandling i utlandet. Flyplassen i Sana har vært stengt for...
16. mai 2022 NRK
VERDEN

Rekorddom for barnebortføring
Hordaland tingrett har dømt en kvinne til fire år i fengsel etter at hun bortførte to barn til Jemen i 2009. Retten mener motivet har vært hevn og sjalusi i forhold til barnas far.
11. mai 2022 TV 2
UD frykter katastrofe i Rødehavet
Utenriksdepartementet uttrykker onsdag stor bekymring vedrørende det 45 år gamle tankskipet FSO Safer. Skipet ligger i Rødehavet, syv kilometer fra kysten av Jemen, og kontrolleres av Houthi-opprørerne. Skipet inneholder 1,1 millioner fat olje, og UD frykter nå en naturkatatrofe....
11. mai 2022 NRK
UD med bekymringsmelding: - Frykter enestående katastrofe
Utenriksdepartementet uttrykker onsdag stor bekymring for den enorme oljekatastrofen som truer Rødehavet.
11. mai 2022 TV 2
Jemen: Al-Qaida-medlemmer rømte fra fengsel
Ti militante medlemmer av al-Qaida har rømt fra et fengsel i Hadramaut øst i Jemen, opplyser sikkerhetstjenestemenn. Fangene iscenesatte torsdag en krangel i fengselet i Seiyun. Målet var å tvinge fengselsvokterne til å gripe inn. Da vokterne gjorde det ble de overmannet. De innsatte...
15. april 2022 NRK
FN-utsending møter houthiene i Jemen
FNs spesialutsending Hans Grundberg reiser til Jemen for første gang siden våpenhvilen trådte i kraft i Jemen for halvannen uke siden. Den to måneder lange våpenhvilen ble erklært i begynnelsen av april samtidig som den muslimske fastemåneden ramadan ble innledet. Grundberg...
11. april 2022 NRK
Jemens president overfører makten
Jemens president Abedrabbo Mansour Hadi kunngjorde torsdag at han har dannet et nytt råd som skal lede det krigsherjede landet framover, ifølge AFP. – Jeg overfører mine fullmakter ugjenkallelig til dette lederrådet, sa Hadi i en TV-sendt tale torsdag morgen. Det sier presidenten...
7. april 2022 NRK
Visepresident avsatt i Jemen
Jemens president Abd-Rabbu Mansour Hadi har avsatt landets visepresident, og overført både sin egen og visepresident Ali Mohsen al-Ahmars myndighet til et nytt presidentråd. Det nye rådet skal håndtere politiske, militære og sikkerhetssaker for regjeringen« i en...
7. april 2022 NRK
Biden: Våpenhvile i Jemen ikke nok
USAs president Joe Biden ønsker meldingene om en våpenhvile i Jemen velkommen, men understreker at det ikke er nok. – Dette er viktige steg, men de er ikke nok. Våpenhvilen må overholdes, og som jeg har sagt tidligere, er det avgjørende at vi avslutter denne krigen, sier Biden i...
2. april 2022 NRK
FN: Enighet om to måneders våpenhvile i Jemen
Ifølge FN har de stridende partene i krigen i Jemen blitt enige om en to måneder lang våpenhvile fra og med lørdag 2. april. – Partene i konflikten har svart bekreftende på et FN-forslag om en to måneder lang våpenhvile som trer i kraft i morgen 2. april klokken 19,...
1. april 2022 NRK
Saudikoalisjonen varsler stans i kamphandlinger
Den saudiledede koalisjonen som kjemper mot houthi-opprørerne i Jemen, varsler ensidig stans i kamphandlinger fra onsdag morgen. – Koalisjonen kunngjør herved stans i militærhandlinger i Jemen fra klokken 6 onsdag 30. mars, står det i uttalelsen ifølge det statlige...
30. mars 2022 NRK
Fordømmer angrep i Jemen
FNs generalsekretær António Guterres fordømmer houthi-opprørernes angrep mot et oljedepot i Saudi-Arabia, og den saudiledede koalisjonens luftangrep mot Jemen. Alle parter i konflikten må vise selvbeherskelse, uttaler Guterres. – Generalsekretæren fordømmer...
27. mars 2022 NRK
Saudiledet koalisjon med luftangrep mot Jemen
Luftangrepene er rettet mot mål i Sana og Hodeida, opplyser koalisjonen. – Militæroperasjonen skal fortsette til alle mål er oppnådd, står det i en uttalelse fra koalisjonen og som siteres av det saudiarabiske statlige nyhetsbyrået SPA. Fredag ettermiddag traff en rakett...
26. mars 2022 NRK
Houthi-angrep på oljeanlegg i Saudi-Arabia
Houthi-opprørere angrep lørdag et anlegg drevet av oljeselskapet Aramco i Jizan i Saudi-Arabia, ifølge den saudiledede koalisjonen som kjemper mot opprørerne i Jemen. Opprørerne skal også ha truffet et avsaltingsanlegg i Al-Shaqeeq og kraftstasjon nær Jizan, melder...
20. mars 2022 NRK
Martine-saken: Bondevik positiv etter sjeik-møte – tror de vil medvirke til utlevering
Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik gikk onsdag ettermiddag i møte med en nær kontakt for houthi-bevegelsen. Målet er å komme nærmere en utlevering av drapsmistenkte Faruk Abdulhak.
16. mars 2022 VG
FN ber om milliardar til Jemen
FN har sendt ut ein appell om 4,27 milliardar dollar til Jemen for å roe det dei kallar verdas verste humanitære krise. FN meiner at 161.000 menneske er truga av svolt i Jemen i 2022. Dei meiner krigen i Ukraina skuggar for andre humanitære kriser i verda.
16. mars 2022 NRK
Martine-saken: Dette har de fått vite om den mistenkte kvinnen
LONDON Pågripelsen av den kvinnelige slektningen til Farouk Abdulhak er et resultat av årelang etterforskning, forteller Martines far Odd Petter Magnussen.
15. mars 2022 VG
Håper London-tur vil gi flere svar i Martine-saken
Mandag skal familien til Martine Vik Magnussen (23) forhåpentligvis få flere svar om drapsetterforskningen som fortsatt pågår i Storbritannia.
12. mars 2022 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL