Iveland
Møte i kommunestyret
Kommunestyret samles til årets siste møte torsdag 14. desember kl. 17.00. Ti saker står på sakskartet.  Vi har fremdeles noen utfordringer med vårt sak og arkiv system. I denne forbindelse gjelder det fletting av vedtak fra tjenesteutvalget (22.11) og
fredag 10:22 Iveland kommune
Voss-stipend til Iveland skytterlag
Iveland skytterlag ble tildelt årets Voss-stipend under førjuls-arrangementet i Ivelandshallen søndag 3. desember. Vi gratulerer!
tirsdag 10:10 Iveland kommune
Ordfører og NRK-redaktør bekrefter forhold
Ordfører i Iveland, Gro-Anita Mykjåland (Sp), og distriktsredaktør i NRK Sørlandet, Morten Rød, har tatt kontakt med sine ledergrupper og fortalt at de nå er et par.
mandag 19:45 $ Fædrelandsvennen
På ski i lysløypa
Lysløypa ble kjørt opp med et spor tidligere i uka. Ikke så mye snø men ganske fint både for skøyting og klassisk. Gamle ski anbefales. Den lange utforbakken innerst er det lite snø i. Kjør forsiktig der!
fredag 1. desember Iveland kommune
Budsjett og økonomiplan - innstilling fra formannskapet
Formannskapet behandlet budsjett 2018, økonomiplan 2018-2021 i sitt møte tirsdag 9. november. Kommunestyret har siste ord i saken torsdag 14. desember.
torsdag 30. november Iveland kommune
Ivelandstoff i Boligmagasinet
Årets 4. utgave av Boligmagasinet er nå tilgjengelig på nett. Her kan du bl.a. lese mer om Dørfabrikken Vatnestrøm og håndverkere i Iveland. Boligmagasinet kommer i din postkasse om ikke lenge.
onsdag 29. november Iveland kommune
Ivelandsrevyen 2017
6. og 7. trinn ved Iveland skole inviterer familie, venner og bygdefolk til Ivelandsrevyen 2017 på Iveland bedehus tirsdag 5. desember kl. 18.00.  Gratis inngang.
tirsdag 28. november Iveland kommune
Siste nytt fra Iveland
Bygdebrevet er en gammel traver. Denne utgaven er den siste i bygdebrevets 31 årige historie, men nye utgaver følger i det nye året. Digitaliseringen skyter fart men papir-utgaven av bygdebrevet er fremdeles et populært lesestoff hos de fleste Ivelendinger.
tirsdag 28. november Iveland kommune
AUST-AGDER

Nytt nummer av Grendeposten
Vatnestrøm grendelag er nå ute med årets femte og siste utgave av Grendeposten.
søndag 26. november Iveland kommune
17 storfe tatt i forvaring i Iveland
Mattilsynet hentet 17 storfe fra et utmarksbeite i Iveland kommune fredag. Dyra var for tynne, har gått i gjørme til knærne og hadde verken ly for vær og vind eller tørr liggeplass.
lørdag 25. november $ Fædrelandsvennen
Møte i Kontrollutvalget
Kontrollutvalget samles til nytt møte onsdag 29. november kl. 14.00.
onsdag 22. november Iveland kommune
Vatnestrøm industriområde - vedtatt plan
Kommunestyret vedtok torsdag 9. november 2017 detaljreguleringsplan for Vatnestrøm industriområde. Planen legger til rette for sidespor fra Sørlandsbanen på næringsområdet. Planen er for øvrig en videreføring av opphevet plan fra 1987. Planens dokumenter er...
tirsdag 21. november Iveland kommune
Julegrantenning og førjulsmoro
Velkommen til julegrantenning ved Åkle og førjulsmoro i Ivelandshallen 1. søndag i advent - søndag 3. desember.
mandag 20. november Iveland kommune
Influensavaksine
Årets influensavaksine er tilgjengelig ved Iveland legekontor.
mandag 20. november Iveland kommune
Kommunestyret i kveld
Kommunestyret avholder et ekstraordinært møte i kommunestyersalen i kveld kl. 18.00. En sak skal til behandling.
mandag 20. november Iveland kommune
Møte i Formannskapet
Formannskapet samles til nytt møte på kommunehuset tirsdag 28. november kl. 09.00. Saksdokumentene finner du i denne artikkelen.
mandag 20. november Iveland kommune
1331 innbyggere
Ved utgangen av september måned bodde det 1331 innbyggere i Iveland kommune.
fredag 17. november Iveland kommune
Tilskuddsordning mot barnefattigdom
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) utlyser Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom for 2018.
torsdag 16. november Iveland kommune
Tjenesteutvalget 22. november
Tjenesteutvalget samles til årets siste møte på kommunehuset onsdag 22. november kl. 18.00. Sju saker og to informasjonssaker står på sakskartet.
onsdag 15. november Iveland kommune
Konkurrerer med de beste
Linnea Waage Nilsen stiller opp i Ungdommens musikkmesterskap i Sandefjord førstkommende lørdag. Dette er et regionalt mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle under 23 år med deltakere fra Buskerud, Telemark og Vestfold. Ettersom det ikke blir avholdt noen egen konkurranse i...
tirsdag 14. november Iveland kommune
To populære filmer
Denne kvelden kan du få med deg "Ekspedisjon Knerten" (alle) og "Natta pappa hentet oss" (9 år).
mandag 13. november Iveland kommune
Nytt liv i bygdekvinnelaget
Det er nå omlag 10 år siden Iveland bygdekvinnelag var aktive. Tirsdag 14. november kl. 19.00 inviteres det til stiftelsesmøte med tanke på en ny oppstart av bygdekvinnelaget.
mandag 13. november Iveland kommune
Transporttjenesten for funksjonshemmede
Aust-Agder fylkeskommune har ansvaret for transporttjenesten for funksjonshemmede. Tilbudet omfatter dør til dør transport (TT-transport). Søknadsfristen er 15. november.
mandag 13. november Iveland kommune
Budsjett 2018 - Økonomiplan 2018-2021
Rådmann Sten Albert Reisænen presenterte torsdag kveld sitt forslag til budsjett for 2018 og økonomiplan 2018-2021.
torsdag 9. november Iveland kommune
Vaktmesterkurs 5. desember kl. 17.30
Lag og foreninger fra Iveland kommune må ha godkjente vaktmestere for å kunne benytte Ivelandshallen gratis. Vaktmesterkurs tar en time og gjennomføres annet hvert år. Kurset tirsdag 5. desember kl. 17.30 er gyldig for 2018 og 2019. Dette er det andre og siste kurset gjeldende for de to...
torsdag 9. november Iveland kommune
Refleksdagen 19. oktober
"Har du opplevd å nesten kjøre på noen du ikke kunne se i mørket, eller at bilene har kommet altfor nær deg når du er ute og går? Da er du ikke alene! Bruk refleks så fjerner du nesten helt risikoen for at det skjer en ulykke i mørket."- Trygg Trafikk.
tirsdag 7. november Iveland kommune
Møte i kommunestyret torsdag 9. november
Kommunestyret samles til nytt møte torsdag 9. november kl. 18.00. Hele 15 saker står på sakskartet. I tilknytning til denne artikkelen vil du også finne møteprotokollen fra Tjenesteutvalget 18. oktober og fra Formannskapet 24. oktober.
tirsdag 7. november Iveland kommune
SMIL-midler 2017
Det er fremdeles penger igjen av årets pott! SMIL står for spesielle miljøtiltak i landbruket. Ved søknad om SMIL-midler kan man få økonomisk støtte for gjennomføring av tiltak som ivaretar jordbrukets kulturlandskap eller som reduserer forurensing fra jordbruket.
tirsdag 7. november Iveland kommune
Bronsemedalje til Rebecca Mykland
Vi gratulerer Rebecca Mykland fra Iveland og hennes lagvenninner i Stabæk fotball med 3. plass i årets Toppserie!
mandag 6. november Iveland kommune
Ny hjemmeside
Våre nye hjemmesider er nå stort sett oppdatert. Det mangler noe på skole og barnehagesidene samt noen andre mindre ting. Finner du feil/mangler, vennligst gi beskjed via egen tilbakemeldingsknapp nederst på hver side.
søndag 5. november Iveland kommune
Festdager i Iveland
Energiparken på Skaiå ble åpnet forrige helg. I går ble Iveland idrettspark åpnet. To helger med mye moro og aktiviteter! Begge helgene fikk vi besøk av "Dalstroka innanfor" som har tatt mange fine bilder og laget to bildeserier. I neste avsnitt har vi lagt inn link til...
søndag 5. november Iveland kommune
Tre ledige stillinger som sykepleiere
Vi har fra 15. november 2017 tre ledige stillinger som sykepleiere. Søknaden sendes elektronisk innen 10. november.
torsdag 2. november Iveland kommune
Kvalifisert for framtida
Kommunestyret behandler siste utgave av rapporten torsdag 9. november kl. 18.00.
torsdag 2. november Iveland kommune
AUST-AGDER

Budsjett 2018 - økonomiplan 2018-2021
Rådmann Sten Albert Reisænen presenterer sitt forslag til budsjett for 2018 og økonomiplan 2018-2021 i kommunestyresalen torsdag 9. november kl. 17.00-18.00. Møte er åpent for alle interesserte. Budsjett-dokumentene vil bli publisert på våre hjemmesider fredag 10. november.
onsdag 1. november Iveland kommune
Gratis HPV-vaksine til kvinner
Alle kvinner født mellom 1991-1996 får nå et tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine). Alle unge kvinner som er født i dette tidsrommet, får i disse dager SMS fra Folkehelseinstituttet med informasjon om vaksinasjonstilbudet. Kontakt...
onsdag 1. november Iveland kommune
Møte i kommunestyret
Kommunestyret samles til nytt møte torsdag 9. november kl. 18.00. Hele 15 saker står på sakskartet. I tilknytning til denne artikkelen vil du også finne møteprotokollen fra Tjenesteutvalget 18. oktober og fra Formannskapet 24. oktober.
tirsdag 31. oktober Iveland kommune
Ny behandling i kommunestyret
Kommunestyret behandler siste utgave av rapporten torsdag 9. november kl. 18.00.
tirsdag 31. oktober Iveland kommune
Full fart i Energiparken
Den offisielle åpningen av Energiparken ved Skaiå barnehage fant sted lørdag ettermiddag. Vi gjengir her omtalen som "Dalstroka innanfor" har skrevet på sine facebook-sider: Så er den nye Energiparken på Skaiå i Iveland offisielt opna! Det skjedde i...
mandag 30. oktober Iveland kommune
E-coli i drikkevannet fra Skaiå vannverk
Det er igjen funnet E- coli i drikkevannet fra Skaiå vannverk. Det må derfor innføres kokevarsel. Vi beklager ulempen dette medfører og håper det blir kortvarig. For å analysere hvor feilen er har vi tatt ekstra prøve etter membran og UV og der var det to E-coli...
fredag 27. oktober Iveland kommune
Vaktmesterkurs 8. november
Lag og foreninger fra Iveland kommune må ha godkjente vaktmestere for å kunne benytte Ivelandshallen gratis. Vaktmesterkurs tar en time og gjennomføres annet hvert år. Kurset 8. november er gyldig for 2018 og 2019. Private som ønsker å leie Ivelandshallen får redusert leie...
fredag 27. oktober Iveland kommune
Siste nytt fra Iveland
Bygdebrevet for november 2017 inneholder kommunal informasjon og annen nyttig informasjon om det som rører seg i kommunen kommende måned.
torsdag 26. oktober Iveland kommune
16 søkere til fagarbeider-stilling
Tilsammen 16 menn har søkt på den ledige stillingen som fagarbeider ved Drift og utvikling.
torsdag 26. oktober Iveland kommune
Gode tall for sykefravær
Iveland kommune har en målsetting om å ligge på under 6,0% sykefravær. Tallene som SSB / Kommunal Rapport nylig publiserte viser at sykefraværet i 1. halvår 2017 var på 5,9%. Vi er med dette tallet på 45. plass i Norge, noe avdelingsleder Lasse Hornnes er godt...
onsdag 25. oktober Iveland kommune
Kr. 69.244,- til TV-aksjonen
Ivelendingene bidro med kr. 69.244,- til årets TV-aksjon. Dette utgjør kr. 51,60,- per innbygger, noe som gir oss en 158. plass blant norske kommuner. Årets TV-aksjon går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Når barn i krig og konflikt ikke...
mandag 23. oktober Iveland kommune
Åpning av Iveland idrettspark
Den offisielle åpningen av Iveland idrettspark mellom Iveland skole og Ivelandshallen finner sted lørdag 4. november kl. 13.00. Vi får korte taler ved ordfører Gro-Anita Mykjåland og leder av Iveland idrettslag Arnulf Bærheim, etterfulgt av mingling og enkel bevertning. Det vil...
torsdag 19. oktober Iveland kommune
Åpning av Energiparken på Skaiå
Den offisielle åpningen av Energiparken ved Skaiå barnehage finner sted lørdag 28. oktober kl. 13.00. Vi får korte taler ved ordfører Gro-Anita Mykjåland, konsernsjef i Agder Energi Tom Nysted og kultursjef i Aust-Agder fylkeskommune Hege Solli. Det blir boccia-turnering...
torsdag 19. oktober Iveland kommune
TV-aksjonen 2017
Årets TV-aksjon går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF...
torsdag 19. oktober Iveland kommune
Hallovenn
Velkommen til Hallovenn i Ivelandshallen tirsdag 31. oktober kl. 17.00.
torsdag 19. oktober Iveland kommune
Informasjonsmøter om skader etter flom
Fylkesbondelagene i Agder og Fylkesmannens landbruksavdeling inviterer til informasjonsmøter om skadene eller flommen. Store nedbørsmengder og påfølgende flom i flere vassdrag i landsdelen, har medført til dels store materielle skader. Med informasjonsmøtene ønsker vi...
torsdag 19. oktober Iveland kommune
Kokevarsel opphevet
Kokevarselet for abonnenter tilknyttet Skaiå vannverk oppheves med umiddelbar virkning. Alle kan nå drikke vannet igjen. Det er nå ingen forekomst av e-coli bakterier i drikkevannet. I tilknytning til denne artikkelen finner du noe informasjon om e-coli fra kommuneoverlegen.
søndag 15. oktober Iveland kommune
Møte i menighetsrådet
Menighetsrådet samles til nytt møte tirsdag 17. oktober kl. 19.00.
fredag 13. oktober Iveland kommune
Peter Løvaas overtar innsamlingen:
RenoNorden meldte inn sin konkursbegjæring i midten av september. Peter Løvaas har nå tatt over innsamlingen.
fredag 13. oktober Iveland kommune
Politiske møter
Tjenesteutvalget og formannskapet samles til nye møter fra kommende uke.
fredag 13. oktober Iveland kommune
E-coli i drikkevannet
Det er fremdeles noe e-coli i drikkevannet fra Skaiå vannverk. Alle som mottar vann fra vannverket må koke drikkevannet.
torsdag 5. oktober Iveland kommune
Naturskadeordningen
Flommen har forårsaket store ødeleggelser lokalt i Agder, også i Iveland. For skader som forsikringsselskapene ikke dekker vil Naturskadeordningen være relevant for mange.
tirsdag 3. oktober Iveland kommune
Fuktig natt i vente
Det vil komme inntil 100 mm nedbør det neste døgnet. Vannstanden vil igjen stige, flomtoppen er ennå ikke nådd.
søndag 1. oktober Iveland kommune
Store nedbørsmengder
Det meldes om flere utfordringer på flere veiene i Iveland lørdag kveld.
lørdag 30. september Iveland kommune
Fotoprosjekt høsten 2017
Ungdomsskolens elever vil denne høsten få tilbud om å bli med på fotoprosjektet "Fotostemmer".
fredag 29. september Iveland kommune
AUST-AGDER

Stengt ved legekontoret
Legekontoret vil være stengt torsdag 5. oktober og fredag 6. oktober 2017.
torsdag 28. september Iveland kommune
Basar på Vatnestrøm
Lørdag 14. oktober inviterer Vatnestrøm grendelag til basar på Vatnestrøm skole.
torsdag 28. september Iveland kommune
Brøyting/vedlikehold av private veier
Dersom du ønsker å bli med eller si opp din avtale, må dette meldes inn til drift og utvikling.
tirsdag 26. september Iveland kommune
Pål Moi med fotokunst
Pål Moi sitt bildet av de tre barna med pølse og kjeks tidlig en lørdag morgen var ett av 12 bilder som nylig ble premiert i en foto-konkurranse.
mandag 25. september Iveland kommune
Siste nytt fra Iveland
Les mer om bl.a. den offisielle åpningen av to idrettsanlegg i oktober-utgaven av bygdebrevet.
søndag 24. september Iveland kommune
Askeladden & Snømannen
Denne kvelden tilbyr vi to populære filmer til våre kinogjengere.
torsdag 21. september Iveland kommune
Lyttevenner i Iveland
Har du lyst til å bli lyttevenn og bidra positivt i de unge sitt ønske om veiledning i lesefaget?
torsdag 21. september Iveland kommune
Siste nytt fra Vatnestrøm
Vatnestrøm grendelag er nå ute med årets fjerde utgave av grendeposten.
fredag 15. september Iveland kommune
Møte i kommunestyret
Kommunestyret samles til nytt møte torsdag 21. september kl. 09.00.
onsdag 13. september Iveland kommune
Møte i menighetsrådet
Menighetsrådet samles til nytt møte på kommunehuset tirsdag 19. september kl. 19.00.
tirsdag 12. september Iveland kommune
Stortingsvalget 2017
Til tross for et godt valgresultat for Senterpartiet ble det ingen Oslo-tur, i denne omgang, for ordfører Gro-Anita Mykjåland.
tirsdag 12. september Iveland kommune
KIA cafe 12. september
Regionleder Mei Lian Chou (bildet) besøker KIA cafeen på Iveland bedehus tirsdag 12. september kl. 17.30.
mandag 11. september Iveland kommune
Første scoring i Toppserien
Rebecca Mykland fikk sin debut for Stabæk fotball 2. september. På lørdag scoret hun sitt første mål i Toppserien for sin nye arbeidsgiver!
fredag 8. september Iveland kommune
Topptur til Berefjell
Vi starter turen fra Ranestad ca 5 km vest for Vatnestrøm kl. 11.00.
onsdag 6. september Iveland kommune
Vedtak fra Tjenesteutvalget
Møteprotokollen fra møte i Tjenesteutvalget onsdag 30. august er nå klar.
mandag 4. september Iveland kommune
Søknad om barnehageplass
Iveland kommune har fellesopptak til barnehagene to ganger per år. Søknadsfristen for neste opptak er 1. oktober.
fredag 1. september Iveland kommune
Ledig stilling som fagarbeider
Vi har fra 1. januar 2018 en ledig 100% stilling som fagarbeider. Søknaden sendes elektronisk innen 20. september.
torsdag 31. august Iveland kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

IVELAND

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AUST-AGDER

FAVORITTER

Hordaland IT Innenriks Telemark Utenriks Bergen Akershus Næringsliv Vestfold Kjendis Båt Sport Get-ligaen Fotboll Aust Agder Nordland Hedmark Rogaland Buskerud Kultur
flere?
Trøndelag Oppland Sogn og Fjordane Odda Møre og Romsdal Troms Østfold Vest Agder Økonomi Oslo Jul Skåne Kvinnherad Mat Halloween Finnmark Mobil Fiske Reise Bolig Oskarshamn Helse Svalbard Game of Thrones Grue Russland Vær Forskning Fotball Tesla Sport Östra Göinge Kalmar Trav Håndball Kultur Osterøy Motor Kunst Malmö Landbruk Litteratur Trondheim Bærum Indonesia Risør Helsingborg Hockey Forsvar Suldal Kongsvinger Øvre Eiker Inrikes Vestby Båt Hadsel Näringsliv Landskrona Moss Kristiansand Stockholm Boksing Ishockey Askøy Mote Stavanger Nord-Korea Haugesund Musikk Spill Fedje Hammerfest Odds BK Svelvik Trysil Jobb Kongelig Masfjorden Hässleholm Lund Seljord Tvedestrand Os Langrenn Trening Sykkel Bil Tour of Norway Brexit Orkdal Tønsberg Polen Bil Alpint Sjakk Tinn Blekinge Karmøy Sverige Molde Klippan Astronomi Holmestrand Musik Gjøvik Ørsta Skiskyting Hälsa NHL Vinje Valg Nedre Eiker OL Porsgrunn Eidfjord Sandnes Verdal Barn Ringsaker Jakt Svømming Ås VM OBOS-ligaen Snowboard Emmaboda Gloppen Røros Eid Skøyter Tour de France Selje Harry Potter Tromsø IL Fredrikstad Alta Kommunesammenslåing Meland Kristiansund Israel Mandal Sørreisa Vestre Slidre Fauske Tyskland Tingvoll Sortland Førde Dovre Poker Hemne Stord Vellinge Nybro Kävlinge Norway Cup Sund Motorsport Kristianstad Selbu Drammen Andøy Premier League Tjøme SK Brann Volda Narvik Notodden Finnøy Hamar Mercedes-Benz Sørfold Russ USA Kampsport Tomelilla Streik Lenvik Fitjar Midsund La liga Evenes Asker Sande Båstad Eidsberg Kina Universet Klima Porsanger Elverum Europa League Steigen Nøtterøy Røyken Fet Kvænangen Austrheim Arendal Svedala Ullensvang Bamble Voss Lindås Skellefteå Sarpsborg Politikk Skien Modum Vevelstad Nes Lier Radøy Frankrike Holtålen Foto Klatring Rosenborg BK Fjell Lyngdal Hopp NM Løten Halden Aurdal Steinkjer Stryn Jevnaker Film Viking FK Måsøy Eslöv Tana Android Sarpsborg 08 Nissedal Lillesand Bremanger Staffanstorp Ledare
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL