Irak
Sadaa (14) forsvant under krigen mot IS. Hun er én av 25.000 savnede.
MOSUL/DOHUK : Hvor ble det av en 14 år gammel jente som var slave hos IS? Vår leting avdekker hvor lite myndighetene gjør for å finne Iraks savnede.
søndag 22:10 $ Aftenposten
Mirakelgutten Tomas unnslapp IS – nå drømmer han om å bli som Ronaldo
DOHUK/SINJAR : For et knapt år siden kom han så vidt levende ut av IS-fangenskap. Nå er Tomas (11) kaptein på fotballaget.
fredag 06:09 $ Aftenposten
Straff terrorister der de er
IS’ terrorstat er borte, men mange av morderne går fri. Norge bør ta initiativ til å opprette spesialdomstoler i Irak og Nord-Syria.
torsdag 21. juni VG
Tiden renner ut for yezidiene
Yezidienes hjem i Sinjarområdet ligger i ruiner etter Den islamske Stats herjinger. Norge og andre rike land må hjelpe dem med gjenreising.
mandag 18. juni VG
Hvordan beskytte forfulgte minoriteter? | Guri Hjeltnes
Man må ta tak i de underliggende årsaker til forfølgelse hvis man skal forebygge nye overgrep mot etniske og religiøse minoriteter.
søndag 17. juni $ Aftenposten
Sivile drept i luftangrep nordøst i Syria
Minst ti sivile, blant dem tre barn, er drept i et USA-ledet luftangrep mot en IS-kontrollert landsby nordøst i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR.
tirsdag 12. juni $ Aftenposten
Tysklands innenriksminister etter drap på jente (14): – Har ikke kontroll over asylsituasjonen
En irakisk asylsøker (20) har siden lørdag kveld sittet i varetekt i Tyskland, mistenkt for drapet på en 14 år gammel jente. Drapet ryster Tyskland, og har antent den allerede opphetede asyldebatten i landet.
søndag 10. juni VG
Reuters: Seks personer drept på grensen mellom Irak og Iran
Den iranske revolusjonsgarden drepte væpnede personer som krysset grensen fra Irak.
søndag 10. juni $ Aftenposten
VERDEN

Iraks valgvinner vil ruste ned
Sjiapredikanten Moqtada al-Sadr, hvis allianse vant valget i Irak, oppfordrer til en nasjonal nedrustningskampanje.
søndag 10. juni $ Aftenposten
Drapsmistenkt iraker (20) tilbake i Tyskland
Irakeren som er mistenkt for å ha voldtatt og drept ei 14 år gammel tysk jente, ble straks tatt inn til avhør etter at han ble deportert tilbake til Tyskland.
søndag 10. juni $ Aftenposten
Drap på jente (14) ryster Tyskland - asylsøker pågrepet i Irak
Den irakiske asylsøkeren (20) som er mistenkt for å ha voldtatt og drept en 14 år gammel tysk jente er pågrepet i Irak, og sendt tilbake til Tyskland. Angela Merkels motstandere krever nå en endring i asylpolitikken.
lørdag 9. juni VG
Drap på 14 år gammel jente ryster Tyskland - asylsøker pågrepet i Irak
Den irakiske asylsøkeren (20) som er mistenkt for å ha voldtatt og drept en 14 år gammel tysk jente er pågrepet i Irak, og sendt tilbake til Tyskland. Angela Merkels motstandere krever nå en endring i asylpolitikken.
lørdag 9. juni VG
Helsearbeidere angripes på jobb: «Dette er den nye normalen»
ISTANBUL De siste to årene er sykehus og helsepersonell blitt angrepet 1200 ganger, ifølge Røde Kors. – Vi flagger ofte på halv stang, sier generalsekretær Bernt Apeland.
lørdag 9. juni VG
20 drepte og 128 skadd i eksplosjon i Bagdad
Minst 20 mennesker ble drept og 128 skadet, etter at to bomber skal ha gått av ved siden av et ammunisjonslager i en shia-moské i Sadr-byen i Bagdad, onsdag kveld. Ammunisjonslageret skal ha tilhørt Muqtada al-Sadr.
torsdag 7. juni Document.no
Bekymret over dype uenigheter i NATO
STOLTENBERG BEKYMRET: NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg er bekymret over de stadig sterkere motsetningene som viser seg mellom USA og andre NATO-land. Det sa han på en pressekonferanse i Brussel onsdag. Arkivfoto: NATO De store uenighetene mellom USA og andre NATO-land bekymrer alliansens...
torsdag 7. juni Aldri mer
Fransk kvinne dømt til livstid i fengsel i Irak
En fransk kvinne ble lørdag dømt til livsvarig fengsel av en irakisk domstol for å angivelig være medlem av den ytterliggående jihadistgruppen IS.
søndag 3. juni $ Aftenposten
– Hent IS-barna hjem før det er for sent
Rundt 20 små gutter og jenter har blitt født i Syria og Irak. Foreldrene er IS-krigere med norsk statsborgerskap.
lørdag 2. juni TV 2
Norske Aisha vervet seg til IS – nå vil hun hjem til Norge
100 personer reiste fra Norge for å bli en del av terrororganisasjonen IS. Nå er 30 av dem igjen i de krigsherjede områdene.
onsdag 30. mai TV 2
Norske styrker avbrøt trening av syrisk milits etter «alvorlig hendelse»
En hittil ukjent «alvorlig hendelse» blant norsktrent milits som har kjempet mot IS i Syria og Irak, førte til at Norge midlertidig avbrøt treningen.
tirsdag 29. mai $ Aftenposten
Avbrøt trening av syrisk milits
NORSK TRENING: En «alvorlig hendelse» førte til at Norge midlertidig avbrøt treningen av milits som kjempet mot IS i Syria og Irak. Det sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H). Bildet: Soldater fra Telemark bataljon trener opp irakiske sikkerhetstyrker i Nord-Irak. Foto:...
tirsdag 29. mai Aldri mer
Kalifatets slave
Marerittet starter den 3. august 2014. Sherihan Rasho Ali er en av flere tusen jesidiske kvinner og barn som blir tatt til fange av IS i Nord-Irak.
søndag 27. mai $ Aftenposten
To svenske menn kan være henrettet av IS
I en nylig publisert propagandafilm for IS blir flere menn skutt for åpent kamera. Svenske myndigheter frykter at to av dem er svenske statsborgere som har vært savnet i Nord-Irak siden desember.
søndag 27. mai NRK
Minst syv drept i selvmordsangrep i Irak
Minst syv personer har blitt drept av en selvmordsbombe i en park i Iraks hovedstad Bagdad, opplyser irakiske tjenestemenn.
torsdag 24. mai $ Aftenposten
Leder Irak-valget
Den tidligere anti-amerikanske militslederen, Muqtada al-Sadr, leder an til å vinne det irakiske valget. Det kan komplisere USAs arbeid for å forhindre en ny IS-opptrapping i landet.
torsdag 17. mai VG
Tidligere anti-amerikansk militsleder leder valget i Irak
Den tidligere anti-amerikanske militslederen, Muqtada al-Sadr, leder an til å vinne det irakiske valget. Det kan komplisere USAs arbeid for å forhindre en ny IS-opptrapping i landet.
torsdag 17. mai VG
Iraks nye sterke mann
Hverken USA eller Iran har grunn til å glede seg over valgresultatet i Irak. Vinneren er en religiøs, populistisk nasjonalist som har brutt med dem begge.
torsdag 17. mai VG
Al-Sadr mot overraskende valgseier i Irak
Statsminister Haider al-Abadi ser ut til å ha gått på et kraftig nederlag under lørdagens parlamentsvalg i Irak.
mandag 14. mai NRK
Fem IS-ledere pågrepet
Irakiske etterretningsagenter skal ha brukt en meldings-app på en IS-leders mobiltelefon til å lokke fire andre IS-ledere i en felle. Nå er alle fem pågrepet i Irak.
fredag 11. mai VG
IS-ledere lurt i felle
Irakisk etterretning skal ha brukt en IS-leders mobiltelefon til å lokke fire andre ledere i en felle. Nå er alle fem pågrepet.
torsdag 10. mai NRK
– Vellykket innsats mot ISIL
VELLYKKET NORSK INNSATS MOT ISIL: – Innsatsen mot ISIL har hittil vært vellykket, men konfliktene i Irak og Syria har sammensatte årsaksforhold, og skifter raskt karakter, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen, som opplyste Stortinget om at nye bidrag blir vurdert. Foto: REGJERINGEN –...
onsdag 2. mai Aldri mer
Amnesty: Straffer mistenkte for IS-tilknytning med seksuelle overgrep
Ny rapport fra Amnesty International skildrer redselsfull behandling av irakiske kvinner mistenkt for å ha tilknytning til IS.
tirsdag 17. april VG
Amnesty-rapport: Straffer irakiske kvinner for IS-tilknytning med vold og overgrep
Ny rapport fra Amnesty International skildrer redselsfull behandling av irakiske kvinner mistenkt for å ha tilknytning til IS.
tirsdag 17. april VG
– Vi kan og bør lære av 9. april 1940
EN VERDEN I ENDRING: Vi må trekke relevant lærdom av historien og hendelsene som skrives inn i historien fortløpende. Aktuelle og historiske hendelser – som drapsforsøket i Salisbury (bildet), terrorhandlingene i USA 11. september, krigene i Midt-Østen og andre konflikter kan i...
tirsdag 10. april Aldri mer
ASIA

Norske soldater drepte selvmordsbomber: – Spot on. Jævlig bra jobbet
- Soldatene må ha rett til å forsvare seg selv når de blir utsatt for trusler eller beskutt, sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
tirsdag 3. april TV 2
Forsvarssjefen: – Helt nødvendig aksjon
Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen kommenterer videoen som viser norske soldater fra Telemark bataljon som åpner ild mot en selvmordsbomber.
tirsdag 3. april TV 2
Her dreper norske soldater en selvmordsbomber i Irak
Soldatene fra Telemark bataljon åpner ild mot bilen, og kulene slår inn i kjøretøyet før det sprenges i luften.
tirsdag 3. april TV 2
Her dreper norske soldater en selvmords­bomber i Irak
Forsvaret offentliggjør for første gang videoopptak av norske soldater i kamp med IS-krigere. Et av dem viser hvordan nordmennene drepte en selvmordsbomber fra terrorgruppen IS under et angrep.
mandag 2. april NRK
Her gjemmer trolig IS-lederen seg
IS er knust militært, men har gått tilbake til sin gamle strategi for å gjennomføre terroraksjoner, forteller eksperter til TV 2.
mandag 2. april TV 2
Her gjemmer trolig IS-lederen seg
IS er knust militært, men de har gått tilbake til sin gamle strategi for å gjennomføre terroraksjoner, forteller eksperter til TV 2.
søndag 1. april TV 2
Opplevde terroren på Utøya, mens kusinen i Irak aldri har hørt skudd
ERBIL, IRAK : Etter at Lara Rashid mistet søsteren sin på Utøya, har hun reist for å finne seg selv. Nå er turen kommet til landet hun er født i, irakisk Kurdistan.
tirsdag 27. mars NRK
IS-terroristenes enker flykter: – Vi har ingen fremtid
TV 2 har møtt flere enker etter falne IS-terrorister i Irak. Mange av dem innser at de ikke har noen fremtid.
søndag 11. mars TV 2
Minst 11.000 savnet fra den tidligere IS-bastionen Mosul
I juli i fjor drev den irakiske regjeringen IS ut av Mosul. Et halvt år etter er minst 11.000 savnet fra Iraks nest største by.
søndag 11. mars NRK
Dette møtte TV 2-fotografen da han kjørte rundt i Mosul
I juli i fjor ble terrorhæren IS bekjempet i Mosul i Irak. Det siste intense slaget stod i gamlebyen. Syv måneder senere har nesten ingen av innbyggerne flyttet tilbake. Store deler av byen ligger i ruiner. I denne mobilvideoen filmet av TV 2s fotograf Ole Enes Ebbesen viser hva innbyggere som kommer...
torsdag 8. mars TV 2
Hysj-kontrollen bør styrkes, ikke svekkes
SATELITTOVERVÅKING: NRK har rettet søkelyset mot Etterretningstjenestens anlegg på Eggemoen utenfor Hønefoss, kalt Forsvarets stasjon Ringerike, som driver innhentingsarbeid rettet mot såkalt satelittbasert kommunikasjon. Ikke alle er enige i at det kritiske søkelyset er...
mandag 5. mars Aldri mer
Norge stiller opp mot massevoldtekter i Irak
MÜNCHEN utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) slår alarm om at flyktningkvinner som vender hjem til områder IS kontrollerte i Irak, utsettes for voldtekt og annen seksualisert vold.
lørdag 17. februar VG
USA vil returnere fremmedkrigere til hjemlandet. Men Norge sier nei
BRUSSEL USA vil at hjemlandene skal ta tilbake flere hundre fremmedkrigere som sitter i midlertidige leire i Irak og Syria. Men forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) sier nei for Norges del.
torsdag 15. februar VG
Saddam Husseins datter på ettersøkt-liste i Irak
Dattera av den tidligere diktatoren står på ei liste over Iraks 60 mest ettersøkte personer. Raghad Hussein svarer at hun vil saksøke de som fornærmer henne.
mandag 5. februar NRK
Strava-avsløringen: Forsvaret kontakter alle norske styrkesjefer i utlandet
Forsvaret ber 13 militære ledere om å bevisstgjøre soldatene på hvordan de bruker apper som kan avsløre hvem og hvor de er.
torsdag 1. februar NRK
NRK: Treningsapp avslørte identiteten til norsk soldat
De siste dagene har treningsappen «Strava» fått mye oppmerksomhet etter å ha avslørt plasseringen til britiske og amerikanske militærbaser. Nå har også identiteten til flere soldater blitt avslørt gjennom appen.
tirsdag 30. januar VG
Dobbelt selvmordsangrep i Bagdad
To selvmordsbombere gikk til angrep i sentrum av den irakiske hovedstaden Bagdad i morgentimene mandag.
mandag 15. januar TV 2
27 drept i selvmordsangrep i Bagdad
Minst 27 mennesker er drept og 90 skadet i to selvmordsangrep mandag i den irakiske hovedstaden.
mandag 15. januar NRK
Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm
En siktelse er nå laget mot Muhammad Hussaini, som den 31. august i fjor, knivhugg en politimann på Medborgarplatsen i
torsdag 11. januar Frieord
Oppgjørets time: VG fulgte IS-rettssaker i Mosul
TAL KEIF, MOSUL De tiltalte sier de tilsto under tortur, men det tok likevel kun en halvtime før de ble dømt til døden.
mandag 1. januar VG
Stoltenberg: Slik blir NATOs nye rolle når krigen mot IS er over
NATO-sjef Jens Stoltenberg sier at landene som har nedkjempet IS i Irak og Syria, nå må være forberedt på at organisasjonen endrer strategi til terror og opprørsvirksomhet.
30. desember 2017 VG
Hamoudi (8 md.) skal ha blitt brukt for å lokke soldater i IS-felle
MOSUL Babyen skal ha blitt plassert midt på gaten som agn for irakiske soldater. På hustakene rundt lå IS-snikskyttere klare.
18. desember 2017 VG
AFP: Svenske blant 38 henrettede i Irak
Irak har henrettet 38 menn som var funnet skyldige i å tilhøre IS eller al-Qaida. Den ene av dem var ifølge en fengselskilde svensk statsborger.
14. desember 2017 VG
Broren til norsk borger fengslet i Irak: – Ble frikjent
Broren til den norsk-irakske journalisten Samir Obeid, som har vært fengslet i Irak i flere uker, sier at Obeid mandag ble frikjent.
11. desember 2017 VG
Iraks statsminister erklærer seier over IS
Den irakiske statsministeren Haider al-Abadi sier krigen mot IS i Irak er over.
9. desember 2017 VG
VERDEN

Dette er Iraks nye krigere: – Vi vil ta hevn
ZINANA Gjemt bak fjell, dypt inn i den irakiske ørkenen planlegger 500 kurdiske soldater sin revansj.
6. desember 2017 VG
Muslimske menneskesmuglere LIMTE fast KVINNER OG BARN i lastebil
Muslimske menneskesmuglere tar i bruk alle mulige metoder for å smugle mennesker inn i Europa, inkludert å lime fast dører
4. desember 2017 Frieord
Nord-Irak: Presset mot kurderne øker
ERBIL – Hvis vi ikke får hjelp, må vi gå vi til krig, sier ekspresident Barzanis rådgiver.
3. desember 2017 VG
TREDJE VERDEN I SVERIGE: Kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 menn ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»
Under det som varte i flere timer, skal en kvinne i 30-årene ha blitt gruppevoldtatt i en trappeoppgang i den
26. november 2017 Frieord
RAPPORT: IS sex-slaver risikerer å bli æresdrept av sine familier hvis de returnerer
Rundt 640 unge jenter fra iraks muslimske turkmener-minoritet sitter fortsatt som sex-slaver hos den muslimske gruppen IS. Jentene risikerer å
25. november 2017 Frieord
General Mladić dømt for krigsforbrytelser – men hvorfor slipper Vesten unna?
Vi er vel alle enige at overgrep, tortur, massedrap og folkemord er alvorlig. Og at alle, uansett hvem som begår
23. november 2017 Frieord
Norge var med på å ta den siste IS-bastionen i Irak
Norske spesialsoldater har vært tett på kampene i det endelige slaget om den irakiske byen Rawa. Selv om den siste IS-byen er erklært frigjort, er trusselnivået «skyhøyt».
21. november 2017 NRK
– Minst 32 menneske drepne i bilbombeangrep
– Minst 32 menneske er drepne i eit bilbombeanrgep på ein travel marknadsplass i byen Tuz Khurmatu sør for Kirkuk, opplyser irakiske politikjelder til nyheitsbyrået AFP.
21. november 2017 NRK
Missekandidater skapte sterke reaksjoner med denne selfien
De to missekandidatene fra Irak og Israel traff en nerve da de la ut et bilde på sosiale medier.
18. november 2017 TV 2
Norsk journalist fengslet i Irak: – Stilles for retten uten tilgang på advokat
Samir Obeid skal stilles for retten tirsdag, ifølge familien. Hverken de eller hans advokat skal ha fått kontakt med ham mens han har vært fengslet.
14. november 2017 VG
Minst 530 døde etter jordskjelv i Irak og Iran: – Folk trodde det var krig
Dødstallene fortsetter å stige etter det kraftige jordskjelvet like ved grensen til Iran søndag kveld. Hjelpemannskapene leter fortsatt i ruinene.
12. november 2017 VG
Stoltenberg: 95 prosent av IS-territoriet er gjenerobret
BRUSSEL Den internasjonale koalisjonen mot IS markerer nå at 95 prosent av områdene som IS holdt i Irak og Syria, er tatt tilbake. Men nå venter en seig kamp mot mer terror.
10. november 2017 VG
Erdogan lover å «knuse alle terrorleire» i Syria og Irak
ISTANBUL Tyrkia vil kunne innlede militæroperasjoner «når som helst», varsler president Recep Tayyip Erdogan.
4. november 2017 VG
Generalen som slåss mot sine egne
Bashiqa, Irak : General Noor al-Din har i tre år ledet sine kurdiske peshmerga-styrker i kampen mot IS i Irak. Møysommelig gjenerobret de by for by. Nå pågår en ny kamp – mot sine tidligere kolleger og allierte i den irakiske hæren.
29. oktober 2017 NRK
Barzani går av som president for irakisk Kurdistan
Masoud Barzani sier han går av som president for Kurdistan etter den omstridte folkeavstemningen om uavhengighet for den selvstyrte irakiske regionen.
29. oktober 2017 NRK
– Vi kjempet imot IS. Og dette er takken?
Tusenvis av kurdere flykter etter at den irakiske regjeringshæren tok Kirkuk denne uken. – Jeg har seks barn, men vet ikke hvor de er, sier en tidligere soldat på flukt.
22. oktober 2017 NRK
Sjia-militser barket sammen med peshmerga i strategisk landsby
Tankser, tunge kjøretøy og artilleri ble brukt da sjiamuslimske militser forsøkte å ta grenselandsbyen Altun Kupri fra kurderne i Nord-Irak.
21. oktober 2017 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

FAVORITTER

Hordaland Utenriks IT Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Båt Karlskrona Svedala Næringsliv Oppland Bergen Vestfold Hedmark Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Oslo Kalmar Østfold Rogaland Vest Agder Hässleholm Fotboll Kultur Akershus Sogn og Fjordane Kvinnherad Odda Skåne Buskerud Trøndelag Mat Forsvar Troms Menn Kristianstad Oskarshamn Inrikes Thailand Rendalen Kongelig Eslöv Fiske Vellinge Tynset Finnmark Sandnes Kragerø Fotball Skien Sport Vær Karmøy Åstorp Mandal Kultur Molde FK Musikk Bolig Norway Cup Sverige Blekinge Politikk Fredrikstad Trening VM Tinn Mote Malmö Stavanger Stockholm Trav Spill Reise Russland Barn Grue Lyngdal Kunst IK Start Sigdal Kristiansand Lesja Helse Tesla Risør Tvedestrand Grane Vestby Håndball Askvoll Nittedal Lindås Sjakk Stord Fauske Aurskog-Høland Motor 17. mai Lund Røros Økonomi Turn Tranøy Kampsport Moss Nore og Uvdal Salangen X-games Hvaler Nesodden Näringsliv Lillesand Horten Steigen Askøy Ringsaker Øksnes Boksing Film Landbruk Seljord Hälsa Sortland Osterøy Bamble Båstad Sund Jølster Vadsø Vågan Andøy Solund Strängnäs Suldal Ronneby Aurdal Narvik Alstahaug Karasjok Enebakk Eurovision Alpint Åmot Lund Leirfjord Gausdal Bremanger Høyanger Friidrett Helsingborg Bil Android Landskrona Bromölla Teknik Hyllestad Drangedal Kongsvinger Sogndal Hemnes Eidskog USA Fedje Gjøvik Nybro Kommunesammenslåing Kvinesdal Porsgrunn Vefsn Gjerstad SK Brann Stor-Elvdal Staffanstorp Meløy Bodø/Glimt Polen Tønsberg Ski Trøgstad Eidfjord Tomelilla Moskenes Øygarden Løten Hörby Sandefjord Fotball Stranda Voss Rælingen Rygge Jönköping Østre Toten Kvinner Flekkefjord Russ Austrheim Gloppen Dovre Mat Nes Lødingen E-sport Karlshamn Radøy Dyr Nordre Land Masfjorden Rauma Musik Tyrkia Tysvær Friluftsliv Vitenskap Jakt Arctic Race Øyer Bundesliga Kviteseid Nissedal Hobøl Motorsport Engerdal Ballangen Nord-Korea Time Saltdal Stryn Skedsmo Bærum Interiør FK Haugesund Frankrike Svelvik Spania Klima Liverpool Meland Kvalsund Champions League Evenes Danmark Mörbylånga NM Re Politik Lillehammer Mjölby Lillestrøm SK La liga Flora Torsken Skånland Giske Norway Chess World Series of Poker Toyota Eid Bil OBOS-ligaen Hamar Stabæk Asker Halden Mjøndalen IF Utrikes Skodje Forskning Målselv Israel Fildeling Jevnaker Volvo Holtålen Skisport Sjöbo Valle Ukraina Mönsterås Flakstad Øystre Slidre Sölvesborg Rakkestad Svalöv Skiptvet Nordkapp Film Vinje Askim Søgne Vestre Slidre Odds BK Aure Utsira Bodø Foto Ulvik Hockey Brønnøy Hadsel Klatring Nannestad Bømlo Kina Sykkylven Motorsport Modum Emmaboda Skiskyting Hole Tingvoll Roing Litteratur Rana Jobb Rennesøy Skurup Tysfjord Porsanger Værøy Frogn Lier Sandøy Audnedal Hamarøy Sola Tromsø IL Vindafjord Ulstein Grimstad Fjaler Molde Eidsberg Birkenes Larvik Poker Båt Sørfold Olofström Australia Syria Hammerfest Nord-Odal Arendal Tour of Norway Åsnes Farsund Östra Göinge Kryptovaluta
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL