Indonesia
Minst seks omkom i kraftig jordskjelv i Indonesia
Minst seks personer mistet livet og flere bygninger ble ødelagt da et kraftig jordskjelv rammet Java i Indonesia lørdag.
lørdag 15:17 ABC Nyheter
Tallet på døde stiger i Indonesia
Øst i Indonesia stiger tallet på døde etter et kraftig regnvær, etterfulft av flom og jordskred. Minst 128 personer har omkommet og over 70 er savnet, ifølge myndighetene. Søndagens naturkatastrofe knyttes til den tropiske syklonen Seroja.
tirsdag 6. april NRK
Over 75 døde i flom og jordskred i Indonesia og Øst-Timor
Mer enn 75 mennesker har omkommet og mange er fortsatt savnet etter flom og jordskred som rammet Indonesia og nabolandet Øst-Timor, ifølge myndighetene.
mandag 5. april NRK
Over 75 døde i flom og jordskred i Indonesia og Øst-Timor
Mer enn 75 mennesker har omkommet og mange er fortsatt savnet etter flom og jordskred som rammet Indonesia og nabolandet Øst-Timor, ifølge myndighetene.
mandag 5. april NRK
Mange død i flom og jordskred
Mer enn 75 mennesker har omkommet og mange er fortsatt savnet etter flom og jordskred som rammet Indonesia og nabolandet Øst-Timor, ifølge myndighetene.
mandag 5. april TV 2
Over 70 døde i flom og jordskred
Mer enn 70 mennesker har omkommet og over 40 er fortsatt savnet etter flom og jordskred som rammet Indonesia og nabolandet Øst-Timor, ifølge myndighetene, melder AFP/NTB.
mandag 5. april NRK
Minst 18 døde i vulkansk jordskred
Flere landsbyer ble mandag rammet av et jordskred forårsaket av et vulkanutbrudd og påfølgende regn på øya Lembata. Minst 18 er døde og over 60 er savnet. En blanding av lava, aske og stein fra vulkanen Mount Lewotolo slukte hus og landsbyer.
mandag 5. april NRK
Minst 18 døde i Indonesia
Flere landsbyer ble mandag rammet av et jordskred forårsaket av et vulkanutbrudd og påfølgende regn på øya Lembata. Minst 18 er døde og over 60 er savnet.
mandag 5. april TV 2
VERDEN

Mange døde etter flom i Indonesia
Minst 50 mennesker er døde etter flom og jordskred på en øy, i en av Indonesias østlige provinser. Det bekrefter redningsmannskaper ifølge AFP, og sier at de venter at dødstallet vil fortsette å stige. Ni personer er meldt skadet etter tragedien.
mandag 5. april NRK
Minst 44 døde etter flom
Minst 44 mennesker er døde etter flom og jordskred på en øy, i en av Indonesias østlige provinser. Det bekrefter redningsmannskaper ifølge AFP, og sier at de venter at dødstallet vil fortsette å stige. Ni personer er meldt skadet etter tragedien.
søndag 4. april NRK
FN fordømmer terrorangrep
FNs sikkerhetsråd fordømmer søndagens terrorangrep mot en kirke i Makassar i Indonesia. Ifølge myndigheter var det et nygift par med antatte militante forbindelser som sto bak. Paret brukte en trykkoker, fylt med spiker, til å sprenge seg selv utenfor kirken.
onsdag 31. mars NRK
Ni såret etter angrep mot kirke
Ni mennesker ble skadd i en eksplosjon utenfor en katolsk kirke i byen Makassar i Indonesia søndag formidag lokal tid. Politiet mistenker at det var et selvmordsangrep. Fem av de sårede jobbet i kirken, mens de fire andre var kirkegjengere.
søndag 28. mars NRK
Angrep mot kirke i Indonesia
Flere mennesker skal ha blitt skadd i en eksplosjon utenfor en kirke i regionen South Sulawesi i Indonesia søndag formiddag, melder den lokale nyhetskanalen Kompas TV. En talsperson for politiet sier eksplosjonen skjedde like før klokken 10.30 lokal tid, og at det trolig var en bombe.
søndag 28. mars NRK
Tror savnet mann kan være funnet i live 16 år etter tsunamien
Politimannen Abrip Asep forsvant etter tsunamien som rammet Indonesia i 2004 og var antatt omkommet. Nå tror familien og politiet at han er funnet i live.
mandag 22. mars VG
Savnet mann funnet i live 16 år etter tsunamien
En politimann som var antatt død etter tsunamien i Indiahavet for 16 år siden, er funnet i live på en psykiatrisk institusjon i Aceh i Indonesia.
mandag 22. mars ABC Nyheter
Astrid S tar av i Sørøst-Asia med fem år gammel hit
Ved hjelp av tilskrudde versjoner på YouTube og TikTok suser «Hurts So Good» fra 2016 oppover listene, særlig i landet med verdens fjerde største befolkning.
torsdag 11. februar VG
Turister uten munnbind straffes med armhevinger
Den indonesiske turistøya Bali har sett seg grundig lei av utenlandske turister som nekter å bruke munnbind, og har innført en fysisk krevende straff.
fredag 22. januar VG
Etterskjelv på jordskjelvrammet øy i Indonesia
Et skjelv med styrke på 5,0 rystet lørdag Sulawesi i Indonesia der minst 42 er døde og over 600 ble skadd etter fredagens kraftige og grunne skjelv.
lørdag 16. januar VG
AFP: Minst 26 døde etter kraftig jordskjelv i Indonesia
Et sykehus er blant bygningene som er jevnet med jorden etter et kraftig jordskjelv i Indonesia. Ifølge nyhetsbyrået AFP er minst 26 mennesker bekreftet døde.
fredag 15. januar VG
Flystyrten i Indonesia: Dykkere har sett deler av vraket
Søndag formiddag skal to såkalte svarte bokser etter savnede Flight SJ182 være funnet. 62 personer var om bord på flyet som har vært savnet siden lørdag.
lørdag 9. januar VG
30 land er i sin verste smitteperiode
Flere land opplever nå en ny smittebølge. Over halvparten er europeiske.
9. oktober 2020 VG
Reddet etter seks dager i brønn på Bali
Britiske Jacob Roberts (29) falt i en brønn mens han angivelig ble jaget av en hund. Seks dager senere ble han reddet etter at noen hørte ham rope om hjelp.
8. juni 2020 VG
VG mener: Kina kan ikke unndra seg granskning av pandemien
Kinesiske myndigheter har forsøkt å stoppe en internasjonal WHO-ledet granskning av coronautbruddet. Men etter at ordet «Kina» ble fjernet fra resolusjonsutkastet vil årsmøtet i Verdens helseorganisasjon etter alt å dømme vedta forslaget i dag.
19. mai 2020 VG
Sammen igjen - men bare for bildenes skyld
Fra å være mannen i Kaitlynn Carters liv er nå Brody Jenner blitt fotografen i eks-konas liv i stedet.
16. mai 2020 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL