Hummer
Her er bilen som faktisk kan "krabbe"
Den nyheten vi skal nevne spesielt her, er det Hummer kaller Crab Walk. Det er nemlig spesielle greier. Krabber beveger seg som kjent diagonalt - og flytter seg sidelengs framover. Det kan en Hummer EV, også. Trikset er at bakhjulene svinger i samme retning som forhjulene - og at bilen kjører...
torsdag 19. november TV 2
Pølsebrød med hummer, krabbe og reker
Denne oppskriften er inspirert av amerikansk lobsterroll. Fyll et godt pølsebrød med skalldyr, en god dressing og syltet rødløk.
fredag 6. november TV 2
Pølsebrød med hummer, krabbe eller reker
Denne oppskriften er inspirert av den amerikanske "lobsterroll". Fyll et godt pølsebrød med en god dressing og skalldyr.
fredag 6. november TV 2
Hummerfiske- høstens store eventyr
Det var full pott da God morgen Norge ble med fritidsfisker Per Andersen på hummerjakt utenfor Hvaler. Andersen elsker å være ute i båten sin og det var full pott da han dro inn tegner med havets sorte gull på direkten i God morgen Norge.
torsdag 22. oktober TV 2
Hummerfiske- høstens store eventyr
Fritidsfisker Per Andersen har fått mye hummer i tegnene sine. Dette er hemmeligheten hans.
torsdag 22. oktober TV 2
Sikkerhet på sjøen
Hummer er havets sorte gull og for mange er hummerfiske et av høstens store eventyr. Skal man ut og fiske er det flere ting en man bør tenke på for å ivareta egen sikkerhet. Hør Redningselskapet livsviktige tips når de gjestet God morgen Norge denne uka.
torsdag 22. oktober TV 2
Nå er den offisiell: Slik starter Hummer-comebacket
Hummer EV går i produksjon neste år. Toppmodellen får en rekkevidde på minst 560 kilometer.
torsdag 22. oktober TV 2
Akkurat offisiell: Elektrisk Hummer får 1.000 hk og kan "bade" i vann
Hummer har sluppet de aller første, offisielle bildene av sin nye storsatsning. Selskapet understreker naturligvis at nykommeren vil bli en råtass i terrenget, og at den kan bade i vanndybder på godt over 60 centimeter.
onsdag 21. oktober TV 2
MOTOR

Disse feilene kan koste deg dyrt
Denne uken starter hummersesongen for fullt. Men dersom du ikke følger regelverket for hummerfiske, så kan det bli kostbart.
fredag 2. oktober TV 2
10 spenstige elbiler vi kan glede oss til neste år
I løpet av 2021 kommer det flere spenstige elbil-nyheter på markedet, med alt fra pickup-er fra Hummer og Tesla til luksus fra Mercedes og BMW.
lørdag 11. juli TV 2
Hummer– og konjakksuppe
Her finner du alle oppskriftene fra tirsdagens episode av Kystmat.
tirsdag 21. april TV 2
Fra miljøversting til elbil – her er første smakebit
Dette er første smakebit av Hummers kommende elbil som lanseres i sommer.
onsdag 12. februar TV 2
Forsvant for ti år siden – nå blir det et helt spesielt comeback
Hjemme i USA sier ryktene at Hummer skal bli elektrisk. Konkret er det snakk om en helt ny og elektrisk pickup som skal være på markedet innen to år. I fortsettelsen kan det også være aktuelt å lage elektriske SUV-er under Hummer-navnet. På pickup-fronten vil bilen gå...
fredag 24. januar TV 2
Slik synder hummerfiskerne
Mange jukser eller dropper å følge reglene for hummerfisket. Ifølge Fiskeridirektoratet er det særlig fire overtredelser som går igjen hos de fleste.
29. oktober 2019 TV 2
Avdekker lovbrudd på hummer-kontroll
Hvert år avdekker Fiskeridirektoratet hundrevis av lovbrudd i hummerfisket, og det er særlig fire overtredelser som går igjen.
24. oktober 2019 TV 2
De forsvant for 9 år siden – nå kan det bli comeback
Nå ryktes det nemlig at en comeback kan være i gang. Og interessant nok: Merket som en gang ble regnet som noe av det minst miljøvennlige verden hadde sett på bilfronten, kan nå komme tilbake i helt andre enden av skalaen. GM skal nemlig ha planer om å gjøre bruke...
22. oktober 2019 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL