Hjartdal
Hyttebrannen: – Hadde ikke Geir våknet, hadde vi nok ikke vært i live i dag
Det har gått noen dager siden fire voksne opplevde det verst tenkelige, at hytta man ligger og sover i begynner å brenne. Inger-Lise Olsen priser seg lykkelig over at mannen Geir Børre Jensen våknet, slik at alle fire kom seg velberget og fysisk uskadde ut.
16:47 $ Telen
Ruth Gunlaug lokker med Telemarks idyll – og har hatt fullt hus i hele sommer
– Sist helg hadde vi 15 gjester på Nedre-Særsland. Jeg tok dem med på en runde i bygda, og de ble så fornøyde, forteller Ruth Gunlaug Haug. Hun er en av flere som tilbyr overnatting i Hjartdal, og kan lokker med et helt gårdstun.
onsdag 15:00 $ Telen
Hittil har 105 registrerte innbyggere i Notodden kommune hatt covid-19
Dette viste den offentlige statistikken til FHI (Folkehelseinstituttet) ved 14-tida mandag. Kommuneoverlege Mie Jørgensen opplyser at dette ikke betyr at alle 105 er bosatt eller oppholder seg i Notodden.
mandag 20:00 $ Telen
Hundre år gammel hytte brant ned til grunnen: - Ubegripelig
Fire voksne personer kom seg uskadde ut da det tok fyr i ei hytte ved Stangesjåvatn i Hjartdal natt til mandag. Hytteeier Ingebjørg Bjaalid ble varslet mandag morgen. – Det er ubegripelig. Hytta er over hundre år gammel, uttaler Bjaalid til Varden.
mandag 12:46 $ Rjukan Arbeiderblad
Hundre år gammel hytte brant ned til grunnen: - Ubegripelig
Fire voksne personer kom seg uskadde ut da det tok fyr i ei hytte ved Stangesjåvatn i Hjartdal natt til mandag. Hytteeier Ingebjørg Bjaalid ble varslet mandag morgen. – Det er ubegripelig. Hytta er over hundre år gammel, uttaler Bjaalid til Varden.
mandag 11:00 $ Telen
10 starter i 1. klasse ved tre skoler i Hjartdal
- Vi har bare tre 1. klassinger i år mot 12 i fjor. Det er rett og slett kullet som er så lite. De tre er 100 prosent av 1. klassingene i Hjartdalsbygda.
søndag 18:06 $ Telen
Her er to av årets værstinger
– Jeg er litt impulsiv av meg. Jeg meldte meg på, og skrev til Fredrik at det måtte han også gjøre. Jeg vet ikke egentlig hva vi går til, smiler Heine Bø Martinsen.
mandag 26. juli $ Telen
Straks rødt nivå: – Vær veldig forsiktige, og ha en fortsatt god sommer
For 20 dager siden kunne brannsjefen melde om at det allerede var tørt i skog og mark, og at skogbrannindeksen hadde gått fra grønt til gult. Nå er indeksen i ferd med å gå fra oransje til rødt i vårt distrikt, og det betyr ekstremt stor fare for skogbrann.
lørdag 24. juli $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Eierne av perlen Fossen kro: – Vi er pip åpne for partnere eller andre som ønsker å utvikle området
– Området på 10–12 mål har et stort potensial, men familiært kommer vi ikke til å utvikle denne perlen kloss inntil E134. Den bør åpenbart utvikles og foredles.
lørdag 24. juli $ Telen
– Vi fikk det for travelt, og så ble det alt for varmt
Leder i Seljord Turlag, Asbjørn Storrusten, skjønner godt at folk lurer på hva som egentlig skjer med turstien som skal tilrettelegges bedre for gående og syklende ved Slåka, og koble sammen stinettet mellom Hjartdal og Seljord.
torsdag 22. juli $ Telen
Fakta og realistisk kommunikasjon om VA-saken i Tuddal. Tilsvar til leserinnlegg
mandag 19. juli $ Telen
Nær tomt for næringsareal
To kommuner og begge nær sagt tomme for næringsareal. Hjartdal kjøper 50 mål og har sikret seg tilgang til 60 til om behovet skulle vise seg. Området ligger kloss inntil kommunegrensa til Notodden og E134. Notodden er i samme situasjon. Nylig signaliserte ordfører og...
søndag 18. juli $ Telen
Alvorlig, men ikke livstruende skadet etter ulykke
Den lokale kvinnen i 70-årene som kjørte av veien i Tuddalsdalen lørdag formiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet.
søndag 18. juli $ Telemarksavisa
Ulykken i Tuddalsdalen: Kvinnen alvorlig, ikke livstruende skadet
Den lokale kvinnen i 70-årene som kjørte av veien i Tuddalsdalen lørdag formiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet.
søndag 18. juli $ Telen
Skadet i trafikkulykke – kvinne sendt til Ullevål med luftambulanse
En kvinne i 60-årene er kjørt til Ullevål sykehus i luftambulanse etter en trafikkulykke, lørdag formiddag.
lørdag 17. juli $ Telen
Null i Notodden og Hjartdal, men nå står Telemark for alle smittetilfellene i hele fylket
Ingen nye smittetilfeller i Hjartdal eller Notodden. Det er sju nye smittetilfeller i Telemark. Siden mars i fjor har Notodden hatt nøyaktig 100 smittede. Hjartdal har hatt 10.
lørdag 17. juli $ Telen
Følger Notodden Hjartdals tiltak?
Distriktskommunene har i en årrekke subsidiert tomter de selv har utviklet. Noe effekt har det hatt. Hjartdal kommune tilbyr tomter til 100 000 til 150 000 kroner. På Notodden koster privat utviklede tomter i Høgås Sør fra 750 000 til rundt 1 000 000 når alle avgifter er lagt...
fredag 16. juli $ Telen
Turbo-vaksinering i Hjartdal: – 300 på to dager, nå er vi i rute!
«Korona-teamet» fortjente blomster. 300 ekstradoser med Pfizers vaksine er nå i armene på hjartdøler. – Nå er vi i rute, sier kommuneoverlege Inga Tho. 204 fikk vaksine i går, 96 i dag!
onsdag 14. juli $ Telen
Flytter du hit får du penger til å bygge hus og gratis SFO
Med billige tomter, støtteordninger og gratis SFO skal Hjartdal kommune kapre unge i etableringsfasen. Og få dem til å bli.
onsdag 14. juli $ Telemarksavisa
I Hjartdal kommune kan du få penger for å bygge nytt hus - og du slipper eiendomsskatt
Med billige tomter, støtteordninger og gratis SFO skal Hjartdal kommune kapre unge i etableringsfasen. Og få dem til å bli.
onsdag 14. juli $ Telen
Stine (21) og Fredrik (22) kjøpte flunka ny bolig til 3,3 millioner og blir tidlig gjeldfrie
– Vi hadde begge spart lenge og satte i gang intens sparing det siste halve året før vi fant huset vi ønsket oss på Åsen-feltet i Sauland. Når vi kjøper bolig som så unge vi er, vil vi bli gjeldfrie tidlig i livet.
onsdag 14. juli $ Telen
Etter kompisen døde tok Bengt Halvard et valg som kan redde flere liv - nå oppfordrer han deg til å vurdere det samme
Stadig flere sier nei til organdonasjon. Bengt Halvard Odden vet av personlig erfaring hvor viktig organdonasjon er – og har en oppfordring: – Bruk helgen til å redde liv. Meld deg som organdonor.
søndag 11. juli $ Rjukan Arbeiderblad
– Spar dine kjære for den vanskelige beslutningen – ta stilling til organdonasjon selv
Stadig flere sier nei til organdonasjon. Bengt Halvard Odden vet av personlig erfaring hvor viktig organdonasjon er – og har en oppfordring: – Bruk helgen til å redde liv. Meld deg som organdonor.
søndag 11. juli $ Telen
Hjartdal får 300 vaksinedoser ekstra neste uke – fra overskuddet i Skien
– Vi er veldig glad for å få noen av dosene som blir til overs i Skien, men det betyr også at innbyggerne i Hjartdal må stille opp når de nå får tildelt time.
fredag 9. juli $ Telen
Sommerbildene strømmer på - og nå er de første vinnerbildene kåret
Tidligere denne uken satte vi i gang Telens sommerfotokonkurranse - og bildene har strømmet på. For å delta kan du enten merke bildet ditt på Instagram med #telensommer2021 eller sende det til oss på e-post til sommerbilder@telen.no. Hver uke frem til skolestart vil vi trekke ut tre...
torsdag 8. juli $ Telen
Sju nye selskap ble etablert på Notodden i juni - se hele lista her!
Det er sommerstille i det lokale næringslivet. Men dette er hele lista over ny-etableringer i juni måned i Notodden. I Hjartdal ble ingen nye foretak registrert i juni.
onsdag 7. juli $ Telen
Nå er det slutt på den lukrative ordningen
I sist kommunestyremøte avviklet politikerne i Hjartdal den lukrative påkoblingsordningen for vann- og avløp til lavstandardhytter – den såkalte femmetersregelen. Nå må eierne betale alle gravekostnader selv – og det kan bli dyrt.
mandag 5. juli $ Telemarksavisa
IRMAT-sjefen: - Vi kan ikke gå med overskudd
- IRMAT tjener ikke penger på renovasjonsavgiften, sier daglig leder Ove Reidar Moen ved IRMAT. - Det kan jeg absolutt avkrefte.
mandag 5. juli $ Telen
Et selskap er konkurs - tre andre er tvangsoppløst
Selskaper i næringslivet kommer og går. Dette er noen av de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret, med adresse Notodden eller Hjartdal.
mandag 5. juli $ Telen
-Det er jo noe rart med det å bli glad når det kommer regn på sommeren!
Med vedvarende høye temperaturer, tørt jordsmonn og lite nedbør er stadig fare for skogbrann gjennom sommermånedene. Brannsjef, Elling Himberg Krosshus, på Notodden brann- og feiervesen er derfor glad når naturen selv bidrar til å gjøre jobben hans lettere.
søndag 4. juli $ Telen
VILTULYKKER: – Når åtseldyr spiser av dyr som fortsatt lever, blir jeg sint og lei meg
– Det er ditt ansvar å melde fra til politiet og merke stedet du kjørte på dyret. Mange gir blaffen. Det fører til utrolige lidelser for halvdøde dyr.
lørdag 3. juli $ Telen
Smitten øker i Grenland igjen - ikke ta festen i Porsgrunn og tenk på hvor reiser
Smittespredningen er liten i Notodden og fraværende i Hjartdal. Ikke alle steder i Vestfold og Telemark er det like rolig, så tenk på hvor du drar og hva du gjør...
lørdag 3. juli $ Telen
Thomas Skarpås tok av fra Hjartdal og satte ny norgesrekord
Thomas Skarpås fra Øygardsgrend fløy ni timer og 22 minutter med paraglider og satte dermed ny norgesrekord.
onsdag 30. juni $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Første sommer med NIA for Tuddal Bygdetun
Det historiske bygdetunet åpnet for trafikk nok en sommer på mandag.
onsdag 30. juni Rjukan Arbeiderblad
Lisbet og Helge starter alpakka-glamping!
Feriemånedene er i gang, og samfunnet stilner litt. Det skjer likevel stadig noe i det lokale næringslivet. Denne uka starter for eksempel Lisbet og Helge opp med
tirsdag 29. juni $ Telen
Har aldri dokumentert renseeffekt eller utslipp – og nå kommer det nye millionregninger
Hittil er det brukt 300 millioner kroner på VA-anlegget i Tuddal og det står bare åtte millioner kroner igjen øremerket til renseanlegg. Et nytt renseanlegg kommer garantert til å koste mer enn det. Dagens anlegg har vært i bruk i åtte år, men det er aldri dokumentert...
mandag 28. juni $ Rjukan Arbeiderblad
Maren (26) var gift med Farmen-Andreas - sto frem som bifil: – Reaksjonene har vært utelukkende positive
Maren Andrea Hansen (26) har lagt om livsstilen på flere måter etter at det ble slutt med eksmannen Andreas Nørstrud fra Tuddal. – Jeg kjenner det skal bli godt å få en arbeidsplass, tjene egne penger og klare meg selv.
søndag 27. juni $ Telemarksavisa
De mistet ballongen i Paris og gjett hvor den landet? Tuddal! –Det er vilt!
Ballongen landet knappe 30 kilometer fra stedet hvor to franskmenn hoppet ut fra sin ballong for 150 år siden. Nå skal det sies at denne gangen dreide det seg om en langt mindre ballong, samt at den var ubemannet.
lørdag 26. juni $ Telen
Krangler om ystebu
I hundrevis av år har gårdene Kleppen og Leine i Sauland vært i familien til Mathias Kleppen. For 160 år siden begynte Kleppen sin tippoldefar å kjøpe seg inn i eiendommen Myklestul i Gausdalen som i dag er en del av landskapsvernområdet Brattefjell-Vindeggen. I 2002 ble...
fredag 25. juni Telen
Koronavaksinering: – Jeg er mektig provosert over at statsråden tar denne beslutningen så sent!
Meldingen om at regjeringen nå åpner for omprioritering av koronavaksine for ansatte i skoler og barnehager faller ikke nødvendigvis i god jord hos alle. Ordfører i Hjartdal kommune, Bengt Halvard Odden, mener statsrådens strategiendring kommer lovlig sent.
fredag 25. juni $ Telen
– Føler oss overkjørt
I hundrevis av år har gårdene Kleppen og Leine i Sauland vært i familien til Mathias Kleppen. For 160 år siden begynte Kleppen sin tippoldefar å kjøpe seg inn i eiendommen Myklestul i Gausdalen som i dag er en del av landskapsvernområdet Brattefjell-Vindeggen. I 2002 ble...
torsdag 24. juni Rjukan Arbeiderblad
Fekk pengar til sitt eige faste utstillingslokale - Gamleskulen skal takast i bruk!
Kulturlandskapssenteret i Telemark med Ingvill Buen Garnås i spissen har fått midlar til eit eige utstillingslokale i Hjartdal.
torsdag 24. juni $ Telen
Redningtjenestene hentet ut skadd turgjenger fra Gaustatoppen
En skadet turgjenger ble hentet ned fra baksiden av Gaustatoppen i et krevende oppdrag i dårlig vær.
onsdag 23. juni Telen
Nå starter Helge og Jørn Eilev med gjenbrukshandel
Det skjer stadig noe i det lokale næringslivet. I Heddal starter for eksempel Jørn Eilev og Helge opp med brukthandel og antikviteter. Dette er noen av de siste kunngjøringene i Foretaksregisteret fra Notodden og Hjartdal.
tirsdag 22. juni $ Telen
- Jeg er så heldig å være kommunepsykolog i Hjartdal
Hjartdal kommune har hatt kommunepsykolog i over to år nå, og jeg har vært så heldig å ha hatt denne stillingen. Det var Stortinget som for snaue tre år siden besluttet at alle kommuner skal ha kommunepsykolog. Mange småkommuner tenkte nok at dette ble mer en realitet...
onsdag 16. juni $ Telen
Andreas ønsker å ta Janssen-vaksinen
Men ingen legekontor på Kongsberg, Notodden eller i Hjartdal tilbyr den.
tirsdag 15. juni $ Telen
- Drukningsulykker er sjeldent som på film!
I 2020 mistet 88 mennesker livet på grunn av drukning. Trolig kunne mange av dem ha vært reddet med bedre svømme- og livredningskunnskaper. 9. klasse ved Sauland Skule skjønner alvoret og hadde fredag livredningskurs utendørs.
tirsdag 15. juni $ Telen
Goasholtmyra: Dritten vår vil trolig havne i Borås i Sverige
For å bli kvitt drittlukta fra Goasholtmyra må hver abonnent ut med i underkant av 200 kroner mer i året i avløpsavgift, og selv om avløpsslammet må fraktes 43 mil til Borås i Sverige og bli til biogass, gir denne løsningen et positivt miljøregnskap.
søndag 13. juni $ Telen
I Hjartdal er det ingen grunn til å frykte verken mannen eller barna med ljåen
6.-klassinger ved Tuddal, Sauland og Hjartdal skole fikk fredag testet ijåslått ferdighetene i Hjartdal. Kanskje var det en fremtidig norgesmester i aksjon på jordet?
søndag 13. juni $ Telen
Nå kan du dusje igjen!
Seint onsdag kveld opplevde de som bor på Øygardsjordet i Sauland at det ikke lenger kom vann ut av krana. Det måtte de leve med til de fikk et par timer med vann igjen til morgenstellet torsdag.
torsdag 10. juni $ Telen
Nå starter Hilde og Hege Kristine opp sitt Esther og Tutta AS
Det skjer stadig noe i det lokale næringslivet. For eksempel starter Hilde og Hege Kristine nå opp sitt
tirsdag 8. juni $ Telen
Gult farevarsel: Varsler styrtregn!
Mandag ettermiddag og kveld ventes kraftige regn- og tordenbyger i Telemark, Østlandet og Aust-Agder.
mandag 7. juni $ Telen
Krisetjenesten trenger deg - og nå kan du hjelpe fra hjemmekontor
- Drømmen er å få 10 frivillige fra Hjartdal som ønsker stille opp for mennesker som trenger noen å snakke med. Behovet er større enn noen gang.
lørdag 5. juni $ Telen
Blir ny kommunedirektør - hvis hun vil
Mona Slaaen blir ny kommunedirektør i Hjartdal - hvis hun vil.
lørdag 5. juni $ Telemarksavisa
Tuddal: «Alvorlige avvik» – ingen nye får koble seg på anlegget til 350 millioner
Statsforvalteren forbyr nå nye hytter å koble seg på det omstridte kloakkanlegget i Russmarken rensedistrikt. Etaten har registrert det som omtales som «alvorlige avvik» opp mot forurensingsforskriften.
lørdag 5. juni $ Telen
En er konkurs -mens Tatiana starter opp med massasje for kvinner
Virksomheter kommer og går. Nå starter for eksempel Tatiana opp sitt eget kvinnehørnet for massasje. Dette er noen av de siste kunngjøringene i Foretaksregisteret fra Notodden og Hjartdal
lørdag 5. juni $ Telen
«Alvorlige avvik» – forbyr påkopling på prestisjefylt renseanlegg og varsler bøter
Statsforvalteren forbyr nå nye hytter å koble seg på det omstridte kloakkanlegget i Russmarken rensedistrikt. Etaten har registrert det som omtales som «alvorlige avvik» opp mot forurensingsforskriften.
lørdag 5. juni $ Telemarksavisa
Mona (56) blir ny rådmann i Hjartdal
Mona Slaaen (56) fra Hjuksebø blir etter alt å dømme ny rådmann i Hjartdal - eller kommunedirektør, som sjefsjobben skal hete fra nå av.
fredag 4. juni $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Har satt ned foten – forbyr påkobling på prestisjefylt renseanlegg
Statsforvalteren forbyr nå nye hytter å koble seg på det omstridte kloakkanlegget i Russmarken rensedistrikt. Etaten har registrert det som omtales som «alvorlige avvik» opp mot forurensingsforskriften.
torsdag 3. juni $ Telemarksavisa
Eiksenteret: – Alle prøvene var heldigvis negative
– Vi åpner igjen på mandag. Prøvene som ble tatt onsdag var alle negative, sier daglig leder Agnar Andersen ved Eiksenteret - rett over kommunegrensa mellom Seljord og Hjartdal. Det var de ansatte på verkstedet som da ble testet, og som skal ta nye prøver i morgen. Disse vil de...
torsdag 3. juni $ Telen
Korona ved Eiksenteret: – Det viktigste er at ingen blir syke
Hjemme i Hjartdal sitter daglig leder av Eiksenteret, Agnar Andersen, i karantene. Det er lite han får gjort om dagen, bortsette fra å prate så mye som mulig med de ansatte på telefon. – Vi regner med å måtte holde stengt i en uke, sier han.
onsdag 2. juni $ Rjukan Arbeiderblad
Disse seks fikk 150 000 kroner fra Telen
Juryen har talt: Disse seks får i alt 150 000 kroner fra Telen til sitt videre arbeid.
onsdag 2. juni $ Telen
Georg August og Tone Marit er blitt daglige ledere - og enda et selskap melder flytting til Hjartdal
"Stua" på Notodden skal få nytt liv. Georg August er i hvert fall blitt daglig leder og styreleder. Dette er noen av de siste kunngjøringene i Foretaksregisteret fra Notodden og Hjartdal
tirsdag 1. juni $ Telen
Flere OL-gullvinnere inn i nytt selskap på Notodden
Flere tidligere OL-vinnere er involvert i et nytt selskap som nå er etablert i Kongsbergveien i Notodden. Dette er noen av de siste kunngjøringene i Foretaksregisteret fra Notodden og Hjartdal
mandag 31. mai $ Telen
E134: Fram og tilbake pleier være like langt, men ikke på denne strekningen, eller?
– Jeg er ute og øvelseskjører med noen guttunger, og man blir litt i villrede når skiltene ikke stemmer, sier Leiv Krosshus. Sammen med flere andre har han ikke tenkt over at det fortsatt er 40 km fra Sauland til Seljord – hvis man skal tro på skiltene langs E134.
lørdag 29. mai $ Telen
Ny Covid-9 smittet i Hjartdal - smittevei kjent
Det er i dag, fredag, registrert ett nytt tilfelle av Covid-19-smitte i Hjartdal.
fredag 28. mai $ Telen
Kommuner har korona-skjelven – økonomien er truet
SKIEN: Mange kommuner planlegger for dårlig økonomi. Koronapandemien får skylda. Statens mann er bekymret, flere av ordførerne likeså. – Spesielt små distriktskommuner kan få det utfordrende.
torsdag 27. mai $ Telemarksavisa
Erlend (64) - håndhilste på døden
HJARTDAL: I dag mener han det er ren og skjær flaks at han fortsatt er blant oss.
torsdag 27. mai $ Telemarksavisa
Spanske og svenske helsearbeidere redder sommeren
Hjartdal kommune lyste ut to faste sykepleierstillinger tidligere i vår, men lyktes ikke å få ansatt noen. Konstituert avdelingsleder omsorg, Bjørg Inger Flatland, forteller at stillingene vil bli lyst ut på nytt igjen til høsten.
torsdag 27. mai $ Telen
GVT: Mindre lukt fra Goasholtmyra vil gi høyere avløpsavgift for deg og meg
Grønn Vekst Telemark i Notodden (GVT) tar allerede imot mindre slam enn tidligere fra leverandørene i Agder. Denne nedtrappingen vil fortsette, og luktfritt vil det ikke bli før all kompostproduksjon av avløpsslam opphører med dagens anlegg.
onsdag 26. mai $ Telen
Beredskapsledelsen gir grønt lys for å gå videre i gjenåpningsprosessen av samfunnet
Både Notodden og Hjartdal kommuner åpner opp for trinn 2 gjenåpning fra torsdag 27. mai. Munnbindpåbudet fjernes og det er ikke lenger krav om matservering ved alkoholservering. Skoler og barnehager holdes på gult nivå.
onsdag 26. mai $ Telen
Nå blir det høyfjellshage i Tuddal med lokale vekster!
Lokal mat fra jord til bord. Det får Malin og Einar ved Tuddal høyfjellshotell til. Og de får hjelp av både muskelkraft, kompetanse og masse godt humør. Og med på laget er en landskapsarkitekt.
tirsdag 25. mai $ Rjukan Arbeiderblad
– Hjartdal kom på skiltet, det er en seier! Nå må vi få kassaapparater langs vegen, folkens!
– Det satt langt inne at vi skulle få Hjartdal på skiltet, men nå er Hjartdal kyrkje med på det nye skiltet som skal avdukes tirsdag. Det åpner for muligheter for næringsutvikling langs Sogevegen fra Hjartdal om Nutheim til Flatdal.
lørdag 22. mai $ Telen
Tilsvar til leserinnlegg fra rådmann i Hjartdal, Stine Nyheim Folseraas: Dette handler vel mer om å skvette vann på gåsa enn bensin på bålet
For denne saken kan også forklares med følgende eksempel. En vert arrangerer et spleiselag for 2.000 gjester. 200 av gjestene er på forhånd forpliktet til å komme, 200 andre har takket ja. Men verten har bestilt 2.000 kuverter – og når laget kommer, møter i alt...
torsdag 20. mai $ Telen
Altfor få blir født - folketallet i Notodden fortsetter å synke
Folketallet i Notodden sank med 56 innbyggere i fjor. Og antallet
torsdag 20. mai $ Telen
Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal Porsgrunns Dagblad Hjartdal Telemarksavisa Hjartdal Laagendalsposten Hjartdal
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

HJARTDAL

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL