Hammerfest
Øvelse ved Rossmolla 22. september
Årets øvelse med sykepleierstudentene på Norges arktiske unversitet UIT går av stabelen fredag 22.9.17 i området ved Rossmollbukta kl. 11.00 - 15.00. Det vil bli mye trafikk av båter i småbåthavna og i havområdet utenfor. Hammerfest kommune ber alle som ferdes i...
fredag 08:53 Hammerfest kommune
Boligtomt ledig for tildeling
Hammerfest kommune har tomt ledig for tildeling til entreprenører i Forsølveien 40, ved Melkøyveien (tidligere Fuglenesfjellet barnehage). Forsølveien 40 ligger på Fuglenes. Tomten har nærhet til barnehage og skole.
torsdag 08:29 Hammerfest kommune
#Sjekkdeg - gratis celleprøvetaking ved legetjenesten i Hammerfest kommune på onsdag den 20.09
I anledning Kreftforeningens landsdekkende kampanje #sjekkdeg tilbyr legetjenesten gratis celleprøvetaking. Møt opp på Bryggen legesenter, Strandparken, onsdag 20/9 fra kl. 1800-2000 (eller så lenge det er behov). Ingen timebestilling, kun drop-in.
mandag 11:20 Hammerfest kommune
Endret åpningstid i vinterhalvåret for administrasjonene i Hammerfest kommune
I tidsrommet fra 16.09 til 14.05 har rådhuset, servicekontoret og sektoradministrasjonene åpningstid fra kl. 08.00 til kl. 15.30.
mandag 10:18 Hammerfest kommune
Redusert drift på servicekontoret onsdag 20. og torsdag 21.september i uke 38
Grunnet kurs vil driften på servicekontoret være redusert på onsdag og torsdag i uke 38. Ekspedisjonen vil være betjent, men henvendelser må påberegnes lengre svartid enn normalt. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for publikum.
mandag 09:56 Hammerfest kommune
Status mobil/mobilt bredbånd i Hønseby
Hammerfest kommune har avtale med Telenor om etablering av mobil-/mobil bredbåndsdekning i Hønseby. Anlegget skulle opprinnelig vært ferdigstilt i begynnelsen av september. Det har dessverre oppstått forsinkelser i prosjektet og nytt ferdigstillestidspunkt er satt til uke 42. Bilde: telenor.no
mandag 09:27 Hammerfest kommune
Redusert drift helsestasjon- og skolehelsetjenesten i uke 38
Helsestasjonen deltar denne uken på helsesøsterkongress og driften vil derfor være redusert. Ekspedisjonen er bemannet.
mandag 09:13 Hammerfest kommune
Bygger kulturbro mellom Alta og Hammerfest
Frivillighetssentralens Trine Stenersen og Sisa-leder John Tore Martinsen har godt samarbeid, og lager arrangementer hos hverandre. Foto: Bjørn Egil Jakobsen Trine Stenersen og John Tore Martinsen har bestemt seg for å være kulturbrobyggere mellom Hammerfest og Alta. Av BJØRN EGIL JAKOBSEN...
lørdag 16. september Hammerfestingen
FINNMARK

Søvnkurs 2017
Sov godt kurs for deg mellom 16 og 67 år som har utfordringer med søvn. Tidspunkt: 4 onsdager kl. 13.00 – 15.00, 14. november – 5. desember. Se plakat for mer informasjon.
fredag 15. september Hammerfest kommune
Varsel om oppstart av arbeid med utjevningsbassenget, hovedvannverket i Tunnelbakken
Arbeidet med å fylle utjevningsbassenget er påbegynt, og er planlagt ferdig fredag den 22. september. Det vil settes opp sperrebånd, og vi anmoder publikum om å bruke den vanlige grusveien og ellers vise hensyn når de ferdes i området.
fredag 15. september Hammerfest kommune
Varsel om oppstart av arbeid med utjevningsbassenget, hovedvannverket i Tunnelbakken
Arbeidet med å fylle utjevningsbassenget er påbegynt, og er planlagt ferdig fredag den 22. september. Det vil settes opp sperrebånd, og vi anmoder publikum om å bruke den vanlige grusveien og ellers vise hensyn når de ferdes i området.
torsdag 14. september Hammerfest kommune
Helsestasjonens ekspedisjon er ubemannet i dag, torsdag 14. september
Send en e- post til helsestasjonen@hammerfest.kommune.no dersom du ønsker å komme i kontakt med helsestasjonen.
torsdag 14. september Hammerfest kommune
Vil du være leksehjelp ved Bofellesskapet Nordlys?
Vi trenger flere leksehjelper og søker deg som har lyst og anledning til å bidra. Du trenger ikke å være lærer for å bli med på dette, men bør være flink til å forklare oppgaver i matte, engelsk, norsk, samfunnsfag og naturfag.
onsdag 13. september Hammerfest kommune
HPV vaksine til deg som er ung kvinne i hammerfest, født 1991 og senere
Vaksineringen foregår i Helsestasjonens lokaler Strandparken 52, Strandgata 52, 6. etasje. Fra slutten av september 2017 er det også mulig å bestille time for vaksinering på dagtid på Helsestasjonens telefon: 78 40 24 10, eller per e-post: helsestasjonen@hammerfest.kommune.no Neste...
onsdag 13. september Hammerfest kommune
Utlysning: Hammerfest kommunes Ildsjelpris 2017
Hammerfest kommunes Ildsjelpris er en utmerkelse som tildeles den/ de som har gjort en betydelig uegennyttig og ulønnet innsats for samfunnet. Ildsjelprisen skal være en inspirasjon, en takk og annerkjennelse for personer som har vist sitt engasjement og sin innsats for felleskapets verdier og/eller...
tirsdag 12. september Hammerfest kommune
Italiensk uke 19.9-24.9.2017
En uke med musikk, mat og italiensk stemning! En fullstendig oversikt over program finner du på www.hammerfestkulturskole.no Billetter: www.aks.no. Italiensk uke er et samarbeid mellom Hammerfest Kulturskole, Arktisk Kultursenter og Eni Norge. Alle arrangementer er på Arktisk Kultursenter.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Utlysning: Hammerfest kommunes Tilgjengelighetspris 2017
Tilgjengelighetsprisen skal bidra til å fremme likestilling og likeverd, sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne, og hindre diskriminering på grunn av nedsatt funksjonsevne i Hammerfest kommune.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Kulturminnedagene 2017
Se plakat for kulturminnedagene 2017 her.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Barneverntjenesten holder stengt 14. september
Barneverntjenesten holder stengt torsdag 14.9 pga. internt kurs. For akutte henvendelser, ring: 45 24 70 70
fredag 8. september Hammerfest kommune
Bra mat kurs for menn
Frisklivssentralen inviterer til Bra mat kurs for menn, onsdag 11.oktober 2017, kl.18.30-20.30.
fredag 8. september Hammerfest kommune
Frisklivssentralens timeplan høst 2017
Her finner du en oversikt over høstens timeplan.
torsdag 7. september Hammerfest kommune
Valg 2017 - parkering for de med nedsatt funksjonsevne
På grunn av arbeid med rådhusplassen vil det under valgdagene (søndag 10/9 og mandag 11/9) etableres parkeringsplasser for de med nedsatt funksjonsevne på rådhusplassen.
torsdag 7. september Hammerfest kommune
Historisk møte
Torsdag 31.8 møttes kommunestyrene i Kvalsund og Hammerfest til et felles møte for å etablere fellesnemda i tråd med inndelingsloven. Fellesnemda skal lede arbeidet mot kommunesammenslåingen 1.1.2020. Se bilder fra møtet her.
tirsdag 5. september Hammerfest kommune
Opptak fra fellesmøte
Her er link til opptaket for fellesmøte mellom kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund, møtet fant sted på Arktisk kultursenter, torsdag 31.08.17.
tirsdag 5. september Hammerfest kommune
Forhåndsstemmegivning på Nissensenteret 2. - 8. september
Hjem
fredag 1. september Hammerfest kommune
Her kan du stemme
fredag 1. september Hammerfest kommune
Stemme hjemme
Hjem
fredag 1. september Hammerfest kommune
FINNMARK

Oppstart rulleskianlegg Reindalen
Arbeidet med rulleskianlegget i Reindalen har startet opp, og vil pågå frem til slutten av november. Vi anmonder publikum som ferdes i området om å holde god avstand til anleggsmaskinene og ellers vise hensyn.
torsdag 31. august Hammerfest kommune
Fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund
Tid: Torsdag 31.08.2017 klokken 14.00 i Arktisk kultursenter i Hammerfest. Her kan du se opptakene fra fellesmøte med Hammerfest og Kvalsunds kommunestyremøte
onsdag 30. august Hammerfest kommune
Kommuneoverlege / Samfunnsmedisin
Kommunenes samfunnsmedisinere er kommuneoverlegene. Kommuneoverlegene er medisinskfaglige rådgivere og offentlig helsemyndighet etter helselovgivningen. Koordinering, tilrettelegging og ledelse av det samfunnsmedisinske arbeidet i kommunen er kommuneoverlegenes oppgave. Her er oversikten over...
onsdag 23. august Hammerfest kommune
Åpningstider folkebad
Åpningstider for bassengene er oppdatert, og oversikten finner du her:
onsdag 23. august Hammerfest kommune
Asco har fått ny forsyningsbase-kontrakt
ASCO Norge er tildelt forsyningsbase-kontrakt for Lundin Norway sine aktiviteter i Barentshavet. Aktivitetene som skal drives fra Hammerfest, har en varighet på fire ganger to år. – At Lundin velger oss for sine base- og forsyningstjenester også i Barentshavet, er svært viktig for oss...
onsdag 23. august SYSLA
Forhåndsstemmegivning
Hjem
mandag 21. august Hammerfest kommune
Tilskudd til kommunale avgifter
Eldre, uføre og andre med lav inntekt kan søke om tilskudd til kommunale avgifter (vann, avløp, renovasjon med mer) til egen eller leid bolig. Søknadsfrist 31. august 2017.
torsdag 17. august Hammerfest kommune
Endring av festivalplass, Sommerfeber 2017
Sommerfeber flyttes til parkeringsplassen på gamle Larsen-tomta, vis a vis Bootleg.
fredag 11. august Hammerfest kommune
Hammerfestingen er tilbake med ny avis
Denne bobilgjengen fra Sør-Troms hørte om den sentrumsnære beliggenheten og flotte utsikten. Så satte de kursen nordover. Fra venstre: Hans Johansen, Bente Dypdal Johansen, Kurt Johansen, Janne Kareen Granbakk Johansen og Steffen Johansen (sønnen til Hans og Janne). Fremst hundene...
onsdag 9. august Hammerfestingen
Sterke angrep av lauvmakk
Det er mye skog som er angrepet av lauvmakk, og her er litt informasjon om emnet. Det er viktig å merke seg at vi kan gjøre tiltak mot de trærne vi ønsker å redde.
tirsdag 8. august Hammerfest kommune
Turmarsj til Kjøttvikvarden - 2017
Høyt mot himmelen helt nord på Sørøya, på det 320 meter høye Kjøttvikfjellet, står det eldste byggverket i Hammerfest kommune, - Kjøttvikvarden, bygget i 1853, - et monument over vår gamle kystkultur.
torsdag 3. august Hammerfest kommune
Fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund.
Fylkesmannen i Finnmark innkaller til fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund, i forbindelse med kommunesammenslåingen. Tid: Torsdag 31.08.2017 klokken 14.00 i Arktisk kultursenter i Hammerfest. Følg møtet her
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Høring – forslag til kommunal demensplan for 2017 – 2020
Det vises til kommunalsjefens oppdragsbestilling av en kommunal demensplan fra august 2016. Forslaget til demensplan er utarbeidet på bakgrunn av den nasjonale demensplan 2020: «Et mer demensvennlig samfunn» fra Helse- og omsorgsdepartementet(2015).
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Høring – forslag til kommunal forskrift om rett til sykehjemsplass med mer
Det vises til Stortingets behandling av Prop. 99 L (2915–2016) og vedtak av 17. juni 2016 om endringer i pasient- og brukerrettighetsloven og helse- og omsorgstjenesteloven. Bestemmelsene omfatter rett til opphold i sykehjem eller tilsvarende bolig særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester,...
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Bli treningskompis!
Hvis du er over 16 år, er interessert i fysisk aktivitet/ friluftsliv og liker arbeid med andre mennesker, kan du bli en treningskompis! Med støtte fra Extrastiftelsen og Finnmark Fylkeskommune inviterer Hammerfest kommune og Finnmark idrettskrets til treningskompiskurs Hammerfest 15-17 september 2017
fredag 28. juli Hammerfest kommune
Mannen reiste inn i landet til tross for at han var utvist – nå må han i fengsel
En mann fra Litauen må nå sone 11 måneder i fengsel.
tirsdag 25. juli iFinnmark
Godt skussmål til Hammerfest LNG
– Vårt hovedinntrykk av Statoil sitt arbeid med storulykke og elektriske anlegg var positivt, skriver Petroleumstilsynet i en rapport etter en omfattende kontroll i juni i år.
tirsdag 25. juli iFinnmark
Rakel brøt to barrierer på 22. juli
Rakel Mortensdatter Birkeli tok en historisk pallplass på en dag hun ikke trodde hun skulle klare å konkurrere på.
tirsdag 25. juli $ iFinnmark
Ny utdanningsmodell skal lokke flere nye leger til Finnmark, men kun ett av to sykehus i fylket får bli med
UiT skal til høsten i gang med et pilotprosjekt som har mål om å få flere nyutdannede leger til å bli i Finnmark. De fire studentene som skal prøve seg på legestudiet blir sendt til Hammerfest.
tirsdag 25. juli $ iFinnmark
FINNMARK

To F-16-fly fikk det til å brake løs i Hammerfest sentrum
Se videosnutt ved å klikke på det øverste bildet.
mandag 24. juli iFinnmark
Lars er fornøyd, men tror likevel ikke på rikdom for Hammerfestdagan
– Det var kjempefint, ingen bråk og god stemning. Klart glade og hyggelig mennesker som var ute for å kose seg, oppsummerer arrangør Lars Aude Arnesen festdagene i byen.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Operasjonsleder er forbauset over søndagsklaging på gressklipping: – Utrolig at folk gidder
- Min personlige mening er at jeg synes det er ganske utrolig at folk orker å ringe politiet om sånt, sier operasjonsleder Jan-Olav Schjølberg i Finnmark Politidistrikt.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Anmelder bilfører etter reinpåkjørsel
Skal ikke ha stanset.
søndag 23. juli iFinnmark
Her finner du alt fra Hammerfestdagan
Vi har listet opp produksjonen slik at du lettere kan finne fram.
søndag 23. juli iFinnmark
Bøbben ble blodfan: – Terningkast seks, en av de beste konsertene jeg har opplevd i mitt liv
Hammerfest-rapperen er i klar tale etter Fay Wildhagen i teltet lørdag. – Det er dette musikk handler om, sier Bøbben.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Politiet har fått klager om gressklipping og bruk av høytrykkspyler
Finnmark politidistrikt har søndag formiddag fått inn en telefon fra en person som klager på at naboen i Hammerfest klipper gresset og bruker høytrykkspyler…
søndag 23. juli iFinnmark
Mann møter Hammerfest parkering i retten: – Jeg mener bestemt at boten var feil
Har blitt en prinsippsak.
søndag 23. juli $ iFinnmark
To menn satt i arrest i Hammerfest
En mann i 20-årene ble satt i arrest i Hammerfest natt til lørdag. Ifølge politiet skal mannen ha blitt nektet inngang til et utested…
lørdag 22. juli iFinnmark
Datter, mor og bestemor jobber alle tre i kommunen
Tre generasjoner Løkke jobber i sommer hos Hammerfest kommune: – Vi må jo passe på å rekruttere når vi kan, selv om det er innenfor egne rekker, sier bestemor Turid spøkefullt.
fredag 21. juli $ iFinnmark
Hissig sjåfør skal ha forsøkt å presse syklister mot autovernet – og kastet vannflaske etter dem
Politiet ber om tips.
fredag 21. juli iFinnmark
Hammerfest sykehus – en distriktspolitisk gjøkunge?
Nå da sykehussaken for alvor er kommet på den politiske dagsorden, tør vi kanskje håpe på at det kommer fram hvor umulig det er…
fredag 21. juli iFinnmark
Arret mitt
La meg vise deg arret mitt. Jeg kaller det demokrati. Hver dag, hver time, hvert minutt blir jeg minnet på demokrati.  Hver dag gjør arret…
fredag 21. juli iFinnmark
Rigmor får pengene tilbake
Og nå revurderer selskapet hele gavekortet.
fredag 21. juli $ iFinnmark
Det er bare å glede seg: Meteorologen er i godlune og melder høyere temperaturer for Finnmark
Meteorologkonsulent Rune Skoglund ved Vervarslinga for Nord-Norge melder om temperaturøkninger for hele fylket. Mest i vest, og øst er litt mer «tungstartet».
fredag 21. juli iFinnmark
Reagerer på gavekort-praksis: Ble trukket 250 kroner uten å ha brukt kortet
Da Rigmor Taraldsvik skulle bruke gavekortet første gang fikk hun beskjed om at hun allerede var trukket 250 kroner.
fredag 21. juli $ iFinnmark
SE OPPTAKET:Her får du VM i putekrig
Sjekk hvem som holdt seg på bommen under VM i putekrig
fredag 21. juli $ iFinnmark
Bruktdag i teltet: Backgammon-kupp til sommerhuset og utrydningstruet håndverk
På standen til bruktbutikken Soria Moria, gjorde Anne Live Øye Leine flere sommerkupp: – Se her; Backgammon og salatbestikk til sommerhuset og puslespill til minstemann.
torsdag 20. juli $ iFinnmark
Kokken Eirik får oppdrag han ikke trodde var mulig
Med eget cateringfirma får kokk Eirik Bæivi oppdrag langt utover de tradisjonelle. – Catering kan være så mangt. I neste uke kommer for eksempel en cruisebåt hvor passasjerene ønsker seg hjemmelagd kaffe- og müslibar.
onsdag 19. juli $ iFinnmark
FINNMARK

Slo personlig rekord med tre sekunder – men det holdt ikke
Etter tre år med Sikksakk-løpet står fortsatt Hans Erling Myrvolls tid 1,36 som rekord.
onsdag 19. juli $ iFinnmark
Rakel Birkeli har fått med seg en norsk sykkelprofil på laget i Offroad Finnmark
Hammerfest sykkelklubb-syklisten fikk den norske toppsyklisten Hildegunn Gjertrud Hovdenak med på laget foran årets kraftprøve.
onsdag 19. juli $ iFinnmark
Dette tør jeg ikke, sa Goggen, og prøvde
"Sånt spiser jeg bare ikke. Aldri" sa Goggen Hansen (61). Under Hammerfest Matfestival tok han likevel sats og gapte.
tirsdag 18. juli $ iFinnmark
Synnøve og Ann-Helen (6) på Sjøens dag i Hammerfest: – Gøy!
Redningsselskapet mener barna skal tidlig krøkes. Tirsdag besøkte de Hammerfest for å lære de minste god sjøvett.
tirsdag 18. juli $ iFinnmark
Sjekket ut røykutvikling i Hammerfest
Politiet og brannvesenet fikk melding om røykutvikling i Hammerfest tirsdag kveld. Røyken var sagt å skulle komme fra Sukkertoppen, melder Finnmark politidistrikt på Twitter. …
tirsdag 18. juli iFinnmark
SE OPPTAKET: Hammerfestdagan - Sikksakkløpet
iFinnmark sendte direkte fra Sikksakkløpet under Hammerfestdagan mandag kveld.
tirsdag 18. juli $ iFinnmark
SE OPPTAKET: Hammerfestdagan - Dukkevognparaden
iFinnmark sendte direkte fra Dukkevognparaden under Hammerfestdagan mandag.
tirsdag 18. juli $ iFinnmark
Innvandrertjenesten anmeldte rasende mann
– Vi har nulltoleranse for vold og trusler mot våre ansatte, sier assisterende rådmann i Hammerfest kommune, Elisabeth Paulsen.
mandag 17. juli $ iFinnmark
Reidar (8): – Morsomt å feire bursdagen til Hammerfest; da blir det kake
Vi tok en prat med hammerfestingene Vetle, Reidar Erling og Elinor på byens bursdag.
mandag 17. juli iFinnmark
Passion – tross alt – men nå legger Ellen ned
– Jeg har fortsatt passion, sier bedriftseier Ellen Stavdal. Etter store problemer med å finne folk, fortsetter hun med bakeriet, men legger ned.
mandag 17. juli $ iFinnmark
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

HAMMERFEST

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FAVORITTER

FINNMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL