Hamarøy
Oversikt over nasjonale tiltak fra 28. oktober 2020
Synes du det er vanskelig å få oversikten? Her er de nasjonale smitteverntiltakene som gjelder fra 28. oktober 2020.
14:33 Hamarøy kommune
«Fra fjorden»: åpning av Vuonak Mánájåroj
Ordfører Britt Kristoffersen og oppvekstleder Gunnar Solstrøm besøkte Árran nye barnehage den 27. oktober 2020, og lot seg imponere over det flotte bygget.
12:24 Hamarøy kommune
Beredskapsavtaler med frivillige
Suohkanoajvve/ordfører Britt Kristoffersen signerte 28. oktober 2020 nye beredskapsavtaler med Hamarøy omsorgsberedskapsgruppe og Hamarøy Røde Kors. De frivillige organisasjonene inngår dermed i beredskapen til Hábmera soukan - Hamarøy kommune, og både de...
torsdag 13:24 Hamarøy kommune
Koronatelefon: test deg
28. oktober 2020 er det satt opp en telefonlinje for de i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune som bør ta koronatest. Linjen har eget nummer og ansatte i Helse som svarer.
onsdag 10:48 Hamarøy kommune
Kontroll av faktaskjema: Eiendomsskatt
Alle eiendommer er nå besiktiget, og Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har startet utsending av faktaskjema. Disse viser informasjon som er registrert om den enkelte eiendom. De som ikke har mottatt skjema i denne omgang vil få tilsendt i løpet av høsten.
onsdag 10:30 Hamarøy kommune
Oppdatert informasjon fra Hamarøy kommune
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune registrerer at det er en økende smittetrend i Salten. Per 27. oktober 2020 er det ikke påvist smittetilfeller i vår kommune, men vi er sårbare på grunn av mangel på samfunnskritisk personell, og ønsker derfor å oppdage
tirsdag 18:34 Hamarøy kommune
Har du lyst til å være støttekontakt?
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har behov for støttekontakter. Som støttekontakt kan du bidra med positive opplevelser og utvikling, og være en viktig person i et annet menneskes liv.
tirsdag 11:47 Hamarøy kommune
Skatteetaten overtar ansvaret
Fra 1. november 2020 har Skatteetaten overtatt ansvaret for skatteoppkreveroppgavene fra Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever i kommunen.
tirsdag 11:06 Hamarøy kommune
NORDLAND

Spennende å lære samisk
Det er flere elever på Oppeid skole og Innhavet oppvekstsenter som har samisk som andre språk. Oppeid skole har masse ledig plass på samisk-gruppene, og vil gjerne oppfordre flere barn til å melde seg på.
mandag 13:30 Hamarøy kommune
Vinnere i Quiz om Donald Duck på lulesamisk
I anledning Giellavahkko - Samisk språkuke inviterte Hamarøy bibliotek til quiz om Donald Duck på lulesamisk. Det kom inn omtrent 50 svar, og mange vet nå at Donald Duck heter Vuolli Vuojatjis på lulesamisk. Fasit på quizen kan lastes ned her.
mandag 12:25 Hamarøy kommune
Ventetid på telefon til legekontoret
På grunn av overgang til nytt journalsystem, vil det i en overgangsperiode fra mandag 26. oktober 2020 være ventetid på telefon til legekontoret. 
mandag 12:17 Hamarøy kommune
Giellavahkko - Samisk språkuke i Hábmer - Hamarøy
I uke 43 hørtes og syntes de samiske språkene over hele Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Både store og små deltok i forskjellige arrangementer under Samisk språkuke. Her er en del av det som skjedde under Samisk språkuke i kommunen.
mandag 10:16 Hamarøy kommune
Influensavaksine for risikogrupper
Vaksinering mot influensa er godt i gang i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Det er veldig mange som allerede har tatt vaksine. Helsedirektoratet presiserer at de som skal ha influensavaksine først og fremst er personer i risikogrupper, og disse må
fredag 23. oktober Hamarøy kommune
Arbeidsmøte i formannskapet 26. oktober 2020​
Mandag 26. oktober 2020 blir det arbeidsmøte budsjett i formannskapet i Hábmer - Hamarøy. Møte skal foregå på Skogheim fra kl. 12.00.
fredag 23. oktober Hamarøy kommune
Drag barnehage markerer samisk språkuke
I uke 43 høres og synes de samiske språkene over alt. Hábmera suohkan - Hamarøy kommune markerer samisk språkuke med forskjellige arrangementer. Onsdag 21. oktober 2020 fikk Ájluovta mánájgárdde - Drag barnehage besøk av ordfører Britt...
onsdag 21. oktober Hamarøy kommune
Kurs om Tilskuddsportalen
Alle lag og foreninger inviteres til kurs om tilskudd og Tilskuddsportalen torsdag 19. november klokken 18.00 på Oppeid.
mandag 19. oktober Hamarøy kommune
GNIST Gründeruke
Årets GNIST Gründeruke arrangeres 19. - 22. oktober med mange spennende digitale foredrag. Hábmera suohkan - Hamarøy kommune deltar gjennom den felles etablereropplæringen i Salten - Start Opp Salten.
mandag 19. oktober Hamarøy kommune
Kommunestyremøte 22. oktober 2020
22. oktober 2020 kl. 10.00 skal Kommunestyret i Hábmer - Hamarøy gjennomføre møte. Det skal diskuteres blant annet status og utfordringer ved Hamarøy legetjeneste, driftstilskudd til Árran mánájgárdde AS for 2020 og flytting av 8. - 10. trinn fra...
mandag 19. oktober Hamarøy kommune
Årets padlesesong er over
I dag har Magnus Tønseth og Sebastian Schifferdecker fraktet kanoene og kajakkene til vinterlagring der de skal oppbevares trygt til neste sesong. I sommer har disse vært av det mest populære utstyret til utlån på BUA.
fredag 16. oktober Hamarøy kommune
Quiz om Donald Duck på lulesamisk!
Gæhttjala majt buvtá Vuojatjisás ja sáme gielas Sáme giellavahko 2020. Vuojttev vuorbbádip gålgådisá 26. biejve! Test dine kunnskaper om Donald og samisk språk i Samisk språkuke 2020. Premietrekning 26.oktober!
fredag 16. oktober Hamarøy kommune
Tilskudd til idrett og kultur
Med forbehold om kommunestyrets vedtak, inviteres organisasjoner, lag og foreninger til å søke aktivitetsmidler. 
fredag 16. oktober Hamarøy kommune
Knask eller knep?
Det nærmer seg Halloween som gleder både små og store. Kommuneoverlege Elisabeth Richter oppfordrer i år til å være bevisst på smittevern for å redusere sjansen for smittespredning. Man kan ta tradisjonelle knask eller knep-runden ute i nabolaget, men det anbefales...
torsdag 15. oktober Hamarøy kommune
Giellavahkko - Samisk språkuke
Vahkon 43, gålgådismáno 19.-25.biejve 2020 le giellavahkko. Hábmera giellavahko prográmma le dál tjuovvusin. I uke 43, 19.-25.oktober 2020 er det giellavahkko - Samisk språkuke. Her er program for samisk språkuke i Hábmer.
onsdag 14. oktober Hamarøy kommune
Feiing og tilsyn
I uke 43 20.-22. oktober 2020 kommer det feiere opp til i hovedsak Drag og ellers til de som har behov for feiing og tilsyn andre steder i kommunen. Alle som er med på denne runden skal være varslet eller mottar varsel innen utgangen av denne uka.
tirsdag 13. oktober Hamarøy kommune
Verdensdagen for psykisk helse
10. oktober 2020 ble Verdensdagen for psykisk helse over hele Norge markert. I forbindelse med dette var det ulike arrangementer i Hábmer - Hamarøy i løpet av forrige uke.
mandag 12. oktober Hamarøy kommune
Møte i Plan og ressursutvalget
Plan og ressursutvalg fast utvalg for plansaker møtes onsdag 14. oktober kl. 10:00 på Skogheim, Oppeid. Sakspapirer finner du her.
mandag 12. oktober Hamarøy kommune
Mørket kommer! Har du refleks?
15.oktober 2020 er det den nasjonale refleksdagen. Har du husket å lete frem refleksene dine?
torsdag 8. oktober Hamarøy kommune
Oppeidbussen er tilbake
Nordland fylkeskommune informerer om at Oppeidbussen (rute 100) er tilbake fra 1. november 2020.
onsdag 7. oktober Hamarøy kommune
Influensavaksine 2020: nye datoer
Neste mandag 12. oktober 2020 starter vaksinering i Hábmer - Hamarøy. Det er satt opp to nye datoer på Drag: 29. oktober og 6. november. Vaksinering på Innhavet og Oppeid går som planlagt.
onsdag 7. oktober Hamarøy kommune
Økonomiske utfordringer
Hábmera souhkan - Hamarøy kommune må gjøre innsparinger for omlag 15 millioner kroner i 2021. Ifølge kommunedirektør Eirik André Hopland blir dette en svært krevende øvelse.
tirsdag 6. oktober Hamarøy kommune
Julevsáme mánájgirjje - Vædtsaga jårggålimbargo hárráj - Verktøy for oversettelse
Gålgådismáno 19.biejve kl.18-21sihtap tjoahkkit divna utmutjijt gudi berusta sámegielav ja jårggålimev, rubbmelasj tjåhkanibmáj Árranin. Mandag 19.oktober fra kl 18-21 ønsker vi å samle alle som interesserer seg for samisk språk og...
tirsdag 6. oktober Hamarøy kommune
Giellavahkko – Samisk språkuke
Vahkon 43, gålgådismáno 19.-25.biejve 2020 le giellavahkko. Sáme giellavahko ulmme l sáme gielaj árvov låpptit, ja buoredit máhtov sáme giela ja kultuvra birra ålles sebrudagán. Jur dan vahkon galggi sámegiela gullut ja...
tirsdag 6. oktober Hamarøy kommune
Skilting av kommunale bygg
Teknisk avdeling i Hábmer - Hamarøy er snart ferdig med å montere på plass nye skilt på offentlige bygg. Grunnen til denne jobben er ny grafisk profil og ikke minst for å gjøre det enklere for brukere, ansatte og besøkende å finne frem til kommunens
mandag 5. oktober Hamarøy kommune
NORDLAND

Formannskapsmøte 7. oktober 2020
Onsdag 7. oktober 2020 blir det formannskapsmøte i Hábmer - Hamarøy. Møte skal foregå på Hamarøy Internasjonal senter (HIS) fra kl. 9.00 til kl. 14.00. Det skal diskuteres blant annet endring av skolekretser, status og utfordringer ved Hamarøy
mandag 5. oktober Hamarøy kommune
Ruhtadårja 2021 Sámedikkes - Tilskuddsmidler 2021 fra Sametinget
Sámedigge sihtá dájna diededit ruhtadårja 2021 li Sámedikkes. Sametinget vil med dette informere om at det er utlyst tilskuddsmidler 2021 fra Sametinget.
fredag 2. oktober Hamarøy kommune
Gulldalit ja duodjuhit - Lytt og strikk
Jieddnáslåhkåm julevsámegiellaj. Káffa, tiedja, guossodibme, duodjuhibme, ságastallama. Nåvkå.  Høytlesning på lulesamisk. Kaffe, te, enkel servering, håndarbeid, hyggelig prat. Gratis. 
fredag 2. oktober Hamarøy kommune
Høstferie: skal du ut å reise?
Antall smittede av korona i Norge har siden begynnelsen av august økt på igjen. I Nord-Norge og Hábmer - Hamarøy er det fortsatt relativt stabilt lave smittetall. I noen områder i Norge er det mer smitte enn i andre og flere større byområder har stigende
fredag 2. oktober Hamarøy kommune
Vaksinering: endringer i dato
På grunn av forsinkelse blir det ikke vaksinering på Drag 5. og 6. oktober 2020. Det blir satt opp to nye datoer senere. Vaksinering på Innhavet og Oppeid går som planlagt.
torsdag 1. oktober Hamarøy kommune
Gæsos: aktivitetsdag på Drag
29. september 2020 gjennomførte elever fra alle skoler i 8. trinn, og elever fra friluftslinja ved Knut Hamsun Videregående skole Gæsos. Poenget med gæsos (draget) er å demonstrere hvordan folk i gamle dager dro båtene over eidet på Drag, mellom Tysfjord og Sagfjorden, for...
torsdag 1. oktober Hamarøy kommune
Busstreiken er over
Busstreiken er over og bussene går som normalt først fra kl. 12.00 i dag.
torsdag 1. oktober Hamarøy kommune
FNs eldredag
1.oktober er det FNs eldredag, bruk dagen på å ta en kaffekopp og den livsviktige kjøkkenpraten med noen du er glad i. Det ligger mye omsorg i å ta en enkel brannsikkerhetssjekk hjemme hos noen du bryr deg om.
onsdag 30. september Hamarøy kommune
Høstferie på biblioteket
Hamarøy bibliotek har endrede åpningstider i skoleferien i uke 41.
onsdag 30. september Hamarøy kommune
Rekord med vielser
Der var rekord med vielser i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune i år. Syv par giftet seg i løpet av sommeren 2020. Det er ordfører Britt Kristoffersen og varaordfører Elin Eidsvik har hatt gleden av å være vigslere. Det var ikke bare par fra Hábmer -...
tirsdag 29. september Hamarøy kommune
Tilkallingsvikarer i barnehager
Marielund barnehage ønsker å lyse ut stilling som tilkallingsvikar. Vi ser etter deg som er engasjert i barna, har gode norsk kunnskaper, kan samarbeide og bidrar til et godt miljø på barnehagen.
tirsdag 29. september Hamarøy kommune
Salten kultursamarbeid og Kulturforum
25. september 2020 hadde ordfører Britt Kristoffersen og kommuneledelsen møte med Salten kultursamarbeid ved leder Hege Ness Klette. Det ble et godt møte med gjensidige avklaringer og drøftinger, samt forventninger om hvilken rolle Europeisk kulturhovedstad 2024 kan spille for vår...
mandag 28. september Hamarøy kommune
Skoleskyss og busstreik
På grunn av busstreiken blir skoleskyssen for mange av våre elever berørt.
lørdag 26. september Hamarøy kommune
Kunngjøring: akvakultursøknad, Ellingsen Seafood AS
I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn: Søknad akvakultur i Hámbera suohkan - Hamarøy kommune i Nordland. Merknadsfrist 25. oktober 2020.
fredag 25. september Hamarøy kommune
Øker kompetanse og tillit
Fredag 18. september 2020 hadde legetjenesten i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune en fagdag om samisk språk og kulturforståelse. Fagdagen bidrar til å øke legenes kompetanse i møte med den samiske pasienten. Økt kunnskap skal også bidra til å styrke...
fredag 25. september Hamarøy kommune
Alkoholpolitisk plan vedtatt
Alkoholpolitisk handlingsplan for perioden 2020-2024 ble vedtatt av kommunestyret 15.9.2020. Skjenketiden for alkoholservering er endret til kl. 02:00 for alle typer arrangement, gjeldende fra 30.09.20 som er ny bevillingsperiode. Skjenketiden er
torsdag 24. september Hamarøy kommune
Treningssenteret åpnet etter stormen
Treningssenteret i Hamarøyhallen er åpnet etter stormen i går. Det er sjekket at det ikke er løst materiale på taket, slik at man trygt kan gå inn i treningssenteret.
torsdag 24. september Hamarøy kommune
Hamarøyhallen stengt
Hamarøyhallen og treningssenteret er stengt inntil videre. På grunn av sterke vindkast har det løsnet materiell fra taket på den nye klatrehallen som er under bygging. Vi ber folk om å holde seg unna området inntil videre. Både hall og treningssenter er stengt.
onsdag 23. september Hamarøy kommune
Foreløpig ordning på legekontor
Som en midlertidig ordning vil det fra og med 05. oktober 2020 bli ett samlet legekontor stasjonert på Oppeid. Venteværelset for pasienter vil åpnes fra og med 28. september.
onsdag 23. september Hamarøy kommune
Framtidig utvikling og samarbeid
Salten Regionråd gjennomførte to-dagers møte i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune den 17.-18. september 2020. Det var diskutert mange viktige saker, blant annet framtidig utvikling og samarbeid innenfor helse og omsorg, og digitalisering i Salten.
tirsdag 22. september Hamarøy kommune
Tilkallingsvikarer i barnehager
Ulvsvåg barnehage og Innhavet oppvekstsenter har behov for tilkallingsvikarer. Vi ser etter deg som er engasjert i barna og elevene, har gode norsk kunnskaper, kan samarbeide og bidrar til et godt miljø på barnehagen og oppvekstsenteret.
mandag 21. september Hamarøy kommune
Kunsten som gir glede
17.-19. september 2020 ble det arrangert Kunst 8270 Dájdda på Drag. Denne amatørkunstutstillingen er frivillige bidrag til Mihá kulturfest 2020 som skulle ha vært i mars.
fredag 18. september Hamarøy kommune
Influensavaksine 2020
I 2020 er det enda viktigere enn tidligere at personer i målgruppene blir vaksinert mot sesonginfluensa på grunn av covid-19 pandemien. Et spesielt fokus denne høsten er at vi må beskytte pasienter og personale mot koronasmitte, særlig ved å unngå
fredag 18. september Hamarøy kommune
Legekontor holder stengt 18. september 2020
Hamarøy legekontor holder fredag 18. september 2020 stengt på grunn av fagdag. Det bes derfor om at henvendelser vedrørende resept og timebestillinger taes i neste uke eller på helsenorge.no. For henvendelser som ikke kan vente, ring legekontoret og vent
fredag 18. september Hamarøy kommune
Forkjølelse: når barn skal være hjemme
Forkjølelsesesongen er i gang og legekontoret noterer økning på testing. Er du i tvil om ditt barn skal være hjemme fra barnehage eller skole? FHI har laget et skjema som kan hjelpe.
torsdag 17. september Hamarøy kommune
NORDLAND

Julevsáme mánájgirje - Gåhttjom digitála tjåhkanibmáj / Invitasjon til digitalt møte
Digitála tjåhkanibme julevsáme mánájgirje jårggålime birra - Digitalt møte om oversettelser av barnebøker til lulesamisk.
onsdag 16. september Hamarøy kommune
Godt humør og i form
Folkehelse er et vidt begrep - noe som gjenspeilet seg i de aktivitetene som fant sted i Folkehelseuka 2020. Det var forskjellige arrangementer rundt om i kommunen, og mange både store og små deltakerne. Det var Frisklivssenteret som koordinerte årets uke. Her er kort oppsummering av en liten del...
onsdag 16. september Hamarøy kommune
Meråpent bibliotek gjenåpner!
15.september er det igjen mulig å låse seg inn på Hamarøy bibliotek på Oppeid alle dager fra kl. 07.00 - 21.00.
tirsdag 15. september Hamarøy kommune
Nedetid på legekontoret
Det er problemer med en server og datasystemet på legekontoret er derfor periodevis nede. Beklageligvis fører dette til ventetid både på telefon og på legekontor. Vi beklager det inntrufne, og det jobbes for fullt med å løse utfordringene slik at legekontoret kommer...
tirsdag 15. september Hamarøy kommune
Rekord for Sommerles 2020
Stor leseglede i Hamarøy og hele 205549 sider lest i løpet av sommeren.
tirsdag 15. september Hamarøy kommune
Salten Regionråd møtes i Hábmer - Hamarøy
Etter en lang Covid-19-pause uten fysiske møter er det klart for møte i Salten Regionråd den 17. - 18. september i Hábmer - Hamarøy. Første dag av møtet er lagt til Tysfjord Turistsenter helt nord i kommunen, mens møtet avsluttes på Árran...
tirsdag 15. september Hamarøy kommune
Ledige stillinger i Helse og velferd
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har ledige stillinger i Helse og velferd. Vi søker etter leger og avdelingsledere. Spennende arbeidsoppgaver og faglig dyktige kollegaer venter på deg!
mandag 14. september Hamarøy kommune
Kommunestyremøte og budsjettseminar 15. september 2020
15. september 2020 kl. 10.00 skal Kommunestyret i Hábmer - Hamarøy gjennomføre møte. Kommunestyret skal behandle Tysfjord kommune - Årsrengskap 2019 og ha arbeidsmøte med budsjett. Her får kommunestyret besøk fra fylkesmannen representert av Monika Antonsen og...
mandag 14. september Hamarøy kommune
Ny varaordfører i Hábmer - Hamarøy
Elin Eidsvik (Ap) søkte fritak fra sine politiske verv fra 11.september 2020 og ut valgperioden på grunn av ny jobb i Bodø kommune. Ann Irene Sæter (Ap) er valgt til ny varaordfører i Hábmer - Hamarøy.
fredag 11. september Hamarøy kommune
Endring lederkabal Helse og velferd
Onsdag 16. september 2020 vil Ann-Elise Os starte som fungerende kommunalleder Helse & Velferd. Dagens leder, Grete Prestegård, vil samtidig gå inn som leder for Omsorg. Dette gjøres for å styrke og stabilisere tjenesten.
torsdag 10. september Hamarøy kommune
Utfordringer for legetjenesten i Hábmer - Hamarøy
Kommunestyret ble i møte 10. september 2020 orientert om utfordringer og status for legetjenesten. Det er behov for ett samlet legekontor for å ivareta personell og yte en forsvarlig tjeneste.
torsdag 10. september Hamarøy kommune
Spesialist i allmennmedisin
Vi gratulerer kommuneoverlege Elisabeth Richter som spesialist i allmennmedisin!
onsdag 9. september Hamarøy kommune
Stortingsrepresentantene besøkte Hábmer - Hamarøy
Tirsdag 8. september 2020 besøkte stortingsrepresentantene Siv Mossleth (Sp, Nordland, transport- og kommunikasjonskomiteen) og Heidi Greni (Sp, Trøndelag, kommunal- og forvaltningskomiteen) Hábmer - Hamarøy. Ordfører Britt Kristoffersen tok imot gjester og benyttet anledningen til...
tirsdag 8. september Hamarøy kommune
Spillemidler 2021
Det kan nå søkes spillemidler for anlegg for idrett, fysisk aktivitet eller nærmiljøanlegg. Tidligere søknader må fornyes. Søknadene må være beskrevet i Kommuneplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser for Hamarøy og Tysfjord.
tirsdag 8. september Hamarøy kommune
Arbeidsplass med gode muligheter
For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Hábmera suohkan - Hamarøy kommune er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi har flere spennende stillinger: sykepleier, sykepleier...
mandag 7. september Hamarøy kommune
Kommunestyremøte torsdag 10. september 2020
10. september 2020 kl. 10.00 skal Kommunestyret i Hábmer - Hamarøy gjennomføre møte. Kommunestyremedlemmer får blant annet orienteringer fra ordfører og kommunedirektør, og presentasjoner om Regionrådet, delprosjekt "Plan for kultur og frivillighet" og...
fredag 4. september Hamarøy kommune
Hovedplan vann og avløp på høring
Sammenslåingen av Hamarøy kommune og vestre del av Tysfjord kommune byr på nye utfordringer og endringer, også for kommunalteknisk sektor. Flere anlegg, større utstrekning og flere abonnenter gir behov for flere ressurser.
tirsdag 1. september Hamarøy kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

HAMARØY KOMMUNE

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL