Hamarøy
Holder skoler åpen
Kriseledelsen i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har vært samlet for å drøfte meldingen om ekstremvær. Det er bestemt at skolene i kommunen holder åpent som vanlig torsdag 21. januar 2021, værsituasjonen overvåkes. Etter ny vurdering vil Innhavet...
onsdag 18:49 Hamarøy kommune
Ekstremt kraftige vindkast torsdag og fredag
Metrologiskinstitutt melder om rødt nivå på ekstreme vindkast for Nord-Helgeland, Salten, Ofoten, Sør-Troms og Nord-Troms. Vi ber innbyggerne om å sikre løse gjenstander, slik at det ikke oppstår skader.
onsdag 13:22 Hamarøy kommune
Tilbud til familier som har barn med atferdsproblemer
Trenger du nyttige tips om hvordan du og barnet ditt kan få det bedre sammen? Hamarøy kommune kan snart tilby hjelp til dette. Leder for Frisklivssentralen og folkehelsekoordinator Marte Hovlund startet på utdannelsen som PMTO-terapeut og trenger noen "øvefamilier".
onsdag 10:31 Hamarøy kommune
Treningssenteret åpner opp for trening
Hamarøy treningssenter åpner opp for trening fra 20. januar 2021. Det gjelder fortsatt samme retningslinjer som før jul. Sikkerhet for de som trener og for de som jobber på senteret kommer aller først. Husk avstand, god hånd- og hosthygiene, desinfeksjon og ta med håndkle!
onsdag 09:22 Hamarøy kommune
Testing etter ankomst
Kommuneoverlege Elisabeth Richter vurderer at smittesituasjonen i Hábmer - Hamarøy er under kontroll, men anbefaller sterkt at alle som kommer til kommunen fra områder med høyt smittetrykk, tester seg mellom dag 5 og 7 etter ankomst.
tirsdag 11:41 Hamarøy kommune
Det er ikke behov for særskilte tiltak
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune har ikke registrert nye smittetilfeller den siste uka. - Vi vurderer at smittesituasjonen i kommunen er under kontroll, og at det ikke er behov for særskilte tiltak utover de som gjelder nasjonalt,...
mandag 15:14 Hamarøy kommune
Obligatorisk testing på grensen
Regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen for personer som har oppholdt seg i et område med karanteneplikt. Dette vil gjelde fra mandag 18. januar kl. 17.00.
mandag 12:51 Hamarøy kommune
Kunngjøring: Søknad akvakultur
I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn: Søknad akvakultur i Hamarøy kommune i Nordland. Søker: Ellingsen Seafood AS org. nr. 991 952 829.
fredag 11:00 Hamarøy kommune
NORDLAND

Drag legekontor åpner fra 28. januar
Drag legekontor skal holde åpent hver torsdag fra og med uke 4. Det vil være to leger tilstede, som også ivaretar helsestasjon.
fredag 10:25 Hamarøy kommune
Kunngjøring av planvedtak Drag og Bognes
VEDTATT REGULERINGSPLAN Nasjonal arealplan-ID: 1875202001 (Bognes) og 1875202002 (Drag). Detaljreguleringsplan for E6 Bognes og rv. 827 Drag fergeleier med tilhørende reguleringsbestemmelser.
fredag 15. januar Hamarøy kommune
#1omdagen kan gjøre koronahverdagen litt bedre
Når de vanlige aktivitetene forsvinner, er det lett å bli passiv innendørs. Med budskapet #1omdagen vil Norsk Friluftsliv inspirere alle til å komme seg en tur ut hver dag.
torsdag 14. januar Hamarøy kommune
Ingen nye smittetilfeller
Det er ikke registrert nye positive prøver på covid-19 siste døgn. - Det testes for tiden et lite antall hver dag, driften av teststasjonen er normalisert, og det blir mindre å rapportere om i takt med at smittesituasjonen roer seg, sier ordfører Britt
onsdag 13. januar Hamarøy kommune
Nye åpningstider på Hamarøy bibliotek
I 2021 får Hamarøy bibliotek nye åpningstider, både hovedbiblioteket på Oppeid og Drag filal. 
onsdag 13. januar Hamarøy kommune
Regjeringen forlenger permitteringsperioden
Regjeringen foreslår å forlenge permitteringsperioden til 1. juli. Retten til dagpenger forlenges også for alle dagpengemottakere, slik at de som nærmer seg sin maksgrense kan beholde dagpengene til 1. juli.
tirsdag 12. januar Hamarøy kommune
Siste trekking av julekalender for 2020
Hamarøy kommune sin julekalender hadde fokus på hverdagsglede og handler om de små, enkle tingene du kan gjøre i din egen hverdag for å oppleve mestring og glede. Begrepene og rådene er basert på «Five ways to wellbeing», og er på norsk oversatt til:
mandag 11. januar Hamarøy kommune
Ungdomsrådet er i gang
Før jul møttes ungdomsrådet for Hábmer - Hamarøy for konstituering. I henhold til vedtektene for ungdomsrådet, konstituerer rådet seg selv. Madelen Valle fra Oppeid skole ble valgt til leder for ungdomsrådet.
mandag 11. januar Hamarøy kommune
Ett nytt smittetilfelle
I løpet av helgen har vi fått de siste prøvesvarene fra fredagens testing. Det er bekreftet ett nytt tilfelle, også denne gang en kjent nærkontakt. Det er til sammen 25 som har testet positivt for covid-19 i den pågående smittesituasjonen som startet i
mandag 11. januar Hamarøy kommune
Ett nytt smittetilfelle
Siste døgn er det bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Hábmer - Hamarøy. Det er en kjent nærkontakt.
lørdag 9. januar Hamarøy kommune
Turboka "På tur i Hamarøy - Steigen - Sørfold"
Turboka På tur i Hamarøy - Steigen - Sørfold ble utgitt av de tre kommunene i 2011, og ble så populær at boken ble fort utsolgt. Nå er det mulighet for å laste ned turboka digital. Ta boka i bruk og velkommen ut i vår vakre natur! Last ned turboka i
fredag 8. januar Hamarøy kommune
God start på et mer aktivt og dermed bedre liv!
Har du lyst til å endre livsstil, men synes det er vanskelig på egenhånd? Frisklivssentralen i Hamarøy kommune tilbyr frisklivsresept. Frisklivsresept er et tilbud til deg som ønsker å endre på livsstilen din, men som ikke får det til på egenhånd....
fredag 8. januar Hamarøy kommune
Ingen nye smittetilfeller
Det er ingen nye positive prøver på covid-19 siste døgn.
fredag 8. januar Hamarøy kommune
Avstand og færre kontakter
Økt avstand og færre nære kontakter er to sentrale smittereduserende tiltak i håndteringen av koronapandemien. Ved å øke avstanden mellom mennesker og redusere antall kontakter, reduseres risikoen for å bli smittet av personer som ikke vet at de er
torsdag 7. januar Hamarøy kommune
Teststasjonen går over i normal drift
Teststasjonen ved legekontoret på Oppeid går over i normal drift. Testing skjer ikke lenger i helgene, men det vil være forsterket testing på fredager og mandager.
torsdag 7. januar Hamarøy kommune
Ingen nye smittetilfeller
Det er ingen nye positive prøver på covid-19 siste døgn. Vi tester nå et mindre antall og oppfordrer folk til å ha fortsatt lav terskel for testing og til å følge med på nyoppståtte symptomer.
torsdag 7. januar Hamarøy kommune
To nye smittetilfeller
Det er registrert to nye smittetilfeller av covid-19 i Hábmer - Hamarøy siste døgn. Dette er nærkontakter til tidligere påvist smittede. En av dem fikk symptomer åtte dager etter kontakt. Det viser at 10 dager karantene er viktig å overholde.
onsdag 6. januar Hamarøy kommune
Klare for koronavaksinering
Hábmer – Hamarøy er klar for koronavaksinering. I første forsendelse får kommunen 16 vaksiner. Da er det bare de aller mest sårbare som får tilbud om å vaksinere seg, det vil si de som er på sykehjem.
tirsdag 5. januar Hamarøy kommune
Ingen nye smittetilfeller på mandag
Hamarøy kommune hadde på mandag ingen nye bekreftede tilfeller av covid-19. Det forventes imidlertid ett eller flere tilfeller etter en hurtigtest.
tirsdag 5. januar Hamarøy kommune
Tilkallingsvikarer i barnehager
Marielund barnehage søker tilkallingsvikarer. Vi ser etter deg som er engasjert i barna, har gode norsk kunnskaper, kan samarbeide og bidrar til et godt miljø på barnehagen.
mandag 4. januar Hamarøy kommune
Svarer på spørsmål om koronasituasjon
Ordfører Britt Kristoffersen og kommuneoverlege Elisabeth Richter svarer på spørsmål fra innbyggere om koronasituasjonen i kommunen 4. januar 2021.
mandag 4. januar Hamarøy kommune
Ingen nye smittetilfeller
Det er ikke registrert nye tilfeller av covid-19 i Hamarøy siste døgn. - Alle innbyggere må ha lav terskel for testing uavhengig av symptomer i denne situasjonen, så er du i tvil eller hvis du utvikler symptomer, må du isolere deg og testes, minner ordfører Britt Kristoffersen...
søndag 3. januar Hamarøy kommune
Knut Hamsun vgs, avdeling Oppeid, stenges kommende uke
Hamarøy kommune har gjort vedtak om å stenge Knut Hamsun videregående skole, avdeling Oppeid fra og med 4. til og med 8. januar. Dermed blir det hjemmeundervisning for elevene på Oppeid hele kommende uke.
søndag 3. januar Hamarøy kommune
Informasjon om tiltak og anbefalinger fra 3. januar
Informasjon om tiltak og anbefalinger i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune fra 3. januar 2021. Alle tiltak gjelder til og med 10. januar der ikke annet er spesielt angitt. Alle tiltak vil kunne bli videreført, men kan også endres. Regjeringen varslet nye tiltak i pressekonferanse 3. januar....
søndag 3. januar Hamarøy kommune
Ett nytt smittetilfelle
Siste døgn er det registrert ett nytt smittetilfelle av covid-19 i Hamarøy kommune som er kjent nærkontakt fra før. Det er til sammen 21 påvist smittede i kommunen. Ordfører Britt Kristoffersen er bekymret for at det fortsatt kan bli flere tilfeller
lørdag 2. januar Hamarøy kommune
NORDLAND

Informasjon om karantene, isolasjon, symptomer
Grunnet den pågående smittesituasjonen anbefaler Hábmera suohkan - Hamarøy kommune at alle som bor og oppholder seg i kommunen begrenser sine kontakter. Unngå kontakt med andre enn egen husstand så mye som mulig. Å ha økt avstand til andre og redusere
lørdag 2. januar Hamarøy kommune
Skoler og barnehager styrker smittevern tiltak
Kommuneoverlegen i samråd med kriseledelsen i Hamarøy kommune har besluttet at barnehagene og skolene i Hamarøy kommune er på gult nivå i trafikklysmodellen, men med forsterket oppmerksomhet på renhold og smittevern tiltak.
lørdag 2. januar Hamarøy kommune
Obligatorisk testing ved innreise til Norge
Regjeringen innfører plikt til å teste seg for covid-19 for innreisende til Norge fra 2. januar 2021. Testen skal gjøres så snart som mulig og senest ett døgn etter ankomst. De reisende må reise inn i Norge via grensestasjoner med testing, eventuelt til
lørdag 2. januar Hamarøy kommune
Ett nytt smittetilfelle
Første nyttårsdag har Hamarøy kommune fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus. Dette er en nærkontakt til en tidligere påvist smittet. Det er til sammen 20 påvist smitte og over 280 nærkontakter.
fredag 1. januar Hamarøy kommune
Kun en er positiv
Hamarøy kommune har i kveld fått svar på prøvene som ble tatt på onsdag. - Det er meldt om bare én ny positiv prøve. Det er dessverre en ansatt ved Hamarøy Bygdeheim som har fått påvist covid-19, opplyser ordfører Britt Kristoffersen. 
31. desember 2020 Hamarøy kommune
Takk for innsatsen!
Det er en veldig annerledes jul for de aller fleste. Hábmera suohkan - Hamarøy kommune opplever høytid med korona-utbrudd. Det er helt imponerende hvor mange som stiller opp og hjelper på alle kanter med den vanskelige og viktige jobben vi gjør nå.
31. desember 2020 Hamarøy kommune
Ingen nye smitte-tilfeller
- Det er ikke registrert nye tilfeller av covid-19 i Hamarøy siste døgn. Alle 86 prøver som ble tatt på tirsdag er negative, opplyser ordfører Britt Kristoffersen. Status i kommunen er 18 påvist smittede som er i isolasjon. Smittesporing rundt de nyeste
30. desember 2020 Hamarøy kommune
Hjemmeskole på videregående i Hamarøy
Med bakgrunn i smittesituasjonen, har kriseledelsen i Hamarøy kommune, etter samtaler med Nordland fylkeskommune, besluttet at elevene ved Knut Hamsun videregående skole skal ha hjemmeskole mandag 04. og tirsdag 05. januar 2020.
30. desember 2020 Hamarøy kommune
Informasjon om tiltak og anbefalinger 30.desember
Informasjon om tiltak og anbefalinger i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune fra 30.desember 2020.
30. desember 2020 Hamarøy kommune
11 nye smitte-tilfeller
Hamarøy kommune har i kveld fått bekreftet 11 nye smittetilfeller med koronavirus. Dette er nærkontakter av tidligere kjente smittetilfeller, slik at de allerede satt i karantene. De skal nå i isolasjon og blir kontaktet av kommunens smittesporingsteam
29. desember 2020 Hamarøy kommune
Hamarøy kommune søker helsepersonell
Tusen takk for at du ønsker å bidra! Hamarøy kommune søker etter helsefaglig arbeidskraft til en ekstraordinær situasjon.  Vi søker deg med utdanning innen helsefag (minimum fagbrev). Studenter og elever i helsefag er også velkomne. Også de med erfaring
29. desember 2020 Hamarøy kommune
Ingen nye smitte-tilfeller
- Det er ikke registrert nye tilfeller av covid-19 i Hamarøy siste døgn, opplyser ordfører Britt Kristoffersen. Status i kommunen er 7 påvist smittede som er i isolasjon, og 102 nærkontakter som er i karantene. I går ble det gjort 84 nye tester som
29. desember 2020 Hamarøy kommune
Legevakt åpner igjen
Fra kl. 08.00 på tirsdag 29. desember åpner legevakt i Hamarøy. Det ble stengt fra 1. juledag på grunn av sykdom. Ved behov ring 116 117. Ved øyeblikkelig hjelp, ring alltid 113.
28. desember 2020 Hamarøy kommune
Informasjon om status og tiltak i Hamarøy kommune 28. desember
Hamarøy kommune har en pågående smittesituasjon som omfatter mange personer. Alle som oppholder seg i kommunen må nå bidra for å stoppe videre spredning. Målet er å bryte smittekjeder. Vi vil her informere nærmere om status og tiltak.
28. desember 2020 Hamarøy kommune
Hold deg hjemme, oppfordrer ordføreren
Hamarøy kommune har en pågående smittesituasjon som omfatter mange personer. I dag er det 7 smittet med covid-19 som oppholder seg i isolasjon. - Hold deg hjemme i karantene! Det er det viktigste akkurat nå. Slik klarer vi å bryte smittekjeden, oppfordrer Britt Kristoffersen.
28. desember 2020 Hamarøy kommune
Fem smitte-tilfeller
I Hamarøy er det i dag registrert fem nye smitte-tilfeller av covid-19, opplyser ordfører Britt Kristoffersen. Alle de fem er satt i isolasjon, og kommunen har satt i gang smittesporing.
27. desember 2020 Hamarøy kommune
Gode råd i testkø
God køkultur gir en trygg gjennomføring for alle. Det går raskt å få tatt koronatest. For å teste flest mulig settes det derfor opp avtaler med kort tid mellom. 
27. desember 2020 Hamarøy kommune
Behov for korona-test i Musken
Befinner du deg i Musken og har behov for korona-test? Meld deg på testtelefon 477 66 557 fra kl. 8.00 til kl. 15.30. Hamarøy kommune vurderer å sende testpersonell dit dersom det er behov for det.
27. desember 2020 Hamarøy kommune
Ingen positive i Hamarøy
-Vi har fått prøvesvar på 14 tester til ansatte på legekontoret og de er alle heldigvis negative, sier ordfører Britt Kristoffersen. I går ble det gjort over 170 nye tester som kommunen venter svar på.
27. desember 2020 Hamarøy kommune
Mange i karantene i Hamarøy: I ferd med å få god kontroll, sier ordføreren
Hamarøy kommune er i ferd med å få god kontroll på situasjonen etter to smitte-tilfeller av Covid-19 i jula. - Vi har akkurat avsluttet møte i kriseledelsen, og rapportene som kommer inn forteller at det jobbes godt på alle plan, sier ordfører Britt
26. desember 2020 Hamarøy kommune
Styrket kapasitet på test-telefon
Hamarøy kommune har nå styrket kapasiteten på test-telefonen etter at det har vært stor pågang 26. desember 2020. Det er nå flere personer som betjener test-telefonen og setter opp timer for testing. - Vi oppfordrer de som ikke har kommet gjennom, til å
26. desember 2020 Hamarøy kommune
Ådåsmuvvam diedo Hábmera suohkanis
Hábmera suohkan stieggij váktadálkudiddjev vuostasj javllabiejvve. Akta bargge Hábmera dálkudiddjekontåvrån le koronavirusav (covid-19) oadtjom. Bargge måsskusin viesso. Ietjá bargge dálkudiddjekontåvrån le sunji lahka barggam, ja li dan...
26. desember 2020 Hamarøy kommune
Hamarøy bygdeheim er stengt for besøk
Hamarøy bygdeheim er stengt for besøk inntill smittesituasjonen i kommunen er avklart. Det er ingen smitte ved sykehjemmet, og dette er kun et forbyggende tiltak. Det anbefales også sterkt å ikke komme på besøk til Dragstunet og omsorgsboliger. Dersom man skal på...
25. desember 2020 Hamarøy kommune
Oppdatert informasjon fra Hamarøy kommune
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune stengte legevakta for fysisk oppmøte ettermiddag 25. desember 2020. Det er nå påvist en positiv covid-19 test hos en ansatt ved Hamarøy legekontor. Vedkommende oppholder seg i isolasjon. Alle de øvrige ansatte på legekontoret er...
25. desember 2020 Hamarøy kommune
Hábmera váktadálkudiddje bærrájgåhtseduvvá Stájgos - Hamarøys legevakt ivaretas av Steigen
Skihpudagá diehti Hábmera váktadálkudiddje stieggij vuostasj javllabiejvve, kl. 15.30 rájes. Váktadálkudiddje båddåsattjat bærrájgåhtseduvvá Stájgo dálkudiddjekontåvrås. Telefåvnå baktu...
25. desember 2020 Hamarøy kommune
NORDLAND

Oppdatert informasjon fra Hamarøy kommune
I Hábmera suohkan - Hamarøy kommune er det siste døgn registrert ett nytt smittetilfelle med covid-19, opplyser kommuneoverlege Elisabeth Richter.
24. desember 2020 Hamarøy kommune
Julehilsen fra Innhavet oppvekstsenter
De siste 4 årene har Innhavet oppvekstsenter vært med på lysnisseprosjektet og hatt lyslykteverksted med foreldre, elever og barn. Lysnisseprosjektet handler om å tenne lys, både på utsiden i eget lokalsamfunn - og på innsiden, i folks hjerter.
23. desember 2020 Hamarøy kommune
Jul igjæn
Nå er det jul igjen og mange kommer hjem til Hábmer - Hamarøy. Tidligere elever fra kulturskolen Aileen Emilie Knutsen og Anna Nedregård gleder seg også til jul. De har skrevet og produsert sangen Jul igjæn til alle i kommunen.
22. desember 2020 Hamarøy kommune
Test-telefon og legekontor i jula
Julaften og Nyttårsaften holder legekontoret stengt. Hverdager i romjulen er åpningstiden 10:00 - 14:00. Telefontiden blir disse dagene 10:30 - 12:30. Test-telefon er åpen 10:00 - 14:00. Ellers er det døgnkontinuerlig legevakt.
22. desember 2020 Hamarøy kommune
Bytt. Test. Nyt
Tidlig varsling av brann redder liv. Bytt alle røykvarslerbatterier minst én gang i året. Gjør det til en vane å bytte dem på Røykvarslerdagen 1. desember!
1. desember 2020 Hamarøy kommune
Desember på Hamarøy bibliotek
Julestemning, boksalg, juleverksted, bokønske-konkurranse og høstens nye bøker gjør biblioteket til en ekstra trivelig plass å besøke i desember.
1. desember 2020 Hamarøy kommune
Nye tiltak forpliktende plan
Svar på spørsmål fra de politiske partiene til forpliktende plan.
1. desember 2020 Hamarøy kommune
Hverdagsglede – en julekalender for alle
Hábmera suohkan - Hamarøy kommune inviterer alle til å bli med på årets julekalender, som handler om hverdagsglede. Knytt bånd, vær aktiv, gi, vær oppmerksom og fortsett å lære. Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle...
1. desember 2020 Hamarøy kommune
Formannskapsmøte 1. desember 2020
Tirsdag 1. desember 2020 blir det formannskapsmøte i Hábmer - Hamarøy. Møte skal foregå på Hamarøy Internasjonal senter (HIS) fra kl. 9.00. Det skal diskuteres blant annet brannordning i kommunen, årsbudsjett 2021 og økonomiplan 2021-2024, etablering av...
27. november 2020 Hamarøy kommune
Tilskuddsordningen for litteraturformidling
Kulturrådets Faglig utvalg for litteratur åpner nå for at det kan søkes om tilleggsbevilling til litteraturformidling. Søknadsfristen er 2. desember kl. 13.00.
26. november 2020 Hamarøy kommune
Oppdatert informasjon fra Hamarøy kommune
Per 26. november 2020 er det 1 person som har testet positivt for koronavirus (covid-19) i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Smittesituasjonen er oversiktlig.
26. november 2020 Hamarøy kommune
Hjem til jul?
Regjeringen får mange spørsmål om hva som gjelder for de som skal hjem til jul. Her har de samlet informasjon. Merk at dette er utifra gjeldende nasjonale tiltak, og at disse kan bli endret før juleferien.
25. november 2020 Hamarøy kommune
Messer, markedsdager og handelsdager
Slike arrangementer kan gjennomføres innendørs på offentlig sted med maksimalt 50 samtidig besøkende og under forutsetning av at smittevernfaglig forsvarlig drift følges. Det er ikke godkjenningsplikt på forhånd, men det forutsettes at ansvarlig arrangør setter...
25. november 2020 Hamarøy kommune
Smittevernråd for julehandel
Det nærmer seg desember og mange starter med julehandelen nå. Folkehelseinstituttet har samlet et knippe smittevernråd slik at både kunder og handelsstanden kan gjennomføre julehandelen på en måte som ivaretar smittevernet.
23. november 2020 Hamarøy kommune
Har du sett gaupespor?
Nå er det gode sporforhold over store deler av fylket og høysesong for å lete etter spor av gaupefamilier. Benytt muligheten til å tjene noen kroner og bidra til bestandsregistrering av gaupe.
23. november 2020 Hamarøy kommune
Kommunestyremøte 4. november 2020
4. november 2020 kl. 12.00 skal Kommunestyret i Hábmer - Hamarøy gjennomføre ekstramøte.
2. november 2020 Hamarøy kommune
Første tur med Oppeidbussen
I dag kl. 06.50 gikk Hamarøybussen (rute 100) fra Oppeid til Bodø for første gang etter en lang pause. Det er meldt om 12 passasjerer da bussen forlot Oppeid. Sjåfør på første tur med Oppeidbussen er Anders Knutsen.
2. november 2020 Hamarøy kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

HAMARØY KOMMUNE

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL