Grue
Presisering fra Landbruksministeren
OPPDATERT INFORMASJON per 13. juli. Enhet for landbruk og teknikk informerer om at Mat- og landbruksministeren har sendt ut presisering av regelverket for de områdene som er rammet av den langvarige tørken.
lørdag 7. juli Grue kommune
Jubileumstur med DNT Solør 150 år
DNT Solør inviterer til jubileumstur i anledning sine 150 år.Det blir vandring i vakker natur med kulturhistorisk bakgrunn. 150-årsjubileet feires over hele landet. I Solør blir det jubileumstur med dypdykk i lokal historie. Turen vil følge ei av flyktningerutene fra 2. verdenskrig....
mandag 2. juli Grue kommune
Ny naturskadeordning
Er du rammet av en naturulykke? Det er nå statens naturskadeordning som gir deg erstatning for skader på objekter det ikke er mulig å forsikre gjennom alminnelig privat forsikring.
fredag 29. juni Grue kommune
Tørkesommer: Erstatning for avlingssvikt
Årets tørke kan få betydelige konsekvenser for matproduksjonen og fôrsituasjonen. Mange kan være berettiget til å få erstatning for avlingssvikt.Meld fra til landbrukskontoret så raskt som mulig etter at skaden har oppstått - tlf. 62942000.
onsdag 27. juni Grue kommune
Stenging av del av Fv 201 i Grue
Statens vegvesen ga 27.04.18 tillatelse til stenging av del av Fv 201 (Finnskogvegen) i Grue kommune i perioden 26.07.18-07.10.18 grunnet innspilling av Farmen 2018. Trafikken på Fv 201 ledes via Fv 404 Tjuravegen i hele perioden.
tirsdag 26. juni Grue kommune
Åpent møte - Hvordan skal Grue-samfunnet utvikles?
Velkommen til åpent møte om planer for å utvikle Grue–samfunnet videre og innhold i planprogrammet for revidering av kommuneplanens samfunnsdel. Grue rådhus, festsalen, tirsdag 19. juni 2018 kl. 18.00.
lørdag 16. juni Grue kommune
Årets St.Hans-program
Program for St.Hans på Kirkenær 2018
torsdag 14. juni Grue kommune
Gratis fiskedag for barn
Sted: Ved Langtjennet med veiledere fra Grue JFF Dato: Lørdag 16 juni kl 12 -15.
tirsdag 12. juni Grue kommune
HEDMARK

Se kommunestyret her
Siste kommunestyremøte før sommeren hadde mange saker, men engasjerte både politikere i salen og tilhørere hjemme. Her kan du klikke deg inn på sakene som interesserer deg.Se Kommunestyret i Grue her
tirsdag 12. juni Grue kommune
Pushwagner på Galleri Gruset
Galleri Gruset har plukket ut et sett av Pushwagners arbeider som nå blir presentert på galleriets nye salgsutstilling. Galleriet er åpent lørdager og søndager kl 13-17 i perioden 16. juni t.o.m. 5. august. Adresse: Grøsetgrenda 7, 2265 Namnå.
torsdag 31. mai Grue kommune
OBS! Stor skogbrannfare
Det er ekstrem stor skogbrannfare i vårt område. Glåmdal brannvesen IKS nedlegger totalforbud mot bruk av alle typer ild i eller i eller i nærheten av skog eller annen utmark i våre kommuner Eidskog, Grue og Kongsvinger. Forbudet gjelder også faste bål- og grillplasser og...
torsdag 24. mai Grue kommune
Holmgårdfestivalen 2018
Holmgårdfestivalen arrangeres for første gang 15.-17. juni 2018 For program og billetter: www.kulturbutikken.nowww.facebook.com/kulturbutikken.no
tirsdag 22. mai Grue kommune
17. mai-program
Velkommen til tradisjonell 17. mai feiring på Kirkenær.Se programmet her.
mandag 14. mai Grue kommune
Oppdatert flomvarsel 13. mai
Nye varsler fra NVE søndag 13. mai kl. 10.30 viser at vannføringen i Glomma i vårt distrikt er synkende. Målinger gjort på Kirkenær i dag tidlig viste at vannstanden har sunket med 8 cm i løpet av natta. Elva har fortsatt å synke utover formiddagen. Nye...
søndag 13. mai Grue kommune
Oppdatert flomvarsel 12. mai
NVE kom med nytt flomvarsel i dag 12. mai kl. 11.29: På grunn av mindre nedbør og snøsmelting enn forventet er flomnivået i Glommas sideelver og bekker nedjustert til oransje nivå.
lørdag 12. mai Grue kommune
Nytt flomvarsel fra NVE 11. mai kl 14.27:
Varsel om flomfare, rødt nivå for Glomma ned til og med Elverum. Kraftig snøsmelting sammen med regnet som kom fredag har ført til rask vannføringsøkning og det ventes vannføring på rødt nivå i Glomma i dag og hele det neste døgnet. Publikum...
fredag 11. mai Grue kommune
Toppturer og rundløyper i Grue
Toppturene og rundløypene har variert lengde og vanskelighetsgrad og befinner seg i alle grendene.Kassene med bøker for registrering står ute fra ca 1.mai til 1. oktober. Vi ønsker deg mange fine naturopplevelser - god tur!
mandag 7. mai Grue kommune
Grue er nå språkkommune
Grue er kommet med i regjeringens satsing på språkkommuner. Målet med satsingen er å styrke det lokale språkarbeidet i barnehagene og skolene. Man vil gjøre elever bedre til å lese og skrive.
onsdag 2. mai Grue kommune
Ny barnevernvakt for Kongsvinger-regionen
Solør har nå operativ barnevernvakt i samarbeid med kommunene Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal og Nord-Odal. Telefon barnevernvakta:Hverdager mellom kl. 15:00 – 08:00Helg og helligdager hele døgnet 40 44 16 73 Er det fare for liv og helse, kontakt politiet: 112 ...
tirsdag 17. april Grue kommune
Innovasjon Norge har kontordager i Grue
Innovasjon Norge starter nå med utekontordag i Grue! De første dagene blir tirsdag 24. april, tirsdag 26. juni, tirsdag 4. september og tirsdag 30. oktober.
tirsdag 17. april Grue kommune
Selger småbruk: – En sjelden mulighet
GRUE: Småbruket til skogs, med original boligmasse gir en sjelden mulighet til det gode liv på landet.
mandag 19. mars $ Glåmdalen
Se KIL - Grue direkte her!
KIL vant tilsvarende oppgjør 22–17 i Gruehallen i høst. KIL har to kamper igjen å spille, mens Grue har tre. KIL leder serien med fire…
søndag 18. mars $ Glåmdalen
– To gode kandidater
GRUE/NORD-ODAL: Det taler for kandidaturet til Nord-Odal og Grue at Hedmark ikke har fått nytt pol på fem år.
fredag 16. mars Glåmdalen
Nordodølingene satser at det er liv laga på Sand og stiller spørsmålet: Vinmonopol i 2019?
NORD-ODAL/GRUE: – Vi ser at utviklingen i kommunen har vært meget positiv innenfor de områdene som Vinmonopolet vektlegger, skriver Nord-Odal kommune i søknaden.
fredag 16. mars $ Glåmdalen
«En applaus for Ståle Solbakken»
Utsagnet hørte jeg under et innslag i NRK P1 Morgen fra Hedmark og Oppland nylig, om Ståle Solbakken (50). Fotballpersonligheten og suksesstreneren fra Hedmark er…
fredag 16. mars $ Østlendingen
Tilskuddsordning til kommuner med ulverevir
Grue kommune ønsker flere søknader med forslag på konfliktdempende tiltak. Søknadsfrist er 13.april 2018!
fredag 16. mars Grue kommune
To fruer i en smekk
Premiere 24. mai kl. 19.00, Grue kinosal.Steinar Larsen har én kone på Brandval og én på Kirkenær. Uforusette ting skjer, dermed er kaoset i gang... Billetter kr. 300,- (inkl. avg.)   
torsdag 15. mars Grue kommune
Ståle gir bort overskuddet fra bok til hjemkommunen: – Utrolig raust
GRUE: Ståle Solbakken langer ut mot den skandinaviske flyktningpolitikken i boka «Løvehjerte». Overskuddet fra boksalget i Norge gir han til integrering av flyktninger i hjemkommunen.
onsdag 14. mars $ Glåmdalen
Farmen lover god reklame for Grue
De kommer til å vise det beste fra bygda. Kulturen, historien, næringslivet og innbyggerne.
tirsdag 13. mars $ Østlendingen
Farmen lover god reklame
GRUE: De kommer til å vise det beste fra bygda. Kulturen, historien, næringslivet og innbyggerne. Farmen lover god PR for Grue.
tirsdag 13. mars $ Glåmdalen
Åpnet nytt verksted
Aleksander Bredesen har stått på gulvet og skrudd bil i mange år. Nå blir han verkstedsjef hos Autoexperten på Kirkenær – kjedens første verksted i Norge.
mandag 12. mars $ Østlendingen
Åpnet nytt verksted
GRUE: Aleksander Bredesen har stått på gulvet og skrudd bil i mange år. Nå blir han verkstedsjef hos Autoexperten på Kirkenær – kjedens første verksted i Norge.
mandag 12. mars $ Glåmdalen
Unge damer satser – gjenåpner kafé
GRUE: Da de skjønte at de måtte bosette seg i Grue på grunn av kjærligheten, ville Helga Heiberg og Karoline Rudstaden skape sine egne arbeidsplasser. Nå blir det kafé og catering.
mandag 12. mars $ Glåmdalen
HEDMARK

Sommerjobb for ungdom 2018
Grue kommune tilbyr sommerjobb til ungdom i alderen 15-17 år (født i perioden 1.1.2001-31.12.2003)Arbeidsperioden går over to uker og tilbys innenfor helse / omsorg, vaktmestertjenester, barnehage / SFO og renhold. Søknadsfrist 15. april.  Mer informasjon og...
mandag 12. mars Grue kommune
Brann i enebolig – tre personer reddet seg ut
GRUE: Våknet av røyk i huset.
mandag 12. mars Glåmdalen
Grue kan sette penger i fond: 15 millioner i pluss i fjor
GRUE: De slo til med et overskudd på 15 millioner i fjor, og kan sette 4,7 millioner på fond. Det er det lenge siden Grue kunne gjøre.
fredag 9. mars $ Glåmdalen
Hvordan påvirker Farmen oss? Svaret får du under en frokost
GRUE: Hvordan påvirker Farmen Grue? Det får man høre om på under en frokost.
torsdag 8. mars $ Glåmdalen
Jubler over ny bedrift og 10-15 nye arbeidsplasser
Datasenteret etablerer seg på Kirkenær. Nå gjenstår bare signeringen.
onsdag 7. mars $ Østlendingen
Jubler over ny bedrift og 10-15 nye arbeidsplasser
GRUE: Datasenteret etablerer seg på Kirkenær. Nå gjenstår bare signeringen.
onsdag 7. mars $ Glåmdalen
Jakter på lokal kjøpmann som er klar for hard konkurranse
GRUE: Rema 100 ser etter en lokal kjøpmann på Kirkenær, og åpner 740 kvadratmeter i midten av august.
tirsdag 6. mars $ Glåmdalen
Invitasjon til fagdag om sau – foring og stell etter lamming
Landbrukskontorene i Grue, Åsnes, Våler, Elverum og Trysil inviterer til Fagdag med tema foring og stell av sau etter lamming 22. mars 2018.Klikk på lenken for mer info og påmelding.
tirsdag 6. mars Grue kommune
Mer penger til de unge
GRUE: Pengene i Grue IL skal i større grad brukes på de yngste. Overskuddet fra Grueturneringen skal prioriteres på aldersbestemte lag.
tirsdag 6. mars Glåmdalen
Aktivitets- og kulturtilskudd 2018
Frivillige lag og organisasjoner kan søke Grue kommune om aktivitets- og kulturtilskudd for 2018. Søknadsfrist 1. april. Retningslinjer, Retningslinjer idrett Søknadsskjema
mandag 5. mars Grue kommune
Tiltak for barn og unge - etterlyser lag og foreninger
Grue kommune ønsker seg samarbeidspartnere for å gjennomføre ulike tiltak for barn og unge. Det er satt av opptil kr. 80.000,- som lokale lag og foreninger kan søke om. Søknadsfrist: 1. mai
mandag 5. mars Grue kommune
Dårlig bett på isen, men det holdt til medaljer
GRUE: Elevene fra Sønsterud gjorde reint bord blant juniorene i NM i isfiske på Røgden i helga. Det er mørkt under den snødekte isen, og det gjorde isfisket utfordrende.
mandag 5. mars $ Glåmdalen
Jan blir TV-stjerne igjen: Bor der ingen skulle tru at nokon kunne bu
GRUE: I 1749 kom de første folkene til Hytjanstorpet. Nå blir det «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», og Jan Storberget blir TV-kjendis igjen.
torsdag 1. mars $ Østlendingen
Grue går til filmen
GRUE: Gruesokningene møtte «mannsterke» opp da Vivel jaktet statister til den nye krimserien basert på bøkene til Jørn Lier Horst.
tirsdag 27. februar $ Glåmdalen
NM i isfiske 2018 på Røgden
Grue Finnskog JFF og SFK Raufjøringen arrangerer NM i Isfiske 2018 på Røgden lørdag 3. og søndag 4. mars.Informasjon om arrangementet, se: www.raufjoringen.no  
mandag 26. februar Grue kommune
Tordner mot farlige veier etter utforkjøring: – Det får være grenser for hva vi bilister skal finne oss i
Edmund Grohshennig fikk et ubehagelig møte med Finnskogen, onsdag kveld.
onsdag 21. februar $ Østlendingen
Åtte mister jobben
GRUE: Grøset Trykk AS på Namnå er solgt, og åtte mister arbeidet. De ansatte fikk sjokkbeskjeden tirsdag.
onsdag 21. februar $ Glåmdalen
Mer vekst for Entrack AS
GRUE: Alle piler peker oppover for Grinder-bedriften Entrack AS. Fjoråret ga både betydelig økning i driftsinntektene og langt bedre årsresultat enn de to foregående år.
onsdag 21. februar $ Glåmdalen
Finnskogutstillingen 2018
Finnskogutstillingen 2018 arrangeres 9., 10. og 11. mars. Åpning på Røgden Bruk fredag 9. mars kl 19.00.
tirsdag 20. februar Grue kommune
Ei uke som egen bedrift
GRUE: De har høvlet løvtynne potetskiver med ostehøvel, samlet flotte bilder til kalendere, brukt furu og bjørk til skjærefjøler og samlet flis fra sløydsalen til briketter.
lørdag 17. februar $ Glåmdalen
Vi er på trygdetoppen
KONGSVINGER: Våler kommune har 148 prosent flere unge uføretrygdede innbyggere enn gjennomsnittet for landet. Bare Marnardal kommune i Vest-Agder har større andel trygdede i aldersgruppen 18–44 år.
fredag 16. februar Glåmdalen
Genser'n te'n Johansen
Velkommen til en musikalsk teaterforestilling som treffer hjertet, som setter den gode historien og de gamle slagerne i fokus!Eldrehuset, Svullrya tirsdag 6. mars kl 18.00. Gratis inngang.Arr.: Grue Finnskog Sanitetsforening
fredag 16. februar Grue kommune
Wisting-serien skal filmes i Grue
Wisting-serien skal filmes i Grue og det trengs statister.Det holdes en statist-registrering på biblioteket søndag 25. februar kl 14.00.    
fredag 16. februar Grue kommune
Eidskog sa ja til Innlandet
EIDSKOG: Debatten var lang og innholdsrik, men avstemningen ganske tydelig: 17 av 25 kommunerepresentanter i Eidskog stemte for å være i Innlandet.
tirsdag 13. februar $ Glåmdalen
Full Farmen-jubel i Grue: Nå skal huset tilbakeføres til 1918-standard
Hit, men ikke lenger. Farmen-huset på Finnskogen er stengt for publikum. Huset skal tilbakeføres til 1918 før det vises fram.
mandag 12. februar $ Østlendingen
HEDMARK

Eieren vet ennå ikke om han blir mentor på Farmen-gården i Grue
Farmen skal spilles inn i Grue, nærmere bestemt ved Gjedtjernet. På sensommeren blir det stor aktivitet på og rundt det fraflyttede bruket Gjedtjernet, når Strix rykker inn med 40–50 personer i staben.
mandag 12. februar $ Østlendingen
Den nye Farmen-gården ligger i Hedmark
Den kommende høstsesongen av realityserien «Farmen» skal spilles inn i Solør.
mandag 12. februar Østlendingen
Den nye Farmen-gården ligger i distriktet vårt
GRUE: Den 14. sesongen av realityserien spilles inn i Solør.
mandag 12. februar Glåmdalen
Hovedopptak barnehage for høsten 2018
Samordnet barnehageopptak for privat og kommunale barnehager: Søknadsfrist for plass fra høsten 2018 er 1. mars.SøknadsskjemaInformasjon om barnehagene
lørdag 10. februar Grue kommune
Et lite gnagsår ble til koldbrann: – Målet er å gå så ingen merker at jeg har protese
– Det ergrer meg at jeg ikke gikk til doktoren tidligere. I fjor hadde jeg et tilsvarende sår på andre foten, og det grodde…
fredag 9. februar $ Glåmdalen
Camilla (25) kom som TV 2-reporter – endte med å bli forelsket i sporten og en hundekjører
En hjernerystelse på fjellet i påska ga en kickstart på handler-karrieren.
torsdag 8. februar $ Glåmdalen
Camilla (25) kom som TV 2-reporter – endte med å bli forelsket i sporten og en hundekjører
En hjernerystelse på fjellet i påska ga en kickstart på handler-karrieren.
torsdag 8. februar $ Østlendingen
Disse fikk grasrotmillionene
Helse, idrett og dyrevern tar de tre øverste plassene over hvem som har fått tildelt mest spillemidler i distriktet gjennom 2017.
torsdag 8. februar $ Glåmdalen
Mannen som slo ned verten på nasjonaldagen dømt til fengsel i to år og tre måneder
Mannen som utøvet grov vold mot verten på nasjonaldagen, er dømt til to år og tre måneders fengsel.
tirsdag 6. februar $ Østlendingen
Streng fengselsstraff for voldsmann
KONGSVINGER/GRUE: Mannen som utøvet grov vold mot verten på nasjonaldagen, er dømt til to år og tre måneders fengsel.
tirsdag 6. februar $ Glåmdalen
Arbeidet i kommunen og mottok over 150.000 kroner fra NAV
GRUE: Samtidig som hun arbeidet i kommunen, mottok kvinnen over 150.000 kroner fra NAV.
mandag 5. februar $ Glåmdalen
Kjørte med 2,57 i promille
Kongsvinger: En mann i 30-årene fra Grue er i Glåmdal tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for promillekjøring.
søndag 4. februar $ Glåmdalen
Fossum mener Stenseng bør vurdere sin stilling
GRUE: Ap-veteran Grethe G. Fossum mener partisekretær Kjersti Stenseng bør vurdere å gå av.
tirsdag 30. januar Glåmdalen
Ulv skutt utenfor ulvesona i Grue
En tispe er skutt i Opset-skogen i Grue. Det får Østlendingen bekreftet av Fylkesmannen i Hedmark.
tirsdag 30. januar $ Glåmdalen
Ulv skutt utenfor ulvesona i Grue
En tispe er skutt i Opsetskogen i Grue. Det får Østlendingen bekreftet av Fylkesmannen i Hedmark.
tirsdag 30. januar $ Østlendingen
Nå må Grue Ap og Sp vise politisk lederskap!
Kommunekassa i Grue er tom. Behovet for kommunale tjenester øker, mens inntektene synker. Den nye rådmannen oppdaget at situasjonen var verre enn han trodde, og han anbefalte ved sin første budsjettframleggelse at Grue burde gå i dialog med nabokommunene med sikte på...
mandag 29. januar $ Glåmdalen
Skolehistorie i Grue
Mye har skjedde innenfor skole siden det var elever på Storberget skole.grue 
fredag 26. januar Grue kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

GRUE

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
HEDMARK

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Karlskrona Båt Næringsliv Oppland Svedala Bergen Vestfold Hedmark Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Kultur Hässleholm Rogaland Oslo Østfold Fotboll Kalmar Vest Agder Akershus Kvinnherad Odda Skåne Sogn og Fjordane Buskerud Troms Trøndelag Kristianstad Forsvar Mat Menn Oskarshamn Thailand Rendalen Inrikes Kongelig Fiske Finnmark Eslöv Tynset Sandnes Molde FK Vellinge Karmøy Skien USA Kultur Kragerø Mandal Åstorp Vær Fotball Bolig Politikk Sport Musikk Fredrikstad Malmö Blekinge Sverige Tinn Norway Cup Trening VM Stavanger Kunst Mote Russland Spill Trav Reise IK Start Grue 17. mai Stockholm Android Osterøy Lesja Turn Sigdal Grane Lyngdal Risør Fauske Helse Vestby Nittedal Tvedestrand Tesla Barn Kristiansand Lund Askvoll Stord Aurskog-Høland Sjakk Motor Håndball Lindås Røros Økonomi Lillesand Bamble Jølster Sortland Hälsa Näringsliv Landbruk Tranøy Salangen Nore og Uvdal Hyllestad Båstad Vågan Steigen Ringsaker Hvaler X-games Gausdal Askøy Sund Seljord Film Ronneby Moss Utrikes Nesodden Øksnes Horten Gjøvik Andøy Sogndal Landskrona Leirfjord Alpint Friidrett Lund Eidskog Kongsvinger Åmot Porsgrunn Solund Staffanstorp Vefsn Fedje Eurovision Nes Kommunesammenslåing Enebakk Bodø/Glimt Nybro Alstahaug Kvinesdal Aurdal Stabæk Hemnes Karasjok Vadsø Helsingborg Bremanger Suldal Bil Høyanger Drangedal Meløy Strängnäs SK Brann Tomelilla Narvik Bil Trøgstad Russ Tønsberg Dyr Boksing Molde Austrheim Farsund Klima Liverpool Mat Spania Eidfjord Bromölla Jönköping Hörby Lødingen Vitenskap Radøy Øygarden Bærum Dovre Voss Østre Toten Stranda Moskenes E-sport Nissedal Kviteseid Hobøl Flekkefjord Roing Meland Ski Tysvær Gjerstad FK Haugesund World Series of Poker Karlshamn Arctic Race Nordre Land Nord-Korea Bundesliga Ballangen Polen Øyer Interiør Skedsmo Tyrkia Time Sandefjord Fotball Kvinner Rælingen Rygge Jevnaker Frankrike Gloppen Hole Engerdal Askim Saltdal Jakt Friluftsliv Stryn Rauma Svelvik Masfjorden Musik Sölvesborg Flakstad Australia Øystre Slidre Mjøndalen IF Rakkestad Berlevåg Flora Kampsport Forskning Evenes Sjöbo Valle Nord-Odal Lier Eliteserien Hammerfest Målselv Israel Ukraina Sola Skodje Norway Chess Mörbylånga Syria Audnedal Torsken Olofström Volvo Kvalsund Champions League Nordkapp Lillestrøm SK Holtålen Giske Tingvoll Mönsterås Skisport FA-cupen NM Danmark Fildeling Politik Toyota Skånland Eid Båt Lillehammer Brønnøy Stavanger Oilers Foto La liga Råde Re Hamar Motorsport Östra Göinge Søgne Hamarøy Klatring Aure Arendal Emmaboda Tour of Norway Larvik Bømlo Svalbard Jobb Svalöv Kina Skurup Løten Litteratur Tysfjord Motorsport Teknik Skiptvet Værøy Vinje Film Skiskyting Ulstein Porsanger Mjölby Nannestad Utsira Hadsel Birkenes Hockey Fjaler Halden Sykkel Asker Bodø Frogn Tromsø IL Vindafjord Grimstad Eidsberg Modum Rana Poker Odds BK Kryptovaluta Ulvik Åsnes Vestre Slidre Sandøy Rennesøy
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL