Grane
Kurs i stell av motorsag, hogstteknikk og ungskogpleie
Grane kommune arrangerer et 7-dagers kurs i stell av motorsag, hogstteknikk og ungskogpleie i tiden 24.06 - 02.07.19.
torsdag 6. juni Grane kommune
Biblioteket holder stengt
Grane folkebibliotek holder stengt fredag 31. mai.
onsdag 29. mai Grane kommune
Ledige stillinger ved Grane barne- og ungdomsskole for skoleåret 2019-20
Grane barne- og ungdomsskole ligger flott til sør i Nordland med flott natur og gode oppvekstsvilkår. Skolen er en kombinert barne- og ungdomsskole med i overkant av 170 elever og 39 ansatte, hvorav 24 pedagoger og 15 barne- og
fredag 24. mai Grane kommune
Ledige stillinger som renholdere
Grane kommune har to ledige stillinger som renholdere. 1 stilling 100 % fast ansettelse og 1 stilling 70 % vikariat, med mulighet for fast ansettelse.     
mandag 20. mai Grane kommune
Gratis tur for barnefamilier
Grane kommune inviterer alle barnefamilier i kommunen til å bli med på ny tur til Namsskogan familiepark.
onsdag 15. mai Grane kommune
Granedagan 2019
Hovedkomiteen for Granedagan ønsker velkommen til årets arrangement som avvikles i perioden 11. - 14. juni. Programmet kan du lese her.
onsdag 15. mai Grane kommune
Program for 17. mai
Kl 11.45 Togoppstilling ved kommunehuset. Kl 12.00 Togavgang: Toget går fra kommunehuset til skolen på Vegset. Toget tar en liten stopp ved sykehjemmet for underholdning for våre eldre innbyggere. Kl 13.00 -Toget ankommer skolen. -Korpset spiller ute. -Underholdning i hallen. -Salg av middag. -Salg...
mandag 13. mai Grane kommune
Ledig stilling som fagarbeider/driftsoperatør
Det er ledig en 100% fast stilling som fagarbeider/driftsoperatør ved Teknisk- og næringsavdelingen. Stillingen er en av seks inkludert formann ved driftsavdelingen. Avdelingen er ansvarlig for drift og vedlikehold av kommunale veier, bygninger, vann- og
onsdag 8. mai Grane kommune
NORDLAND

Revidert ordensreglement Grane barne- og ungdomsskole
Revidert og godkjent 02.05.2019
mandag 6. mai Grane kommune
Reinkalving
«Det er nå tid for reinkalving, og folk oppfordres til å ta hensyn og holde god avstand til simler med kalv.  Reindrifta bruker bl.a. Tosenfjellet øst for Tosenveien aktivt nå, og håper at skigåere bruker andre fjellområder mens simlene oppholder seg
torsdag 2. mai Grane kommune
Lån gratis utstyr hos Grane kommune
Allemannsretten gir oss gratis tilgang til naturen og friluftslivet, men i blant trenger man utstyr på turen som mange kan oppleve som kostbart og dermed bidra til å hindre aktiv deltakelse i friluftslivet. Heldigvis finnes det en løsning på dette!
onsdag 10. april Grane kommune
Åpningstider i påsken
Her finner du informasjon om åpningstider og vakttelefoner som kan være til nytte i påskehøytiden. 
onsdag 10. april Grane kommune
Nødplakat på hytta
Spar tid når du trenger øyeblikkelig hjelp og befinner deg et sted uten fast adresse. Nødplakaten gir en nøyaktig beskrivelse av hyttas geografiske plassering.
onsdag 10. april Grane kommune
Foredrag om en leges møte med Islam
Onsdag 24. april klokken 18.30 ivnviteres alle interesserte til foredrag ved Grane folkebibliotek. Lege Petter G. Lie vil holde foredrag om en leges møte med Islam. 
onsdag 10. april Grane kommune
Arbeidsleder for ungdom i sommerjobb
  Vi søker arbeidsleder for ungdom i sommerjobb. Søker må være over 18 år . 
tirsdag 9. april Grane kommune
Sommerjobb for ungdom
Ungdommer fra Grane kommune som ønsker sommerjobb i kommunen kan henvende seg til Servicetorget for å få søknadsskjema eller  søke elektronisk her lenger ned i artikkelen.
tirsdag 9. april Grane kommune
Økonomisk støtte til rusfrie arrangement - 1. halvår 2019 - Søknadsfrist 1. mai 2019
Jfr. rusmiddelpolitisk handlingsplan vedtatt i kommunestyret, inviteres organisasjoner / enkelt personer til å søke midler til enkelttiltak / arrangement for ungdom.  
fredag 5. april Grane kommune
Oppstart av navnesak Byrkije - Burkije
Kartverket har reist navnesak for skrivemåten av det samiske navnet på Børgefjell. Jfr. brev datert 01.03.19 fra Kartverket. Innspill til skrivemåten av navnet bes sendt til Grane kommune innen 01.05.19.
torsdag 4. april Grane kommune
Strandrydding 2019
Søndre Helgeland Miljøverk IKS vil også i 2019 bidra til renere strender i våre kommuner
tirsdag 2. april Grane kommune
Har du opprettet digital postkasse?
Det er enkelt og tar bare noen få minutter.
onsdag 27. mars Grane kommune
Ledige stillinger ved Grane sykehjem
50% fast stilling for sykepleier på natt med arbeid hver 3. helg 13,6% fast helsefagarbeider/pleiemedarbeider helgestilling med arbeid hver 3. helg 50% vikariat for helsefagarbeider/ pleiemedarbeider med arbeid hver 2. helg 25% vikariat for
tirsdag 26. mars Grane kommune
Juniorfotball:- Uttaket er en fjær i hatten for hele klubben
I forrige uke fikk Grane-spiller Emin Hasic en skikkelig gladmelding fra Norges Fotballforbund. 14-åringen er plukket ut til den første elitesamlingen i 2005-kullet.– Jeg ble skikkelig overrasket da jeg fikk beskjed om dette, gliser Emin Hasic om innkallingen til det…Du må være...
tirsdag 26. mars Arendals Tidende
Bygdekinoen: Jeg ser deg
Hvert år blir rundt 1500 personer etterlyst i Norge. Noen blir aldri funnet.  Se dokumentaren Jeg ser deg på Bygdekinoens forestilling ved Grane samfunnshus, mandag 1. april klokken 20.00.
mandag 25. mars Grane kommune
Bygdekinoen: Dumbo
Familiefilmen Dumbo vises på Grane samfunnshus, mandag 1. april klokken 18.00.
mandag 25. mars Grane kommune
Gratis kino for pensjonister: Helan & Halvan
Alle pensjonister i Grane inviteres til gratis kinoforestilling. Dette skjer ved Grane samfunnshus, mandag 1. april klokken 16.00. Servering av kaffe og vafler fra klokken 15.00. På kinoprogrammet står den ukjente historien om verdens største komikerpar og bestevenner Helan og Halvan.
fredag 8. mars Grane kommune
Kulturmidler
Lag, foreninger og organisasjoner inviteres til å søke kulturmidler for 2019. Søknadsfristen er 1. mai. Søknad fremmes via vårt digitale søknadsskjema.
torsdag 7. mars Grane kommune
Hovedopptak i barnehagene - Barnehageåret 2019/2020
De som tenker å benytte seg av barnehageplass barnehageåret 2019/2020 bør søke ved hovedopptak.
mandag 4. mars Grane kommune
Informasjon om eiendomsskatten i Grane kommune.
Det er eiendomsskatt på all fast eiendom i Grane kommune, innført fra og med 2009. For 2019 er det vedtatt kontorjustering på 10%, noe som betyr 10% økning av skattetakstgrunnlaget. Dette vil i praksis gi økt gebyr på ca. 10%. Promillesatsen i Grane er
fredag 1. mars Grane kommune
Ledige lærerstillinger ved Grane barne- og ungdomsskole -HUSK SØKNADSFRISTEN 22.MARS
Grane barne- og ungdomsskole har følgende stillinger ledige med tiltredelse 01.08.19: Inntil 4 årsvikariater i 100%, hvorav deler av stillingene kan disponeres som fastvikar. Evt. andre faste stillinger eller vikariater som måtte bli ledige før 01.
fredag 1. mars Grane kommune
Høring vedr. ny lokal Forskrift om feie- og tilsynsavgift
Det er behov for å opprette en ny lokal forskrift i Grane kommune. Forskriften gjelder hjemmel til å innkreve avgift for feiing og tilsyn av fyringsanlegg i boliger og fritidshus iht. Brann- og eksplosjonsloven § 28. Nærings- og naturforvaltningskomiteen
torsdag 21. februar Grane kommune
Helgeland trenger fosterhjem!
Fosterhjem Helgeland kommer til Grane kommune for å informere om hva det vil si å være fosterhjem. Dato: Tirsdag 05.03.19, kl. 17.00-18.30 Sted: Kanitna ved kommuehuset.                 Hvis dere er nysgjerrige på om dette kan være noe...
mandag 18. februar Grane kommune
Varsel om stor snøskredfare i Nordland
Det ventes torsdag STOR snøskredfare-faregrad 4- i Nordland (region Lofoten og Vesterålen, Ofoten, Svartisen og Helgeland)
onsdag 13. februar Grane kommune
Fallvilt av elg, rådyr og hjort
Grane kommunes ettersøkspersonell har i det siste opplevd at elg og rådyr som har blitt påkjørt og drept på E6 og Rv. 73 har blitt fjernet av uvedkommende før ettersøkspersonellet har nådd frem til påkjørselsstedet.
tirsdag 12. februar Grane kommune
NORDLAND

Historien om tidenes største polfarer - Roald Amundsen
Hvordan kunne Roald Amundsen, en ukjent mann fra fattige Norge, bli verdens største polfarer gjennom tidene? Svaret ligger ikke i en enkelt ekspedisjon, men i en dramatisk storfilm om livet til en helt ekstrem mann. 
onsdag 6. februar Grane kommune
Skoleruta 2019-2020
Skoleruta for Nordland er et samarbeid med Fylkesmannen i Nordland og Nordland fylkeskommune, og vi har derfor en felles skolerute.
fredag 1. februar Grane kommune
Oppkjørte skiløyper i Grane
fredag 1. februar Grane kommune
Hold deg unna lavt hengende linjer
Helgeland Kraft går nå ut med en generell advarsel om å være observant rundt linjenettet på Helgeland. Det relativt store snøfallet som har kommet de siste ukene har ført til at snøen har festet seg på linjene i enkelte områder og dratt dem ned mot...
onsdag 30. januar Grane kommune
Tilskudd til private veger
Det kan søkes om tilskudd til sommer- og vintervedlikehold av private veger i Grane kommune for året 2019. Det gjelder kun private veger der det bor fastboende og har en veglengde på over 500 meter. Veilengde må oppgis. Vegforeninger der minst ett medlem er fastboende langs vegen kan...
onsdag 30. januar Grane kommune
Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Grane 2019
I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Grane kommune blant elever i 8.-10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Grane, er det viktig at så mange som mulig deltar.
tirsdag 29. januar Grane kommune
Elgjakt 2018 Fellingsresultat og Hjortejakt for Vefsna hjorteområde 2018
Forsiden
mandag 21. januar Grane kommune
Bygdekinoen: Dragetreneren 3
Barnefilmen Dragetreneren 3 vises på Grane samfunnshus, mandag 4. februar klokken 18.00.  
onsdag 16. januar Grane kommune
Ledige stillinger ved sykehjemmet
Grane sykehjem søker sykepleier, helsefagarbeidere og noen som ønsker å jobbe i ei rekrutteringsstilling.
tirsdag 15. januar Grane kommune
Ledig vikariat: Pedagogisk leder
I Grane kommunale barnehage er det ledig vikariat som pedagogisk leder i 100 % stilling i tidsrommet 01.03.19 - 20.08.19 med mulighet for forlengelse. Utdanning: Barnehagelærer. Ansettelse og avlønning etter gjeldende lover og tariffer Nærmere
mandag 14. januar Grane kommune
Løypenett for snøscooter
Grane kommunestyre vedtok 19.12.18 endringer i kart over løypenett for snøscooter, med tilhørende planbeskrivelse og forskrift. Kart over løypetraseene kan du se her. Se www.gomap.no for mer informasjon / kjøp av løypekort. Kontaktperson: Jordbrukssjef Torgar Eggen, tlf. 75...
fredag 11. januar Grane kommune
Nytt farevarsel om sterk vind
Meteorologisk institutt har sendt ut varsel om sterk vind gjeldene for hele Nordland, farevarsel nivå orange.  Torsdag kveld og først på fredag ventes full storm utsatte steder med svært sterke vindkast, lokalt 35-40 meter pr. sekund.  Det anbefales å
torsdag 10. januar Grane kommune
Bygdekinoen: Psychobitch
Ungdomsfilmen Psychobitch går rett i kjernen av dagens ungdomskultur med sosiale medier og perfeksjonskrav. Filmen vises ved Grane samfunnshus mandag 4. februar klokken 20.00.  
torsdag 10. januar Grane kommune
Grane kommunes kulturpris 2019
Grane kommune skal i år dele ut en kulturpris. Denne består av en gavesjekk på kr. 6 000,-, samt et diplom. Tildelingen skjer under Granedagan i juni. Grane kommune ønsker forslag på aktuelle kandidater og oppfordrer privatpersoner, lag og foreninger til
onsdag 2. januar Grane kommune
Akuttberedskap for barneverntjenesten i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og Hemnes kommune
Ovennevnte kommuner har inngått et samarbeid om felles akuttberedskap for barneverntjenestene som er operativ fra og med 01.01.2019.  Telefonnummer til akuttberedskapen er;  992 85 300 Akuttberedskapen er tilgjengelig utenom ordinær arbeidstid (fra kl
onsdag 2. januar Grane kommune
Kulturminneplan
Grane næringsutvikling har i samarbeid med Helgeland museum utarbeidet et utkast til kulturminneplan på vegne av Grane kommune. Planen er en temaplan og ikke en plan etter Plan- og bygningsloven, og det er derfor ikke påkrevd med en formell planprosess. Vi ønsker likevel innspill til...
21. desember 2018 Grane kommune
Grane sjukeheim/hjemmesykepleien- kontaktinfo
I forbindelse med jul- og nyttår kan Grane sjukheim nås på tlf. 75 18 08 53. Hjemmesykepleien har vakttelefon 41 66 56 25.
21. desember 2018 Grane kommune
Jul og nyttårs hilsen fra ordfører…
Jule og nyttårs feiring er tid for tilbakeblikk, men også tid for å se fremover. Et år er snart forbi, og for mange har det gitt store opplevelser, mens for noen har det vært vanskelige ting.
20. desember 2018 Grane kommune
Åpningstider Julen 2018
Kommunale kontor har følgende åpningstider i julen: 24., 25. og 26. desember stengt. 27. desember kl. 10.00 - 14.00. 28. desember kl. 10.00 - 14.00. 29., 30. og 31. desember stengt. 1. januar stengt.
17. desember 2018 Grane kommune
Er du en engasjert person med ledig fritid og lyst på nye utfordringer?
Konfliktrådet i Salten og Helgeland søker etter nye meklere for Vefsn, Grane og Hattfjelldal.
12. desember 2018 Grane kommune
Kommunehuset stenger
Tirsdag 18. desember fra kl 12.00 og ut dagen er kommunehuset stengt. Dette på grunn av begravelse. Legekontoret holder åpent som vanlig.
11. desember 2018 Grane kommune
Grane kommune (kommunehuset) uten telefon
Grane kommunes hovednummer 75182200 og alle undernummer er ute av drift, så alle avdelinger/kontor på kommunehuset er pr.nå utilgjengelig på telefon. Telenor jobber med å rette feilen og forventer at vi skal ha alt reparert i løpet av dagen. Ved akutt legehjelp: 116117
5. desember 2018 Grane kommune
Bolysttilskudd
Går du med byggeplaner? Kan du tenke deg å bygge bolig i Grane kommune? Da kan du motta kr. 100.000,- i bolysttilskudd. SØKNADSFRIST:   31. JANUAR 2019
4. desember 2018 Grane kommune
Røykvarslerens dag
Vi er inne i en tid hvor det blir brukt mye levende lys. Vi lager mer mat, og med julestria og stresset er det lett å glemme lyset på stua eller panna på komfyren. 1. desember er røykvarslerens dag. Grane kommune oppfordrer alle til å sjekke røykvarsleren og skifte batteriet i...
30. november 2018 Grane kommune
Julegrantenning
Søndag 2. desember klokken 15.00 tennes den flotte julegrana vår. Kaffe og kaker i idrettshallen etterpå. Det blir premiere på Granefilmen. Litt underholdning. Loddsalg på julekurv, m.m. Vi tar kontanter og Vipps. Vel møtt! Arr: Grane Skolekorps og 8. klasse.
30. november 2018 Grane kommune
NORDLAND

Ledige stillinger i Hjemmetjenesten
Ved Hjemmetjenesten i Grane er det ledige stillinger som hjemmehjelp, personlig assistent og sykepleier.
16. november 2018 Grane kommune
Har du husket å registrere brønnen din? Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres
Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små.
14. november 2018 Grane kommune
Bohemian Rhapsody
Filmen som er hyllest til Queen vises på Grane samfunnshus mandag 26. november klokken 20.00.
9. november 2018 Grane kommune
Nøtteknekkeren og de fire kongerikene
Filmen Nøtteknekkeren og de fire kongerikene vises ved Grane samfunnshus, mandag 26. november klokken 18.00.
8. november 2018 Grane kommune
Julefeiring for enslige
Er du en av de som skal tilbringe julen alene? Vi ønsker å dele julekvelden med deg og andre i samme situasjon. På GRY aktivitetssenter åpner vi dørene kokken 15.00 på julaften for de som ønsker å dele denne kvelden sammen.
8. november 2018 Grane kommune
3-årig prosjektstilling skogpådriver
Kommunene Rana, Hemnes, Vefsn, Grane og Hattfjelldal har mange skogeiere som til sammen eier og forvalter store skogressurser. Det offentlige veiledningsapparatet med skogansvarlig i kommunene ønsker sammen med Skognæringsforum Nordland, Nordland
8. november 2018 Grane kommune
Lærerstilling
Grane barne- og ungdomsskole har ledig følgende stilling : Inntil 100 % stilling i tidsrommet 01.02.-21.06.2019
7. november 2018 Grane kommune
Pendertilskudd
Pendlertilskudd er en av godene Grane kommune gir sine innbyggere. Denne ordningen gjelder for de som har sitt arbeidssted med reiseavstand på minst 10 km. en veg. Støtteordningen følger kalenderåret.
2. november 2018 Grane kommune
Et bidrag til jul
Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange. Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge som de fleste andre. I Grane kommune ønsker vi...
2. november 2018 Grane kommune
Ledig stilling som saksbehandler i barneverntjenesten
Barneverntjenesten i Grane kommune er organisert under kommunalområdet Oppvekst og kultur, og har som oppgave å sikre trygge og gode oppvekstsvilkår for barn og unge i kommunen. Barneverntjenesten har 2, 5 stillinger, inkludert 50 % prosjektstilling. Vi søker etter saksbehandler i 100 %...
31. oktober 2018 Grane kommune
Feiing og tilsyn av fyringsanlegg
Vefsn kommune utfører feiing og tilsyn av fyringsanlegg i Grane. Ved behov for kontakt med feier kan flg. kontaktes:   Feierformann Helge Salamonsen tlf. 932 13 300 Feier Lotte Nilsen tlf. 913 95 725
26. oktober 2018 Grane kommune
Innføring av gebyr på papirfaktura
Vi vil med dette informere om at vi innfører fakturagebyr på kr. 50,- pr papirfaktura fom. 01.01.2019 (med forbehold om vedtak i budsjett 2019)
25. oktober 2018 Grane kommune
Fritidsbadinga åpner
5. november åpner fritidsbadinga, og Grane kommune ønsker velkommen til gratis bruk av svømmebassenget mandager og onsdager.
24. oktober 2018 Grane kommune
Du er en del av Norges beredskap
Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.
23. oktober 2018 Grane kommune
Foredrag med Adil Khan
Adil Khan er for mange kjent fra programmene Dansefeber og Norske Talenter, og har siden blitt en kritikerrost skikkelse på den norske kulturscenen. 14. november kommer Adil Khan til Trofors for å holde foredrag om viktigheten av å ta vare på egen
23. oktober 2018 Grane kommune
Dagen i dag skal bli vår beste dag
  Elsa Kommerdal med humoristiske vinklinger - ta oss gjennom et engasjerende foredrag der vi «møter oss selv» - holdninger, verdier og innhold i vår arbeidshverdag
19. oktober 2018 Grane kommune
Faste stillinger i miljøterapitjenesten
73% helsefagarbeider i turnus med arbeid hver 3. helg 62% helsefagarbeider i turnus med hvilende nattevakt og arbeid hver 3. helg
11. oktober 2018 Grane kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

GRANE

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL