Golf
Hovland spiller seg ut av medaljekampen
Viktor Hovland fikk en knalltøff start på 3. runde i OL-golfen. Der spilte det norske medaljehåpet bogey på de to første hullene.
05:10 ABC Nyheter
Krogh fikk straff: – Helt i svime
Kristian Krogh Johannesen fikk straffeslag i den andre runden av OL-golfen fredag. – Jeg stod over ballen og skulle ta standsen min. Så klarte jeg å komme borti ballen. Jeg rørte ballen uten at det var med vilje. Det var tåpelig av meg, jeg var jo helt i svime da. Det var ikke bra,...
fredag 10:51 NRK
Sportsnyhetene: Medaljehåpet lever for Hovland
Viktor Hovland hadde en glimrende start på andrerunden, men en svak avslutning. Men medaljehåpet lever.
fredag 10:25 TV 2
Hovland irritert etter misbrukte slag i medaljekampen
KAWAGOE Viktor Hovland tror fortsatt på medaljer og muligheten for OL-gull, men 23-åringen tydelig frustrert etter runde to.
fredag 07:02 VG
Mer værtrøbbel for Hovland etter storspill i OL-golfen
Viktor Hovland skyter fart oppover resultatlistene i OL-turneringen i golf. Norges medaljehåp er helt i toppen med fire birdier etter halvspilt 2. runde.
fredag 04:03 ABC Nyheter
Avslutningen ødela for Hovland
Viktor Hovland imponerer på den andre runden i golfturneringen i OL.
fredag 03:52 TV 2
- Helt vilt
Viktor Hovland viser styrke i herrenes golfturnering i Tokyo. Nordmannen leverte nok en solid runde fredag, men avsluttet svakt.
fredag 03:25 Dagbladet
OL-kniven på strupen: Medalje eller militærtjeneste
Presset som hviler på Viktor Hovlands golfskuldre er ingenting mot det hans konkurrenter fra Sør-Korea bør takle under OL-turneringen.
torsdag 21:21 VG
Hovland med i toppen
Viktor Hovland startet forrykende på første dag av OL-turneringen i golf. Etter elleve hull var han fem under par og så ut til å blande seg helt inn i toppen av resultatlista allerede fra start. Men de siste hullene bød på flere problemer. Først noterte han seg for en...
torsdag 10:18 NRK
De morsomste OL-øyeblikkene til nå
OL er en arena for store idrettsprestasjoner - men det er også andre ting som får oss til å trekke på smilebåndet. Vi har samlet noe av det beste fra de første OL-dagene.
torsdag 09:59 TV 2
OL-golfen satt på pause – uvær skal være på vei
Viktor Hovland var akkurat ferdig med det 14. hullet da hornet lød på Kasumigaseki Country Club. Kommende uvær gjør at runden stoppes.
torsdag 07:25 ABC Nyheter
Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bitter
KAWAGOE Viktor Hovland (23) gikk tre under par i OL-premieren, som i over to timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene.
torsdag 07:19 VG
Hovland i tetkampen før utsettelse
Viktor Hovland har fått en meget god start på OL. Nordmannen fikk jevnt med birdier på de første hullene, men på hull nummer 14, kom det en uventet bogey. Hovland ligger akkurat nå på delt sjetteplass, fire slag under par. Nordmannen rakk å spille 14 hull før...
torsdag 07:12 NRK
Denne godbiten av en bil går vi glipp av
Nye VW Golf R er den aller råeste Golfen med hele 320 hestekrefter. Nå kommer også stasjonsvognutgaven, som i tillegg til å være sprek og sporty, også er praktisk. Men til Norge finner den neppe veien.
torsdag 07:00 TV 2
Hovland sprakk etter pausen
Viktor Hovland har spilt svært solid på de første hullene av OL-dag nummer en. Kristian Krogh Johannessen startet sterkt, men har falt på resultatlistene.
torsdag 04:57 TV 2
Pangåpning av Krogh Johannessen i OL-debuten
Kristian Krogh Johannessen har herjet på de første hullene under OL-golfen. Nordmannen er på delt 4.-plass, tre slag under par.
torsdag 04:39 TV 2
Hovland-rival ble oppringt av moren etter nytt hårstunt
Cameron Smith har det gjort hockeysveisen sin til et kjennetegn. Til OL ga han sveisen en patriotisk oppgradering.
onsdag 22:56 VG
Hovland om kaoset han skapte: – Det var ikke et sjakktrekk
Golfrunden ble ikke helt som Viktor Hovland hadde tenkt seg.
onsdag 17:44 TV 2
Amerikansk superstjerne berømmer Hovland: – Jeg elsker ham
KAWAGOE Den ferske British Open-vinneren Collin Morikawa (24) sammenligner seg med Viktor Hovland (23). USAs beste spiller i OL mener en unik tro på egne ferdigheter har tatt de to stjerneskuddene til toppen.
tirsdag 22:41 VG
Hovland om lagkameraten: – Jeg hatet ham
KAWAGOE Superstjernen Viktor Hovland (23) og ukjente Kristian Krogh Johannessen (26) skal representere Norge i OLs golfturnering. Forholdet startet med alt annet enn vennskap.
tirsdag 08:20 VG
Golfstjernen om OL-makkeren: – Jeg hatet ham
En frekk melding fikk Viktor Hovland til å bære nag til Kristian Krogh Johannessen.
tirsdag 08:12 TV 2
Hovland slår ut med Smith og Higgo i OL
Viktor Hovland slår ut med Cameron Smith og Garrick Higgo i OL-turneringen i golf, Kristian Krogh Johannessen med Adrian Meronk og Gunn Charoenkul.
tirsdag 05:17 ABC Nyheter
Låg sju slag bak - vann i omspel
Australske Minjee Lee låg sju slag bak koreanske Lee6 Jeongeun før siste runde i major-turneringa Evian Championship, men tok inn heile forspranget og vann etter omspel. Lee gjekk siste runden på sju under par, og tok dermed igjen den koreanske jenta. Jeongeun makta ikkje presset i omspelet, og...
søndag 19:29 NRK
Amerikansk golfstjerne mister OL etter koronasmitte
Bryson DeChambeau kommer ikke til å utfordre Viktor Hovland om OL-gullet i golf. USA-profilen har testet positivt på koronaviruset og går glipp av lekene.
søndag 25. juli ABC Nyheter
Krisestart for Ventura i Minnesota
Golferen Kristoffer Ventura kom skjevt ut fra start i PGA-turneringen i Minnesota. Med en åpningsrunde tre slag over par, er nordmannen langt unna tetkampen, og hele ti slag bak lederduoen Rickie Fowler og Troy Merritt. På hull to gikk det helt galt. Ventura slo seg i vannet i første forsøk...
fredag 23. juli NRK
Golf: Krisestart for Ventura i Minnesota
Golferen Kristoffer Ventura kom skjevt ut fra start i PGA-turneringen i Minnesota. Han gikk første dag tre slag over par.
fredag 23. juli ABC Nyheter
Vill respons da den gamle Golfen skulle selges
VW Golf GTI er så smått en klassiker og en bil-legende. Dette speiler også prisene som stiger. Også på litt nyere modeller.
torsdag 22. juli TV 2
Hovland endte på delt 12.-plass
Viktor Hovland gikk en bogeyfri sisterunde av The Open søndag. Han gjorde fire birdier og havnet på seks slag under par totalt. Collin Morikawa vant. Etter at Hovland hadde varierte prestasjoner på de tre første rundene, gikk han ut i hundre på fjerderunden og spilte seg inn i...
søndag 18. juli NRK
Nå får Klosterskogen dette populære tilbudet
SKIEN: Klosterskogen leier ut lokaler til Simulatorgolf, og hiver seg på den hete golftrenden.
lørdag 17. juli $ Telemarksavisa
Ujevn Hovland ute av tetkampen
Det var mye opp og ned for Viktor Hovland under 3. runde i The Open i golf. Han gikk lørdagen ett slag under par, men er langt unna toppsjiktet. Totalt hadde den norske golfproffen fem birdier, men to bogeyer og en dobbeltbogey ødela helhetsinntrykket. Han har hele ni slag opp til den...
lørdag 17. juli NRK
Ventura sjanseløs på cuten i Kentucky
Kristoffer Ventura endte dagen på par, men var likevel langt unna å klare cuten i helgens PGA-turneringen i Kentucky.
lørdag 17. juli ABC Nyheter
Hovland-trøbbel i The Open
Viktor Hovlands håp om en topplassering fikk en knekk etter tre bogeyer på 2. runde i The Open. Golfstjernen gikk fredagen ett slag over par. Han startet dagen på delt 19.-plass. Etter halvspilt turnering er Hovland i øyeblikket nummer 34. Han greide to birdier (hull 8 og 11), men det hjalp...
fredag 16. juli NRK
Hovland-trøbbel i British Open: Falt mange hakk på dag to
Etter en god åpningsrunde torsdag har Hovland falt nedover på resultatlisten på dag to av British Open.
fredag 16. juli TV 2
Tung dag for Ventura
Golfproffen Kristoffer Ventura gikk fra drømmestart til marerittavslutning og delt 122.-plass på åpningsrunden i PGA-turneringen i Kentucky. For der nordmannen markerte seg med solid spill og tre birdier i løpet av banens seks første hull, skulle det bli mer og mer brutalt på...
torsdag 15. juli NRK
Hovland med god åpningsrunde
Viktor Hovland fikk en bra start på British Open torsdag. Nordmannen ligger på delt niendeplass etter å ha fullført den første runden i majorturneringen. En bogey på siste hull ga en litt kjip avslutning på dagen, men Hovland kan si seg fornøyd med å gå...
torsdag 15. juli NRK
Hovland med god Open-debut
Henger med i tetkampen etter frisk start på British Open.
torsdag 15. juli TV 2
Hovland strålte i The Open-debuten: – Veldig stabilt
Viktor Hovland (23) jakter sin første topp-ti-plassering i en majorturnering og fikk en god start med en runde to slag under par på åpningsrunden i The Open.
torsdag 15. juli VG
Fin opning av Hovland
Viktor Hovland ligg eitt slag under par halvveges i første runde av British Open i Sandwich i England, den einaste majorturneringa i Europa. Han fekk birdie allereie på første hol. Så følgde tre på par, før han fekk ein bogey på hol 5. Tre nye par-hol...
torsdag 15. juli NRK
McIlroy om Hovland til VG: – Han kommer til å bli en nøkkelspiller
Rory McIlroy (32) er full av lovord om Viktor Hovland (23) før British Open. Golfstjernen sier til VG at han står klar til å ta nordmannen under vingene.
tirsdag 13. juli VG
Masters-vinner ute av The Open
Hideki Matsuyama, som tidligere i år vant Masters, har nå trukket seg fra The Open i Storbritannia på grunn av koronasmitte. Matsuyama fikk påvist covid-19 under en PGA-turnering forrige uke, og blir ikke frisk til The Open, som starter førstkommende torsdag. – Jeg føler...
søndag 11. juli NRK
Skarpnord vant i London – femte seier på europatouren
OL-uttatte Marianne Skarpnord fikk en flott opptakt til Japan-turen da hun vant helgens turnering i London. Det var hennes femte tittel på europatouren i golf.
lørdag 10. juli ABC Nyheter
Skarpnord vant på Europatouren
Norges beste kvinnelige golfer Marianne Skarpnord vant sin femte Europatour-tittel lørdag. Det gjorde hun gjennom strålende spill i lagturneringen Aramco Team series, skriver Norsk Golf. Hvert lag skulle bestå av tre profesjonelle golfspillere samt én amatør, og kjempet om en samlet...
lørdag 10. juli NRK
Ventura skuffet stort og misset cuten igjen
Kristoffer Ventura får det ikke til å stemme for tiden. Fredag misset han igjen cuten i en PGA-turnering da han endte seks slag over par de to første dagene.
lørdag 10. juli ABC Nyheter
Hovland-feber i Norge: – Helt sirkus
Da golfstjernen Viktor Hovland (23) dukket opp på Larvik Golfklubb, flokket folk til.
tirsdag 6. juli VG
Verdensstjernenes stikk forbløffer: – Liker ikke hverandre
Bryson DeChambeau (27) og Brooks Koepka (31) er begge blant verdens beste golfere, men har gjort seg vel så bemerket for aktiviteten på Twitter de siste ukene.
mandag 5. juli VG
Gjekk 30.000 skritt på 15 timar for eit slag «ekstremgolf»
Her går alt frå barn til pensjonistar lenger enn eit halvmaraton. Ei turnering i maratongolf krev spel frå tidleg morgongry til sein kveld.
lørdag 3. juli NRK
Tøft for Ventura
Kristoffer Ventura måtte fullføre torsdagens runde fredag morgen, som følge av tøffe forhold torsdag. Han avsluttet den første runden med bogey på siste hull. Ventura er nummer 121 i PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic. Han er ett slag over par etter første dag....
fredag 2. juli NRK
Skarpnord spilte seg opp i Nederland
Marianne Skarpnord leverte en 73-runde torsdag og klatret til delt 27.-plass med Maiken Bing Paulsen halvveis på kvinnenes europatour golf i Nederland.
torsdag 1. juli ABC Nyheter
Hovlands «vinnergåte»: – Det er noe jeg har tenkt på
Jo tøffere baner, jo bedre sjanser, har blitt sagt om Viktor Hovland (23). Men seirene? De har kommet på meget lave scorer.
mandag 28. juni VG
Skuffende avslutning for Ventura i Connecticut
Kristoffer Ventura leverte sin dårligste runde for helgen da PGA-turneringen i Connecticut ble avsluttet søndag. Han hadde bare en håndfull spillere bak seg.
mandag 28. juni ABC Nyheter
Korda ny verdensener i golf etter majortriumf
Nelly Korda (22) fra USA vant kvinnenes PGA-mesterskap i Johns Creek, Georgia søndag, feiret sin første majortittel og tok steget opp som ny verdensener.
mandag 28. juni ABC Nyheter
Skuffende avslutning for Ventura
Kristoffer Ventura leverte sin dårligste runde for helgen da PGA-turneringen i Connecticut ble avsluttet søndag. Han hadde bare en håndfull spillere bak seg. Ventura greide cuten halvveis for første gang på en god stund, men havnet i bunnsjiktet blant dem som fikk fullføre fire...
søndag 27. juni NRK
Svak avslutning for Skarpnord
Marianne Skarpnord var med i tetsjiktet før siste runde på kvinnenes europatour golf i Tsjekkia, men en 78-runde sendte henne langt ned på listene. Skarpnord var bare tre slag bak lederen etter to av tre runder, men etter 69 og 68 slag de to første dagene ble det en tung søndag. Hun...
søndag 27. juni NRK
Her blir han historisk
Viktor Hovland er den første mannlige norske golfspiller med seier på europatouren. Han vant helgens turnering i München etter spenning til siste slutt.
søndag 27. juni Dagbladet
Viktor Hovland historisk med seier i europatourturneringen i München
Viktor Hovland er den første mannlige norske golfspiller med seier på europatouren. Han vant helgens turnering i München etter spenning til siste slutt.
søndag 27. juni ABC Nyheter
Hovland skrev norsk golfhistorie: – Det er helt sykt
Viktor Hovland (23) er tidenes første nordmann som vinner på herrenes Europatour.
søndag 27. juni NRK
Hovland med historisk triumf
Viktor Hovland (23) tok tidenes første norske herreseier på Europatouren da han vant BMW International Open søndag.
søndag 27. juni TV 2
Viktor Hovland tok historisk seier på Europatouren: – Spilte egentlig ikke så bra
Han var frustrert underveis, men Viktor Hovland (23) fikk jobben gjort på den siste runden i BMW International Open og ble den første norske herregolferen til å vinne på Europatouren.
søndag 27. juni VG
Ventura tapte terreng i Connecticut
Etter to 69-runder på rad trengte Kristoffer Ventura 71 slag for å komme seg rundt banen i PGA-turneringen i Connecticut lørdag. Han falt til delt 64.-plass.
søndag 27. juni ABC Nyheter
Skarpnord i tetsjiktet i Tsjekkia
Marianne Skarpnord er på delt 7.-plass og bare tre slag bak lederen i helgens turnering på europatouren golf for kvinner i Tsjekkia. Etter sterke runder på 69 og 68 slag er Skarpnord sju slag under par. Nuria Iturrioz fra Spania er alene i ledelse før siste runde, ti slag under par.
lørdag 26. juni NRK
Ventura tapte terreng i Connecticut
Etter to 69-runder på rad trengte Kristoffer Ventura 71 slag for å komme seg rundt banen i PGA-turneringen i Connecticut lørdag. Dermed falt han litt på lista. Han greide cuten halvveis for første gang på en stund, men greide ikke å klatre på listene med...
lørdag 26. juni NRK
Hovland briljerte - kan ta den første norske herreseieren på Europatouren
Viktor Hovland (23) imponerte i München lørdag og ligger bra an til å ta sin første seier på Europatouren søndag.
lørdag 26. juni TV 2
Superrunde av Hovland - kan ta tidenes første norske seier på Europatouren
Viktor Hovland (23) er i førerposisjon etter lørdagens superrunde i Tyskland.
lørdag 26. juni VG
Hovland leder etter storspill
Viktor Hovland herjet med resten av feltet under den tredje runden av BMW International Open, og Oslo-gutten leder nå hele turneringen. Han gikk runden åtte under par, og er 17 under par totalt. Det gir ham en ledelse på tre slag, og en god mulighet til å vinne på europatouren for aller...
lørdag 26. juni NRK
Ventura greide cuten
Kristoffer Ventura gikk andre runde av PGA-turneringen i Connecticut ett slag under par. Nordmannen er på delt 58.-plass etter halvspilt turnering. For første gang på en god stund greide han cuten på PGA-touren, men det var altså bare så vidt, skriver NTB.
lørdag 26. juni NRK
Hovland spilte seg opp
Viktor Hovland spilte meget god golf på dag to av europatourturneringen i München fredag. Nordmannen er nummer to etter en runde på fem slag under par. Hovland åpnet turneringen solid torsdag, og også fredag leverte nordmannen så til de grader varene i München. Fem slag under...
fredag 25. juni NRK
Forrykende start for Hovland
Golfproffen Viktor Hovland fikk en tidlig bogey, men har deretter radet opp birdier i innledningen av andrerunden på europatouren i golf i Tyskland fredag. Hovland åpnet turneringen solid torsdag, og fredag kan 23-åringen se ut til å ha en kjemperunde på gang i München. Etter par...
fredag 25. juni NRK
God førsterunde av Ventura
Kristoffer Ventura avsluttet den første dagen av PGA-turneringen Travelers Championship sterkt. Han er ett slag under par etter de 18 første hullene. Det holder til en oppløftende 45.-plass for Ventura, som har slitt den siste tiden på PGA-touren.
fredag 25. juni NRK
God førsterunde av Ventura i PGA-turnering
Kristoffer Ventura avsluttet den første dagen av PGA-turneringen Travelers Championship sterkt. Han er ett slag under par etter turneringens 18 første hull.
fredag 25. juni ABC Nyheter
Kjempestart for Hovland
Viktor Hovland noterte en eagle, fire birdier og to bogeys på åpningsrunden av europatourturneringen München Open i golf. Det ga en meget god start. Den norske golfprofilen endte åpningsrunden fire slag under par. Underveis var han samtidig i vannet flere ganger. Et av slagene måtte han...
torsdag 24. juni NRK
Skuffet over major-plasseringene: – Er ikke langt unna
Viktor Hovland (23) har hatt en kjempesesong og oppnådd flere pallplasseringer på PGA-touren, men i majorturneringene har topp-plasseringene uteblitt.
torsdag 24. juni VG
Kjempestart for Hovland i München
Viktor Hovland noterte en eagle, fire birdier og to bogeys på åpningsrunden av europatourturneringen München Open i golf. Det ga en meget god start. Han avsluttet runden med en birdie og totalt fire slag under par. Dermed gjorde han et byks oppover på resultatlisten. Best så langt av de...
torsdag 24. juni NRK
Hovland er oddsfavoritt foran europatourturnering: – Prøver å vinne hver turnering jeg stiller i
Viktor Hovland omtales som den største favoritten foran europatourturneringen i München. Tidspunktet han skal slå ut på torsdag kan spille nordmannen et puss.
torsdag 24. juni ABC Nyheter
Norsk interesse for golf og tennis eksploderer: – Tom for golfkøller
Både Norges Golfforbund og Tennisforbund merker stor pågang. Det gjør også sportsbutikker.
tirsdag 22. juni TV 2
Hovland faller på rankingen
Den norske golfproffen Viktor Hovland falt fra 13.- til 14.-plass på siste PGA-ranking. Nordmannen måtte fredag trekke seg fra US Open etter å ha fått sand i øyet. Han slet med synet som følge av det. Neste planlagte turnering for Hovland er på europatouren i München....
mandag 21. juni NRK
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL