Golf
Ble ignorert av daten - giftet seg med storesøsteren hennes
Golfstjernen Patrick Reed (30) møtte kona på alternativt vis.
20:20 TV 2
Hovland nærmer seg 100 millioner i premiepenger
På under to år har golfkometen Viktor Hovland (23) spilt inn rundt 75 millioner kroner i rene premiepenger.
tirsdag 08:01 VG
Hovland med personleg rekord
Viktor Hovland er oppe på 11.-plass på den ferske verdsrankinga i golf. Det er den høgaste plasseringa han har hatt. Hovland avslutta helgas PGA-turnering i Palm Harbor, i Florida krutsterkt og enda på delt 3.-plass.
mandag 07:58 NRK
Hovland med personlig rekord – bykset opp til 11.-plass på verdensrankingen
Viktor Hovland (23) er helt oppe på 11.-plass på den ferske verdensrankingen i golf.
mandag 07:46 ABC Nyheter
Karrierebeste for Ruud – ranket som nummer 22 i verden
Casper Ruud (22) klatrer helt opp til 22.-plass på denne ukens ATP-ranking i tennis. Det er hans beste rankingplassering hittil i karrieren.
mandag 07:31 ABC Nyheter
Hovland på delt 3.-plass etter storspill i Florida
Viktor Hovland fortsatte det gode spillet siste dag av i PGA-turneringen i Palm Harbor og endte etter sin 65-runde på delt 3.-plass.
søndag 23:23 ABC Nyheter
Hovland nr 3 etter knallavslutning
Med seks slag under par på den siste runden ligg Viktor Hovland på tredjeplass i golfturneringa Valspar Championship i Palm Harbor i Florida. Han hadde den beste runden av alle på siste dag. Det er første gongen sidan februar at nordmannen er inne på topp 10 i ei PGA-turnering. Hovland...
søndag 23:03 NRK
Hovland endte på tredjeplass etter superrunde
Ingen spilte bedre enn Viktor Hovland (23) under den avsluttende runden i Valspar Championship. Med det klatret han helt opp til en delt tredjeplass.
søndag 23:00 VG
Hovland fortsetter storspillet
Viktor Hovland er nå halvveis på sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og 23-åringen er i kjempeslag. Golfstjerna var fire under par allerede etter de fem første hullene, og fulgte opp med en birdie på hull ni også. – Det er helt ekstremt,...
søndag 21:05 NRK
Drømmestart for Hovland
Viktor Hovland er i gang med sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og nordmannen har startet glitrende. 23-åringen er allerede tre under par etter de fire første hullene, noe som gjør at han har klatret opp til en forløpig femteplass. Det er fire slag opp til lederne.
søndag 19:59 NRK
Hovland på delt 12.-plass før siste runde
Viktor Hovland klatret på listene i PGA-turneringen i Palm Harbor med en runde tre slag under par. Han er på delt 12.-plass før søndagens avslutning.
søndag 00:23 ABC Nyheter
Hovland med heng på teten
Med ein birdieputt frå fem meter på det siste holet gjekk Viktor Hovland tredje runde på 3 under par i turneringa i Palm Harbor i Florida, og står på 7 under par totalt. Det gir ein 12.-plass så langt, men mange er enno ikkje ferdige med runden. Hovland opna sterkt med tre birdiar...
lørdag 21:48 NRK
Jojo-spill hemmet Hovland på PGA-touren – Ventura misset cuten
Viktor Hovland fikk en forrykende åpning på fredagens runde av PGA-turneringen i Florida, men senere la tre bogeyer en kraftig brems på det hele.
lørdag 01:25 ABC Nyheter
To under par for Hovland i dag
Viktor Hovland gjennomførte også den andre runden i PGA-turneringa i golf i Florida to slag under par, og er fire under par samanlagt etter to dagar. Han hadde fem birdiar og tre bogeyar på fredagens runde. Ei stund låg han på fire under par for dagen, og var oppe på sjetteplass....
fredag 18:45 NRK
Hovland spilte seg opp
Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
fredag 07:39 TV 2
Hovland spilte seg opp, Ventura havnet bakpå
Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to underi PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserte ham på delt 30.-plass da han var ferdig for dagen.
torsdag 29. april ABC Nyheter
Dette er vårens nye trend
Se hvordan du får vårens "look". Nå er det tennis- og golfsporten som inspirer motebransjen.
mandag 26. april TV 2
Krisedag sendte Hovland og Ventura langt ned på listene
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura måtte tåle hele seks bogeyer på avslutningsdagen av PGAs parturnering i Louisiana.
søndag 25. april TV 2
Krisedag for Hovland og Ventura
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura måtte tåle hele seks bogeyer på avslutningsdagen av PGAs parturnering i Louisiana. Dermed endte de minus seks for dagen og minus elleve totalt, og da ble det et fall fra 4.- til 25.-plass og et stort anklimaks etter strålende spill i starten av...
søndag 25. april NRK
Krisedag sendte Hovland og Ventura langt ned på listene
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura måtte tåle hele seks bogeyer på avslutningsdagen av PGAs parturnering i Louisiana.
søndag 25. april ABC Nyheter
Kollaps for Hovland og Ventura på sisterunden
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura maktet aldri å komme tilbake etter bogey-smellen i begynnelsen av PGA-lagturneringen i New Orleans. Norskeduoen endte på delt 25. plass, ni slag bak vinnerne.
søndag 25. april VG
Helt ute av seierskampen
Kristoffer Ventura og Viktor Hovland er halvveis på sisterunden av PGAs parturnering, og ingenting har gått rett vei denne søndagen. Nordmennene er fem over par på dagens ni første hull, og er nå åtte slag bak lederne. Duoen gikk ut med kun to slag til teten og hadde...
søndag 25. april NRK
Marerittstart for norsk golfduo
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura var med i seierskampen av den pågående PGA-turneringen etter tre av fire runder, men avslutningsrunden kunne knapt ha startet dårligere for den norske duoen. De står med tre bogeys etter fem hull, noe som gjør at de har falt drastisk på...
søndag 25. april NRK
Golfeksperter: Dette må Hovland og Ventura gjøre for å vinne
Kristoffer Ventura (26) og Viktor Hovland (23) er i angrepsposisjon før den siste runden i ukens parturnering på PGA-touren.
søndag 25. april VG
Hovland og Ventura avsluttet gnistrende – i seierskampen før siste dag
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura er to slag bak teten før søndagens avslutningsrunde i PGAs parturnering i golf i Louisiana.
søndag 25. april TV 2
Hovland og Ventura avsluttet gnistrende – i seierskampen før siste dag
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura er to slag bak teten før søndagens avslutningsrunde i PGAs parturnering i golf i Louisiana.
søndag 25. april ABC Nyheter
Superfinish: Seierssjanse foran finaledagen
Kristoffer Ventura vartet opp med birdies på nest siste og siste hull. Dermed er han og Viktor Hovland tilbake i det ypperste tetsjiktet foran finaledagen søndag.
søndag 25. april VG
Sportsnyhetene: Alligator-trøbbel for Hovland og Ventura
Det dukket opp en ekstra utfordring for Viktor Hovland, Kristoffer Ventura og resten av PGA-sirkuset på golfbanen i New Orleans.
lørdag 24. april TV 2
Første Woods-bilde etter ulykken
Tiger Woods (45) viser seg fram for første gang siden den verdensomtalte bilulykken i februar.
lørdag 24. april Dagbladet
Ventura kan få sitt store gjennombrudd: – En seier endrer alt
Den norske duoen Kristoffer Ventura (26) og Viktor Hovland (23) er med i seierskampen i parturneringen Zurich Classic of New Orleans. Det kan bety spesielt mye for Ventura.
lørdag 24. april VG
Hovland og Ventura storspilte
Kristoffer Ventura og Viktor Hovland spilte seg stort opp mot slutten av dag to av PGAs parspillturnering og leder i Avondale i Louisiana. Den norske duoen var i delt ledelse etter 62 slag og ti under par etter den første dagen da spillerne gikk fourball. Fredag var det foursome på programmet, og da...
lørdag 24. april NRK
Hovland og Ventura fortsetter storspillet – topper parspillturnering i USA
Kristoffer Ventura og Viktor Hovland spilte seg stort opp mot slutten av dag to av PGAs parspillturnering og leder i Avondale i Louisiana.
lørdag 24. april ABC Nyheter
Hovland og Ventura i delt ledelse etter perfekt avslutning: – En god dag
Den norske duoen Viktor Hovland og Kristoffer Ventura imponerer stort i PGAs parturnering «Zurich Classic». Med birdie på siste hull er de fortsatt i ledelsen etter dag to.
lørdag 24. april VG
Hovland og Ventura faller på listen
Kristoffer Ventura og Viktor Hovland ligger delt 8.-plass etter halvgått runde av dag to av PGSs parspillturnering i Avondale, Louisiana. Den norske duoen var i delt ledelse etter 62 slag og ti under par etter den første dagen da spillerne gikk fourball. Fredag var det foursome på programmet, og...
fredag 23. april NRK
Hovland og Ventura i delt ledelse
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura startet sånn passe bra, men avsluttet første runde av lagturneringen på PGA-touren i New Orleans på nær fantastisk vis - og topper foreløpig resultattavlen etter 18 hull.
torsdag 22. april VG
Sportsnyhetene: Hovland og Ventura med storspill
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura storspiller i parturnering.
torsdag 22. april TV 2
Hovland og Ventura i ledelsen
Kristoffer Ventura var i kjempeslag på åpningsrunden i parturneringen New Orleans Classic i golf. Sammen med Viktor Hovland leder han etter første dag. Ventura greide sju birdier mot Hovlands tre, men det var sistnevntes birdieputt på det siste hullet som sendte duoen opp i ledelse alene....
torsdag 22. april NRK
Hovland og Ventura leder
Kristoffer Ventura var i kjempeslag på åpningsrunden i parturneringen New Orleans Classic i golf. Sammen med Viktor Hovland leder han etter første dag.
torsdag 22. april TV 2
Ventura og Hovland spiller sammen i parturnering: – Jeg forventer fyrverkeri fra de to
Torsdag starter «Zürich Classic», der Viktor Hovland og Kristoffer Ventura spiller på lag. Ekspertene har troen på en topplassering fra den norske duoen.
torsdag 22. april ABC Nyheter
På dette feltet knuses Biden av Trump
Denne helgen var Joe Biden hjemme i Wilmington og benyttet anledningen til å gjøre noe han ikke gjort siden han tiltrådte som president.
mandag 19. april TV 2
Skaper sinne: - Pinlig
Legendesønn benyttet hyllest til reklame.
torsdag 15. april Dagbladet
Klatret etter sterk avslutning
Viktor Hovland leverte variabelt spill på sisterunden av Masters, men med en sterk avslutning klatret han til 21. plass. Nordmannen startet dagen på 13.-plass, totalt ett slag under par i det som er sesongens første majorturnering. Åpningen på avslutningsrunden bar imidlertid ingen bud...
mandag 12. april NRK
Hovland med bestenotering
Viktor Hovland (23) falt lenge som en stein på listene, men en fenomenal sluttspurt sikret karrierebeste i The Masters.
søndag 11. april TV 2
Hovland litt skuffet tross superavslutning: – For mange feil
Fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for Viktor Hovland (23) i The Masters.
søndag 11. april VG
Hovland avsluttet sterkt – historisk japansk seier i Masters
Golfesset Viktor Hovland leverte variabelt spill på sisterunden av Masters, men en sterk avslutning ga klatring på resultatlistene.
søndag 11. april ABC Nyheter
Hovland på skuddhold til topp 10-plassering i US Masters
Golfproffen Viktor Hovland klatret fire plasser til tross for ujevnt spill på tredje dag av Masters-turneringen i Augusta lørdag. Han er på 13.-plass.
søndag 11. april ABC Nyheter
Hovland avanserte i The Masters: – Gjør veldig mye bra
Viktor Hovland (23) gikk på par under den tredje runden av The Masters og er nå like utenfor topp ti.
søndag 11. april VG
Hovland på skuddhold til topp 10-plassering i US Masters
Uvær tvang arrangørene til å midlertidig stanse alt spill i Masters lørdag kveld. Viktor Hovland hadde inntil da hatt en svært varierende tredjerunde.
lørdag 10. april TV 2
Hovland reddet seg inn
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten. Hovland er nå på delt 17.-plass i turneringen på den ærverdige golfbanen. Han endte dagen ett slag under par.
lørdag 10. april NRK
Hovland reddet seg inn med mesterlig opphenting på Augusta-banen
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten med en sterk avslutning.
lørdag 10. april TV 2
Hovland reddet seg inn med mesterlig opphenting på Augusta-banen
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten med en sterk avslutning.
lørdag 10. april ABC Nyheter
Hovland var i kjempetrøbbel – reddet av flere magiske slag: – Golfoppvisning
Viktor Hovland (23) kjempet for å overleve da han hentet frem en serie ekstreme slag på Augusta-banen under den prestisjefulle Masters-turneringen.
lørdag 10. april VG
Hovland løftet seg etter krisestart i US Masters
Golfproffen Viktor Hovland fikk en marerittåpning på US Masters. Han brukte tre slag over banens par på det første hullet og hadde en variabel dag.
fredag 9. april ABC Nyheter
Krisestart for Hovland
Golfproffen Viktor Hovland fikk en marerittåpning på US Masters, melder NTB. Han brukte tre slag over par på det første hullet. Ballen ble liggende under et tre. Derfra prøvde Hovland å slå seg ut, uten å lykkes særlig. Han klarte ikke å putte ballen...
torsdag 8. april NRK
Hovland etter Masters-starten: – En ganske vill golfrunde
Viktor Hovland (23) åpnet på verst tenkelig vis, men holdt hodet kaldt og hentet seg inn igjen. Nordmannens spill svinget voldsomt under den første dagen av årets første majorturnering.
torsdag 8. april VG
Utsetter åpning nok en gang: – Uforsvarlig
Vårens kalde temperaturer hindrer åpning.
torsdag 8. april $ Telemarksavisa
Woods kjørte langt over grensa
Den 23. februar holdt en hel idrettsverden pusten da det kom meldinger om at Tiger Woods hadde krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader. Forrige uke uttalte politiet i Los Angeles at etterforskningen av ulykken var ferdig, men at de ventet på klarsignal Woods-leieren om å...
onsdag 7. april NRK
Tiger Woods råkjørte før krasjen
Golfstjernen skal ha kjørt dobbelt så fort som fartsgrensen på stedet tillot forut for bilkrasjen 23. februar.
onsdag 7. april TV 2
LA-politiet om Woods-ulykken: Kan ha tatt feil av pedalene
Råkjøring er identifisert som hovedårsaken til den dramatiske kollisjonen til golfstjernen Tiger Woods den 23. februar. Hendelsen fant sted utenfor Los Angeles i California.
onsdag 7. april VG
Avslører nye detaljer om Woods-ulykken – slo hodet tre eller fire ganger
Politiet mener hastigheten var årsaken til bilulykken golfikonet Tiger Woods havnet i.
onsdag 7. april TV 2
Hovland åpner med stjernespillere
Viktor Hovland får selskap av to garvede majorvinnere i starten av US Masters i golf. Han spiller sammen med Bubba Watson og Brooks Koepka torsdag. Nordmannen slår ut på førsterunden torsdag kl 16.06 norsk tid. CBS kaller gruppen han spiller i den første «stjernespekkede»....
onsdag 7. april NRK
Hovland åpner med stjernespillere i US Masters
Viktor Hovland får selskap av to garvede majorvinnere i starten av US Masters i golf. Han spiller sammen med Bubba Watson og Brooks Koepka torsdag.
onsdag 7. april ABC Nyheter
Eksperter om US Masters: – Kan ikke snakke om favoritter uten å nevne Hovland
Viktor Hovland pekes på som en av vinnerkandidatene når US Masters starter torsdag. Norske golfkommentatorer har klokkertro på den norske golfkometen.
onsdag 7. april TV 2
Eksperter om US Masters: – Kan ikke snakke om favoritter uten å nevne Hovland
Viktor Hovland pekes på som en av vinnerkandidatene når US Masters starter torsdag. Norske golfkommentatorer har klokkertro på den norske golfkometen.
onsdag 7. april ABC Nyheter
Hovland starter på prestisjefylt major-rekke i opptakten til OL
Viktor Hovland har lagt bak seg en tung måned på PGA-touren. Potensielt fire majorturneringer på vel 100 dager blir en del av golfstjernens OL-oppladning.
mandag 5. april VG
- Kan bli best i verden
Viktor Hovlands tidligere trener tror 23-åringen er kapabel til å bli verdensener. Han spår samtidig en god uke for Hovland på Augusta.
mandag 5. april Dagbladet
Detaljene holdes tilbake
Politiet mener at detaljer fra Tiger Woods (45) bilkrasj holdes tilbake inntil videre.
torsdag 1. april Dagbladet
Hovland ute av prestisjeturnering etter knusende tap
Viktor Hovland er slått ut av WCG-turneringen i Austin allerede i gruppespillet. Golfstjernen var ikke i nærheten i duellen med østerrikske Bernd Wiesberger.
torsdag 25. mars VG
Hovland om nedturene: – Jeg hadde litt mentale kollapser
Viktor Hovland (23) hadde en enorm start på sesongen før kreftene sa stopp i de to siste turneringene. Nå venter prestisjefylte WGC – Dell Technologies Match Play
tirsdag 23. mars VG
Drømmerekken som ble brutt: – Viser at han også er menneskelig
Viktor Hovland (23) misset cuten for første gang på over ett år, men golfekspert Marius Thorp er ikke bekymret for Hovlands form inn mot sesongens første major.
lørdag 13. mars VG
Tung dag for Hovland – misset cuten etter morens beskjed
Viktor Hovland fikk det ikke til å flyte på dag to av The Players Championship og misset cuten. Nå er han ute av den prestisjefulle turneringen.
fredag 12. mars VG
Utpekes til favoritt: – Banen passer Viktor perfekt
Banen i Florida er som skapt for Viktor Hovland, eller omvendt. Kort sagt: Det vil ikke være en overraskelse hvis Norges golffenomen vinner prestisjetunge og pengestinne «The Players Championship» i Florida.
torsdag 11. mars VG
Overrasket av Woods-melding: - Kom ut av ingenting
Golfstjerna Bryson DeChambeau (27) fikk en uventet melding av Tiger Woods (45) etter helgens PGA-seier.
onsdag 10. mars Dagbladet
VM-kongen hyller Hovland: - Viser at ingenting er umulig
Sturla Holm Lægreid og Viktor Hovland er i verdenstoppen i hver sin idrett. Lægreid er meget imponert over sin tidligere WANG-klassekamerat.
tirsdag 9. mars VG
Nye opplysninger om ulykken
Golfstjerna ble hardt skadd i en bilulykke 23. februar. Nå har politiet kommet med nye opplysninger.
lørdag 6. mars Dagbladet
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL