Get-ligaen
Fotballeder reagerer på uklare svar: – Hva mer kan vi gjøre?
Mens Lise Klaveness i Norges Fotballforbund og Odd-direktør Einar Håndlykken fremstår optimistiske med tanke på at fotballstarten går som planlagt, etterlyser Branns daglige leder Vibeke Johannesen tydeligere svar fra myndighetene om hva som skal til for at det skjer.
torsdag 11:11 VG
Kjøll slår tilbake mot passiv-kritikk
Idrettspresident Berit Kjøll avviser foran «hastemøtet» med Erna Solberg at hun har vært for passiv når det gjelder toppidrettens krav om gjenåpning.
onsdag 09:35 VG
Zuccarello kåret til ukens spiller
Mats Zuccarello (33) har vært i strålende form etter comebacket og høster utmerkelser både hos spillerorganisasjonen og NHL.
mandag 23:41 VG
Avgjorde i siste sekund etter Zuccarello-magi
(Minnesota Wild – LA Kings 4–3 etter spilleforlengelse) Tiden var i ferd med å renne ut, så vartet Mats Zuccarello opp med en eventyrlig pasning.
søndag 05:00 VG
Zuccarello har aldri vært bedre – rundet 400 målpoeng
Nordmannens brede smil på isen utløser jubel og lovord i hockeynorge. Mats Zuccarello (34) leverer akkurat nå som aldri før i NHL.
fredag 26. februar VG
Tok sin fjerde strake seier: Ny praktscoring av Zuccarello
(Colorado Avalanche – Minnesota Wild 2–6) Mats Zuccarello (33) er i kalasform etter skadeavbrekket, og storspilte da Wild sikret sin fjerde strake seier.
torsdag 25. februar VG
Zucca roses etter scoring: – Han er strålende
(Anaheim Ducks-Minnesota Wild 1–5) Mats Zuccarello (33) får pen omtale etter sesongens første mål for Minnesota Wild.
søndag 21. februar VG
Sola stoppet spektakulær NHL-kamp
(Vegas Golden Knights-Colorado Avalanche 0–1 etter en periode) Med snøkledde fjell, enorme nåletrær, USAs sjette største innsjø og tilskuere i kajakker som kulisse, trosset to av NHLs beste lag covid-19 og kulden på hockeyisen anlagt ved Lake Tahoes golfbane –...
lørdag 20. februar VG
Zucca hylles: «Rock solid»
Mats Zuccarello (33) spilte sin andre kamp på tre dager etter å ha vært borte fra lagoppstillingen i over et halvt år. Ekspertisen mener den var en av hans aller beste for Minnesota Wild.
lørdag 20. februar VG
Helsedirektoratet anbefaler fortsatt toppidretts-nei
Helsedirektoratet anbefaler at eliteseriespill i idretter som ishockey og håndball fortsatt må utsettes. De vil heller ikke tillate treningskamper i toppfotballen. Norske idrettsledere reagerer kraftig.
fredag 19. februar VG
Vålerenga-sjef to dager før planlagt kamp: – Har blitt en kasteball
To dager før den oppsatte seriekampen mot Stjernen trener Vålerengas spillere med mindre grupper og en «køllelengdes avstand» – uten å ane hvordan opplegget blir videre.
torsdag 18. februar VG
Follestad ut mot ishockeypresidenten: – Det er mye snakk
Tidligere landslagsback og ekspertkommentator Erik Follestad angriper ishockeypresident og Høyre-politiker Tage Pettersen for ikke å gjøre nok for sporten sin. Pettersen tilbakeviser kritikken.
tirsdag 16. februar VG
Virus på hjemmebane
søndag 14. februar VG
Zuccarello om skadeperioden: – Har vært skikkelig frustrerende
Med et synlig operasjonsarr, men med gjenkjennelig godt humør møtte Mats Zuccarello (33) pressen for første gang siden NHL-sesongen begynte. Fredag var han tilbake på trening etter skaden.
lørdag 13. februar VG
Slik vil hockeyen få igang idretten: Har kjøpt inn corona-hurtigtester
Norges Ishockeyforbund har gått til innkjøp av 15.000 hurtigtester for coronaviruset. Det jobbes på spreng for å finne løsninger gode nok for helsemyndighetene.
fredag 12. februar VG
Smitteregel-forvirring foran hockey-comeback
En uke før planlagt restart av eliteserien i ishockey hersker full smittevernforvirring blant toppklubbene.
torsdag 11. februar VG
Hockey-Norge jubler etter krisepakkeendring: – Det betyr alt
Etter en lang kamp for å få kompensert avlyste idrettsarrangementer også i 2021, gir kulturminister Abid Raja (V) nå beskjeden Hockey-Norge har kjempet så hardt for: De er blitt hørt.
lørdag 6. februar VG
Hockey-topp refser skøyteforbundet: – Særs illojalt
Norges Ishockeyforbund synes Norges Skøyteforbund opptrådte illojalt og ukollegialt da de sendte et brev om covid-19-smitte i ishaller til Folkehelseinstituttet.
torsdag 4. februar VG
Thoresen ut mot myndighetene: – Merkelig at fotballen kunne holde på
Patrick Thoresen (37) er misfornøyd med at det gikk «cirka et kvarter» fra fotballsesongen ble avsluttet til ishockeysesongen ble satt på vent. Kulturminister Abid Raja (V) avviser at det er noen forskjellsbehandling.
onsdag 3. februar VG
FHI endrer råd - mener ishaller gir smitterisiko
FHI mener at luften og temperaturen i ishaller er gunstig for smitte. De anbefaler derfor å unngå organisert trening når smitterisikoen er på nivå 4 eller høyere.
onsdag 3. februar VG
Presset ligger i pengene
Kort tid etter at store sponsorer hevet stemmen, ble Aleksandr Lukasjenko strippet for VM i ishockey. Her ligger oppskriften for å forandre internasjonal idrettsledelse.
mandag 25. januar VG
Klubben tause om Zuccarellos skade: – Ingen oppdatering
Minnesota Wild har vunnet fire av seks kamper siden sesongstarten i NHL, utenfor sitter Mats Zuccarello (33) med skaderehabilitering. Klubben er usikre på når han returnerer.
mandag 25. januar VG
Frykter konkursras: «Game over» uten kompensasjon
Ishockeypresident Tage Pettersen og Stavanger Oilers-eier Tore Christiansen frykter at flere av toppserieklubbene vil gå konkurs hvis regjeringens forslag til ny kompensasjonsordning blir vedtatt.
tirsdag 19. januar VG
Regjeringen anbefaler to ukers pause i toppidretten
Regjeringen vil ha stans i alt av seriespill i toppidretten de to neste ukene. Barn og unge under 20 år kan delta som normalt.
mandag 18. januar VG
Landslagssjef uten landslag: – Mentalt utladet
Landslagssjef Petter Thoresen (59) tok ut sitt siste landslag for ett år siden. Nå håper han inderlig at han kan samle det igjen i god tid før ishockey-VM i mai – og at det blir noe av etter avlysningen i fjor.
onsdag 13. januar VG
Bildet som kan stoppe ishockey-VM
Norges ishockeyforbunds president Tage Pettersen tror dette dagsferske og oppsiktsvekkende bildet taler i favør av det nordiske kravet om å flytte ishockey-VM om fire måneder fra Hviterussland.
mandag 11. januar VG
Hockey har satt mange i fare
Norsk ishockey har gamblet med helse av økonomiske hensyn, og har utsatt langt flere enn spillere og støtteapparat for fare.
lørdag 9. januar VG
Jacob (20) smittet på kamp i Sarpsborg – 50 personer i Molde måtte i karantene
Frilansjournalisten Jacob Berg ble smittet av coronaviruset etter å ha dekket ishockeykampen mellom Sparta og Stjernen for Fredriksstad Blad. Det førte til at 50 personer måtte i karantene i Molde.
lørdag 9. januar VG
Fjordkraft-ligaen stoppes umiddelbart
Eliteserien i ishockey er rammet av et stort smitteubrudd. Nå avbrytes spillet inntil videre.
fredag 8. januar VG
Skadeepidemi hos Stavanger Oilers: – Har hopet seg opp
Mangeårige manager Pål Higson har ingen god forklaring på hvorfor hans regjerende seriemester og corona-sesongens gullfavoritt Stavanger Oilers er rammet av en skadeepidemi.
10. desember 2020 VG
Hvert målpoeng koster Zuccarello en tusenlapp resten av NHL-karrieren: – Veldig givende å ha muligheten
BJØRVIKA Han er antagelig norsk idretts best betalte utøver, og nå vil Mats Zuccarello (33) bruke enda mer av lønnen på å hjelpe barn i Norge.
1. desember 2020 VG
Hat trick-Viktor senket Vålerenga
JORDAL AMFI (Vålerenga-Frisk Asker 2–5) Teknisk elegante Viktor Granholm (23) gjorde hat trick i løpet av 17 minutter og sørget for at regjerende norgesmester Frisk Asker ble det første bortelaget som har slått Vålerenga i Nye Jordal Amfi.
12. november 2020 VG
Patrick Thoresen etter ny Storhamar-seier: – På topp fordi jeg er litt smart
(Storhamar-Lillehammer 4–3 etter spilleforlengelse) Rasmus Ahlholm (30) ble matchvinner for Storhamar etter en smøremyk målgivende pasning fra Patrick Thoresen (37) 61 sekunder ut i Mjøsa-derbyets spilleforlengelse.
10. november 2020 VG
Stavanger Oilers knust og i krise: – Det er slutt på unnskyldninger
(Stjernen – Stavanger Oilers 7–2) Stavanger Oilers-kaptein Dennis Løvold Sveum (33) er bekymret etter at seriefavoritten fikk juling tirsdag og sliter helt i bunnen av tabellen.
27. oktober 2020 VG
Patrick Thoresen avgjorde seriepremieren
HAMAR (Storhamar-Stavanger Oilers 4–2) Storhamar-kaptein Patrick Thoresen (36) scoret kampens første og siste mål da hans Hamar-lag senket regjerende seriemester Stavanger Oilers i ishockeypremieren.
3. oktober 2020 VG
Thoresen foran hockeystarten: – Vil bli rammet av corona-karantene
Storhamar-kaptein Patrick Thoresen (36) er ikke alene om å tro at hans Hamar-lag eller noen av de ni andre klubbene i Fjordkraftligaen når som helst vil bli rammet av covid-19-smitte og karantenekonsekvensene det vil medføre.
2. oktober 2020 VG
Ekspertene tror disse lagene havner i bunnen av tabellen
TV 2s hockeyeksperter har spådd hvordan de tror Eliteserien kommer til å ende. Les hvem de tror vil havne i nedre halvdel.
30. september 2020 TV 2
«Zucca»s lagkamerater forsvinner – NHL-ekspert bekymret
Mats Zuccarello (33) må fra sidelinjen se klubbkameratene i Minnesota Wild bli borte mens kompisen Victor Hedman (29) fra Sverige-tiden herjer i Stanley Cup-finalen mot Dallas Stars – «Zucca»s forrige NHL-lag.
25. september 2020 VG
Oilers' kanonsignering: – Han er så god at de dreit i hvilken posisjon han spiller
TV 2s ishockey-ekspert hyller Stavanger Oilers' nye rekrutt.
25. september 2020 TV 2
Steffen Thoresen klar for MS
35-åringen fortsetter karrieren i Get-ligaen.
3. august 2020 TV 2
Patrick Thoresen vurderte korttidskontrakter i utlandet
Patrick Thoresen (36) røper at spill i utlandet var opp til vurdering før han nylig bestemte seg for å undertegne en ny ett års kontrakt med moderklubben Storhamar.
15. mai 2020 VG
Landslagsspiller til ny klubb
Landslagsløperen Mathias Trettenes (26) forlater Stavanger til fordel for La Chaux-de-Fonds og sveitsisk ishockey.
4. mai 2020 TV 2
Ny trener klar for Storhamar
Patrick Thoresen og resten av Storhamar har fått ny trener på plass etter at de avsluttet samarbeidet med finnene Miikka Elomo og Petteri Nummelin.
15. april 2020 TV 2
Trenere ferdige i Storhamar
Miikka Elomo og Petteri Nummelin er ferdige i Storhamar.
3. april 2020 TV 2
Trues av konkurs – signerer likevel spillere
Storhamar kjemper mot konkurs, og klubbens fremtid står på spill, men det hindrer dem likevel ikke fra å signere nye spillere inn mot neste sesong.
31. mars 2020 TV 2
Vålerenga permitterer
Vålerenga ishockey permitterer både spillere og ansatte etter at sluttspillet ble avlyst i forrige uke.
17. mars 2020 TV 2
Storhamar kan bli slått konkurs: – Dramatisk
Storhamar taper opp mot fem millioner kroner på avlyst sluttspill.
11. mars 2020 TV 2
Avlyser ishockey-sluttspillet
- Alle klubbene stiller seg bak denne avgjørelse, sier Norges Ishockeyforbund til TV 2.
11. mars 2020 TV 2
Krisetilstander i Storhamar
Torsdag holdes et nytt møte mellom klubber og forbund som kan bli skjebnesvangert for Storhamar.
10. mars 2020 TV 2
Utsetter hockey-sluttspillet
Hockey-sluttspillet skulle etter planen starte torsdag. Det utsettes på ubestemt tid på grunn av korona-tiltak.
9. mars 2020 TV 2
Vurderer å utsette sluttspill
Koronaviruset skaper trøbbel for ishockey-sluttspillet som etter planen skulle startet torsdag.
9. mars 2020 TV 2
MS kapret sluttspillplass
Kjetil Martinsen avgjorde det nervepirrende oppgjøret Narvik, som må ut i kvalifisering.
7. mars 2020 TV 2
Spenningen om siste sluttspillplass lever: Det blir thrillerfinale
Det blir en ren finale om den siste sluttspillplassen når Manglerud Star og Narvik møtes i Oslo i siste serierunde.
5. mars 2020 TV 2
Tok viktige poeng i kampen om sluttspillplass
Manglerud Star beseiret Stjernen for første gang denne sesongen, og gikk med det forbi Narvik som tapte hjemme mot formsvake Frisk-Asker.
27. februar 2020 TV 2
Dobbelsmell for Oilers
Vålerenga nærmer seg Lillehammer på 3. plass i Get-ligaen etter 3-2 mot Stavanger Oilers som også fikk en skade på Greg Mauldin.
25. februar 2020 TV 2
Manglerud Star med ny seier
Manglerud Star er bare to poeng bak Narvik etter 4-2-seier over tabelljumbo Grüner i eliteserien i hockey søndag. Vålerenga nærmer seg Lillehammer på 3. plass.
23. februar 2020 TV 2
Spenning i sluttspillkampen
Manglerud Star slo regjerende norgesmester Frisk Asker 3-2 søndag og skapte ny spenning i kampen om den siste sluttspillplassen i ishockey.
16. februar 2020 TV 2
Går for poengrekord
Selv om seriegullet ble vunnet åtte runder før slutt, forsikrer Stavanger Oilers-spillerne at de ikke ønsker å hvile seg inn mot sluttspillet.
5. februar 2020 TV 2
Kjærlighetspodden: «Jeg er sprelsk og livat og alltid i godt humør, min penis er stor og fin»
Før Tinder var det kontaktannonser. Har vi noe å lære av gamle dagers direkthet når vi er på leting etter en partner? Psykologene Sissel Gran og Catrin Sagen har besøk av Eirik Lande, mannen bak boken «Tinder i gamle dager».
22. januar 2020 VG
Erna må kutte
Statsminister Erna Solberg har nå en god anledning til å gjøre noe hun har tenkt på lenge: Kutte i byråkrati og unødvendige lag i styringen av Norge.
22. januar 2020 VG
Kampen for togtilværelsen
Det er god grunn til å bli litt skeptisk til planene om at Flytoget kan bli erstattet av Vytoget.
9. desember 2019 VG
Hurtigrutens bagasjetransport ranet – 200 kofferter og bager stjålet
En lastebil som fraktet bagasje for Hurtigrutens passasjerer i Chile, ble stjålet natt til torsdag lokal tid.
29. november 2019 VG
Har sendt ut gult farevarsel for flere fylker: Venter mye snø
Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark.
19. november 2019 VG
Stort snøfall mandag: Meldinger om vanskelige kjøreforhold
I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon.
17. november 2019 VG
Kjenner du igjen stjernen?
Mariah Carey (49) sparte ikke på noe under Halloween-festen hos Heidi Klum (46).
2. november 2019 VG
Gwyneth Paltrow hyller kronprinsparets Halloween-bilde
Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (47) er overbegeistret for bildet som kronprinsesse Mette-Marit la ut på Instagram torsdag kveld.
31. oktober 2019 VG
Jason Momoa fikk «The Ellen Show» til å koke
Jason «Elvis» Momoa (40) og Ellen DeGeneres (61), sistnevnte iført kunstige pupper og parykk, skapte liv og røre i TV-studio.
31. oktober 2019 VG
Kulturforsker: Halloween er blitt norsk høst-ritual
Gresskarsalget er femdoblet, en av fem kjøper, lager eller gjenbruker kostymer og oransjefarvet pynt selger i bøtter og spann. Halloween er kommet for å bli.
31. oktober 2019 VG
Omlegging av «Østlandssendingen»: Tom Egeland: – Illusjonistisk
Mandag annonserte NRK sine planer om å samlokalisere Østlandssendingen etter nye Viken fylke fra nyttår i Fredrikstad. – Umulig oppdrag, mener tidligere nyhetssjef i TV2 Tom Egeland.
23. oktober 2019 VG
Sendte langrennsløpere til verdenscup uten dopingtester: – Uheldig
Samtidig som FIS-topp Erik Røste (59) tidligere har kritisert X Games for manglende dopingtester, har FIS arrangert verdenscup i rulleski – helt uten dopingtesting.
17. oktober 2019 VG
Vegtrafikksentralen med kø-advarsel: – Begynner å tette seg til nå
Det ventes køer og tett trafikk på sentrale veier i forbindelse med søndagens høstferieinnfart. På fjellovergangene kan det være glatt, og veivesenet anbefaler vinterdekk.
6. oktober 2019 VG
Flertall i Viken for å legge ned Viken
Det nye politiske flertallet i nye Viken fylke (Akershus, Buskerud, Østfold) vil legge ned Viken. Det går frem av den politiske plattformen som ble lagt frem av Ap, Sp, MDG og SV tirsdag.
1. oktober 2019 VG
Verdensmesteren: – Føler størst press overfor familien
SPYDEBERG Olav Lundanes (31) stormet i mål til sitt fjerde strake VM-gull på langdistanse - og ble liggende ved siden av familien og gråte av glede.
15. august 2019 VG
Mål: Ask 2-2 (27)
Mål: Ask 2-2 (27)
17. mars 2016 TV 2
Mål: Opphøyen 2-3
Mål: Opphøyen 2-3
13. mars 2016 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL