Fyresdal
Motor i alle variantar
Under bygdedagen i Fyresdal kunne folk studere fine bilar og hundre år gamle motorar.
5. juni 2018 Vest-Telemark blad
Grasbrann i Fyresdal under kontroll
11:28 i dag vart det meldt om ein grasbrann i Hauggrend i Fyresdal.
1. juni 2018 Vest-Telemark blad
Fangeleiren får halde fram
Det opne soningstilbodet i Fyresdal blir likevel ikkje lagt ned til hausten. Formannskapet i kommunen har engasjert tidlegare justisminister Anders Anundsen i saka, noko ordføraren meiner er avgjerande for fangeleiren.
1. juni 2018 Vest-Telemark blad
250 000 kroner til motorsportklubb
Det har byrja å renne inn bra med pengar til Fyresdal motorsportklubb før dei 13.–15. juli skal arrangere NM i både dragrace og street legal.
1. juni 2018 Vest-Telemark blad
Utkantleganes sterke talsperson
Elisabeth Swensen (67) har hatt heile karrieren sin som lege i Vest-Telemark. Ho har òg vore ei sterk stemme i offentlegheita som fagkritisk aktivist. Ja, i internasjonale samanhengar har ho også vore utsendt som Norges offisielle utkantlege til verda. Til sommaren pensjonerer den tale- og...
4. mai 2018 Vest-Telemark blad
Sette søkjeljoset på gjenbruk
Anne Veum frå Fyresdal har alltid vore oppteken av gjenbruk. Laurdag tok ho, saman med fire andre, initiativ til sal- og bytearrangement i bygda.
24. april 2018 Vest-Telemark blad
Mekanisk produksjon frå mai
Nyleg var det stiftingsmøte for Moland Mekaniske AS i Fyresdal. I løpet av året kan det vere opptil seks tilsette i verksemda, som mellom anna er eigd av to tilsette.
24. april 2018 Vest-Telemark blad
Færre reinsdyr enn på lenge
Våmur-Roan villreinlag si teljing i vinter viser eit dyretal som gjev forslag om nesten halvering av fellingskvoten til hausten. I halve villreinområdet blei det observert berre eitt dyr.
4. april 2018 Vest-Telemark blad
VESTFOLD OG TELEMARK

Sjuandeplass i hovudlandsrennet
6. mars 2018 Vest-Telemark blad
Vurderer å overprøve sak om deling
Med tre mot to røyster vedtok Nissedal formannskap at fyresdølen Olav Inge Nordbø kan dele driftseininga si i to. Etter varsel til Fylkesmannen vil han nå vurdere heile saka før det kjem ei avgjerd frå den kanten.
2. mars 2018 Vest-Telemark blad
Nye hender ved roret rundt rådsbordet
Frå nyttår starta Anne Aasmundtveit i jobben som regionrådsleiar i Vest-Telemarkrådet. Etter fem veker har ho skrapa i overflata og blir framleis kjent med jobben. Kjeda seg har ho ikkje gjort eitt minutt.
10. februar 2018 Vest-Telemark blad
– Lyttar me ikkje til distrikta, gjer me ikkje jobben vår
– Eg har høyrd at Vest-Telemarkingane er bestemte og eigenrådige. Det er ikkje noko negativt, sa fylkesordførar i Vestfold, Rune Hogsnes på Vest-Telemarkkonferansen i Vrådal onsdag.
1. februar 2018 Vest-Telemark blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FYRESDAL

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL