Flesberg
Skogbrannfare - totalforbud mot åpen ild opphevet
Flesberg brannvesen har opphevet totalforbudet mot åpen ild inntil videre. Selv om forbudet inntil videre er opphevet ber vi om at folk utviser stor grad av forsiktighet og er varsomme ved grilling og bruk av åpen ild.
onsdag 18:00 Flesberg kommune
Planlegger dere bryllup?
Før dere gifter dere, må Skatteetaten sjekke om dere oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap, såkalt prøving av ekteskapsvilkår. Fra juni 2018 kan du søke om prøving av ekteskap digitalt.
mandag 13:06 Flesberg kommune
Fysioterapeuthjemmel
Flesberg kommune har ledig 50 % avtalehjemmel for fysioterapeut fra 01.01.2019. Søknadsfristen er 30. juni.
mandag 11. juni Flesberg kommune
Kulturprisen 2018
Henry Dahlen tildeles kulturprisen for Flesberg i 2018. Kulturprisen vil bli overrakt på LampelandMarken lørdag 9. juni kl. 11:00.
torsdag 7. juni Flesberg kommune
Min Renovasjon
Lurer du på hvilken type avfall som hentes på hvilke dager? Nå kan du få varsel på mobilen din via appen Min Renovasjon.
torsdag 7. juni Flesberg kommune
Helsesøster
Den ene av Flesberg kommunes to helsesøstre blir pensjonist i år, og vi søker etter hennes etterfølger. Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i 100 % fast stilling i et spennende fagmiljø med dyktige og motiverte ledere og medarbeidere. Søknadsfristen er 22. juni.
onsdag 6. juni Flesberg kommune
Nyhetsbrev landbruk
I landbruksforvaltningens nyhetsbrev 1/2018 kan du bl.a. lese om prosjektene Skogvekst og Framtidsretta landbruk og tilskuddsordninger med søknadsfrister.
mandag 4. juni Flesberg kommune
Ekstra stor skogbrannfare
All bruk av ild i eller i eller i nærheten av skog eller annen utmark er forbudt! Den minste gnist kan få store konsekvenser. Alle oppfordres til å ta ansvar. Ring umiddelbart 110 hvis du oppdager brann. Ikke parker slik at du hindrer utrykningskjøretøy.
mandag 4. juni Flesberg kommune
BUSKERUD

Noen på hjertet?
PIO-Pårørendesenteret i Oslo har åpnet en chat for barn og unge opp til 25 år. Chatten er for deg som er bekymret for noen rundt deg på grunn av fysisk eller psykisk sykdom. Den er åpen hver tirsdag og onsdag kl 16 - 20.
onsdag 30. mai Flesberg kommune
Orientering om fyringsanlegg
Både i Rollag og Flesberg har brannvesenet kommet over noen fyringsanlegg som ikke er montert etter forskriftene, som ikke fungerer tilfredstillende eller fyringsanlegg kommunen ikke har godkjent. Forebyggende avdeling har derfor laget et informasjonsskriv om fyringsanlegg.
tirsdag 29. mai Flesberg kommune
Småbarnstreff med trillegruppe
Småbarnstreff med trillegruppe startet opp 9. mai. Trillegruppen møtes onsdager fra kl 11:00 til 13:30 t.o.m 20. juni, og er et sosialt tilbud til alle som er hjemme med småbarn på dagtid.
torsdag 24. mai Flesberg kommune
Offisiell åpning av nye Svene vannverk
Flesbergs befolkning og andre interesserte inviteres til offisiell åpning av nye Svene vannverk ved ordfører Oddvar Garaas onsdag 30. mai kl 11:00.
torsdag 24. mai Flesberg kommune
Skogbrannfare på rødt nivå
På grunn av meget stor skogbrannfare er det forbud mot all bruk av engangsgriller og åpen ild i Rollag og Flesberg kommuner. Forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde.
tirsdag 22. mai Flesberg kommune
Skole- og barnehagestillinger
Oppvekst- og kulturetaten har ledige skole- og barnehagestillinger. Er du faglig dyktig, engasjert og inkluderende, passer du hos oss. Søknadsfristen er 4. juni.
tirsdag 22. mai Flesberg kommune
Oppfølgingssamtalen - Numedal
NAV inviterer til kurset Oppfølgingssamtalen torsdag 14. juni kl 09:00 - kl 12:00 på kommunestyresalen i Rollag. Påmeldingsfristen er 3. juni.
tirsdag 8. mai Flesberg kommune
17. mai i Flesberg
Hovedkomiteen ønsker velkommen til tradisjonell 17. mai-feiring i Flesberg med tog, familiegudstjeneste, matsalg, underholdning, tale for dagen og leker og aktiviteter. I Lyngdal er det arrangement på Høgheim fra kl. 14:00.
tirsdag 8. mai Flesberg kommune
Åpningstider Moen Miljøstasjon
Vi minner om at Moen Miljøstasjon har stengt torsdag 10. mai (Kristi himmelfartsdag), torsdag 17. mai og lørdag 21. mai (pinseaften).
mandag 7. mai Flesberg kommune
Samarbeid jordbruk
På grunn av sykepermisjon har Flesberg og Nore og Uvdal kommuner inngått samarbeid for behandling av jordbrukssaker. Ansatte i Nore og Uvdal vil saksbehandle alle jordbrukssaker i permisjonstiden.
torsdag 26. april Flesberg kommune
Bruk av droner til lek og hobby
Skal du ta bilder med drone? Da ønsker Luftfartstilsynet at du setter deg inn i reglene for hvordan denne brukes på en mest mulig hensynsfull og sikker måte.
torsdag 26. april Flesberg kommune
Hei du som ønsker å gjøre en forskjell
Helse- og omsorgsetaten trenger vikarer til å hjelpe våre brukere når vårt dyktige personale har sommerferie, er på kurs eller har fravær av andre grunner. Søknadsfristen er 12. mai.
tirsdag 24. april Flesberg kommune
Informasjonsmøte om Flesberg skole 2019
Lurer du på hva den nye skolen vil inneholde, hvilke prosesser som pågår akkurat nå eller hvordan fremdriften med byggingen kommer til å bli. Møt opp på Flesberg kommunes informasjonsmøte på Lampeland Hotell torsdag 3. mai kl 18:00 – kl 19:30.
mandag 23. april Flesberg kommune
Legekontoret
Legene i Rollag og Flesberg har pga. sykdom redusert bemanning frem mot sommeren. Tirsdag 17. og torsdag 19. april er sentralbordet på Lampeland legekontor ikke bemannet. Du kan ta kontakt med Veggli legekontor på telefon 32746220.
tirsdag 17. april Flesberg kommune
Sykepleier
Helse- og omsorgsetaten har ledig stilling som sykepleier i hjemmetjenesten. Søknadsfristen er 30. april.
mandag 16. april Flesberg kommune
Felles sentralbord i Numedalskommunene
Som et resultat av effektivisering og den generelle samfunnsutviklingen som gir oss nye teknologiske muligheter, blir det fra mandag 16. april felles sentralbord i de tre Numedalskommunene, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal kommuner. Sentralbordet vil være betjent fra kl 09:00 til kl 15:00 alle hverdager.
torsdag 12. april Flesberg kommune
Bli med som utstiller på Kunst&håndverksdagen
Vi ønsker oss utstillere som selger gode produkter eller vil ha utstilling på Kunst&håndverksdagen på Dåsettunet søndag 22. juli
onsdag 11. april Flesberg kommune
Kulturprisen 2018 - forslag til kandidater
Begrunnede forslag til kandidater til kulturprisen for 2018 må sendes senest 2. mai. Kulturprisen er på kr. 20.000 samt diplom og støttes av SpareBank1 BV.
onsdag 11. april Flesberg kommune
Visningsdag for velferdsteknologi
Er du nysgjerrig på hvordan helse- og omsorgstjenesten vil bli organisert framover? Lurer du på hva du kan gjøre selv for å mestre din egen hverdag? Tirsdag 17. april er det visningsdag for velferdsteknologi på Vegglitunet mellom kl 14 og 18.
tirsdag 10. april Flesberg kommune
Kommunene i Kongsbergregionen prøver ut chat-robot
Kan jeg bygge en bod uten å søke? Hvordan søker jeg barnehageplass? Hva er søppelavgifta? Når er neste møte i kommunestyret? Dette er spørsmål som chat-roboten KommuneKari kan hjelpe deg å finne svaret på.
fredag 23. mars Flesberg kommune
Tips for å unngå brann
Er stearinlyset slokket? Virker brannvarslerer? Hvert 20 minutt starter det en brann i Norge og noen av dem starter i Flesberg.
fredag 23. mars Flesberg kommune
Ta hensyn til villrein i påskefjellet!
Fylkesmannen i Buskerud, som er ansvarlig fylkesmann for Hardangerviddaområdet, ber alle skiturister og andre som ferdes i påskefjellet om å ta hensyn til villreinen og unngå unødig forstyrrelser av dyra.
torsdag 22. mars Flesberg kommune
Behov for lege i påsken?
Legene i Flesberg og Rollag har stengt i påsken. For øyeblikkelig hjelp ring Kongsberg interkommunal legevakt på 116117.
onsdag 21. mars Flesberg kommune
Kulturmidler 2018
Lag og foreninger kan søke om årlig driftstilskudd til idrett/allmenkultur. Søknadsfristen for tilskudd i 2018 er 9. april.
tirsdag 20. mars Flesberg kommune
Stoppet bilist etter stygg forbikjøring
Politiet fikk mandag kveld melding om stygg forbikjøring i Numedal, og tar nå en prat med bilisten. – Bilen er stoppet i Flesberg, og…
mandag 19. mars Laagendalsposten
BUSKERUD

Stor ståhei før påske!
Det skjer mye i biblioteket denne siste uka før biblioteket tar påskefri. Alt er gratis og åpent for alle.
mandag 19. mars Flesberg kommune
Grettefoss – ny runde med stenging
Grettefoss bru nattestenges denne uka.
mandag 19. mars Laagendalsposten
Må tappe ned populært vann på Blefjell
To kraftverk skal bygges om. Det fører til at Hoppestadvannet blir nokså tomt til sommeren.
mandag 19. mars $ Laagendalsposten
Grettefoss bru stenges
Statens vegvesen melder at fv. 40 Grettefoss bru blir nattestengt 21. - 23. mars pga vedlikehold av brudekket. Brua blir stengt fra kl. 22:00 - kl. 05:00. Det blir skiltet omkjøring.
mandag 19. mars Flesberg kommune
Hard kamp om håndverkerne i Numedal
Det hete hyttemarkedet i Numedal har skapt et voldsomt behov for håndverkere, og rekrutteringen klarer ikke holde følge.
søndag 18. mars $ Laagendalsposten
Brann i uthus
Nødetatene rykket lørdag ettermiddag til Lyngdal etter melding om brann i et uthus.Vestviken 110 meldte om brannen på Twitter kl. 14.10.Kl. 14.30 melder politiet at…
lørdag 17. mars Laagendalsposten
Hyttebrann på Blefjell: Nå ønsker Vestfold-firmaet å bygge hytta opp igjen
Vestfold-firmaet som eide hytta som brant ned på Blefjell sist helg, vil bygge ny hytte.
lørdag 17. mars $ Laagendalsposten
Økt sykefravær i Kongsberg og Numedal
Flere sykmeldte seg i Kongsberg og Rollag.
lørdag 17. mars $ Laagendalsposten
Stengte fv. 40 i Flesberg
Fylkesvei 40 gjennom Flesberg sentrum ble stengt ved 11-tiden fredag.Veien ble stengt på grunn av at luftambulanse skulle lande på stedet, grunnet et helseoppdrag.Dette meldte…
fredag 16. mars Laagendalsposten
– Det handler om å kjenne musikken i kroppen
Når Ulf Myrvold (59) omsider gir ut sin første plate, er det etter at han gjenoppdaget bluesmusikken.
fredag 16. mars $ Laagendalsposten
Trenger trommeslagere til 17. mai i Flesberg
Folk som stiller som trommeslagere på 17. mai i Flesberg, blir høyt verdsatt.
torsdag 15. mars $ Laagendalsposten
Sju kvinner vil bli avdelingsleder ved ny skole
Kun kvinnelige søkere til lederstillinger i flesbergskolen.
tirsdag 13. mars Laagendalsposten
Numedølene tok fem gull
Numedalsskytterne sikret seg fem av gullene i Viken 1-mesterskapet i feltskyting i Asker søndag.
tirsdag 13. mars Laagendalsposten
Signerte for 350 millioner: – Fv. 40 er en veldig viktig åre
NCC og Statens vegvesen signerte tirsdag kontrakten som gir NCC ansvaret for vedlikeholdet på alle fylkesveiene i Numedal fram til 2026.
tirsdag 13. mars $ Laagendalsposten
Italiensk fotograf skal dokumentere Kongsberg og dalen
Ser du en mann på svart sykkel med mye bagasje er det trolig den italienske fotografen Luca Berti.
tirsdag 13. mars $ Laagendalsposten
Bestill annonse i Sommermagasinet
Med annonse i sommermagasinet får du ditt budskap ut til alle hytteeiere og husstander i hele Numedal! Frist for bestilling er 23. mars 2018.
tirsdag 13. mars Flesberg kommune
Dobler omsetningen hvert eneste år
Hytteprodusenten Numehytta dobler igjen omsetningen og havner på over 20 millioner. Og selv tror de på en dobling neste år også.
mandag 12. mars $ Laagendalsposten
Firmahytte totalskadet
En hytte ved Åslandsetra på Blefjell var delvis overtent da brannvesenet kom fra søndag ettermiddag.
søndag 11. mars $ Laagendalsposten
Mari og Herman tok medaljer på NM-stafetten
Sveneløperne Mari Wetterhus og Herman Dramdal Borge var med på sikre Buskerud henholdsvis sølv og bronse på NM-stafetten for mikslag på Voss søndag.
søndag 11. mars Laagendalsposten
Snurret rundt på fylkesveien
En personbil med tre personer i, tok en piruett på Flesberg-sletta lørdag ettermiddag.
lørdag 10. mars Laagendalsposten
Snøtrøbbel på Blefjell
Mange har slitt med mye snø på taket i vinter.
fredag 9. mars Laagendalsposten
Flesberg Ap kan bli lagt ned: – Dette er trist
Flesberg Arbeiderparti er i dyp krise og superveteranen Egil Langgård utelukker ikke at partiet nå kan bli oppløst.
fredag 9. mars $ Laagendalsposten
Venteliste på billetter til villmarkskveld i november
Lars Monsen lager villmarkskveld i Flesberg 1. november. Akkurat det er mange som vil ha med seg.
torsdag 8. mars $ Laagendalsposten
Grete Sønsteby ble årets kvinnelige gründer
- Vi skal lage verdens største møkkaselskap, sier årets Female Entrepreneur, Grete Sønsteby.
torsdag 8. mars Laagendalsposten
Får nei til ny hyttevei
Ved en glipp uteble veien på reguleringskartet. Nå sier kommunen nei til hytteveien.
onsdag 7. mars $ Laagendalsposten
BUSKERUD

Åpner ny bobilbutikk etter påske
Bondal Bil & Fritid er snart klare til innflytting i sitt nye næringsbygg, på andre siden av fylkesveien i Svene. Planen er nå…
onsdag 7. mars Laagendalsposten
Kunsten å lede frivillige
– Fantastisk inspirerende, sa Tone Bjørnsrud fra Nore og Uvdal om første kurskveld med Oppmuntringstilsynet på Stevningsmogen og Lampeland.
tirsdag 6. mars Laagendalsposten
To kvinner vil bli kommuneoverlege i Numedal
Numedal får snart ny kommuneoverlege. Det som er sikkert, er at det blir en kvinne.
mandag 5. mars Laagendalsposten
Fra ti til femten boligtomter på Kvear
Naboene er skeptiske til endringene i boligfeltet. Utbygger mener det er liten grunn til bekymring.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
69 færre arbeidsledige i Kongsberg enn for ett år siden
324 er arbeidsledige totalt i kommunen.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
Bleløpet arrangeres, forhåpentligvis med drømmeforhold
– Vi har nok aldri hatt så mye snø som i år. Så vi håper at det holder seg til Bleløpet er gjennomført.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
Hytta gikk for rekordpris – uten budrunde
– Jeg har aldri solgt hytter i denne prisklassen, så det er jo morsomt med en rekord, sier Sven Holhjem i Blefjell hytteutleie.
fredag 2. mars $ Laagendalsposten
Bosatte færre flyktninger enn hva kommunene skulle ta imot
I Kongsberg og Numedal er det i 2017 bosatt 67 flyktninger. I utgangspunktet hadde kommunene vedtatt å ta imot 96.
torsdag 1. mars Laagendalsposten
Første spadetak på nye Flesberg skole: – Og dermed er skolebyggingen i gang
Ordfører Oddvar Garaas tok det første symbolske spadetaket på det som skal bli nye Flesberg skole.
torsdag 1. mars $ Laagendalsposten
Eiendomsskatteliste 2018
I henhold til eiendomsskatteloven § 15 er eiendomsskatteliste for 2018 lagt ut til offentlig gjennomsyn på kommunehuset i tre uker fra 28. februar 2018.
torsdag 1. mars Flesberg kommune
Håper flyktningene er kommet for å bli i Numedal
Nore og Uvdal vil gå sammen med nabokommunene for å integrere de 200 flyktningene bosatt i Numedal de siste fem årene. Og jobbe for at de blir boende i Numedal.
tirsdag 27. februar $ Laagendalsposten
– Torsdag blir en merkedag for oss
Etter planlegging, debatter og uenighet, er det nå klart for et første spadetak i Flesberg kommune. Torsdag starter byggingen av den nye skolen.
tirsdag 27. februar $ Laagendalsposten
Blant kommunene som mister flest innbyggere
Kun ti av landets 430 kommuner hadde en høyere prosentvis reduksjon i folketallet enn Nore og Uvdal.
lørdag 24. februar $ Laagendalsposten
Arve Nesthorne snakker ut: – Jeg stikker hodet fram, og jeg får så det holder
Arve Nesthorne, leder i Flesberg Venstre, mener at det er helt nødvendig å ta et oppgjør med ukulturen i partiet.
lørdag 24. februar $ Laagendalsposten
Gir ikke opp løsning på Strutåsen
Det er vinterferie og mye folk i fjellet. Og fremdeles ingen drift på Strutåsen på Blefjell.
fredag 23. februar $ Laagendalsposten
Perfekt dag for skiglede
Sol, 15 minus og pølser stekt på bålet. Bedre kan det nesten ikke bli, når Lampeland skole arrangerer skidag for alle elevene.
fredag 23. februar $ Laagendalsposten
Politiet henla trakasseringsanmeldelse
Leder i Flesberg Venstre, Arve Nesthorne politianmeldte to Venstre-topper for trakassering over lang tid. Nå har politiet henlagt anmeldelsen.
onsdag 21. februar $ Laagendalsposten
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FLESBERG

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
BUSKERUD

FAVORITTER

Hordaland Sarpsborg 08 Telemark Utenriks IT Innenriks Hedmark Kjendis Nordland Oppland Bergen Næringsliv Aust Agder Båt Vestfold Fotboll Karlskrona Rogaland Østfold Mobil
flere?
Sport Kultur Akershus Møre og Romsdal Vest Agder Troms Hässleholm Skåne Svedala Oslo Odda Kalmar Sogn og Fjordane Buskerud Mat Trøndelag Forsvar Kristianstad Kvinnherad Fiske Molde FK Skien Molde Inrikes Oskarshamn Menn Fotball Sandnes USA Kongelig Rendalen Finnmark Tynset Malmö Tinn Kultur Sport Stabæk Eslöv Kragerø Stavanger Politikk Åstorp Fredrikstad Trening Sunndal Karmøy Barn Blekinge Sverige Musikk Mandal VM Lyngdal Hyllestad Lillesand Poker Hälsa Lund Kunst Steigen Håndball Sigdal Mote Aurskog-Høland Tomelilla Reise Android Stockholm Drangedal IK Start Motor Vestby 17. mai Hvaler Bolig Osterøy Grane Fauske Tvedestrand Sjakk Landskrona Nittedal Russland Tesla Näringsliv Stord Get-ligaen Salangen Askøy Turn Helsingborg Lindås Nesodden Ringsaker Sørreisa Risør Trav Vietnam Øygarden Bil Vefsn Helse Universet Spill Sund Vellinge Trysil Berlevåg World Series of Poker Fedje Karasjok Mörbylånga Langrenn Jevnaker Åsnes Kommunesammenslåing Kristiansand Time X-games Mat Ballangen Klippan Skiskyting Horten Ski Friidrett Eliteserien Masfjorden Jakt Nordkapp Utrikes Enebakk Gausdal Tranøy Narvik Båt Jølster Alpint Eidskog Suldal Vågan Staffanstorp Meløy Hörby Kongsvinger Lesja Kryptovaluta Bil Spania Vær Økonomi Øksnes Bamble Målselv Kävlinge Førde Norway Cup Solund Film Porsanger Skiptvet Nore og Uvdal Bromölla Askvoll Alstahaug Brønnøy Nedre Eiker Tana Vadsø Russ Sogndal Leirfjord Aurdal Skurup Ronneby Utsira Kviteseid Hemnes Åmot Gloppen Grue FK Haugesund Båstad Jönköping Andøy Svalbard Sandøy Notodden Sarpsborg Vinje Farsund Porsgrunn Eurovision Litteratur Nord-Odal Selje SK Brann Nes Flekkefjord Meland Eid Stavanger Oilers Saltdal Interiør Naustdal Moss Frankrike Rauma Tromsø IL Gjøvik Nissedal Østre Toten Teknik Tyrkia Bremanger Skedsmo Fitjar Moskenes Forskning OBOS-ligaen Nybro Roing E-sport Våler Sauherad Landbruk Eiker Stranda Høyanger Larvik Radøy Valle Øyer Lund Kvinesdal Trøgstad Svelvik Bundesliga Eidfjord Klima Askim Nord-Korea Voss Liverpool Vitenskap Austrheim Arendal Emmaboda Volvo Borgholm Flora Lillestrøm SK Lyngen Audnedal Trollhättan Kvæfjord Politik Hole Flakstad Skånland La liga Arvika Tysvær FA-cupen Årdal Giske Skodje Engerdal Sjöbo Øvre Eiker Øystre Slidre NHL Bodø/Glimt Norway Chess Surnadal Filippinene Skisport Forsand Rygge Torsken Mjøndalen IF Rælingen Sola Sölvesborg Rennesøy Re Rakkestad Polen Tjeldsund Lier Løten Boksing Tolga Kina Fræna Film Drammen Kristiansund Olofström Åmli Aure Hamarøy Syria Foto Tysfjord Sørfold Odds BK Værøy Svømming Eidsberg Dyr Hockey Tønsberg Klatring Östra Göinge Tingvoll Ålesund Sykkel Seljord Mönsterås Kvinner Søgne Ulstein Tour of Norway Dovre Råde Hattfjelldal Mjölby Røyken Fjaler Kvænangen Ukraina Motorsport Jobb Forskning Musik Ishockey Rana Halden Asker Rømskog Evenes Bodø Viking FK Sortland Ulvik
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL