Flesberg
Årets nest siste kommunestyremøte
Møtet holdes kl. 17.00, onsdag 20. november 2019 i kommunestyresalen. Se saker som skal behandles her.
tirsdag 10:07 Flesberg kommune
Loppemarked på skolene i Flesberg
Lyst på et minne fra en av skolene, eller bare vil ha en billig skohylle? Ta turen innom Flesberg eller Lampeland skole 20. og 21. november.
mandag 14:59 Flesberg kommune
Svømmehallen åpner i uke 48!
Svømmehallen åpner for publikum torsdag 28.11!Offisiell åpning blir søndag 1.12. Vi ønsker alle velkommen, både til offisiell åpning og til badebesøk på ordinære åpningsdager.
mandag 14:51 Flesberg kommune
Reguleringsplan, Rustand gbnr 18/1 - Offentlig høring
Kommunens utvalg for plan, næring og ressurs vedtok i møte 05.11.2019 å legge forslag til reguleringsplan for Rustand, del av gnr/bnr 18/1 ut til offentlig høring.
tirsdag 12. november Flesberg kommune
Økonomiplan 2020 - 2023
Rådmannen presenterte sitt forslag til årsbudsjett og økonomiplan 2020 - 2023 i dagens Formannskapsmøte.
torsdag 7. november Flesberg kommune
Forbud mot bruk av mineralolje til oppvarming av bygninger fra 1.1.2020
Fra 1. januar 2020 er det forbudt å fyre med mineralolje (fossil fyringsolje og parafin) til oppvarming av bygninger i Norge med den hensikt å redusere klimagassutslipp. Dersom du har eller har hatt oljefyringsanlegg bør du sette deg inn i kravene som følger med forbudet. Klikk her for...
tirsdag 5. november Flesberg kommune
Influensavaksinene har kommet
Lampeland legekontor vaksinerer på drop-in mandag til onsdag fra kl. 10-14. Ved anledning setter de også influensavaksine utenom disse tidspunktene, dersom du har timeavtale hos lege. Drop-in er kun f...
mandag 28. oktober Flesberg kommune
Ledig stilling som økonomisjef
Kommunene Nore og Uvdal, Flesberg og Rollag har ledig stilling som økonomisjef for felles økonomifunksjon (FØNK). Kommunene dekker geografisk hele Numedal, har til sammen 6 700 innbyggere og grenser i syd mot Kongsberg og i nord mot Hol kommune. Vår nye økonomisjef får en...
mandag 28. oktober Flesberg kommune
BUSKERUD

Politisk møteplan er oppdatert for 2019
Ny politisk møteplan for 2020 vil bli drøftet i formannskapet og behandles i kommunestyret, senest 19. desember.
mandag 21. oktober Flesberg kommune
Foreldrekurs i trygghetssirkelen
Syns du av og til hverdagen med små barn er utfordrende? Du er slettes ikke alene! Vi tror at alle foreldre kunne hatt glede av kurs i trygghetssirkelen.
torsdag 17. oktober Flesberg kommune
Vi trenger bøssebærere til TV-aksjonen 20. oktober
Flesberg kommune trenger opptil 12 bøssebærere til å gjennomføre tv-aksjonen som skal foregå søndag 20.oktober.
tirsdag 15. oktober Flesberg kommune
Tv-aksjonen 2019 CARE
Årets tv-aksjon NRK går CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Tv-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt! Aksjonen skjer søndag 20.oktober...
fredag 11. oktober Flesberg kommune
Sigurd Vinger utnemd til æresmedlem av Flesberg historielag
Torsdag 3. Oktober 2019 blei Sigurd Vinger utnemnd til æresmedlem av Flesberg historielag for sitt store arbeid med gards- og slektshistoria i Flesberg. Flesbergboka vil for all framtid være fundamentet i vår bygds historie og bygdefolkets identitet.
torsdag 10. oktober Flesberg kommune
Endringer ved forenklet prosess av reguleringsplan
Rådmannen har gjennomført en mindre endring av reguleringsplan for Nipeto og Gampeflå, Blefjell, del av gnr/bnr 140/1, 140/2, 140/7, 140/9, 141/1, 142/2. PlanId 2008001.
torsdag 10. oktober Flesberg kommune
Verdensdagen for psykisk helse
Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober markeres i Flesberg i den nye «Skattekista» på Lampeland. Dette er et samarbeid mellom helse, bibliotek, skole og frivilligsentralen.
onsdag 9. oktober Flesberg kommune
Nylonstrømpa - da mor ble sexy!
Velkommen til forestilling på Lyngdal kulturhus i Numedal lørdag 26.oktober kl. 13.00. Dette blir årets «kulturtreff» for frivillige tilknyttet Frivilligsentralen. Kafeen på kulturhuset serverer deilige supper og annet godt. Så her er det en fin anledning til å...
onsdag 9. oktober Flesberg kommune
Tomter til salgs Lampeland Øst
Nye visninger på flotte tomter Lampeland Øst
tirsdag 1. oktober Flesberg kommune
Oppvekst Numedal
Kommunestyrene i Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal har vedtatt at kommunene skal samarbeide om å lage en plan for barn og unges oppvekst i Numedal. Planen skal vedtas i de tre kommunestyrene våren 2020 og vil gjelde fram til 2030. Det er satt ned en interkommunal prosjektgruppe som skal lage planen vi...
torsdag 26. september Flesberg kommune
Pressemelding: Livsstilsundersøkelse
Norge ønsker å redusere for tidlig død av ikke-smittsomme sykdommer med 30 prosent innen 2030.Fra og med onsdag 25. september vil 1000 tilfeldig utvalgte personer i nye Viken fylke motta en SMS hvor de blir bedt om å svare på en kort spørreundersøkelse. Det vil ta ca. 5...
onsdag 25. september Flesberg kommune
Invitasjon til møte om vern, vedlikehold og utvikling av Numedalsbanen
Buskerud fylkeskommune og Bane NOR inviterer til møte om Numedalsbanen tirsdag 24.september 2019 kl. 10.00-14.00 på Veggli Vertshus. Møtet er åpen for alle aktuelle aktører, f. eks. næringsaktører, frivillige organisasjoner og lokale interesser. Påmeldingsfrist er...
mandag 16. september Flesberg kommune
Benytter du deg av tilskuddsmulighetene i landbruket?
Kom på informasjonsmøte torsdag 19. september kl. 18 på kommunehuset i Lampeland.
fredag 13. september Flesberg kommune
Vi søker etter badeverter
Den nye svømmehallen på Stevningsmogen har behov for inntil 10 badeverter i stillingsstørrelser 30-50%. Søknadfrist er 20. september.
tirsdag 10. september Flesberg kommune
Valgresultater
Her kan du se resultatet av Kommunestyrevalget 2019, og hvilken sammensetning Kommunestyret får i kommende periode. Her kan du også se kandidatstemmetall pr parti.
tirsdag 10. september Flesberg kommune
Informasjonskveld kodeklubb
Koding og programmering er i vinden som aldri før. I den forbindelse skal vi starte opp en kodeklubb i Flesberg. Dette skjer i samarbeid med Kongsberg Vitensenter. Er du eller dine barn interessert er det bare å møte opp til denne felles informasjonskvelden onsdag 4. september.
onsdag 4. september Flesberg kommune
Buskerud fylkeskommunes bevaringspris 2019
Vet du om noen som fortjener Buskerud fylkeskommunes bevaringspris for 2019?
onsdag 4. september Flesberg kommune
Her kan du stemme på valgdagen
På valgdagene må du stemme i den kommunen du er manntallsført. Valglokalet i Flesberg er grendehuset på Stevningsmogen, Numedalsveien 2018. Det er åpent søndag 08. september fra kl. 14.00 - 19.00, og mandag 09. september fra kl. 13.00 til kl. 21.00.
onsdag 4. september Flesberg kommune
Avlysning av politiske møter
Møtet i komiteen for livsløp og kultur 5.9 er avlyst. Møtet for råd for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne 2.9 er avlyst. Møtene er avlyst da det ikke foreligger saker til behandling.
torsdag 29. august Flesberg kommune
Invitasjon til pårørendeskolen i Numedal
For pårørende til personer med demens. Oppstart 10. september 2019.
onsdag 28. august Flesberg kommune
Konsert i Flesberg stavkirke 1. september
Velkommen til konsert med Guillermo Rizzotto & Vindu Ensemble i Flesberg stavkirke 1. september
onsdag 28. august Flesberg kommune
Velkommen til offisiell åpning av Skattekista
Vi har gleden av å invitere deg til den offisielle åpningen av ny skole, idrettshall, bibliotek og svømmehall på Stevningsmogen onsdag 4. september 2019.
onsdag 28. august Flesberg kommune
Endringer av datoer for politiske møter i september
På grunn av offisiell åping av Skattekista på Stevningsmogen onsdag 4.9 kl. 12-15, der kommunestyret er invitert, må vi flytte på møte i formannskapet.
onsdag 28. august Flesberg kommune
Skolestart i Flesberg
Mandag 19. august er det skolestart for alle elever i Flesberg.
tirsdag 13. august Flesberg kommune
Kunngjøring av vedtak i navnesak 2015/7
Kartverket har 22.07.2019 gjort vedtak i navnesak 2015/7 som omhandler skrivemåten på et utvalg av navn i Flesberg kommune.
tirsdag 13. august Flesberg kommune
BUSKERUD

Forhåndsstemme i Flesberg?
Ordinær forhåndsstemmegivning foregår på kommunehuset, Lampeland mandag - fredag kl. 09:00 - kl. 15:00 f.o.m. mandag 12. august t.o.m. fredag 6. september.
fredag 9. august Flesberg kommune
Står du i manntallet?
For å stemme ved høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg må du stå innført i manntallet i en kommune. Du føres inn i manntallet i den kommunen der du var registrert i folkeregisteret den 30. juni. Manntallet ligger ute til offentlig ettersyn t.o.m. 9. september.
onsdag 10. juli Flesberg kommune
Vedtatt reguleringsplan for del av Juvenes
I medhold av plan- og bygningsloven § 12-12 har Flesberg Kommunestyre vedtatt "Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for fritidsbebyggelse Juvenes, del av gnr/bnr 7/ i Flesberg Kommune" Planid 2017006.
onsdag 3. juli Flesberg kommune
Fysioterapeutstillinger
Helse- og omsorgsetaten har ledig to deltidsstillinger som fysioterapeut. Søknadsfristen er 22. juli
tirsdag 2. juli Flesberg kommune
Reguleringsplan for Mjovassåsen vedtatt
I medhold av plan- og bygningslovens §12-12 har Flesberg Kommunestyre godkjent en endring av del av reguleringsplan for gnr./bnr.: 10/2 Mjovassåsen, Blefjell.
torsdag 27. juni Flesberg kommune
Aktivitetskoordinator for flerbruksanlegg
Oppvekst- og kulturetaten har ledig 50 % fast stilling som aktivitetskoordinator ved det nye flerbruksanlegget på Stevningsmogen.
mandag 24. juni Flesberg kommune
Skoleruta 2019/20
Skoleruta for Flesberg 2019/20 er den samme som for resten av Buskerud. Husk å møte opp på ny skole på Stevningsmogen 19. august. God sommer!
fredag 21. juni Flesberg kommune
Skoleskyss 2019/20
I forbindelse med overgang til nye Flesberg skole på Stevningsmogen, vil det bli store endringer både i ruter og rutetider for skoleskyss neste skoleår.
fredag 21. juni Flesberg kommune
Flesberg bygdetun, Dåset- stengt sesongen 2019
Grunnet vedlikehold/restaurering er Flesberg bygdetun, Dåset dessverre stengt for publikum sommeren 2019.
torsdag 20. juni Flesberg kommune
Sommermagasinet har kommet!
Sommermagasinet er nå ferdig trykt. Det vil bli levert ut til alle husstander.
onsdag 19. juni Flesberg kommune
Reguleringplan for Sjuvasslia vedtatt 15.05.19
Det varsles med dette at 0631_2018005 detaljregulering for Sjuvasslia, del av Søndre Gjellerud Gnr/Bnr 12/2 er vedtatt av Flesberg Kommunestyre 15. mai 2019.
tirsdag 18. juni Flesberg kommune
Sommer i Numedal 2019
Besøk våre vakre bygdetun, se vårt rikholdige Middelalderukeprogram. Les me...
tirsdag 18. juni Flesberg kommune
Laura Zayan vinner drømmestipend
Laura Zayan fra Lampeland er en av 100 unge kulturtalenter som har mottatt Drømmestipendet. I går, under Sommerkult i Kongsberg, fikk hun utdelt prisen på 15.000 kroner fra Norsk Tipping.
fredag 14. juni Flesberg kommune
Reguleringsplan Nipeto - Gampeflå: Varsel om mindre endring NB! Ny frist!
Det varsles med dette en endring av reguleringsplan for Nipeto-Gampeflå, jf. Plan og bygningslovens § 12-14 andre ledd. Endringen gjennomføres som en forenklet prosess, på delegert myndighet fra kommunestyret. Ny frist for innspill er 04.07.2019.
torsdag 13. juni Flesberg kommune
Vernepleier
Helse- og omsorgsetaten har ledig 75 % fast stilling som vernepleier ved Nærstugo. Søknadsfristen er 24. juni.
torsdag 6. juni Flesberg kommune
Sommergøy 2019
Flesberg kommune kan i samarbeid med Bufdir tilby gode sommerferieopplevelser i 2019 for barn og familier. Det blir tilbud om dagstur til bjørneparken i Flå, aktivitetsdager på Idrettsskolen i Rollag, og gårdsferie på Farmen Fløtterud.
onsdag 5. juni Flesberg kommune
Lampelandmarken
Lampelandmarken arrangeres lørdag 8. juni. Les hele programmet her.
tirsdag 4. juni Flesberg kommune
Døgnåpen vakttelefon
Fra 01.06.2019 har Numedal barneverntjeneste døgnåpen vakttelefon utenom kontorets åpningstid, nummeret er 90509766.
tirsdag 4. juni Flesberg kommune
Undertegnet samarbeidsavtale om Politiråd
I dag møttes ordfører, rådmann og leder for livsløp og kultur, Anne Berit Ravnås, med Håvard Revå, politistasjonssjef og Morten Ole Pedersen, seksjonsleder i Politiet. Formålet var å undertegne avtalen om Politiråd.
onsdag 29. mai Flesberg kommune
100.000 til Aktivt lokalsamfunn
Flesberg kommune har fått 100.000 fra Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (bufdir) til å videreføre prosjektet Aktivt lokalsamfunn. Henrik Foss (25) har vært tilsatt som aktivitetskoordinator i en 50 % prosjektstilling siden desember 2018. Midlene fra bufdir skal brukes til å...
onsdag 29. mai Flesberg kommune
Forsvarets varsler om øvelse på Blefjell 2. til 4 juni
I periodene 2. til 4. juni vil HV-03 gjennomføre øvelse i kommunene Notodden, Flesberg og Kongsberg. Øvelsen vil i hovedsak foregå i områdene rundt Blefjell, Kongsberg og Skrimfjella. Det vil til tider være aktivitet av uniformert personell og kjøretøy, samt...
onsdag 29. mai Flesberg kommune
Slutt på brevpost til næringsdrivende og organisasjoner
eForvaltningsforskriften pålegger alle enheter som er registrert i Enhetsregisteret å kunne motta forsendelser fra kommunal og statlig forvaltning elektronisk. Flesberg kommune har slått av funksjonen med ettersending av brevpost til adressater som har organisasjonsnummer.
onsdag 29. mai Flesberg kommune
Frivillige lag og foreninger kan nå søke om momskompensasjon
Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,6 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2019.
onsdag 29. mai Flesberg kommune
Reguleringsplan Nipeto - Gampeflå: Varsel om mindre endring
Det varsles med dette en endring av reguleringsplan for Nipeto-Gampeflå, jf. Plan og bygningslovens § 12-14 andre ledd. Endringen gjennomføres som en forenklet prosess, på delegert myndighet fra kommunestyret. Frist for innspill er 23.06.2019.
tirsdag 28. mai Flesberg kommune
Godkjente valglister
Valgstyret godkjente samtlige fem valglister i møte 09.05.2019.
mandag 27. mai Flesberg kommune
BUSKERUD

Hvordan skal fremtidens regionen se ut? Hva skal vi jobbe med og hvordan?
Kongsbergregionen reviderer sin strategi og Regionrådet har vedtatt å legge forslag til ny strategi ut på høring. Høringsfrist er satt til 1.juli 2019. Klikk her for mer informasjon.
onsdag 22. mai Flesberg kommune
Fastlegehjemmel
Flesberg og Rollag kommuner har ledig fastlegehjemmel. Søknadsfristen er 7. juni 2019.
onsdag 15. mai Flesberg kommune
17. maifeiring i Flesberg 2019
17. mai feires flere steder i kommunen. Se hele programmet her.
tirsdag 14. mai Flesberg kommune
Harald Vatnebryn tildeles årets Kulturpris i Flesberg
Komiteen for livsløp og kultur i Flesberg har den glede å fortelle at Kulturprisen for Flesberg kommune 2019 tildeles Harald Vatnebryn. Ref. vedtak i Komiteen for livsløp og kultur på møte 8.mai, sak 10/19.
tirsdag 14. mai Flesberg kommune
Åsland masseuttak
Komiteen for plan, næring og ressurs har vedtatt at detaljreguleringsplan for Åsland steinbrudd/masseuttak legges ut til offentlig ettersyn.
onsdag 8. mai Flesberg kommune
Oppmålings- og kartleggingsarbeid i Numedal 2019
Kartverket Oslo vil sammen med kommunene og andre samarbeidsparter utføre kartlegging i følgende kommuner i 2019: Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal. I den forbindelse er det nødvendig med landmålingsarbeider; nedsetting og måling av fastmerker og utlegging/maling av signaler på...
torsdag 2. mai Flesberg kommune
Midler til læringssti
Svene IL har sammen med nye Flesberg skole søkt fylkeskommunen om tilskudd til å opparbeide læringssti på Stevningsmogen. Fylkeskommunen har innvilget søknaden og tildelt 90 000 kroner. Midlene skal b...
mandag 29. april Flesberg kommune
Nytt saksbehandler- og arkivsystem
Flesberg kommune tar i bruk nytt saksbehandlersystem i uke 21. Saksbehandlingstiden kan i innføringsperioden bli litt lenger enn normalt.
mandag 29. april Flesberg kommune
Flom- og skredvarsel
Det er ventet mye regn i løpet av lørdag 27. og søndag 28.april i deler av Buskerud og Telemark. Høy temperatur vil opprettholde stor snøsmelting også i høyfjellet. Kombinasjonen mye regn og vedvarende snøsmelting kan gi økende vannføring i...
fredag 26. april Flesberg kommune
Kulturminneplan for Numedal - høring
I samsvar med plan- og bygningslovens § 11-12 varsles det oppstart av arbeid med kommunedelplan for kulturminner for Numedal. Planprogrammet for arbeidet legges samtidig ut til høring, jf. Plan- og bygningslovens § 11-13. Høringsfristen er 23. mai 2019.
onsdag 10. april Flesberg kommune
Reguleringsendring Øvre Værås
I medhold av plan- og bygningsloven har Flesberg kommunestyre godkjent en endring av del av reguleringsplan for gnr 11 bnr 4 Øvre Værås, Plan ID 2018003.
tirsdag 9. april Flesberg kommune
Varsel om oppstart - reguleringsendring Søre Solum
I medhold av plan- og bygningsloven varsles det om reguleringsendring for deler av reguleringsplan for Søre Solum.
mandag 8. april Flesberg kommune
Dagens TT-ordninger videreføres i Viken fylkeskommune
Fellesnemnda har vedtatt at eksisterende retningslinjer for dagens TT-ordninger i Buskerud, Østfold og Akershus videreføres i 2020. Det samme gjelder for retningslinjer for skoleskyss. Les mer på fylkeskommunen sine sider.
tirsdag 2. april Flesberg kommune
Forslag til valglister ved kommunestyrevalget 2019
Valgstyret har mottatt 5 forslag til valglister
tirsdag 2. april Flesberg kommune
Ledig stilling som veileder hos NAV
NAV Numedal har en ledig fast stilling som veileder. Søknadsfrist er 10.april. Klikk her for å finne utlysning og elektronisk søknadsskjema.
tirsdag 2. april Flesberg kommune
Byggherren takket arbeiderne med fest
Tradisjonen tro arrangerte byggherren kranselag nå som taket på nye Flesberg skole er tett. Det ble servert mat, kake og kaffe på Stemningsmogen grendehus der alle arbeiderne var invitert.
onsdag 27. mars Flesberg kommune
HEI DU som leter etter en sommerjobb
Har du lyst til å gjøre en forskjell? Helse- og omsorgsetaten trenger vikarer til å hjelpe våre brukere når vårt dyktige personale har sommerferie, er på kurs eller har fravær av andre grunner. Søknadsfristen er 8. april.
onsdag 20. mars Flesberg kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FLESBERG

BUSKERUD

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL