Flesberg
Skoleruta 2018 - 2019
Skolerutene (skyss-tidene) for Lampeland og Flesberg skoler for skoleåret 2018 - 2019 kan du lese her:
mandag 23. juli Flesberg kommune
Pårørendeskolen i Numedal høsten 2018
Kurs for pårørende til personer med demens gjennomføres i Veggli denne høsten, fordelt på fem samlinger.
mandag 23. juli Flesberg kommune
Legekontoret
Legene i Rollag og Flesberg har stengt mandag 23., onsdag 25. og torsdag 26. juli. Ring legevakta på tlf. 116 117 ved behov for legehjelp. For øyeblikkelig hjelp ring 113.
torsdag 19. juli Flesberg kommune
Bli din egen energirådgiver!
Skriv inn adressen din og få en gratis energianalyse av boligen din. Du kan se effekten av forskjellige energitiltak, besparelse i energibruk og forventet reduksjon av CO2-utslipp.
onsdag 18. juli Flesberg kommune
Kommunens oppgaver på to minutter
Har du noen gang tenkt på hva kommunen faktisk gjør? Kommunen har en finger med i spillet fra fødsel til død.
tirsdag 17. juli Flesberg kommune
Information about fire restrictions in several languages
The local fire department has introduced restictions on campfires and barbeques due to the extremely dry weather. These are now translated into several languages, click here to read yours:
mandag 16. juli Flesberg kommune
Totalforbud mot bruk av åpen ild gjeninnføres
Rollag og Flesberg brannvesen gjeninnfører totalforbud mot bruk av ild i eller i nærheten av skog og annen utmark inntil det kommer nedbør av betydelige mengder.
mandag 2. juli Flesberg kommune
Responssenteret kjører pilottest
Responssenteret skal bidra til at de kommunale helse- og omsorgstjenestene i regionen fornyer og forbedrer seg. Målet er å hjelpe kommunene med implementering av velferdsteknologi.
mandag 2. juli Flesberg kommune
BUSKERUD

STI-konferansen 2018
Sti-konferansen i Buskerud arrangeres for første gang, og er møteplassen for alle som er interessert i å lære mer om stiopplevelser, stiforvaltning, stibruk, nye trender innen reiseliv, friluftsliv og folkehelse.
torsdag 28. juni Flesberg kommune
Sommer i Numedal
Besøk våre vakre bygdetun, se vårt program for Middelalderuka og les mer om det som rører seg i Numedal i vårt varierte magasin Sommer i Numedal.
onsdag 20. juni Flesberg kommune
Rapport fra spørreundersøkelse blant hytteeiere
Gjennom nærmiljøprosjektet "Numedal - mitt lokalsamfunn" ble det i slutten av mars 2018 laget en digital spørreundersøkelse til hytteeiere på Blefjell. Rapporten blir presentert i kommunestyrets møte 21. juni 2018.
onsdag 20. juni Flesberg kommune
Momskompensasjon
Lotteri- og stiftelsestilsynet skal i 2018 fordele 1,4 milliarder kroner til frivillige lag og organisasjoner. Disse pengene skal kompensere for kostnader som frivillige organisasjoner har hatt til merverdiavgift i 2017. Søknadsfristen er 1. september.
tirsdag 19. juni Flesberg kommune
Koordinator for tjenester til funksjonshemmede
Helse- og omsorgsetaten har ledig stilling som koordinator for tjenester til funksjonshemmede. Søknadsfristen er 2. juli.
tirsdag 19. juni Flesberg kommune
Sykepleier
Helse- og omsorgsetaten har ledig stilling som sykepleier på sykehjemmet. Søknadsfristen er 2. juli.
mandag 18. juni Flesberg kommune
Skogbrannfare - totalforbud mot åpen ild opphevet
Flesberg brannvesen har opphevet totalforbudet mot åpen ild inntil videre. Selv om forbudet inntil videre er opphevet ber vi om at folk utviser stor grad av forsiktighet og er varsomme ved grilling og bruk av åpen ild.
onsdag 13. juni Flesberg kommune
Planlegger dere bryllup?
Før dere gifter dere, må Skatteetaten sjekke om dere oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap, såkalt prøving av ekteskapsvilkår. Fra juni 2018 kan du søke om prøving av ekteskap digitalt.
mandag 11. juni Flesberg kommune
Fysioterapeuthjemmel
Flesberg kommune har ledig 50 % avtalehjemmel for fysioterapeut fra 01.01.2019. Søknadsfristen er 30. juni.
mandag 11. juni Flesberg kommune
Kulturprisen 2018
Henry Dahlen tildeles kulturprisen for Flesberg i 2018. Kulturprisen vil bli overrakt på LampelandMarken lørdag 9. juni kl. 11:00.
torsdag 7. juni Flesberg kommune
Min Renovasjon
Lurer du på hvilken type avfall som hentes på hvilke dager? Nå kan du få varsel på mobilen din via appen Min Renovasjon.
torsdag 7. juni Flesberg kommune
Helsesøster
Den ene av Flesberg kommunes to helsesøstre blir pensjonist i år, og vi søker etter hennes etterfølger. Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i 100 % fast stilling i et spennende fagmiljø med dyktige og motiverte ledere og medarbeidere. Søknadsfristen er 22. juni.
onsdag 6. juni Flesberg kommune
Nyhetsbrev landbruk
I landbruksforvaltningens nyhetsbrev 1/2018 kan du bl.a. lese om prosjektene Skogvekst og Framtidsretta landbruk og tilskuddsordninger med søknadsfrister.
mandag 4. juni Flesberg kommune
Ekstra stor skogbrannfare
All bruk av ild i eller i eller i nærheten av skog eller annen utmark er forbudt! Den minste gnist kan få store konsekvenser. Alle oppfordres til å ta ansvar. Ring umiddelbart 110 hvis du oppdager brann. Ikke parker slik at du hindrer utrykningskjøretøy.
mandag 4. juni Flesberg kommune
Noen på hjertet?
PIO-Pårørendesenteret i Oslo har åpnet en chat for barn og unge opp til 25 år. Chatten er for deg som er bekymret for noen rundt deg på grunn av fysisk eller psykisk sykdom. Den er åpen hver tirsdag og onsdag kl 16 - 20.
onsdag 30. mai Flesberg kommune
Orientering om fyringsanlegg
Både i Rollag og Flesberg har brannvesenet kommet over noen fyringsanlegg som ikke er montert etter forskriftene, som ikke fungerer tilfredstillende eller fyringsanlegg kommunen ikke har godkjent. Forebyggende avdeling har derfor laget et informasjonsskriv om fyringsanlegg.
tirsdag 29. mai Flesberg kommune
Småbarnstreff med trillegruppe
Småbarnstreff med trillegruppe startet opp 9. mai. Trillegruppen møtes onsdager fra kl 11:00 til 13:30 t.o.m 20. juni, og er et sosialt tilbud til alle som er hjemme med småbarn på dagtid.
torsdag 24. mai Flesberg kommune
Offisiell åpning av nye Svene vannverk
Flesbergs befolkning og andre interesserte inviteres til offisiell åpning av nye Svene vannverk ved ordfører Oddvar Garaas onsdag 30. mai kl 11:00.
torsdag 24. mai Flesberg kommune
Skogbrannfare på rødt nivå
På grunn av meget stor skogbrannfare er det forbud mot all bruk av engangsgriller og åpen ild i Rollag og Flesberg kommuner. Forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde.
tirsdag 22. mai Flesberg kommune
Oppfølgingssamtalen - Numedal
NAV inviterer til kurset Oppfølgingssamtalen torsdag 14. juni kl 09:00 - kl 12:00 på kommunestyresalen i Rollag. Påmeldingsfristen er 3. juni.
tirsdag 8. mai Flesberg kommune
17. mai i Flesberg
Hovedkomiteen ønsker velkommen til tradisjonell 17. mai-feiring i Flesberg med tog, familiegudstjeneste, matsalg, underholdning, tale for dagen og leker og aktiviteter. I Lyngdal er det arrangement på Høgheim fra kl. 14:00.
tirsdag 8. mai Flesberg kommune
Åpningstider Moen Miljøstasjon
Vi minner om at Moen Miljøstasjon har stengt torsdag 10. mai (Kristi himmelfartsdag), torsdag 17. mai og lørdag 21. mai (pinseaften).
mandag 7. mai Flesberg kommune
Samarbeid jordbruk
På grunn av sykepermisjon har Flesberg og Nore og Uvdal kommuner inngått samarbeid for behandling av jordbrukssaker. Ansatte i Nore og Uvdal vil saksbehandle alle jordbrukssaker i permisjonstiden.
torsdag 26. april Flesberg kommune
Bruk av droner til lek og hobby
Skal du ta bilder med drone? Da ønsker Luftfartstilsynet at du setter deg inn i reglene for hvordan denne brukes på en mest mulig hensynsfull og sikker måte.
torsdag 26. april Flesberg kommune
Hei du som ønsker å gjøre en forskjell
Helse- og omsorgsetaten trenger vikarer til å hjelpe våre brukere når vårt dyktige personale har sommerferie, er på kurs eller har fravær av andre grunner. Søknadsfristen er 12. mai.
tirsdag 24. april Flesberg kommune
BUSKERUD

Informasjonsmøte om Flesberg skole 2019
Lurer du på hva den nye skolen vil inneholde, hvilke prosesser som pågår akkurat nå eller hvordan fremdriften med byggingen kommer til å bli. Møt opp på Flesberg kommunes informasjonsmøte på Lampeland Hotell torsdag 3. mai kl 18:00 – kl 19:30.
mandag 23. april Flesberg kommune
Legekontoret
Legene i Rollag og Flesberg har pga. sykdom redusert bemanning frem mot sommeren. Tirsdag 17. og torsdag 19. april er sentralbordet på Lampeland legekontor ikke bemannet. Du kan ta kontakt med Veggli legekontor på telefon 32746220.
tirsdag 17. april Flesberg kommune
Sykepleier
Helse- og omsorgsetaten har ledig stilling som sykepleier i hjemmetjenesten. Søknadsfristen er 30. april.
mandag 16. april Flesberg kommune
Felles sentralbord i Numedalskommunene
Som et resultat av effektivisering og den generelle samfunnsutviklingen som gir oss nye teknologiske muligheter, blir det fra mandag 16. april felles sentralbord i de tre Numedalskommunene, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal kommuner. Sentralbordet vil være betjent fra kl 09:00 til kl 15:00 alle hverdager.
torsdag 12. april Flesberg kommune
Bli med som utstiller på Kunst&håndverksdagen
Vi ønsker oss utstillere som selger gode produkter eller vil ha utstilling på Kunst&håndverksdagen på Dåsettunet søndag 22. juli
onsdag 11. april Flesberg kommune
Kulturprisen 2018 - forslag til kandidater
Begrunnede forslag til kandidater til kulturprisen for 2018 må sendes senest 2. mai. Kulturprisen er på kr. 20.000 samt diplom og støttes av SpareBank1 BV.
onsdag 11. april Flesberg kommune
Visningsdag for velferdsteknologi
Er du nysgjerrig på hvordan helse- og omsorgstjenesten vil bli organisert framover? Lurer du på hva du kan gjøre selv for å mestre din egen hverdag? Tirsdag 17. april er det visningsdag for velferdsteknologi på Vegglitunet mellom kl 14 og 18.
tirsdag 10. april Flesberg kommune
Kommunene i Kongsbergregionen prøver ut chat-robot
Kan jeg bygge en bod uten å søke? Hvordan søker jeg barnehageplass? Hva er søppelavgifta? Når er neste møte i kommunestyret? Dette er spørsmål som chat-roboten KommuneKari kan hjelpe deg å finne svaret på.
fredag 23. mars Flesberg kommune
Tips for å unngå brann
Er stearinlyset slokket? Virker brannvarslerer? Hvert 20 minutt starter det en brann i Norge og noen av dem starter i Flesberg.
fredag 23. mars Flesberg kommune
Ta hensyn til villrein i påskefjellet!
Fylkesmannen i Buskerud, som er ansvarlig fylkesmann for Hardangerviddaområdet, ber alle skiturister og andre som ferdes i påskefjellet om å ta hensyn til villreinen og unngå unødig forstyrrelser av dyra.
torsdag 22. mars Flesberg kommune
Behov for lege i påsken?
Legene i Flesberg og Rollag har stengt i påsken. For øyeblikkelig hjelp ring Kongsberg interkommunal legevakt på 116117.
onsdag 21. mars Flesberg kommune
Kulturmidler 2018
Lag og foreninger kan søke om årlig driftstilskudd til idrett/allmenkultur. Søknadsfristen for tilskudd i 2018 er 9. april.
tirsdag 20. mars Flesberg kommune
Stoppet bilist etter stygg forbikjøring
Politiet fikk mandag kveld melding om stygg forbikjøring i Numedal, og tar nå en prat med bilisten. – Bilen er stoppet i Flesberg, og…
mandag 19. mars Laagendalsposten
Stor ståhei før påske!
Det skjer mye i biblioteket denne siste uka før biblioteket tar påskefri. Alt er gratis og åpent for alle.
mandag 19. mars Flesberg kommune
Grettefoss – ny runde med stenging
Grettefoss bru nattestenges denne uka.
mandag 19. mars Laagendalsposten
Må tappe ned populært vann på Blefjell
To kraftverk skal bygges om. Det fører til at Hoppestadvannet blir nokså tomt til sommeren.
mandag 19. mars $ Laagendalsposten
Grettefoss bru stenges
Statens vegvesen melder at fv. 40 Grettefoss bru blir nattestengt 21. - 23. mars pga vedlikehold av brudekket. Brua blir stengt fra kl. 22:00 - kl. 05:00. Det blir skiltet omkjøring.
mandag 19. mars Flesberg kommune
Hard kamp om håndverkerne i Numedal
Det hete hyttemarkedet i Numedal har skapt et voldsomt behov for håndverkere, og rekrutteringen klarer ikke holde følge.
søndag 18. mars $ Laagendalsposten
Brann i uthus
Nødetatene rykket lørdag ettermiddag til Lyngdal etter melding om brann i et uthus.Vestviken 110 meldte om brannen på Twitter kl. 14.10.Kl. 14.30 melder politiet at…
lørdag 17. mars Laagendalsposten
Hyttebrann på Blefjell: Nå ønsker Vestfold-firmaet å bygge hytta opp igjen
Vestfold-firmaet som eide hytta som brant ned på Blefjell sist helg, vil bygge ny hytte.
lørdag 17. mars $ Laagendalsposten
Økt sykefravær i Kongsberg og Numedal
Flere sykmeldte seg i Kongsberg og Rollag.
lørdag 17. mars $ Laagendalsposten
Stengte fv. 40 i Flesberg
Fylkesvei 40 gjennom Flesberg sentrum ble stengt ved 11-tiden fredag.Veien ble stengt på grunn av at luftambulanse skulle lande på stedet, grunnet et helseoppdrag.Dette meldte…
fredag 16. mars Laagendalsposten
– Det handler om å kjenne musikken i kroppen
Når Ulf Myrvold (59) omsider gir ut sin første plate, er det etter at han gjenoppdaget bluesmusikken.
fredag 16. mars $ Laagendalsposten
Trenger trommeslagere til 17. mai i Flesberg
Folk som stiller som trommeslagere på 17. mai i Flesberg, blir høyt verdsatt.
torsdag 15. mars $ Laagendalsposten
Sju kvinner vil bli avdelingsleder ved ny skole
Kun kvinnelige søkere til lederstillinger i flesbergskolen.
tirsdag 13. mars Laagendalsposten
BUSKERUD

Numedølene tok fem gull
Numedalsskytterne sikret seg fem av gullene i Viken 1-mesterskapet i feltskyting i Asker søndag.
tirsdag 13. mars Laagendalsposten
Signerte for 350 millioner: – Fv. 40 er en veldig viktig åre
NCC og Statens vegvesen signerte tirsdag kontrakten som gir NCC ansvaret for vedlikeholdet på alle fylkesveiene i Numedal fram til 2026.
tirsdag 13. mars $ Laagendalsposten
Italiensk fotograf skal dokumentere Kongsberg og dalen
Ser du en mann på svart sykkel med mye bagasje er det trolig den italienske fotografen Luca Berti.
tirsdag 13. mars $ Laagendalsposten
Bestill annonse i Sommermagasinet
Med annonse i sommermagasinet får du ditt budskap ut til alle hytteeiere og husstander i hele Numedal! Frist for bestilling er 23. mars 2018.
tirsdag 13. mars Flesberg kommune
Dobler omsetningen hvert eneste år
Hytteprodusenten Numehytta dobler igjen omsetningen og havner på over 20 millioner. Og selv tror de på en dobling neste år også.
mandag 12. mars $ Laagendalsposten
Firmahytte totalskadet
En hytte ved Åslandsetra på Blefjell var delvis overtent da brannvesenet kom fra søndag ettermiddag.
søndag 11. mars $ Laagendalsposten
Mari og Herman tok medaljer på NM-stafetten
Sveneløperne Mari Wetterhus og Herman Dramdal Borge var med på sikre Buskerud henholdsvis sølv og bronse på NM-stafetten for mikslag på Voss søndag.
søndag 11. mars Laagendalsposten
Snurret rundt på fylkesveien
En personbil med tre personer i, tok en piruett på Flesberg-sletta lørdag ettermiddag.
lørdag 10. mars Laagendalsposten
Venteliste på billetter til villmarkskveld i november
Lars Monsen lager villmarkskveld i Flesberg 1. november. Akkurat det er mange som vil ha med seg.
torsdag 8. mars $ Laagendalsposten
Grete Sønsteby ble årets kvinnelige gründer
- Vi skal lage verdens største møkkaselskap, sier årets Female Entrepreneur, Grete Sønsteby.
torsdag 8. mars Laagendalsposten
Får nei til ny hyttevei
Ved en glipp uteble veien på reguleringskartet. Nå sier kommunen nei til hytteveien.
onsdag 7. mars $ Laagendalsposten
Åpner ny bobilbutikk etter påske
Bondal Bil & Fritid er snart klare til innflytting i sitt nye næringsbygg, på andre siden av fylkesveien i Svene. Planen er nå…
onsdag 7. mars Laagendalsposten
Kunsten å lede frivillige
– Fantastisk inspirerende, sa Tone Bjørnsrud fra Nore og Uvdal om første kurskveld med Oppmuntringstilsynet på Stevningsmogen og Lampeland.
tirsdag 6. mars Laagendalsposten
To kvinner vil bli kommuneoverlege i Numedal
Numedal får snart ny kommuneoverlege. Det som er sikkert, er at det blir en kvinne.
mandag 5. mars Laagendalsposten
Fra ti til femten boligtomter på Kvear
Naboene er skeptiske til endringene i boligfeltet. Utbygger mener det er liten grunn til bekymring.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
69 færre arbeidsledige i Kongsberg enn for ett år siden
324 er arbeidsledige totalt i kommunen.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
Bleløpet arrangeres, forhåpentligvis med drømmeforhold
– Vi har nok aldri hatt så mye snø som i år. Så vi håper at det holder seg til Bleløpet er gjennomført.
mandag 5. mars $ Laagendalsposten
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FLESBERG

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
BUSKERUD

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL