Finland
Sikkerhetsgarantien som forsvant
NORGE MÅ FINNE NY VEI: USAs president Donald Trump har på mindre enn to år skapt en sikkerhetspolitisk situasjon der det nå haster for Norge å finne en ny vei for å sikre landets forsvarsevne og framtidige sikkerhet. En stadig sterkere allianse med USA er i dagens situasjon ikke...
tirsdag 15:35 Aldri mer
Avviser russisk innblanding i valget
Både Donald Trump og Vladimir Putin avviste mandag at det var noen russisk innblanding i valgkampen i 2016.
mandag 19:34 TV 2
Tabber ødela for de norske gutta
Norge var jevngode med Portugal, men personlige feil kostet dem poeng.
mandag 15:55 Dagbladet
Helsinki-toppmøtet skaper farlig usikkerhet
EKTE ELLER SKUESPILL? Tonen syntes å være noe avmålt mellom USAs president Donald Trump (t.v.) og Russlands president Vladimir Putin da de to møttes i Helsinki ved 13-tiden mandag. Begge er opptatt av å bygge en sterk relasjon med hverandre. Men de ønsker ikke at omverdenen skal...
mandag 14:35 Aldri mer
Putin: - Den kalde krigen er over
Donald Trump er på plass i Helsinki for å møte den russiske presidenten Vladimir Putin. Han tror dette er begynnelsen på et godt forhold mellom de to verdensmaktene.
mandag 13:41 VG
Putin etter toppmøtet med Trump: – Den kalde krigen er over
HELSINGFORS Donald Trump og den russiske presidenten Vladimir Putin hadde mandag ettermiddag et over to timer langt møte i Helsinki. Begge presidentene ga uttrykk for et vellykket møte.
mandag 13:29 VG
Dette skal de snakke om
HELSINGFORS Når de to mektige presidentene Donald Trump og Vladimir Putin setter seg ned til møtet i dag, forventes de å snakke om alt fra Syria til innblanding i valg, men uten andre vitner tilstede.
mandag 12:07 VG
Dette skal Trump og Putin snakke om
HELSINGFORS Når de to mektige presidentene Donald Trump og Vladimir Putin setter seg ned til møtet i dag, forventes de å snakke om alt fra Syria til innblanding i valg, men uten andre vitner tilstede.
mandag 12:06 VG
VERDEN

«Konfliktløsende» øl til Trump og Putin
HELSINGFORS Et finsk bryggeri har spesiallaget en øl som de mener vil løse alle problemer mellom Donald Trump og Vladimir Putin.
mandag 11:23 VG
«Konfliktløsende» øl til Trump og Putin
HELSINGFORS Et finsk bryggeri har spesiallaget en øl som de mener vil løse alle problemer mellom Donald Trump og Vladimir Putin.
mandag 11:14 VG
Finland er klar for toppmøte – med protester og heiarop
Søndag kveld kom president Donald Trump til Helsingfors, hvor han mandag skal møte sin russiske motpart. Trump ble møtt med både protester og heiarop da han kom til den finske hovedstaden.
mandag 05:50 NRK
Trump rydder i vennelisten før møtet med Putin
Donald Trump stempler EU og pressen som fiender, men håper Vladimir Putin kan bli en venn.
mandag 05:00 ABC Nyheter
Store demonstrasjoner før toppmøtet mellom Trump og Putin
Det foregår store demonstrasjoner flere steder i Helsingfors i forkant av toppmøtet mellom Trump og Putin. Politiet har kalt inn styrker fra hele landet.
søndag 22:54 VG
Møteplass Helsingfors – finnene samler igjen verdens toppledere
MOSKVA/HELSINGFORS : Den finske hovedstaden Helsingfors har verdens øyne rettet mot seg når Donald Trump og Vladimir Putin møtes mandag. Vårt østlige naboland har lang erfaring i å arrangere toppmøter.
søndag 09:13 NRK
Jakob Ingebrigtsen kan bryte 20 år gammel rekke
Torsdag kveld kan Jakob Ingebrigtsen gjøre opprør mot historien.
onsdag 11. juli $ Aftenposten
Sverige skal bistå med forsvar av Norge
KLARE TIL INNSATS: Sverige deltar med 2.500 soldater på Trident Juncture 2018-øvelsen i høst, der scenariet er at Norge blir utsatt for et angrep. Dersom øvelse blir virkelighet, skal svenske soldater delta i forsvaret av Norge. Svenskene er på sin side også sikret adgang til...
tirsdag 10. juli Aldri mer
Finland kjøper israelske missiler til marinen
LEVERES NESTE ÅR: De første leveransene av de nye SSM2020-missilene fra Israel Aerospace Industries (IAI) vil skje allerede neste år. «Tornio» (bildet) og søsterskipene i Hamina-klassen er blant skipene som vil bli utstyrt med de nye sjømålsmissilene. Foto:...
mandag 9. juli Aldri mer
Finland kjøper israelske missiler til marinen
LEVERES NESTE ÅR: De første leveransene av de nye SSM2020-missilene fra Israel Aerospace Industries (IAI) vil skje allerede neste år. «Tornio» (bildet) og søsterskipene i Hamina-klassen er blant skipene som vil bli utstyrt med de nye sjømålsmissilene. Foto:...
søndag 8. juli Aldri mer
Vytautas vant VM i konebæring
Vytautas Kirkliauskas og Neringa Kirkliauskiene fra Litauen, vant lørdagens verdensmesterskap i konebæring i Finland.
søndag 8. juli TV 2
NATOs akuttstyrke klar til innsats
NORGE BIDRAR: Norge er medlem av NATOs ni land store hurtigreaksjonsstyrke JEF. Nå er styrken operativ, etter åtte års planlegging. Her deltar Leopard 2A4 stridsvogner fra Telemark bataljon i NATO-operasjonen Enhanced Forward Presence i Litauen 2017. Foto: TORBJØRN...
fredag 29. juni Aldri mer
Trump og Putin møtes i Helsingfors
Presidentene Donald Trump og Vladimir Putin skal møtes i Helsingfors den 16. juli, opplyser amerikanske og russiske myndigheter.
torsdag 28. juni ABC Nyheter
Forbereder Trump-Putin-toppmøte
FORBEREDER TOPPMØTE: I går kom USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton til Moskva for å forberede et snarlig toppmøte mellom Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald J. Trump. Her flyr helikoptre over en militærparade utenfor Kreml. Foto: KREMLIN.RU ...
onsdag 27. juni Aldri mer
Google åpnet første nettskyregion i Norden
Lover reduserte pingtider til både nordiske og østeuropeiske brukere.
onsdag 20. juni digi.no
Avslører finske jødedrap
Finland må skrive om sin krigshistorie, sier historiker. André Swanström hevder at det for første gang kan dokumenteres at finske SS-soldater deltok i jødemassakrer under andre verdenskrig.
mandag 18. juni NRK
Carola ble erklært død på internett: - Det er skrevet på en misvisende måte
Blandet svenske Carola med en annen.
fredag 15. juni Dagbladet
Møt Norges nye artilleriskyts
VISER FREM ARTILLERIET: Hæren er på besøk i Finland for å teste ut Norges nye artillerisystem fra Sør-Korea, mens de venter på leveransen. Kaptein Karl Jonas Vandbakk og major Lars Fredrik Svendsen ved Hærens våpenskole er ivrige etter å bli bedre kjent med K9...
mandag 11. juni Aldri mer
Hvis det hadde vært nordisk mesterskap i metoo, ville Norge vunnet klart
Hvorfor gikk metoo bedre i Norge enn i våre naboland?
lørdag 2. juni Dagbladet
Bonsaksen-retur til Finland
Landslagsbacken Alexander Bonsaksen (31) returnerer til den finske ishockeyligaen og skal spille for KooKoo fra byen Kouvola.
tirsdag 29. mai TV 2
Sanna Sarromaa refser nordmenn: – Dere er like dårlige til å ta imot komplimenter som dere er til å gi dem!
Nordmenn kan verken gi eller ta imot komplimenter. Det er janteloven, sosialismen og protestantismen som slår inn. «Hvor mye klær har du egentlig?», sier nordmenn istedenfor å si at jeg ser bra ut.
onsdag 23. mai VG
Gratis universitets­kurs skal gi alle bedre innsikt i kunstig intelligens
Mange tusen er allerede påmeldt.
onsdag 23. mai digi.no
Ny svensk-finsk forsvarsavtale med USA
MUSIKK OG PARADE. Finlands og Sveriges forsvarsministre Jussi Niinistö og Peter Hultqvist ble ønsket velkommen av USAs forsvarsminister James N. Mattis og full millitær æresbevisning da de landet ved Washington DC 8. mai. Foto: KATHRYN E. HOLM, DoD. Sverige og Finland har inngått...
tirsdag 15. mai Aldri mer
Kan være straffbart, mener PST
KAN VÆRE ULOVLIG: Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mener at nordmenn som har slåss på russisk side i krigen mot terrorgruppen IS i Syria, kan ha brutt norsk lov. Men dette må vurderes nærmere. Dette er nordmannen som ifølge et høyreekstremt nettsted oppgis å ha...
fredag 11. mai Aldri mer
Smilende Rybak i siste prøve før semifinalen
Siste prøve er unnagjort for Alexander Rybak i Lisboa. Neste gang han står på scenen, er det som en av favorittene i semifinalen i Eurovision Song Contest.
torsdag 10. mai $ Stavanger Aftenblad
EUROPA

Hockeygutta fikk grisebank
Norge med stygt 0-7-tap for Finland i ishockey-VM.
tirsdag 8. mai TV 2
Stygt norsk VM-tap. Ble rundspilt av Finland
Det var ventet at Norge skulle få det tøft mot Finland, som er en av favorittene i ishockey-VM. Finnene ga seg ikke før det sto 7-0 på tavla.
tirsdag 8. mai Dagbladet
Norge utklasset av Finland: - Vi blir spilt ut av hallen
HERNING/OSLO (Finland - Norge 7 - 0) De finske NHL-stjernene gjorde etter hvert som de ville og Norge ble statister i VMs tredje kamp. Etter kampen strakk de norske spillerne hendene i været og erkjente klasseforskjellen.
tirsdag 8. mai VG
Finsk domstol: Samleie med tiåring er ikke voldtekt
Høyesterett i Finland har besluttet å ikke behandle en sak der en 22 år gammel mann ble frikjent for anklager om å ha voldtatt en ti år gammel jente. Det var ikke mulig å bevise at han hadde forgrepet seg på henne mot hennes vilje.
fredag 4. mai NRK
– Russland fører allerede krig mot Vesten
HEMMELIG KRIG MOT VESTEN: Forfatter og TV 2-journalist Øystein Bogen beskriver i sin nye bok en systematisk og omfattende kampanje der Russland undergraver vestlige demokratier. Foto: THORSTEIN KORSVOLD/ALDRIMER.NO Boken hans har tittelen «Russlands hemmelige krig mot Vesten». I den beskriver...
lørdag 28. april Aldri mer
På denne festivalen kommer internasjonale stjerner de færreste har hørt om
Hva er egentlig poesifestivalen Audiatur? Forfatter Erlend O. Nødtvedt forklarer.
torsdag 26. april $ Bergens Tidende
Falskt nøkkelkort gir hackere adgang til millioner av hotellrom
På få minutter kunne en kyndig hacker ta seg inn på nesten hvilket som helst hotellrom i verden som har nøkkelkortet VingCard.
torsdag 26. april ABC Nyheter
Knivdrapene i Åbo: Førte krig mot kvinner
– Hadde ikke politiet skutt meg ville jeg ha angrepet flere, sier Abderrahman Bouanane, 22-åringen som er tiltalt etter et dobbeltdrap i finske Åbo i fjor.
tirsdag 17. april ABC Nyheter
Norske soldater kjørte feil – scooterpatrulje krysset grensen
En norsk militær snøscooterpatrulje kjørte feil og havnet på finsk side av grensen torsdag i forrige uke.
torsdag 12. april $ Aftenposten
Norske soldater krysset grensa til Finland – Forsvaret beklager
En norsk militær snøscooterpatrulje kjørte feil og havnet på finsk side av grensen torsdag i forrige uke.
onsdag 11. april ABC Nyheter
Advarer mot kynisk og uforutsigbar Putin
Et aggressivt Russland ledet av en kynisk president øker behovet for en samlet, nordisk forsvarsplan, mener forsvarsministrene som møttes i Bergen denne uken.
tirsdag 10. april $ Bergens Tidende
Aldri mer 9. april?
AVHENGIGE AV USA OG NATO: Vår evne til å stå i mot et angrep avhenger av støtte fra USA og NATO-alliansen. Vi er helt avhengige av det. Derfor må vi vise våre allierte at vi selv tar behovet for et sterkt forsvar på alvor. Bevilgningene må opp på...
mandag 9. april Aldri mer
Jessikka ble utsatt for ekstrem hets etter å ha avslørt trollfabrikk. Nå er pro-russisk aktivist tiltalt
Johan Bäckman nekter all skyld.
fredag 30. mars Dagbladet
VIDEO: Muslimsk kvinne: «Det er for mange finner i Finland, men det kan vi forandre med innvandring»
fredag 30. mars Frieord
Prorussisk finsk aktivist tiltalt
IVRIG AKTIVIST: Den prorussiske aktivisten Johan Bäckman er tiltalt i Finland for grove ærekrenkelser mot en finsk kvinnelig journalist som gransket Russlands påvirkningsoperasjoner mot Vesten. Her poserer Bäckman med våpen under et russisk delegasjonsbesøk til Syria, før...
torsdag 29. mars Aldri mer
Taylor signerte for Tromsø
Tromsø henter den finske landslagsspilleren Robert Taylor på lån fra den svenske toppklubben AIK.
onsdag 28. mars TV 2
Finnane drap kvarandre i tusentall. Kunne nordmenn ha gjort det same?
SAKPROSA: For hundre år siden mista 37.000 finnar livet i kampane mellom dei borgarlege sosialistane. Boka «Finland 1918» hjelper oss til å forstå.
onsdag 21. mars $ Stavanger Aftenblad
Allierte overvåkingsfly til Barentshavet
PÅ VEI NORDOVER: USA og Storbritannia har begge sendt RC-135W Rivet Joint rekognoseringsfly nordover de siste par dagene. I tillegg fløy en Boeing E-3A Sentry fra NATO AWACS fløy onsdag nordover, samtidig med at også et tankfly satte kursen for Barentshavet. Samtidig er det høy...
onsdag 21. mars Aldri mer
Nord-Korea-samtaler i Finland
En nordkoreansk diplomat har reist til Finland for samtaler med tidligere tjenestemenn fra USA og Sør-Korea.
søndag 18. mars TV 2
Finland kjøper seg opp i Nokia
Staten rykker inn for å styrke nasjonalt eierskap.
tirsdag 13. mars digi.no
Svenske Eduardo fikk barn med thailandsk surrogat: Nå slår han seg opp i Norden som direktør i surrogati-selskap
STOCKHOLM Eduardo Afonso (47) mener kritikere til surrogati tar feil når de argumenterer for at det å bære frem noen annens barn mot betaling er utnyttelse.
tirsdag 13. mars VG
Arktisk jernbane vekker internasjonal oppsikt
Planene for en arktisk jernbaneforbindelse mellom Rovaniemi i Finland og Kirkenes omtales nå i medier verden over. Denne uka ble det klart at finske myndigheter ønsker å gå videre med planene sammen med Norge.
søndag 11. mars NRK
Solvik-Olsen positiv til jernbane fra Finland til Finnmark
– En jernbaneforbindelse mellom Finland og Nord-Norge kan gi store muligheter for vekst og utvikling i nordområdene, sier statsråd Ketil Solvik-Olsen (Frp).
fredag 9. mars $ Aftenposten
Finland vil utrede jernbane til Kirkenes: – Fantastisk. Vi snakker ikke bare om Sør-Varanger nå. Vi snakker om alt
Danket ut tre andre alternativer
fredag 9. mars $ iFinnmark
Skrantesyke påvist hos elg i Finland
Det er påvist skrantesyke hos en elg i Finland, men det skal ikke være snakk om samme type som har rammet villrein i Norge.
torsdag 8. mars Nationen
VERDEN

Ukjent nordisk blodbad: - En tragedie uten sidestykke
For 100 år siden plaffet finner ned finner i hopetall. Nær 37 000 mennesker mistet livet. – Borgerkrigen var et bloddryppende drama, en tragedie uten sidestykke i Norden, sier forfatter.
tirsdag 6. mars VG
Kamera som overvåker fjellrev stjålet
Finsk naturforvaltning ber folk holde seg unna foringsautomater for den truede dyrearten.
tirsdag 6. mars $ iFinnmark
Butikksjef Jari vet ennå ikke om han kan gni seg i hendene etter norsk avgiftshopp
Østlandsmediene melder om dollarglis hos svenske grensebutikker etter at sjokolade- og brusavgiftene ble satt opp i Norge etter nyttår. I Nuorgam holder man enn så lenge igjen på champagnekorken.
mandag 5. mars $ iFinnmark
På randen av atomkatastrofe ved Murmansk
MULIG ATOMKATASTROFE: Da den russiske atomdrevne ubåten Jekaterinburg fra Nordflåten begynte å brenne i tørrdokk ved verftet Roslyakovo ved Murmansk 29. desember 2011 kunne det ha ført til en omfattende atomkatastrofe. Atommissilene var fortsatt ombord i ubåten da brannen...
fredag 2. mars Aldri mer
20 russiske krigsskip i baltisk øvelse
STORØVELSE I ØSTERSJØEN: Russland har denne uken flere enn 20 krigsskip i sving i Østersjøen. Foto: MIL.RU I går startet Russland en omfattende marineøvelse i Østersjøen. Mer enn 20 krigsskip er i sving utenfor Kaliningrad og Baltikum. Av THORSTEIN...
onsdag 21. februar Aldri mer
Diplomatipandaer debuterte i finsk dyrehage
De to pandaene Finland fikk i gave av Kina i april sjarmerte publikumet med treklatring og basing i snøen under sin debut i dyrehagen.
søndag 18. februar VG
– Sterkt NATO viktig når spenningen øker
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg var krystallklar på sine forventninger til medlemslandenes bidrag under åpningen av ministermøtet i alliansen. Foto: Skjermdump fra livestream – Det er viktig med økte bevilgninger og mer midler til forsvar når spenningen...
onsdag 14. februar Aldri mer
Har etablert egne infokrigføringssentre
EGNE SENTRE: Russland og president Vladmir Putin (bildet) etablerte i 2016 egne sentre for informasjonskrigføring mot Vesten generelt og mot NATO spesielt. Alle militærdistrikt har nå slike sentre. Foto: SHUTTERSTOCK Russland etablerte i 2015 og 2016 egne sentre for informasjonskrigføring...
onsdag 14. februar Aldri mer
Hit drar bilprodusentene når de vil være helt i fred
ARJEPLOG (Broom/TV 2): Her tester de ut kommende modeller.
søndag 11. februar ABC Nyheter
Vant mot Finland
Skaslien fikset hårfin seier med superstein.
lørdag 10. februar Dagbladet
Forfatteren av «Ukjent soldat» var selv midt i kuleregnet
Krig og opprør er en rød tråd i finsk litteratur.
fredag 9. februar Dagbladet
Storslått og gammelmodig om finsk krigstraume
«Unknown Soldier» viser hvilke konsekvenser storpolitikken får for frontsoldaten.
torsdag 8. februar $ Bergens Tidende
«Unknown Soldier» er et ujevnt finsk nasjonalepos
Dette er tredje gangen finnene forsøker å lage den definitive filmversjonen av Ukjent soldat, og det spares ikke på kuler og krutt.
onsdag 7. februar $ Aftenposten
Ordføren skulle åpne Barentskampen, men møtte ikke opp: – Klart vi er skuffet
For første gang på 27 år ble det åpning av Barentskamp uten ordfører til stede.
lørdag 3. februar $ Aftenposten
Finlands president Niinistö (69) er blitt pappa
Presidentparet annonserte familieforøkelse på Facebook.
lørdag 3. februar $ Aftenposten
Finlands president Niinistö (69) ble far
Torsdag hilste president Sauli Niinistös og ektefellen Jenni Haukio fra balkongen på presidentpalasset i Helsinki. Fredag fødte hun en sønn.
fredag 2. februar TV 2
Skjerper straffen for nazist-vold
Jesse Torniainen er dømt til to år og tre måneders fengsel for grov vold, etter å ha sparket ned en forbipasserende. Han frifinnes for drap.
torsdag 1. februar NRK
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

EUROPA

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Båt Karlskrona Svedala Næringsliv Oppland Bergen Hedmark Vestfold Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Hässleholm Oslo Østfold Kalmar Fotboll Rogaland Kultur Vest Agder Akershus Kvinnherad Odda Sogn og Fjordane Skåne Buskerud Trøndelag Troms Mat Forsvar Kristianstad Menn Oskarshamn Inrikes Thailand Fiske Rendalen Eslöv Kongelig Vellinge Tynset Finnmark Molde FK Sandnes Karmøy Fotball Skien Vær Kultur Mandal Kragerø Åstorp Sport Politikk Musikk Bolig Blekinge Tinn Norway Cup Fredrikstad Sverige Stavanger VM Trening Malmö Mote Russland Spill Grue Barn IK Start Trav Reise Fauske Stockholm Lesja Nittedal Tesla USA Tvedestrand Helse Kristiansand Grane Vestby Sigdal Risør Lyngdal Kunst Osterøy Motor Stord Håndball Aurskog-Høland Lund Økonomi 17. mai Askvoll Turn Lindås Sjakk Røros Sortland Boksing Jølster Vågan Kampsport X-games Hvaler Bamble Android Sund Salangen Film Steigen Båstad Nore og Uvdal Horten Näringsliv Tranøy Lillesand Øksnes Landbruk Hälsa Vadsø Seljord Nesodden Moss Ringsaker Askøy Kongsvinger Fedje Gjøvik Lund Gausdal Sogndal Friidrett Staffanstorp Landskrona Andøy Helsingborg Høyanger Eurovision Aurdal Karasjok Bremanger Leirfjord Solund Vefsn Bil Åmot Alstahaug Nybro Suldal Alpint Kommunesammenslåing Ronneby Enebakk Stor-Elvdal Porsgrunn Hemnes Meløy Kvinesdal Drangedal Narvik Hyllestad Gjerstad SK Brann Strängnäs Bodø/Glimt Eidskog Trøgstad Tønsberg Stryn Tomelilla Dyr Spania Klima Lødingen Mat Liverpool Bromölla Eidfjord Russ Austrheim Meland Stranda Moskenes Voss FK Haugesund World Series of Poker Sandefjord Fotball Tyrkia E-sport Time Molde Nes Østre Toten Rælingen Karlshamn Øyer Nord-Korea Bundesliga Ballangen Nordre Land Skedsmo Rygge Kvinner Arctic Race Polen Interiør Friluftsliv Gloppen Engerdal Hörby Saltdal Ski Jönköping Musik Rauma Svelvik Vitenskap Jakt Masfjorden Hobøl Frankrike Radøy Flekkefjord Øygarden Motorsport Tysvær Dovre Kviteseid Nissedal Bærum Porsanger Kryptovaluta Utrikes Ulstein Bil Olofström Israel Tromsø IL Halden Asker Sola Rakkestad Flora Skodje Norway Chess Lillehammer Valle Mörbylånga Lier Audnedal Tour of Norway Fjaler Larvik Mjölby Motorsport Grimstad Vindafjord Eliteserien Torsken Ukraina Forskning Målselv Jevnaker Mjøndalen IF Politik La liga Skånland Eid Toyota Skisport Mönsterås NM FA-cupen Giske Holtålen Volvo Kvalsund Champions League Øystre Slidre Sjöbo Flakstad Sölvesborg Hamar Evenes Re Fildeling Lillestrøm SK Danmark Stabæk Råde Modum Rana Tingvoll Bodø Sørfold Båt Nordkapp Australia Berlevåg Film Askim Vinje Aure Farsund Poker Frogn Östra Göinge Sandøy Eidsberg Værøy Svalöv Svalbard Nord-Odal Syria Hammerfest Birkenes Åsnes Sykkel Foto Utsira Arendal Skiskyting Teknik Klatring Emmaboda Bømlo Nannestad Sykkylven Løten Hamarøy Kina Jobb Skiptvet Odds BK Roing Vestre Slidre Ulvik Hockey Litteratur Søgne Hole Rennesøy Hadsel Skurup Brønnøy Tysfjord
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL