Eigersund
eMeistring - behandling for panikk, sosial angst og depresjon
Korte ventetider og økt fleksibilitet for pasientene. Med eMeistring kan flere pasienter få tilbud om rask behandling for depresjon, sosial angst og panikklidelse via internett. Tilbudet er tilgjengelig i alle helseforetak i Helse Vest i løpet av
onsdag 09:26 Eigersund kommune
Livsglede på Lagård
Ingenting kan måle seg med mat og kaffe i det fri. Vår livsgledekoordinator disket opp med hjemmelaget pølsebrød, grillpølser og kaffe. Når sola i tillegg varmet ble dette en trivelig dag på Lagård bo- og servicesenter.
tirsdag 08:39 Eigersund kommune
Forhåndsbestill billetter for bading
Du kan nå legge av billetter for svømming på forhånd via SMS. Betaling i luka som vanlig.
fredag 26. februar Eigersund kommune
Godt årsresultat for 2020 - overskudd på 49,6 millioner kroner
Foreløpig årsregnskap for 2020 viser et netto driftsresultat på 49,6 millioner kroner. Dette er bedre enn budsjettert netto driftsresultat og tilsvarer 3,7 prosent av driftsinntektene.
torsdag 25. februar Eigersund kommune
Offentlig ettersyn av eiendomsskattelistene
Temaside for eiendomsskatt i Eigersund kommune. Kommunestyret vedtok i september 2006 at det fra og med 2008 skulle skrives ut eiendomsskatt i hele kommunen.
torsdag 25. februar Eigersund kommune
Nytt tilfelle av covid-19 onsdag 24.2.2021
Det er et tilfelle som har sammenheng med utenlandsreise og vedkommende var derfor i karantene. Vedkommende hadde i tillegg også tatt test ved ankomst fra utlandet.
onsdag 24. februar Eigersund kommune
Pass på farten
. Og vis hensyn. Vi får henvendelser om at det blir kjørt med hastighet over fartsgrensen i bynære og bebyggede strøk. Dette gjelder særlig 30- og 40-soner.
tirsdag 23. februar Eigersund kommune
Faktura for kommunale gebyr sendt ut
Denne uka sender vi ut faktura for kommunale gebyrer. Denne inneholder poster for eiendomsskatt, vann og avløp samt feieravgift. Feieravgiften er ny. Denne ble tidligere sendt ut i desember.
tirsdag 23. februar Eigersund kommune
ROGALAND

Siri Meling tilbys stilingen som ny kommunedirektør
Kommunestyret vedtok enstemmig å tilby Siri Meling stillingen som ny kommunedirektør (tidl. rådmann) i Eigersund kommune.
mandag 22. februar Eigersund kommune
Denne detaljen fortel ei heilt spesiell historie om bilen: – Utvilsamt sjeldan
Den kongelege bilen skal få nytt liv. Gjengen som skal fikse han får titusenvis av kroner i støtte.
søndag 21. februar NRK
Utfordringer med ispropp i Hellelandsvassdraget
På grunn av mildvær og nedbør er det utfordringer med ispropper i Hellelandsvassdraget. Det har medført et par mindre veiskader på lokale veier. Kommune jobber med å få oversikt og har personell og maskiner i området. Artikkkelen blir fortløpende oppdatert.
lørdag 20. februar Eigersund kommune
Økt vannføringen i elvene
Varsom.no melder at vannføringen ventes å øke i små og middels store elver på grunn av mye regn og mildvær fra torsdag. Dette kan føre til lokale oversvømmelser fordi det fortsatt er is i vassdragene og tele i bakken.
fredag 19. februar Eigersund kommune
Når er det min tur?
Vi får mange spørsmål om når enkeltpersoner får sin vaksine. Dette kommer an på hvor mange vaksinedoser vi får fremover, noe vi ikke har oversikt over lenger fram enn en uke om gangen. I dag, onsdag 17. februar, vil 110 personer i Eigersund bli
onsdag 17. februar Eigersund kommune
Status for ny brannstasjon
Kort fortalt så ligger det an til at både kostnader og kvalitet blir som vedtatt av kommunestyret. Så langt så ligger også fremdriften etter planen. Det betyr at det blir utlyst anbudskonkurranse i mars og at brannstasjonen skal stå ferdig desember
onsdag 17. februar Eigersund kommune
Planteknisk utvalgs møte 15. februar 2021 i opptak
Se planteknisk sitt februarmøte med møtedokumenter her.
tirsdag 16. februar Eigersund kommune
Hjelp til bønder i kuldeperioden
Eigersund brann og redning har denne uken levert vann til to gårdsbruk som har hatt frossen vannkilde. Forbruk her har vært på opp mot 9000 liter i døgnet. Landbrukskontoret på Helleland har videre fått en avtale med en privat aktør for  vannlevering
lørdag 13. februar Eigersund kommune
Utlyser rammeavtaler
Eigersund kommune lyser nå ut konkurranser for fire rammeavtaler knyttet til utførende entreprenørtjenester. Dette gjelder tømrer-tjenester, maler-tjenester, elektriker-tjenester og rørlegger-tjenester.
fredag 12. februar Eigersund kommune
Infrastrukturen i Hestnes ferdig
Infrastrukturen i etappe to av Hestnes boligfelt ble ferdig utbygget i desember 2020. Hovedveien mellom Hoveræget og Hestnesveien ved Hestnes barnehage var midlertidig åpnet en kort periode mens overvannsledninger skulle krysse Hestnesveien ut i
torsdag 11. februar Eigersund kommune
Koronavaksine: Dose to tas samme sted som dose en
Det betyr at de som tok første dose på Eigersund kommunale legesenter, også skal ta den andre dosen samme sted til den tid de har fått oppgitt.
torsdag 11. februar Eigersund kommune
Norskkurs på voksenopplæringssenteret
Eigersund voksenopplæringssenter starter opp med nye kurs. Kursene går fram til sommerferien mandager og onsdager. Undervisning på ulike nivåer dersom det er mange nok søkere. Undervisning på ulike nivåer dersom det er mange nok søkere.
onsdag 10. februar Eigersund kommune
S-bygget snart historie
Rivningen av den gamle svømme- og idrettshallen på Lagård er i gang. Bygningen som ble oppført tidlig 60-tallet har vært flittig brukt av flere generasjoner, til blant annet svømmeopplæring.
onsdag 10. februar Eigersund kommune
Komfyrvaktkampanje
I dag er Eigersund brann og redning sammen med Enida på plass på Eikunda med informasjon om brannforebygging og sikkerhet i elektriske anlegg. Stikker du innom får du nyttig informasjon om fordelene med å ha komfyrvakt på kjøkkenet.
onsdag 10. februar Eigersund kommune
Egersundshallen klar for vaksinering
Da er det klart i Egersundshallen for den første vaksineringen der. Hallen vil være stedet som blir brukt fremover, og vi håper på flere og flere doser i ukene som kommer.
tirsdag 9. februar Eigersund kommune
BDO sertifisert som miljøfyrtårn
BDO Egersund har nå blitt sertifisert som miljøfyrtårn-bedrift. Ordfører Odd Stangeland traff Kjetil Bårdsen og Kjell H. Grure på deres kontor i Egersund forum hvor overrekkelsen av plaketten som bevis på sertifiseringen fant sted.
tirsdag 9. februar Eigersund kommune
Siri Meling innstilt som ny kommunedirektør i Eigersund kommune
Et enstemmig intervjuutvalg innstiller Siri Meling som ny kommunedirektør i Eigersund kommune.
tirsdag 9. februar Eigersund kommune
Flere lekeplasser oppgradert
Eigersund kommune ved vei og utemiljø vil gratulere Rindaravnens vell med nyrenovert lekeplass i Ravnafjellveien. Lekeplassen har fått nye lekeapparater, og er åpen for alle.
mandag 8. februar Eigersund kommune
Komfyrvakt redder liv
Komfyrbranner er den hyppigste brannårsaken i norske hjem. Når du monterer en godkjent komfyrvakt og den brukes på riktig måte, reduserer du risikoen for brann betraktelig.
mandag 8. februar Eigersund kommune
Læring av vaksineringen så langt
Da har vi evaluert etter gårsdagens vaksinering ved Egersund kommunale legesenter og funnet en del rom for forbedringer. Dette er en læreprosess. Neste uke starter en opp i Egersundshallen.
torsdag 4. februar Eigersund kommune
Opptak av kommunestyrets møte 1. februar 2021
Her kan du se møtet i opptak med saksliste og dokumenter.
onsdag 3. februar Eigersund kommune
Mulighetsstudien for Eie
Et team bestående av Urban Link, Link Arkitektur og Multiconsult har sammen med Eigersund kommune ved plankontoret utarbeidet stedsanalysen og mulighetsstudie for Eie-området i Eigersund kommune. Dette danner grunnlaget for videre planarbeid med
onsdag 3. februar Eigersund kommune
Oppgradert lekeplass i Iglatjørnveien
Eigersund kommune ved Vei og Utemiljø vil gratulere Iglatjørnveien og myrullveien velforening med nyrenovert lekeplass. Lekeplassen har fått nye lekeapparater, og er åpen for alle.
onsdag 3. februar Eigersund kommune
Alkovettorganisasjonen Av-og-til
Ordfører har nå signerte en fireårig samarbeidsavtale med alkovettorganisasjonen Av-og-til.
onsdag 3. februar Eigersund kommune
Bokprosjekt for de unge
Pingvinen fritidsklubb inviterer barn og ungdom fra alle Dalane-kommunene til et spennende bokprosjekt.
tirsdag 2. februar Eigersund kommune
ROGALAND

Smittevernrutiner ved besøk på kommunale boenheter
Vi følger de nasjonale myndigheters anbefalinger og legger til rette for besøk på kommunale boenheter. Besøk bør gjennomføres slik at risikoen for smitte inn i boenheten er minst mulig.
tirsdag 5. januar Eigersund kommune
Folkepulsen støtter lag og organisasjoner
Organisasjoner som er medlem i Norges idrettsforbund kan søke om midler til aktivitet rettet mot inaktive, mennesker med funksjonsnedsettelser og mot flerkulturelle barn og voksne. 175.000 skal fordeles i Eigersund.
3. juni 2020 Eigersund kommune
Korona: Temaside og skjema for test
Siste nyheter og skjema for å melde seg opp til test.
10. mars 2020 Eigersund kommune
Søk barnehageplass
Søknad sendes elektronisk ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har mulighet til å søke elektronisk, vennligst ta kontakt med oss.
1. januar 2020 Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL