Eigersund
Olje- og energiministeren med nytt tre
I statsrådskogen i Vannbassengan har det i dag kommet opp et nytt tre plantet av vår olje- og energiminister.
fredag 13:31 Eigersund kommune
Skoleskyss - Fare for bussjåførstreik fra lørdag 26. sept 20
Som kjent pågår det en streik blant bussjåførene på Østlandet, fra lørdag er det varslet at streiken vil bli utvidet til å gjelde hele Rogaland. Dette vil påvirke så å si samtlige ordinære bussruter og skoleruter i Rogaland. I tilfelle...
fredag 10:35 Eigersund kommune
To nye covid-19 tilfeller 24. september
Det er registrert to nye tilfeller av Covid-19 i Eigersund torsdag 24. september. Dette er personer som pga arbeide kommer fra det som defineres som rødt land . Aktuelle nærkontakter er i karantene og det er ikke identifisert lokal smittespredning.
fredag 07:16 Eigersund kommune
Eigersund ble årets pårørendekommune
Eigersund kommune fikk i dag prisen som årets pårørendekommune 2020. Det var helse- og omsorgsminister Bent Høie som delte ut prisen til stolte representanter fra Eigersund kommune på årets pårørendekonferanse i Sandnes.
onsdag 14:39 Eigersund kommune
Blåsenborg 25 år
Det er nå 25 år siden den første boligen for psykisk utviklingshemmede i Eigersund sto ferdig på Blåsenborg. Allerede i 1995 kunne en lese i avisen at beboerne trivdes i sine hjem. Slik er det fortsatt.
onsdag 08:41 Eigersund kommune
Åpen kontordag for gang- og sykkelvei Ytstebrødveien - Skadberg
I forbindelse med reguleringsplanen skal Rogaland fylkeskommune arrangere åpen kontordag mandag 28. September i Egersund arena fra 10:00 til 18:00.
mandag 11:58 Eigersund kommune
Vi søker dine bilder
Kulturformidling er i gang med planleggingen av Dalane kulturfestival 2021. Ingvar Hovland og Anne Kathrin Svanes Gallagher skal sammen der lage en forestilling på grunnlag av innsendte bilder fra 60-, 70-, 80-, og 90-tallet. Finn frem dine bilder og send dem inn her.
mandag 08:36 Eigersund kommune
Registreringene for prøvetaking nå i orden
Vi meldte tidligere i dag 18. september at det var problemer med de som i går hadde registrert seg for prøvetaking for covid-19. dette er nå ordnet opp i, og alle registreringene er mottatt.
fredag 18. september Eigersund kommune
ROGALAND

Rammeavtale for multifunksjonsmaskiner
Eigersund kommune har inngått en rammeavtale knyttet til leie og vedlikehold av multifunksjonsmaskiner med Konica Minolta Business Solutions Norway AS.
fredag 18. september Eigersund kommune
Dialogmøte om smittevern for bedrifter med tilreisende ansatte
Vi inviterer til et dialog- og informasjonsmøte for arbeidsgivere der tema er smittevern og karanteregler. Hovedfokus vil være for arbeidsgivere som har tilreisende ansatte. I mange tilfeller er dette er arbeidere som gjerne deler husvære og bor tett sammen/er i samme husstand.
torsdag 17. september Eigersund kommune
Desinfiseringsrobot for næringslivet
Omstillingsprosjektet mulighetskommunen Eigersund har gått til innkjøp av en desinfiseringsrobot som også næringslivet i kommunen kan låne.
torsdag 17. september Eigersund kommune
Sjekkliste for brannsikkerhet
Som boligeier er du ansvarlig for brannsikkerheten. Ved jevnlige egenkontroller kan du gjøre mye for å redusere brannrisikoen. Her er vår enkle sjekkliste for hva du bør huske.
torsdag 17. september Eigersund kommune
Nytt covid-tilfelle 16. september
Det er registrert et nytt tilfelle av covid-19 i Eigersund onsdag 16. september. Dette tilfellet har sammenheng med et tidligere tilfelle der en person kom hjem fra en annen kommune i Norge. 
onsdag 16. september Eigersund kommune
Rammeavtale for vintervedlikehold
Det gjennomføres en åpen tilbudskonkurranse knyttet til vintervedlikeholdet av to roder i Eigersund kommune. Dette gjelder rodene på Hetlandsheia og nordre- og søra Eigerøy. Leverandører kan velge å gi tilbud på en eller begge rodene.
onsdag 16. september Eigersund kommune
Bli digital bøssebærer
Siden 1974 har TV-aksjonen vært omtalt som verdens største dugnad. I år er det en annen dugnad som er større - bekjempelsen av COVID-19. Årets TV-aksjon blir derfor digital.
onsdag 16. september Eigersund kommune
Ny IKT-strategi plan for grunnskolene
Vi starter nå arbeidet med ny IKT-strategi for grunnskolene i Eigersund kommune. Den gjeldende planen varer ut 2020. Et utvalg ledet av Pedagogisk IKT-veileder bestående av to lærere fra ulike trinn, skoleleder og IKT-kontoret jobber med planen, og
tirsdag 15. september Eigersund kommune
Ny svømmehall på Lagård
Vi er nå i gang med første del av anskaffelsesprosessen for bygging av ny svømmehall på Lagård. Som start på dette ønsker Eigersund kommune å invitere aktuelle interessenter til en dialogkonferanse 30. september.
tirsdag 15. september Eigersund kommune
På tide med brannøvelse i hjemmet
På grunn av covid-19 blir ikke barnehagene besøkt av Eigersund brann og redning i år, men vi oppfordrer allikevel alle til å holde brannøvelse hjemme denne uka.
mandag 14. september Eigersund kommune
Folkehelseundersøkelse
Rogaland fylkeskommune skal i gang med en folkehelseundersøkelse. Den starter nå på mandag, og den går over tre uker. Et tilfeldig utvalg rogalendinger blir invitert til å delta. I tillegg vil undersøkelsen ligge åpent tilgjengelig for alle som ønsker å
mandag 14. september Eigersund kommune
Sentralbordet nede
Kontakt
mandag 14. september Eigersund kommune
Bedene i elveparken oppgradert
En del av grøntanleggene i Elveparken og langs Nyeveien har vist seg å være krevende å drifte og holde fine. Det har derfor vært hensiktsmessig å gjøre noen grep for å få anleggene mer driftseffektive og samtidig fremheve det unike elvemiljøet.
fredag 11. september Eigersund kommune
Steg for steg mot ny vannforsyning
Bygge- og anleggsprosjekter
fredag 11. september Eigersund kommune
Ett nytt Covid-19-tilfelle 10. september 20
Det er registrert et nytt tilfelle av Covid-19 i Eigersund torsdag 10. september. Dette er en person som pga arbeide kommer fra det som defineres som rødt land . Aktuelle nærkontakter er i karantene og det er ikke identifisert lokal smittespredning. Det
fredag 11. september Eigersund kommune
Nytt tilfelle av covid-19 7. september
Det er registrert et nytt tilfelle av covid-19 i Eigersund mandag 7. september. Dette er en person som kom hjem fra en annen kommune i Norge. Det er ikke identifisert lokal smittespredning og aktuelle nærkontakter er i karantene.
tirsdag 8. september Eigersund kommune
Avduking av kultursti med byhistoriske skilt
I Egersund sentrum har det blitt hengt opp en serie med skilt som viser stedets historie. Lørdag 12. september blir stien åpnet av ordfører og museumsdirektør. Møt opp.
mandag 7. september Eigersund kommune
Åpning av våre haller
Eigersund kommune prioriterer barn og unge i den gradvise åpningen av våre haller og anlegg.
fredag 4. september Eigersund kommune
Nye reguleringsplaner ute på høring
Reguleringsplaner - høringer
torsdag 3. september Eigersund kommune
To nye Covid-19-tilfeller 2. september
Det er registrert to nye tilfeller av Covid-19 i Eigersund onsdag 2. september. Dette er personer som kommer fra det som defineres som røde land . Det er ikke identifisert lokal smittespredning. De nye tilfellene har ikke sammenheng med tidligere
torsdag 3. september Eigersund kommune
Temaplan for hovedsykkelveinett på høring
Gjeldende temaplan for hovedsykkelveinett ble vedtatt av kommunestyret 16. mars 2015. Den gang var intensjonen at det også skulle lages en temaplan for lokalt sykkelveinett.
torsdag 3. september Eigersund kommune
Send inn forslag til våre priser og stipend
Send inn dine forslag til hvem som skal motta neste års idrettsråd, innsatspris, kulturpris og kulturstipend.
torsdag 3. september Eigersund kommune
Nytt Covid-19 tilfelle 1. september
Det er registrert et nytt tilfelle av Covid-19 i Eigersund. Dette er en person som kommer fra det som defineres som et rødt land . Det er kontroll på smittesporingen. Det nye tilfellet har ikke sammenheng med de forrige tilfeller.
onsdag 2. september Eigersund kommune
Friluftslivets dag
Friluftslivets dag arrangeres 6.september klokka 12:00 til 15:00 i Vannbassengan. Arrangør er Dalane Friluftsråd og samarbeidpartnere.
tirsdag 1. september Eigersund kommune
Revidering plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet
Det er nå anledning til å komme med innspill til arbeidet rundt alle forhold som innbyggere, organisasjoner, næringsliv mv. er opptatt av i forbindelse med planens tematikk.
tirsdag 1. september Eigersund kommune
ROGALAND

Nye Rundevoll barnehage i rute
Det er stor aktivitet på byggeplassen, noe som betyr mye trafikk av store kjøretøy og maskiner. Denne uken vil det bli ekstra mye tungtrafikk i forbindelse med levering og montering av hulldekke til barnehagen. Vi ber om at alle er varsomme ved ferdsel i
mandag 31. august Eigersund kommune
Høring på Trafikksikkerhetsplan 2021 - 2031
Trafikksikkerhet handler om å kunne bevege seg trygt i sitt lokalmiljø, enten man er fotgjenger, syklist eller bilist – barn, ungdom eller voksen. Denne planen vil danne grunnlaget for videreføring av trafikksikkerhetsarbeidet vårt. Trafikksikkerhetsarbeid er et viktig folkehelsetiltak.
fredag 28. august Eigersund kommune
Nytt Covid-19 tilfelle 27. august
Det er registrert et nytt tilfelle av Covid-19. Dette er tale om smitte som kommer fra en som har har vært i et rødt land . Det er kontroll på smittesporing i kommunen. De som har hatt nærkontakt, er i karantene. Det nye tilfellet har ikke sammenheng
torsdag 27. august Eigersund kommune
Utviklingsprogram for bedrifter
Det blir informasjonsmøte for små og mellomstore bedrifter på Grand hotell i egersund 15. september.
torsdag 27. august Eigersund kommune
Faktura for eiendomsskatt sendt ut
Eiendomsskatt for 1.mai til 31. august, andre termin, blir denne uka fakturert. Eiendomsskatten kom ikke med på forrige faktura sammen med vann og avløp. Dette gjelder kun for bolig og fritidsbolig. Øvrige eiendommer blir utskrevet for 2. og 3. termin
onsdag 26. august Eigersund kommune
Nytt Covid-19 tilfelle 24. august
Det er registrert et nytt tilfelle av Covid-19. Dette er tale om importert smitte, dvs smitte som kommer utenfra kommunens grenser, og det er kontroll på smittesporing i kommunen. De som har hatt nærkontakt, er i karantene. Situasjonen er dermed helt
mandag 24. august Eigersund kommune
Arbeid med vann og avløpsledninger i Lundeveien
Jobben med å bytte ledningsnettet har kommet til Lundeveien som til tider vil være stengt mens arbeidet pågår. Det vil det fortsatt kunne komme ut noe misfarget vann i Lundeåne.
mandag 24. august Eigersund kommune
Se planteknisk utvalg direkte
Planteknisk utvalg sitt møte mandag 24. august 2020 blir her vist direkte og er mulig å se i ettertid som opptak.
mandag 24. august Eigersund kommune
Hvem kan testes for korona?
Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 får anledning til å teste seg uten leges vurdering.
tirsdag 18. august Eigersund kommune
Jordfarget vann i Lundeåna
Etter gravearbeid på Gamleveien kommer det nå ut jordfarget vann i området ved rådhuset og Granholmen. Det jobbes i området og dette er under kontroll.
mandag 17. august Eigersund kommune
Ungdomsmidler
Ungdommens fylkesutvalg skal fordele 100.000 kroner til prosjekter og aktiviteter med ungdom i Rogaland som målgruppe. Søk om midler her.
mandag 17. august Eigersund kommune
Prøvetaking koronavirus
Skjemaet kan brukes av innbyggere i Eigersund kommune som ønsker å bestille tid for test.
mandag 17. august Eigersund kommune
Kveldskurs i norsk
Eigersund voksenopplæringssenter starter igjen opp med nye kveldskurs i norsk.
mandag 17. august Eigersund kommune
Sett denne blomsten? Ta kontakt
Eigesund kommune har grunn til å frykte at det forekommer innslag av Boersvineblom på Eigerøy. Dette er en plante med svært høy skaderisiko for den naturlige flora- og det biologiske mangfold både på Eigerøy og i kommunen for øvrig. Unngå derfor
søndag 16. august Eigersund kommune
Informasjon om åpning av hallene for idrettslagene
Kulturkontoret har i dag sendt ut informasjon om åpning av hallene for idrettslagene for barn og ungdom under 20 år og toppidrettsutøvere. Du kan lese hva som ble sendt ut.
fredag 14. august Eigersund kommune
Hekkan for en hekk... Husk å klipp hekken før skolestart
Små barn på skoleveien blir lett usynlige bak store hekker og busker. Det kan føre til farlige situasjoner i trafikken.
torsdag 13. august Eigersund kommune
Smittevernråd for høstens sosiale arrangement
På denne tiden av året er det tradisjonelt mange arrangement som konfirmasjoner, fadderuker og gjensynsfester når hverdagslivet kommer i gang igjen etter ferien. Folkehelseinstituttet vil minne om smittevern for sosiale sammenkomster for å hindre utbrudd
torsdag 13. august Eigersund kommune
Nye retningslinjer for Covid 19 testing
Det er endringer i de nasjonale anbefalingene for testing av Covid-19. Av praktiske årsaker klarer ikke kommunen å få på plass direkte bestilling av testing før på mandag. Dette har også sammenheng med av vi må flytte og etablere av nytt
onsdag 12. august Eigersund kommune
Forbud mot å alkoholservering etter midnatt
Fra lørdag 8. august innføres nasjonalt forbud mot å servere alkohol etter midnatt. Dette gjelder fra og med midnatt natt til søndag. Serveringssteder som har skjenkebevilling, kan også servere mat, mineralvann eller annen drikke som buffet. Betjeningens
fredag 7. august Eigersund kommune
Brann i kommunal bygning på Slettebø
Det var tirsdag kveld det oppsto brann på i en kommunal bygning på Slettebø. Brannvesenet fikk i løpet av kort tid kontroll på brannen og situasjonen kom relativt fort under kontroll. Det er ingen personskader og de involverte er ivaretatt. Brannvesenet
tirsdag 4. august Eigersund kommune
Nye smittevernrutiner ved besøk i kommunale boenheter fra 30.7.20
På bakgrunn av endringer i nasjonale føringer, har vi innskjerpet våre smittevernrutiner ved besøk i kommunale boenheter fra og med 30. juli 2020. 
torsdag 30. juli Eigersund kommune
Feil med gatelys på deler av "Golan" / Husabø
Vi har fått melding om at det er feil med gatelysene på Golan , bla i området Berget. Feil er meldt til Dalane Energi via Skina.no  som er deres nettportal for å melde slike problemer. De har gitt tilbakemelding om at det er en ødelagt kabel og at det
torsdag 30. juli Eigersund kommune
Melding om utendørs brenning
For Eigersund og Bjerkreim meldes utendørs brenning i skjema som du finner her.
fredag 24. juli Eigersund kommune
Ansatte, Covid-19 og utenlandsreiser
Ansatte i Eigersund kommune oppfordres til å vurdere om det er nødvendig å reise utenlands, også til «grønne land og regioner». Ansatte som reiser utenlands må følge de karanteneregler og råd for smittevern som til en hver tid er gjeldende. Det er viktig...
torsdag 23. juli Eigersund kommune
Markering ved 22. juli-monumentet
Fungerende ordfører Leif Erik Egaas har i dag lagt ned krans i Eigersund kommune sine farger ved 22. juli-monumentet på gruset. Krans med røde roser ble lagt ned av Gorm Kjernli fra Egersund Arbeiderparti.
onsdag 22. juli Eigersund kommune
ROGALAND

Gangveien ved Lundeåne stengt
Av hensyn til Lundeåne bo- og servicesenter er gangveien mellom senteret og elva nå stengt. Vi håper å kunne åpne denne så snart som mulig, men inntil dette, vennligst benytt fortauet på andre siden av bygget.
tirsdag 21. juli Eigersund kommune
Smittevernrutiner ved våre boenheter
Personer i karantene eller som har vært syke siste 7 dager, kan ikke komme på besøk. Se hele reglementet for besøk her.
mandag 20. juli Eigersund kommune
Bike for peace til Egersund
Tirsdag var representanter for «Bike for peace» på sykkeltur med Egersund som endestasjon. Her ble de tatt i mot av fungerende ordfører Leif Erik Egaas.
onsdag 15. juli Eigersund kommune
Vannkvaliteten på våre badeplasser
De første ukers prøvetaking viser at vannkvaliteten på badeplassene utenom Lundeåna har vært veldig god. I Gådå var bakterieinnholdet noe høyere enn andre steder i kommunen, men fremdeles tilstrekkelig god til at man kan bade her også.
mandag 13. juli Eigersund kommune
Åpningstider biblioteket
Eigersund folkebibliotek utvider sine åpningstider igjen etter Covid-19, og har følgende åpningstider som gjelder fra 14. juli.
tirsdag 7. juli Eigersund kommune
Fremdrift for Rundevoll barnehage
Sprengingsarbeidet for nye Rundevoll barnehage er ferdig for denne gang, men det vil pågå meisling fortsatt. Det blir ytterligere sprenging etter sommerferien.
tirsdag 7. juli Eigersund kommune
Iselin Nybø plantet nytt tre i statsrådskogen
Statsrådskogen i Vannbassengan vokser. I dag har Iselin Nybø fra Venstre plantet et nytt tre i skogen som har vokst seg stor siden det første eiketreet ble plantet i 1998.
fredag 3. juli Eigersund kommune
Reguleringsendring for Eger stormarked
Hensikten med planen er å åpne opp for etablering av kontor med inntil 600 m2. Dette utgjør om lag 10% av bygningen.
onsdag 1. juli Eigersund kommune
Tiltak for å forbedre vannkvaliteten i Lundeåna
Eigersund kommune arbeider med å forbedre vannkvaliteten i Lundeåna. Mange av årsakene til uønsket vannkvalitet er avklart og tiltak er igangsatt. Vi tar gjerne i mot innspill fra publikum. Målet er å få en god vannkvalitet i Lundeåna.
onsdag 1. juli Eigersund kommune
Fortsatt fraråding av bading i Lundeåne
Kommunen har i dag fått svar på vannprøvene som ble tatt i Lundeåne og det er 3 prøver som er over anbefalt grenseverdi for bading. Vi fraråder derfor fortsatt å ikke bade i Lundeåne.
tirsdag 30. juni Eigersund kommune
Her slepp du parkeringsbot i sentrum
Egersund ønsker meir folk og liv i byen. Derfor har dei droppa parkeringsbota på 600 kroner i sentrum.
tirsdag 30. juni NRK
Studer prosjektledelse
Studiet prosjektledelse med 7,5 studiepoeng settes opp i Egersund fra høsten 2020. Dette er et fleksibelt studie som passer for deg som ønsker å lære mer om prosjektledelse som arbeidsform.
tirsdag 30. juni Eigersund kommune
Forsinkelse i behandling av klagesaker på eiendomsskatt
Eigersund kommune beklager at klagebehandlingen drar ut i tid, men det viser seg at en ikke vil klare å avgjøre klagene innen det vi tidligere har gitt melding om. Det er mange årsaker til dette. Vi kan nevne et stort antall klager (453),
mandag 29. juni Eigersund kommune
Hvordan virker bysykkelen?
Gyldig billett i appen gir deg én time bruk av bysykkel. Vil du bruke sykkelen mer enn én time må du betale en krone per minutt.
mandag 29. juni Eigersund kommune
Trygge sykkeltraseer får flere til å sykle
En av tre eigersundere oppgir å ha svært gode sykkeltraseer fra hemmet til jobb eller skole. Dette er bra, men samtidig viser det et potensiale i å tilrettelegge for at enda flere skal få gode sykkeltraseer.
mandag 29. juni Eigersund kommune
Nytt vannverk i Vannbassengan
Mange benytter sommeren til tur i Vannbassengan. I den forbindelse har det hendt at enkelte har beveget seg inn på byggeplassen hvor det nye vannverket er under oppføring. Vi minner om at det ikke er tillatt å bevege seg forbi byggeplassens inngjerding.
mandag 29. juni Eigersund kommune
Forslag til planstrategi 2020 - 2023
Alle kommuner skal utarbeide en «Kommunal planstrategi» i begynnelsen av hver kommunestyreperiode. Hensikten er å vise en oversikt over hvilke planer kommunen prioriterer å utarbeide eller videreføre i kommunestyreperioden. Høring og offentlig
mandag 29. juni Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL