Eigersund
Nå skal alle små vannforsyningsanlegg registreres
Brønner som gir drikkevann til mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig, skal registreres hos Mattilsynet. Dette gjelder også for eksempel tjern og bekker.
onsdag 08:10 Eigersund kommune
Detaljregulering for Eigerøy skole
Det er gjort vedtak om å bygge ny skole på Eigerøy innenfor det samme tomteområde som nåværende skole.
tirsdag 15:38 Eigersund kommune
Klatreparken åpnet
I dag ble klatreparken i Årstadalen åpnet for klatring og lek. Ordfører, representanter fra teknisk avdeling og Sparebankstiftelsen SR-Bank tok i mot barnehagebarn og naboer som alle smilte i godværet.
tirsdag 12:57 Eigersund kommune
Her er alle 17. mai-programmene
Hva skjer 17. mai? Her gir vi deg oversikten.
mandag 14. mai $ Stavanger Aftenblad
Program for 17. mai 2018
Eigersund kommune takker årets 17. maikomite for et fyldig program for dagen som du kan se her.
lørdag 12. mai Eigersund kommune
Åpning av klatrepark i Årstaddalen
Eigersund kommuene inviterer til åpning av ny klatrepark i Årstaddalen 15. mai klokka tolv. Det er få sentrumsnære lekeplassarealer og ny park er i så måte etterlengtet. Ordfører kommer og det serveres boller og brus.
fredag 11. mai Eigersund kommune
Oljevernøvelse på Eigerøy
Denne uka ble det holdt øvelse med et tenkt oljeutslipp på Eigerøy. Utstyr og mannskap ble testet for å rydde etter et eventuelt utslipp. Eigersund kommune stiller med ti personer i et mannskap på totalt 180 i Sør-Rogaland.
fredag 11. mai Eigersund kommune
2 Øst kan bli kommunenes rehabiliteringssesenter
Egersunderne har gjentatt til det kjedsommelige: Hvorfor legge ned noe som alle mener fungerer så bra? Nå skal skuffelsen over Helse Stavanger forsøkes snus til noe positivt for pasienter og kommuner.
onsdag 9. mai $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Styret har stemt: 2Øst blir nedlagt
Styremøtet i Helse Stavanger startet klokken 08 i morges.
onsdag 9. mai $ Stavanger Aftenblad
Ordføreropprør mot Helse Stavanger før styremøtet onsdag
Ledelsen i Helse Stavanger vil legge ned rehabiliteringsavdelingen 2 Øst i Egersund. Vi har verken penger eller kompetanse til å overta denne jobben nå, svarer 15 ordførere i et brev til styret for Helse Stavanger.
tirsdag 8. mai $ Stavanger Aftenblad
Markering av frigjøringsdagen og veterandagen
I anledning markering av frigjøringsdagen og veterandagen deltar Eigersund kommune og ordfører på tilstelningen i Vatneleiren 8. mai
mandag 7. mai Eigersund kommune
Byggesak invitere til brukerundersøkelse
Seksjon byggesak arbeider aktivt for å skape en stadig bedre byggesaksbehandling. Det er viktig for oss å vite hvordan du som bruker opplever kvaliteten på våre tjenester. Vi har laget en brukerundersøkelse og håper du har anledning til å delta.
mandag 7. mai Eigersund kommune
Gang- og sykkelvei på Helleland åpnet
Etter store fjellskjæringer, en hard vinter og ny omkjøring rundt Klokkergården, ble gang- og sykkelveien på Helleland i dag offisielt åpnet. Nå skal det skal være både fint og trygt å være myk trafikant mellom Helleland sentrum og Krossmoen.
torsdag 3. mai Eigersund kommune
Gutten med trollpikken
Det blir lansering av barneboken "Gutten med trollpikken" på biblioteket lørdag femte mai klokka halv tolv. Kom og hør smakebiter av historien, lest av forfatteren Tone Myklebust. Passer for eventyrlystne fra seks år og oppover. Ta gjerne med tegninger inspirert av Trollpikken og...
torsdag 3. mai Eigersund kommune
– Innstillingen fra sykehusdirektøren var nøyaktig slik vi sa den kom til å bli
Politikerne i Eigersund har hele tiden hevdet at SUS-ledelsen drev et spill for galleriet når de skulle konsekvensutrede nedleggelse av 2 Øst. Nå foreligger innstillingen og ordfører Odd Stangeland sier «hva var det jeg sa».
torsdag 3. mai $ Stavanger Aftenblad
Superhelter redder liv
Det gjør håndhygiene også. Eigersund kommune er med og markerer håndhygienedagen 5. mai. Håndhygiene, utført på rett måte og til rett tid, er ett av våre aller viktigste smitteverntiltak.
onsdag 2. mai Eigersund kommune
Lesestund på biblioteket
Ta med deg barn eller barnebarn og kom innom biblioteket på Amfi for en hyggelig lesestund sammen. Lørdag 5.mai klokka ett er det høytlesningsstund for barna er i samarbeid med Sanitetsforeningen.
onsdag 2. mai Eigersund kommune
Reguleringsendring for Åsatua på Hellvik
Reguleringsendringen gjelder i hovedsak en omlegging av noen interne planlagte veier.
mandag 30. april Eigersund kommune
Reguleringsendring for Leidlandshagen
Hensikten med planarbeidet er å regulere om deler av gjeldende reguleringsplan fra konsentrert boligbebyggelse til ene- og tomannsboliger. Areal for renovasjon, kjøremønster og plassering av avkjørsler videreføres med mindre justeringer.
fredag 27. april Eigersund kommune
Stengte veier under Tour des Fjords
Alle mindre veier som er innelukket i løypa vil i praksis være innestengt mellom halv fem og halv sju den 24. mai mens sykkelrittet befinner seg i Egersund. Nøyaktig stengetid avgjøres av politiets innsatsleder som kommuniserer med politi i rittet Åpning av løypa skjer...
fredag 27. april Eigersund kommune
Nye trygghetsalarmer og nye telefonnummer
Som en del av overgangen til nye og bedre trygghetsalarmer går en bort fra gamle analoge telefonlinjer. Som en konsekvens av dette har Kjerjaneset fått nye telefonnummer fra i dag av. Disse er listet opp på siden for bo- og servicesenteret.
fredag 27. april Eigersund kommune
Parkering 1. mai
Tradisjonen tro blir det MC-treff i Egersund 1. mai. Egersund MC vil, på vegne av arrangøren, ivareta arrangementet på Egersund torg hvor de vil ha en pause på rundt en time. Eigersund kommune tar seg av sperringer og trafikkdirigering og dette er avklart internt med Eigersund Parkering.
fredag 27. april Eigersund kommune
Sivilforsvaret øver
Sivilforsvaret øver i kveld her i Egersund og skal ha evakueringsøvelse på dagtid i morgen 26. april.
onsdag 25. april Eigersund kommune
Underskriftskampanje for å bevare 2 Øst
På folkemøtet om rehabiliteringsavdelingen 2 Øst på Grand hotell tidligere denne måneden ble det fra Senior Norge igangsatt en underskriftsaksjon mot nedlegging. Ordfører ber oss støtte opp om aksjonen og en kan enkelt signere oppropet på underskrift.no her.
onsdag 25. april Eigersund kommune
Gatelys som lyser på dagtid
Gatelysene trenger en sjekk, og Dalane Nett AS foretar normalt vedlikeholdsarbeid på gatelysanleggene på dagtid i arbeidstiden og det er i den forbindelse tidvis nødvendig å ha lysene på. Det kan også forekomme flere inn og utkoblinger i forbindelse med testing av gatelysene....
tirsdag 24. april Eigersund kommune
Festprogrammet til Tour des Fjords
Programmet rundt Tour des Fjords tar form og det meste er på plass. Det som er sikkert er at det blir noe for hele familien denne siste helga i mai. TV2 overfører løpet og premieutdelingen på torget hvor også Charlie Rackstead spiller, men dette er bare biter av alt vi kan forvente...
fredag 20. april Eigersund kommune
Lei køen
Denne uka startet Sykkelbyen Egersund opp et nytt prosjekt. Tjue personer skal bytte ut bil med el-sykkel som transportmiddel til jobb, en masterstudent i byplanlegging skal skrive oppgave, og en håper at det vil komme frem nyttig informasjon gjennom arbeidet.
torsdag 19. april Eigersund kommune
Sommerskole i Egersund
Bli med på Norges morsomste sommerskole full av forskeropplevelser barna sent vil glemme. Dette er sommerens høydepunkt for nysgjerrige forskerspirer som skal opp i 5., 6. og 7. klasse til høsten.
torsdag 19. april Eigersund kommune
Prosjektleder for lekeplasser
Eigersund kommune er i gang med et større arbeid for å renovere lekeplasser og nærmiljøanlegg. I den anledning har vi behov for å tilsette en prosjektleder i midlertidig stilling. Dette kombineres med et tidsbegrenset vikariat (40 %) innen park og utemiljø, som til sammen...
torsdag 19. april Eigersund kommune
Støre bruker Egersund som skyts i sykehusangrep på Erna Solberg
Erna Solberg mener Jonas Gahr Støre svartmaler norsk sykehusøkonomi etter å ha dratt Egersund-kortet i Stortinget.
onsdag 18. april $ Stavanger Aftenblad
Næringsforeningen om nyskapning
Næringsforeningen holder møte i Egersund 26. april med temaet nyskapning og hvordan vi gjør dette i praksis. Møtet er åpent både for medlemmer og andre og en kan melde seg på frem til 24. april.
onsdag 18. april Eigersund kommune
Blir det EIK eller EIGER som skal videre mot Ullevål?
De to store lagene i Egersund heter EIK og EIGER. 18. april braker de sammen i cupen. Det er årets viktigste kamp for begge og det inkluderer en eventuell cupfinale.
onsdag 18. april Stavanger Aftenblad
Stoppet etter ulovlig kjøring
Sju vogntog fikk ikke lov å kjøre videre etter en trafikkontroll på Krossmoen i Eigersund i regi av Statens vegvesen tirsdag.
tirsdag 17. april $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Bedriftsritt i Tour des Fjords-løypen
Dagen før proffsyklistene kappes om å komme først over målstreken på Husabø, inviterer vi alle bedrifter i Eigersund med på et uhøytidelig sykkelritt i Tour des Fjords-løypen i Egersund. Her er det ikke om å gjøre å komme frem raskest...
tirsdag 17. april Eigersund kommune
Dette får ikke kongen tid til å se i Bjerkreim
Det blir både «hipp hurra» og flagg i Bjerkreim når kongen gjør bygda på 55 minutter. Han møter bjerkreimsbuene fra kl. 14.05 til kl. 15.00 og så er det pressekonferanse fra kl. 15.00 til kl. 15.05.
mandag 16. april $ Stavanger Aftenblad
Påmelding til URT-dagen
Her finner du påmeldingsskjema for dagen som er 7. mai.
mandag 16. april Eigersund kommune
Skifte av ledningsnett i Øvre Prestegårdsvei
Eigersund kommune skal til med skifte ut gammelt ledningsnett i Øvre Prestegårdsvei, og for å få frem lastebiler og utstyr vil det bli forbudt å parkere her i ukedagene mellom 7:30 og 15:00. Arbeidet vil pågå utover sommeren.
mandag 16. april Eigersund kommune
Hå og Eigersund frykter millionsmell
Hå og Eigersund går farlige, økonomiske tider i møte etter at eksperter har begynt å snuse på vertskommunetilskuddet. De to kommunene frykter at millioner vil fordunste hvis de ikke lenger blir øremerket.
fredag 13. april $ Stavanger Aftenblad
Påmelding til URT-dagen
Her finner du påmeldingsskjema for dagen som er 7. mai.
onsdag 11. april Eigersund kommune
Klart for Dalaneuka 2018
Også i 2018 arrangerer Dalane Friluftsråd friluftleir med overnatting og full bevertning på gården Gaudland i Sokndal. Leiren er åpen for alle unge som er født i perioden 2005 til 2008 og dagene fylles med aktiviteter som kanopadling, taujungel, fotball, matlaging på...
tirsdag 10. april Eigersund kommune
Tour des Fjords i hele veibanen
24. mai blir det sykkelfest og besøk av noen av verdens beste lag når Tour des Fjords avslutter sin siste etappe i Egersund. Mens syklistene er inne i de tre rundene i Egersund før målgang på Husabø vil enkelte veier være stengt. Etterpå blir det folkefest og...
tirsdag 10. april Eigersund kommune
Detaljregulering for Sandbakkveien 20
Planområdet ligger øst for Egersund sentrum, i nedre del av Sandbakkveien. Hensikten er å tilrettelegge for fortetting på eiendom, og planforslaget vil åpne for at eksisterende bygninger på eiendommen rives, og erstattes av 3 eneboliger med tilhørende anlegg.
mandag 9. april Eigersund kommune
Hoveræget oppgraderes
Hoveræget skal asfalteres på nytt. I forkant av dette skal det arbeides med kummer og veibanen skal freses ned. Arbeidene vil pågå fra tirsdag til torsdag denne uka, 10 – 12 april, og billister oppfordres til å kjøre alternative ruter
mandag 9. april Eigersund kommune
Legging av stikkrenner i Birkelandsveien
Birkelandsveien blir stengt for legging av stikkrenne over veien, fra fredag 6. mars klokka 8.30 og til arbeidet er ferdig utført.
torsdag 5. april Eigersund kommune
Søknad vedrørende treningstider
Lag og foreninger som ønsker treningstid i kommunale haller, anlegg og skoler kan nå søke om dette her innen 30. april.
torsdag 5. april Eigersund kommune
Hvem tar vare på deg?
26. april blir det en temakveld med fokus på deg og meg som pårørende. Vi er alle pårørende en eller annen gang i løpet av livet.
torsdag 5. april Eigersund kommune
Introduksjonskurs i styrearbeid
Næringsforeningen inviterer sammen med Eigersund Kommune og Projure til introduksjonskurs for å sette viktigheten av godt styrearbeid i fokus. Kurset er ment som en god oppskriftsbok, med en erfaren advokat til å dele sine beste råd, både med erfaring fra lag og foreninger, og i...
onsdag 4. april Eigersund kommune
– Dere våger ikke å legge ned i Egersund
Stavanger skal få nytt sykehus. Det koster penger. Dermed henger avdelingen i Egersund i en tynn tråd. Nå valfarter sentrale politikere til Egersund for å si at de ikke kan gjøre noe.
tirsdag 3. april $ Stavanger Aftenblad
Sammen om en aktiv hverdag
I Eigersund og Karmøy har hverdagsrehabilitering i det siste vært en del av et forskningsprosjekt. Funnene som en har gjort er nå presentert i en NOVA rapport som kan leses her på nett.
tirsdag 3. april Eigersund kommune
Tilgjengelighetsprisen for 2017
Tilgjengelighetsprisen skal være en erkjennelse for bedring av tilgjengeligheten for funksjonshemmede i Eigersund. Formålet er å stimulere flest mulig til å gjennomføre universell utforming og gjøre fysiske tiltak som er rettet mot personer med nedsatt
tirsdag 3. april Eigersund kommune
Detaljregulering for Egrefjellet
Hensikten med planarbeidet er detaljregulering av nytt boligområde på Egrefjellet. Store deler av området er avsatt til nytt fremtidig boligområde, og stedet har en attraktiv beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage, sykehus, regionalt
tirsdag 3. april Eigersund kommune
Hele Rogaland rydder 3. mai
NRK Rogaland og flere av mediehusene i Rogaland inviterer hele fylket til å bli med på den store ryddeaksjonen torsdag 3. mai. Ordfører og Eigersund kommune ser på dette som et positivt tiltakt og bringer invitasjonen videre.
tirsdag 3. april Eigersund kommune
En ny, samlet tingrett gir bedre rettssikkerhet
KOMMENTAR: Tre år etter at debatten ble lagt død, har sorenskriverne i tingrettene i Sør-Rogaland igjen tatt opp tanken om å slå tre tingretter sammen til én. Tanken har mye for seg.
lørdag 31. mars $ Stavanger Aftenblad
Politiet etterlyser død ørn
Noen skal ha tatt med seg en død ørn fra en gjenvinningsstasjon i Eigersund.
mandag 26. mars $ Stavanger Aftenblad
Havsøveien stengt grunnet vannledningsbrudd
På grunn av arbeid med vannledningsbrudd er veien stengt mellom Havsøveien 76 - 88 mandag 26.mars mellom kl. 9.00 - 16.00. Ved eventuelle spørsmål kan Vann og avløpsvakten nås direkte på tlf.nr 91739395.
mandag 26. mars Eigersund kommune
Reguleringsplan for nedre del av Lundeåna
Reguleringsplanen skal ivareta flomsikringstiltak, nye parkeringsplasser, gateparkering, samt regulere noen uregulerte områder. Videre skal en bevare og aktivere Egersund sentrums kulturhistorisk verdifulle bebyggelse og legge til rette for utvikling av bymiljøet.
onsdag 21. mars Eigersund kommune
Kafédialog for seniorer
Hvordan vil du at Egersund sentrum skal være i fremtiden? Felles Brukerutvalg og Eigersund kommune inviterer seniorer til kafedialog onsdag 4 april fra elleve til ett på kafeen på Lundeåne bo- og servicesenter.
mandag 19. mars Eigersund kommune
Kraftige vinder blåser over Helse-Norge
DEBATT: Vern om rehabiliteringsavdelingen i Eigersund, vern om 2 øst. Rogaland trenger tilbudet på 2 øst, Rogaland trenger at dere nå ser mennesker og ikke bare tall og sykehussenger.
søndag 18. mars $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Kommunestyret 19.03.18 - Ettersendelse av vedtak med interpellasjoner
Ettersendelse av vedtak til kommunestyrets møte 19.03.2018. Du finner sakene her. Merk at det er sendt ut en ny versjon med tre interpellasjoner. Vi forventer mye folk under orientering av SUS, vær derfor ute i god tid.
fredag 16. mars Eigersund kommune
Vårens tilrettelagte fritidstilbud
I Eigersund er det et variert tilrettelagt fritidstilbud til de som ønsker det med alt fra svømming, bowling, teatergruppe til friluftsliv og trening. Håkon Wigestrand har satt sammen en oversikt som kan ses her.
fredag 16. mars Eigersund kommune
Rogalandskommunene med gigant-overskudd
De fleste kommunene i Rogaland hadde i 2017 et veldig godt år og gikk med solide overskudd i de foreløpige kommuneregnskapene. Samlet gikk kommunene med 1,6 milliarder i netto driftsresultat, og har samlet et udisponert overskudd på 670 millioner kroner.
onsdag 14. mars $ Stavanger Aftenblad
Mellomlagring av brakkemoduler til midlertidig brannstasjon
På Langholmen blir det nå mellomlagret brakkemoduler til den midlertidige brannstasjonen som det er søkt om.
tirsdag 13. mars Eigersund kommune
Sp-politiker dømt for grovt bedrageri – må betale 900.000 i erstatning
Sp-politikeren Ruth Evy Berglyd fra Eigersund er i Dalane tingrett dømt til fem måneders ubetinget fengsel. Sammen med ektemannen må hun også betale over 900.000 kroner i erstatning til NAV, og 2000 i saksomkostninger.
mandag 12. mars $ Stavanger Aftenblad
Ledige stillinger
Ledige stillinger
mandag 12. mars Eigersund kommune
Skromlehjulet til Egersund
Skromlehjulet figurteater kommer med gratisforestilling på Eigersund folkebibliotek lørdag 17. mars. Dette er en forestilling for barn, foreldre og besteforeldre med dukketeater, skuespill og musikk.
mandag 12. mars Eigersund kommune
Masseuttak på Hegrestad og Gjermestad
Formålet med planarbeidet er å regulere dagens virksomhet, slik at rammevilkår for driften blir fastlagt. I tillegg til dagens virksomhet ønsker en å utvide uttaksområdet, samt sikre fortsatt drift i mange år framover. Reguleringsplanen vil legge
torsdag 8. mars Eigersund kommune
En kveld med fokus på de pårørende
Pårørendes omsorgsinnsats er i mange tilfeller av et betydelig omfang. For å legge bedre til rette ønsker vi å styrke samspillet mellom pårørendeomsorg og offentlige omsorgstjenester. 26. april kommer Olaug Vervik Bollestad som er leder av helse- og omsorgskomiteen...
torsdag 8. mars Eigersund kommune
Beredskapsøvelse Øvelse Varberg 2018
Eigersund Næring og Havn KF og Eigersund kommune gjennomførte fredag 2. mars 2018 en skrivebordsøvelse sammen med mange andre beredskapsaktører.
onsdag 7. mars Eigersund kommune
Debatt i barn- og unges kommunestyre
Det ble i dag debatt i barn- og unges kommunestyre da det sto igjen 33.000 kroner etter at hver skole hadde fått det øremerkede beløpet som de hadde søkt om. I en ekstrarunde i saken ble det stemt over om pengene skulle gå til veldedighet, et eget arrangement for mellomtrinnet eller...
mandag 5. mars Eigersund kommune
Hvorfor ler rådmenn om våren, men er alvorlige om høsten?
Det ene kommuneregnskapet etter det andre legges fram med millionoverskudd. Hvor er det blitt av den evige, kommunale krisa?
søndag 4. mars $ Stavanger Aftenblad
Beredskapsøvelse
For å øve seg til eventuelle fremtidige hendelser holder Eigersund kommune beredskapsøvelser fra tid til annen. Denne gang er det sammen med Egersund Næring og havn og scenariet knyttes opp til anløp av et cruiseskip i Egersund.
fredag 2. mars Eigersund kommune
Ledningsgrøft til nytt renseanlegg på Birkeland
Eigersund kommune, ved vann og avløp, legger ny ledningsgrøft opp til nytt renseanlegg på Birkeland. Birkelandsveien ved Birkeland bru vil bli stengt for biltrafikk mellom 8:00 og 14:00 fra mandag 5. mars og ut uken eller til arbeidet er ferdigstilt.
torsdag 1. mars Eigersund kommune
Trollpikken har fått Dalane til å tenke stort om turisme
Selskapet Lysefjorden utvikling as er en suksesshistorie. Nå vil Dalane kopiere suksessen fra Ryfylke og bruke Magma Geopark som sitt utviklingsselskap. Det skal doble antall turister til Dalane i årene som kommer.
mandag 26. februar $ Stavanger Aftenblad
Løypevaktkurs og en helaften om sykkel
Torsdag 1. mars, fra klokka seks inviterers det til sykkelkveld. Fokuset blir opplæring av løypevakter, og i forkant vil de tre organisasjonene fortelle om sitt arbeid.
onsdag 14. februar Eigersund kommune
Kompetanseplan for grunnskolen
Planen dreier i hovedsak om å utvikle lærernes kompetanse, men det er viktig at hele organisasjonen får et tilsvarende løft.
onsdag 14. februar Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

EGERSUND

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Bergen Nordland Næringsliv Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Båt Vest Agder
flere?
Rogaland Mat Troms Mobil Skåne Hässleholm Oslo Sport Buskerud Møre og Romsdal Trøndelag Forsvar Sogn og Fjordane Odda Kalmar Fiske Finnmark Kristianstad Fotball Molde FK Kvinnherad Svedala Oskarshamn Skien Molde Inrikes Get-ligaen Kongelig Fredrikstad Tinn Sandnes Karlskrona USA Malmö Kultur Karmøy Stabæk Rendalen Sunndal Stavanger Bolig Bamble Eslöv Musikk Blekinge Sport Poker Barn Kragerø Elverum Askøy Motor Tesla Fauske Porsgrunn Politikk Kongsvinger Steigen Näringsliv Svelvik Sørreisa Ringsaker Lyngdal Lillesand Bodø Meløy Risør Haugesund Hyllestad Sverige Stord Aurskog-Høland Osterøy Vestby Tvedestrand Bil Økonomi Kunst Grane Åstorp Dyr Hvaler Nittedal Tomelilla Drangedal Håndball Tynset Trav Åsnes Vestvågøy IK Start Landskrona Nesodden Narvik Eliteserien Drammen 17. mai Trening Mote Stockholm Mörbylånga Reise Sjakk Helsingborg Lund Øksnes Turn Nordkapp Kristiansand Universet Nord-Korea Android Eidskog Lier Salangen Kryptovaluta Bil Ballangen Vefsn Mandal Båt Vietnam Fedje Staffanstorp Trysil Austrheim Tromsø Sarpsborg Utrikes Odds BK Hälsa Lindås Langrenn Berlevåg Horten Klippan Sund Moss Kvænangen Tranøy Øvre Eiker OBOS-ligaen Friluftsliv Vågan Filippinene Grue Nedre Eiker X-games Notodden Tolga FK Haugesund Utsira OL Sigdal Forskning Jølster Førde Vinje Spill Frogn Russland Ronneby Farsund Åmli Sölvesborg Jakt Tingvoll Kävlinge Russ Lesja World Series of Poker VM Larvik Svalbard Sande Sykkel Hemnes Karasjok Sogndal Film Ski Hörby Gjøvik Lyngen Jevnaker Vær Vitenskap Tana Aurdal Fjell Modum Porsanger Askim Åmot Båstad Målselv Øygarden Skurup Menn Bromölla Ålesund Radøy Skiskyting Meland Suldal Kongsberg Mat Tønsberg Forskning Eurovision Fitjar Asker Hammerfest Svømming Andøy Klatring Evenes Jönköping Valle Naustdal Bodø/Glimt Stavanger Oilers Skøyter Eiker Kviteseid Høyanger Olofström Spania Skiptvet Norway Cup Skedsmo Bærum Skjervøy Halden Alstahaug Sauherad Hamar Gausdal Sandøy Kommunesammenslåing Time Nord-Odal Enebakk Våler Rana Stryn Nes Moskenes Stranda Tromsø IL Hadsel Re Kvinesdal Selje Helse Løten Landbruk Litteratur Herøy Rauma Masfjorden Øyer Brønnøy Gloppen Ekonomi SK Brann Halsa Friidrett Vålerenga Tysvær Emmaboda Forsand Påske Torsken Åseral Rælingen Årdal Teknik Dovre Mjøndalen IF Volvo Trollhättan Karlshamn Fræna Træna FA-cupen Kvæfjord Interiør Arvika Odal Nybro Bundesliga Østre Toten Borgholm Giske Romfart Skodje Flakstad Roing Birkenes NHL La liga Askvoll Skånland Surnadal Flora Östergötland Fjaler Google Trøgstad Klima Hamarøy Vennesla Sandefjord Ishockey Søgne E-sport Modalen Os Foto Viking FK Sørfold Råde Arendal Boksing Hockey Voss Eidsberg Værøy Kristiansund Alpint Sola Nesna Skisport Gran Rømskog Røyken Lenvik Vaksdal Eid Syria Hole Kvinner Hattfjelldal Ås Liverpool Jobb Motorsport Froland Svalöv Rosenborg BK Tjeldsund Leirfjord Polen Nissedal Flekkefjord Tour of Norway Aure
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL