Eigersund
Robotrengjører i test
I Espelandshallen testes det i dag en Nilfisk robotrengjører for håndballbanen. Banen og garderobene her brukes fra halv ni om morgenen til sendt på kveld, så det har vært utfordringer med å få tid til å vaske alle rom før de første elevene igjen kommer...
torsdag 14:40 Eigersund kommune
Lykkerus på Fyrlyssenteret
Brukere og ansatte på Fyrlyssenteret kan nå se fram til dager i nyoppusset hus. Denne uka inviterte de ordførere, rådmann og de som har jobbet med oppussingen til re-åpning. På Fyrlyssenteret vil det fremover fortsatt være varme, gode samtaler og sosialt samvær...
torsdag 09:31 Eigersund kommune
Fin fremdrift på Hestnes gravlund
I disse dager jobber en med den siste finishen før en kan plante gresset og la dette bli grønt før gravlunden kan tas i bruk. Se bildene her.
onsdag 09:03 Eigersund kommune
Endring av detaljregulering for Elgjebakken-Sjukehusveien
Formålet med planen er å legge til rette for at deler av området som er regulert til park, kan benyttes til skøytebane i vinterhalvåret og ballspill resten av året, samt at det kan bygges et driftsbygg i tilknytning til baneanlegget.
tirsdag 08:50 Eigersund kommune
Ny ballbinge på Rundevoll skole
Mot slutten av januar vil Eigersund kommune sette i gang arbeidet med å få på plass ny ballbinge ved Rundevoll skole.
tirsdag 08:29 Eigersund kommune
Skrivergården, hva nå?
Et av Eigersund sine mest fashionable bygg, skrivergården, står nå ved et veiskille, og for å se på hvordan bygget kan bli brukt i fremtiden, for byens og gårdens beste, har nå rådmannen bestilt en sak for å se på de aktuelle problemstillingene og mulighetene.
mandag 07:48 Eigersund kommune
Mindre reguleringsendring Leidlandshagen
Det er søkt om en mindre reguleringsendring i Leidlandshagen 16-31. Bakgrunnen er en betydelig høydeforskjell mellom Lasteinveien og Krukkeveien.
onsdag 15. januar Eigersund kommune
Reguleringsendring for havn- og næringsområde Kaupanes
Det er søkt om en mindre reguleringsendring i forbindelse med reguleringsplanen «Havne- og næringsområde Kaupanes». Bakgrunnen er et behov for etablering av siloer i forbindelse med etablert industri.
onsdag 15. januar Eigersund kommune
ROGALAND

Friluftskole i vinterferien
Dalane Friluftsråd inviterer til friluftskole i vinterferien for alle barn mellom 10 og13 år. Se mer på deres hjemmesider.
onsdag 15. januar Eigersund kommune
Sandsekkene blir hentet torsdag
Sandsekkene som er utlånt fra Eigersund kommune for å demme opp for den høye vannstanden vil bli hentet inn torsdag i løpet av arbeidsdagen.
onsdag 15. januar Eigersund kommune
Kommunen trapper ned beredskapen kl 03:00
Vannstanden ble mindre enn antatt, og vi trapper nå ned beredskapen fra kl. 03:00. Du kan komme i kontakt med kommunen ved å kontakte brøytevakten på tlf 951 27 987 eller brannstasjonen på tlf 51 46 83 40.
onsdag 15. januar Eigersund kommune
Eigersund kommune ønsker å nå deg i kriser mm
Eigersund kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere om hendelser via SMS. Er det vannavstengning, flom, brann eller ulykker i nærheten av der du bor ønsker vi å kunne kontakte deg. Registrer deg her.
tirsdag 14. januar Eigersund kommune
Ekstremværet Didrik: rødt nivå for vannstand i Sør-Norge
På strekningen Åna-Sira til Austevoll ventes ekstremt høy vannstand natt til onsdag, estimert til 80-90 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene. Vannstanden er ventet å være på det høyeste mellom klokken 02 og 03.
tirsdag 14. januar Eigersund kommune
Forberedelser før høy vannstand
Flere av avdelingene som kan bli berørt av den ventede høye vannstanden i sjøen har hatt et fellesmøte for å koordinere det videre arbeidet. Beredskap har sammen med helse, vei og utemiljø, kommunikasjon og politiet gått igjennom hva en kan forvente langs kysten det...
tirsdag 14. januar Eigersund kommune
Med el-sykkel i Eigersund
I fjor syklet 10 % til jobb hver dag på sommerhalvåret. Samme undersøkelse fant at det vil bli en dobling i andelen som eier elsykkel i 2020. Hør hvorfor kulturhusleder Kari Spangen kjøpte elsykkel i fjor.
tirsdag 14. januar Eigersund kommune
High water level warning
The Norwegian Meteorological Institute has issued a warning of high water level, orange level, early Wednesday morning 15th of January 2020.
mandag 13. januar Eigersund kommune
Bli lærling hos oss
Eigersund kommune har satt som mål å ha 30 læreplasser fordelt på et toårig læreforløp, og til høsten har vi ledig 15 læreplasser innen forskjellige fagretninger.
mandag 13. januar Eigersund kommune
Varsel om høy vannstand - oransje nivå
Meteorologisk Institutt har varslet om høy vannstand, oransje nivå, natt til onsdag 15. januar 2020. Prognosen pr. nå er 171/97 cm. Til sammenligning er høyest observerte vannstand i Stavanger 182/108 cm. Oransje = stor fare. «Dette er en alvorlig situasjon som forekommer sjelden....
søndag 12. januar Eigersund kommune
Bjørn Steinar (70) kan så vidt gå – likevel nektes han handikapparkering
EGERSUND : Den slagrammede 70-åringen føler seg urettferdig behandlet etter at reglene for handikapparkering ble strammet inn. Han er ikke alene, ifølge Handikapforbundet.
søndag 12. januar TV 2
Høy vannstand i Hellelansvassdraget
Det er høy vannstand i Hellelandsvassdraget, med vann i veibanen på E-39 og veien til Birkeland er stengt pga høy vannstand. Nå kl 01:00 er vannstanden svakt på vei ned, og det er ikke meldt regn av betydning i det kommende døgnet. Kommunen overvåker situasjonen.
søndag 12. januar Eigersund kommune
Ny politikontakt for Eigersund kommune
Svanhild Wetteland-Skåra er ny politikontakt for Eigersund kommune. Politikontaktens oppgave er å bidra til et tett og godt samarbeid mellom politiet og lokale aktører for å forebygge kriminalitet og skape trygge lokalsamfunn.
torsdag 9. januar Eigersund kommune
Exo Kids i kulturhuset
Kulturkontoret starter året med en forrykkende barneforestilling på kulturhuset. «En musikalsk reise i verdensrommet på leting etter liv» med Exo Kids.
onsdag 8. januar Eigersund kommune
Åpen dag i våre barnehager
Det ønskes velkommen til åpen dag i våre kommunale barnehager.
onsdag 8. januar Eigersund kommune
Vedtatt budsjett 2020 og økonomiplan
Her finner du budsjett for 2020 og økonomiplan 2020 - 2023, blå bok, vedtatt av kommunestyret.
onsdag 8. januar Eigersund kommune
Egersundkonferansen 2020
Velkommen til EK20 i Egersund Arena. Dette er den største møteplassen i Dalane i 2020 med et innholdsrikt og spennende program. Mulighetskonferanse for politikk og næringsliv i Egersund Arena onsdag 29. januar 09:00 -15:00.
mandag 6. januar Eigersund kommune
Kurs i mestring av belastning
Står du i en eller annen form for belastning i livet ditt? Er belastningen så omfattende at du ikke føler at du er i stand til å mestre dem på en måte som du selv opplever som akseptabel? Nytt kurst våren 2020.
mandag 6. januar Eigersund kommune
Det legges gytegrus i Lundeåne
Mandag 6. januar vil det bli lagt ut gytegrus i Lundeåne for at fisken som ferdes her skal ha en best mulig yngleplass. På grunn av dette vil det denne dagen bli stengt for trafikk mellom Nyeveien 3 og Nyeveien 19 i tidsrommet 07:00 – 14:00.
fredag 3. januar Eigersund kommune
Søk barnehageplass
Søknad sendes elektronisk ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har mulighet til å søke elektronisk, vennligst ta kontakt med oss.
onsdag 1. januar Eigersund kommune
Foreldreveiledningskurs
Et kurs for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan få et enda bedre forhold til barnet ditt. I gruppen legges det til rette for å møte andre foreldre, dele erfaringer og drøfte gleder og utfordringer.
27. desember 2019 Eigersund kommune
Våre åpningstider og tjenester i julen
En kort oversikt over når og hvor du finner oss i juleuka 2019.
20. desember 2019 Eigersund kommune
Folkefest på torget nyttår
Tradisjonen tro blir der nyttårsfeiring på torget i Egersund også ved overgangen til 2020. Foruten et stort fyrverkeri og hilsen fra ordføreren, blir det underholdning ifra scenen.
20. desember 2019 Eigersund kommune
Årets innsatspris, kulturstipend og kulturpris
Tre høythengene priser og stipend ble delt ut på julemiddagen etter årets siste kommunestyre. Se hvem som vant og begrunnelsene her.
20. desember 2019 Eigersund kommune
Startskuddet gikk for nytt forskningsprosjekt
Tirsdag ettermiddag var representanter fra Universitetet i Stavanger, Korus vest, og samarbeidskommunene Eigersund og Sokndal samlet for å signere samarbeidsavtale. Samarbeidsavtalen omhandler følgeforskning på innføring av samhandlingsmodellen Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI).
18. desember 2019 Eigersund kommune
ROGALAND

Ledig stilling som prosjektleder
Tekniske tjenester har ledig en stilling som prosjektleder med kontor i Egersund sentrum. Oppgaver og ansvar er planlegging og styring av større investeringsprosjekter.
18. desember 2019 Eigersund kommune
#frampå julespesial
I #frampå julespesial har vi tatt en prat med ordfører Odd Stangeland. For fjerde år på rad samarbeider han med Frivilligsentralen og framsnakker frivillige i kommunen gjennom "Ordførerens julekalender".
18. desember 2019 Eigersund kommune
Gratis fagskoleutdanning innen kroniske sykdommer
Studiestart på Dalane videregående skole tirsdag 11.februar 2020. Dette er et deltidsstudium over to år finansiert av Kunnskapsdepartementet via Rogaland fylkeskommune
16. desember 2019 Eigersund kommune
Lekeplass i Nonsfjellveien
Vei og Utemiljø setter opp ballbinge i Nonsfjellveien lekeplass. I samarbeid med velforeningen.
16. desember 2019 Eigersund kommune
Åpning av Motalaveien
Etter en lang anleggsperiode skal Motalaveien igjen åpnes for trafikk. Etter planen skal veien være asfaltert ferdig i løpet av mandag 16. desember, og vil åpnes for trafikk så snart asfalten er kald.
16. desember 2019 Eigersund kommune
Følg kommunestyret direkte
Kommunestyret 16. desember 2019, blir her vist direkte og er mulig å se i ettertid som opptak.
16. desember 2019 Eigersund kommune
Hendelse med radioaktivt avfall på gjenvinningsanlegg
Oppdatert informasjon Fredag kl 11:06: Kilden er identifisert og målinger utført av DSA og Sivilforsvaret viser at strålingsnivåene på stedet er langt under nivået for helseskade. Dette gjelder både for publikum som har levert annet avfall ved IVAR disse dagen, samt ansatte...
12. desember 2019 Eigersund kommune
Dalane videregående skole på omvisning i elveparken
En klasse geofag-studenter fra Dalane videregående skole fikk denne uka omvisning i elveparken. Sammen med faglærer May Sissel Sæstad Pedersen fikk de se hvilke problemer en flom kan gi, og hva en kan gjøre for å forebygge problemer i framtiden.
12. desember 2019 Eigersund kommune
Søknad om barnehageplass
Søknadsskjema for barnehageplass for hovedopptaket 2020 / 2021 er under revidering. Nytt skjema skal være klargjort for søking til hovedopptaket i tidsrommet mellom 1. og 31. januar 2020.
12. desember 2019 Eigersund kommune
Årets jubilanter 2019
Eigersund kommune feiret årets jubilanter med felles markering på Grand Hotell onsdag 4. desember 2019. Kommunalsjef Arild Sandstøl ønsket velkommen til de 44 av totalt 53 jubilanter som var til stede.
12. desember 2019 Eigersund kommune
DIM på Facebook
Dalane Miljøverk AS er nå på Facebook. Her vil du kunne få de siste nyhetene og oppdateringene om du klikker liker på siden.
11. desember 2019 Eigersund kommune
Høy vannstand
Onsdag kveld 11. desember vil det bli høy vannstand, estimert til 50-60 cm over det som er oppgitt i tidevannstabellene. Vannstanden er ventet på sitt høyeste mellom 22:00 og midnatt.
10. desember 2019 Eigersund kommune
Det ventes kraftige vindkast
Fra tirsdag ettermiddag 10. desember ventes kraftige vindkast fra søraust og sør, rundt 27 m/s i indre strøk og opp mot 33 m/s i ytre strøk.
10. desember 2019 Eigersund kommune
Hederlig omtale
Eigersund kommune viser et systematisk etikkarbeid som er godt forankret i øverste ledelse. Slik starter den hederlige omtalen til Eigersund kommune.
6. desember 2019 Eigersund kommune
Hva driver Eigersund brann og redning med?
En oversikt over hva avdelingen har gjort så langt i 2019.
6. desember 2019 Eigersund kommune
Julebyen Egersund har åpnet sine hjertedører
Munkene, grøtdamene, pølsemakerne og alle andre kjente og kjære personligheter fra 16 år med julemarkedet i Egersund var på plass da Julebyen åpnet torsdag. Her er programmet for dagene framover.
5. desember 2019 $ Stavanger Aftenblad
Nye Rundevoll barnehage
Det planlegges en ny barnehage med lyse klare farger og et stort uteområde. Se tegningene for den nye barnehagen i filmen her.
5. desember 2019 Eigersund kommune
Minnesmerke for Bjorg Lambrecht
Det unge sykkeltalentet Bjorg Lambrecht omkom etter en ulykke under sykkelrittet Polen rundt i år. Han var et stort sykkeltalent, og tok sølvmedalje i verdensmesterskapet for U23-ryttere i 2018. Han ble 22 år gammel. I dag ble en stjerne til hans minne avduket i Egersund.
4. desember 2019 Eigersund kommune
Tilbudskonkurranse for transport av mat
Eigersund kommune gjennomfører en tilbudskonkurranse for inngåelse av kontrakt vedrørende transport av mat. Utkjøringen gjelder levering av mat fra kjøkkenet på Lagård til aktuelle enheter på lørdager, søndager og bevegelige helligdager.
4. desember 2019 Eigersund kommune
Nye priser for barnehageopphold
Fra 1. januar er det nye priser for opphold i barnehage. Oversikten over disse finner her.
2. desember 2019 Eigersund kommune
Høring av budsjett og økonomiplan
Formannskapets innstilling til budsjett 2020 og økonomiplan 2020 - 2023 ligger nå ute til høring og offentlig ettersyn.
2. desember 2019 Eigersund kommune
Årets Juleby åpner torsdag
Den offisielle åpningen av Julebyen 2019 er torsdag 5. desember 2019 klokka 16:00. Mer informasjon om åpningstider og program på Julebyens nettsider
1. desember 2019 Eigersund kommune
Nå tennes tusen julelys!
Søndag 1. desember kl 16. tennes lysene i Egersunds fantastiske juletre av ordfører Odd Stangeland. Egersund musikkorps spiller nydelige julesanger. Frelsesarmeen Egersund korps er til stede med julegryten og inviterer til adventshygge i lokalene sine etterpå. Bli med!
1. desember 2019 Eigersund kommune
Adventskonsert på Bakkebø
Chorus og Egersund brass holder adventkonsert i Bakkebø kirke søndag 1. desember 18:00.
29. november 2019 Eigersund kommune
Bevilgning til Magma geopark
Formannskapene i Dalanekommunene har vært på befaring i geoparken, og gleder seg over regjeringens bevilgning på 1 000 000,- kr til vårt felles selskap Magma Geopark. Bildet er tatt fra området som disponeres av KNA Raceway.
29. november 2019 Eigersund kommune
ROGALAND

Mindre reguleringsendring for Egersund sentrum
Endringene gjelder for krav til parkeringsplasser for forsamlingslokaler som i all hovedsak benyttes utenom ordinær arbeidstid og utenom ordinære åpningstider.
29. november 2019 Eigersund kommune
Søker unge til ungdomsrådet
Eigersund kommune søker engasjerte ungdommer i alderen 9. klasse til 18 år for deltakelse i Eigersund ungdomsråd. Rådet skal sikre at unges mening blir hørt i beslutninger som har noe å si for barn og unge.
29. november 2019 Eigersund kommune
Sykkelparkeringshuset på Areneset
I sykkelparkeringshuset på Areneset finner du et av de beste sykkelstativene i byen. Her kan hele sykkelen låses fast, og sykkelen står litt mer skjult for vær og vind. I tillegg er det to stikkontakter til lading av elsykkel. Ta med en liten hengelås til å låse laderen inne...
27. november 2019 Eigersund kommune
Småbåtanlegg i Eidebukta
Det legges opp til at antallet båtplasser på flytebryggeanlegget økes fra dagens 15 til 18 og at antallet parkeringsplasser økes tilsvarende.
26. november 2019 Eigersund kommune
På kulturhuset frem mot jul
Frem mot jul blir det julefilmfest med Poppe, men også premierer på Star Wars og Frost. Se oversikten her.
26. november 2019 Eigersund kommune
Mitt Eigersund 2019
Lyst til å dele dine opplevelser i 2019? Send inn dine beste bilder til vår nyttårskavalkade som vil bli vist på torget nyttårsaften.
26. november 2019 Eigersund kommune
Se kommunestyret her
Her kan du se kommunestyret direkte 25. november 2019 og som opptak i etterkant.
25. november 2019 Eigersund kommune
Tilskuddsordning for å inkludere barn og unge
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet inviterer offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner til å søke om tilskudd til tiltak og prosjekter som kan bidra til inkludering av barn og ungdom.
25. november 2019 Eigersund kommune
Søker støttekontakter og besøkshjem
Er du den vi leter etter? Mestringsenheten i Eigersund søker støttekontakt og fritidsvenn samt avlastningshjem og besøkshjem.
22. november 2019 Eigersund kommune
Kamera går på Husabø
I dag har Husabø skole hatt besøk av et kamerateam. Det er skolens gode hjem-skolesamarbeid for flerspråklige elever som har vekket interessen fra filmteamet RedAnt og NAFO.
21. november 2019 Eigersund kommune
Brannvesenet på skolebesøk
Nå før jul vil samtlige 4. klasser i Eigersund få besøk av brannvesenet. Med seg får elevene kunnskap om hva en kan gjøre for å hindre brann hjemme, samt ei lekse til hele familien.
21. november 2019 Eigersund kommune
Ledig stilling som ingeniør
Eigersund kommune søker etter ingeniør som vil jobbe med kartlegging, planlegging og gjennomføring av investeringsprosjekt knyttet til vedlikehold, renovering, opprusting av kommunale bygninger.
21. november 2019 Eigersund kommune
Slutt med brev på papir til virksomheter
Eigersund kommune avslutter praksisen med at digital post til virksomheter som ikke blir åpnet i Altinn, blir ettersendt i papirformat. Dette gjelder fra 1. januar 2020.
21. november 2019 Eigersund kommune
Hensyn og ansvar som syklist
Vi har nå gått inn i en årstid med glatte og mørke veier. Sykkelbyen Egersund ønsker å minne om at det er påbudt å bruke lys på sykkelen når det er mørkt ute.
20. november 2019 Eigersund kommune
Klokka på plass på Hestnes gravlund
Da gjenstår bare belegningsstein, veier, trær og busker før gravlunden er klar til neste høst.
20. november 2019 Eigersund kommune
Tidligere prosjektleder vurderer rettslige skritt mot Eigersund
Fredag pustet mange lettet ut. Håndtrykket mellom rådmannen og styrelederen i Kvia AS markerte at konflikten var over og at bygging av Eigerøy skole var i gang igjen. Nå kan Eigersund likevel havne i retten.
19. november 2019 $ Stavanger Aftenblad
Samling for inkluderende barnehage- og skolemiljø
Forrige uke var ansatte i våre skoler og barnehager samlet for en dag med faglig påfyll. I regi av utdanningsdirektoratet deltar Eigersund kommune i prosjektet inkluderende barnehage- og skolemiljø.
19. november 2019 Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL