Eigersund
1 nytt tilfelle av covid-19 lørdag 8.5.2021
En person har testet positivt. Dette har bla medført at ungdomstrinnet på Samfunnet skole har havnet i ventekarantene. Kommunens smitteoppsporingsteam jobber fortsatt med å få full kontroll på smittesituasjonen. Vi vil ellers benytte anledningen til å gi
21:45 Eigersund kommune
På tur med Kjerjanesbussen
De siste to ukene har hjemmeboende eldre i kommunen fått reise på bussturer i nærområdet, etterfulgt av velsmakende måltider på Kosen.
fredag 10:48 Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 torsdag 6.5.2021
Tilfellet har kommet i forbindelse med en fest i helgen og tilfellet har medført at flere personer har måttet gå enten i smittekarantene eller ventekarantene. Det jobbes fortsatt med å få oversikt over alle nærkontakter så det er ikke full kontroll på
torsdag 22:27 Eigersund kommune
Smitte og ventekarantene pga covid-smitte på Dalane Vid. skole
Det er nå ca. 60 elever som er i smittekarantene på grunn av covid-smitten på Dalane Videregående skole. Alle i husstanden til de som er i smittekarantene må nå være i ventekarantene til negativt testresultatet foreligger fra 1. test som blir tatt i morgen.
torsdag 19:24 Eigersund kommune
Vaksinestatus 6. mai
Neste uke, i uke 19, kommer det 462 doser med koronavaksine. 278 innbyggere blir da kalt inn for å ta første dose. Vi vaksinerer neste uke blant de yngste i i prioritetsgruppe 4, 65-74 år.
torsdag 12:44 Eigersund kommune
Kos deg på tur, men vis hensyn
Vi minner om at turveien ut til Eigerøy fyr består av flere beiteområder og at det her er båndtvang hele året.
torsdag 08:06 Eigersund kommune
Faktura for kommunale gebyr
Faktura for 2.termin kommunale gebyr sendes ut i slutten av mai 2021. Faktura inneholder poster for eiendomsskatt, vann og avløp samt feieravgift og gjelder for perioden 1.mai til 31.august.
torsdag 07:37 Eigersund kommune
Julenissen vaksinert
Ting begynner å gå seg til for Julebyen Egersund. Se video her.
torsdag 07:14 Eigersund kommune
ROGALAND

15 helsepersonell fikk utsatt sin vaksine i dag
I forbindelse med sammenslåing av to lister, skjedde det beklageligvis noen feil på timebestillingene. Bla hadde 15 innbyggere fått time for sin 2. vaksine og der vi ikke hadde tilgjengelig vaksine til dem. Det medførte at vi avlyste time for 15
onsdag 20:49 Eigersund kommune
Vi venter på prøvesvar
På grunn av mange tester etter russetreffet i helga, har det blitt forsinkelse i svarene. Positive prøvesvar vil bli formidlet her umiddelbart.
onsdag 08:23 Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 tirsdag 4.5.2021
Dette er i forbindelse med arbeidsinnvandring og vedkommende er allerede i smittekarantene. Det er derfor god kontroll på smittevei og derfor ingen grunn til bekymring for noen andre. Tilfellet har ingen sammenheng med smitte i russemiljøet.
tirsdag 22:28 Eigersund kommune
Informasjon til de som er berørt av smitte i russefeiringen
Her finner du informasjon fra Eigersund kommune for de som er berørt av smittetilfellene blant russen i Stavanger-regionen (Nord-Jæren mm). Smittekarantenen kan kortes ned dersom du får negativt svar på koronatest (PCR-test) som er tatt tidligst syv døgn etter du hadde kontakt med en...
tirsdag 15:48 Eigersund kommune
Karantene for vaksinerte
Det er egne karanteneregler for de som er vaksinert.
tirsdag 12:09 Eigersund kommune
Alle som var på russetreff oppfordres til å teste seg
Alle som deltok i russefeiringen i Stavanger, Sandnes og Jæren, oppfordres nå til å teste seg. Dette gjelder selvsagt også de som ikke er russ.
tirsdag 00:44 Eigersund kommune
Oppstart av planarbeid og høring av planprogram for Eie
Formålet med planen er å tilrettelegge for sentrumsutvikling og boligutbygging i en ny bydel på Eie. Den nye bydelen skal være en attraktiv forbindelse mellom Egersund stasjon og Egersund sentrum.
mandag 09:49 Eigersund kommune
Får jeg snart min vaksine?
Onsdag 5. mai vil de yngste som får koronavaksinen være 67 år. Merk at det også vil være noen 67-åringer som ikke blir kalt inn før uka etter. 212 personer vil få sin første dose, 222 blir re-vaksinert, mens 28 helsepersonell vil få en dose
torsdag 29. april Eigersund kommune
Covid-vaksinen er gratis!
Vi har fått tilbakemelding på at enkelte har fått faktura på vaksineringen. Foreløpig har vi kun oversikt over at det har skjedd i 3 tilfeller. Dersom det er andre som har fått faktura fra kommunen på dette, ber vi om at vi blir kontaktet slik at vi kan
onsdag 28. april Eigersund kommune
Fjellrensking på turvei
Turveien fra Hellvik til Eie blir stengt ved tunellen ved Maurholen når arbeidet med fjellrenking starter 18 mai. Turveien blir stengt hele døgnet i cirka en uke for å unngå at publikum blir skadet av løse steiner som kan falle ned.
tirsdag 27. april Eigersund kommune
Frisbeegolf på Skadbergsanden
Vi har siden frisbeegolfanlegget på Skadbergsanden ble etablert mottatt flere meldinger fra publikum som er redde for å bli truffet av frisbee. Eigersund kommune ønsker at det fortsatt skal være mulig å spille frisbeegolf på Skadberg men denne
tirsdag 27. april Eigersund kommune
Flere barn og unge ut i aktivitet
Eigersund kommune ønsker å bedre muligheten for at barn og unge i familier med stram økonomi kan delta på fritidsaktiviteter. Sammen med lag og foreninger deler vi derfor ut midler fra vårt nyopprettede fritidsfond.
mandag 26. april Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 fredag 23.4.2021
Dette er en person som har vært på reise i utlandet og vedkommende var derfor i karantene. Det er god kontroll på smittevei og derfor ingen grunn til bekymring for noen andre. 
fredag 23. april Eigersund kommune
Russeråd fra FHI
FHI har kommet med råd til russen og som de sier: Smittesituasjonen i Norge er ustabil, og årets russ må belage seg på en russefeiring preget av pandemi og smitteverntiltak.  
fredag 23. april Eigersund kommune
Kompensasjonsordning til næringslivet
Eigersund kommune har blitt tildelt 1.736.000 kroner av regjeringens krisepakke for å kompensere lokalt næringsliv som er særlig hardt rammet av lokale eller nasjonale smitteverntiltak.
fredag 23. april Eigersund kommune
Snart min tur å få vaksine?
Foruten å vaksinere de mellom 18 og 64 år med høy risiko, som definert av FHI, vaksinerer vi vi onsdag 28. april innbyggere som prioriteres grunnet alder eller særskilte kriterier etter vurdering hos kommuneoverlegen. Vi starter med å sende ut SMS og
torsdag 22. april Eigersund kommune
Offentlig bading åpner igjen
Du kan nå legge av billetter for svømming på forhånd via SMS. Betaling i luka som vanlig.
torsdag 22. april Eigersund kommune
Tilskudd til leie av telt til arrangementer
Eigersund kommune har opprettet en økonomisk støtteordning for private aktører til leie av telt til større arrangementer. Tilskuddordningen har et budsjett på kr 50.000.
torsdag 22. april Eigersund kommune
Rammeavtale med Asplan Viak A/S
Det er inngått rammeavtale mellom Eigersund kommune og Asplan Viak A/S, knyttet til rådgivende ingeniørtjenester (elektro). Rammeavtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år.
torsdag 22. april Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 onsdag 21.4.2021
Dette er en nærkontakt som allerede er i smittekarantene. Det er god kontroll på smittevei og derfor ingen grunn til bekymring for noen andre. 
onsdag 21. april Eigersund kommune
Branntilsyn på skolene
Nå har vi hatt branntilsyn på flertallet av skolene, og resultatet er noe sprikende. På de nyeste skolene som Helleland og Lagård, og de som har den nyeste oppgraderingen så har vi ingen avvik. På de skolene som har ble bygget for en 30 år siden som Rundevoll skole så...
onsdag 21. april Eigersund kommune
Retningslinjer for besøk i helseinstitusjoner
Nye retningslinjer som er gjeldene fra 22. april 2021. Se punktene her.
onsdag 21. april Eigersund kommune
Vi er tilbake til nasjonale covid-tiltak fra torsdag 22. april
Den  utvidede kriseledelsen har hatt møte og konklusjonen er at vi fra torsdag går tilbake til å følge de nasjonale anbefalingene for covid-tiltak. Kommunen vil dermed ikke lengre ha noen egne lokale anbefalinger.
tirsdag 20. april Eigersund kommune
Rammeavtale med Sig Halvorsen A/S
Det er inngått rammeavtale mellom Eigersund kommune og Sig Halvorsen A/S, knyttet til rørleggertjenester. Rammeavtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år.
tirsdag 20. april Eigersund kommune
Rammeavtale med MG Elektro A/S
Det er inngått rammeavtale mellom Eigersund kommune og MG Elektro A/S, knyttet til elektrikertjenester. Rammeavtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år.
tirsdag 20. april Eigersund kommune
ROGALAND

Tusenbeinet åpen barnehage stengt
Ut i fra Covid-anbefalingene har vi valgt å holde Tusenbeinet stengt til og med 21.april.
mandag 19. april Eigersund kommune
2 nye tilfeller av covid-19 søndag 18.4.2021
Dette er nærkontakter (mindre barn) som er i smittekarantene og det god kontroll på smittevei og derfor ingen grunn til bekymring for noen andre. De som har vært i smittekarantene på Husabø skole, Rundevoll skole og Skattekisten kulturbarnehage og har ventet på testsvar på...
søndag 18. april Eigersund kommune
2 nye tilfeller av covid-19 lørdag 17.4.2021
Det er to nærkontakter (barn under skolepliktig alder) som nå har testet positivt. Begge barna var i smittekarantene og det er god oversikt over smitte. Det er derfor ingen grunn til uro for andre pga denne smitten. Vi takker alle for den gode
lørdag 17. april Eigersund kommune
Bysykkelen skyter fart
Eigersund er en av tolv kommuner i Rogaland som har lagt til rette for bysykler. Totalt ble det 5527 leide turer med bysykkel hos oss i 2020.
fredag 16. april Eigersund kommune
Vaksinestatus 15. april
Neste uke får vi inn 432 doser. 86 av disse reserveres til helsepersonell, mens 346 doser skal gis til andre innbyggere. Alle er 1. doser. Siste uken har det vært stor økning i antall koronatestinger.
torsdag 15. april Eigersund kommune
Lokale anbefalinger gjelder fram til onsdag
Vi anbefaler ikke å kikke etter smutthull eller unntak, men holde disse anbefalingene som beskrevet her.
torsdag 15. april Eigersund kommune
1 nytt tilfeller av covid-19 onsdag 14.4.2021
Det er en nærkontakt (barn) som nå har testet positivt. Vedkommende var i smittekarantene og det er god oversikt over smitte. Det er derfor ingen grunn til uro for andre pga dette smittetilfellet. Kommunen vil i morgen formiddag konkludere om veien
onsdag 14. april Eigersund kommune
Bålforbud i Eigersund og Bjerkreim
Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot åpen ild i skog og utmark i Norge, med unntak av godkjente bålplasser. Reglene åpner samtidig for bruk av skjønn, der brannvesenet kan gi tillatelse. Det er alltid den som antenner ilden som er
onsdag 14. april Eigersund kommune
Ingen nye covid-tilfeller registrert tirsdag 14.4.2021
Dette medfører at husstandsmedlemmer til elever som er i smittekarantene 2-3 trinn på Rundevoll kan avslutte sin ventekarantene. Elever og ansatte 1. og 4. trinn Husabø skole og avdelingen i Hestnes FUS barnehage som alle har vært i ventekarantene, kan
tirsdag 13. april Eigersund kommune
Oppstart av detaljregulering for Husabø
Formålet er oppgradere eldre reguleringsplan, samt ivareta behovet for utvidelse av skoleområdet for barne- og ungdomsskolen. En vil også se på de trafikale forholdene og bedre trafikksikkerheten.
tirsdag 13. april Eigersund kommune
Video av planteknisk utvalgs møte 12. april 2021
Video, saksliste og dokumenter fra møtet som på grunn av smittesituasjonen ble holdt digitalt.
tirsdag 13. april Eigersund kommune
3 nye tilfeller av covid-19 mandag 12.4.2021
For Husabø skole har det medført at 6. trinn går i smittekarantene, 1. og 4. trinn er i ventekarantene. En ny klasse på voksenopplæringen går i ventekarantene og en avdeling på Hestnes Fus barnehage går i ventekarantene. Rundevoll skole fortsetter sin...
tirsdag 13. april Eigersund kommune
Avdeling i Hestnes FUS barnehage går i ventekarantene
Vi har en uoversiktlig smittesituasjon i Eigersund som fører til at vi må sette avdeling Myntevik i ventekarantene inntil testsvar foreligger.
tirsdag 13. april Eigersund kommune
Risikonivå 3 – Rødt nivå på skole, barnehager og oppvekst
Kommunen er nå vurdert til å ha risikonivå 3 iht nasjonale retningslinjer. Dette har formelle konsekvenser også for andre. I tillegg vil skole, barnehager og oppvekst gå over på rødt nivå fra og med tirsdag 13.4.21 og til og med fredag 16.4.21. Dette kan
mandag 12. april Eigersund kommune
Hva betyr det å være i vente- eller smittekarantene?
Hvis du bor sammen med en som er nærkontakt må du være i ventekarantene frem til nærkontakten har fått sitt første testsvar. Hva dette innebærer kan du lese her.
mandag 12. april Eigersund kommune
Ansatte i Skattekisten kulturbarnehage i karantene
Fem ansatte som jobber i Skattekisten kulturbarnehage går i smittekarantene etter kontakt med en voksen som har vært innom barnehagen og som senere har fått påvist covid-19. Dette gjelder ikke noen av barna, som derfor kan møte i barnehagen som
mandag 12. april Eigersund kommune
9 nye tilfeller av covid-19 søndag 11.4.2021
Dette har medført at noen elever og ansatte på Husabø skole, Rundevoll skole og Voksenopplæringen er i smittekarantene og alle i deres husstand er i ventekarantene. De som er i smittekarantene har alle fått egen melding om dette fra sin skole. Det er ca. 200 som er i smittekarantene...
mandag 12. april Eigersund kommune
Hjemmeskole for Husabø skole mandag og tirsdag
Det blir hjemmeskole for elevene på Husabø skole mandag 12. og tirsdag 13. april. Dette for å få oversikt over smittesituasjonen på skolen.
søndag 11. april Eigersund kommune
To nye tilfeller av covid-19 lørdag 10.4.2021
Dette har medført at flere ansatte og elever på Husabø skole blir satt i ventekarantene frem til situasjonen er avklart. I tillegg er flere ansatte i hjemmesjukepleien satt i smittekarantene. Etter en nøye vurdering, er det konkludert med at det ikke er
lørdag 10. april Eigersund kommune
Koronainfo på flere språk
Hva betyr det å være hjemme i isolasjon, eller å være i smittekarantene og ventekarantene? Må en videre holde litt, mye eller helt avstand? Mer om dette på flere språk her. Kjenner du noen som ikke snakker godt norsk? Del gjerne denne lenken.
lørdag 10. april Eigersund kommune
Nytt tilfelle av covid-19 torsdag 8.4.2021
Tilfellet har sammenheng gårsdagens tilfelle ved at det er en nærkontakt som nå har testet positivt. Tilfellet har utløst 4 nye nærkontakter som nå er i karantene og som vil bli testet. Det er kontroll på situasjonen og nærkontakter, så situasjonen er
torsdag 8. april Eigersund kommune
Nytt tilfelle av covid-19 onsdag 7.4.2021
Tilfelle har ikke har sammenheng med tidligere nærkontakter som medførte ventekarantene for et større antall personer i denne uken. Det er kontroll på situasjonen og nærkontakter, så situasjonen er udramatisk.  
torsdag 8. april Eigersund kommune
Sikker på at du har meldt deg opp til vaksinering?
Vi blir daglig ringt opp av innbyggere som må forsikre seg om at de har meldt seg opp for vaksinering. Her er det så mange som ringer at det forsinker vårt arbeid med å kalle inn de som skal få vaksine neste uke.
torsdag 8. april Eigersund kommune
Korona: Temaside og skjema for test
Siste nyheter og skjema for å melde seg opp til test, samt status for når du kan forvente å få vaksinen.
10. mars 2020 Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL