Eigersund
Trafikkfarlige hekker og busker
Du som har hage ut mot offentlig vei må bidra til at vegetasjonen fra din eiendom ikke skaper trafikkfarlige situasjoner. Trafikksikkerhet er også ditt ansvar.
onsdag 15:38 Eigersund kommune
Svært kraftig styrtregn, oransje nivå (MET)
Det er observert svært kraftige regnbyger i Rogaland, og dette vil fortsette utover ettermiddagen og kvelden. Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde, og været kan endre seg raskt.
tirsdag 16:25 Eigersund kommune
Fare for styrtregn i Rogaland
Finværet er over - varsom.no melder om fare for styrtregn (gult nivå) Fra natt til tirsdag til sent tirsdag kveld ventes kraftige regnbyger i Rogaland. Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde, og været kan endre seg raskt. Dette gjelder
mandag 14:53 Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 fredag 23.7.2021
Nytt tilfelle av covid-19. Dette er på grunn av innreise, ikke arbeidsinnvandring, og vi har kontroll på smittesporingen. Dette tilfellet anses derfor som under kontroll. Tilfellet medfører at to nærkontakter må gå i smittekarantene. Det er første
fredag 23. juli Eigersund kommune
Rutebilstasjonen midlertidig stengt
I forbindelse med minnesermonien 22. juli vil rutebilstasjonen i Egersund være stengt mellom klokken 15.20 og 16.15.
torsdag 22. juli Eigersund kommune
10-årsmarkering for 22. juli
I anledning at det er 10 år siden terrorangrepet 22. juli blir det markering i Egersund klokken 15:25 ved minnestøtten ved rutebilstasjonen i Egersund sentrum.
onsdag 21. juli Eigersund kommune
God badevannskvalitet
Alle prøvene tatt 26 juli viser god badevannskvalitet. Se testresultatene og hvor vi har testet her. Vær obs på at vannkvaliteten kan ha endrer seg kraftig pga kraftig nedbør.
tirsdag 20. juli Eigersund kommune
En stor takk
En stor takk til Egersund røde kors og Egersund sanitetsforening, to lag i Eigersund som har vært til stor hjelp under vaksineringen.
torsdag 15. juli Eigersund kommune
ROGALAND

Vaksinering 21. og 27. juli
Infoside og skjema for å teste seg for covid-19 i Eigersund kommune
onsdag 14. juli Eigersund kommune
Spørsmål om reise til og fra utlandet
Kommunen får en del spørsmål om hvordan folk skal forholde seg til reise, karantene, vaksinering, vaksinepass, landfarger som endrer seg mm. Felles for mange av spørsmålene er at det ligger utenfor kommunen å kunne svare på dette. Ikke av vond vilje, men
tirsdag 13. juli Eigersund kommune
Karina Havsø vil bli konstituert som kommunalsjef KO
I forbindelse med at kommunalsjef KO Eivind Galtvik har sagt opp sin stilling i kommunen, vil barnehagesjef Karina Havsø bli konstituert i stillingen som kommunalsjef KO fra 27. august 2021.
tirsdag 13. juli Eigersund kommune
Utlegging av manntallet
Du kan nå undersøke om du står i Eigersund kommune sitt manntall. Dette kan du gjøre fram til stortings- og sametingsvalget 13. september. Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved valget. 
mandag 12. juli Eigersund kommune
Handlingsplan for omstillingskommunen
Omstillingsarbeidet skal bidra til å skape nye og sikre eksisterende arbeidsplasser i eksisterende og nytt næringsliv i Eigersund.
fredag 9. juli Eigersund kommune
Bedre badevannskvalitet ved Elverhøy
Badevannskvaliteten som tidligere i uka ble satt som ikke akseptabel badevannskvalitet har i siste test tatt den 5. juli blitt kategorisert som mindre god badevannskvalitet .
fredag 9. juli Eigersund kommune
Vi har ikke kapasitet til å teste for fritidsreiser og arrangementer
Kommunens teststasjon har ikke kapasitet til å teste folk som skal på fritidsreise. Teststasjonene skal brukes ved mistanke om covid-19-sykdom og smittesporing.
torsdag 8. juli Eigersund kommune
Hvordan prioriteres det i prioriteringsgruppe 10?
Da har vi startet å sende ut SMSer til prioriteringsgruppe 10 slik at de kan melde seg opp for vaksinetime. Dette er de i alderen 18-24 år og 40-44 år. I den yngste gruppen starter vi med 18-åringene og jobber oss oppover, mens vi i den eldste gruppen
torsdag 8. juli Eigersund kommune
600.000 til sommeraktiviteter
Tilskudd til aktiviteter og arrangementer som ble lyst ut tidligere i sommer er nå fordelt. Det var kommunestyret som i mai bevilget pengene.
torsdag 8. juli Eigersund kommune
Vaksinestatus for uke 28
Infoside og skjema for å teste seg for covid-19 i Eigersund kommune
torsdag 8. juli Eigersund kommune
Detaljreguleringsplan for Humlestadgaten på ny avgrenset høring
De justerte plandokumentene er nå på en avgrenset høring. Høringen gjelder kun endringene i området Jernbaneveien - Vågsgaten sammenlignet med de dokumentene som var på høring høsten 2020.
torsdag 8. juli Eigersund kommune
Film fra Eigersund
Helse og omsorg og vår livsgledekoordinator har sammen med Fotografen AS laget noen filmsnutter som viser vår by, bygder og områdene rundt fra sin beste side. Vi håper at disse vil glede mange av våre eldre, og stimulere til gode samtaler, fellesskap,
onsdag 7. juli Eigersund kommune
Badevannkvaliteten i Lundeåne
Kommuneoverlegen i Eigersund fører tilsyn med kvaliteten på badevannet i kommunen. Badevannsprøver tas fra utvalgte badeplasser i distriktet i løpet av badesesongen. Resultatene fra prøvetakingen finner du her.
onsdag 7. juli Eigersund kommune
Seniorkonsert med Kjell-Elvis
Gratiskonsert i Egersund kulturhus mandag 30. august 15:00. Påmelding her.
tirsdag 6. juli Eigersund kommune
Alle i Hestnes FUS barnehage ute av ventekarantene
Vi har nå fått negativt testresultat på den ansatte i Hestnes FUS barnehage, og dermed er alle ute av ventekarantene. Takk for godt samarbeid med barnehagen, det hjelper godt i en travel smittevernsdag .  
mandag 5. juli Eigersund kommune
Oppstart reguleringsendring for Tengsareid - Vingård
Formålet med reguleringsendringen er å legge til rette for boligbebyggelse. Det er ønskelig å endre på strukturen og regulere inn flere boligtomter.
mandag 5. juli Eigersund kommune
Hestnes FUS barnehage i ventekarantene
En ansatt på Hestnes FUS barnehage har vært i kontakt med en smittet person og er derfor definert som nærkontakt. Kommunen har, ut ifra en helhetlig totalvurdering av denne konkrete situasjon, valgt å innføre ventekarantene for barn og ansatte.  
søndag 4. juli Eigersund kommune
Badevannskvalitet
Kommuneoverlegen i Eigersund fører tilsyn med kvaliteten på badevannet i kommunen. Badevannsprøver tas fra utvalgte badeplasser i distriktet i løpet av badesesongen. Resultatene fra prøvetakingen finner du her.
fredag 2. juli Eigersund kommune
Du kan nå tidligstemme
Ønsker du allerede nå å avgi stemme til høstens stortingsvalg, så kan du nå gjøre dette på rådhuset eller i Egersundshallen. Se åpningstidene her.
torsdag 1. juli Eigersund kommune
Ulåste søppelcontainere utgjør brannfare
Eigersund Brann og Redning er den senere tid gjort oppmerksom på flere ulåste søppelcontainere i sentrumskjernen. Vi ønsker derfor å komme med følgende henstilling.
torsdag 1. juli Eigersund kommune
Vært på Easy lørdag 26.06.21 i tiden 2300-0100?
En person som har fått konstatert covid-19 var på utestedet Easy lørdag 26.6.21 i tiden kl. 2300-0100. Vi ber alle som var innom i dette tidsrommet om å være spesielt oppmerksom på eventuelle koronasymptomer og ha ekstra lav terskel til å teste seg. De
onsdag 30. juni Eigersund kommune
Åpner for timebestilling
For de som ble innkalt på SMS i forrige uke, men ikke fant ledig timeavtale for i dag onsdag 30. juni, er det nå åpnet opp for å bestille ny tid.
onsdag 30. juni Eigersund kommune
Hærverk i Johan Feyers park
Vi har i det siste opplevde ved flere anledninger at det begås hærverk i parken på Damsgård. Dette er en gamel gravplass der levningene etter blant annet Johan Feyer ligger.
onsdag 30. juni Eigersund kommune
Klarer vi 10.000?
Så langt har 9766 Eigersundere meldt seg opp for vaksinering, og fortsatt får vi nye navn på lista, men klarer vi å passere 10.000? Er du ikke påmeldt, eller kjenner du noen som trenger hjelp med å melde seg på, så fyll ut vårt skjema nå.
onsdag 30. juni Eigersund kommune
Detaljregulering for boliger ved Jernhagen på Eigerøy
Det legges opp til å etablere 15 nye boliger i planområdets vestlige del, mens det resterende området reguleres i tråd med dagens bruk.
tirsdag 29. juni Eigersund kommune
ROGALAND

Fotballag i smittekarantene etter nærkontakt
Et fotballag er i smittekarantene etter at de var i nærkontakt med en smittet på et lag fra en annen kommune. De tar 1. test i morgen og 2. test på fredag. Husstanden til de som er i smittekarantene, er som vanlig i ventekarantene. Det drives fortsatt
mandag 28. juni Eigersund kommune
Reguleringsendring etter forenklet behandling for Langholmen
Kunngjøring - reguleringsendring etter forenklet behandling for detaljregulering for Langholmen gnr. 47 bnr. 26 m.fl. - justering av formålsgrense veg
mandag 28. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 fredag 25.6.2021
Nytt tilfelle av covid-19. Dette er en nærkontakt (ikke russ) som har testet positivt. Vedkommende var allerede i karantene og vi har kontroll på smittesporingen. Dette tilfellet anses derfor som under kontroll. 
lørdag 26. juni Eigersund kommune
Ny lokal forskrift om smitteverntiltak - Forbud mot russefeiring i form av «rulling»
Ordføreren vedtok i dag en ny lokal forskrift om smitteverntiltak - Forbud mot russefeiring i form av «rulling». Forskriften trer i kraft 26.06.2021 kl. 00.00, og gjelder inntil 11.07.2021 kl. 24.00. Den nye forskriften er en videreføring av tidligere
fredag 25. juni Eigersund kommune
Terassene på Lagård gjenåpnet
Mandsangforeningen var raus med sin sang da terrassene på sykehuset på Lagård ble gjenåpnet etter å ha blitt pusset opp. Ansatte og brukere, alle vaksinerte, strålte sammen mens det ble servert mat, drikke og sang.
fredag 25. juni Eigersund kommune
Vaksinering av ansatte i barnehager og skoler
Kommunene gis anledning til å prioritere inntil 10 % av vaksinedosene til vaksinering av ansatte i barnehager og skole. Ordningen gjelder ansatte i barnehager, skole og SFO som arbeider direkte med barna.
fredag 25. juni Eigersund kommune
Større antall russ i smittekarantene torsdag 24.6.2021
I forbindelse med russetreff på Sørlandet i helgen og på tirsdag, er 30-40 russ satt i smittekarantene, og deres husstand i ventekarantene. Smitten har tilknytning til russ fra Nord-Jæren. Det pågår fortsatt smittesporing, men det er foreløpig ikke
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Reguleringsendring for eiendomsgrense i Hestnes
Det er søkt om en reguleringsendring i Hestnes som medfører justering av tomtegrense.
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Reguleringsendring Leidlandshagen
Det er søkt om reguleringsendring som medfører justering av formålsgrense mellom vei og boligbebyggelse samt justering av byggegrense.
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Rammeavtale med Polygon A/S
Det er inngått rammeavtale mellom Eigersund kommune og Polygon A/S, knyttet til tømrertjenester. Rammeavtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år.
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Bussturer for seniorer
Vil du være med på tur? Uke 26 arrangeres det Livsgledeuke for seniorer i Eigersund. Vi fyller opp en buss hver dag hele uka, drar på tur og spiser god mat.
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Finn sommerkoppen
I samarbeid med Av-og-til har vi gjemt kapteinens kopp på en havn mellom Hellvik og Egersund. Har du lyst på en slik og et utvalg av kapteinens kaffe? Ut og let i finværet.
torsdag 24. juni Eigersund kommune
Vaksinering i uke 26
Infoside og skjema for å teste seg for covid-19 i Eigersund kommune
onsdag 23. juni Eigersund kommune
Ingen fastleger i Eigersund tilbyr Janssen nå
Regjeringen har vedtatt at Janssen-vaksinen skal tilbys utenfor koronavaksinasjonsprogrammet. Fra 15. juni kan man bestille time for vurdering hos private leger, vaksinasjonsklinikker og enkelte fastleger som tilbyr vaksinen.
onsdag 23. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 tirsdag 22.6.2021
Nytt tilfelle av covid-19. Dette er tilknyttet (familie) tidligere tilfelle av importsmitte (ikke arbeidsinnvandring) som ble rapportert i 17.6. Vedkommende var allerede i karantene og vi har kontroll på smittesporingen. Dette tilfellet anses derfor som
tirsdag 22. juni Eigersund kommune
Brannstasjonstomta overtatt
Eigersund kommune har nå overtatt tomten og byggearbeidene starter nå opp. 
tirsdag 22. juni Eigersund kommune
Status for driftsbasen ved Hestnes gravlund
Så langt er prosjektet innenfor de rammene som er satt av. Det har påløpt noen endringer etter utarbeidet brannkonsept og prosjektering, men en holder seg fortsatt innenfor de forventede tillegg som er satt opp i kalkylene.
tirsdag 22. juni Eigersund kommune
Arbeid med ledningsnett i Sandbakkveien
Eigersund kommune skal etter sommerferien begynne med utskifting av ledningsnett i nedre del av Sandbakkveien. Ettersom Statens vegvesen skal asfaltere fv 44 etter ferien, må vi før dette skifte ut en vannledning fra Spinnerigaten, gjennom rundkjøring og
tirsdag 22. juni Eigersund kommune
Fyrkafé
Team Ueland har inngått avtale med Eigersund kommune om å holde fyrkafe i fyrvokterboligen ved Eigerøy fyr ni helger i sommer.
tirsdag 22. juni Eigersund kommune
Planteknisk utvalg direkte
Se møtet her direkte 21. juni 2021, og som opptak i ettertid.
mandag 21. juni Eigersund kommune
Presentasjon av vannbuss i Egersund
Presentasjonen for planteknisk utvalg 21. juni kan ses i sin helhet som video her.
mandag 21. juni Eigersund kommune
Rammeavtale med COWI A/S
Det er inngått rammeavtale mellom Eigersund kommune og COWI A/S, knyttet til rådgivende ingeniørtjenester - vei og vann/avløp. Rammeavtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år.
mandag 21. juni Eigersund kommune
Ikke hunder innenfor Rundevoll barnehage
Vi registrerer at mange allerede har oppdaget det flotte uteområdet til Rundevoll barnehage. Veldig kjekt at dette blir brukt på ettermiddagene! Vær så snill å ikke ha med hunder innenfor gjerdet, da bakterier fra hundebæsj er farlig for barna som snart
mandag 21. juni Eigersund kommune
Prioritetsgruppe 8 (55-64 år) vaksineres onsdag 23.6
Om alt går etter planen vil vi klare å vaksinere nesten hele prioritetsgruppe 8 onsdag 23. juni. Gruppe 8 (55-64 år) er også første pulje til å benytte kommunens digitale timeavtalesystem ReMin. Gruppe 8 er aldersgruppen fra 55-65 uten underliggende
fredag 18. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 torsdag 17.6.2021
Nytt tilfelle av covid-19. Dette er tilknyttet tilfellet av importsmitte (ikke arbeidsinnvandring) som ble rapportert i går, vedkommende var allerede i karantene og vi har kontroll på smittesporingen. Dette tilfellet anses derfor som under kontroll.
torsdag 17. juni Eigersund kommune
ROGALAND

Spinneriet "frikjennes" som kilde for covid-19 smitte
Vi har nå fått testsvar på neste alle som har testet seg fordi de har trent på Spinneriet og det er ikke kommet noen postive covid-19 svar. Ut i fra det store antallet tester vi nå har fått svar på, har kommuneoverlegen konkludert med at Spinneriet
torsdag 17. juni Eigersund kommune
3 re-test av ungdomsskoleelev var negativ for covid-19 - karantene opphevet
Vi har i dag fått svar på den tredje kontroll-testen for ungdomsskoleeleven som testet positivt på mandag. Testresultatet var heldigvis negativ (ikke-covid-19) og dette medfører at alle som har vært i karantene på grunn av dette tilfellet, nå kan avslutte den. De trenger...
torsdag 17. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 onsdag 16.6.2021
Nytt tilfelle av covid-19. Dette er importsmitte (ikke arbeidsinnvandring) og vi har kontroll på smittesporingen. Dette tilfellet anses derfor som under kontroll. Vi oppfordrer generelt alle til å ha en lav terskel for å teste seg om de har symptomer.
onsdag 16. juni Eigersund kommune
Re-test av ungdomsskoleelev var negativ for covid-19
Mandag var det en ungdom som testet positiv, og vedkommende ble rutinemessig satt i isolasjon. Ungdommen var uten symptomer og det var heller ikke noen kjent smittevei. I tråd med retningslinjene fra FHI, ble det derfor besluttet å ta en re-test. Dette
onsdag 16. juni Eigersund kommune
Vaksinestatus for uke 25
Denne uka har vi fått tildelt 810 vaksinedoser. Det betyr at vi 23. juni kan sette 240 doser med revaksinering, mens 535 innbyggere og 35 helsepersonell vil få sin første dose. Vi vaksinerer nå i prioritetsgruppe 8 som er de i alderen mellom 64 og 55 år.
onsdag 16. juni Eigersund kommune
Vært på Spinneriet, og så testet deg?
De som har vært på Spinneriet treningssenter oppfordres til å teste seg for covid-19. De dette gjelder trenger ikke å gå i karantene fram til prøvesvar, så sant en ikke har symptomer.
onsdag 16. juni Eigersund kommune
Byggestart for ny brannstasjon
Kommunestyret vedtok mandag 14. juni, at forprosjektet for ny brannstasjon avsluttes og at hovedprosjektet for oppføring av ny brannstasjon igangsettes. Dette betyr at en nå går i gang med selve byggingen.
onsdag 16. juni Eigersund kommune
Timeavtale for vaksinering på nett
Vi vil fra og med vaksinasjonsdato 23. juni ta i bruk avtalesystemet ReMin. De som da skal få sin andre dose vil få en SMS fra systemet med tid, sted og dato i tråd med oppsatt tid på vaksinasjonskortet. De som skal få sin første dose vil motta en
onsdag 16. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 tirsdag 15.6.2021
Det er registrert et nytt tilfelle av covid-19 uten at smitteveien er kjent. Som et rent forebyggende tiltak, oppfordrer vi alle som har trent på Spinneriet fra og med tirsdag 8. juni om å teste seg. Dette fordi det kan være en mulig forbindelse og vi nå
tirsdag 15. juni Eigersund kommune
Vannkvaliteten på våre badeplasser
Vi er i gang med å ta prøver av vannkvaliteten på badeplassene i kommunen. Tidligere år har vannkvaliteten på alle badeplassene i Eigersund kommune stort sett vært veldig god, med unntak av i fjor sommer hvor det var det noen utfordringer med dårligere
tirsdag 15. juni Eigersund kommune
10. trinn på Husabø ungdomsskole i smitte- og ventekarantene
Noen av elevene på 10. trinn ved Husabø ungdomsskole, som er på avslutningstur på Evje, har vært nærkontakt til en smittet. Disse elevene blir satt i smittekarantene, mens resten av trinnet blir satt i ventekarantene. Eigersund kommune har organisert
tirsdag 15. juni Eigersund kommune
Fotballag ut i smittekarantene
To fotballag på EIK går ut i smittekarantene, mens husstanden til spillerne går ut i ventekarantene. De dette gjelder har fått melding om dette.
tirsdag 15. juni Eigersund kommune
Deler av 9. trinn, samt ansatte på Husabø ungdomsskole ut i smittekarantene
En elev på 9. trinn er i dag mandag 14. juni meldt smittet. Siden eleven har vært på skolen, settes deler av trinnet i smittekarantene. De dette gjelder, har fått melding om dette fra skolen. Husstanden til elever som settes i smittekarantene, skal i
mandag 14. juni Eigersund kommune
Kommunestyret direkte 14. juni 2021
Har kan du se kommunestyret direkte og som opptak i etterkant. Her finnes også saksliste og møtedokumenter.
mandag 14. juni Eigersund kommune
Har du vært på Spinneriet treningssenter?
En som er testet positiv for covid-19 har vært på Spinneriet treningssenter tirsdag og onsdag i forrige uke mellom 17:00 og 20:00. En settes ikke automatisk i smitte- eller ventekarantene om en har vært i samme lokale, men andre personer som har vært til stede i tidsrommet, kan være...
mandag 14. juni Eigersund kommune
Større antall personer i karantene søndag 13 – mandag 14. juni 21
Et tidligere rapportert smittetilfelle søndag 13. juni har medført at et større antall personer har måttet gå i smitte eller ventekarantene. Det jobbes fortsatt med smittesporing og vi har ikke oversikt over hvor smitten kommer fra.
mandag 14. juni Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 søndag 13.6.2021
Det er registrert et nytt tilfelle av covid-19. Det pågår fortsatt smitteoppsporing og det er flere som nå må gå i ulike former for karantene. Situasjonen er ikke knyttet til arbeidsinnvandring eller russefeiring. All den tid det fortsatt pågår
søndag 13. juni Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL