Eigersund
Vannlekkasje
Det har vært en større vannlekkasje på en vannledning nær Eigerøy arbeidskirke. Dette kan gi forstyrrelser i vannforsyningen. Dersom man opplever at vannet er misfarget, tapp kaldt vann til vannet er klart.
10:47 Eigersund kommune
Programmet til byfesten 29.10.2021
Her er programmet så langt for byfesten fredag 29. oktober 2021, fra kl. 1700. Alle arrangementene er gratis
fredag 15:20 Eigersund kommune
Plassering av murer i nabogrenser for gnr. 7 bnr. 924 m.fl. - Leidlandshagen
Kommunedirektøren har i sak 030/21 på delegert fullmakt den 21.10.2021 vedtatt en reguleringsendring etter forenklet saksbehandling i 20090008 - Leidlandshagen (16-31) som medfører et tillegg i bestemmelser gjeldende for 6 tomter i feltet. Endringen
fredag 14:49 Eigersund kommune
Meninger om gruvedrift – den nye oljen?
I Egersund blir det debatt onsdag 20. oktober 2021, kl 1900 på Mungåt Ølbar, og temaet er mineralutvinning. Dette er i regi av økonomifestivalen KåKåNomics i Stavanger og der de har debatter ulike steder i fylket Tour de KåKå .
onsdag 20. oktober Eigersund kommune
16-17–åringer vaksineres nå med 12 ukers intervall
Folkehelseinstituttet anbefaler nå at ungdommer født i 2004 og 2005 tilbys to vaksinedoser med et intervall på 12 uker, mot tidligere 8 uker. Dette medfører at tidspunktet for dose to for gruppen blir flyttet fire uker frem i tid.
torsdag 14. oktober Eigersund kommune
Frokostmøte med byggenæringen
Byggesak ønsker igjen å invitere til Frokostmøte med byggenæringen. Det planlegges små innlegg på 10-15 minutt fra utvalgte seksjoner ved samfunnsutvikling og teknisk i Eigersund kommune.
onsdag 13. oktober Eigersund kommune
Oppstart av reguleringsplan for Tuen - Vassvik
Det skal utarbeides en reguleringsplan for ny kjøreveg på en strekning ved Moivika.
mandag 11. oktober Eigersund kommune
Jan Harald Forsmo er ny kommunalsjef for kultur og oppvekst
Etter en god og omfattende prosess der det var mange gode kandidater, har Jan Harald Forsmo nå takket ja til stillingen som kommunalsjef for kultur og oppvekst.
fredag 8. oktober Eigersund kommune
ROGALAND

Reguleringsendring på Kjeøy
Det er søkt om en justering av byggeområde og plassering av fritidsbolig.
fredag 8. oktober Eigersund kommune
Skifter vannkum i høstferien
Eigersund kommune skal i høstferien skifte ut en vannkum i krysset mellom Vikingveien og Hoveræget på Rundevoll. Arbeidet gjøres denne uka for å begrense ulempene for skole og barnehage.
onsdag 6. oktober Eigersund kommune
Livsglede og høstmarken på Lagård
I rundkjøringen på Lagård var det i dag marked for de som ikke hadde muligheten til å få med seg høstmarkedet i sentrum forrige helg. Her møtte alle beboerne i alle helseavdelingene på Lagård, deres pårørende, ansatte og alle andre som...
onsdag 6. oktober Eigersund kommune
Pårørendeundersøkelse
Vi er opptatt av å gi et best mulig tilbud til beboerne på kommunens bo- og servicesenter og sykehjem. Da er det viktig for oss å vite hvordan beboere og pårørende opplever kvaliteten på våre tjenester.
tirsdag 5. oktober Eigersund kommune
Espeland energi AS miljøfyrtårn
Hva, hvordan og hvorfor får du her forklart av Magnus Østebrød som jobber i bedriften.
tirsdag 5. oktober Eigersund kommune
Hvordan er kommunikasjonen din med helsestasjonen?
Vi ønsker å høre hvordan du som bruker av våre tjenester opplever kontakt og kommunikasjon med helsestasjon-, skolehelse- og jordmortjenesten i dag. Undersøkelsen er anonym
tirsdag 5. oktober Eigersund kommune
Følg kommunestyret direkte
Kommunestyret mandag 4. oktober 2021, blir her vist direkte fra 18:30, og er mulig å se i ettertid som opptak.
mandag 4. oktober Eigersund kommune
Test to for elev på Eigerøy skole er negativ for Covid 3. oktober
Eleven som fikk positivt resultat på hurtigtest i går, har i dag søndag 3. oktober PCR-testet seg på Slettebø og fått negativt resultat. Tar ny PCR-test i morgen, som rutine, for å se om det er hurtigtesten eller PCR-testen som gir feil svar.
søndag 3. oktober Eigersund kommune
Elev ved Eigerøy skole registrert smittet lørdag 2. oktober
Elev på 4. trinn på Eigerøy skole har i dag testet positiv for Covid. På grunn av dette blir det tilbudt hurtigtester til elever på trinnet. Elever på andre trinn som har symptomer på smitte kan også få test. Det er lav terskel for å få test, og all
lørdag 2. oktober Eigersund kommune
Elev smittet på Hellvik skole fredag 1. oktober
En elev på femte trinn på Hellvik skole har fredag 1. oktober testet positiv for Covid. På grunn av dette tilbys nå 5. og 6. trinn, samt andre som har symptom eller mistanke om smitte, hurtigtest.
fredag 1. oktober Eigersund kommune
Ut av korona og inn på Pingvinen
Pingvinen fritisdklubb inviterer inn til et trivelig miljø med jevnaldrende, ungdomsledere og voksenleder. Åpent onsdager og torsdager pluss tur og temakveld hver måned.
fredag 1. oktober Eigersund kommune
EVO Egersund er nå miljøfyrtårn
Ordfører Odd Stangeland har i dag vært på eie og gitt EVO sitt synlige bevis på at de nå er et Miljøfyrtårn. På treningssenteret møtte en Karzan Sendosi som takket for besøket og ga an kjapp omvisning.
torsdag 30. september Eigersund kommune
Inspirasjonssamling for lag og foreninger
Eigersund kommune ønsker å gi noe tilbake til frivillige lag og foreninger. Vi arrangerer derfor en inspirasjonssamling 4. oktober. Tema er Magisk Kommunikasjon med kroppsspråksekspert og mentalist Vidar Hansen.
torsdag 30. september Eigersund kommune
Du er en del av Norges beredskap
Som egenberedskap bør du ha nok mat i boligen til å mette alle i husstanden i minst tre døgn. I tillegg anbefaler vi å lagre 9 liter vann per person.
onsdag 29. september Eigersund kommune
Nå kan alle velge vaksinetype
Innbyggere over 16 år kan nå velge vaksinetype når de skal vaksineres med første eller andre dose. Dette gjelder også de innbyggerne som skal ha tredje dose. Vi håper at valgmuligheten gjør at enda flere vaksinerer seg. 
tirsdag 28. september Eigersund kommune
Kloakklukt?
Lukt i kloakken skyldes at vi har hatt en god og varm årstid uten særlig nedbør.
tirsdag 28. september Eigersund kommune
Men hva om vi føler oss syke?
Nedjustert testing, isolasjon, smittesporing og karantene innebærer at færre må gå i karantene, og at kommunene i mindre grad skal drive med smittesporing. Men hva om vi føler oss syke? Følg skjemaet her.
tirsdag 28. september Eigersund kommune
Planteknisk utvalgs møte 27. septemer 2021
Møtet kan du se direkte her, eller som opptak i etterkant.
søndag 26. september Eigersund kommune
Normal hverdag med økt beredskap og nedjustert TISK
Normal hverdag med økt beredskap fra lørdag 25. 9 kl 1600 og nedjustert TISK (smitteoppsporing) fra mandag 27.9.21. Statsministeren meddeler at vi «nå kan leve som normalt».
fredag 24. september Eigersund kommune
Brannbilbesøk i barnehagene
Barnehagene i Eigersund har denne uka fått besøk av brann og redning som har gitt dem en innføring i alt det en brannbil har med seg og kan gjøre. Brannslangen ble også testet ut og etter besøkene vet alle at det er 110 en skal ringe om det brenner.
fredag 24. september Eigersund kommune
Nye utbyggingsavtaler
Det er inngått utbyggingsavtale med Åsatua AS for reguleringsplanen Åsatua Boligområde og med med Det Alminelige Samfund for reguleringsplanen detaljregulering for området Gamleveien skole.
fredag 24. september Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 torsdag 23. 9.2021
Det er i dag torsdag registrert 1 nytt tilfelle av covid-19 i Eigersund. Personen er fullvaksinert og smittesporing pågår fortsatt.
torsdag 23. september Eigersund kommune
Vaksineringsstatus for onsdag 29. september
192 vaksinedoser er satt opp for 1. doser, ordinær revaksinering og tidlig revaksinering. Vi fortsetter vaksinering av 12-15 åringer og holder åpent for drop-in for alle grupper.
torsdag 23. september Eigersund kommune
Høring på temaplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2021 - 2028
Forslag til Temaplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet er lagt ut til høring og offentlig ettersyn. Planen angir retning og satsinger for alle som jobber med idrett, friluftsliv, skolegårder, byplanlegging, grøntarealer, møtesteder, fritidstilbud, oppvekstsvilkår,...
onsdag 22. september Eigersund kommune
Heimevernet trener
Egersund Heimevern er en del av landets beredskap som skal drive trening i området i perioden fra 27. september til 01. oktober.
onsdag 22. september Eigersund kommune
ROGALAND

Pårørendedagen markeres i Eigersund
Eigersund setter arbeidet for de pårørende høyt, og i dag markeres det med digital konferanse i Egersund kulturhus med navn som helse- og omsorgsminister Bent Høie og komiker Terje Sporsem på programmet.
onsdag 22. september Eigersund kommune
Lading er i fokus i brannvernuka
Årets brannvernuke er i gang. Vi vil formidle at det er viktig å skape gode vaner knyttet til lading. Se ladevettreglene her.
mandag 20. september Eigersund kommune
Hvordan oppfatter beboere og pårørende oss?
Vi starter nå opp med en bruker- og pårørendeundersøkelse. Vi ønsker å gi et best mulig tilbud til beboerne på kommunens bo- og servicesenter og sykehjem. Da er det viktig for oss å vite hvordan beboere og pårørende opplever kvaliteten på våre
mandag 20. september Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 søndag 19. 9.2021
Det er registrert 1 nytt tilfelle av covid-19 i Eigersund. Smittesporing er avsluttet og nærkontakter er kontaktaktet. Saken anses derfor å være under god kontroll.
søndag 19. september Eigersund kommune
Influensavaksinen kommer i november
Se her når du kan komme på helsestasjonen for å få årets influensavaksine.
fredag 17. september Eigersund kommune
Drop inn vaksinering for alle
Da er det klart for drop-in-vaksinering i Egersundshallen hver onsdag fremover mellom 16:30 og 19:00. Få din tredje dose uten oppmelding, eller ta første dose om du ikke har gjort det enda. Du trenger ikke å melde deg opp i forkant.
torsdag 16. september Eigersund kommune
Har hurtigtester innbyggere kjøper selv tilfredsstillende kvalitet?
Vi får en del henvendelser om hurtigtester og har derfor spurt fylkeslegen om kvaliteten på hurtigtester som innbyggerne kan kjøpe selv. Les svaret i artikkelen.
torsdag 16. september Eigersund kommune
Reguleringsendring i detaljreguleringsplan for Svanavågen industriområde
Kommunedirektør har vedtatt en reguleringsendring i Svanavågen industriområde som medfører justering av formålsgrense.
torsdag 16. september Eigersund kommune
Status for innspill til kommunedelplan for fritidsbebyggelse
Det er kommet inn totalt innspill om 93 nye områder for fritidsbebyggelse.
onsdag 15. september Eigersund kommune
Boligsosial plan for Eigersund kommune 2022 - 2027
Utkastet til Boligsosialplan 2022-2027 legges med dette ut på offentlig høring med anledning til å komme med innspill eller kommentere forslagene i vedlagte plan.
onsdag 15. september Eigersund kommune
Vi tilbyr nå 3. dose til personer med alvorlig svekket immunforsvar
Regjeringen har besluttet at personer med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om 3. dose koronavaksine.
onsdag 15. september Eigersund kommune
Svømmehallen åpen igjen
Etter vedlikehold er nå svømmehallen åpen igjen. Offentlig bading er åpent i ukene, mens lørdagsbading starter 25. september. Denne halga er det stevne i undervannsrugby.
onsdag 15. september Eigersund kommune
Barn som pårørende
Eigersund kommune har laget en kort informasjonsfilm med tema barn som pårørende. Se den her.
onsdag 15. september Eigersund kommune
Stortingsvalget godkjent
Valgstyret godkjent i ettermiddag Stortingsvalget i Eigersund kommune i 2021.  Du finner alle detaljene om valgresultatet i valgstyrets protokoll.
tirsdag 14. september Eigersund kommune
Ansatt på legevakten har testet positivt
En ansatt på legevakten har testet positivt, noe som berører 5-6 personer her i kommunen, samt noen personer i våre nabokommuner. Det pågår smittesporing og berørte personer blir kontaktet. Den ansatte er ikke bosatt i Eigersund kommune. Vi anser situasjonen som under rimelig...
tirsdag 14. september Eigersund kommune
Her finner du valgresultatene
Valgresultat.no gir fortløpende oversikt over opptalte stemmer for hele landet, og detaljert ned til hver enkelt valgkrets.
mandag 13. september Eigersund kommune
Valgdag Stortingsvalget 2021 - Mandag 13. september 2021
Tilhører du Eigersund kommune, kan du stemme i det valglokalet du ønsker. Du trenger ikke valgkort, men det er fint om du har det klart. Husk legitimasjon. Alle valglokalene stenger kl. 21:00. Lundeåne, Lagård, Eigerøy og Egersundshallen åpner kl. 09:00,
søndag 12. september Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 lørdag 11. 9.2021
Det er registrert 1 nytt tilfelle av covid-19. Det er ingen nærkontakter og saken anses derfor å være under god kontroll og som lukket . Vedkommende var vaksinert. Dette er 2 tilfelle i september.
lørdag 11. september Eigersund kommune
4 921 velgere i Eigersund har forhåndsstemt
De er 4 921 velgere i Eigersund har forhåndsstemt, noe som gir en foreløpig valgdeltakelse på 45,94% av de 10 711 som har stemmerett i kommunen ved dette valget. Det var Robert Sommer som var den siste som forhåndsstemte i Eigersund, og den stemmen
lørdag 11. september Eigersund kommune
Siste mulighet for å forhåndsstemme var fredag 10.9.2021 15:00
Du har fortsatt mulighet for å forhåndsstemme på Rådhuset, 4 etg, i tiden 0800-1500 og det kan du gjøre til og med fredag 10. september 2021. Les også om å stemmer hjemme. Vi har nå tatt i mot 4 366 forhåndsstemmer fra egne velgere, noe som gir en
onsdag 8. september Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 onsdag 8. 9.2021
Det er registrert 1 nytt tilfelle av covid-19.  Dette er en innbygger som har vært på reise. Det er kun en nærkontakt og saken anses derfor å være under god kontroll og som lukket . Dette er første tilfellet siden 26. august.
onsdag 8. september Eigersund kommune
Klart for vaksinering av 12-15-åringene
Datoer for vaksinering er satt opp og en kan nå ringe inn for å bestille time. Husk egenerklæring og samtykkeskjema.
onsdag 8. september Eigersund kommune
Søkerlisten for ny kommunalsjef for kultur og oppvekst.
Innen fristen for å søke på stillingen kom det inn 13 søknader. Her er det et godt grunnlag å gå videre med.
tirsdag 7. september Eigersund kommune
Valg 2022
Valg i Eigersund
mandag 6. september Eigersund kommune
Justering av utnyttelsesgrad Saurdalen
Endringen blir gjort på bakgrunn av minsket tilgjengelig areal, og vil medføre at en kan bygge i samme størrelser som først tiltenkt i gjeldende reguleringsplan.
mandag 6. september Eigersund kommune
ROGALAND

Vannlekkasje i Sandbakkveien
Det har oppstått vannlekkasje på en vannledning i Sandbakkveien. Dette kan gi forstyrrelser i vannforsyningen i noen områder. Det jobbes med utbedring.
fredag 3. september Eigersund kommune
Utbedrer spillvannsrør ved Eiekrysset
Vi skal utbedre skade på spillvannsrør som ligger under veien mellom jernbanestasjonen og Dalane Tidende. Arbeidene starter mandag 6. september 19:00, og vil pågå hele natten frem til klokken 06:00. Omkjøring vil bli skiltet.
fredag 3. september Eigersund kommune
Egersund i Sentrum har nå elsyklene
Våre elektriske sykler, som vi tidligere lånte ut til innbyggere, er nå lånt ut til Egersund i Sentrum som vil leie ut syklene til innbyggere og turister.
torsdag 2. september Eigersund kommune
Midlertidig endring på fastlegeliste
På bakgrunn av fravær av fastlege Carina Lindø Larsen, på Blanderverket legesenter,  kan listepasienter tilknyttet denne liste, og som har behov for helsehjelp, inntil videre henvende seg på Eigersund kommunale legesenter.
tirsdag 31. august Eigersund kommune
Karina Havsø er nå konstituert som kommunalsjef KO
Karina Havsø har hatt sin første arbeidsdag som konstituert kommunalsjef kultur og oppvekst (KO).
mandag 30. august Eigersund kommune
Drop-in-vaksinering av elever på videregående
Ungdom kan i dag mandag 30. august komme og ta sin første dose med vaksine i Egersundshallen mellom 13:00 og 19:30 uten avtale.
mandag 30. august Eigersund kommune
1 nytt tilfelle av covid-19 torsdag 26.8.2021
Det er registrert 1 nytt tilfelle av covid-19. Tilfellet har sammenheng med et tidligere tilfelle og vedkommende var i karantene. Saken anses derfor å være under god kontroll og som lukket .
torsdag 26. august Eigersund kommune
Gratis fisketurer for de unge
Martin Holloway er opptatt av lokal fiskekultur, og har startet opp med gratis fisketurer for barn og unge. Eigersund kommune støtter tiltaket.
onsdag 25. august Eigersund kommune
Miljøfyrtårn til SRI Services
Ordfører Odd Stangeland har i dag vært hos SRI Services på langholmen og overlevert et synlig bevis på at bedriften nå er et Miljøfyrtårn. SRI leverer fundamenter og tjenester for vindtur¬biner, on- og offshore.
tirsdag 24. august Eigersund kommune
Eigersund og Dalanekommunene driver omstilling sammen
Eigersund kommune er av Rogaland fylkeskommune definert som omstillingskommune fram til 2024, og planen er å få med de andre dalanekommunene for felles vekst fremover.
tirsdag 24. august Eigersund kommune
Åpning av nye Rundevoll barnehage
Det meldes om godt vær, fin sang og blide barn da den nye barnehagen på Rundevoll ble åpnet. Tilstede var også ordførere, prosjektansvarlige, entreprenører og kommunalsjef. Etter festen ble det pølser og slush til de små.
tirsdag 24. august Eigersund kommune
3 nye tilfeller av covid-19 fredag 20.8.2021
Det er registrert tre nye tilfeller av covid-19. Tilfellene har sammenheng med tilfellet på en ungdomsskole som ble meldt i går. Det er to elever og en nærkontakt. Det pågår fortsatt smittesporing for å kartlegge eventuell ytterligere spredning.
fredag 20. august Eigersund kommune
Kompensasjonsordning til lokalt næringsliv
Regjeringen har kommet med tredje tildeling av tilskuddet på kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter. Eigersund har mottatt kroner 1.979.000. Målet med tilskuddet er å sette kommunene raskt i stand til å avhjelpe situasjonen for lokale
fredag 20. august Eigersund kommune
Opprettelse av stiftelsen Skrivergården
Onsdag 25. august blir det orienteringsmøte. Lag, foreninger og andre ønskes velkommen til å bli med.
fredag 20. august Eigersund kommune
Elev på Husabø ungdomsskole testet positivt for covid-19 torsdag 19. august 2021
En elev fra en klasse på Husabø ungdomsskole har testet positivt for covid-19. Klassen, samt venner, settes i karantene frem til svar på første test. Skolen settes på gult nivå.
torsdag 19. august Eigersund kommune
Så enkelt er det å forhåndstemme
Leder av ungdomsrådet viser. Du kan stemme på rådhuset eller i Egersundshallen mens det vaksineres. Åpningstider og noen tips i videoen.
torsdag 19. august Eigersund kommune
Klart for vaksinering av 16 og 17-åringer
Alle ungdommer som er født i 2004 og 2005 vil nå få en SMS med lenke om at de nå kan velge time for vaksinering. De som er 15 år i denne gruppen kan også komme, men trenger samtykke fra foresatte.
torsdag 19. august Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

EGERSUND

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL