Eigersund
Egersund: Naboer hørte smell fra huset
Politiet etterforsker dødsfallet i Egersund som drap. Ektemannen er siktet.
16:16 $ Aftenposten
Vekst:lab reiseliv
Innovation Dock og Fylkeskommunen inviterer til Vekst:Lab - et program over en helg med fokus på oppstart og vekst innen reiselivsnæringen i Dalane.
13:33 Eigersund kommune
Hund lette etter gjenstand i hagene
Politiet etterforsker dødsfallet i Egersund som drap. Tirsdag ble det satt inn hund i søk etter det som kan være et drapsvåpen.
13:12 $ Stavanger Aftenblad
Idrettspris, innsatspris, kulturstipend og kulturpris
Eigersund kommune står for utdeling av idrettsprisen, innsatspris, kulturstipend og kulturpris. Send inn søknad eller forslag til mottakere her.
13:01 Eigersund kommune
Førstehjelpskurs for småbarnsforeldre
Egersund Røde Kors i sammarbeid med helsestasjonen arrangerer kurset 18. oktober på Slettebø. I kursprisen følger førstehjelpsheftet som er grunnlaget for kurset.
12:46 Eigersund kommune
Åpen brannstasjon lørdag
Også i år arrangeres brannvernuka og hos oss inviteres det til åpen dag på Egersund Brannstasjon på Langholmen 22. september mellom 11:00 til 14:00. Dette er en familieaktivitet, der barn og voksne får gode råd om brannsikkerhet. Konkurranser og brannbiler er noe av det man...
mandag 13:12 Eigersund kommune
Økning i sykkeltrafikken
Registreringspunktene ved Eigerøy bro og i Årstaddalen er nå godkjente og registreringene er tilgjengelige fra Statens vegvesens nettsider. Begge steder viser flere syklister i juli 2018 målt opp mot juli 2017.
mandag 09:30 Eigersund kommune
– Staten har gjort det Eigersund ber om før
Det finnes en bruhistorie fra Bodø som har mange likhetstrekk med den sørgelige historien til den slitne Eigerøy bru i Egersund. I Bodø fikk historien en lykkelig slutt.
fredag 12:12 $ Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Åpning av Hestnes bofelleskap
Eierne av nytt bofelleskap i Hestnes har gleden av å invitere alle som ønsker å se vårt flotte nybygg til åpning og åpent hus tirsdag 18. september.
fredag 08:52 Eigersund kommune
(L)Eie køen etter fem måneder
(L)Eie køen har vist at det er mulig for hverdagsbilister å omstille seg til å benytte el-sykkel til jobb. Avstandene i Egersund er for mange relativt korte. Med elektrisk drahjelp bryter vi ned noen barrierer, som manglende fysisk form som årsak for ikke å sykle, det å bli svett...
torsdag 12:13 Eigersund kommune
Fremdrift i Øvre Prestegårdsvei og oppstart i Motalaveien
I Øvre Prestegårdsvei mangler cirka 70 meter med vannledning for en her er ferdig. På nyåret blir det oppstart med utskifting av gammelt ledningsnett fra Kjærlighetsstien, Prestegårdsveien og opp Motalaveien. Etter avdeling for vann og avløp er ferdig, vil vei og...
torsdag 11:50 Eigersund kommune
– Vi har tapt kampen mot gjengroing
Det er nylig plantet 700.000 trær i Rogaland etter oppfordring fra staten. Men er det ikke gjengroing som er problemet? Og hvorfor gjør ikke Gjesdal og Bjerkreim noe med alle trærne i Gloppedalsura?
onsdag 12. september $ Stavanger Aftenblad
Nyåpning av helsestasjonen
Helsestasjonen har nå flyttet inn i nye lyse og større lokaler midt i Egersund sentrum. Ordfører, sammen med flere barnehagebarn, foretok den offisielle åpningen og fikk omvisning innom jordmødrene, helsestasjonen for ungdom og skolehelsetjenesten.
onsdag 12. september Eigersund kommune
Er villige til å forskuttere deler av ny Eigerøy bru
Eigerøy bru ble plutselig i sommer farlig for tungtrafikk over 60 tonn. Det sendte sjokkbølger inn i det lokale næringslivet som stort sett holder til på feil side av brua. Nå har kloke hoder tenkt samme og funnet gode løsninger.
onsdag 12. september $ Stavanger Aftenblad
Friluftskole i høstferien
Liker du fysisk aktivitet ute og kan tenke deg tre dager med mange spennende aktiviteter? Da er dette noe for deg. Målgruppen er alle i 5-7. klasse og friluftsskolen gjennomføres på dagtid fra mandag 8. til onsdag 10.oktober. Det vil bli fisking, mat på bål, lasso, GPS , padling og...
tirsdag 11. september Eigersund kommune
– Kunne fått bru tidligere med bompenger
Etter at vegvesenet sa nei til flere transporter av vindmøller over Eigerøy bru, har ny bru seilt opp som den viktigste saken i Eigersund kommune. Nå vil ordføreren ha brua på statsbudsjettet for 2019.
fredag 7. september $ Stavanger Aftenblad
Rigg inn søra sundet
Riggen Maersk Inspirer er underveis fra Hanøytangen til Egersund, og Det er forventet at båten vil ta los klokken fem lørdag morgen den 7. september. Når slepet nærmer seg søra sundet vil det ikke være mulig for andre fartøy å seile inn til, eller ut fra...
fredag 7. september Eigersund kommune
Muligheter i Egersund sentrum
Har du innspill eller ideer til hvordan Egersund sentrum kan utvikles? hva er viktig for deg? Lørdag 08. september mellom 12:00 og 14:00 treffer du oss på Egersund torg og i de tidligere lokalene til Amadeus. Velkommen!
fredag 7. september Eigersund kommune
Warning of torrential rains and flooding, level yellow in the southern part of Rogaland.
Norwegian Water Resources and Energy Directorate (NVE) and The Norwegian Meteorological Institute (MET) has issued a warning about torrential rains and flooding (level yellow) for Eigersund from Friday to Friday night.
torsdag 6. september Eigersund kommune
Varsel om styrtregn og flomfare
NVE og Meteorologisk Institutt har sendt ut varsel om styrtregn og flomfare gult nivå for Eigersund fredag 7.9 - natt til lørdag 8.8.2018
torsdag 6. september Eigersund kommune
Ser på mulighetene for parkeringshall
Torsdag vil Eigersund kommune borre flere steder langs Årstadgaten og området rundt for å se etter fast fjell. Dette for å se om det er mulig å legge en fjellhall for parkering på stedet.
onsdag 5. september Eigersund kommune
Byutvikling og attraktive byrom
Gruppelederne, ordførerne samt mulighetsutvikler besøkte Bryne og Ålgård forrige uke for å lære mer om byutvikling og attraktive byrom.
mandag 3. september Eigersund kommune
– Risa-konsernet er som pizza, ikke biff
Vi visste at Bjørn Risa kan lage veier, men vi visste ikke at han kan bake ekte, italiensk pizza. Nå inviterer han og kona Kjersti lærlingene hjem til seg på Heskestad for at de skal forstå at Risa konsernet er som en pizza.
fredag 31. august $ Stavanger Aftenblad
Veiene oppgraderes
Fra neste uke vil Eigersund kommune starte med oppgradering av flere veier, og mens asfalteringsarbeidet pågår vil veiene være stengt. Se oversikten over hvor vi vil jobbe her.
fredag 31. august Eigersund kommune
Dette bomopprøret sprer seg, men uvisst hvor mange som torsdag vil gå i protesttog på Bryne
Frontfigurene for de lokale bomaksjonene i Sandnes og Stavanger, Sigurd Sjursen og Leif Arne Moi Nilsen, kommer begge til Bryne torsdag kl, 18 for å demonstrere mot en ny bomring hos naboene i sør; Klepp, Time og Hå.
torsdag 30. august $ Stavanger Aftenblad
Reguleringsendring Leidlandhagen
Planteknisk utvalg har vedtatt at forslag til endring av detaljregulering for boligbebyggelse i Leidlandshagen skal legges ut til offentlig ettersyn. Hensikten er at det tillates rekkehusboliger, kjedehus eller småhus med tilhørende garasje istedenfor leiligheter.
tirsdag 28. august Eigersund kommune
Sluttavtale med kommunalsjef
Eigersund kommune har, etter forhandlinger, inngått en sluttavtale med kommunalsjef for tekniske tjenester. Sluttavtalen innebærer at arbeidstaker fritas for arbeidsplikt og frasier seg arbeidsrett i perioden.
tirsdag 28. august Eigersund kommune
Offentlige anskaffelser skjer nå elektronisk
Eigersund kommune har tatt i bruk Mercell for elektronisk konkurransegjennomføring og kontraktsoppfølging av offentlige anskaffelser. Dette innebærer at tilbudsforespørsler og anbudskonkurranser fra nå av kunngjøres via Mercell. Formålet er blant annet å...
fredag 24. august Eigersund kommune
Aksjon mot hodelus
Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus. Vi håper alle elever på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.
fredag 24. august Eigersund kommune
Brannstasjonen er flyttet
Brannstasjonen har nå flyttet til Langholmveien 17, men har samme telefonnummer som før. Også akutt hjelp varsles på 110 nummeret som tidligere.
onsdag 22. august Eigersund kommune
Kloring av drikkevannet
Seksjon vann og avløp vil etter anbefaling fra Mattilsynet fortsatt klore drikkevannet en tid fremover. Temperaturen på vannet har sunket litt og er nå 17 grader. En vil fortsette med behandlingen til temperaturen kommer ned mot 12 grader.
onsdag 22. august Eigersund kommune
Friluftslivets dag
Søndag 2. september arrangerer Dalane friluftsråd friluftslivets dag i Vannbassengan. Ta med deg familie og venner og legg søndagsturen til denne naturskjønne perla. Aktivitetene er fra tolv til tre.
tirsdag 21. august Eigersund kommune
Nytt system for søkere av tilskudd til sykdomsavløsning
En har nå åpnet det nye elektroniske systemet for dem som søker tilskudd til avløsning ved sykdom og fødsel. Søkerne kan nå logge seg inn i Altinn og sende søknaden der. Dette forbedrer saksbehandlingen slik at tiden blir redusert med flere uker.
mandag 20. august Eigersund kommune
ROGALAND

HPV-vaksine til kvinner
Tilbud om gratis HPV-vaksine til kvinner født i 1991 og senere. Vaksinasjon må starte senest i desember 2018 og den siste dosen må være tatt innen 1. juli 2019
torsdag 16. august Eigersund kommune
Ladestasjoner i Egersund
Dalane Kraft har installert 6 ladestasjoner for El-Bil i Egersund sentrum. 4 av disse er på Gruset, og 2 ved sykkelparkeringen på Areneset.
torsdag 16. august Eigersund kommune
Offentlig bading i Egersundshallen
Morgenbading, familiebading og voksenbading i Egersundshallen starter opp igjen etter sommerferien tirsdag 21. august. Lørdagsbading starter lørdag 15. september.
onsdag 15. august Eigersund kommune
Avlingsskade grovfôr på grunn av klima
Landbrukskontoret råder bøndene til å «se situasjonen an» til i begynnelsen av oktober, før en eventuelt søker om erstatning for avlingsskade.
onsdag 15. august Eigersund kommune
Gang og sykkelvei åpnet
I dag ble det høytidelig åpning av gang- og sykkelveien på Nordre Eigerøy. Foruten fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal som skal sto for den offisielle åpningen var også ordfører og varaordfører fra Eigersund kommune tilstede sammen med representanter fra...
onsdag 15. august Eigersund kommune
Questions and answers
We have received a few inquiries on Facebook and by phone in regards to the findings of E. coli in the drinking water in Egersund. Answers to the most common questions can be found here.
tirsdag 14. august Eigersund kommune
Spørsmål og svar
Vi har fått en del henvendelser på Facebook og via sentralbordet angående funn av E. coli i drikkevannet i Egersund. Svar på de spørsmålene som oftest går igjen finner du her.
tirsdag 14. august Eigersund kommune
Drinking water in Egersund must be boiled
The drinking water in Egersund must be boiled due to E. coli. Chlorine treatment of the water has been started, and the water quality will be closely watched.
tirsdag 14. august Eigersund kommune
Ikke drikk vann i Egersund
Kommunen vet ennå ikke årsaken, men drikkevannet er udrikkelig i naturell tilstand.
tirsdag 14. august $ Stavanger Aftenblad
Drikkevannet i Egersund må kokes
Drikkevannet i Egersund må nå kokes på grunn av E. colie. Vannet blir nå klorbehandlet og en vil følge med videre på kvaliteten.
tirsdag 14. august Eigersund kommune
Klart for skolestart
Her finner du tidene for når skolen og SFO starter opp igjen etter sommerferien. Oppstart er 16. august, så velkommen til nytt skoleår.
mandag 13. august Eigersund kommune
Avlingsskade/svikt grovfôr på grunn av klima
Informasjon om avlingssvikt, søknadsfrist mm.
fredag 10. august Eigersund kommune
Endring i forbudet mot vanning
Det er fra 08.08.2018 lov å vanne med slange og vaske bil. Bruk av vannspreder er forbudt.  
onsdag 8. august Eigersund kommune
Varhaug-drapet: – Det viktigste er å være ærlig
Varhaug-samfunnet står foran en formidabel oppgave. Hvordan skal de fortelle sine barn og unge om drapet på Synniva Ødegård uten å skape større arr, uten å forsterke traumet?
tirsdag 7. august $ Stavanger Aftenblad
Kunngjøring av mindre reguleringsendring – Idrettsanlegg Hålå
Rådmannen har på delegert fullmakt vedtatt en mindre reguleringsendring for idrettsanlegg Hålå på Eigerøy
fredag 3. august Eigersund kommune
Solvik-Olsen: - Jærlinja hadde vært best for folk på Jæren
Kampen er over. Samferdselsministeren har bestemt seg. Ny E39 skal gå i nærheten av dagens vei. Det blir med andre ord ingen ny E39 over høg-Jæren og i nærheten av byene.
fredag 3. august $ Stavanger Aftenblad
Oppheving av totalforbud
onsdag 1. august Eigersund kommune
Farevarsel mye medbør i Rogaland 31. juli
NVE/MET har via Fylkesmannen sendt ut et farevarsel på oransje nivå for 31. juli. Lokalt kan det komme mellom 40-60 mm nedbør på 6 timer fram til kl. 22.00
mandag 30. juli Eigersund kommune
Lyn og torden i kveld, slik beskytter du huset ditt
Det er meldt kraftig regn og torden i Dalane-området i kveld. Vi oppfordrer til å være forsiktige når en oppholder seg ute.
lørdag 28. juli Eigersund kommune
Hellvik-drapet: 52-åring begjæres varetektsfengslet i åtte uker
Politiet vil be om åtte ukers varetekt når mannen som er dømt for å ha drept sin bror på Hellvik i Eigersund i 2016 fremstilles for fengsling fredag formiddag.
fredag 20. juli $ Stavanger Aftenblad
Total vanningsforbud i Egersund
Fra 20. juli og inntil videre er det forbudt å bruke hageslange, dryppslange, spreder og annet vanningsutstyr til vanning og vasking som krever større mengder vann. Vanning med kanne er lov. Forbudet gjelder private og bedrifter.
fredag 20. juli Eigersund kommune
HPV-vaksine til gutter
Nå er det endelig besluttet at også gutter,på lik linje med jenter, skal få tilbud om HPV-vaksine gjennom barnevaksinasjonsprogrammet i 7. klassetrinn. Tilbudet gjelder fra og med skoleåret 2018/2019.
fredag 13. juli Eigersund kommune
Helsestasjonen har flyttet
Helsestasjonen i Egersund har nå flyttet og fått bedre plass og lokaler. Du finner avdelingen nå midt i sentrum i Arenessmauet 1, i 3. etasje. Barnevognsparkering er til høyre ved inngangen. Kontaktinformasjonen ellers er den samme.
onsdag 11. juli Eigersund kommune
Områdereguleringsplan for havn- og næringsområde Kaupanes
Eigersund kommune melder om oppstart av reguleringsplanarbeid for reguleringsendring for Kaupanes.
tirsdag 10. juli Eigersund kommune
Tørr sommer og lav grunnvannstand
Det er for tiden lav og til dels svært lav grunnvannstand i fylket. Det er lokalt store variasjoner, men de fleste steder antar NVE at situasjonen er vel så prekær som i 2010, da store deler av fylket opplevde vannmangel og tørke.
tirsdag 10. juli Eigersund kommune
ROGALAND

Slik er hyttetaket «ditt» i Sirdal
De skal gjøre Sirdal grønnere. Ikke i år. Kanskje heller ikke neste år og året etter det.
tirsdag 10. juli $ Stavanger Aftenblad
Guide til Norges «trollpikker»
Noen har som mål å bestige alle landets 2000-meterstopper. Her er et annet alternativ.
mandag 9. juli $ Bergens Tidende
Eigelandsdalen hyttefelt
Ravi Rådgivning AS melder at reguleringsendring for Eigelandsdalen hyttefelt vil bli satt i gang. Reguleringsplanen skal oppdateres til dagens situasjon. Videre skal det skal reguleres inn areal for vannforsyningsanlegg, avløpsanlegg og oppdatering av reguleringsbestemmelsene.
mandag 9. juli Eigersund kommune
Guide til Norges trollpikker
Noen har som mål å bestige alle landets 2000-meterstopper. Her er et annet alternativ.
søndag 8. juli $ Stavanger Aftenblad
Guide til Norges trollpikker
Noen har som mål å bestige alle landets 2000-meterstopper. Her er et annet alternativ.
søndag 8. juli $ Aftenposten
Daglig leder for Eigersund Næring og Havn KF
Eigersund næring og havn søker ny daglig leder med solide kvalifikasjoner til å lede et krevende, men svært spennende arbeid. Eigersund Næring og Havn er et kommunalt foretak heleid av Eigersund kommune. Foretaket har ansvar for forvaltning og utvikling av Egersund havn, samt ansvar...
fredag 6. juli Eigersund kommune
Lastebil og motorsykkel i trafikkulykke på Hellvik
En lastebil og en motorsykkel er involvert i en trafikkulykke i Trosavigveien på Hellvik i Eigersund fredag formiddag.
fredag 6. juli $ Stavanger Aftenblad
Detaljreguleringsplan for boliger på Stie, Eigerøy
Planteknisk utvalg har vedtatt at forslag til detaljregulering skal legges ut til offentlig ettersyn. Hensikten med planforslaget er følgende å legger opp til at bolighuset kan renoveres, at løen kan erstattes med en mindre enebolig og at det i tillegg kan føres opp en mindre enebolig....
torsdag 5. juli Eigersund kommune
Utbyggingsavtale for Langholmen
På vegne av Langholmen Egersund AS og Eigersund kommune varsles det om innledning av forhandlinger om utbyggingsavtale for detaljreguleringsplanen for Langholmen i Eigersund.
torsdag 5. juli Eigersund kommune
Totalforbud på aktivitet som kan føre til brann i skog og utmark
Grunnet svært lite nedbør er skogbrannfaren nå meget stor i Sør-Norge. På denne bakgrunn har brannsjefen i Eigersund kommune besluttet at det nedlegges totalforbud på aktivitet som kan medføre antennelse av skog og utmark.
torsdag 5. juli Eigersund kommune
Reguleringsplan Elgjebakken – Sjukehusveien
Det legges opp til bygging av en kontorblokk med inntil åtte etasjer og et tilliggende parkeringshus med to etasjer pluss parkering på taket. For resten av planområdet er reguleringsplanen i hovedsak en opptegning av gjeldende reguleringsplaner og
mandag 2. juli Eigersund kommune
Samspill med pårørende på besøk til Klokkarhagen på Varhaug
Yvonne Soggemoen som er prosjektleder for samspill med pårørende har vært på besøk til Klokkarhagen på Varhaug for å lære av hvordan de driver der. Det har 25 plasser for personer med kognitiv svikt fordelt på to avdelinger i tillegg til ett
mandag 2. juli Eigersund kommune
Eigersund kommune får personvernombud
Eigersund kommune er i gang med å ansette et personvernombud som skal bidra i spørsmål om personvern som gjelder kommunen.
fredag 29. juni Eigersund kommune
Sokndal Ap: – Hvis vi spiller kortene våre rett, kan vi gjøre et kjempevalg
Nominasjonen er i gang i Eigersund og Sokndal. Valget i Sokndal blir en thriller etter alle bruduljene rundt rådmannen. I Eigersund er det knyttet mest spenning til hva som skjer i Høyre.
torsdag 28. juni $ Stavanger Aftenblad
Fare for forurenset badevann
Eigersund kommune har fått bekymringsmelding angående Hagavatnet på nordre Eigerøy. Det er mulig at en død sau kan ha forurenset badevannet. Teknisk avdeling følger opp overfor berørte parter og vil ta kontroll av vannkvalitet.
torsdag 28. juni Eigersund kommune
1. runde med skatteoppgjør onsdag 27.6
For de som får endelig skatteoppgjør i første runde, kommer skattepengene i løpet 27.6.18. Litt praktisk informasjon og svar på de mest vanlige spørsmål finner du her.
tirsdag 26. juni Eigersund kommune
Eigersund kommune velger hybrid
Biler byttes ut i Eigersund kommune og både avdeling for brann og redning og hjemmesykepleien velger å lease hybrid for fremtiden. Leasingavtalen gir rom for å velge forskjellige biler etter behov og kjøremønster.
tirsdag 26. juni Eigersund kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

EGERSUND

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL