Dønna
Har fått tildelt nesten 200.000 kroner til vilttiltak på Helgeland: – Vi ønsker flere søknader til neste år
Totalt ble det innvilget søknader for nesten 900.000 kroner – Helgeland har fått tildelt 165.000 kroner til vilttiltak for 2021.
12:08 $ Helgelendingen
Bygd i vekst er lei av veg som går i oppløsning
Innbyggertallet i bygda Skaga stiger. Men vegstandarden frister ikke til innflytting. The post Bygd i vekst er lei av veg som går i oppløsning appeared first on Helgelands Blad.
fredag 16:06 Helgelands Blad
Ny regulering skal legge til rette for vekst
Dønna kommune og Helgeland Havn starter reguleringsarbeidet som skal gi grunnlag for vekst i næringsområdet på Bjørn. The post Ny regulering skal legge til rette for vekst appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 14:31 Helgelands Blad
Også kritisk til klimaet: – Å lytte til andre, synes jeg ikke er en kvalitet i dette kommunestyret.
– Å lytte til andre, synes jeg ikke er en kvalitet i Dønna kommunestyre, mener Tom Kenneth Johansen (Rødt). The post Også kritisk til klimaet: – Å lytte til andre, synes jeg ikke er en kvalitet i dette kommunestyret. appeared first on Helgelands Blad.
mandag 18:33 Helgelands Blad
Tok ut omstridt eksempel, og vedtok helseplan
Dønna kommunestyre tok ut et omstridt eksempel på tiltak da helse- og mestringsplanen ble vedtatt. The post Tok ut omstridt eksempel, og vedtok helseplan appeared first on Helgelands Blad.
mandag 16:16 Helgelands Blad
Stanset tomtebytte etter sterk kritikk
Et bytte av tomter på Solfjellsjøen, anbefalt av ordfører Nils Jenssen som saksbehandler, ble sendt til ny behandling av kommunestyret. The post Stanset tomtebytte etter sterk kritikk appeared first on Helgelands Blad.
fredag 30. april Helgelands Blad
Nok en digital 17. mai
Håpet om at nasjonaldagen 2021 kunne feires på tradisjonelt vi har blitt svekket gjennom høst og vinter. Pandemisituasjonen gjør at også årets 17. mai blir digitalt preget.
torsdag 29. april Dønna kommune
Herøy-ferga som riksvegsamband skaper debatt i Dønna
Helgelandsrådets innspill om Herøy-ferga som riksvegsamband skaper debatt i Dønna. The post Herøy-ferga som riksvegsamband skaper debatt i Dønna appeared first on Helgelands Blad.
mandag 26. april Helgelands Blad
NORDLAND

VIDEO: Ferga snudde før fergeleiet
fredag 23. april Helgelands Blad
Oppdrettere sluker vann. Nå må kommunen bruke nye millioner på vannverk.
Stort vannbehov hos oppdretterne på Bjørn, gjør at Dønna kommune må bruke 3,5 millioner til på vannverket sitt. The post Oppdrettere sluker vann. Nå må kommunen bruke nye millioner på vannverk. appeared first on Helgelands Blad.
fredag 16. april Helgelands Blad
Reguleringsplan Buøya Kystferie - utlegging til offentlig ettersyn jfr. PBL § 12-10
Formannskapet har vedtatt å legge ut Reguleringsplan Buøya kystferie ut til offentlig ettersyn, jfr PBL §12-10. Frist for å komme med innspill er satt til 27. mai 2021. Innspill kan registreres her. Evt. sendes på E-post til post@donna.kommune.no
torsdag 15. april Dønna kommune
Storstilt turistprosjekt på Dønna sendes ut på høring
Et storstilt turistprosjekt på Dønna – Buøya Kystferie – blir nå sendt ut på høring. Det er klart etter at Dønna formannskap tirsdag vedtok å legge reguleringsplanen ut til offentlig ettersyn. – Den største satsinga Dersom alt som er...
onsdag 14. april Helgelands Blad
Dønna barne- og ungdomsskole og SFO holder stengt torsdag 15. april på grunn av vannavstengning
Dønna barne- og ungdomsskole og SFO er stengt torsdag 15. april. Årsaken er at arbeid på vannverket vil føre til stans i vannforsyningen mellom kl 08 og 12.00. Dønna barne- og ungdomsskole og SFO vil holde stengt da vi ikke kan holde de hygieniske krav
onsdag 14. april Dønna kommune
Striden i fjæra: Spurte om tomtegrense og ba om byggestopp i 2015
Eierne av sjøtomta på Solfjellsjøen som det står strid rundt, påpekte usikkerhet om grensa allerede i 2015. The post Striden i fjæra: Spurte om tomtegrense og ba om byggestopp i 2015 appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 14. april Helgelands Blad
Utsatte politisk behandling av klagesak i fjæra
Dønna formannskap utsatte behandlinga av klagen som gjelder et utbyggingsprosjekt i fjæra på Solfjellsjøen. The post Utsatte politisk behandling av klagesak i fjæra appeared first on Helgelands Blad.
tirsdag 13. april Helgelands Blad
Stort behov for krisesenteret: – I de alvorligste sakene må folk leve på hemmelig adresse med en ny identitet
Mye vold skjer i hjemmet, og mange kvinner eller menn som blir utsatt for vold holder hendelsene for seg selv, og velger også å ikke forlate ikke overgriperen. Mange kontakter imidlertid Helgeland Krisesenter og får hjelp her.
tirsdag 13. april $ Helgelendingen
Har skjøte i fjæra, men fikk klage avvist: – Har ikke lenger klageadgang
Arvinger har skjøte som viser plassering av sjøtomt på Solfjellsjøen, men ifølge Dønna kommune har de mistet klageadgangen. The post Har skjøte i fjæra, men fikk klage avvist: – Har ikke lenger klageadgang appeared first on Helgelands Blad.
mandag 12. april Helgelands Blad
Utbygging i fjæra: Avviser påstand om inhabilitet
Teknisk sjef Jan Erik Pedersen avviser inhabilitet i forbindelse med utbyggingsprosjektet i strandsonen som Dønna formannskap skal behandle tirsdag. The post Utbygging i fjæra: Avviser påstand om inhabilitet appeared first on Helgelands Blad.
mandag 12. april Helgelands Blad
Strid i fjæra på Solfjellsjøen: – I ferd med å begå stor urett
Et utbyggingsprosjekt i fjæra på Solfjellsjøen skaper strid. Tirsdag blir det tema i Dønna formannskap. The post Strid i fjæra på Solfjellsjøen: – I ferd med å begå stor urett appeared first on Helgelands Blad.
mandag 12. april Helgelands Blad
Utspyling vannledning 2021 - utsatt
Utspyling utsatt i påvente av reparasjon/service på mekanisk utstyr. Det vil bli sendt ut melding før utspyling startert opp igjen.
mandag 12. april Dønna kommune
Morten overlevde kreft, to hjerneslag og et hjerteinfarkt: – Ensomheten og angsten er verst
Morten Leirvik kommer fra Dønna, og er bosatt i Leirfjord. I august 2020 ble han akuttinnlagt ved Sandnessjøen og måtte fjerne deler av tarmen grunnet kreft. Nå håper han på bedre tider.
mandag 12. april $ Helgelendingen
Koronasituasjonen: nasjonale tiltak forlenget
Tiltakene gjelder i hele landet, også i kommuner med lave eller ikke-eksisterende smittetall. En-metersregelen for sosial distanse øker til to meter (bortsett fra personer i egen husstand). Bruk munnbind der det ikke er mulig å holde avstand Det
fredag 9. april Dønna kommune
Kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter som følge av Covid-19
Lokale virksomheter, som faller helt eller delvis utenfor de generelle kompensasjonsordningene, kan søke kommunal kompensasjon. Stortinget bevilget i februar 1,75 milliarder til kommunene. Av dette får Dønna kommune 250 000,-.  Formålet er å kompensere
fredag 9. april Dønna kommune
Det beste for Herøy
I enda et innlegg prøver Leonid Rødsten å favorisere Bjørn-Sandnessjøen som hovedsamband. Favorisere Samtidig prøver han å få det til at det er det beste
torsdag 8. april Helgelands Blad
Spørsmål og svar om koronavirus
Her finner du oversikt over viktige telefonnummer og E-postadresser.
fredag 26. mars Dønna kommune
Informasjon om arrangement på serveringssteder og lånte/leide lokaler
Det kommer en del spørsmål om hva slags sammenkomster som er tillatt på serveringssteder og leide/lånte lokaler som f.eks ungdomshus/forsamlingslokaler. Disse bestemmelsene er en del av Covid-19 forskriften, og overtredelser kan medføre straff (i
onsdag 10. mars Dønna kommune
Bli sykepleier på Helgeland
Studer på deltid med garantert praksisplass i nærheten av der du bor.
onsdag 24. februar Dønna kommune
Informasjon om vaksine mot Covid 19
Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon. Norge har tilgang på flere ulike vaksinetyper, men det er usikkerhet knyttet til hvor raskt vi får vaksinene. Vaksineringen pågår. 393 personer har fått første...
onsdag 20. januar Dønna kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

DØNNA

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL