Citroen
Om noen år ser bilen din kanskje slik ut
Etter 100 år med dristig design, kreativitet og komfort er det naturlig for Citroën å presentere en hyllest til nettopp disse verdiene i jubileumsåret. Med konseptet som har fått navnet 19_19, viser Citroën sin tolkning av hvordan de ser for seg utviklingen av komfort for kommende...
fredag 07:31 TV 2
Her blir han tatovert i bilen – med en rallysjåfør bak rattet
fredag 8. mars TV 2
Denne elbilen kan kjøres av 16-åringer uten lappen
Den er liten, den er kul og den er elektrisk. På Genève-utstillingen viser Citroën denne bybilen, som kan kjøres uten førerkort for bil.
onsdag 20. februar DinSide
En veteranbil helt utenom det vanlige
Sjelden er André Pisani så lykkelig som når han får kjøre 2CV i førstegir. I halvannen time.
8. desember 2018 DinSide
12 SUV-er testet
Første vinterføre-besøk på ny hytte kan gi en ubehagelig oppdagelse. Med tohjulstrekk kommer du ikke av flekken. Da kan det ryke av både kløtsj og topplokk og til og med familielykken kan henge i en tynn tråd.
23. november 2018 VG
Se hva som hadde gjemt seg i norsk låve
Citroën ID19 fra 1969 kan nå bli din. Bilen ser bra ut, og kan være kjørt veldig lite - dette kan være et veldig godt kjøp.
11. november 2018 TV 2
En ubegripelig konstruksjon
- En dag er det nytelse, den neste er det smerte og manglende nattesøvn. Jeg skjønner hvis folk synes den er stygg, men i mine øyne er den perfekt.
20. oktober 2018 DinSide
Citroën C4 Cactus – Komfort i særklasse
Citroën er modellen i PDA-gruppen som virkelig lar designere og ingeniører utfolde seg fritt. Citroën C4 Cactus leveres med samme motor og drivlinje som storebror Peugeot, men er likevel helt forskjellig.
10. oktober 2018 Motormagazinet
MOTOR

Denne kommer til Norge i 2019
Denne modellen som vises på Paris Motor Show er starten på flere spennende nyheter for Citroën. Det er premiere for C5 Aircross, hvor Citroën tar steget inn i et nytt SUV-segment, og ikke minst elektrifiseringen av denne som er en etterspurt teknologi i Norge. I tillegg er det starten på...
3. oktober 2018 Motormagazinet
Citroën Berlingo vant pris
Citroën Berlingo er vinnerne av tittelen «International Van of the Year» (IVOTY) for 2019. Citroën Berlingo mottok prisen på IAA, den internasjonale nyttekjøretøymessen i Hannover.
1. oktober 2018 Motormagazinet
Topp 5: Bilene med de beste kallenavnene
Kjært barn har mange navn. Det gjelder også biler.
16. juni 2018 TV 2
Du kan fortsatt gjøre et sommerbil-kupp
Det er fortsatt ikke for sent å kjøpe cabriolet. Her er noen biler som mange har glemt.
29. mai 2018 TV 2
Om noen år skal de bare ha elektriske biler
Først ut i denne satsingen er en ladbar hybrid. Nye DS 7 Crossback E-Tense 4x4 kommer til neste år. Og på bilutstillingen i Paris til høsten skal DS vise en helelektrisk konseptbil, som ikke skal være langt bak den ladbare hybriden i løypa. I tillegg til disse har DS...
11. mai 2018 TV 2
Denne bilen forsvinner – og blir ikke erstattet
Citröen rydder opp i produktporteføljen sin og C4-en utgår nå og vil ikke bli erstattet.
19. februar 2018 TV 2
Anti-statusbilen blir ny – og tøffere
Citroën Berlingo kom på markedet første gang i 1996 og har opparbeidet seg en svært sterk posisjon. Berlingo har nærmest blitt definisjonen på fornuftig og ujålete familiebil. For mange også en bevisst måte å snobbe ned på med bilvalget. Når...
18. februar 2018 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL