Chevrolet
Flere tusen norske bileiere fikk et kjempeproblem – nå kommer løsningen
På elbilen Opel Ampera-e må batteriene skiftes på samtlige biler. Det vi si rundt 4.000 i Norge. En jobb importøren planlegger å fullføre i løpet av neste år. Batteriene før økt kapasitet og ny garanti på 80 år / 160.000 kilometer.
fredag 3. september TV 2
Dette er nyheten mange helst ikke vil ha
Elektriske personbiler har vi jo hatt en stund. Nå ser det ut som om pickupene kommer etter. GM har jo allerede varslet Hummer, nå følger flere etter.
torsdag 19. august TV 2
Bestilte drømme-SUV til 2,6 millioner – så dukket det opp et stort problem
– Visste det ville bli mye styr.
torsdag 19. august ABC Nyheter
Etter korona har mange bilprodusenter fått et nytt problem
Mange bilprodusenter sliter nå med å produsere biler nok til å dekke stor etterspørsel. Årsaken er for lite tilgang på de viktige mikrobrikkene. Verst ute er amerikanske biler.
lørdag 14. august TV 2
Snart blir den elektrisk – men først blir den fullstendig spinnvill!
Navnet sier alt om hvem denne bilen skal sette på plass. For hva er vel ikke mer naturlig enn av en bil som skal sette Dodge Demon på plass, kalles Exorcisten.
søndag 1. august TV 2
Frykter bilen kan begynne å brenne: – Parker utenfor!
Flere tusen norske eiere kan være berørt.
fredag 16. juli ABC Nyheter
Frykter bilen kan begynne å brenne: – Parker utenfor!
Bilgiganten General Motors (GM) ber nå eierne av biler produsert fra 2017-2019 om å parkere utendørs etter ladning. Dessuten at de ikke setter bilene til lading på natten, mens saken blir videre utredet. To nye branntilfeller i Vermont og New Jersey er bakgrunnen for dette. I fjor var det...
fredag 16. juli TV 2
Leif Magnus tok med hele familien på uvanlig bilferie – og fikk full uttelling
Sjekk gliset på sønnen Iver (11). Her sittre han i farens Chevrolet Corvette, mens bilen ligger sidelengs på flystripa. Hele familien ble med på en helt spesiell bilferie.
lørdag 19. juni TV 2
MOTOR

Torleif så ingen annen utvei enn å vrake bilen sin
- De feilsøkte og kom frem til at det er styreenheten til airbag som er synderen. Ny ble bestilt og skiftet. Men de kunne ikke få konfigurert den nye enheten til bilen. Softwaren fikk ikke tilgang. De kunne altså ikke reparere bilen likevel. De tok ut enheten igjen og jeg måtte finne et...
søndag 6. juni TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL