Brønnøy
Tidligere prosjektdirektør Kåre Løvstakken: – DMS i Brønnøysund ligger inne med ti senger av hensyn til folk i området. Det fortjener de
– Det er trist om dette skulle bli stoppet fordi Sandnessjøen føler de må ha flere pasienter, uten å ta hensyn til Brønnøysund.
17:15 $ Rana Blad
Fire personer innlagt på sykehus i forbindelse med smitteutbruddet i Brønnøy
– Smittesporingen er under kontroll, heter det i pressemeldingen fra ordføreren, som oppgir at Brønnøy nå har fire koronasmittede innlagt på sykehus. det skriver Brønnøysunds Avis sendt mandag kveld.
tirsdag 09:17 $ Rana Blad
Ordføreren i Alstahaug: – Hvor kommer det fra at DMS i Brønnøy skal ha ti senger og hva blir konsekvensen for hovedsykehuset? Helgelandssykehuset: – Det er utredet og styret holdt orientert
I etterkant av dialogmøtet mellom HALD kommunene og Helgelandssykehuset sendte Alstahaugordfører Peter Talseth en epost til administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir datert 24. mars. Her stiller han flere spørsmål knyttet til nytt distriktsmedisinsk senter (DMS) som bygges i...
mandag 20:01 $ Rana Blad
To koronasmittede er innlagt på sykehuset i Sandnessjøen: - Ingen av dem mottar intensivbehandling
Rana Blad: To koronasmittede fra Brønnøy er innlagt på sykehuset i Sandnessjøen. Det skriver Helgelands Blad søndag kveld og viser til informasjon fra Helse Nord.
søndag 21:27 Helgelendingen
To koronasmittede er innlagt på sykehuset i Sandnessjøen
To koronasmittede fra Brønnøy er innlagt på sykehuset i Sandnessjøen. Det skriver Helgelands Blad søndag kveld og viser til informasjon fra Helse Nord.
søndag 20:33 Rana Blad
Nye koronatilfeller i Vefsn og Bodø, samtidig er 40 smittet i Brønnøy
Lørdag kveld meldte Vefsn kommuner om to nye smittetilfeller har fått påvist covid-19- smitte. De to er nærkontakter av tidligere tilfeller av påvist smitte. Øyvind Rømo opplyser at kommunen har gjennomført nødvendig smittesporing og at hjemmeisolering er...
søndag 13:42 Rana Blad
Ni nye smittetilfeller i Brønnøy – i alt 32 smittet i utbruddet
Tirsdag er det påvist ni nye smittetilfeller i utbruddet i Nordland-kommunen Brønnøy. 32 er smittet i utbruddet, og et ukjent antall satt i karantene.
tirsdag 13. april Rana Blad
24 positive koronatester i Brønnøy – stenger ned fra midnatt. Én smittet i Vefsn
Brønnøy kommune stenger ned fra midnatt natt til tirsdag etter at til sammen 24 personer har testet positivt for koronaviruset.
mandag 12. april Rana Blad
NORDLAND

Frykter mutantvirus i Brønnøy etter elleve positive koronatester
En bygg- og anleggsarbeider i Brønnøy testet positivt for koronaviruset søndag. Nå frykter ordføreren at det kan være det mutante viruset som har spredt seg.
mandag 12. april Rana Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

BRØNNØYSUND LUFTHAVN, BRØNNØY

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL