BMW
Nå er det halv pris på BMWs råskinn
Her er det fortsatt mye kjøreglede igjen. Utgående generasjon av BMW M4 er utstyrt med en 3-liters twin turbo-motor på 430 hk. 0-100 km/t kan gjøres unna på 4,1 sekunder. På bruktmarkedet kan du nå få den til halv pris, sammenlignet med hva den kostet ny.
tirsdag 18:40 TV 2
Viktig Her får du det beste fra to verdener
Dette har de aldri gjort før. Men nå blir BMW M3 Competition Sedan og M4 Competition Coupe tilgjengelig med M xDrive firehjulsdrift. Systemet lar deg velge mellom ren bakhjulsdrift og firehjulsdrift. Her er prisene.
tirsdag 12:26 TV 2
Corona-pandemien fikk Broom-Vegard til å bytte bil
søndag 12:44 TV 2
Derfor er dette en av Norges mest verdifulle BMW-er
- Vi bruker den ikke til butikken. Det sier eier Tom Heine Bjercke, om sin helt strøkne, førstegenerasjons BMW M3. Se video:
søndag 09:45 TV 2
Helene (24) skal bli billakkerer: – Responsen er helt fantastisk!
Helene Johnsen har stor lidenskap for bil. Nå har hun fått mye oppmerksomhet for tegningene sine, av ulike modeller. Her er en BMW E30 M3.
lørdag 10:08 TV 2
Én ting var helt avgjørende da Christian kjøpte drømmebilen
Derfor var 2018-utgaven mer fristende enn nyere modeller. Fra og med 2019 ble det nemlig innført strenge krav til lydnivået på biler. Derfor er det mer eksoslyd i sportsbilene som er eldre enn 2019.
mandag 12. april TV 2
Kanskje noe av det skumleste du kan gjøre som 18-åring
Bilen Vegard har valgt, er en 2005-modell 730d, med kilometerstand på 266.000. Her snakker vi bil fra etter faceliften, med knallsterk, 3-liters dieselmotor og mye utstyr. Vi kan jo for eksempel nevne pro logic-stereo, komfortseter, shadowline og riktige felger.
fredag 9. april TV 2
Bilen til Tom Heine er helt unik
Her har vi fått tak i et strøkent eksemplar av bilikonet BMW M3 E30. Akkurat denne bilen er ingen standard-utgave av den ettertraktede første generasjonen av M3. Eier, Tom Heine Bjercke, forteller hva som gjør den unik. Her får du også høre lyden av den motoren (og ja,...
fredag 9. april TV 2
MOTOR

Kanskje noe av det skumleste du kan kjøpe som 18-åring
fredag 9. april TV 2
Derfor ble den gamle BMW-en solgt til nesten uhørt høy pris
Eier du en slik, bør du passe godt på den!
torsdag 8. april ABC Nyheter
Derfor ble den gamle BMW-en solgt til nesten uhørt høy pris
Eier du en slik, bør du passe godt på den. BMW M5, produsert mellom 1999-2003, er nemlig begynt å bli svært så ettertraktet. I USA gikk en 2003-modell nettopp for 2 millioner kroner!
torsdag 8. april TV 2
Her har BMW samlet 7.559 hestekrefter – ikke én er elektrisk
Bensinmotorens død er sterkt overdrevet. Bare spør BMW Norge. De har akkurat nå rekordmange entusiastbiler med bensinmotorer.Se video:
lørdag 3. april TV 2
Marius fikk en helt spesiell rolle i «Exit»
- Det ble noen intense dager, forteller Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Norge. Da produksjonsselskapet bak NRK-serien Exit ønsket å bruke en Rolls-Royce Cullinan, måtte han trekke i mange tråder. Og plutselig endte han opp med å få en rolle i serien, i tillegg.
søndag 28. mars TV 2
– Noen ganger må man bare innse at det er over og ut
Er bilen både gammel og har gått langt er verdien begrenset. Da er det også begrenset hvor mye det lønner seg å koste på bilen, sier Broom-Benny.
onsdag 24. mars TV 2
Helt ny – imponerer stort i elbiltest
Vinter og kulde påvirker elbilene mye. Hvor mye? Det har NAF og Motor gjort en svært grundig test på. De tok nemlig med seg ti nye elbiler på tur - for å sjekke rekkevidden. Bilene var disse: Ford Mustang RWD og AWD, Tesla Model 4, Polestar 2, BMW iX3, XPeng G3, VW ID.3, Porsche...
tirsdag 23. mars TV 2
BMW M3: Så mye har skjedd med sportsbil-ikonet på 35 år!
BMW Norge har nettopp fått hendene på helt nye M3 Competition og M4 Competition. Vi ser både på den første M3-en, E30-utgaven som kom i 1986, og de nye variantene. Marius Tegneby, i BMW Norge, forteller om kjøpergruppen, utstyr, levering og hva bilene koster.
tirsdag 2. mars TV 2
En slik samling av grombiler har BMW aldri hatt før!
Vi har tatt med oss alle(!) de råeste modellene som BMW Norge har i stallen sin akkurat nå. Og det er ikke få. Trodde du alt handlet om elektrifisering? Da tar du feil! Her får du også se helt nye BMW M3 Competition og M4 Competition.
tirsdag 2. mars TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL