BMW
Endelig testet: De som har bestilt kan bare glede seg
Norske kunder står i kø for elektriske BMW i4. Toppmodellen heter i4 M50 og har rekkevidde på opptil 520 kilometer - og 544 hestekrefter med boost-funksjonen. Se video:
onsdag 10:39 TV 2
Helt ny – men minner mistenkelig om noe annet...
Ineos er i gang med de siste testene og produksjonen skal etter planen starte til sommeren neste år. Her snakker vi to utgaver: En femdørs personbil og en pickup. For å holde utviklingskostnadene nede, kjøper Ineos motor og girkasser fra BMW. Chassiset blir produsert i Portugal. O
fredag 8. oktober TV 2
Var først i klassen – nå får den viktig nyhet
BMW 225xe Active Tourer traff markedet perfekt. Dette var det den første firehjulsdrevne, ladbare hybriden i kompaktsegmentet. Nå ruller det over 7.000 eksemplarer av denne på norske veier. Neste år lanseres en helt ny generasjon, med blant annet to ladbare hybrider med xDrive...
onsdag 6. oktober TV 2
Nå finnes det én av denne på norske skilter
Det er ennå en stund til vi får se iX på norske veier, men det aller første eksemplaret er nå i landet. - Vi registrerte vår første bil for et par uker siden. Den brukes til intern opplæring og testing
søndag 3. oktober TV 2
Test BMW i4 M50 xDrive: Her er det bare å glede seg
BMW leverer en elbil som virkelig skiller seg fra mengden.
onsdag 29. september TV 2
BMWs nye el-SUV: Her er den første testen
På tyske motorveier prøver vi også å sjekke toppfarten på BMW iX xDrive50 med over 500 hestekrefter!
onsdag 29. september TV 2
Denne vil snu mange elbil-skeptikere – her er den første testen
Men det er ikke sikkert naboen vil like den. BMW iX har nemlig et design som er ganske kontroversielt. Men god rekkevidde, imponerende ytelser og masse plass, vil treffe mange, likevel. Se video:
onsdag 29. september TV 2
BMWs nye el-SUV: Her er den første testen
På tyske motorveier prøver vi også å sjekke toppfarten på BMW iX xDrive50 med over 500 hestekrefter!
tirsdag 28. september TV 2
MOTOR

Lyst på million-SUV? Disse gir deg et ekte luksusproblem
BMW X7 M50i og Mercedes GLS 400d er to biler fra absolutt øverste hylle. Uansett hvilken av dem du velger, håper vi du innimellom tar deg tid til å tenke på hvor heldig du faktisk er. For det er langt fra «vanlige» familiebiler til 500.000-600.000 kroner - og opp til dette...
søndag 26. september TV 2
Gjett om dette vakte oppsikt på 80-tallet!
I 1986 kunne BMW presentere en ny modell der elektronikk ga beskjed om tidspunkt for neste service. Og de lovet mer avansert elektronikk i fremtioden...
lørdag 25. september TV 2
Her er den – en av høstens heteste bilnyheter
i4 starter 489.000 kroner for modellen med bakhjulsdrift. Versjonen med den kraftigste drivlinjen, lengst rekkevidde og en velspekket utstyrspakke, kommer på 599.900 kroner. Her går BMW i strupen på blant andre Tesla Model 3. Få et unikt innblikk i BMWs framtid SUV for mange iX har...
lørdag 25. september TV 2
Så fin bil kan du få til 50.000 kroner
Det er ikke noe problem å finne en billig bruktbil til 50.000 kroner som har både automatgir og firehjulsdrift. Problemet er at de ofte blir gamle og har gått langt, sier Broom-Benny. Men det går definitivt an å gjøre gode kjøp.
tirsdag 21. september TV 2
Helt ufattelig at ikke flere gjør dette
Norge er jo perfekt for å kjøre åpen bil! Og vi har fått med oss BMWs nyeste åpne bil på langtur. Det ble rett og slett uforglemmelig!
lørdag 11. september TV 2
Unik bilsamling dukket opp – midt i byen
174 klassiske biler er stuet bort på 45.000 kvadratmeter i sentrale deler av London. Nå selges den unike samlingen, som blant annet består av BMW, Mercedes, Porsche og MG, på auksjon.
tirsdag 7. september TV 2
Vanvittige 900 hk – her er dekkene begrensningen
Hvis en standard BMW M5 eller M8 ikke er godt nok, da er kanskje G-power løsningen.
tirsdag 7. september TV 2
BMW iX: – En kontroversiell bil fra BMW
Dette er nye iX fra BMW.
mandag 6. september TV 2
BMW i4: – Blir en av de mest solgte i Norge neste år
Se vårt møte med BMW i4.
mandag 6. september TV 2
BMW: Slik kan en 100% resirkulert bil se ut
Med BMW i Vision Circular ser BMW for seg hvordan en kompakt, elektrisk BMW kan være konstruert i 2040. Med sirkulære prinsipper, kan bærekraft og luksus gå hånd i hånd gjennom 100% bruk av resirkulerte materialer. Igjen. Og igjen.
mandag 6. september ABC Nyheter
Bente kjøpte drømmebilen: De tre siste eierne mistet alle lappen ...
- Jeg kjører forsiktig. Men fristelsen er der. Bente Camilla Kleppe må virkelig være forsiktig med høyrefoten når hun kjører sin nyervervelse: BMW M3 tunet til over 600 hestekrefter. Se video:
mandag 30. august TV 2
Nå har dette erstattet viktig «verdipapir» i mange biler
Å få tak i bilens reparasjonshistorikk er ikke bare enkelt. Her må tidligere eier(e) ønske å gi ut dette. Bilens servicehistorikk lagres nå oftere og oftere digitalt og service-heftet er i ferd med å forsvinne.
fredag 27. august TV 2
Denne lille delen kan koste like mye som en fin bruktbil
Ett eksempel på ekstrautstyr som har kommet for fullt de siste årene er keramiske bremser. Først forbeholdt super- og hyperbilene. Nå kan du også få det på et såpass folkelig bilmerke som BMW. Da riktignok til hårete modeller som M3 sedan, M4 Coupe og M4 Cabriolet.
tirsdag 17. august TV 2
Råskinn med ledning – til budsjettpris
BMWs nyeste ladbare hybrid er har lassevis av krefter, skyhøy komfort og en gunstig pris. 545e xDrive klarer rundt 50 kilometer på bare strøm - men når du vekker bensinmotoren begynner virkelig moroa. Les testen:
søndag 15. august TV 2
Helge og Bente har fem biler: – Blir kvalm av å kjøre elbil
Her er det diesel og bensin som gjelder. Selv om Helge og Bente har intet mindre enn fem biler - er ingen elektrifiserte. Alle er dessuten av samme merke - men to av dem er likevel litt mer spesielle enn de andre. Se video:
søndag 15. august TV 2
BMW tilbakekaller over 50.000 biler
BMW tilbakekaller drøyt 50.000 biler, som følge av software-problemer som påvirker bremseassistenten. En rekke ulike modeller produsert mellom 2019 og 2021 er berørt.
fredag 13. august TV 2
BMW fornyer elektrisk SUV – og kommer med noe flere har savnet
BMWs elektriske SUV iX3 har bare vært på markedet i rundt ett år. Men allerede nå får den en betydelig fornyelse - både av interiør og eksteriør. Inkludert er dessuten høyere utstyrsnivå som standard - og varme i rattet..
onsdag 11. august TV 2
Bente og Helge har fem biler – ingen av dem er elektriske
Samboerparet elsker BMW – og det bærer bilparken tydelig preg av. Fem stykker har de stående i og utenfor garasjen. Tre av dem er rene M-biler – inkludert en 2003-modell, en spesiell jubileumsmodell – og en M3 som er nesten i overkant sprek, med over 600 hestekrefter!
fredag 6. august TV 2
Her gjør BMW noe de ikke har gjort før
Ny morobil til folkelig pris. BMW 128 Ti er den første sportslige BMWen med forhjulstrekk. Den skal gå i strupen på etablerte modeller som Ford Focus ST og selvsagt selveste Golf GTI. Les testen:
lørdag 31. juli TV 2
– Det er Europas mest solgte elbil og den ser kjempebra ut
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» er det elbiler og hvordan de har begynt å flomme innover det europeiske markedet som er tema
fredag 16. juli ABC Nyheter
Snart slutt for en stor norsk bilsuksess
BMW i3 fases ut og blir ikke erstattet.
søndag 11. juli ABC Nyheter
Snart slutt for en stor norsk bilsuksess
Etter at 30.000 eksemplarer er solgt har BMW i3 blitt et svært vanlig syn langs norske veier. Men fra neste år er det slutt. Modellen får heller ingen direkte erstatter.
søndag 11. juli TV 2
– Du kan ikke regne med å få igjen så mye penger for de bilene
I denne ukens «Mil etter mil – en podcast om bil» er det banekjøring som er tema. Hvem tilbyr banekjøring og hva koster det egentlig?
fredag 9. juli ABC Nyheter
Tyske bilprodusenter drev ulovlig utslipps­samarbeid. Får milliardbot fra EU
BMW, Audi, Porsche og Volkswagen får store bøter for å ha hindret utviklingen av utslippsteknologi.
torsdag 8. juli Teknisk Ukeblad
EU-milliardbot til tyske bilprodusenter for ulovlig utslippssamarbeid
EU har gitt BMW, Audi, Porsche og Volkswagen bøter på over 8 milliarder kroner for å ha samarbeidet om å begrense utviklingen av utslippsteknologi.
torsdag 8. juli ABC Nyheter
MOTOR

Neida – alt handler ikke om elbil eller fornuft
Kompakte, kjøreglade biler med to dører har vært en del av kjernen til BMW i flerfoldige tiår. 8. juli får nye BMW 2-serie Coupé sin premiere på den legendariske motorsportfestivalen Goodwood Festival of Speed. i England.
torsdag 8. juli TV 2
BMW lanserer elektrisk motorsykkel
Bruker samme celler som BMW iX.
onsdag 7. juli Teknisk Ukeblad
Nå er Tesla vippet av tronen
To nykommere i form av BMW og Hyundai gjør det skarpt i NAFs ladetest og vipper Tesla ned fra tronen. Dette er elbilene som lader best og dårligst når det gjelder hurtiglading.
onsdag 23. juni TV 2
Kjøper du denne – da spanderer de gratis kjørekurs
Nye M3 og M4 er så heftig at BMW tilbyr gratis kjørekurs hvis du bestiller bilen med M Driver’s Package.
lørdag 19. juni TV 2
Nesten helt like - men den ene verstingen får du til under halv pris
Forklaringen er ganske enkel.
fredag 11. juni ABC Nyheter
Eple på panseret? Apple går seriøst inn i elbil-markedet
Apples elbil forventes å bli god for øynene.
fredag 11. juni ITavisen
Nesten helt like - men den ene verstingen får du til under halv pris
Forklaringen på den massive prisforskjellen mellom BMW i4 M50 og BMW M3 Competition Sedan, er enkelt: Den ene er elektrisk, og slipper avgifter. Dermed er det ingen tvil om hvilken av disse som blir mest vanlig å se på norske veier..
torsdag 10. juni TV 2
Nå står én utgave for 94 prosent av salget
For fire år siden var det klart for tredje generasjon. Den får nå en oppgradering som av BMW oppsummeres slik: Mer moderne og mer digital.
onsdag 9. juni TV 2
Tok kundene på sengen – så startet rekordsalget
På kort tid slapp BMW flere elbilnyheter. Den firedørs coupeen, i4, kommer i to varianter: eDrive40 og M50. Sistnevnte er toppmodellen, med opptil 544 hestekrefter og firehjulsdrift.
lørdag 5. juni TV 2
Her er bilen som knuser konkurrentene på rekkevidde
Én bil skiller seg ut som den store vinneren her. Den gikk ikke lengst av alle som var med i testen, men BMW iX3 gikk desidert lengst sammenlignet med oppgitt rekkevidde. - Bilen kjørte drøye ti mil etter å ha passert rekkevidden den har på papiret
fredag 4. juni TV 2
BMW-klassikeren møter det nye flaggskipet
Det har skjedd mye siden første generasjon BMW M3 ble lansert. Her møtes den og helt nye M4.
torsdag 3. juni TV 2
Her får du råskinn til kupp-pris
Når BMW lager elbil av 4-serie Gran Coupe, blir det to varianter: eDrive40 og M50. Sistnevnte blir et skikkelig råskinn med opptil 544 hestekrefter.
onsdag 2. juni TV 2
Her er det nye elbil-flaggskipet allerede i Norge
Visjon ble til virkelighet da konseptbilen BMW iNEXT ble avduket som den helelektriske SUV-en BMW iX i november i fjor. I mars åpnet norske BMW-forhandlere for bestilling og nå slippes de endelige detaljene.
onsdag 2. juni TV 2
Ny råtass leverer varene – snart blir den enda mer Norges-aktuell
Nye BMW M4 har kommet til Norge. Vi har fått teste Competition-utgaven med 510 hestekrefter. Her snakker vi rå ytelser, og et design som legges merke til. Les testen og se video:
tirsdag 1. juni TV 2
BMW iX3: Bare én ting mangler for at denne skal bli bestselger
Spørsmålet er om du egentlig trenger 4x4? Les testen:
lørdag 29. mai ABC Nyheter
Bare én ting mangler for at denne skal bli bestselger
Vi tester BMWs elektriske SUV, iX3 Fully Charged Edition. Med rekkevidde på opptil 450 kilometer, stort bagasjerom og gode kjøreegenskaper bør den være aktuell for mange. Men én viktig ting mangler den. Les testen:
lørdag 29. mai TV 2
Ikke lyst på elbil? Da bør du sjekke ut denne
Endelig får du alt i én pakke. BMW 5-serie som ladbar hybrid hadde i starten lav rekkevidde, kun bakhjulsdrift og var ikke tilgjengelig som stasjonsvogn. Med nye 530e xDrive Touring er alle disse utfordringene løst. Les testen:
mandag 24. mai TV 2
BMWs råskinn møter forgjengeren
Vi har fått et tidlig møte med helt ferske BMW M4. I klippet over får du høre den, se den opp mot forrige generasjon M4, vi forteller noen ting du bør vite – og vi avslører tre ting vi ikke liker med nykommeren.
torsdag 20. mai TV 2
BMWs konseptbil blir virkelighet i Norge neste år
Over 600 km rekkevidde og 10 til 80 prosent på 40 minutter.
12. november 2020 ITavisen
Apple detaljerer bil-funksjon de enda ikke har offentliggjort
Apple forklarer personvernet rundt iPhone CarKey som lar deg låse opp støttede biler med mobilen, låse den og starte.
15. juni 2020 ITavisen
BMW gir deg smakebit på helelektriske i4 som kommer neste år
Elegant design og teknologiske finesser.
4. mars 2020 ITavisen
LEKKET: her er BMWs Tesla Model S-utfordrer – får 600 km rekkevidde
Dette er BMW Concept i4, en bil selskapet sier en utfordrer til Tesla Model S. Se alle de lekkede bildene av bilen.
3. mars 2020 ITavisen
Dette er BMWs første elektriske på syv år
Se konturene av BMWs neste store bilprosjekt: i4. Dette er den første helt nye elbilen fra BMW på syv år.
25. februar 2020 ITavisen
Disse blir ikke tilgjengelige med det første, BMW-sjefen sier du må vente fem år
Har ikke hatt verdens beste progresjon med E-Power Roadster.
2. januar 2020 ITavisen
BMW iX3 (2020): batteripakke på 74kWh, rekkevidde på 440 kilometer
BMW iX3 utstyres med et særlig effektivt batteri som også trenger mindre kobolt.
19. desember 2019 ITavisen
MOTOR

Mange har ventet på denne BMW-nyheten
Android Auto kommer til bilene neste år.
11. desember 2019 ITavisen
CarPlay har nå blitt en betalingstjeneste i BMW-biler
Du må punge ut ca 700 kroner i året etter 12 måneder. Blir det første selskapet som tar seg årlig betalt for CarPlay.
24. juli 2019 ITavisen
Nå styrkes partnerskapet ytterligere, og du kan forvente å se resultater i 2024
BMW nyter godt av samarbeidet med rivalen.
5. juli 2019 ITavisen
Sjekk BMWs elektriske motorsykkel-konsept
Vi håper denne blir produsert.
25. juni 2019 ITavisen
Samarbeider med rivalen om autonom kjøring
Usannsynlig partnerskap, men vi liker det.
1. mars 2019 ITavisen
– Vi skal gå seirende ut med el- og selvkjørende biler
BMW har store planer - ansetter 2000.
22. februar 2019 ITavisen
BMW i3 oppgraderes med større batteri
Rundt 30 prosent økning i rekkevidde.
28. september 2018 ITavisen
Dette er BMWs elektriske SUV-konsept – skal gi Tesla Model X konkurranse
Se alle bildene og video.
17. september 2018 ITavisen
Derfor utvikler BMW en førerløs motorsykkel
Se den i aksjon.
15. september 2018 ITavisen
BMW lanserer taleassistent med kunstig intelligens
Disse bilene får.
6. september 2018 ITavisen
BMW har avslørt det neste elbilkonseptet
Skal avsløre alt neste uke.
5. september 2018 ITavisen
Nå kan nordmenn reservere BMWs første elektriske SUV
15 000 kroner for en plass i køen.
4. september 2018 ITavisen
Mats er 20 år. Her tester han BMWs heftige millionbil
BMW i8: Mats er fersk Broom-journalist. Her får han plutselig nøklene til super-hybriden i8 og beskjed om å gi oss sitt førstinntrykk av denne voldsomme bilen.
24. oktober 2015 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL