Bentley
Bentley: Gikk ut av produksjon, men her står fem usolgte
Rakk du ikke å kjøpe din egen Bentley Mulsanne Grand Limousine i 2016? Fortvil ikke. Fem ubrukte er til salgs i Emiratene.
onsdag 15. september ABC Nyheter
Dette utstyret i luksusbilen er det ingen i Norge som kjøper
Men vi bruker mye penger på annet snadder. Listen over ekstrautstyr i en Bentley Bentayga er mer eller mindre endeløs - og mange legger igjen mange hundretusen her. Se video:
søndag 12. september TV 2
– Dette utstyret er det ingen i Norge som kjøper
Vi har fått kikke nærmere på helt nye Bentley Bentayga Hybrid. En av verdens mest eksklusive SUVer. Her er listen over ekstrautstyr nesten uendelig. Men én ting har man aldri solgt til en kunde i Norge. Vi har også sett nærmere på verstingmodellen Continental GT Speed, med...
fredag 3. september TV 2
Fem av verdens mest luksuriøse biler selges – men du gjetter neppe hvorfor
Historien bak er av det spesielle slaget. Millionbilene ble nemlig bestilt nye for seks år siden - og levert til kjøperen i De forente arabiske emirater. Men eieren har aldri hverken brukt eller registrert bilene! Så nå selges de - som nye.
onsdag 4. august TV 2
Øyvind (63) realiserte drømmen om å eie sitt eget fly
Sommeruken har ikke vært helt vellykket for Øyvind Munch Ellingsen (63) hvis han ikke har fått vært i luften med sin Bücker Jungmann.
lørdag 3. juli ABC Nyheter
Klar for bilferie? Denne er både smellvakker og lynrask
Med nye Continental GT Speed kombinerer Bentley rå luksus og ville krefter. Her finner vi blant annet 659 hk, servert fra en W12-motor.
lørdag 26. juni TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL