Bentley
Nordmenn får ikke nok av millionbilen
Bilsalget i Norge koker - også blant de som ikke har elbiler. 2021 ble et rekordår for mange - og 2022 ser ut til å bli bra, det også. Interessen for nye Range Rover er skyhøy. Se video:
lørdag 07:30 TV 2
Luksusbilsalget: Nordmenn unner seg millionbiler fra Ferrari og Porsche
2021 ble luksusbilenes år i Norge. Nybilregistreringen av Ferrari og Lamborghini bykset frem og Porsche er blitt mer folkelig.
torsdag 20. januar ABC Nyheter
Derfor unner nordmenn seg luksusbiler til over 2 millioner kr
Visste du at fjoråret ble et rekordår for luksus- og sportsbilsalget? Tusenvis av nordmenn unnet seg bildrømmen i 2021 og 2022 ser ikke noe verre ut det! Men er disse bilene verdt pengene? Se hva bilekspert i Broom.no, Vegard Møller Johnsen mener om det - og bli med på en biltur med...
tirsdag 18. januar TV 2
Selv Bentley-kjøperne tar seg ikke råd til denne fargen
Når du hører prisen, skjønner du hvorfor. Bentley har nemlig satt en pris som gjør det helt urealistisk for folk flest å bestille den: 307.600 kroner koster fargen som heter Light Grey Satin by Mulliner.!
tirsdag 18. januar TV 2
Topp 10: Bilmerkene som solgte minst i Norge i fjor
Flere merker satte rekorder, helt til topps gikk Tesla som både var Norges største merke og tok førsteplassen på merkestatistikken med sin Model 3. Men langt fra alle merkene tok del i storsalget. Mye har blitt sagt og skrevet om de som solgte flest biler i Norge. Nå skal vi i stedet...
lørdag 8. januar TV 2
Bentley satser på elbilutvikling
Det er ikke bare de store bilmerkene som nå kappes om å bli elektriske. Bentley satser også – nå med et nytt testsenter i England.
31. desember 2021 ABC Nyheter
Penger til overs etter julehandelen? Her snakker vi tidenes gave til deg selv!
Og her får du fem grunner til at det kan være smart, også. En av Norges mest eksklusive lususbiler, Bentley Bentayga Hybrid, kommer blant annet til å bli dyrere i 2022. Se video:
24. desember 2021 TV 2
Derfor kan det være smart å kjøpe før nyttår
Men vær rask – det er én igjen.
9. desember 2021 TV 2
MOTOR

Du kan spare mye penger på luksus-SUVen – hvis du er rask
Det er ikke bare avgifter som vil slå inn i 2022.
4. desember 2021 ABC Nyheter
Luksus-SUVen har fått dobbelt prishopp
Ja, avgiftene vil øke - men det er ikke alt. Derfor kan det være lurt å handle raskt, om du vurderer å kjøpe Bentleys ladbare hybrid: SUVen Bentayga Hybrid. Se video:
4. desember 2021 TV 2
Kjapt ute? Da kan du spare mye på luksusbilen
En av verdens mest eksklusive biler. Bentley Bentayga er kommer til å øke i pris i 2022 - men den norske importøren har noen biler klare for registrering før nyttår. Se video:
23. november 2021 TV 2
Rederbil dukker opp på auksjon – norske interesser med store planer
Finansavisen Motor har sporet opp skipsreder Anders Jahres gamle Bentley. Nå skal bilen selges i USA og en norsk hotelldirektør står klar til å hente bilen hjem.
16. november 2021 ABC Nyheter
Milliardær ville slå kloa i to ultrasjeldne klassikere – måtte sjarmere Bentley først
Sir Michael Kadoorie er ikke bare verdens beste Rolls-Royce-kunde. Han måtte også sjarmere Bentley for å få kjøpt to av verdens mest verdifulle Rolls-Royce.
10. oktober 2021 ABC Nyheter
Bentley: Gikk ut av produksjon, men her står fem usolgte
Rakk du ikke å kjøpe din egen Bentley Mulsanne Grand Limousine i 2016? Fortvil ikke. Fem ubrukte er til salgs i Emiratene.
15. september 2021 ABC Nyheter
Dette utstyret i luksusbilen er det ingen i Norge som kjøper
Men vi bruker mye penger på annet snadder. Listen over ekstrautstyr i en Bentley Bentayga er mer eller mindre endeløs - og mange legger igjen mange hundretusen her. Se video:
12. september 2021 TV 2
– Dette utstyret er det ingen i Norge som kjøper
Vi har fått kikke nærmere på helt nye Bentley Bentayga Hybrid. En av verdens mest eksklusive SUVer. Her er listen over ekstrautstyr nesten uendelig. Men én ting har man aldri solgt til en kunde i Norge. Vi har også sett nærmere på verstingmodellen Continental GT Speed, med...
3. september 2021 TV 2
Fem av verdens mest luksuriøse biler selges – men du gjetter neppe hvorfor
Historien bak er av det spesielle slaget. Millionbilene ble nemlig bestilt nye for seks år siden - og levert til kjøperen i De forente arabiske emirater. Men eieren har aldri hverken brukt eller registrert bilene! Så nå selges de - som nye.
4. august 2021 TV 2
Øyvind (63) realiserte drømmen om å eie sitt eget fly
Sommeruken har ikke vært helt vellykket for Øyvind Munch Ellingsen (63) hvis han ikke har fått vært i luften med sin Bücker Jungmann.
3. juli 2021 ABC Nyheter
Klar for bilferie? Denne er både smellvakker og lynrask
Med nye Continental GT Speed kombinerer Bentley rå luksus og ville krefter. Her finner vi blant annet 659 hk, servert fra en W12-motor.
26. juni 2021 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL